Εξωτερικές γρίλιες

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει εξωτερικές μάσκες του rn al στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Εξωτερικά εξωτερικά πλέγματα εξαερισμού αλουμινίου

Οι εξωτερικές γρίλιες αλουμινίου LV είναι σχεδιασμένες για την εισαγωγή αέρα σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

Δομικά, η εξωτερική μάσκα εξαερισμού αλουμινίου αποτελείται από ένα πλαίσιο και σταθερά σχήματος S περσίδες. Οι σχάρες κατασκευάζονται από ελαφρύ κράμα αλουμινίου και έχουν ισχυρή κατασκευή. Η μάσκα είναι βαμμένη με μια λευκή (RAL9016) επίστρωση σε σκόνη τυλιγμένη με συρρίκνωση. Σύμφωνα με ξεχωριστή εφαρμογή, το χρώμα μπορεί να βαφτεί με διαφορετικό χρώμα σύμφωνα με τον κατάλογο RAL.

Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού

Χαρακτηριστικά των πλεγμάτων εξαερισμού

Το ελάχιστο μέγεθος πλέγματος είναι 100x150 mm, στη συνέχεια σε προσαυξήσεις 50 mm σε οποιοδήποτε συνδυασμό. Το μέγιστο μέγεθος πλέγματος δεν υπερβαίνει τα 1800χ3960 mm. Εάν το μέγεθός του είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο, τότε ένα τέτοιο πλέγμα εκδίδεται με τη μορφή ενοτήτων. Είναι εύκολο να συναρμολογηθούν άμεσα στην περιοχή.

Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" του εξωτερικού πλέγματος αλουμινίου είναι 0,41.

Τα πλέγματα, των οποίων οι συνολικές διαστάσεις υπερβαίνουν τις διαστάσεις της μεταφοράς, μπορούν να κατασκευαστούν με τη μορφή ενός δομοστοιχείου και να συναρμολογηθούν εύκολα στην εγκατάσταση.

Εγκατάσταση εξωτερικών σχάρων

Η μάσκα συνδέεται με τον αγωγό ή το τοίχο με κατσαβίδι. Ο σύνδεσμος ενισχύεται με στεγανοποιητικό υλικό σε ουδέτερη βάση ή με στεγανοποιητικό υλικό από καουτσούκ ή συνθετικά υλικά σε συγκολλητική βάση στη μία πλευρά.

Νομογράφημα κατανομής αέρα


(Η τιμή της περιοχής δίνεται σε ταχύτητα Vx = 0,2 m / s)

Παράδειγμα προσδιορισμού:

Εξωτερικό πλέγμα αλουμινίου RN Al 800x500 RAL8017

όπου: PH al - ο τύπος του πλέγματος του εξωτερικού αλουμινίου.
800x500 - μέγεθος εγκατάστασης της σχάρας (HxL), mm;
Το RAL8017 είναι το χρώμα του χρώματος πλέγματος στον κατάλογο RAL (υποδεικνύεται σε περίπτωση διαφοράς από το τυπικό λευκό).

Γρίλια εξαερισμού, εξωτερικά, μεταλλικά, πρόσοψη

Αυτό είναι το σπίτι που χτίσατε. Παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, εξοπλισμένες με συσκευές και, φυσικά, όπως σε κάθε σύγχρονο κτίριο κατοικιών, διαθέτει επίσης σύστημα εξαερισμού. Και όταν το εγκαταστήσετε, πρέπει να εγκαταστήσετε ειδικές σχάρες εξαερισμού. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτά τα τμήματα του αγωγού χρειάζονται μόνο για την ομορφιά, αλλά στην πραγματικότητα εκτελούν πάρα πολλές λειτουργίες.

Γρίλια εξαερισμού, εξωτερικά, μεταλλικά, πρόσοψη

Γιατί χρειαζόμαστε μια πρόσοψη αερισμού;

Κάθε δωμάτιο, είτε είναι διαμέρισμα, κατοικία ή γραφείο, χρειάζεται ένα σωστά εξοπλισμένο και συναρμολογημένο σύστημα εξαερισμού. Καθαρίστε και δροσίστε συνεχώς την ανανέωση του αέρα - την εγγύηση για τη δημιουργία ενός ιδανικού μικροκλίματος στα δωμάτια και την καλή υγεία του ατόμου. Εάν ο αερισμός δεν είναι αρκετός, τότε στις εγκαταστάσεις θα συγκεντρωθεί διοξείδιο του άνθρακα, μεγάλες συγκεντρώσεις των οποίων συμβάλλουν στην ενεργή αναπαραγωγή της παθογόνου μικροχλωρίδας. Ως εκ τούτου - την ανάπτυξη των διαφόρων ασθενειών και την κακή υγεία ενός ατόμου.

Το σχέδιο αερισμού των χώρων σε πολυώροφο ιδιωτικό σπίτι

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ολόκληρο το σύστημα εξαερισμού θα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά στο στάδιο του σχεδιασμού οποιουδήποτε κτιρίου. Ένα από τα αντικείμενά του είναι μόνο η εξωτερική μάσκα εξαερισμού.

Γιατί χρειαζόμαστε αυτό το σχέδιο; Για να παρέχετε τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • καλή αεροπορική ανταλλαγή σε όλους τους χώρους του κτιρίου.
 • Η οικοδόμηση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις πυρασφάλειας - σε περίπτωση πυρκαγιάς, οι γρίλιες θα βοηθήσουν στην ανάληψη καπνού και τη μείωση του κινδύνου δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.
 • δημιουργώντας ένα βέλτιστο μικροκλίμα σε όλους τους χώρους.
 • την προστασία του άξονα εξαερισμού από μικρά ζώα και την εισαγωγή διαφόρων μη ζωντανών αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων των σκουπιδιών.
 • Οι γρίλιες εξαερισμού θα απαλλάξουν τόσο την δυσάρεστη οσμή όσο και τον ζεστό αέρα στους χώρους.
 • διακόσμηση της πρόσοψης του κτιρίου.
 • εάν υπάρχει ένα πλέγμα πρόσοψης, τότε το βύθισμα σε ολόκληρο το σύστημα εξαερισμού θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό χωρίς αυτό το στοιχείο.
 • Το πλέγμα θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε και να διατηρήσετε την καθαριότητα στον άξονα εξαερισμού, καθώς συλλέγει όλη τη σκόνη και την αιθάλη που είναι εύκολο να καθαριστεί.

Μέσω της εξωτερικής σχάρες εξαερισμού μπορεί επίσης να είναι πολύ ενδιαφέρον να νικήσει την πρόσοψη του σπιτιού, διακοσμούν αυτό και το καθιστούν μοναδικό, το όφελος είναι τώρα στην αγορά των προϊόντων για την κατασκευή, υπάρχουν διάφορα είδη των σχεδίων για κάθε γούστο, και έχουν διαφορετικές ιδιότητες.

Διαφορετικές ποικιλίες

Οι εξωτερικές σχάρες αερισμού είναι διαφόρων τύπων, ανάλογα με το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, καθώς και σχετικά με τη λειτουργικότητα. Σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας, οι εμπρόσθιες μάσκες είναι αδρανείς, ρυθμιζόμενες και μη ρυθμισμένες.

Ένα προσεκτικά επιλεγμένο πλέγμα θα υπογραμμίζει εύκολα το στυλ και το εξωτερικό σχέδιο οποιασδήποτε δομής. Ευτυχώς, αυτά τα στοιχεία πρόσοψης έχουν πολλές παραλλαγές στο σχήμα και στο χρώμα, γεγονός που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ακριβώς το μοντέλο που όχι μόνο θα παρέχει το σπίτι με καλό εξαερισμό αλλά και θα το διακοσμήσει. Μετά από όλα, είναι πολύ καλύτερο να έχουμε στον τοίχο μια όμορφη, για παράδειγμα, γοτθική εξωτερική μάσκα, από μια συμβατική τρύπα στην πρόσοψη.

Και λόγω των διαφόρων παραλλαγών στα χρώματα των πλεγμάτων, η οπή εξαερισμού μπορεί να γίνει εντελώς αόρατη στον τοίχο του σπιτιού. Αυτό είναι σημαντικό σε περίπτωση που δεν θέλετε να προσελκύσει το μάτι σας. Επίσης, οι γρίλιες εξαερισμού μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα - από κανονικά ορθογώνια σε στρογγυλά. Αυτό είναι πολύ βολικό για την επιλογή τους για ένα συγκεκριμένο τύπο σχεδίου.

Φρεάτια πρόσοψης διαφορετικών σχημάτων

Μεταλλικές σχάρες εξαερισμού, σχέδιο

Οι γρίλιες εξαερισμού πρόσοψης που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του υλικού χωρίζονται σε χάλυβα και αλουμίνιο. Εξετάστε κάθε είδος ξεχωριστά.

Χαλύβδινα σχάρες

Πολύ ισχυρή και συχνά χρησιμοποιείται στην κατασκευή των κτιρίων πλέγματα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, και από πάνω καλύπτονται με ειδικό ψεκασμό ψευδαργύρου, η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους.

Γαλλικά πλέγματα εξαερισμού

Τα κύρια πλεονεκτήματα τους:

 • μεγάλη διάρκεια ζωής - περίπου 10 χρόνια.
 • υψηλή αντοχή.
 • αντοχή στη μηχανική καταπόνηση.

Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι η ανατροφοδότηση των αγοραστών, τότε στην πραγματικότητα οι χαλύβδινες σχάρες αρχίζουν να σκουριάζουν πριν από τη λήξη της δεκαετούς υπηρεσίας ζωής έχει λήξει. Επίσης, ένα από τα κύρια μειονεκτήματα τέτοιων στοιχείων εξαερισμού είναι η πιο πολύπλοκη εγκατάσταση από ό, τι κατά την εγκατάσταση πλεγμάτων αλουμινίου και πολύ βάρος.

Ρυθμιζόμενες δικτυωτές γρίλιες τύπου

Πόσο γρήγορα αρχίζει η διαδικασία διάβρωσης εξαρτάται από το πάχος της επίστρωσης ψευδαργύρου της σχάρας. Το γεγονός είναι ότι ο ψευδάργυρος είναι ένα στοιχείο που προστατεύει καλά τον χάλυβα από χημικές και ηλεκτρικές επιρροές. Και όσο περισσότερο το στρώμα του στη σχάρα, τόσο το καλύτερο. Η επικάλυψη ψευδαργύρου αρχίζει να επιδεινώνεται σχεδόν αμέσως μετά την εγκατάσταση του στοιχείου εξαερισμού, ωστόσο μέχρι να αραιωθεί τελείως ή να γδαρθεί, η σκουριά στην ίδια την σχάρα δεν είναι τρομερή.

Χαλύβδινο πλέγμα με ελαττώματα

Ας σημειωθεί ότι τώρα προς πώληση υπήρχαν επίσης σφυρηλατημένες μπροστινές γρίλιες και στους δασκάλους της σιδηρουργικής επιχείρησης μπορούν να παραγγελθούν λαμβάνοντας υπόψη τυχόν επιθυμίες και προσφορές. Αυτά τα στοιχεία αερισμού φαίνονται πολύ όμορφα, μπορούν να διακοσμηθούν με διάφορα μονογράμματα. Ωστόσο, εξακολουθούν να πάσχουν από διάβρωση, πολύ βαρύ, και δεν είναι φθηνά, ειδικά αν γίνονται στην τάξη.

Διάτρητες σχάρες εξαερισμού

Χαλύβδινο διάτρητο φύλλο και πλαίσιο αλουμινίου

Αλουμινένια σχάρες

Οι γρίλιες προσόψεων αλουμινίου είναι οι πιο ανθεκτικές κατά τη λειτουργία.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού των πλεγμάτων πρόσοψης από αλουμίνιο

Έχουν επίσης μια σειρά από άλλες θετικές ιδιότητες:

 • πολύ ελαφρύ και σχετικά ισχυρό, αν και "μαλακότερο" από το χάλυβα.
 • Μην φοβάστε τη σκουριά.
 • καλά ανεκτή ισχυρές αλλαγές θερμοκρασίας?
 • Μην φοβάστε την υγρασία.
 • ανθεκτικές στη μηχανική καταπόνηση.
 • μην χάσετε την εμφάνισή τους για πολλά χρόνια.
 • εύκολο στην εγκατάσταση?
 • σχετικά χαμηλή τιμή ·
 • μακρόχρονη χρήση.

Οι σχάρες από αλουμίνιο αναγνωρίζονται ως οι πιο ανθεκτικές

Ορισμένοι κατασκευαστές αυτών των σχεδίων υποστηρίζουν ότι τα πλέγματα αλουμινίου δεν χάνουν τις ιδιότητές τους και δεν χρειάζονται αντικατάσταση για τουλάχιστον 10 χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός ότι ένα τέτοιο σχέδιο εξυπηρετεί χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του και περισσότερο από 20 χρόνια. Αλλά πολλά εξαρτώνται από τις συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούσε η σχάρα αλουμινίου.

Επιλέξτε ένα πλέγμα για την πρόσοψη

Πώς να επιλέξετε ένα πλέγμα για μια πρόσοψη

Το κλειδί για το γεγονός ότι η μάσκα εξαερισμού θα σας εξυπηρετήσει πιστά και ειλικρινά και συγχρόνως παρακαλώ το μάτι και να διακοσμήσετε το μέτωπο με την παρουσία σας είναι η σωστή επιλογή του. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι ακόλουθες πτυχές κατά το σχεδιασμό ενός κτιρίου και την απευθείας επιλογή του ίδιου του στοιχείου:

 1. Σκεφτείτε πού θα βρίσκεται η εξωτερική μάσκα. Προσπαθήστε να επιλέξετε αυτόν τον τόπο, ώστε ο σχεδιασμός να εναρμονίζεται αρμονικά με τον σχεδιασμό του κτιρίου.
 2. Ανάλογα με τις απαιτήσεις για τον αερισμό στο δωμάτιο είναι καλά σταθμίσει όλα τα «πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα» του κάθε τύπου πλέγματος και να καθορίσει τι χρειάζεστε - την αδράνεια, σταθερό ή μεταβλητό. Μπορεί να είναι ότι για σας δεν θα είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τα blinds.
 3. Δώστε προσοχή σε αυτή την πτυχή ως ο συντελεστής του ζωντανού τμήματος. Είναι από αυτόν και θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα αερίζεται κάθε δωμάτιο στο κτίριο. Είναι καλύτερα να επιλέξετε το πλέγμα με τον εκθέτη 1.
 4. Κοιτάξτε το μέγεθος της δομής. Η οπή, στην οποία θα τοποθετηθεί η μάσκα, πρέπει να συμπίπτει με τις διαστάσεις της.
 5. Επιλέξτε ένα σχέδιο για το χρώμα της πρόσοψης του κτιρίου. Μην τοποθετείτε το κόκκινο πλέγμα σε πράσινο ή μπλε φόντο, εάν δεν υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία του ίδιου χρώματος.

Παρεμπιπτόντως, μερικές φορές η μάσκα του αντίθεση χρώματος μπορεί επωφελώς να αλλάξει και να διακοσμήσει την εμφάνιση του κτιρίου, αλλά είναι καλύτερο να τα επιλέξετε, έτσι ώστε να συνδυάζονται με άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι σε μεμονωμένες περιπτώσεις ή με ακατάλληλη εγκατάσταση πινάκων εξαερισμού μπορεί να γίνει εμπόδιο στη ροή του καθαρού αέρα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν αξίζει να αμελήσει την επιλογή τους. Την παραμικρή αμφιβολία, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Το πλέγμα προστατεύεται από την καθίζηση. Εξωτερική παραλλαγή σχεδιασμού

Τριγωνικό έγχρωμο πλέγμα

Χαρακτηριστικά τοποθέτησης

Η μάσκα προσόψεως για εξαερισμό αποτελείται από διάφορα στοιχεία:

 • πλαίσιο φλάντζας.
 • Περσίδες (λεπίδες ή λάμες), τοποθετημένες υπό γωνία 45 μοιρών.
 • προστατευτικό πλέγμα.

Το τελευταίο στοιχείο του σχεδιασμού πλέγματος είναι απαραίτητο για την αξιόπιστη προστασία των χώρων από σκόνη, μικρά υπολείμματα, έντομα. Στις πλευρές ολόκληρου αυτού του συστήματος υπάρχουν ειδικές τρύπες ή διαχωριστικά που θα το στερεώσουν με ασφάλεια στον τοίχο.

4 τρόποι τοποθέτησης των πινάκων εξαερισμού

Πώς εγκαθιστάτε συνήθως μια μάσκα εξαερισμού; Θα πρέπει να σημειωθεί ότι γενικά το σύστημα ανταλλαγής αέρα είναι πολύ περίπλοκο και δεν είναι απαραίτητο να το εγκαταστήσετε αυτό καθαυτό. Αλλά η σχάρα μπορεί να στερεωθεί πλήρως και με τα χέρια σας.

Στερεώστε τις σχάρες εξαερισμού σε βίδες με αυτοκόλλητη τομή

Βήμα 1. Προετοιμάστε όλα τα απαραίτητα υλικά: σχάρα και βίδες. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε ένα εργαλείο: ένα κατσαβίδι, ένα τρυπάνι ή μια διάτρηση.

Βήμα 2. Βεβαιωθείτε ότι η μάσκα είναι κατάλληλη για το μέγεθος. Για να το κάνετε αυτό, "δοκιμάστε το" στο άνοιγμα του άξονα εξαερισμού.

Βήμα 3. Σημειώστε στον τοίχο εκείνα τα σημεία όπου θα περιλαμβάνει βίδες.

Βήμα 4. Κάνετε τρύπες με την επιθυμητή διάμετρο.

Βήμα 5. Ξεχωρίστε το πλαίσιο και τις περσίδες.

Βήμα 6. Τοποθετήστε το πλαίσιο στην οπή εξαερισμού και βιδώστε με βίδες στον τοίχο.

Βήμα 7. Το τελευταίο στάδιο είναι να επιστρέψετε τα blinds στον τόπο. Απλά βάλτε τα στο πλαίσιο.

Αυτή η περιγραφή της διαδικασίας εγκατάστασης είναι μάλλον ο μέσος όρος. Ορισμένοι τύποι σχάρων μπορούν να εγκατασταθούν διαφορετικά και να κρατηθούν στον τοίχο με διαχωριστικά, κλπ. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο σε αυτή τη διαδικασία, και αν το επιθυμείτε, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας με την εγκατάσταση των πλέγματος.

Τοποθετήστε τις μάσκες εξαερισμού με κλιπς

Συμβουλή: Όταν εγκαθιστάτε ένα πλαίσιο σχάρας, μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από αυτό ένα μικρό κομμάτι λεπτό καουτσούκ. Θα χρησιμεύσει ως ένα είδος φλάντζας και θα αποκλείσει την πιθανότητα θορύβου, βουητό και υπερβολική δόνηση της δομής.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι για να παρατείνει τη ζωή της σχάρας, καθώς και για την κανονική της λειτουργία, πρέπει να καθαρίζεται περιοδικά. Είναι μερικές φορές απαραίτητο να αφαιρέσετε τα ράφια και τις ράβδους και να τα πλύνετε προσεκτικά από συσσωρευμένη αιθάλη, σκόνη, πτώματα εντόμων και άλλα συντρίμμια. Ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να καθαρίσετε μέρος του άξονα εξαερισμού, εάν έχει ορατή λάσπη.

Από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η μάσκα εξαερισμού είναι απαραίτητο στοιχείο για την κατασκευή οποιουδήποτε κτιρίου. Δεν θα σας παρέχει μόνο φρέσκο ​​αέρα, αλλά και να διακοσμήσετε τους τοίχους έξω από το σπίτι, δίνοντάς τους μια αξέχαστη και ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Γρίλια εξαερισμού

Θέλετε να αγοράσετε πλέγματα εξαερισμού σε τιμές παραγωγού;

Το Ventoshop.ru είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κατασκευαστή πλεγμάτων εξαερισμού και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Το κόστος του προϊόντος συγκρίνεται ευνοϊκά με τους ανταγωνιστές, διότι εργαζόμαστε χωρίς μεσάζοντες, απευθείας από τον κατασκευαστή.

Οι σχάρες εξαερισμού είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξαερισμού ως τελικό και ορατό στοιχείο και προορίζονται για την κατανομή του αέρα και την προστασία των συστημάτων στο σύνολό τους. Οι εξαεριζόμενες μεταλλικές μάσκες είναι κατασκευασμένες από ένα πλαίσιο και τοποθετούνται σε αυτά περσίδες (λάμες) και μπορούν να έχουν την ακόλουθη εμφάνιση:

 • ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού.
 • πλέγματα που έχουν βαλβίδα ελέγχου.
 • μάσκα αερισμού με σταθερές περσίδες.
 • πύλη εξάτμισης / τροφοδότησης ·
 • Η σχάρα εξαερισμού για το πέλμα και τα φυσητά.
 • πλαστικό;
 • PVC;
 • πλαστικό;
 • ξύλο ·
 • μέταλλο?

Η μάσκα εξαερισμού έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Πλαστικά πλέγματα εξαερισμού (PVC), πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

Λόγω του γεγονότος ότι οι πλαστικές μάσκες εξαερισμού κατασκευάζονται με μέθοδο σφράγισης, παρουσιάζουν ορισμένα μειονεκτήματα:

 • Είναι αδύνατο να παραχθεί για ένα συγκεκριμένο μη τυποποιημένο άνοιγμα.
 • Δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
 • Δεν είναι πυρίμαχο.
 • Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλες ποσότητες.
 • Αποτυχία γρήγορα.

Ωστόσο, έχουν επίσης κάποια πλεονεκτήματα: τα πλαστικά σχάρες είναι γενικά σχετικά ελαφριά και εύκολο να εγκατασταθούν και είναι επίσης μια πιο οικονομικά αποδοτική λύση.

Γρίλιες εξαερισμού κατά παραγγελία

Το Ventoshop.ru προσφέρει γρίλιες εξαερισμού για παραγγελία, τυχόν μη τυποποιημένου μεγέθους, με δυνατότητα εγκατάστασης σε ένα αντικείμενο.

Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού, μέταλλο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

 • Μέταλλο
  • Αλουμίνιο
  • Χάλυβα
  • Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χάλκινο
  • Ορείχαλκος
  • Χαλκός

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Εξωτερικές ρυθμιζόμενες κοιλιακές μάσκες

  Για την εξασφάλιση αξιόπιστης προστασίας του συστήματος εξαερισμού, ειδικά εξωτερικές σχάρες. Η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται στον αγωγό εξαερισμού, οι συσκευές αυτές εμποδίζουν την εισχώρηση βρωμιάς, κουνουπιών και ξένων αντικειμένων. Τα μοντέλα περσίδων παρέχουν την ευκαιρία να ρυθμίζουν και να διανέμουν την κίνηση του αέρα. Αυτό γίνεται με αλλαγή της γωνίας.

  Σχεδιασμός ανεμογεννητριών για προσόψεις

  Επιλέξτε εξωτερικές γρίλιες για εξαερισμό θα πρέπει να είναι προσεκτικά, εκτός από τις λειτουργίες φραγμού, εκτελούν μια διακοσμητική εργασία. Η αισθητική αντίληψη της δομής εξαρτάται σημαντικά από αυτά.

  Ο σχεδιασμός των οπίσθιων πλακών επικάλυψης οφείλεται στο υλικό τελειώματος, στο οποίο πραγματοποιείται η στερέωση του προϊόντος και ο σκοπός. Κατατάσσονται ως εξής:

  • Δεν ρυθμίζεται. Η κίνηση του αέρα είναι απρόσκοπτη.
  • Ρυθμιζόμενο. Έχουν κινούμενες περσίδες, χάρη στις οποίες είναι δυνατό να ελέγχεται η ένταση και η κατανομή του οξυγόνου.
  • Αδρανείς. Η αρχή λειτουργίας είναι παρόμοια με μια βαλβίδα αντεπιστροφής.

  Από την οποία παράγονται οι αεραγωγοί της πρόσοψης

  Τις περισσότερες φορές τα εξωτερικά προϊόντα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο - ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, κλπ. Συστήματα εξαερισμού, εξωτερικά, μεταλλικά, ρυθμιζόμενα αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι εγκατεστημένο στον αγωγό, το δεύτερο - μια διακοσμητική πλάκα με λάμες, είναι εγκατεστημένη στην πρόσοψη.

  Συχνά η επιφάνεια του κοιλιακού πλέγματος καλύπτεται με ένα λεπτό πλέγμα για την αποφυγή εισόδου της σκόνης και των μαστών στο κτίριο. Τις περισσότερες φορές το υλικό για την παραγωγή προϊόντων είναι το αλουμίνιο, αλλά τα προϊόντα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν από χάλυβα, μη σιδηρούχα μέταλλα και ακόμη πλαστικά. Το πιο σημαντικό, το υλικό πρέπει να είναι ισχυρό και να έχει αντίσταση στη διάβρωση. Αγοράστε εξωτερικό μέταλλο εξαερισμού εξωτερικού χώρου προσφέρει LLC PC "VTV-Engineering".

  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

  Συστήματα εξαερισμού

  ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

  Σήμερα, δεν υπάρχει πρακτικά συνάντηση υπηρεσίας, δημόσιων ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χωρίς σύστημα εξαερισμού. Κατά κανόνα, όλα τα στοιχεία του είναι κρυμμένα από αδιάκριτα μάτια, εκτός από τα πλέγματα εξαερισμού, τα οποία αντιπροσωπεύουν το "πρόσωπο" αυτού του συστήματος.
  Εκτελούν τη λειτουργία όχι μόνο της διανομής ή της αφαίρεσης της ροής του αέρα, αλλά προστατεύουν επίσης τους αεραγωγούς και τον εξοπλισμό από ξένα αντικείμενα, έντομα, σκόνη.
  Οι σύγχρονες σχάρες παροχής και εξαγωγής είναι σε θέση να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, καθώς τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά διαφορετικά και ταυτόχρονα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών.
  Αυτό μπορεί να φανεί στο κατάστημα Vent-Style.ru, όπου προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από πλέγματα, διαχυτήρες εξαερισμού διαφορετικής υφής και μεγέθους με ποικιλία σχεδίων και χαμηλού κόστους.

  Ταξινόμηση των πλέγματος

  Οι γρίλιες εξαερισμού χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές.
  Τις περισσότερες φορές, οι τελευταίες κατασκευάζονται με σταθερές περσίδες, τοποθετημένες στο πλαίσιο υπό γωνία 30-45 ° για την πρόληψη της μόλυνσης του συστήματος, με ένα μεταλλικό πλέγμα.
  Οι εσωτερικές γρίλιες των συστημάτων εξαερισμού έχουν πολλές επιλογές:

  1. Τα σχάρες είναι ρυθμιζόμενα, με περιστροφικές περσίδες 2 τύπων - μονής και διπλής σειράς.
  2. Δεν ρυθμίζονται, οι οποίες, ανάλογα με τη στερέωση των παραθυρόφυλλων, χωρίζονται σε
   • ευθεία,
   • κεκλιμένο,
   • με σχισμές.
  3. Πλέκονται με βαλβίδα ελέγχου αέρα και δεν έχουν.

  Φούρνοι αερισμού: πιθανοί τύποι και τα πλεονεκτήματά τους

  Η έλλειψη εισροή φρέσκου αέρα μέσα στο σπίτι μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της υγείας των κατοίκων, όπως σε ένα δωμάτιο αερίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχει μια συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα και μια ποικιλία από τις τοξίνες που παράγονται ως προϊόντα οικιακού καθαρισμού, και πολλά υλικά φινιρίσματος.

  Όσον αφορά την ανάγκη για αερισμό για το μπάνιο, η κατάσταση εδώ είναι ακόμη πιο σοβαρή. Σε μόνιμη υγρή αέρα πολύ καλά αναπαράγονται μια ποικιλία από βακτήρια, μικρόβια και μύκητες, που συσσωρεύεται στους τοίχους, πόρτες και έπιπλα, να χαλάσει την εμφάνισή τους και να καταστήσουν άχρηστη και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου.

  Είναι επίσης απαραίτητο να εγκατασταθούν πλέγματα αερισμού και σε χώρους όπως λουτρά και σάουνες. Εξαιρετικά σημαντικός αερισμός για κουζίνες, υπόγεια, σοφίτες. Σήμερα μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία τύπων πινάκων αερισμού, σημαντικά διαφορετικά:

  • Με ραντεβού. Υπάρχουν εξωτερικές, εσωτερικές, πόρτες κλπ.
  • Με σχεδιασμό. Η μάσκα εξαερισμού μπορεί να είναι στρογγυλή, τετράγωνη, ορθογώνια, με περσίδα για ρύθμιση της ροής του αέρα ή με βαλβίδα που εμποδίζει την είσοδο αέρα στο σύστημα εξαγωγής αερισμού. Υπάρχουν σχάρες πάνω και κάτω, με φλάντζα και χωρίς, ακόμα και με ειδικά ενσωματωμένα πλέγματα, που έχουν σχεδιαστεί για να εμποδίζουν τα έντομα να βγαίνουν έξω από το εσωτερικό του δωματίου.
  • Σύμφωνα με το υλικό κατασκευής. Πλέγματα εξαερισμού και πρόσοψης αερισμού, και πλέγματα αερισμού για τις πόρτες και συνδέονται με δομές πλέγματος αεραγωγών, τόσο από ξύλο όσο και από πλαστικό. Υπάρχουν γρίλιες εξαερισμού από μέταλλο (για παράδειγμα, τα αλουμίνια και οι γαλβανισμένες σχάρες από χάλυβα είναι πολύ δημοφιλείς).
  • Ανά χρώμα και εμφάνιση. Μεταξύ των πολλών ποικιλιών των αντικειμένων που εξετάζονται σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε σχάρες και λευκά, καφέ, και άλλες αποχρώσεις, και διακοσμητικά διακοσμητικά σχάρες εξαερισμού.

  Επίσης, οι διαστάσεις των πλεγμάτων εξαερισμού, το πλάτος και το ύψος τους μπορεί να είναι διαφορετικές.

  Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού

  Οι πιο δημοφιλείς είναι οι ακόλουθες επιλογές:

  • Μπροστινή μάσκα εξαερισμού με τύπο μανδάλου ή περσίδας. Παρέχει εξαερισμό στον αττικό χώρο με τη δυνατότητα να μειώσει την εισροή αέρα το χειμώνα. Συχνά, τέτοιες σχάρες καλύπτονται από το εξωτερικό με καλύμματα PVC, τα οποία επίσης ρυθμίζουν την ταχύτητα του αέρα στην περιοχή κάτω από την οροφή, αν και είναι πολύ απλού τύπου.
  • Πρόσοψη μεταλλικές σχάρες εξαερισμού ή PVC. Έρχεται σε ποικιλία διαμορφώσεων και χρωμάτων. Υπάρχουν είναι ορθογώνια και στρογγυλά και λευκά και καφέ. Μια τέτοια σχάρες τοίχου κατασκευάζεται σε ένα ευρύ φάσμα για να εξασφαλιστεί η συμβατότητα αυτών των προϊόντων με την πρόσοψη οποιουδήποτε σπιτιού, συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, πλαισιωμένου PVC πλαισίου ή συμβατικής ξύλινης επένδυσης. Συχνά στις προσόψεις υπάρχει επίσης αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα και ένα καπάκι που κλείνει. Ταυτόχρονα, εξωτερικές μεταλλικές γρίλιες πρόσοψης (ειδικά πλέγματα εξαερισμού αλουμινίου) έχουν μεγάλη ζήτηση από ό, τι παρόμοια προϊόντα από PVC.
  • Βάση / αεριζόμενη εξωτερική μάσκα. Ο φυσικός αερισμός του θεμελίου παρέχεται όταν κατασκευάζεται από τη συσκευή με τα καθαριστικά του αέρα που μπορούν να δημιουργηθούν ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής. Τα απόβλητα ονομάζονται ειδικά ανοίγματα που παρέχουν ροή αέρα προς το θεμέλιο, για την αποφυγή εισόδου στο σπίτι βρωμιά και μικρά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των τρωκτικών, έχουν τοποθετηθεί σχάρες εξαερισμού για το σόκο. Μπορούν επίσης να είναι κλειστές μεταλλικές ή PVC επικαλύψεις λευκού ή καφέ ή άλλου χρώματος και πλέγματα ρυθμιζόμενα σε περσίδες.

  Μάσκα εξαερισμού με βαλβίδα ελέγχου

  Εάν ένα δωμάτιο (π.χ., η κουζίνα) εδράζεται κουκούλα, δεν έχει κλείσει σφιχτά όταν είναι αποσυνδεδεμένη μεταλλικό ή πλαστικό κάλυμμα, ο εξωτερικός χώρος από το εξωτερικό μπορεί να ρέει σε αυτό το χρονικό διάστημα, τον αέρα ή πολύ κρύο (το χειμώνα), ή πολύ ζεστό (στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού), ή που περιέχουν διάφορες μυρωδιές.

  Για την αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων επιπτώσεων συνιστάται η εγκατάσταση πινάκων αερισμού εξοπλισμένων με ειδική βαλβίδα ελέγχου, η οποία είναι στρογγυλή ή ορθογώνια πλάκα με οπές και λοβούς που τους καλύπτουν. Κάτω από την πίεση της ροής αέρα εξαναγκασμένου εξαερισμού, τα πέταλα αποκλίνουν και επιτρέπουν στον αέρα να κινείται μόνο προς μία κατεύθυνση. Μόλις σταματήσει η λειτουργία του ανεμιστήρα, τα πέταλα επιστρέφουν στην αρχική τους θέση και η πρόσβαση των εξωτερικών αέριων μαζών στο εσωτερικό του εξαεριζόμενου χώρου εμποδίζεται.

  Σήμερα, τα συστήματα αερισμού με σχάρες που διαθέτουν βαλβίδες ελέγχου βρίσκονται όλο και περισσότερο σε γραφεία και σε κατοικημένες περιοχές. Η ικανότητά τους να κλείνουν αυτόματα όταν σταματά ο ανεμιστήρας εξάτμισης ή ο αερισμός τροφοδοσίας όχι μόνο δημιουργεί πιο άνετες συνθήκες για τη ζωή ή την εργασία των ανθρώπων αλλά και εξοικονομεί ενέργεια που καταναλώνεται από κλιματιστικά και θερμαντήρες.

  Πώς να εγκαταστήσετε μια μάσκα εξαερισμού;

  Η εγκατάσταση τέτοιων προϊόντων είναι συνήθως απλή και μπορεί να γίνει ανεξάρτητα. Αλλά για να απαντήσετε στην ερώτηση, πώς να εγκαταστήσετε σωστά μια σχάρα εξαερισμού, πρέπει να ξέρετε ακριβώς τι είναι και τι προορίζεται; Επειδή υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά κατά την τοποθέτηση διαφορετικών τύπων σχάρων. Ας εξετάσουμε μερικές παραλλαγές.

  • Εγκατάσταση σχάρας αερισμού σε αεραγωγό, για παράδειγμα, στην κουζίνα, στην τουαλέτα ή στο μπάνιο. Σε αυτή την περίπτωση, το πλαίσιο μπορεί να συνδεθεί στον τοίχο ή τους πείρους, ή να κολλήσει κόλλα, ή κόλλα όπως "υγρά καρφιά". Είναι επίσης δυνατή η προσάρτηση μιας σχάρας (για παράδειγμα, μιας εξωτερικής μεταλλικής) με τη χρήση διαχωριστικών ελατηρίων (εφόσον περιλαμβάνονται). Στην τελευταία περίπτωση, είναι δυνατή η αφαίρεση και πλύση της εγκατεστημένης μάσκας αερισμού.
  • Τοποθέτηση της σχάρας εξαερισμού με ενσωματωμένη βαλβίδα ελέγχου. Τοποθετήστε το καλύτερο κοντά στην κουκούλα, γιατί εάν το τοποθετήσετε από έξω, τότε τα πέταλα που εμποδίζουν τον εξωτερικό αέρα, το χειμώνα, μπορούν να παγώσουν στο έδαφος και να σταματήσουν να λειτουργούν. Υπάρχουν παρόμοια προϊόντα που επιτρέπουν την εγκατάσταση μέσα στον αγωγό εξαερισμού, αλλά τότε υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση σε μια τέτοια σχάρα.
  • Εάν σε ένα δωμάτιο (για παράδειγμα, σε ένα μπάνιο), η κυκλοφορία του αέρα δεν είναι αρκετά εντατική, η σχάρα αερισμού μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στην πόρτα ενός τέτοιου δωματίου. Ταυτόχρονα, οι διαστάσεις του πλέγματος πρέπει να υπολογίζονται σύμφωνα με τα πρότυπα κατασκευής, τα οποία εξαρτώνται τόσο από το μέγεθος του χώρου όσο και από τον σκοπό του. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να ανοίξετε μια τρύπα στην πόρτα του απαιτούμενου μεγέθους και να στερεώσετε τη σχάρα είτε με βίδες είτε με κόλλα.

  Τα πιο δημοφιλή μοντέλα πλέγματος εξαερισμού

  Αυτά είναι, πρώτα απ 'όλα:

  • Μεταλλικές γρίλιες πόρτας σειράς MVM τροφοδοσίας και εξάτμισης, οι οποίες κατασκευάζονται σε διάφορες έγχρωμες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των οποίων μπορεί να είναι: μπεζ, καφέ, λευκό, γκρι, μαύρο και μπλε.
  • Τα πλέγματα εξαερισμού PB, που αποτελούνται στην πραγματικότητα από την ίδια την σχάρα και από ένα ξεχωριστό πλαίσιο στήριξης. Ταυτόχρονα, λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιούνται ειδικοί ελατηριωτοί συνδετήρες για τη στερέωση τους, αυτές οι σχάρες εξαερισμού μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν από το άνοιγμα, να καθαριστούν και να πλυθούν.
  • Οι περσίδες διαθέτουν πλέγματα τοίχου 1 σειράς AMP, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σύστημα εξαερισμού τροφοδοσίας όσο και στην εξαγωγή.
  • Οι γρίλιες τοίχου είναι τύπου ADR 2 γραμμών, οι οποίες παρέχουν ακριβέστερο έλεγχο της ροής του αέρα λόγω της παρουσίας τους, εκτός από κάθετες και οριζόντιες σειρές τυφλών.

  Η επιλογή της θέσης της μονάδας διανομής αέρα, καθώς και ο τύπος της, καθορίζει τη φύση της κίνησης των αεριωθουμένων στον θάλαμο. Σε οικιστικά κτίρια και πολιτικούς σκοπούς, συνήθως παρέχεται αερισμός ανάδευσης, που παρέχεται από τη ροή του αέρα μέσω των οροφών και των πλεγμάτων αερισμού τοίχου. Η βελτίωση του μικροκλίματος σε ένα σπίτι ή ένα γραφείο μπορεί επίσης να συμβάλει στη διαθεσιμότητα τέτοιων προϊόντων περσίδες, μάνδαλα και βαλβίδες ελέγχου.

  ΑΒ1 - εξωτερική (πρόσοψη)

  Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού (πρόσοψης) τύπου ΑΒ1 γενικά προορίζεται για τοποθέτηση στην πρόσοψη των κτιρίων για την πρόσληψη των νωπών (εισροή) ή απομάκρυνση του μολυσμένου (καυσαερίων) αέρα mount produhi σε σοφίτες και υπόγεια. Οι γρίλιες αερισμού προσόψεων είναι εξοπλισμένες με σταθερά ελάσματα ειδικού σχήματος, κατασκευασμένα από προφίλ αλουμινίου, που έχουν αναπτυχθεί από τους μηχανικούς μας. Άρθρο σχετικά με τις γρίλιες αερισμού προσόψεων

  Κουρτίνες εξωτερικό πλέγμα έχουν γωνία κλίσης 45 ° και παρέχουν τον βέλτιστο συνδυασμό προστατευτικών και αεροδυναμικών ιδιοτήτων του πλέγματος της πρόσοψης. Οι ενισχύσεις και το ενισχυμένο ράμφος του σταλάγματος δίνουν ένα πλεονέκτημα στην ακαμψία εμπρός μάσκες σε σύγκριση με παρόμοια σχέδια στην αγορά. Τα προφίλ έχουν πάχος βάσης 20% υψηλότερο από το τυπικό για παρόμοια προϊόντα. !Το πάχος του προφίλ των ελασμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε πλέγματα μεγάλου μήκους, επειδή παρέχει την ακαμψία των κουρτινών!

  Πλαίσιο πρόσοψη αεραγωγών εκτελείται από το ειδικό προφίλ αλουμινίου που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς μας με εξωτερική όψη ή από ένα προφίλ σε σχήμα L για να διαλέξετε. Οι γωνιακές αρθρώσεις κατασκευάζονται με πτύχωση του προφίλ στις γωνιακές γωνίες και έλεγχο της συγκόλλησης του ενισχυτικού σφαιριδίου ή με συγκόλληση προτύπων προφίλ με διαφορετικά πλάτη του εξωτερικού πλαισίου.
  Για μεγάλα μήκη πρόσοψη σχάρες Οι κουρτίνες στο πίσω μέρος είναι ασφαλισμένες με ενδιάμεσες λωρίδες ενίσχυσης, οι οποίες αποκλείουν τη δόνηση των ελασμάτων. Η ακαμψία των οδηγών άκρων των κουρτινών εξασφαλίζεται από την κατασκευή του προφίλ. !Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη δύναμη των εξωτερικών πλεγμάτων!

  Είναι δυνατή η τοποθέτηση προστατευτικών πλεγμάτων σε εξωτερικές γρίλιες (έκδοση C) - από μικρά ζώα και φύλλωμα. Συνήθως, είναι ένα χαλύβδινο πλέγμα με ένα κύτταρο 10x10 mm στερεωμένο στο πίσω μέρος της σχάρας και βαμμένο σε ένα συγκρότημα πλέγματος. !Σε ορισμένες περιπτώσεις, η χρήση τέτοιων πλεγμάτων είναι υποχρεωτική (PUE 7, σημείο 4.2.222, 4.2.109)!

  Οι διανομείς αέρα αυτού του τύπου κατασκευάζονται σε διάφορες εκδόσεις - κλασικό τετράπλευρη (τετράγωνο ή ορθογώνιο) και τριγωνική (ισοσκελούς ή ορθογώνιο, ισόπλευρο) οκτάγωνο και έξι, και το συστατικό μονοκόμματο, με διαφορετικά είδη εξωτερικού πλαισίου ή χωρίς flanging όλα. !Συνήθως για χώρο που περιορίζεται από πλαγιές στέγης ή σκάλες στα φράγματα των κτιρίων!

  Εκτέλεση πλέγματα εξαερισμού το εξωτερικό πλαίσιο του προφίλ σχήματος υ (περβάζι) επιτρέπει τη χρήση τους ως αντικαταστάτη για το γυαλί στο πλαίσιο του παραθύρου, για παράδειγμα, κιόσκι με εγκατεστημένη εξωτερική μονάδα. Στη συνέχεια, δεν θα "πνίξει" στη ζέστη του καλοκαιριού, και το δωμάτιο δεν θα στερηθεί από την ψυχραιμία. !Το πλέγμα ταιριάζει απρόσκοπτα στο πλαίσιο του παραθύρου!

  Οι εξωτερικές περσίδες μπορούν να κατασκευαστούν ως γρίλια. Σε αυτή την περίπτωση, η φλάντζα του εξωτερικού πλαισίου σχηματίζει μία φλάντζα πίεσης για προσάρτηση στην επιφάνεια, και η ίδια πλέγμα εξαερισμού Μην διεισδύετε στο άνοιγμα εγκατάστασης. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε το πλάτος του πλαισίου για τις εξωτερικές περσίδες. !Το πλέγμα κλείνει ανοίγματα ακανόνιστου σχήματος ή με ανομοιόμορφα άκρα!

  Ένα ευρύ φάσμα πάχος του εξωτερικού πλέγματος πλαισίου πρόσοψη και την απουσία δέσμευσης με την διαστασιακή βήματος (ανάλυση μπορεί να καθορίσει ένα πολλαπλό χιλιοστού) ελαχιστοποιεί τα ανοίγματα ολοκλήρωση και αγωγών, ο χώρος εξόδου επιλογής διευκολύνει το έργο του σχεδιαστή, αρχιτέκτονα και σχεδιαστή. Όλα εξωτερικές σχάρες παράγονται σε οποιοδήποτε μέγεθος χωρίς αναφορά στη βαθμίδα διαστάσεων.

  Το βήμα των παραθυρόφυλλων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το ύψος του πλέγματος ή το δεδομένο ζωντανό τμήμα με σταθερές διαστάσεις. Ένα βήμα μπορεί να οριστεί ως μια σταθερά ή μια μεταβλητή. Είναι δυνατόν να συνδυάσετε την κατεύθυνση των κουρτινών. !Η ομοιόμορφη κατανομή του βήματος σκίασης, ανάλογα με το ύψος του πλέγματος, δεν προσφέρεται από κανέναν άλλο. Οι υπόλοιποι παραγωγοί έχουν ένα σταθερό βήμα!

  Φρέζες πρόσοψης AB1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρωση δομών κατά τη δημιουργία αεριζόμενων περιφράξεων, για παράδειγμα, για εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών. Σε μια σειρά από φωτογραφίες παρακάτω, η παραγγελία της εταιρείας μας για την κατασκευή μιας δομής προστασίας για κλιματιστικά, συμπεριλαμβανομένης της μέτρησης και της παράδοσης στην εγκατάσταση.

  Παράγουμε επίσης και άλλα προϊόντα που βασίζονται σε εξωτερικά πλέγματα AB1. Στη φωτογραφία κάτω από την πόρτα για την εξειδίκευση του υδραυλικού ντουλάπι για το standard μπάνιο του διαμερίσματος. !Οι γρίλιες Swing με βάση τα πλέγματα AB1 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θυρίδες πρόσβασης σε συνδυασμό με τον εξαερισμό!

  Επίστρωση των πλεγμάτων πρόσοψης - βαφές πολυεστέρας υψηλής ποιότητας, χάρη στην οποία τα προϊόντα μας έχουν εξαιρετική αντοχή σε δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες (κλιματικές έκδοση U1 ή NF1). Στερέωσης - η βίδα (στο εξωτερικό πλαίσιο των ανοιγμάτων πλέγματος Countersunk ανοίξει), μικρό μέγεθος μπορούν να τοποθετηθούν σε ειδικές σύρτες άνοιξη ή επικόλληση στο άνοιγμα για τα υγρά νύχια. Στάνταρ χρώμα - άσπρο (RAL 9016), το χρώμα είναι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε κατάλογο χρώμα RAL. Μπορείτε να παραγγείλετε μια ψησταριά χωρίς ζωγραφική. Παράγουμε πλέγματα σύμφωνα με τα σχέδιά σας, τις περιγραφές ή τα σκίτσα μας, παράγουμε αναλόγια των γειτονιών άλλων κατασκευαστών. Εάν είναι απαραίτητο, η τεκμηρίωση για τα προϊόντα για τα αιτήματά σας μπορεί να ετοιμαστεί από την τεχνική ομάδα μας. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, έχουν το δικαίωμα να φέρουν την ένδειξη "Confirmed quality ROSTEST". !Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε στοιχεία σχετικά με τη ζωντανή διατομή της σχάρας σε κάθε σχάρα πρόσοψης που έχουμε φτιάξει!

  . Ως δικτυωτό πλέγμα, το τρίψιμο AB3 ή ABS

  . Οι γρίλιες AB1 και οι τροποποιήσεις τους χρησιμοποιούνται στη θέση των δικτύων άλλων κατασκευαστών και προμηθευτών:

  Γιατί χρειαζόμαστε εξωτερικά μοντέλα πλέγματος εξαερισμού;

  Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού στο σπίτι

  Το σύστημα εξαερισμού είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό του κάθε σύγχρονου δωματίου.

  Όταν η εγκατάσταση του συστήματος εξαερισμού πρέπει να είναι σωστές, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις συνθήκες του δωματίου σας, σηκώστε τις σχάρες σωλήνα εξαερισμού (στρογγυλά, AVR και AMS), ανεμιστήρες, φίλτρα αέρος, σιγαστήρες, αερόθερμα και μονάδες διανομής του αέρα, καθώς και διάφορα είδη των ενεργοποιητών και βαλβίδες αποφυγής πυρκαγιάς.

  Σε αυτή την περίπτωση, συχνά δεν υπάρχει επαρκής προσοχή τόσο απαραίτητο στοιχείο εξαερισμού όσο και εξωτερικά μοντέλα της μάσκας εξαερισμού. Εκτός από τον διακοσμητικό σκοπό τους, έχουν πολλές λειτουργίες χωρίς τις οποίες το σύστημα αερισμού δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σωστά.

  1 Σχεδιασμός και σκοπός του εξωτερικού τύπου πλέγματος εξαερισμού

  Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού τύπου Amr ή Arn - ένα είδος πηγή και ταυτόχρονα ένα φίλτρο αέρα που εισέρχεται στο δωμάτιό σας. Δηλαδή, αυτή η συσκευή είναι a priori ένα ουσιαστικό στοιχείο για κάθε δωμάτιο με σύστημα εξαερισμού.

  Αυτό το πλέγμα είναι εγκατεστημένο στην έξοδο του αγωγού, επομένως είναι το κύριο στοιχείο που έχει επαφή με το δρόμο.

  Η εξωτερική μάσκα εξαερισμού του μοντέλου Arn ή Amr αποτελείται από ένα πλαίσιο που χρησιμεύει ως βάση της δομής. Στο πλαίσιο είναι εγκατεστημένα τα στοιχεία μέσω των οποίων περνούν οι ροές του αέρα, οι οποίες ονομάζονται λεπίδες.

  Επίσης, οι εξωτερικές κυκλικές σχάρες αερισμού μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά με ένα επιπλέον αφαιρούμενο μέρος. Με αυτό το σχέδιο, δεν είναι δύσκολο να καθαρίσετε τον πυρήνα του πλέγματος από ίχνη εντόμων και ακαθαρσιών.

  Τύποι εξωτερικών πλεγμάτων εξαερισμού

  Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αναβαθμισμένες στρογγυλές κατασκευές, οι οποίες είναι επιπρόσθετα εξοπλισμένες με βαλβίδα αέρα, η κύρια αποστολή της οποίας είναι να αποτρέψει την είσοδο ανεπιθύμητων στοιχείων (όπως μεγάλη σκόνη, κουνούπια, ρεύματα κρύου αέρα).
  στο μενού ↑

  2 Ποιος είναι ο εξωτερικός γύρος, από χαλύβδινες σχάρες; Οι διαφορές, τα πλεονεκτήματα και οι τιμές τους

  Υπάρχει μια τεράστια επιλογή ανάμεσα σε σχάρες αερισμού. Για σήμερα θα βρείτε πολλές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για όλους τόσο για ερωτήσεις ποιότητας όσο και για τιμή. Προς το παρόν, η παραγωγή των σχάρων Amr ή Arn είναι δημοφιλής στη Ρωσία.

  Η κατασκευή υπαίθριων μοντέλων σχάρων εξαερισμού είναι δυνατή από διάφορα υλικά. Πλαστικά, ξύλο, χάλυβα, αλουμίνιο και, πιο πρόσφατα, πολυουρεθάνη - όλα αυτά είναι διαθέσιμα ως υλικά για τέτοια προϊόντα. Επίσης, τα μεταλλικά μοντέλα είναι δημοφιλή με τον καταναλωτή.

  Πλαστικά εξωτερικά μοντέλα Τα πλέγματα εξαερισμού Amr διαφέρουν από τα υπόλοιπα με μια μικρή τιμή, εύκολη εγκατάσταση, μικρό βάρος, καθώς και αντοχή σε διαβρωτικές και διαβρωτικές διεργασίες. Με αυτά τα πλεονεκτήματα, τα πλαστικά στοιχεία έχουν τα δικά τους μειονεκτήματα, τείνουν να ξεθωριάζουν, και το πιο σημαντικό - είναι η χαμηλή πυρασφάλεια τους.

  Εξωτερική μάσκα εξαερισμού

  Τα εξωτερικά ρυθμιζόμενα ξύλινα πλέγματα δεν μπορούν να ονομαστούν την καλύτερη επιλογή, καθώς χρειάζονται κατάλληλη συντήρηση. Το υλικό αυτό δεν είναι αξιόπιστο και είναι επιρρεπές σε εύκολη βλάβη και έχει επίσης κακή αντίσταση στη φωτιά μαζί με το πλαστικό.

  Η μεταλλική εξωτερική μάσκα είναι μία από τις πιο κοινές επιλογές και μπορεί να κατασκευαστεί από αλουμίνιο και χάλυβα. Αν ψάχνετε για μια σχάρα με υψηλή αντοχή και πυρασφάλεια, οι εξωτερικές σχάρες αέρα από χάλυβα θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

  Τα μειονεκτήματα αυτού του υλικού είναι η κακή αντοχή στη διάβρωση, καθώς και το σχετικά μεγάλο βάρος, που μπορεί να περιπλέξει λίγο την εγκατάσταση.

  Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού από αλουμίνιο θα γίνουν το χρυσό μέσο για εσάς αν δεν ξέρετε τι να επιλέξετε: πλαστική εξωτερική μάσκα ή χάλυβα. Εναλλακτικά, θα οφείλεται τόσο στο επίπεδο των τιμών όσο και στις ευέλικτες ιδιότητές του.

  Τα πλέγματα πολυουρεθάνης, ένα είδος τεχνογνωσίας στην αγορά, είναι εξαιρετικά στην αντοχή, την αντοχή και την αντοχή τους. Εάν είναι επιθυμητό, ​​είναι δυνατό να παραγγελθούν γαλβανισμένα υπαίθρια μοντέλα πινάκων αερισμού, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το δρόμο και δεν φοβούνται όλες τις διαβρωτικές και διαβρωτικές διεργασίες.

  Στρογγυλή εξωτερική μάσκα εξαερισμού

  Μπορείτε επίσης να αγοράσετε υπαίθρια κυκλικά ρυθμιζόμενα μοντέλα πινάκων εξαερισμού διαφόρων σχημάτων. Τα φθηνότερα είναι τα πλέγματα με μη ρυθμισμένα πτερύγια. Είναι σαφές ότι προσαρμόσετε συγκεκριμένο σύστημα δεν θα λειτουργήσει, μια τέτοια συσκευή, καθώς και με την αγορά ενός τέτοιου πίνακα είναι απαραίτητο να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο, και μερικές φορές είναι δυσάρεστη και δύσκολη.

  Ο δεύτερος τύπος είναι οι ρυθμιζόμενες εξωτερικές σχάρες εξαερισμού, οι οποίες είναι πιο περίπλοκες και το πλεονέκτημά τους έναντι της πρώτης είναι η αυξημένη λειτουργικότητα τους (έλεγχος κλίσης των πτερυγίων) και επίσης η αποτελεσματικότητα (ρύθμιση ροής αέρα).

  Και μια ακόμα επιλογή - αδρανειακές σχάρες. Η ιδιαιτερότητα αυτού του τύπου είναι στην ευαισθησία των λεπίδων στις δονήσεις του αέρα. Δηλαδή, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας τη θέση των λεπίδων, αλλά οι περσίδες θα ανοίξουν ανεξάρτητα στο εύρος στο οποίο είναι απαραίτητο, ανάλογα με τη ροή του αέρα.

  Ανάλογα με το τμήμα του αγωγού σας, μπορείτε να επιλέξετε στρογγυλά υπαίθρια μοντέλα πινάκων αερισμού, καθώς και ορθογώνια. Η λειτουργικότητα του δικτύου δεν εξαρτάται από το σχήμα, η γεωμετρία του αγωγού σας παίζει ρόλο εδώ. Μπορείτε να πάρετε το πλέγμα από το σχήμα του, χωρίς να αγοράσετε πρόσθετο προσαρμογέα.

  Ταυτόχρονα, αν ο αγωγός σας έχει ορθογώνια διατομή και θέλετε να εγκαταστήσετε ένα στρογγυλό πλέγμα, μπορείτε να το κάνετε και με έναν προσαρμογέα.

  Είδη πλαστικών συστοιχιών εξαερισμού

  Η τιμή μιας εξωτερικής μάσκας. Τα φτηνά πλαστικά μοντέλα μπορούν να αγοραστούν από 30 ρούβλια / τεμάχιο, ενώ για πέργκολες μεταλλικών ρυθμιζόμενων αεραγωγών αερισμού η τιμή μπορεί να φτάσει τα 500 ρούβλια.

  Το εύρος τιμών είναι τεράστιο, είναι δυνατό να σηκώσετε την εξωτερική μάσκα κάτω από οποιοδήποτε πορτοφόλι και υπό οποιεσδήποτε απαιτήσεις. Και, φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα στη γεύση, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο σχεδιασμό σας.
  στο μενού ↑

  2.1 Πώς να επιλέξετε τη σωστή εξωτερική μάσκα;

  Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καθορίσετε μόνοι σας τι χρειάζεστε από την εξωτερική μάσκα και τι είστε έτοιμοι να δώσετε γι' αυτό. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα πλέγμα για την διατομή του αγωγού σας και επίσης να επιλέξετε το φθηνό υλικό από το οποίο κατασκευάζεται.

  Πλαστικά και πρόσοψη μοντέλα amr, έχει το χαμηλότερο κόστος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μοντέλο με μη ρυθμισμένες λεπίδες. Στο τέλος, θα περάσετε ένα μικρό ποσό, αλλά σε αντάλλαγμα λάβετε την ελάχιστη και απαραίτητη λειτουργικότητα.

  Μεγάλη μάσκα εξαερισμού από χάλυβα

  Εάν η εξοικονόμηση δεν είναι προτεραιότητα για εσάς, η καλύτερη επιλογή θα είναι τα εξωτερικά μεταλλικά πρότυπα πρόσοψης των αεραγωγών εξαερισμού. Θα έχετε αντίσταση στη φωτιά, αντοχή και ανθεκτικότητα, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να εγκαταστήσετε και να είστε έτοιμοι για διάβρωση, σε ορισμένα μοντέλα, με την πάροδο του χρόνου.

  Αν ανησυχείτε για την αρμονία του σχεδιασμού σας, μπορείτε να είστε ήρεμοι - μια σχάρα αερισμού οποιασδήποτε μορφής και με οποιοδήποτε υλικό μπορεί να ταιριάζει με το χρώμα του δωματίου σας.
  στο μενού ↑

  2.2 Πώς να συναρμολογήσετε σωστά την εξωτερική μάσκα - βίντεο

  Για παράδειγμα, η εξωτερική τρίψιμο μοτίβο περσίδα Amr έχει ένα ελάχιστο μέγεθος 100 × 100 mm και ένα μέγιστο των 600 Χ 600 mm, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδυάσει τις ενότητες πλέγματος χρησιμοποιώντας χωρίσματα, σε αυτή την κατάσταση το μέγιστο διαθέσιμο μέγεθος των 1800 Χ 600 mm. Το προεπιλεγμένο χρώμα - άσπρο, αλλά μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε χρώμα και άλλα.
  στο μενού ↑

  2.3 Τι πρέπει να θυμάστε κατά την εγκατάσταση της εξωτερικής ρυθμιζόμενης μάσκας αέρα;

  Έτσι, όπως έχουμε ήδη ανακαλύψει, υπαίθρια ρυθμιζόμενα μοντέλα της σχάρας εξαερισμού είναι απαραίτητα για τη δημιουργία άνετων συνθηκών για ρύθμιση και κυκλοφορία των ρευμάτων αέρα στο δωμάτιο.

  Κομψός πλαστικός εξαερισμός

  Κατά την εγκατάσταση μιας τέτοιας συσκευής, πρέπει να θυμάστε και να τηρείτε όλους τους κανόνες πυρασφάλειας. Επίσης, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι η εγκατάσταση πτερυγίων πλέγματος σε διαφορετικές γωνίες αλλάζει ριζικά τη λειτουργικότητα της συσκευής ως σύνολο.

  Για παράδειγμα, εάν χαμηλώσετε τις λεπίδες, η συσκευή θα λειτουργεί καλύτερα στην κουκούλα και όταν σηκώνεται - για να τραβήξει αέρα. Επίσης, οι διακοσμητικές γρίλιες έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έχουν τέτοια λειτουργικότητα ως συνήθως, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τον επιτυχημένο σχεδιασμό του δωματίου.
  στο μενού ↑

  Μάσκα εξαερισμού: τύποι, διαστάσεις και εγκατάσταση

  Κανένα σύστημα αερισμού ή διανομής αέρα δεν μπορεί να κάνει χωρίς διακοσμητική μάσκα. Εκτελεί όχι μόνο μια διακοσμητική λειτουργία, αλλά μπορεί επίσης να ρυθμίζει τη ροή των αέριων μαζών. Οι γρίλιες αερισμού διαφέρουν ως προς τη λειτουργία, το μέγεθος, τα υλικά και το χρώμα. Σε ένα τόσο ευρύ φάσμα προϊόντων υπάρχουν τόσο γραμματόσημα από φθηνό πλαστικό όσο και πραγματικά έργα διακοσμητικής τέχνης με θέρμανση αέρα.

  Η συσκευή των πτερυγίων εξαερισμού

  Η μάσκα εξαερισμού, για όλη την απλότητα της, είναι μια αξιόπιστη λύση σχεδιασμού. Η ακαμψία του προϊόντος παρέχεται από ένα εύρωστο πλαίσιο. Μπορεί να συνδυαστεί με τον αγωγό ή να στερεωθεί στην επιφάνεια του τοίχου. Σε μεγαλύτερα δίκτυα, υπάρχει ένας διαχωρισμός της δομής σε αρκετούς μικρότερους τομείς, και αυτό γίνεται με ένα πλαίσιο. Λόγω της αύξησης των χαρακτηριστικών αντοχής του προϊόντος. Αφαιρούμενος πλαστικός ή μεταλλικός πίνακας καλύπτει την περιοχή εργασίας της σχάρας. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διανομείς είναι:

  • ρυθμιζόμενη- η κατεύθυνση των μαζών αέρα μπορεί να αλλάξει,
  • μη κατευθυντική δράση - το οξυγόνο διεισδύει ελεύθερα στο δωμάτιο, συχνά εκτελεί διακοσμητικό ρόλο.
  • με βαλβίδες διακοπής λειτουργίας. Στις επιχειρήσεις, τις αποθήκες και τα βιομηχανικά συγκροτήματα, εγκαθίστανται πλέγματα αυτού του τύπου. Αποκλείουν την επίδραση της αντίστροφης πρόσφυσης, εμποδίζουν τη διείσδυση σκόνης, μικρά έντομα. Αυτό το σχέδιο εξασφαλίζει την κίνηση του μολυσμένου αέρα αποκλειστικά προς τα έξω. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στο διαμέρισμα, προκειμένου να αποκλείσει την άφιξη μιας δυσάρεστης οσμής από τους γείτονες.
  • Τυφλών αδράνειας στην εργασία τους είναι παρόμοια με λύσεις με βαλβίδα ελέγχου. Οι οριζόντιες πλάκες κινούνται και εμποδίζουν τη ροή του αέρα. Για γρήγορη ρύθμιση, χρησιμοποιούνται ελαφρά και αξιόπιστα υλικά (PVC, αλουμίνιο). Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο Κουφώματα για εξαερισμό

  Οι γρίλιες εξαερισμού είναι συχνά εξοπλισμένες με οριζόντια τοποθετημένα πτερύγια, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχεται η ένταση και η κατεύθυνση του παρεχόμενου αέρα.

  Η διαδικασία καθαρισμού μειώνεται στην αφαίρεση του διακοσμητικού στοιχείου. Μετά από αυτό, το προϊόν μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με απορρυπαντικό και να πλυθεί με τρεχούμενο νερό.

  Μορφές και υλικά των πλέγματος

  Ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων λύσεων διατίθεται προς πώληση. Ανεξάρτητα από τον τύπο και το μοντέλο, οι σχάρες εξαερισμού είναι διαθέσιμες σε 3 μορφές, παρόμοιες με τον αγωγό:

  Λόγω αυτής της ποικιλίας είναι δυνατόν να επιλέξετε το βέλτιστο προϊόν που συμπληρώνει το εσωτερικό του δωματίου. Πρόσφατα, όλο και συχνότερα καταφεύγουν σε μεμονωμένες παραγγελίες, όταν το μέγεθος και το σχήμα επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη το εσωτερικό ενός οικιστικού ή βιομηχανικού κτιρίου. Μπορούν να διαφέρουν στο χρώμα, το σχεδιασμό και το ύφος.

  Η σύγχρονη βιομηχανία για την παραγωγή διανομέων αέρα χρησιμοποιεί διάφορα υλικά:

  • πλαστικό;
  • κράματα αλουμινίου ·
  • ξύλο ·
  • κεραμικά ·
  • ορείχαλκος;
  • το χαλυβδινωμένο χάλυβα.

  Ας δούμε πιο προσεκτικά τις πιο συνηθισμένες επιλογές.

  Πλαστικά τα προϊόντα θεωρούνται τα πιο προσιτά στην αγορά. Βασίζονται μόνο σε 2 υλικά - πολυβινυλοχλωρίδιο και πολυστυρόλιο. Μπορούν να εγκατασταθούν όχι μόνο στις οροφές, αλλά και στην πόρτα, στον τοίχο. Τα προϊόντα έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένα σε γραφεία, εξοχικές κατοικίες και πολυκατοικίες. Για οροφές πολλαπλών επιπέδων δημιουργούνται πλέγματα κυκλικού σχήματος. Το βασικό μειονέκτημα τους είναι ότι με την πάροδο του χρόνου η επιφάνεια γίνεται τραχιά και γίνεται κίτρινη.

  Αλουμίνιο πλέγμα αέρα όχι λιγότερο στη ζήτηση στην αγορά. Χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή σε επιθετικές ουσίες, ένα υγρό περιβάλλον, εκτός από, μπορούν να καυχηθούν με χαμηλό βάρος. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το υλικό καλύπτεται με βαφή σε σκόνη. Από τα μειονεκτήματα είναι η κατανομή μιας υψηλής τιμής.

  Ξύλινα Μοντέλα - Εξειδικευμένες λύσεις για σάουνες, μπάνια. Αυτές οι τροποποιήσεις μπορούν να υπερηφανεύονται για τον ατομικό σχεδιασμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοτικότητα του φυσικού και φιλικού προς το περιβάλλον ξύλου αυξάνεται. Ό, τι κι αν ήταν, αλλά προϊόντα με μια πύλη τέλεια συνδυασμένη με το εσωτερικό. Αυτά τα πλέγματα έχουν δύο βασικά μειονεκτήματα: χρειάζονται περιοδική επεξεργασία με επιβραδυντικά φλόγας και άλλες προστατευτικές συνέπειες, το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό.

  ΠΡΟΣΟΧΗ! τα ξύλινα προϊόντα συνιστώνται να χρησιμοποιούνται μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

  Μεταλλικά προϊόντα - χρησιμοποιούνται κυρίως σε συγκροτήματα παραγωγής, μεγάλες επιχειρήσεις, μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε συνηθισμένα κτίρια. Μπορούν να διαθέτουν εξαιρετική αξιοπιστία, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν χωρίς προβλήματα στην ισχυρή πίεση της ροής του αέρα, για να μην αναφέρουμε όλα τα μικρά σωματίδια. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να υποβάλλονται σε περιοδική επεξεργασία με αντιδιαβρωτικές ενώσεις. Όσο για τα μειονεκτήματα των μεταλλικών σχάρων, υπάρχουν μόνο 2 από αυτά - υψηλό κόστος και εντυπωσιακό βάρος.

  Τύποι σχάρες αναρρόφησης

  Οι μεταλλικές και πλαστικές γρίλιες εξαερισμού ανάλογα με το σκοπό και τη θέση εγκατάστασης στον αγωγό είναι: εξάτμιση και τροφοδοσία. Δεδομένου του τόπου εγκατάστασης, τα προϊόντα αυτά είναι:

  Εσωτερική

  Ένα από τα πιο δημοφιλή είδη στην αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας και της προσκόλλησης, μπορούν να είναι:

  • τιμολόγια - χρησιμοποιούνται κυρίως σε οικιακές εγκαταστάσεις, σε συστήματα όπου επικρατεί φυσική έλξη. Η παρουσία ενός δικτύου κουνουπιών εμποδίζει τα έντομα να εισέλθουν στο δωμάτιο. Συχνά εξοπλισμένο με βαλβίδα ελέγχου. Η απόδοση μπορεί να ρυθμιστεί με τη βοήθεια μετακινούμενων πλακών.
  • με σχισμές τα μοντέλα - η τοποθέτηση των σχάρων εξαερισμού αυτού του τύπου απαιτείται κυρίως σε περιοχές όπου είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η αίσθηση του προϊόντος. Ο σχεδιασμός και η εμφάνισή τους αντιστοιχούν στο δωμάτιο.
  • μοντέλα με βαλβίδα ελέγχου. Δημοφιλείς λύσεις εξοπλισμένες με αδρανειακές περσίδες, βαλβίδα αντίστροφης ώθησης. Συχνά χρησιμοποιείται ως λειτουργικό στοιχείο για την κουκούλα.

  Εξωτερική

  Εξωτερικά προϊόντα παρουσιάζονται στην πώληση διαφόρων τύπων κατασκευών:

  • μετωπιαίο Τα μοντέλα εγκαθίστανται κυρίως σε σοφίτες. Έχουν μια μεγάλη άκρη και μια υπέροχη εμφάνιση.
  • πόρτα τα μοντέλα - αντικαθιστούν λειτουργικά τη βαλβίδα τροφοδοσίας, η οποία είναι πρωταρχικής σημασίας για εκείνους τους χώρους όπου είναι απαραίτητο να παρέχεται μια φυσική παροχή αέρα.
  • πάτωμα μοντέλα - μια άψογη λύση για την οργάνωση της προσφοράς φρέσκου οξυγόνου στο κάτω μέρος του δωματίου. Αυτά μπορεί να είναι σταθερές ή ρυθμιζόμενες λύσεις.
  • σοβά Σχάρες - χρησιμοποιούνται κυρίως ως προστατευτικό στοιχείο ενάντια στα τρωκτικά. Η τοποθέτηση της σχάρας εξαερισμού προστατεύει από μικρά παράσιτα υπογείων και σοφίτες, υπόγεια πατώματα.

  Εσωτερική διαβίβαση

  Όσο για τις εσωτερικές επιλογές υπερχείλισης, μπορεί να είναι διαφορετικές όχι μόνο στο χρώμα, αλλά και σε μορφή. Διαφέρουν σε ελκυστικό σχεδιασμό. Μεταξύ των επαγγελματιών, πρώτα απ 'όλα, προϊόντα της στρογγυλής και ορθογώνιας μορφής είναι σε ζήτηση. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η απουσία βαλβίδων.

  Τζάκι τα προστατευτικά στοιχεία χρησιμοποιούνται ευρέως σε αίθουσες τζακιού, εξαιτίας των οποίων η παροχή θερμότητας στο δωμάτιο. Η διείσδυση μαζών ψυχρού αέρα διεξάγεται μέσω του κατώτερου τμήματος της σχάρας και μετά τη θέρμανση γίνεται ανακατεύθυνση στο εσωτερικό του δωματίου.

  Η εγκατάσταση αρκετών πλεγμάτων αερισμού σε ένα τζάκι είναι ένα σημαντικό συστατικό της αποτελεσματικής ανταλλαγής αέρα.

  Δώστε προσοχή! Τα μοντέλα τζάκι είναι κατασκευασμένα από πυρίμαχα και πυρίμαχα υλικά. Δεδομένης της ποικιλίας των διακοσμητικών και αποχρώσεων, θεωρούνται διακοσμητικά.

  Πώς να εγκαταστήσετε μια μάσκα εξαερισμού

  Μετά την απόκτηση του προϊόντος από τους ιδιοκτήτες υπάρχει μια φυσική ερώτηση - πώς να τοποθετήσετε σωστά τη μάσκα εξαερισμού με τα χέρια σας; Εξετάστε τις πιο απλές και συνηθέστερες μεθόδους.

  Στερέωση με "μυστικές" βίδες

  Αποφασίζοντας πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα εξαερισμού με ελάχιστη προσπάθεια, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν τη χρήση "μυστικών" βιδών. Παρέχουν εξαιρετική αξιοπιστία όταν εργάζονται με οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας:

  • gipsokartonnymi;
  • τούβλο?
  • ξύλινα?
  • σκυρόδεμα.

  Προκειμένου να παραδοθεί η κατασκευή, είναι απαραίτητο να εκτελεστούν 3 διαδοχικά βήματα:

  1. Η περιοχή της προτεινόμενης εγκατάστασης σημειώνεται με ένα μολύβι.
  2. Για τους πείρους (που θα σφαγούν στον τοίχο), είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τις αντίστοιχες οπές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κατσαβίδι ή ένα τρυπάνι.
  3. Μετά από αυτό, το προϊόν εφαρμόζεται απαλά στο σημείο στερέωσης και βιδώνεται με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες.

  Συμβουλή! Πώς να ρυθμίσετε τους διανομείς ξύλου; - Για να τα διορθώσετε, οι ειδικοί συμβουλεύουν τη χρήση συρραπτικών ή σανίδων.

  Στερέωση σε υγρές συγκολλητικές συνθέσεις, σιλικόνη

  Η ακολουθία των ενεργειών περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

  1. Το περίγραμμα της σχάρας εξαερισμού εφαρμόζεται σε υγρή συνεκτικότητα. (σφραγιστικό)
  2. Η σχάρα πιέζεται σφιχτά πάνω στην επιφάνεια του τοίχου όσο το δυνατόν περισσότερο για να εξασφαλιστεί η πιο αξιόπιστη στερέωση της δομής. Πριν το πατήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο του κτιρίου για να φτιάξετε το πλέγμα ευθεία.
  3. Μετά από τρεις ώρες, η σιλικόνη θα πιάσει σωστά και, αν είναι απαραίτητο, θα είναι δυνατή η απομάκρυνση της περίσσειας κόλλας με ένα κοφτερό μαχαίρι.

  Μέχρι σήμερα, ακόμη και ένας συνηθισμένος άνθρωπος που δεν έχει πλούσια εμπειρία να δουλεύει με τα χέρια μπορεί να τοποθετήσει αυτή τη διακοσμητική λύση.

  ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Κατά την εγκατάσταση του πλέγματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πλέγμα για να αποφύγετε τη διείσδυση εντόμων στο δωμάτιο. (δείτε την παρακάτω φωτογραφία)

  Χρήση δοκών

  Η τοποθέτηση στα διαχωριστικά στοιχεία θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς και αναζητούμενες μεθόδους στερέωσης. Είναι παρόντα μόνο σε ορισμένα μοντέλα προϊόντων, αλλά παρέχουν μια ποιοτική σύνδεση του αγωγού με ένα διακοσμητικό προστατευτικό στοιχείο.

  ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Σε περιοχές όπου είναι αδύνατο να σφραγίσει και βολικό να διασυνδέουν το σύστημα εξαερισμού και το προστατευτικό πλέγμα, χρησιμοποιήστε ειδικούς προσαρμογείς γίνεται για σχάρες αερισμού.

  Οι ειδικοί τονίζουν το γεγονός ότι η εγκατάσταση διακοσμητικών στοιχείων είναι μια εύκολη άσκηση. Οι πιο αξιόπιστοι τρόποι - στερέωση με τη βοήθεια διαφόρων υποδοχών σύνδεσης. Οι βαριές και μεγάλου μεγέθους δομές εγκαθίστανται σε ειδικά περιτυλίγματα και μάνδαλα.

  Όπως βλέπετε, οι γρίλιες εξαερισμού είναι πολύ διαφορετικές. Με την επιλογή τους, προσανατολίζονται όχι μόνο στην εποικοδομητική αξιοπιστία και την ποιότητα, αλλά και στο οπτικό στοιχείο. Πρόκειται κυρίως για ένα διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το εσωτερικό του κελύφους.