Ανεμιστήρες για τη μπρούτζινη στη Μόσχα

Ducted fan Πάχος, mm 145 mm Επίπεδο θορύβου 44 dB τάσης Supply, V 44 220 κατηγορία προστασίας Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 150 C Ελέγξτε βαλβίδα Όχι Ναι Αδιάβροχη θήκη Timer αριθ Ρύθμιση διαμέτρου 120 mm ανταλλαγής αέρα, m3 / h 205 Ισχύς, βατ 42 βατ.

Συχνά πηγαίνετε έξω και μαγειρεύετε τα κεμπάπ; Επιταχύνετε τη διαδικασία μαγειρέματος του αγαπημένου σας πιάτου για ολόκληρη την επιχείρηση ένα φυσητήρα για το μπρελόκ! Το αξεσουάρ θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φωτιά και χωρίς επιπλέον προσπάθεια!

Χαρακτηριστικά Πάχος mm 55 mm επίπεδο θορύβου 51 dB Τάση Supply, V 44 κατηγορία 220 προστασία Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 150 C Ελέγξτε βαλβίδα Όχι Ναι Αδιάβροχη θήκη Timer αριθ Ρύθμιση διαμέτρου 150 mm ανταλλαγής αέρα, m3 / h 240 τύπου Κατασκευαστής Mmotors.

με οριζόντια εκκένωση, διάμετρο 180 mm, μεταλλική θήκη 990 m3 / h, 70 W, 220 V 50 Hz, IP55, 46/52 dBa 3 m, 200 ° C για πέντε ώρες.

Το μοντέλο απελευθερώνεται ειδικά για σάουνα και λουτρά. Μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μέχρι 140C και υγρασία μέχρι 100%. Τάση 12 βολτ.

Σκοπός: Για μπάρμπεκιου. Μήκος: 530 mm. Πλάτος: 400 mm Μέγεθος Bore: 400x400 Περιγραφή: Τρίβουμε μπάρμπεκιου Βεζούβιος, τοποθετήστε για το μπάρμπεκιου - είναι μια συσκευή που καθιστά εύκολο παρασκευή διαφορετικών πιάτων σε ένα ανοικτό φωτιά. Η σχάρα διαθέτει δύο βολικές λαβές. Δ.

Το καπάκι-μπάρμπεκιου δίνει πρόσθετες ευκαιρίες για το μαγείρεμα των πιάτων στη σχάρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με σουβλάκια, όσο και με ψησταριά. Ο κύριος σκοπός του προϊόντος είναι η δυνατότητα ψήσιμο και μαγειρέματος των τροφίμων. Όταν το καπάκι είναι κλειστό κάτω από αυτό δημιουργεί ένα eff.

Τύπος: Ψησταριά. Σκοπός: για μπάρμπεκιου και μπάρμπεκιου. Υλικό: χάλυβας, ξύλο. Κάλυψη: επιχρωμιωμένο. Προαιρετικό: καθολικό

εισόδου 0.55kVtDiametr - - Ισχύς mmVyhod 160-137 * 139 mmVes - 7,4 kgKlass προστασίας - IP 44Skorost - 2700 rpmNapryazhenie - 380 vsilu τρέχοντα - 2,5 AProizvoditelnost - 1700 m / chTip - tsentrobezhnyeProizvoditel - Vanvent (Ρωσία) Εξαιρετικό για τις μικρές χαλί και καπνό.

PPK Lefty - Επίσημη αντιπρόσωπος

Σχεδιασμένο για καθαρισμό σουβλάκια, σχάρες, μπάρμπεκιου, χαλίκι, καπνό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό τηγανίσματος και φούρνων, τραπέζια κοπής, κουζίνας και τραπεζαρίας. Ιδανικά απομακρύνει το λίπος, το πετρέλαιο, τη μόλυνση από πρωτεΐνες, την αιθάλη.

Ποιότητα σούβλα από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων, το οποίο είναι κατάλληλο για το κρέας, το κοτόπουλο και τα ψάρια. Οι σύνδεσμοι σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το ύψος του τροχαντήρα και επίσης να το στερεώσετε σε μια συγκεκριμένη θέση.

Ειδικό μοντέλο για σάουνα και λουτρά. Λειτουργεί σε θερμοκρασίες μέχρι 140 ° C και υγρασία μέχρι 100%. Συνιστάται για ασφαλή χρήση σε υγρά περιβάλλοντα.

Το αρθρωτό μπροστινό τραπέζι είναι στερεωμένο στο μπρεζιέρα με τόξα από χάλυβα και μπορεί να αντέξει το βάρος μέχρι και αρκετά κιλά. Ταυτόχρονα, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί ή να εγκατασταθεί χωρίς τη χρήση κλειδιών ή κατσαβιδιών.

Ο ανεμιστήρας είναι ακτινικός (σαλιγκάρι). Κατασκευαστής: Ванвент, Россия. Εφαρμογή: προορίζεται για χρήση σε μικρά συστήματα εξαερισμού, κλιματισμού, θέρμανσης. Σχεδίαση: οι λεπίδες του ανεμιστήρα και το σώμα του είναι κατασκευασμένες από χάλυβα. Κινητήρας: ακτινική βαλβίδα.

Τύπος: Ψησταριά. Σκοπός: για μπάρμπεκιου και μπάρμπεκιου. Υλικό: χάλυβας, ξύλο. Μέγεθος: 710x360x278 mm; Χαρακτηριστικά: ένας ευρύς δακτύλιος πτύχωσης στη λαβή εμποδίζει αυθόρμητη επέκταση. Επιπλέον: για το μαγείρεμα κρέατος, πουλερικών, ψαριών, λαχανικών και άλλων προϊόντων.

Τύπος: Ψησταριά. Επικάλυψη: μη κολλητική. Μέγεθος: 45x25 cm; Υλικό: χάλυβας χάλυβα

Τύπος: Ψησταριά. Σκοπός: για μπάρμπεκιου και μπάρμπεκιου. Επικάλυψη: μη κολλητική. Υλικό: χάλυβας, ξύλο. Μέγεθος: 35x26 cm, με λαβή: 58 cm, μήκος κεραίας: 5 cm. Χαρακτηριστικά: ένας ευρύς δακτύλιος πτύχωσης στη λαβή εμποδίζει αυθόρμητη επέκταση. Επιπλέον: εξέδρα.

Τύπος: Ψησταριά. Σκοπός: για μπάρμπεκιου και μπάρμπεκιου. Μέγεθος: 380x260x55 cm; Υλικό: ανοξείδωτος χάλυβας, ξύλο. Χαρακτηριστικά: τρισδιάστατο? Επιπλέον: για κοτόπουλο

Η νέα σελίδα 1 Fan Vanvent OB KR-500-Ρ (bahcivan) αξονική στρογγυλή (6900 m³ / h) Περιγραφή: αξονικό ανεμιστήρα σε μια κυκλική κατασκευαστή φλάντζα: Vanvent - Ρωσική κινητήρα και πτερωτή: Bahcivan - Οι ανεμιστήρες Τουρκία Αξονική χρησιμοποιούνται γενικά για Βιομ ψύξη.

Πρώτη χρήση Πριν από τη χρήση για τον επιδιωκόμενο σκοπό, είναι απαραίτητο να στερεώσετε την επίστρωση - καίγεται για περίπου 0,5 ώρες. Προσοχή παρακαλώ! Κάλυψη - ανθεκτικό στη θερμότητα σμάλτο σιλικόνης - κερδίζοντας δύναμη μόνο μετά την πρώτη εκτόξευση. Κατά τη διάρκεια της πυροδότησης είναι δυνατό το κάπνισμα και η εξάτμιση.

New Page 1 Fan Vanvent BP-500 (ebmpapst) ακτινική (σαλιγκάρι) (500 m³ / h) Περιγραφή: Φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες (σαλιγκάρι) κατασκευαστής: Vanvent - Ρωσική κινητήρα και πτερωτή: ebmpapst - Γερμανία Εφαρμογή: Σχεδιασμένο για χρήση σε μικρά συστήματα βαλβίδων.

Spitstick για μπάρμπεκιου

Τάση - 230 συχνότητα - 50 Hz Ισχύς - 29 watts Αμπέρ - 0,13 A ταχύτητα περιστροφής - 1300 rev / min Παραγωγικότητα - 150 m3 / μοτέρ chProizvoditel - συναρμολόγηση ebmpapst (Γερμανία) Κατασκευαστής / στέγαση + - Vanvent, (Ρωσία) Εφαρμογή : VKO ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται σε prit.

Ποια πρέπει να είναι η κουκούλα για το μπάρμπεκιου;

Το μπάρμπεκιου είναι απαραίτητο πράγμα στην ιδιωτική ιδιοκτησία σπιτιών. Αυτή η χρήσιμη συσκευή μπορεί να είναι όλων των μεγεθών. Για μεγάλες σταθερές συσκευές που χρησιμοποιούνται σε περίπτερα ή σε άλλους χώρους, απαιτείται καλή εξαγωγή.

Χαρακτηριστικά

Τα μαγγάλια μπορούν να είναι φορητά και ακίνητα. Η έκδοση για κινητά είναι ένα απλό σχέδιο που μπορείτε να δημιουργήσετε. Κάνοντας αυτή τη συσκευή δεν απαιτείται καπό.

Σταθερή μπρούτζινα είναι μια πιο μνημειώδης δομή, η οποία καταλαμβάνει ένα μεγάλο όγκο στο δωμάτιο.

Ένα τέτοιο σύνολο είναι σχεδιασμένο για μαγειρικά πιάτα για μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Το καύσιμο για την κανονική λειτουργία του είναι πολύ πιο απαραίτητο. Χωρίς καλή κουκούλα, αυτός ο τύπος κατασκευής δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Σε τέτοιες προσαρμογές, με την πρώτη ματιά, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο. Ωστόσο, υπάρχουν αποχρώσεις που πρέπει να γνωρίζετε. Ένα μεγάλο πλυντήριο θα πρέπει να έχει καλό εξαερισμό, το οποίο θα επέτρεπε την απομάκρυνση των προϊόντων καύσης. Τέτοιες συσκευές, όπως μπάρμπεκιου, πωλούνται συχνά με έτοιμες κουκούλες.

Η ίδια η συσκευή κατασκευάζεται με βάση την κουκούλα. Είναι ένας μικρός θόλος με τη μορφή ημισφαιρίου, κομμένης πυραμίδας ή παραλληλεπιπέδου. Συχνά, τέτοιες κουκούλες είναι διακοσμημένες και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του συνολικού εσωτερικού χώρου. Φαίνονται φυσικά και βιολογικά.

Η υποχρεωτική προϋπόθεση: η περιοχή του θόλου του ποσοστού στις 30 θα πρέπει να υπερβαίνει την επιφάνεια του εξοπλισμού. Μόνο στην περίπτωση αυτή θα είναι δυνατή η αποτελεσματική συλλογή και απομάκρυνση των προϊόντων καύσης. Μια απαραίτητη προϋπόθεση είναι επίσης η παρουσία ενός υψηλού σωλήνα και ενός ανεμιστήρα.

Εξίσου σημαντικά χαρακτηριστικά:

 • Η καμινάδα έχει απαραιτήτως μια συστολή και μια κάμψη, η οποία θα δημιουργήσει καλή πρόσφυση. Βέλτιστη είναι η απόσταση μεταξύ του εδάφους και της κορυφής του σωλήνα τουλάχιστον 2,8 μέτρα. Όσο υψηλότερος είναι ο σωλήνας, τόσο καλύτερη είναι η πρόσφυση.
 • Ένας ανθεκτικός στη θερμότητα διακόπτης σπινθήρων τοποθετείται στην κορυφή του σωλήνα. Με το σχέδιο, μοιάζει με ένα κόσκινο μέσω του οποίου ο καπνός περνά ελεύθερα.
 • Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε μια παγίδα λίπους με τη μορφή πλαισίου με αφαιρούμενη χωρητικότητα. Συσσωρεύει λίπος από το ζεστό κρέας. Αυτή η χωρητικότητα μεταβάλλεται ή καθαρίζεται περιοδικά, ανάλογα με το σχέδιο.
 • Πρέπει απαραίτητα να υπάρχει ένας ανεμιστήρας καπνού, ο οποίος δημιουργεί πρόσθετη ανταλλαγή αέρα και αυξάνει την αφαίρεση καπνού.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία στη συσκευή τους είναι απλά.

Είναι σημαντικό να προσαρμόζονται σωστά.

Στα εξειδικευμένα καταστήματα πωλούνται έτοιμες ομπρέλες από μέταλλο, στις οποίες υπάρχει αγωγός αγωγών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε σπιτικό εξοπλισμό.

Συχνά τα εκχυλίσματα σε μεγάλες μπρασελέ είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρα, και έναν αναγκαστικό ανεμιστήρα, ο οποίος παρέχει πρόσθετη πρόσφυση. Η ίδια η συσκευή έχει τυπικές παραμέτρους και δεν είναι τεχνικά δύσκολη. Εάν ο εξοπλισμός είναι μη τυποποιημένος, τότε μπορεί να παραγγελθεί από έναν εξειδικευμένο οργανισμό. Για παράδειγμα, υπάρχουν εταιρείες που παράγουν κουκούλες ακόμη και με σύνθετες στροφές σωλήνων ή ανοικτή δομή.

Η εκτέλεση μιας μεμονωμένης παραγγελίας με πρόσθετες επιλογές μπορεί να είναι αρκετά ακριβή. Για να μην ξοδέψετε πάρα πολλά, μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Τυπικές παράμετροι ενός σχεδίου τεσσάρων γηπέδων για ένα χαλί που εργάζεται πάνω σε ξύλο:

 • το μέταλλο, το οποίο είναι κατάλληλο για τέτοια αντικείμενα, έχει πάχος 1 έως 3 mm.
 • μήκος του κιβωτίου καπνού 855-1550 mm.
 • πλάτος - 660-950 μ.
 • ύψος σωλήνα τουλάχιστον 3 μέτρα.
 • τμήμα σωλήνα από 255 mm.

Ανεξάρτητη κατασκευή μεταλλικών και εκχυλισμάτων από τούβλα για μπάρμπεκιου

Το μπάρμπεκιου είναι ένα αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της καλοκαιρινής ξεκούρασης. Στην προαστιακή κατασκευή σήμερα, μια ιδιαίτερη δημοτικότητα έχει αποκτηθεί με την εγκατάσταση ενός μπάρμπεκιου σε κληματαριά ή σε βεράντες. Και αν η έκδοση του δρόμου δεν απαιτεί πρόσθετες συσκευές, τότε σε κατασκευές με στέγη είναι απαραίτητο να φτιάξετε μια κουκούλα για το μπάρμπεκιου.

Το εκχύλισμα για το μπάρμπεκιου μπορεί να είναι από μέταλλο ή τούβλα:

 • Ο πρώτος τύπος έχει μια ελαφρύτερη κατασκευή, μια τέτοια καμινάδα μπορεί εύκολα να κατασκευαστεί με το χέρι από μεταλλικά φύλλα. Ωστόσο, αυτή η εξαγωγή απαιτεί την κατάλληλη φροντίδα, πρώτα απ 'όλα, τακτικό καθαρισμό από αιθάλη και σκουριά. Διαφορετικά, τα σωματίδια των μολυσματικών ουσιών θα πέσουν απευθείας στα τρόφιμα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

 • Ο δεύτερος τύπος διακρίνεται από την ασφάλεια, την ελκυστική εμφάνιση και την αντοχή του. Οι αδυναμίες του είναι η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και το ακριβό υλικό.
 • Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε λεπτομερώς πώς να επιλέξετε σωστά και να παράγετε μια κουκούλα για να χρησιμοποιήσετε ένα μπάρμπεκιου σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

  Μεταλλική κουκούλα για τζάκι

  Ο εξαεριστήρας από μέταλλο έχει πολύ απλό σχεδιασμό. Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε είδος μπάρμπεκιου. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το μοντέλο στο κατάστημα ή να το κάνετε μόνοι σας.

  Πλεονεκτήματα της μεταλλικής κουκούλας:

  • Συμπαγές μέγεθος.
  • Η δυνατότητα εγκατάστασης σε κιόσκι ή σε εξωτερικούς χώρους.
  • Απλή τεχνολογία της εξόδου της καμινάδας στην οροφή και συνδέσεις με άλλες οικιακές επικοινωνίες.

  Στα καταστήματα τέντες συχνά παρουσιάζονται με ενσωματωμένο πρόσθετες λειτουργίες -. Mangala ανεμιστήρα για τον καθαρισμό του αέρα, κλπ Τέτοια μοντέλα πετάξει σκόπιμο για τακτική χρήση σε εσωτερικούς χώρους (για παράδειγμα, κατά την εγκατάσταση ένα εστιατόριο μπάρμπεκιου ή στο σπίτι). Για την υπόλοιπη χώρα είναι μια χαρά και εκχύλιση με μια πολύ απλή διαμόρφωση.

  Τα μειονεκτήματα της μεταλλικής κουκούλας αποτελούνται από πολλά σημεία:

  • Κανονικός καθαρισμός.
  • Κατά τη χρήση μπορεί να προκληθεί θέρμανση.

  Εξάτμιση από σίδερο με τα χέρια σας

  Αν έχετε τις δεξιότητες για να δουλέψετε με μέταλλο και να έχετε τα απαραίτητα εργαλεία, μπορείτε να φτιάξετε μια απλή έκδοση της κουκούλας για τον εαυτό σας μπάρμπεκιου. Εδώ δίνουμε τις πιο απλές οδηγίες για την κατασκευή του.

  Το κουτί καπνού για το μπάρμπεκιου αποτελείται από τρία μέρη: μια βάση, έναν θόλο με εσωτερικό βραχίονα και ένα σωλήνα. Για να κάνετε αυτό το σχέδιο μόνοι σας, θα χρειαστείτε:

  • μεταλλικά φύλλα πάχους 2-3 mm.
  • γωνίες σιδήρου 20x20, παρόμοιου πάχους.
  • βίδες.
  • πριτσίνια.
  • ανθεκτική στη θερμότητα βαφή?
  • το βουλγαρικό με ακροφύσια για κοπή μετάλλου?
  • μηχανή συγκόλλησης?
  • τρυπάνι με ακροφύσια για σκυρόδεμα.
  • πριτσίνια.

  Πρώτα είναι απαραίτητο να γίνουν γωνίες και να κατασκευαστεί από αυτούς ένας σκελετός, ο οποίος αργότερα θα είναι επενδεδυμένος με σιδερένια φύλλα.

  1. Το πλαίσιο πρέπει να ξεκινά από το κάτω μέρος, το οποίο θα χρησιμεύσει ως στήριγμα για την κουκούλα και θα κλείσει τη θέση της φριτέζας από τρεις πλευρές. Το μέγεθός του θα πρέπει να προσδιορίζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις του φούρνου. Συνήθως, αυτό το τμήμα αποτελείται από ένα πίσω και δύο πλευρικά τοιχώματα. Το βέλτιστο ύψος της βάσης είναι 50-60 cm.
  2. Το επόμενο στοιχείο είναι ο θόλος, που είναι μια κολοβωμένη πυραμίδα. Το μέγεθός του πρέπει να υπολογίζονται κατά τέτοιον τρόπο ώστε το κάτω μέρος είναι εντελώς κρεμασμένα πάνω από τη φωτιά, και ο όγκος του θόλου είναι αρκετές φορές ο όγκος του μπάρμπεκιου.
  3. Μέσα στον τρούλο θα πρέπει να συγκολληθεί μια μεταλλική πλάκα προς τα πίσω κάτω από την κλίση, πράγμα που θα συμβάλει στην καλύτερη πρόσφυση.
  4. Ο σωλήνας καμινάδας μπορεί να είναι ένα απλό ορθογώνιο ή κυκλικό σχήμα. Πρέπει να έχει αρκετό ύψος, ώστε ο καπνός να μην εισέρχεται στο δωμάτιο, αλλά να αφαιρείται στην κορυφή.
  5. Αφού δημιουργήσετε το πλαίσιο, θα πρέπει να το καλύψετε με μεταλλικά φύλλα. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να καλύπτονται τα μέρη της δομής με πυρίμαχο χρώμα.
  6. Όλα τα στοιχεία τοποθετούνται διαδοχικά στη βάση και στερεώνονται με πριτσίνια.

  Με την έναρξη της χρήσης σπιτικό μπάρμπεκιου με ένα σωλήνα, οι κηπουροί μπορούν να ανιχνεύσουν προβλήματα που προκαλούνται από την ανεπαρκή επεξεργασία του μοντέλου προϊόντος:

  • Ο καπνός αφαιρείται πολύ χαμηλά και αποτρέπει την εύρεση κοντά στην εστία. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να υπολογίσετε το ύψος της κουκούλας έτσι ώστε το πάνω μέρος του σωλήνα να βρίσκεται σε ύψος τριών μέτρων από το έδαφος.
  • Η καυσαερίων δεν αντλεί καπνό από το φούρνο, αιωρείται γύρω από το δωμάτιο. Για την σωστή λειτουργία της καμινάδας, είναι απαραίτητο η θερμοκρασία του καπνού να είναι υψηλότερη από τη θερμοκρασία του αέρα (αρχικά είναι σχεδόν ίση). Απλά πρέπει να περιμένετε έως ότου τα κάρβουνα ξεπλυθούν επαρκώς.

  Κουκούλα από τούβλα

  Ένα μπάρμπεκιου τούβλο με μια καμινάδα έχει αισθητική εμφάνιση και υψηλό δείκτη ασφαλείας. Θερμαίνει όχι τόσο πολύ όσο εξάτμιση μετάλλων και απομονώνει πλήρως τους τοίχους και την οροφή των χώρων από ζεστό αέρα.

  Πλεονεκτήματα του μπάρμπεκιου τούβλου είναι προφανή:

  • Πλήρης μόνωση από τον καπνό.
  • Συμβατότητα με οικιακές επικοινωνίες.
  • Χαμηλή επιφανειακή θέρμανση.
  • Όμορφη εμφάνιση.

  Απαιτείται η τοποθέτηση κουρτίνας κοντά στον τοίχο του σπιτιού. Ένα τέτοιο μπαστούνι μπορεί να γίνει ανεξάρτητο στοιχείο του τοπίου της ντάκας εάν εγκαθίσταται σε αυλή ή ευρύχωρο κιόσκι.

  Τα μειονεκτήματα του τύπου κατασκευής τούβλων μπορούν να αποδοθούν:

  • Ακριβά υλικό.
  • Η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.
  • Μεγάλες διαστάσεις.

  Χτίζουμε μόνο ένα τούβλο χαλίκι

  Για να οικοδομήσουμε ένα μπάρμπεκιου τούβλο με μια κουκούλα με τα χέρια σας είναι πιο δύσκολο από το να γίνει ένα μεταλλικό αναλογικό. Ωστόσο, με τη σωστή προσέγγιση και τη διαθεσιμότητα των απαραίτητων υλικών, ένας αντιεπαγγελματικός οικοδόμος μπορεί να χειριστεί αυτό το έργο.

  Η κατασκευή ενός μπριγιάν τούβλο είναι παρόμοια με ένα σιδερένιο, αποτελείται από τοίχους από υπόγειο, θόλο και σωλήνα. Η διαφορά έγκειται στην παρουσία του εμπρόσθιου τοίχου με ένα τόξο πάνω από το μπρεζέρ, παρόμοιο με αυτό που έγινε στις παραδοσιακές ρωσικές σόμπες.

  Για την ανέγερση είναι απαραίτητο να επιλέξετε το πιο πυρίμαχο τούβλο και να προετοιμάσετε το μίγμα τσιμέντου-άμμου. Και θα απαιτηθούν επίσης τα ακόλουθα εργαλεία:

  Στο site μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια για την ανέγερση μπάρμπεκιου με κουκούλα. Τούβλα πρέπει να προβλεφθούν στρώματα, ακολουθώντας πρότυπους κανόνες της κατασκευής - η πρώτη σειρά είναι τοποθετημένη κάθετα στον τοίχο, το δεύτερο - παράλληλα.

  Στο κέντρο της αψίδας πάνω από το μπάρμπεκιου θα πρέπει να εγκατασταθεί ένα τούβλο κάστρο, το οποίο θα διανείμει το φορτίο στους πλευρικούς τοίχους. Για να ενισχύσετε περαιτέρω τη δομή και να μην κάνετε λάθη στους υπολογισμούς, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεταλλικό πλαίσιο της βάσης και να το επικαλύψετε με ένα τούβλο.
  Δρώντας σύμφωνα με τις οδηγίες, θα πάρετε μια εξαιρετική και ανθεκτική χαλιά.

  Παραλλαγές της διαμονής στο εσωτερικό ή το τοπίο της δίνοντας

  Κατά την οικοδόμηση ενός φούρνου με κουκούλα, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τον τόπο εγκατάστασης του - επειδή μια τέτοια κατασκευή δεν μπορεί να αφαιρεθεί ή να μετακινηθεί. Θα πρέπει να διευθετηθεί έτσι ώστε να μην παρεμβαίνει με τους κηπουρούς τόσο κατά τη διάρκεια της εργασίας στον κήπο, όσο και σε ηρεμία.

  Είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη τα αισθητικά χαρακτηριστικά της καμινάδας. Θα πρέπει να είναι όμορφο και κατάλληλο για να ταιριάζει στο εσωτερικό του κιόσκι ή το τοπίο της προαστιακής περιοχής.

  Η ενσωματωμένη κουκούλα για το μπάρμπεκιου θα πρέπει να επιλέγεται, εστιάζοντας στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου κιόσκι ή βεράντα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί βασικοί κανόνες για την τοποθέτησή του.

  Stretching για ψησταριά στον arbor ή στη βεράντα μπορεί να ρυθμιστεί μόνο μετά από προκατεργασία ενσωματωμένο πυρίμαχες συνθέσεις. Από αυτή την άποψη, η ιδανική τοποθέτηση θα είναι τούβλο ή ένα μεταλλικό κιόσκι, όμως, και ξύλινες κατασκευές μπορούν να προστατεύονται από τη φωτιά με ένα ειδικό χρώμα ή βερνίκι.

  Η καμινάδα σιδερώματος εγκαθίσταται συνήθως στο κέντρο του κιόσκι ή σε ανοιχτό χώρο, έτσι ώστε οι τοίχοι και η οροφή του κτιρίου να μην ζεσταίνονται. Το μπρικέτο τούβλων τοποθετείται κοντά στον τοίχο, για την ευκολία της τοποθέτησης του σωλήνα στην οροφή και για εξοικονόμηση χώρου. Σε κλειστές βεράντες, χάρη στην κουκούλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάρμπεκιου ακόμα και στην κρύα εποχή. Θα θερμαίνει επίσης το δωμάτιο.

  Η κουκούλα μπορεί να εγκατασταθεί και στην περίπτωση που το μπρουζερ βρίσκεται σε μια αυλή χωριστά από άλλα κτίρια. Ο καπνός δεν θα φτάσει στα μάτια σας, κάτι που συμβαίνει συχνά εάν έχει εγκατασταθεί ένα ανοιχτό μπρελόκ. Αυτός ο σχεδιασμός σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πλήρες χώρο εργασίας για το μαγείρεμα και να οργανώσετε ένα γεύμα σε εξωτερικούς χώρους.

  Το απόσπασμα είναι η πιο σημαντική συσκευή για ένα μπάρμπεκιου. Χάρη σε αυτήν, όλη η οικογένεια μπορεί να συμμετέχει στη μαγείρεμα αγαπημένα πιάτα στα κάρβουνα, χωρίς να υποφέρει από τον πανταχού παρόντα καπνό. Ένα μπάρμπεκιου με μια καμινάδα είναι μια λειτουργική και κομψή λύση για ένα εξοχικό σπίτι.

  Ανεμιστήρες υψηλής αντοχής σε θερμότητα

  Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας για μπανιέρες, σάουνες

  Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν αέρα και καυσαερίων από φούρνους, τζάκια, λέβητες και άλλες συσκευές που χαρακτηρίζονται από υψηλή θερμοκρασία αέρα.
  Μπορούν να εξοπλιστούν με ανιχνευτές θερμοκρασίας που βοηθούν στην παρακολούθηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.

  Υψηλή θερμοκρασία

  οπαδούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λιπαρές βιομηχανίες (cheburechnye, τηγανίτες, shaurma, κλπ.). Χάρη στην πτερωτή από αλουμίνιο και ειδική ανθεκτική στη θερμότητα βαφή, οι ανεμιστήρες αυτοί έχουν μεγάλη αντοχή σε λίπη, βρωμιά και αιθάλη και η μέγιστη θερμοκρασία τους μπορεί να φτάσει τους 150 βαθμούς Κελσίου. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε αυτόματα ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας, όταν η θερμοκρασία υπερβαίνει τους +50 μοίρες και σβήνει όταν πέφτει κάτω από 35 μοίρες.

  Ανεμιστήρας καναλιών υψηλής θερμοκρασίας VK 200

  Σειρά ανεμιστήρων BK 200 εξοπλισμένο με έναν σιωπηλό κινητήρα με έδρανα κάψουλας, που εγγυώνται τη λειτουργία της συσκευής για 30.000 ώρες με τη σωστή εγκατάσταση (σε κάθετη ή οριζόντια θέση).

  Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας VK 200 έχουν βαθμό προστασίας IP 32, που τους επιτρέπει να εργάζονται σε επιθετικό περιβάλλον και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.

  Οι ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας MMOTORS και Dospel

  Κατάλογοι προϊόντα των εταιρειών ММоторс και

  Dospel αντιπροσωπεύονται από ένα ευρύ φάσμα υψηλών θερμοκρασιών ανεμιστήρων από τις πιο ποικίλες σειρές, από το κανάλι, τη στέγη και το νοικοκυριό στο βιομηχανικό.

  Οι φίλοι αυτών των εμπορικών σημάτων εργάζονται απολύτως σιωπηλά, εξαλείφουν τις δυσάρεστες μυρωδιές, εξυπηρετούν αξιόπιστα και για μεγάλο χρονικό διάστημα και χαρακτηρίζονται από χαμηλή τιμή. Αγοράστε ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας Συνιστάται για τον εξοπλισμό συστημάτων εξαερισμού ψησταριάς, σόμπων, τζακιών, συστημάτων θέρμανσης, λουτρών, σάουνων, συσκευών κοπής και συγκόλλησης, ηλεκτρικών φρουρών και άλλων συστημάτων που χαρακτηρίζονται από αυξημένη θερμοκρασία.

  Εξαερισμός για μπάρμπεκιου σε πολυώροφο κτίριο

  Προβλέπεται να ανοίξει ένα σημείο εστίασης σε μια κατοικημένη περιοχή στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας. Τα σχέδια είναι να προετοιμαστούν τα γεύματα στην σχάρα. Πώς να εγκαταστήσετε ένα σύστημα εξαερισμού σύμφωνα με τους κανόνες και να μην παρεμβαίνετε με τους γείτονες; Είναι απαραίτητο να οδηγήσετε τους αεραγωγούς στην οροφή του τελευταίου ορόφου ή είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε σύγχρονο εξοπλισμό, αφαιρώντας την οσμή και τον καπνό; Πόσο κοστίζει η διαπραγμάτευση της εγκατάστασης αυτής της κουκούλας στην οροφή και το κάνεις; Πόσο κοστίζει αυτή η εγκατάσταση κατά μέσο όρο;

  Ελπίζω πραγματικά για την έγκαιρη απάντησή σας.

  1. Ilya Ο συγγραφέας της εγγραφής 01.08.2016 στις 14:48

  Η ώρα της ημέρας είναι ο Άρθουρ. Απαντάμε στην ερώτησή σας σχετικά με το σύστημα εξαερισμού του μπάρμπεκιου σε μια κλειστή μονάδα εστίασης που βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου κατοικιών.

  Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι με βάση το πρότυπο SP 2.3.6.1079-01 επιτρέπεται η μαγειρική σε ψησταριές και σόμπες που λειτουργούν με κάρβουνα και στερεά καύσιμα σε χώρους εστίασης, που βρίσκονται σε ξεχωριστά κτίρια και κατασκευές.

  Οι πυροσβέστες και η υγειονομική υπηρεσία εξαιρετικά δεν χαιρετίζουν την εγκατάσταση ενός ανοιχτού μπάρμπεκιου στα πολυώροφα κτίρια κατοικιών και γι 'αυτό:

  1. Η ανοικτή εναπόθεση φωτιάς και αιθάλης στην εσωτερική επιφάνεια των αγωγών μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά.
  2. Στη διαδικασία καύσης καυσίμου, απελευθερώνεται μονοξείδιο του άνθρακα, το οποίο ακόμη και σε μικρή συγκέντρωση είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή.

  Παρ 'όλα αυτά, αν επιλυθούν αυτά τα προβλήματα, οι πυροσβέστες και η SES, κατά κανόνα, κλείνουν τα μάτια για να προετοιμάσουν τα πιάτα στο μπάρμπεκιου σε καφετέριες και εστιατόρια. Πώς να το κάνετε:

  • Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα ανοιχτό μπάρμπεκιου, χρησιμοποιήστε μια κλειστή βιομηχανική σχάρα που λειτουργεί με κάρβουνα. Για παράδειγμα: Gela 2.02
  • Οργανώστε την κουκούλα, με βάση το SNIP 41-01-2003. Παράγραφοι 6.2.5. 6.2.6; 6.2.7; 6.6.13 - 6.6.26; 10.5. Με άλλα λόγια: Τοποθετήστε μια κουκούλα και αφαιρέστε έναν ξεχωριστό κατακόρυφο αγωγό σε μια έκδοση με προστασία από πυρκαγιά, η κεφαλή της οποίας πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα από την κορυφογραμμή της οροφής. Ο αγωγός αέρα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με μια θυρίδα για τον καθαρισμό της αιθάλης.
  • Τοποθετήστε τον λαβυρίνθου συλλέκτη σπινθήρων και τον απορροφητήρα λίπους πάνω στην κουκούλα που βρίσκεται πάνω από το φούρνο.
  • Εφαρμόστε την εξαναγκασμένη αφαίρεση των προϊόντων καύσης εγκαθιστώντας έναν ανεμιστήρα τύπου "σαλιγκάρι" (κατά προτίμηση στην οροφή, έτσι ώστε ο θόρυβος από τη συσκευή να μην ερεθίζει τους κατοίκους του σπιτιού).

  Δεν είναι πάντοτε δυνατό να οργανωθεί η αφαίρεση ενός ξεχωριστού αεραγωγού από το φούρνο μέχρι την οροφή ενός πολυώροφου κτιρίου. Υπάρχουν δύο επιλογές για τη σύνδεση της κουκούλας στο γενικό σύστημα εξαερισμού του εστιατορίου:

  1. Τοποθετήστε το υδροφίλτρο μετά την κουκούλα. (για παράδειγμα, Smoke Yataghan). Τοποθετήστε μια βαλβίδα αντεπιστροφής στον αγωγό (μετά το υδροφίλτρο).
  2. Τοποθετήστε ένα υψηλής απόδοσης σύστημα καθαρισμού του αέρα από μόλυνση σε αέρια φάση και αερολύματα, εξοπλισμένο με καταλυτικό φίλτρο. Για παράδειγμα, η Airlift KFK.

  Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η χρήση αυτής της μονάδας επιτρέπει τη χρήση βραγχίων άνθρακα σε επιχειρήσεις τροφοδοσίας που βρίσκονται σε κτίρια κατοικιών, καθώς και σε εμπορικά και εμπορικά κέντρα.

  Τώρα για το κόστος. Κατά κανόνα, η εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες για τη σύνταξη του σχεδίου εξαερισμού της επιχείρησης δημόσιας εστίασης φροντίζει για όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τη συμφωνία έργου, η οποία αποτελεί μέρος των προδιαγραφών του εξοπλισμού. Το κόστος της εναρμόνισης του έργου ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα, την περιοχή και άλλους παράγοντες.

  Όσον αφορά τους πόρους μας, δεν εκτελούμε αυτό το είδος εργασίας. Η κύρια δραστηριότητα του ιστότοπού μας είναι η δωρεάν ενημέρωση των χρηστών.

  Ανεμιστήρας Ανθεκτική στη θερμότητα

  Ανεμιστήρας Ανθεκτική στη θερμότητα,

  Ανεμιστήρες ανθεκτικότητας στη θερμότητα

  ανεμιστήρας για ανθεκτική στη θερμότητα

  Αγοράστε ανεμιστήρα ανθεκτικό στη θερμότητα

  Ανεμιστήρας ανθεκτικός στη θέρμανση για μπάρμπεκιου

  ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα αγοράσει

  Οι ανεμιστήρες ανθεκτικοί στη θερμότητα αγοράζουν

  Ανεμιστήρες Αντίσταση θερμότητας

  Θερμοκρασία αντοχής στους οπαδούς

  Ανεμιστήρες Αντοχή στη θερμότητα

  ανθεκτικός στη θερμότητα ανεμιστήρα

  θερμαινόμενη λίστα ανεμιστήρων

  ανεμιστήρα θερμότητας ανεμιστήρα

  ανεμιστήρας + για ψησταριές

  ανεμιστήρες BP 280 F,

  Ανεμιστήρες θερμότητας VC 14 46 Ζ1

  Ανεμιστήρες 200 μοίρες

  ανεμιστήρες για το φούρνο

  ανθεκτικοί στη θερμότητα ανεμιστήρες 200 γρ

  θερμαινόμενους ανεμιστήρες BP 300 45 F

  Ανεμιστήρες BP 280 46 Σχεδιασμός ανθεκτικός στη θερμότητα

  ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα αγοράσει

  ανεμιστήρας + για σάουνα ανθεκτικός στη θέρμανση

  Ανεμιστήρες θερμότητας + για φούρνους

  Ανεμιστήρας θερμότητας 200 mm

  ανεμιστήρας + για κανάλι ανθεκτικό στη θερμαινόμενη ψησταριά

  ανεμιστήρας + για το τζάκι ανθεκτικό στη θερμότητα

  θερμική αντίσταση τιμή ανεμιστήρα

  ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα καναλιών 200

  ακτινικό ανεμιστήρα ανθεκτικό στη θερμότητα

  ανεμιστήρας ανθεκτικό στη θερμότητα

  θερμαινόμενη τιμή ανεμιστήρα

  ανεμιστήρας θερμότητας που αγοράζει

  θερμαινόμενους ανεμιστήρες 250

  θερμαινόμενους ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας

  ανεμιστήρα καναλιών 200 mm ανθεκτικό στη θερμότητα

  ανεμιστήρα ανθεκτική στη θερμότητα 250 διαμέτρου

  θερμαινόμενος ανεμιστήρας + για καμινάδα

  Ανεμιστήρας θερμότητας 100

  ανεμιστήρα κουζίνας ανθεκτική στη διάβρωση 200 διάμετρος

  ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας τιμή, ανεμιστήρα θέρμανσης διαθεσιμότητα, ανεμιστήρα θερμότητα αντίσταση τιμή, ανεμιστήρα υψηλή διαθεσιμότητα θερμοκρασίας, ανεμιστήρα θερμότητας ανθεκτική στον ανεμιστήρα, υψηλή θερμοκρασία ανεμιστήρα, Υψηλή θερμοκρασία πυρίμαχο ανεμιστήρα, μια υψηλή θερμοκρασία αγοράσει vysokotemperatruny ανεμιστήρα για σάουνες, υψηλής θερμοκρασίας ανεμιστήρα καυσαερίων, ο ανεμιστήρας για την κατάρτιση υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής-ανεμιστήρα για το μπάνιο, vysokotemperatruny ανεμιστήρα 150, ανεμιστήρας ανθεκτικά Αγορά ανεμιστήρα σάουνα ανθεκτικά, ανθεκτικά στη θερμότητα ανεμιστήρες για σάουνες,

  θερμικά ανθεκτικά εύκαμπτα ένθετα

  Ανεμιστήρες Ανθεκτικότητα στη θερμότητα έχουν παραγωγικότητα από 400 m3 / ώρα έως 270.000 m3 / ώρα. Η τυπική έκδοση του ανεμιστήρα χρησιμοποιείται με κινητήρα 380 V / 3 f. ανεμιστήρες με κινητήρα μέχρι 4 kW μπορούν να σχεδιαστούν 220 βολτ. Η θερμοκρασία της κίνησης του αέρα είναι 200 ​​° (350 *) C. Η θήκη του ανεμιστήρα είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο, μαύρο (ειδικό επίχρισμα) χάλυβα, ορείχαλκο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Ο εμπλοκός τροχού και ανεμιστήρα επιλέγονται σύμφωνα με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά. Πρότυπη έκδοση: κατοικία - sc. ή okr. μαύρο ατσάλι, ειδικό τροχό επίστρωσης.

  Ανεμιστήρας BP 280 46 ανθεκτικός στη θερμότητα

  Αναπνευστήρας VTS-14-46 Ανθεκτικό στη θερμότητα

  BP 300-45 θερμοανθεκτικό φούρνο

  BP 280 46 - EC 14 46 - BP 300 45

  Εξοπλισμός θερμαινόμενους ανεμιστήρες έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες σε κάθε περίπτωση.

  Τροποποιήσεις ανεμιστήρων: QL - ανθεκτική στη διάβρωση; VZH - ανθεκτικό στις εκρήξεις - ανθεκτικό στη θερμότητα. PZ - ανθεκτικό στη σκόνη; PCG - ανθεκτική στη διάβρωση με σκόνη. PVZh - ανθεκτικό στην έκρηξη με σκόνη - ανθεκτικό στη θερμότητα. VKZH - ανθεκτικό στις εκρήξεις, ανθεκτικό στη διάβρωση

  Οι σύγχρονες τεχνολογικές διαδικασίες έχουν ποικίλες τεχνικές λύσεις. Ο εκσυγχρονισμός της παραγωγής πραγματοποιείται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης, κατασκευής ή βελτίωσης. Η χρήση των ανεμιστήρων BP-280-46, VC-14-46, BP-300-45 παρέχει σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις, ιδιαίτερα την κοινή κυκλοφορία αέρα κυκλοφορίας ή ανταλλαγής.

  Διάβρωση - ανθεκτική στη θερμότητα έκδοση QZ - η θήκη του ανεμιστήρα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ο τροχός είναι καλυμμένος με ειδική θερμοανθεκτική επίστρωση. Σε αυτή την έκδοση, οι ανεμιστήρες QL έχουν αυξημένη αντοχή θερμοκρασίας 250 ° -350 ° C

  Οι ανεμιστήρες είναι επιπρόσθετα εξοπλισμένοι με συστήματα προστασίας από κραδασμούς με απομονωτές κραδασμών, εύκαμπτα ένθετα ανθεκτικά στη θερμότητα. ρυθμιστές συχνότητας, ρελέ ή πίνακες ελέγχου:

  Κατά τον έλεγχο ανεμιστήρων με ασύγχρονα κινητήρα, μετατροπείς συχνότητας

  Τα εύκαμπτα ένθετα ανθεκτικά στη θερμότητα 400 ° C σε ανεμιστήρες ανθεκτικούς στη θερμότητα κατασκευάζονται σε ειδική έκδοση του G, η σύνδεση γίνεται από φλάντζα (fl), θηλή (θηλιά) ή φλάντζα-φλάντζα (fln-nip)

  Θερμικοί ανεμιστήρες BP-280-46, VTS-14-46, BP-300-45 Τιμοκατάλογος: Λήψη

  Για παράδειγμα, πρέπει να επιλέξετε έναν ανεμιστήρα για το φούρνο ή το μπάρμπεκιου. Ο ρυθμός μετακίνησης αερίων καπνού επαρκεί για να ταιριάζει σε ένα εύρος 1,4-19 m / s. Εάν η ταχύτητα των καπναερίων είναι πολύ χαμηλή, σχηματίζεται ενεργά συμπύκνωση υγρασίας και όταν η ταχύτητα υπερβαίνει την ταχύτητα, η υδραυλική αντίσταση αυξάνεται στην καπνοδόχο. Με μακρά καμινάδα, δεν υπάρχει εισροή, η παρουσία φίλτρων καθαρισμού, ανεμιστήρας μέσης ή υψηλής πίεσης από 500 έως 5000 Pa. L Performance

  500 ÷ 1500 κυβικά μέτρα ανά τετραγωνικό μέτρο φούρνου ή μήκους μπάρμπεκιου.

  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση και η σύνδεση των οπαδών είναι επιθυμητή από ειδικούς οργανισμούς.

  Υπάρχουν ανθεκτικοί στη θερμότητα και ανθεκτικοί στη θερμότητα χάλυβες

  ανθεκτικό στη θερμότητα χάλυβα - αντοχή στην οξείδωση του χάλυβα, είναι ανθεκτικό έναντι επιφάνεια θραύσης διάβρωση σε αέρια μέσα σε θερμοκρασίες πάνω από 550 ° C, που λειτουργούν σε μίαν άνευ φόρτου ή ελαφρώς φορτωμένο κατάσταση.

  Ο χάλυβας ανθεκτικός στη θερμότητα είναι ένα είδος χάλυβα που χρησιμοποιείται σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας (0,3 μέρη του σημείου τήξης) για ορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς και υπό συνθήκες ασθενούς τάσης.

  Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα αυτές τις ιδιότητες των χαλύβων:

  ανθεκτικό στη θερμότητα χάλυβα χαρακτηρίζεται από αντίσταση στην οξείδωση σε υψηλές θερμοκρασίες. Για να βελτιωθεί η αντοχή στη θερμότητα χάλυβα κράμα με στοιχεία που μεταβάλλει τη σύνθεση και τη δομή της κλίμακας. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων χάλυβα ποσότητα του χρωμίου (Cr) ή πυρίτιο (Si), που έχει μια μεγαλύτερη συγγένεια προς το οξυγόνο (O), από ό, τι ο σίδηρος (Fe), κατά τη διαδικασία της οξείδωσης στην επιφάνεια των πυκνών οξειδίων σχηματίζονται στη βάση του χρωμίου ή πυριτίου. Σχηματίζουν μία λεπτή μεμβράνη αυτών των οξειδίων καθιστά δύσκολο για περαιτέρω οξείδωση. Για να παρέχει αντίσταση στην κλιμάκωση μέχρι μια θερμοκρασία 1100 ° C στο χάλυβα πρέπει να είναι τουλάχιστον 28% χρώμιο (π.χ. χάλυβας 15H28). Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με ταυτόχρονη ντόπινγκ του χρωμίου και του χάλυβα πυριτίου.

  Οι ανθεκτικοί στη θερμότητα χάλυβες ταξινομούνται:

  - χάλυβες χρωμίου φερριτικής κατηγορίας.

  - χάλυβες χρωμίου-πυριτίου της μαρτενσιτικής κλάσης.

  - χάλυβες χρώμιο-νικέλιο ωστενιτικής-φερριτικής ποιότητας.

  - χάλυβας ωστενίτη χρώμιο-νικέλιο.

  - χάλυβες χρωμίου φερριτικού βαθμού

  Το πιο συνηθισμένο στοιχείο κράματος σε χάλυβες υψηλής θερμοκρασίας είναι το χρώμιο (Cr), το οποίο έχει ευνοϊκή επίδραση στην αντοχή στη θερμότητα και την αντοχή στη θερμότητα.

  Η αντοχή στην καταστροφή του χάλυβα κατά την παρατεταμένη έκθεση σε θερμοκρασία χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα μακράς διαρκείας.

  Η αντίσταση στη θερμότητα είναι η ικανότητα του χάλυβα να λειτουργεί υπό τάση σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς αισθητή μόνιμη παραμόρφωση και θραύση. Τα κύρια χαρακτηριστικά της αντοχής στη θερμότητα είναι η ολίσθηση και η μακρόχρονη αντοχή.

  Οι ιδιότητες υψηλής θερμοκρασίας καθορίζονται κατά κύριο λόγο από το σημείο τήξης του κύριου συστατικού του κράματος, κατόπιν με το ντόπινγκ και τα καθεστώτα της προηγούμενης θερμικής επεξεργασίας, τα οποία καθορίζουν τη δομική κατάσταση του κράματος. Οι βάσεις των ανθεκτικών στη θερμότητα χαλύβων είναι στερεά διαλύματα ή υπερκορεσμένα διαλύματα ικανά για επιπλέον σκλήρυνση λόγω σκλήρυνσης διασποράς.

  Οι ανθεκτικοί στη θερμότητα υψηλής αντοχής χάλυβες, λόγω των διαφόρων συστημάτων κραματοποίησης, ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες:

  - Φερριτικό (08Χ17Τ, 1Χ13ΙΟ4, 05Χ27Υ5),

  - μαρτενσιτικό (20Χ13, 30Χ13),

  Σύγκριση των χαλύβων AISI για απόδοση υψηλής θερμοκρασίας

  Ανεμιστήρας χεριών για μπάρμπεκιου

  Η συνάντηση με φίλους ή οικογενειακές διακοπές θα είναι αναμφισβήτητα πιο χρήσιμη και ενδιαφέρουσα αν το περάσετε στον καθαρό αέρα. Καθησυχαστικές βόλτα στο δάσος, κολύμπι σε πισίνες, ή απλά συνάντηση με τους φίλους ή συγγενείς στη χώρα τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από ένα χαρούμενο γλέντι και καλώντας στο τραπέζι μυρωδιές από φρέσκα μπάρμπεκιου.

  Όλοι αγαπούν ζουμερά κρέατα σε μπάρμπεκιου, σχάρα ή μπάρμπεκιου, αλλά κανείς δεν αρέσει να φουσκώνει τα κάρβουνα. Ας θυμηθούμε τι συμβαίνει κατά την ανάφλεξη φωτιάς για μπάρμπεκιου; Και αν πρέπει να ανάψετε μια πυρκαγιά από ακατέργαστο καυσόξυλο; Παραμένει μόνο ένα, μακρύ και δύσκολο να φυσήξει στα κάρβουνα, φυσώντας τα μάγουλά του σαν ένα μπαλόνι.

  Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον να το κάνουμε, όταν όλα η διασκέδαση και να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τον ήλιο και να διασκεδάσουν στο τρυφερό χορτάρι, το γέλιο, περιμένουμε να δούμε πώς θα φουσκώνουν τα μάγουλα και δυνατά φυσητό έξω από τους πνεύμονες του αέρα που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον όσο επιταχύνει την ανάφλεξη του άνθρακα και το μαγείρεμα κρέας. Αλλά οι σύγχρονες τεχνολογίες δεν παραμένουν ακίνητες, μια νέα εφεύρεση - ένας ανεμιστήρας για ανάφλεξη κάρβουνων θα γίνει ένας απαραίτητος βοηθός στο πικ-νικ ή σε ένα υπαίθριο πάρτι.

  Μη αυτόματο μηχανικό ανεμιστήρα

  Ένας ανεμιστήρας χεριών για την εμφύσηση άνθρακα είναι πολύ απλό και βολικό στη χρήση. Αυτός ο ανεμιστήρας θα σας βοηθήσει χωρίς μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσετε μια φωτιά και να κρατήσετε τη φλόγα στο σωστό ποσό κατά τη διάρκεια των πάρτι σας στον καθαρό αέρα. Η πτερωτή της λαβής για περιστροφή είναι κατασκευασμένη από ισχυρό μέταλλο, ισχυρή και αξιόπιστη.

  Τοποθετημένοι σε παχύ μεταλλικό άξονα με βίδα, οι λεπίδες κατασκευάζονται επίσης από μέταλλο υψηλής ποιότητας. Η περίπτωση του ανεμιστήρα χεριού για το μπρελόκ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας, το οποίο καθιστά τη συσκευή αξιόπιστη και δίνει εμπιστοσύνη ότι θα σας κρατήσει για πολλά χρόνια.

  Για να χρησιμοποιήσετε τον ανεμιστήρα μίνι χεριών, είναι απαραίτητο μόνο να γυρίσετε τη λαβή και μια ισχυρή ροή αέρα κατευθύνεται για πάντα. Έχοντας δοκιμάσει μια φορά έναν ανεμιστήρα με μια χειροκίνητη κίνηση, δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό πια. Θα καταλάβετε ότι είναι καλύτερο να περάσετε αυτή τη φορά μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας, στηριζόμενοι στην αγκαλιά της φύσης, αντί να στέκεστε δίπλα στο μπάρμπεκιου και να φυσάτε συνεχώς στα κάρβουνα και στη φωτιά. Είναι απλά να αγοράσετε ένα χειροκίνητο ανεμιστήρα μία φορά και να ξεχάσετε αυτή τη δυσάρεστη στιγμή κατά τη διάρκεια πάρτι στον κήπο ή στη ντάκα.

  Ανεμιστήρας με χειροκίνητη κίνηση. Χρήση

  Εγχειρίδιο πλέγμα του ανεμιστήρα είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους, τους φίλους και τους συναδέλφους σας που τους αρέσει να διεξάγουν συνεδριάσεις και τα κόμματα δεν είναι σε αποπνικτική διαμερίσματα και μπαρ, καθώς και στον καθαρό αέρα, απολαμβάνοντας τη φρέσκια μυρωδιά του γκαζόν και λουλούδια, καλά μαγειρεμένο κρέας και τη μυρωδιά της φωτιάς.

  Φορητό και εύκολο στη χρήση, ο μηχανισμός δράσης της είναι κατανοητή σε κανέναν, απλά γυρίστε το διακόπτη του ανεμιστήρα για την ανάφλεξη του άνθρακα και κάρβουνα σας, και μια φλόγα είναι τέτοια η ένταση είναι στη σχάρα, τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή για την επιτυχή προετοιμασία του κρέατος.

  Είναι εύκολο να καθαριστεί και, χάρη σε μια ειδική επίστρωση, μπορείτε εύκολα να ξεπλένετε την αιθάλη και το λίπος από αυτό. Αφού αγοράσατε ένα μίνι ανεμιστήρα χεριών, θα είστε ικανοποιημένοι με την δουλειά του και θα καταλάβετε πώς είναι μια βολική και ανθεκτική συσκευή. Ένας ανεμιστήρας χεριών για την εμφύσηση κάρβουνων είναι ένα εξαιρετικό εύρημα και ένα πράγμα πολύ απαραίτητο στο νοικοκυριό, με το μαγείρεμα κρέατος σε κάρβουνα θα είναι το αγαπημένο σας χόμπι.

  Απορροφητήρας καπνού για τζάκι, σόμπα, μπάρμπεκιου και λέβητα

  Αναρροφητικού ανεμιστήρα - μια συσκευή για την παραγωγή ενός αναγκαστική, πρόσθετη ώθηση που δημιουργείται από την καμινάδα, μια περίοδο εφόσον τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού της καπνοδόχου ή εξωτερικούς παράγοντες εμποδίζουν βέλτιστη αέρια καπνοδόχου εξόδου από τον θερμαντήρα. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν με τζάκια, φούρνοι, αέριο ή λέβητες στερεών καυσίμων, κλπ.. Ανάλογα με τα μοντέλα και τύπους είναι κατάλληλοι για χρήση για εγκαταστάσεις καύσης που λειτουργούν με στερεά καύσιμα, αέριο, πετρέλαιο κίνησης και τα συστήματα εξαερισμού. Βολικό εξάτμισης ως διάταξη ασφαλείας σε περίπτωση προβλημάτων με το σχέδιο καμινάδα. Η ειδική σχεδίαση και η μέθοδος λειτουργίας του αναρροφητικού ανεμιστήρα, φούρνους και λέβητες που τροφοδοτούνται βιογενών καυσίμων μπορούν να λειτουργούν χωρίς προβλήματα και με ομοιόμορφο burnup καυσίμου.

  Η εξάτμιση καπνού είναι μία από τις συσκευές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις ολοκληρωμένες λύσεις μας, για την επίλυση του προβλήματος της εξάλειψης ανεπαρκούς πρόσφυσης. Ορισμένες συσκευές είναι σε θέση να παρέχουν εκκένωση μέχρι 800 Pa και να μεταφέρουν την ποσότητα καυσαερίων στα 8.000 m³ / h. Δεδομένου ότι η εγκατάσταση εξαντλητών καπνού πραγματοποιείται στην κεφαλή καπνοδόχου, αυτό καθιστά δυνατή την επίλυση του προβλήματος της ανεπαρκούς ώθησης χωρίς δαπανηρή εργασία για την ανακατασκευή της ίδιας της καμινάδας.

  Απορροφητήρες καπνού της INJEKT που κατασκευάζονται από την Kutzner + Weber

  Σε σύγκριση με άλλες εξατμίσεις πεζούλι καπνού έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Fan και εξοπλισμός που βρίσκονται έξω από τη ροή καυσαερίων και, ως εκ τούτου: αριθ μόλυνση των καυσαερίων, δεν υπάρχει ανάγκη για τη συντήρηση, βλάβη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών εξάτμισης των καυσαερίων. περιοχή διατομής στο στόμιο - το στόμα δεν μειώνεται, δεν στενεύει και δεν μπορεί να κλείσει, έτσι ώστε: μπορεί να συνδεθεί σε περίπτωση προβλημάτων με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης? Ίσως κλείσιμο σε περίπτωση επαρκούς θερμοκρασία λειτουργίας της καπνοδόχου? Υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας? Διαθέσιμο εύκολο καθαρισμό ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΚΑΘΑΡΙΣΤΉΣ σωλήνα? Μια πιθανή κουκούλα ελεύθερο καπναέρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

  Εξαντλητές καπνού DIAJEKT που κατασκευάζονται από την Kutzner + Weber

  Αυτή η σειρά των αναρροφητηρες ιδανικό για τις γεννήτριες θερμότητας με αρνητική πίεση στο σύστημα εξάτμισης, όπως τα τζάκια με υψηλές απαιτήσεις για σταθερή ώση Λέβητες στέρεου, συστήματα εξαερισμού. Ο ανεμιστήρας τζακιού DIAJEKT εξασφαλίζει ένα αξιόπιστο και βέλτιστο βύθισμα στην καμινάδα. Αναρροφητικού ανεμιστήρα σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με ένα συγκεκριμένο διαγώνια διάταξη των καταστημάτων σε σχέση με την καμινάδα εξαγωγής. Όταν η θερμοκρασία λειτουργίας του καπναγωγού καυσαερίων ανεμιστήρα ID σύστημα μπορεί να απενεργοποιηθεί.

  Εξαντλητές καπνού GSK που κατασκευάζονται από τη DARCO

  Οι εξαντλητές καπνού DARCO είναι μια αποτελεσματική λύση για τη δημιουργία ενός σταθερού βέλτιστου βυθίσματος στην καμινάδα, ανεξάρτητα από το σχεδιασμό της καμινάδας, την ατμοσφαιρική πίεση και τις καιρικές συνθήκες. Οι απορροφητήρες καπνού χρησιμοποιούνται κυρίως για εγκαταστάσεις στερεών καυσίμων - τζάκια, λέβητες, φούρνοι κ.α. Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν τη θέση του ανεμιστήρα, ο οποίος βρίσκεται έξω από το ρεύμα καυσαερίων, δημιουργώντας πολλά πλεονεκτήματα:

  • Υπό τις βέλτιστες καιρικές συνθήκες, σε κατάσταση εκτός λειτουργίας, ο αναρροφητήρας καπνού δεν παρεμποδίζει τη φυσική δύναμη της έλξης, καθώς το κανάλι καπνού είναι πάντα ανοιχτό.
  • Είναι δυνατή η συντήρηση της καμινάδας χωρίς αποσυναρμολόγηση του ανεμιστήρα εξαγωγής.
  • Η απουσία άμεσης επίδρασης των προϊόντων καύσης στον ανεμιστήρα, στον ηλεκτρικό του κινητήρα, παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του.

  EXODRAFT Εξαερωτής καπνού

  Κατά τη διάρκεια των ετών EXODRAFT αναπτύσσει τη νέα τεχνολογία για να βοηθήσει στην επίλυση μια ποικιλία εργασιών σε κάθε κατεύθυνση, όπως και σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης - το σχεδιασμό και την ενσωμάτωση στα υπάρχοντα συστήματα καμινάδα. Οι βασικές ιδέες για να δημιουργήσει ο εξοπλισμός είναι ότι πρέπει να είναι αποτελεσματική, αξιόπιστη και οικονομικά αποτελεσματική - η οποία θα πρέπει, στο μέλλον, να ωφελήσει τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Οι αναρροφητηρες γίνονται για τζάκια (υγρά, στερεά ή αέριο πρώτης ύλης), συστήματα λέβητα, απορροφητήρες κουζίνας (βιομηχανική και οικιακή χρήση).

  Εδώ μπορείτε να αγοράσετε απορροφητήρα καπνού για τζάκι, μπάρμπεκιου, μπάρμπεκιου, σόμπα ή λέβητα και να παραγγείλετε την υπηρεσία εγκατάστασης στην καλύτερη τιμή στη Μόσχα. Για να γίνει αυτό, αρκεί να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας. Θα διαμορφώσουμε σωστά μια τεχνική λύση, θα επιλέξετε τα απαραίτητα κιτ σχεδίασης, τα συνδετικά στοιχεία και θα απαντήσουμε σε όλα τα θέματα ενδιαφέροντος

  Smokebox για τζάκια και μπάρμπεκιου

  Ομπρέλες εξάτμισης της σειράς "Τζάκι"

  Βρίσκεται πάνω από το τζάκι

  Προδιαγραφές προϊόντων:

  Ομπρέλες εξάτμισης της σειράς "Premium"

  Βρίσκεται πάνω από το τζάκι

  Προδιαγραφές προϊόντων:

  Ομπρέλες εξάτμισης της σειράς "Βερσαλλίες"

  Βρίσκεται πάνω από το τζάκι

  Προδιαγραφές προϊόντων:

  Εξαεριστήρες, εξάτμιση, βιομηχανικοί

  Συνδέεται στον τοίχο

  Διαστάσεις:

  Κάνοντας χαλίκι και εξαερισμό για μπρασελέ

  Το βέλτιστο βάθος της ψησταριάς - 200 mm - σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την απαιτούμενη απόσταση από το κρέας σε κάρβουνα. Σε αυτή την απόσταση, το άνοιγμα του φουσκώματος, η ποσότητα άνθρακα, το ύψος και το μέγεθος των τεμαχίων κρέατος επηρεάζουν το άνοιγμα. Στην ιδανική περίπτωση, η απόσταση ανάμεσα στα κάρβουνα και το κρέας κυμαίνεται από 100-150 mm, οι σχισμές για τα σουβλάκια βρίσκονται σε απόσταση 60 mm η μία από την άλλη. Είναι ένα τέτοιο χάσμα που επιτρέπει την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων κατά την προετοιμασία του kebab shish.

  Συμβουλές

  Γιατί εκατοντάδες άνθρωποι επιλέγουν το EUROVENTGROUP;

  • Η δική του παραγωγή,
   διασφάλιση της ποιότητας,
   μεμονωμένες λύσεις
  • 12 χρόνια στην αγορά
   έμπειρους ειδικούς
   Υπολογίστε και επιλέξτε εξοπλισμό
  • Σύστημα έκπτωσης
   και μπόνους
   για τους τακτικούς πελάτες

  Επιλογή σχεδιασμού και κατασκευής μπάρμπεκιου

  Πώς να επιλέξετε ένα κατάλληλο σχέδιο φούστα; Είναι απαραίτητο να απαντήσετε σε πολλές ερωτήσεις. Ειδικότερα, όταν ο φούρνος-γκριλ, για πόσα άτομα η συσκευή προορίζεται για συνεχή χρήση στα προάστια και τη χώρα τους τομείς, σταθερές ή θα χρησιμοποιηθούν φορητές ψησταριές εφαρμογές.

  Ένας ειδικός τύπος παραδοσιακής σχάρας μπάρμπεκιου είναι μια σχάρα. Μπορεί να είναι είτε ορθογώνιο είτε κυκλικό. Η κύρια διαφορά από την παραδοσιακή μπραζιέρα είναι η παρουσία μιας σχάρας, η οποία επιτρέπει να επεκταθεί σημαντικά η λίστα των ετοιμάζονται πιάτα. Οι ανεπάρκειες περιλαμβάνουν την περίοδο μαγειρέματος.

  Εγκατάσταση και αερισμός του μπάρμπεκιου

  Οποιαδήποτε δουλειά, ειδικότερα, δουλεύει για την κατασκευή μανγκαλέ, το κάπνισμα, το μπάρμπεκιου έχει τις τεχνικές και τεχνολογικές ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του. Εδώ πρέπει να γνωρίζετε ορισμένους κανόνες, έτσι ώστε το προϊόν να αποδειχθεί ότι είναι εμφανές, βολικό, πρακτικό.
  Πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση του αερισμού του αναπνευστήρα. Το σύστημα αερισμού του φούρνου πρέπει να παρέχει αποτελεσματική αφαίρεση καπνού και πυρασφάλεια. Επιπλέον, το μπρελόκ με κουτί καπνού θα πρέπει να είναι αισθητικά ευχάριστο.

  Εμπιστευτείτε την παραγωγή και εγκατάσταση μπάρμπεκιου και ομπρέλες mangalnye εμπειρογνώμονες της εταιρείας «EvroVentGrup». Έχουμε πολλή πρακτική εμπειρία, το πιο προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου αυτόματο σύστημα λέιζερ, το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή σύνθετων προϊόντων σχήματος, όπως: οι σαρωτικές, ψησταριές, τραπέζια ατμού, διακοσμητικά μπαρ, λεπίδες πάγο πατινάζ, κλπ...
  Μπορείτε να παραγγείλετε μπάρμπεκιου και τέντα για μπάρμπεκιου στην εταιρεία του «EvroVentGrup» όχι μόνο για τη δική σκίτσα του, αλλά και ανεξάρτητα εφευρέθηκε σχέδια, σχέδια ή δικά τους αρχικά.

  Ανεμιστήρας για μαγείρεμα shish kebab φτιαγμένος στην Κίνα

  Η προετοιμασία του kebab shish είναι μια ολόκληρη τέχνη, την οποία οι κάτοικοι των dacha μάστερ σε εύθετο χρόνο. Οι πρώτοι εορτασμοί της Πρωτομαγιάς έχουν ήδη αδύνατο να φανταστεί κανείς χωρίς συγκεντρώσεις κοντά στο μπάρμπεκιου, οπότε έμπειρους μάγειρες δεν κουράζονται να αναζητούν νέα εργαλεία για να σας βοηθήσει να μαγειρέψουν ένα νόστιμο και ζουμερό κεμπάπ.

  Όλοι οι κάτοικοι του καλοκαιριού και τους οπαδούς της υπαίθρια αναψυχή γνωστό τελετουργικό «obmahivaniya» άνθρακα - αυτό γίνεται για να αφαιρέσετε το λευκό επίχρισμα, το οποίο εμποδίζει την ομοιόμορφη κρέας ψήσιμο. Είναι απίθανο ότι κάποιος θα σκεφτόταν να φυσήξει τη φωτιά μόνοι τους, και να μην αφήσουμε τη θερμότητα να πάρει πιο κοντά στο μαγκάλι. Τις περισσότερες φορές μαγειρεύει υποκαταστήματα χρήση, ένα κομμάτι κόντρα πλακέ ή ειδικό πλαστικό ιστούς, αλλά το πιο προηγμένο είναι ήδη εξοικειωμένοι με ένα φορητό ανεμιστήρα για το μπάρμπεκιου.

  Στα ρωσικά καταστήματα Internet, η νέα συσκευή παρουσιάζεται σε δύο εκδόσεις: χειροκίνητη και ηλεκτρική. Ο πιο οικονομικός χειροκίνητος ανεμιστήρας είναι από 300 έως 400 ρούβλια. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και ειδικό κράμα. Ο μηχανισμός δράσης είναι εξαιρετικά απλός: για να δημιουργήσετε μια ροή αέρα απλά πρέπει να γυρίσετε το κουμπί.

  Για να χρησιμοποιήσετε έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα για μπάρμπεκιου, θα χρειαστείτε μπαταρίες AA. Η ισχύς των χειροκίνητων και των ηλεκτρικών συσκευών είναι σχεδόν η ίδια, αλλά το κόστος των τελευταίων στα ρωσικά καταστήματα είναι περίπου διπλάσιο (700-800 ρούβλια).

  Όπως ίσως έχετε μαντέψει, ο ανεμιστήρας μπάρμπεκιου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα του AliExpress. Ήταν οι Κινέζοι που πρόσφεραν στους λάτρεις του τηγανισμένου κρέατος μια καινοτομία, την οποία πολλοί αγόραζαν και χρησιμοποιούσαν ενεργά στη ντάκα.

  Οι παραγωγοί από τη Μέση Βρετανία λένε για το αντιμονοπωλιακό και ανθεκτικό στη θερμότητα σώμα του προϊόντος, επιτρέποντάς του να φέρεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στα κάρβουνα. Ο ανεμιστήρας για μπάρμπεκιου διαφέρει μάλλον μέτρια μεγέθη (25 τ.μ. μήκος) και είναι ήδη παραδοσιακά για την Κίνα χαμηλής ποιότητας. Η κολλητική λαβή δεν ανέχεται τον τραχύ χειρισμό και οι μπαταρίες στο εσωτερικό του μοντέλου θερμαίνονται μετά από μακρά εργασία.

  Το κόστος μιας φορητής συσκευής στο site AliExpress - 186 ρούβλια, το προϊόν σε μπαταρίες θα κοστίσει 250-300 ρούβλια.

  Σύμφωνα με τα σχόλια των αγοραστών, είναι ακόμα δυνατή η πυρκαγιά ή η ανανέωση των πεθαμένων αλάτων με μια απλή συσκευή. Ωστόσο, είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε τις απαντήσεις των απογοητευμένων εραστών του κεμπάπ, επειδή για μια τέτοια μέτρια τιμή αντί για ένα φορητό πλαστικό ανεμιστήρα αναμένουν να δουν μια ισχυρή μονάδα. Αν εξακολουθείτε να αποφασίζετε να αγοράσετε αυτήν τη συσκευή, τότε τοποθετήστε με ασφάλεια μια παραγγελία στο AliExpress.