Οικιακοί θόρυβοι εξαγωγής καυσαερίων

Ο θόρυβος από το σύστημα αερισμού λειτουργίας αποτελεί βασικό μειονέκτημα της μονάδας εξαγωγής, η οποία εξασφαλίζει την ανταλλαγή αέρα στο δωμάτιο. Με παρατεταμένη έκθεση, όχι μόνο ερεθίζει, αλλά και προκαλεί ακουστική δυσφορία, ευερεθιστότητα, χρόνια κόπωση. Ο ανεπιθύμητος θόρυβος προκαλείται συχνά από ακατάλληλο εξοπλισμό ή τη χρήση συσκευών που δεν έχουν σχεδιαστεί για λειτουργία υπό τις συνθήκες στις οποίες χρησιμοποιούνται. Δυσκολίες προκύπτουν κατά την τοποθέτηση του εξοπλισμού εξαερισμού σε περιορισμένο χώρο.

Για να εξουδετερώσετε τα παραπάνω μειονεκτήματα, θα βοηθήσετε έναν ανεμιστήρα εξαγωγής χωρίς θόρυβο. Πρόκειται για μια μικρή ηλεκτρική συσκευή, την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας.

Ποια είναι η αίσθηση μιας αθόρυβης επιλογής

Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι ακόμη και οι πιο "ήσυχες" μονάδες ανταλλαγής αέρα παράγουν ένα συγκεκριμένο θόρυβο κατά τη λειτουργία. Αν μιλάμε για τις ελάχιστες τιμές του ήχου, τότε ο μέσος όρος είναι στο επίπεδο των 35 dB. Για το ανθρώπινο αυτί αυτό είναι ανάλογο με έναν ψίθυρο. Ωστόσο, ακόμη και αυτές οι οικιακές συσκευές με παρατεταμένη έκθεση προκαλούν ερεθισμό.

Εάν εγκαταστήσετε έναν ανεμιστήρα χωρίς θόρυβο αντί για τον συνηθισμένο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον για το ανθρώπινο αυτί. Η ένταση των συσκευών αυτών είναι 20-25 dB, η οποία είναι ανάλογη με πολύ χαμηλό ψίθυρο. Σε απόσταση 1,5 μ. Από τη μονάδα λειτουργίας, η κίνηση των λεπίδων είναι σχεδόν αδιαίρετη.

Πώς είναι ο σιωπηλός ανεμιστήρας

Συσκευές τύπου θορύβου λειτουργούν μερικές φορές πιο ήσυχο τα ανάλογα τους για διάφορους λόγους, το κυριότερο από τα οποία είναι δομικά χαρακτηριστικά. Η συσκευή αποτελείται από 3 κύρια λειτουργικά στοιχεία, τα οποία καθιστούν δυνατή τη μείωση του ηχητικού εφέ σε ένα άνετο 25 dB.

Η συσκευή αποτελείται από:

 • του ηλεκτροκινητήρα.
 • το περίβλημα της συσκευής.
 • ρουλεμάν.

Προκειμένου να διαμορφωθεί μια γενική ιδέα για το πώς σχεδιάζονται και λειτουργούν οι προπέλες των καυσαερίων, πρέπει να εξεταστεί λεπτομερέστερα η διάταξή τους.

Ηλεκτροκινητήρας. Οι συσκευές χωρίς θόρυβο είναι εξοπλισμένες με τους ίδιους κινητήρες με τις παραδοσιακές συσκευές. Οι διαφορές μειώνονται κυρίως στη μέθοδο σταθεροποίησης. Μια αξιόπιστη στερέωση ελαχιστοποιεί τον θόρυβο που παράγεται από τους κραδασμούς. Για λόγους δικαιοσύνης αξίζει να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρικές συσκευές κακής ποιότητας είναι γεμάτες δονήσεις.

Σώμα συσκευής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σχεδιασμός του αμαξώματος είναι μάλλον λεπτός. Τα λεπτά τοιχώματα συμβάλλουν στην εμφάνιση κραδασμών, συνοδευόμενα από δυσάρεστους ήχους. Όσο για τη σιωπηλή μονάδα, μπορεί να διαθέτει ένα συμπαγές και ολοκληρωμένο σχέδιο (ανάλογα με την επιλογή ενός ποιοτικού προϊόντος). Χάρη σε αυτή την προσέγγιση, είναι δυνατό να αντιμετωπίσετε οποιουσδήποτε κραδασμούς.

Ρουλεμάν. Η ομαλή λειτουργία κάθε μέρους του κινητήρα παρέχεται από έδρανα υψηλής ποιότητας. Στις συνηθισμένες μονάδες χρησιμοποιούνται συνήθεις λύσεις.

Δώστε προσοχή! Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη λίπανση, χάρη στην οποία κάθε επίπεδο θορύβου, λείανσης. Αυτή η συνεκτικότητα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής κατά καιρούς.

Οι σύγχρονοι ανεμιστήρες για την εξαγωγή αθόρυβων καναλιών χαρακτηρίζονται από άψογη ποιότητα απόδοσης. Το τελικό προϊόν υποβάλλεται σε διάφορα στάδια δοκιμής προτού τεθεί σε πώληση. Και αν δεν πληρούνται οι προδιαγραφές του εύρους του ήχου, ο ανεμιστήρας δεν περάσει τη δοκιμή. Σημαντικός θόρυβος μπορεί επίσης να συμβεί εάν η μονάδα δεν είναι σωστά ισορροπημένη.

Τι είδους σιωπηλοί θαυμαστές υπάρχουν;

Οι συσκευές εξάτμισης του νοικοκυριού μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές όσον αφορά τη συσκευή. Κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας. Τα μοντέλα οικιακών συσκευών χωρίζονται σε 4 τύπους:

Αγωγός. Τοποθετείται στη βάση του αγωγού. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν στοιχεία από καουτσούκ, ο οποίος είναι ο κύριος λόγος για επιπλέον δονήσεις και θόρυβο κατά τη λειτουργία. Παρ 'όλα αυτά, είναι πολύ πιο αποδοτικές από τους συμβατικούς ανεμιστήρες.

Σύντομη επισκόπηση βίντεο της συσκευής τύπου καναλιού

Αξονική. Περάστε τις ροές του αέρα στην κατεύθυνση στην οποία κινείται ο ρότορας του κινητήρα. Ο θόρυβος καταστέλλεται στην περίπτωση της συσκευής κατά 80%, η πλήρης απουσία ηχητικών κυμάτων δεν μπορεί να ειπωθεί.

Σύντομη ανασκόπηση βίντεο της συσκευής του αξονικού τύπου

Radial. Ο κύριος σκοπός αυτού του τύπου εξοπλισμού είναι η εξάλειψη του θορύβου σε μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις. Για οικιακούς χώρους χρησιμοποιούνται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Μια ξεχωριστή συσκευή τοποθετείται κάτω από κάθε αγωγό εξαερισμού. Οι ανεμιστήρες δημιουργούν ένα ελάχιστο ηχητικό υπόβαθρο, αλλά χαρακτηρίζονται από τεράστιες διαστάσεις (αλλά αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε μια συναρμολόγηση μικρού μεγέθους), γεγονός που περιπλέκει την εγκατάσταση τους σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα.

Σύντομη ανασκόπηση βίντεο μιας συσκευής ακτινικού τύπου

Επικάλυψη. Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένα στα διαμερίσματα. Η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην έξοδο του αγωγού αερισμού, γεγονός που απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Μια σύντομη επισκόπηση βίντεο για ένα μηχάνημα εναέριας κυκλοφορίας

Στην πώληση υπάρχουν επίσης εξειδικευμένες λύσεις, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικές για τον μέσο ιδιοκτήτη κατοικιών και συχνά είναι εξειδικευμένες. Ωστόσο, ο ίδιος ανεμιστήρας με βαλβίδα ελέγχου αξίζει σίγουρα προσοχή. Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαφέρουν ονομαστικά, σύμφωνα με ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες.

Σε ποιες παραμέτρους και λειτουργίες του ανεμιστήρα πρέπει να προσέχετε

Πριν από την αγορά της συσκευής για την κατάρτιση, θα πρέπει να μελετήσει προσεκτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, να λάβει υπόψη μια σειρά από σημαντικές παραμέτρους.

 1. Παραγωγικότητα. Η βέλτιστη τιμή καθορίζεται από έναν απλό τύπο: ο όγκος του δωματίου πολλαπλασιάζεται με την πολλαπλότητα της ανταλλαγής αέρα. Η τελευταία παράμετρος για 3 άτομα αντιστοιχεί σε 6, για μια τουαλέτα - 10, για ένα μπάνιο - 6.
 1. Επίπεδο θορύβου, που παράγονται κατά τη λειτουργία. Το χρυσό πρότυπο των σύγχρονων οργάνων είναι 25 dB. Πίσω από τη βάση της θήκης, μπορείτε να τοποθετήσετε υλικό απορρόφησης ήχου, το οποίο θα μειώσει την τελική τιμή κατά λίγα ντεσιμπέλ.
 2. Προστασία των εσωτερικών εξαρτημάτων από τη σκόνη και την υγρασία. Αυτή η παράμετρος έχει σημασία πρώτα απ 'όλα για τους ανεμιστήρες καναλιών. Προφανώς, η υγρασία ή το λίπος στο σώμα της συσκευής μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα. Αρχικά, είναι απαραίτητο να προτιμάτε τα μοντέλα που προστατεύονται από το νερό.
 3. Πρόσθετα χαρακτηριστικά. Ο ανεμιστήρας μπορεί να λειτουργεί είτε στην κανονική λειτουργία είτε στην αυτόματη λειτουργία. Σε ορισμένα μοντέλα, η ενεργοποίηση της μονάδας παρέχεται αμέσως μετά την ενεργοποίηση του φωτός. Εξαιρετικά αποδεδειγμένες λύσεις με ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη, καθώς και λειτουργία σταθερού αερισμού.

Συμβουλή! Επιλέγοντας ένα ήσυχο ανεμιστήρα, θα πρέπει να προτιμάτε μονάδες με δείκτες 15% υψηλότερες από τις απαιτούμενες, που υπολογίζονται.

Τα μοντέλα των αυτόματων συσκευών μπορούν να εξοπλιστούν με ενσωματωμένο αισθητήρα υγρασίας, ο οποίος είναι εξαιρετικά βολικός. Το κόστος των αξονικών προϊόντων είναι υψηλότερο από το κανονικό, ενώ ταυτόχρονα η αποτελεσματικότητα τέτοιων συσκευών είναι πέρα ​​από τον ανταγωνισμό. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να χρησιμοποιούν συσκευές με τάξη προστασίας IP34.

Σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την επιλογή της συσκευής

Εγκατάσταση ανεμιστήρα στο μπάνιο

Πριν ξεκινήσετε τις εργασίες εγκατάστασης, βεβαιωθείτε ότι ο εξαερισμός στο δωμάτιο λειτουργεί σωστά. Σχετικά με αυτό, πώς να ελέγξετε τον εξαερισμό γράψαμε ήδη νωρίτερα. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το κατάλληλο μέρος για την εγκατάσταση του ανεμιστήρα. Οι εμπειρογνώμονες συστήνουν να τοποθετήσετε την έλικα εξαγωγής κάτω από το ανώτατο όριο, επειδή σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής είναι προς τα πάνω και οι μάζες του θερμού αέρα αυξάνονται.

Συμβουλή! Κατά την επιλογή μιας συσκευής, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η θέση εγκατάστασης, αφού όλα τα μοντέλα δεν μπορούν εξίσου καλά να τοποθετηθούν υπό γωνία, οριζόντια ή σε ήδη υπάρχον εξαερισμό.

Γενικές συστάσεις για την εγκατάσταση κουκούλας:

 • κάθε εργασία εγκατάστασης είναι πιο αποτελεσματική για τη διεξαγωγή παράλληλα επισκευή στο διαμέρισμα?
 • η καλωδίωση είναι κρυμμένη σε ξεχωριστό κουτί.
 • για την τουαλέτα συνιστάται να συνδυάσετε το διακόπτη του φωτός και του ανεμιστήρα.
 • Μπορείτε να ισιώσετε τους κραδασμούς με ένα πλαστικό σωλήνα σταθεροποιημένο με τσιμέντο, στεγανωτικό ή αφρό στήριξης.
 • για την τουαλέτα είναι κατάλληλοι ανεμιστήρες που βρίσκονται κοντά στην οροφή ακριβώς πάνω από την τουαλέτα?
 • Είναι απαραίτητο να μελετήσετε προσεκτικά τις οδηγίες που έχει κάθε συσκευή.

Διαδικασία:

1. Εισαγάγετε τον ανεμιστήρα στην τρύπα στον τοίχο και εάν η οπή είναι πολύ μεγαλύτερη από το μέγεθος του αγωγού, τότε χρειαζόμαστε έναν αφρό για την στερέωση των κενών γύρω από τον αγωγό.

2. Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε τον ανεμιστήρα για κάποιο λόγο, τότε το πάρτε αφού στερεωθεί με αφρό είναι αρκετά προβληματική, επομένως, συνιστάται να αγοράσετε και να στερεώσετε ένα κομμάτι πλαστικού σωλήνα στο μέγεθος του αγωγού. Μετά από αυτό, εισάγετε ήδη τον ανεμιστήρα στον σταθερό και πλαστικοποιημένο πλαστικό σωλήνα. Έτσι, αν είναι απαραίτητο, μπορείτε εύκολα να αποσυναρμολογήσετε τον ανεμιστήρα.

Μην ξεχάσετε να εμφανίσετε την καλωδίωση για τη σύνδεση της συσκευής.

3. Αν μετά την εισαγωγή του ανεμιστήρα στον σωλήνα κρεμάει, τότε μπορείτε να βάλετε σε αυτό ένα ζευγάρι ταινιών από καουτσούκ για σφράγιση. Με τη βοήθειά τους, η συσκευή όχι μόνο θα καθίσει σφιχτά, αλλά και οι δονήσεις θα μειωθούν. Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να αποφύγετε τη στερέωση με βίδες με αυτοκόλλητη τοποθέτηση, δηλαδή, δεν χρειάζεται να τρυπήσετε τοίχο. Αλλά, αν ακόμα δεν σας αρέσει αυτή η επιλογή, τότε μπορείτε να καταφύγετε σε βίδες στερέωσης.

4. Πλήρως εγκατεστημένη συσκευή.

Σχέδιο σύνδεσης για ταυτόχρονη εναλλαγή του ανεμιστήρα και του φωτός

Επισκόπηση ορισμένων κατασκευαστών ανεμιστήρων

Οι πιο δημοφιλείς κατασκευαστές, που παράγουν σιωπηλές εγκαταστάσεις για αεραγωγούς, είναι:

 • Μάικο - ένας από τους καλύτερους αντιπροσώπους της γερμανικής τεχνολογίας του κλίματος. Αρχικά, οι υπάλληλοι της εταιρείας έθεσαν τον κύριο στόχο - τη δημιουργία ενός εύχρηστου και άψογου εξοπλισμού ποιότητας. Για σήμερα, στην ποικιλία παραγωγής, ανέρχονται σε περισσότερα από 1500 ονόματα παραγωγής.
 • SolerPalau - ένας κατασκευαστής από την Ισπανία, ο οποίος κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά. Ειδικεύεται στην απελευθέρωση λύσεων χαμηλού θορύβου εξαερισμού. Κάθε χρόνο εφαρμόζονται όλο και περισσότερες καινοτόμες λύσεις. Κάθε τεχνική της εταιρείας αυτής μπορεί να καυχηθεί με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ένα μοντέλο αξίζει ιδιαίτερη προσοχή Soler Palau SILENT-100 DESIGN 3C. Αυτή η συσκευή έχει πολλές αποχρώσεις. Η ισχύς του ανεμιστήρα είναι 8 W, με μέση απόδοση 95 κυβικών μέτρων. Κατά τη λειτουργία, το μέγιστο επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 26 dB.

 • Εταιρεία Elicent - Αντιπρόσωπος του Ιταλού κατασκευαστή Maico. Η εταιρεία βασίζεται στην άψογη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Μια θαυμάσια τεχνική χωρίς αξίωση για κομψότητα και οργή. Κάθε προϊόν συνδυάζει τέλεια την πρακτικότητα, την αξιοπιστία και την λογική τιμή. Η εταιρεία ανταγωνίζεται με κορυφαίες μάρκες στον κόσμο που ειδικεύονται στην παραγωγή τεχνολογίας εξαερισμού.
 • Αεραγωγοί - ένας εγχώριος κατασκευαστής, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στο τμήμα του εξοπλισμού εξαερισμού σχετικά πρόσφατα - περίπου 25 χρόνια πριν. Λόγω της ισχυρής παραγωγικής και επιστημονικής βάσης της εταιρείας, ήταν δυνατή η ταχεία προσαρμογή των τελευταίων εξελίξεων στην πραγματικότητα της εγχώριας λειτουργίας. Απολύτως όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και το κόστος τους είναι χαμηλότερο από τα πλησιέστερα ανάλογα.
 • Η ιταλική εταιρεία Vortice. Τα προϊόντα του γνωστού κατασκευαστή μπορούν να διαθέτουν εξαιρετική ασφάλεια, υψηλή αξιοπιστία και ελκυστικό σχεδιασμό. Η εταιρεία εισάγει συνεχώς επιστημονικά και τεχνικά επιτεύγματα στα προϊόντα της. Διαφορετικά μοντέλα συνθηκών για διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας παράγονται.

Για να εξασφαλίσετε αποτελεσματικό αερισμό στο δωμάτιο, είναι πολύ σημαντικό να αγοράσετε μια σιωπηρή συσκευή. Οι παράμετροί του πρέπει να αντιστοιχούν στις ανάγκες και οι διαστάσεις να αντιστοιχούν στον αγωγό. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα βέλτιστο μικροκλίμα μέσα στο περίβλημα.

Σιωπηλοί Εξαεριστήρες - Κατάταξη 2018

40/30 ντεσιμπέλ - αυτό το επίπεδο θορύβου υποβάθρου καθορίζεται από υγειονομικούς κανόνες για προϊόντα συνεχούς ροής λειτουργίας, όπως ανεμιστήρες, κλιματιστικά, μονάδες ανταλλαγής αέρα. Η πρώτη τιμή είναι για την ημέρα της ημέρας, η δεύτερη για τη νύχτα. Η βέλτιστη τιμή είναι 20 ντεσιμπέλ (με τέτοια ένταση το φυλλώδες φλοιό). Σε σιωπηλά μοντέλα οπαδών, που παρουσιάζονται στη σύγχρονη αγορά, ο αριθμός θορύβου κυμαίνεται από 21 έως 26 ντεσιμπέλ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του σχεδιασμού ενός ανεμιστήρα χωρίς θόρυβο και του συνηθισμένου;

Στις μηχανές των αθόρυβων μοντέλων παρέχονται ειδικά στοιχεία απομόνωσης κραδασμών. Αυτά απορροφούν τους κραδασμούς, που είναι η κύρια πηγή θορύβου. Εξίσου σημαντική είναι και η ειδική σχεδίαση του πτερυγίου και του πτερυγίου του ανεμιστήρα - συμβάλλει στη μείωση του αεροδυναμικού θορύβου. Αντί των απλών ρουλεμάν σε μοντέλα ανεμιστήρων με μειωμένα επίπεδα θορύβου, γενικά εγκαθίστανται έδρανα κύλισης. Εκτός από την αθόρυβη λειτουργία, τέτοια έδρανα είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και δεν απαιτούν λίπανση.

Οι καλύτεροι ανεμιστήρες για το μπάνιο

Επιλέξαμε 5 μοντέλα οπαδών, τα οποία κατά τη γνώμη μας αξίζουν περισσότερη προσοχή.

Φούρνοι αγωγών, αθόρυβοι για εξαγωγή

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 830-1040 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 45-52 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,076-0,108 kW.

Ισχύς - 0,07 kW.
Παραγωγικότητα - 880 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 270 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 19 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2780 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 2350 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 380 Pa.
Κατανάλωση ισχύος - 0,87 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Current - 0,19-0,22 A;
Παραγωγικότητα - 430-560 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 37-46 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Ισχύς - 1.700 kW.
Παραγωγικότητα - 3500 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 58 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 4200 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 82-87 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 2,2 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1880 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 54 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,296 kW.

Παραγωγικότητα - 1700 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 580 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 53-70 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,210 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2450 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1530-1950 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 36-40 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.213-0.313 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 405-520 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 33-44 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,03-0,06 kW.

Ισχύς - 0,05 kW.
Παραγωγικότητα - 580 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 280 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 22 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2500 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 3740 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 57 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 1.560 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 415-565 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 37-46 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,042-0,05 kW.

Παραγωγικότητα - 7500 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 640 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 75-82 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 3,5 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 930 σ.α.λ.

Παραγωγικότητα - 1200 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 400 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 53-69 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.120 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2180 σ.α.λ.

Ισχύς - 0,03 kW.
Παραγωγικότητα - 360 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 138 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 20 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2250 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 5600 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 80-86 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 3,5 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Current - 0,10-0,11 A;
Παραγωγικότητα - 170-220 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 27-32 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 7610 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 59 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 2.790 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 2350 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 56 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.855 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 555 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 47 dB (A).
Κατανάλωση ρεύματος - 0,98 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 230-340 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 23-28 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,25-0,30 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1570-2050 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 49-58 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,23-0,32 kW.

Παραγωγικότητα - 860 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 370 Ρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 54-70 dB (A).
Κατανάλωση ρεύματος - 0,100 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2500 σ.α.λ.

Ισχύς - 0,07 kW.
Παραγωγικότητα - 880 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 19 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2780 σ.α.λ.

Ένας αθόρυβος ανεμιστήρας καναλιών είναι σχεδιασμένος για χρήση σε συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν αυστηρές απαιτήσεις για επίπεδα θορύβου, καθώς και περιορισμένο χώρο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε εξοπλισμό εξαερισμού.

Συγκρότημα ανεμιστήρων αεραγωγών

Η συσκευή διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα με εξωτερικό ρότορα. Όταν είναι ενεργοποιημένη, ο δρομέας κινείται γύρω από το μίζα, καθιστώντας τον κινητήρα οικονομικό και συμπαγές σε μέγεθος. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του σχεδιασμού είναι η ακρίβεια και η ισορροπία στο συγκρότημα.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη θερμική προστασία της μονάδας. Είναι ενσωματωμένο στο σύστημα. Ο ανεμιστήρας οικιακού καναλιού διαθέτει ρελέ θερμικής επαφής, ο οποίος εξασφαλίζει αξιοπιστία. Η επανεκκίνηση είναι αυτόματη, αποτρέποντας έτσι τις δυσλειτουργίες και προστατεύοντας τη συσκευή από πιθανή υπερθέρμανση.

Στον κατάλογό μας υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα ανεμιστήρων με διαφορετικά περιβλήματα. Έρχονται με στρογγυλό πλαστικό ή με ορθογώνιο μεταλλικό περίβλημα.

Τοποθέτηση

Οι οδοστρωτήρες είναι εύκολα εγκατεστημένοι στο δίκτυο εξαερισμού. Χάρη σε ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών αξεσουάρ και αξεσουάρ, ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο και αυτό θα ικανοποιεί όλα τα απαραίτητα πρότυπα και απαιτήσεις σχεδιασμού.

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η υψηλή ισχύς με τις πιο συμπαγείς διαστάσεις. Είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε στενούς χώρους. Οι κατασκευαστές εξοπλίζουν τα προϊόντα τους με ελεγκτές ή μετασχηματιστές όγκου για να διευκολύνουν τον έλεγχο του εξαερισμού του χώρου.

Κύρια πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Μικρή, ελαφριά κατασκευή
 • Η συσκευή είναι βολική και εύκολη στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση
 • Ο κινητήρας και η πτερωτή βρίσκονται ταυτόχρονα
 • Η ισχύς εξαερισμού ελέγχεται
 • Κατά την εκκίνηση, το ενεργειακό κόστος μειώνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα την αποταμίευση

Θέλετε να αγοράσετε οπαδούς καναλιών; Η τιμή που προσφέρουμε, είναι απόλυτα συσχετισμένη με την ποιότητα των προϊόντων. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο.

Σειρά ανεμιστήρων αγωγών TD

Σειρά ανεμιστήρων αγωγών TD, TD SILENT

Σειρά ανεμιστήρων αγωγών TD Σχεδιασμένο ειδικά για εργασία με μεγάλα κανάλια και σε συνθήκες αυξημένων απαιτήσεων θορύβου στο δωμάτιο όπου έχουν εγκατασταθεί. Αυτός ο τύπος ανεμιστήρα έχει τα πλεονεκτήματα των φυγοκεντρικών ανεμιστήρων (υψηλή πίεση εξόδου) και τα πλεονεκτήματα των αξονικών ανεμιστήρων (υψηλή ροή αέρα, χαμηλό θόρυβο και συνολικές διαστάσεις).

Οι ανεμιστήρες της σειράς TD είναι σχεδιασμένοι για εγκατάσταση σε αεραγωγούς εξαερισμού. Μαζί με τον ανεμιστήρα παρέχονται συνδετήρες. Είναι δυνατή η κάθετη και η οριζόντια συναρμολόγηση. Οι ανεμιστήρες της σειράς TD (με τον χαρακτηρισμό T) διαθέτουν ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη καθυστέρησης απενεργοποίησης από 1 έως 30 λεπτά. Έχουν μία μέγιστη ταχύτητα.
Οι ανεμιστήρες της σειράς TD σειρά 160 - 2000 έχουν δύο ταχύτητες και, εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να συνδεθούν μέσω του ρυθμιστή ταχύτητας REGUL-2 (ειδικά σχεδιασμένο για τους ανεμιστήρες της σειράς TD). Τα μοντέλα των ανεμιστήρων TD 4000/355 και TD 6000/400 έχουν μία ταχύτητα. Η ταχύτητα περιστροφής μπορεί να αλλάξει με σύνδεση με ανεμιστήρα τύπου RMB μετασχηματιστή.
Σε συνδυασμό με τους ανεμιστήρες της σειράς TD, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ένας αισθητήρας εξωτερικής υγρασίας HIG-2 ή ένας αισθητήρας ποιότητας αέρα SQA.
Τα περιβλήματα των ανεμιστήρων είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής αντοχής, εκτός από τα μοντέλα 800,1000,1300 και 2000 στα οποία υπάρχει χαλύβδινη θήκη που καλύπτεται με εποξειδικό σμάλτο.
Τα πτερύγια των ανεμιστήρων ανεμιστήρα είναι χυτευμένα από ανθεκτικό πλαστικό ABS, με εξαίρεση τα μοντέλα 1000, 1300 και 2000, τα οποία είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα.
Ηλεκτροκινητήρας:
τα μοντέλα 160, 250, 350 έχουν:
Μονοφασικός ασύγχρονος ηλεκτροκινητήρας με βραχυκυκλωμένο δρομέα από χυτό αλουμίνιο.
προστασία από υπερθέρμανση (ασφάλεια).
αυτο-λιπαντικά ρουλεμάν ενός τεμαχίου?
κατηγορία προστασίας IP 44.
Τα μοντέλα 500, 1000, 1300, 2000, 4000 και 6000 έχουν:
Μονοφασικός ασύγχρονος ηλεκτροκινητήρας με σταθερό πυκνωτή και εξωτερικό στροφείο από χυτό αλουμίνιο.
προστασία από υπερθέρμανση (ενσωματωμένη, αυτορυθμιζόμενη θερμική ασφάλεια).
σφραγισμένο συγκρότημα ρουλεμάν ·
κατηγορία προστασίας IP 44.

Το SP παρουσιάζει μια καινοτομία στην αγορά ανεμιστήρων: έναν μοναδικό ανεμιστήρα καναλιών TD-SILENT. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για συστήματα εξαερισμού, με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις θορύβου. μηχανικοί SolerPalau έλυσε το πρόβλημα της τις νέες ρυθμίσεις του ανεμιστήρα για να επιτευχθεί άνευ προηγουμένου χαμηλό επίπεδο θορύβου και υπερβαίνει σειρά ανεμιστήρα TD-MIXVENT.. Μέσω της χρήσης ενός θεμελιωδώς νέα διάταξη του κυκλώματος ανεμιστήρα και υψηλής ποιότητας υλικά, η στάθμη του θορύβου TD-SILENT χαμηλότερη από εκείνη των πλησιέστερα αναλόγων έως 12 dB (A). Η πτερωτή με διαγώνια πτερύγια και τον ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένα σε ειδικό περίβλημα. Για να μειωθεί σημαντικά το επίπεδο θορύβου, οι σχεδιαστές δημιούργησαν ένα διπλό περίβλημα με ένα στρώμα ειδικού υλικού απορρόφησης θορύβου. Το εσωτερικό, διάτρητο περίβλημα περνά ηχητικά κύματα κατευθύνοντας τους σε μια ορισμένη γωνία προς το στρώμα του υλικού απορροφήσεως θορύβου, όπου τα ηχητικά κύματα με απόσβεση σχεδόν το 100%. Μετάδοση των δονήσεων από το περίβλημα του ανεμιστήρα προς τον αγωγό, εμποδίζει ειδικά γρήγορης απελευθέρωσης σφιγκτήρες με παρεμβύσματα από καουτσούκ. Οι ανεμιστήρες TD-SILENT είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Η σειρά ανεμιστήρων TD-SILENT διατίθεται σε επτά μεγέθη, με διάμετρο από 100 έως 315 και την κατανάλωση αέρα από 180 έως 1770 m3 / h

Οι πιο ήσυχοι ανεμιστήρες καναλιών στον κόσμο. Κατά το σχεδιασμό ανεμιστήρων καναλιών TD SILENT Χρησιμοποιήθηκαν οι τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα της μοντελοποίησης των υπολογιστών παραγωγής και παραγωγής πλαστικών. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του ανεμιστήρα καθιστά δυνατή την καταστολή των κραδασμών. Εσωτερικό περίβλημα των ανεμιστήρων καναλιών TD SILENT, Ο ειδικός σχεδιασμός αντανακλά τα ηχητικά κύματα σε μια ορισμένη γωνία, τα οποία στη συνέχεια συλλαμβάνονται από ένα στρώμα υλικού απορρόφησης θορύβου. Σας επιτρέπει να σβήσετε τον θόρυβο καθ 'όλη τη διάρκεια του ανεμιστήρα. Στο εσωτερικό του ανεμιστήρα σχηματίστηκαν ηχητικά κύματα TD SILENT, περνούν μέσω του εσωτερικού διάτρητου περιβλήματος και σβήνουν από ένα στρώμα υλικού που απορροφά την ηχομόνωση.

Στο κιτ: Διαβατήριο στα ρωσικά, κάρτα εγγύησης

Οικιακοί ανεμιστήρες

Κορυφαίες πωλήσεις

Πληροφορίες

Ο οικιακός ανεμιστήρας εξάτμισης χρησιμοποιείται για τον εξαναγκασμένο εξαερισμό στο σπίτι. Ο εξοπλισμός χαρακτηρίζεται από μια μικρή χωρητικότητα, επαρκή για χώρους 6-20 m2, χαμηλό θόρυβο και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Οι περισσότεροι οικιακοί ανεμιστήρες εγκαταστήσουν

Ο φυσικός αερισμός συνήθως δεν αντιμετωπίζει τον καθαρισμό του αέρα εξαιτίας της δυσάρεστης θέσης του εξαερισμού. Και στα σπίτια του παλαιού ταμείου λόγω της μόλυνσης και των απορριμμάτων αεραγωγών και ορυχείων. Ο πρόσθετος εξαερισμός παρέχει γρήγορη και υψηλής ποιότητας ανταλλαγή αέρα, απομακρύνει την υπερβολική υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές.

Οι οικιακοί ανεμιστήρες παράγουν διαφορετικούς τύπους και τροποποιήσεις. Μπορούν να χωριστούν σε:

 • τύπος κατασκευής (αξονική, φυγοκεντρική).
 • θέση και τύπος εγκατάστασης (εναέρια, ενσωματωμένη, τοίχος, οροφή, κανάλι).
 • ανά τύπο αερισμού (εξάτμιση, παροχή).
 • ανά τύπο εκτέλεσης (βασικά μοντέλα, με πρόσθετες λειτουργίες).

Αξονικοί και φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες

Δομικά, οι οικιακοί ανεμιστήρες εξάτμισης χωρίζονται σε αξονικά, χωρίς να δημιουργούν πρόσθετη πίεση και φυγοκεντρικοί, με αυξανόμενη πίεση στη ροή του αέρα.

Αξονικός ανεμιστήρας

Μετακινεί τον αέρα κατά μήκος μιας ευθείας γραμμής κατά μήκος του άξονα στον οποίο βρίσκονται οι λεπίδες του. Λειτουργεί καλά σε αγωγούς άμεσου εξαερισμού 1,5-2 m όταν είναι εγκατεστημένο στο άνοιγμα του άξονα. Κατάλληλο για τους επάνω ορόφους των κτιρίων.

Στα διαμερίσματα στον κάτω και στον μεσαίο όροφο, ακόμη και ένας ισχυρός αξονικός ανεμιστήρας δεν θα "δώσει" περισσότερο από 10-15% της πραγματικής χωρητικότητας. Αυτό οφείλεται στην υψηλή αεροδυναμική αντίσταση του αέρα και στο μεγάλο μήκος του κάθετου άξονα εξαερισμού.

Οι αξονικοί ανεμιστήρες παράγονται στις εκδόσεις εναέριου και καναλιού. Με φορτωτικές είναι ανεμιστήρες οροφής και τοίχου.

Φυγοκεντρικός (ακτινικός) ανεμιστήρας

"Περιστρέφει" τη ροή του αέρα και δημιουργεί πρόσθετη πίεση. Ιδανικό για καμπύλες αγωγούς (μέχρι 15 m), για μακριούς διαύλους και άξονες. Η κεφαλή, η οποία δημιουργεί έναν φυγοκεντρικό ανεμιστήρα, παρέχει τον καθαρισμό του αέρα σε πλήρη όγκο, ακόμα και με σημαντική αεροδυναμική αντίσταση. Για παράδειγμα, στη διάταξη των κουκούλες σε διαμερίσματα στους κάτω ορόφους των σπιτιών.

Ο ακτινικός ανεμιστήρας μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στο διάκενο αγωγού (έκδοση αγωγού) όσο και στην έξοδο (τοίχο ή οροφή).

Ποιος ανεμιστήρας για την κουζίνα ή το μπάνιο είναι καλύτερο να επιλέξει

Εάν αποφασίσετε τι είδους ανεμιστήρα νοικοκυριού να αγοράσετε, εστιάστε στην ένταση του δωματίου, τον τύπο του και χρειάζεστε ενέργεια. Τα υγειονομικά πρότυπα απαιτούν ανταλλαγή αέρα για το μπάνιο τουλάχιστον οκτώ όγκους ανά ώρα, στην κουζίνα τουλάχιστον δέκα. Έξι δωμάτια είναι αρκετά για τα νοικοκυριά και τα κυλικεία.

Για να καθορίσετε την ένταση, πολλαπλασιάστε την επιφάνεια του δωματίου με το ύψος της οροφής. Τότε πολλαπλασιάστε αυτόν τον αριθμό κατά 6 - για ένα ντουλάπι, για 8 - για μπάνιο ή για 10 - για κουζίνα. Θα πάρετε την απαιτούμενη συναλλαγματική ισοτιμία αέρα ανά ώρα. Ο ανεμιστήρας για εξαγωγή πρέπει να έχει ισχύ ίση ή ελαφρώς υψηλότερη.

Για παράδειγμα, αν λάβατε έναν υπολογισμό 90 m 3 / ώρα, πάρτε έναν ανεμιστήρα 100 m 3. Αν έχετε 225 κυβικά μέτρα, θα χρειαστείτε μια συσκευή χωρητικότητας 250 m 3 / ώρα.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία εγκατάστασης και τον τύπο του ανεμιστήρα. Ο εξωτερικός ανεμιστήρας οικιακής χρήσης είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε τοίχο και για τοποθέτηση σε οροφή. Συνδυάζεται με τον αγωγό εξόδου ή με μια οπή εξαερισμού στον άξονα. Ο ανεμιστήρας αγωγών είναι τοποθετημένος απευθείας στον αυλό της διόδου αέρα.

Εάν έχετε ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο και η κουκούλα τοποθετείται απευθείας στην οπή ή σε ένα μικρό ευθύ αγωγό - επιλέξτε έναν αξονικό τοίχο ή ανεμιστήρα αγωγών.

Για έναν μακρύ ή καμπύλο αεραγωγό, για παράδειγμα, στην κουζίνα ή στο ντουλάπι, είναι προτιμότερο να τραβήξετε έναν φυγοκεντρικό τύπο εναέριου καναλιού ή ανεμιστήρα καναλιού.

Ο θόρυβος παίζει ρόλο: αθόρυβους οπαδούς των σπιτιών

Σχεδόν. Το επίπεδο θορύβου των οικιακών ανεμιστήρων είναι από 22 έως 47 dB. Αυτό αντιστοιχεί σε μεγάλο βαθμό στην ήρεμη ομιλία δύο συνομιλητών. Όσο πιο δυνατός είναι ο ανεμιστήρας, τόσο περισσότερο θόρυβος εκπέμπει. Η "σίγαση" κατά τη λειτουργία παρέχεται από σιωπηλά σιωπηλά μπλοκ και "γυαλιά" για κινητήρες. Και επίσης αεριωθούμενες αερόσακους.

Ταυτόχρονα, η παραγωγικότητα των αξονικών μοντέλων είναι 95-330 κυβικά μέτρα ανά ώρα και φυγοκεντρικά 42-250 κυβικά μέτρα. Πολλά μοντέλα είναι καθολικά και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για εγκατάσταση σε συστήματα κλιματισμού, για τη λήψη καθαρού αέρα από το δρόμο προς το δωμάτιο.

Όσον αφορά τα εμπορικά σήματα, τα πιο σιωπηλά, άλλα ισότιμα, είναι οι Ισπανοί ανεμιστήρες Soler Palau, αλλά η διαφορά σε μερικά dB στο αυτί σας δεν θα αισθανθεί. Επομένως, όταν επιλέγετε έναν ανεμιστήρα, επικεντρωθείτε κυρίως σε άλλες παραμέτρους (τιμή, τύπος κ.λπ.).

Βασικά μοντέλα και οικιακοί ανεμιστήρες με πρόσθετες λειτουργίες

Οι κατασκευαστές παράγουν, συχνά, μια ολόκληρη σειρά οπαδών διαφόρων δυνατοτήτων, η οποία περιλαμβάνει βασικά μοντέλα και εξοπλισμό με πρόσθετη λειτουργικότητα.

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα μοντέλο που έχει βαλβίδα αντεπιστροφής. Προστατεύει το δωμάτιο και τον ίδιο τον ανεμιστήρα από την εισερχόμενη ροή αέρα από το ορυχείο, με αποτέλεσμα η σκόνη και η βρωμιά από το δρόμο να μην φτάνουν στο διαμέρισμά σας. Ο σχεδιασμός της βαλβίδας εξαρτάται από τη μάρκα του ανεμιστήρα.

Τα μοντέλα με πρόσθετες λειτουργίες είναι εξοπλισμένα με διάφορους αισθητήρες, δείκτες και μηχανικό διακόπτη. Οι αισθητήρες σας επιτρέπουν να ελέγχετε τον χρόνο διακοπής του ανεμιστήρα, να ρυθμίζετε το επίπεδο υγρασίας και τη θερμοκρασία χώρου. Ο αισθητήρας κίνησης είναι υπεύθυνος για την αυτόματη ενεργοποίηση του εξαερισμού κατά τη διέλευση από την περιοχή κάλυψης. Ομοίως, ο αισθητήρας φωτός, ο οποίος εκκινεί τον ανεμιστήρα όταν ο φωτισμός είναι ενεργοποιημένος, λειτουργεί.

Το κατάστημα Internet 220pro.ru προσφέρει να αγοράσει οικιακούς θόρυβους ανεμιστήρες για την κουζίνα, μπάνιο, τουαλέτα, μπάνιο και άλλους χώρους

Ο κατάλογος παρουσιάζει μοντέλα εξοπλισμού εξαερισμού εισαγόμενης και εγχώριας παραγωγής με χωρητικότητα από 42 έως 330 κυβικά μέτρα ανά ώρα:

Όλος ο εξοπλισμός διαθέτει εγγύηση, πιστοποιητικά ποιότητας, υψηλό βαθμό προστασίας από σκόνη και υγρασία (IP40-45) και διπλή μόνωση. Αυτό εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής σε χώρους με υγρασία και υψηλή θερμοκρασία αέρα.

Οι διαχειριστές των καταστημάτων επιλέγουν γρήγορα και με τον κατάλληλο τρόπο τον απαραίτητο εξοπλισμό εξαερισμού, καθώς και πρόσθετα προϊόντα (αεραγωγοί, συνδετήρες, σύνδεσμοι, αξεσουάρ). Όλοι οι αγοραστές μπορούν να λάβουν δωρεάν συμβουλές σχετικά με την επιλογή και την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Οικιακοί ανεμιστήρες

Μετά από μια δύσκολη μέρα, και ακόμα προσθέστε και μετά από εξαντλητικά ταξίδια στις δημόσιες συγκοινωνίες, φτάσαμε τελικά στο σπίτι. Και όπως λένε: το σπίτι μου είναι το φρούριο μου. Είναι επιθυμητό μόνο αυτό το φρούριο να ήταν πολύ άνετο και άνετο.

Πρώτα απ 'όλα, μετά από μια κουραστική μέρα και ταξίδια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προσπαθούμε να είμαστε κάτω από το χάδι του σώματος με δροσερά ρεύματα νερού. Για την αίσθηση των διαδικασιών νερού ήταν το μέγιστο άνετο, σύνολο ανεμιστήρα στο μπάνιο. Οι σύγχρονοι ανεμιστήρες είναι ελάχιστες δυσκολίες και μέγιστη άνεση. Ασφαλείς, πλήρως αυτοματοποιημένοι, είναι καλοί βοηθοί στη δημιουργία μιας άνετης διαμονής στο μπάνιο. Συχνά συσσωρεύεται συμπύκνωση στο μπάνιο. Ο αέρας γίνεται υγρός. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές συνέπειες, όπως ο σχηματισμός μούχλας. Ο ανεμιστήρας θα αναλάβει την επίλυση του προβλήματος, εκτός από την εξάλειψη της υπερβολικής υγρασίας, του στάσιμου και παλιού αέρα. Μεταξύ άλλων, καταναλώνουν λίγη δύναμη και είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν. Μοντέρνο σχέδιο ανεμιστήρες στο μπάνιο καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις της εποχής και ταιριάζει απόλυτα με διαφορετικά υλικά και έγχρωμες λύσεις του μπάνιου.

Ανεμιστήρας στο μπάνιο

Για να δημιουργήσετε την πλήρη άνεση σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, διαφορετικό εσωτερικούς οπαδούς. Η εταιρία μας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή: παράθυρο και τζάκι, κανάλι και αξονική, φυγοκεντρική και ανεμιστήρες οροφής. Αυτή η ταξινόμηση σχετίζεται άμεσα με τη θέση εγκατάστασης του ανεμιστήρα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μοντέλο με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά και το κόστος που σας ταιριάζει. Όλα τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα, ασφαλή και λειτουργικά.

Όλοι θέλουμε τον αέρα που αναπνέουμε να είναι καθαρός και ασφαλής. Από αυτό, άμεσα, εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας μας και τη διάθεσή μας. Σε συνθήκες μικρών εγκαταστάσεων με αυτό το καθήκον αντιμετωπίζουν εύκολα εσωτερικούς οπαδούς. Η αρχή της εργασίας τους είναι η απομάκρυνση των αποβλήτων και η παροχή καθαρού αέρα. Στους καταλόγους μας μπορείτε να δείτε προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο. Και αυτό αποτελεί εγγύηση άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας.