Τι είναι ο ανεμιστήρας;

Ο ανεμιστήρας εξαγωγής Ostberg είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα σε κάθε περιορισμένο χώρο. Ο κατασκευαστής προσφέρει διάφορους τύπους εξοπλισμού που μπορούν να έχουν διάφορους τύπους επιδόσεων. Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Οποιοδήποτε μοντέλο ανεμιστήρων Ostberg μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επισκευή, χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση εξαρτημάτων. Στον κατάλογο του κατασκευαστή, μπορείτε να βρείτε πάντα ένα κατάλληλο μοντέλο με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά.

Ανεμιστήρας καναλιού για ορθογώνια κανάλια.

Επιτρέπει την εγκατάσταση σε οποιαδήποτε χωρική διευθέτηση. Λόγω του γεγονότος ότι ο κινητήρας και η πτερωτή βρίσκονται στην αρθρωτή πλάκα, ο κατασκευαστής ήταν σε θέση να βελτιωθεί η συντηρησιμότητα του εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές. Τα μεμονωμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με θερμικές επαφές, που είναι εγκατεστημένες για να προστατεύουν τον κινητήρα από υπερθέρμανση.

Ανεμιστήρας αγωγών σε ηχομονωμένο περίβλημα

Εξοπλισμός του είδους αυτού μπορεί να συνδέεται με τα κανάλια με μια εγκάρσια τομή σε σχήμα κύκλου ή ορθογωνίου. Απομόνωση εκτελούνται ορυκτοβάμβακα έχει ένα πάχος 5 cm. Ως αποτέλεσμα αυτού και η παρουσία της επικάλυψης των χονδροειδών κατασκευαστή μαλλί θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά το επίπεδο του θορύβου που δημιουργείται κατά τη λειτουργία του εξοπλισμού. Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτών των οπαδών. Είναι στην υψηλή ζήτηση για την εγκατάσταση των συστημάτων αερισμού με υψηλές απαιτήσεις για την παροχή του επιπέδου της ηχομόνωσης.

Ανεμιστήρες οροφής

Τα χαρακτηριστικά σχεδίασης αυτών των ανεμιστήρων καθιστούν δυνατή τη χρήση τους όχι μόνο ως μέρος του συστήματος εξαερισμού αλλά και ως αυτόνομο λειτουργικό σύστημα. Εγκαθίστανται σε συστήματα εξάτμισης. Επιτρέψτε μόνο κατακόρυφη χωρική διάταξη.

Φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες

Με σχετικά μικρές συνολικές διαστάσεις, διακρίνονται από υψηλή στατική πίεση. Οι κατασκευαστές προσφέρουν τέτοιους οπαδούς σε διάφορες τροποποιήσεις. Μπορείτε να αγοράσετε βιομηχανικούς ανεμιστήρες φυγοκεντρικού τύπου με μονόπλευρη και διπλής όψης αναρρόφηση.

Ο κατάλογος παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων σχεδιασμένων για την τοποθέτηση συστημάτων εξαερισμού σε διάφορα δωμάτια. Ο ιστότοπος περιέχει πληροφορίες για κάθε ένα από τα προτεινόμενα μοντέλα. Μπορείτε να μάθετε όχι μόνο μια σύντομη περιγραφή του μοντέλου που σας ενδιαφέρει, αλλά και το κόστος. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα μοντέλο με επαρκή ισχύ.

Πλεονεκτήματα των προϊόντων Ostberg

Ανεμιστήρες για βιομηχανικούς απορροφητήρες, κατασκευασμένοι από αυτόν τον κατασκευαστή, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης των πελατών. Η προσφερόμενη τιμή είναι μεγάλη ζήτηση μεταξύ μεγάλου αριθμού πελατών λόγω:

 • Εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων?
 • Ενεργός εφαρμογή καινοτόμων εξελίξεων με στόχο τη βελτίωση όλων των παρουσιαζόμενων θέσεων.
 • Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, στα οποία δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ένα ιδανικό μοντέλο που μπορεί να ικανοποιήσει τις πιο αυστηρές απαιτήσεις του έργου.

Η τιμή για ολόκληρη την ποικιλία που παρουσιάζεται είναι ένας επιπλέον παράγοντας για την αγορά εξοπλισμού.

Σχετικά με την τιμή

Επιλέγοντας το τέλειο ανεμιστήρα για τη βιομηχανία εξόρυξης, η τιμή είναι αρκετά ευνοϊκές, μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο εξοπλισμό, αλλά και να μειώσει σημαντικά το συνολικό κόστος της εγκατάστασης. Οι τιμές για όλα τα μοντέλα Ostberg είναι ελκυστικές για κάθε πελάτη. Παρουσιάζοντας τις τελευταίες καινοτόμες εξελίξεις, είναι δυνατόν να διατηρήσουμε τις τιμές σε ένα αρκετά δημοκρατικό επίπεδο. Το προτεινόμενο αριθμό μοντέλου κατασκευαστή του μοντέλου ανεμιστήρα μπορεί πάντα να επιλεγεί έχοντας βέλτιστα χαρακτηριστικά επεξεργασίας και προσιτή τιμή. Ταυτόχρονα, νέα μοντέλα εμφανίζονται συνεχώς στη γραμμή ανεμιστήρων Ostberg.

Έχουμε τα τελευταία μοντέλα που αξίζουν την προσοχή σας. Οι ειδικοί μας θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια τόσο δύσκολη επιλογή.

Πώς λειτουργούν οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες και ποια είδη τύπων υπάρχουν

Δεν μπορεί να γίνει περίπλοκη ή επιβλαβής παραγωγή χωρίς ένα καλό σύστημα εξαερισμού. Ενώ σε μικρά γραφεία ή αποθήκες μπορεί να διανέμεται φυσικό αερισμό για περισσότερο χώρων όγκο με μολυσμένο αέρα αναγκαία για την εγκατάσταση της μονάδας ηλεκτρικού εξάτμισης μέσω της οποίας θα αφαιρεθεί μάζας αέρα εξαγωγής από τις εγκαταστάσεις. Σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε τι αντιπροσωπεύει ο ανεμιστήρας εξαγωγής (βιομηχανικός) και με ποια αρχή λειτουργεί.

Τι είναι αυτό και πώς λειτουργεί;

Αρχή λειτουργίας

Οποιαδήποτε ανεμιστήρα για σχέδιο είναι μία μηχανική συσκευή για την αφαίρεση του αέρα εξαγωγής από το δωμάτιο και από την παροχή φρέσκου κίνηση του αέρα στο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού.

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες εξαγωγής χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές, βιομηχανικές και γεωργικές εγκαταστάσεις. Επίσης, οι συσκευές αυτές χρησιμοποιούνται στις μεταλλουργικές, χημικές και βιομηχανίες τροφίμων.

Τύποι και χαρακτηριστικά βιομηχανικών ανεμιστήρων εξαγωγής

Όλοι οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες μπορούν να ταξινομηθούν με δύο τρόπους: με τη συναρμολόγηση της συσκευής και με τη μέθοδο προσάρτησης.

Με τη μέθοδο στερέωσης, οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες είναι:

 • υπαίθρια?
 • τοίχοι?
 • ανώτατο όριο.
 • παράθυρο;
 • κανάλι.
 • στέγη.

Σύμφωνα με τη συσκευή της μονάδας, οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες μπορούν να είναι:

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από αυτά.

Στέγη

Οι ανεμιστήρες βιομηχανικής στέγης εγκαθίστανται εκτός του χώρου εξυπηρέτησης, ο οποίος επιτρέπει όχι μόνο να μην χαλάσει το εσωτερικό, αλλά και να αποθηκεύει σημαντικά τον εσωτερικό χώρο.

Εξωτερική

Συνήθως, οι συσκευές δαπέδου είναι κινητά σχέδια σε τροχούς που σας επιτρέπουν να μετακινήσετε τον ανεμιστήρα, παρά το μάλλον μεγάλο μέγεθος.

Τοίχου

Οι ανεμιστήρες τοίχου χρησιμοποιούνται συχνότερα σε χώρους παραγωγής και είναι ακίνητοι.

Οροφή

Τα μοντέλα οροφής βρίσκονται σε κτίρια με ψηλά ταβάνια. Ο κύριος σκοπός αυτού του ανεμιστήρα είναι να μεγιστοποιήσει τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο.

Παράθυρο

Οι ανεμιστήρες παραθύρων εγκαθίστανται απευθείας στα ανοίγματα παραθύρων. Χρησιμοποιείται στα συστήματα παροχής αερισμού και εξαερισμού χωρίς τη χρήση αεραγωγών. Σε σύγκριση με άλλους τύπους συσκευών, οι ανεμιστήρες παραθύρων είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν.

Κανάλι

Οι ανεμιστήρες βιομηχανικού καναλιού εγκαθίστανται στους αεραγωγούς. Οι ανεμιστήρες τύπου καναλιού μπορούν να είναι κυκλικοί ή ορθογώνιοι, ανάλογα με το σχήμα του αγωγού.

Αξονική

Οι βιομηχανικοί αξονικοί ανεμιστήρες είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι συσκευών. Είναι ένας τέτοιος αθροιστικός περιστρεφόμενος τροχός στον κύλινδρο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πεδίο εφαρμογής για τέτοια μοντέλα. Συχνά οι αξονικοί ανεμιστήρες για εξαγωγή γίνονται σύμφωνα με τα καθορισμένα χαρακτηριστικά και παραμέτρους. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό τέτοιων συσκευών είναι η ευκολία εγκατάστασης και λειτουργίας.

"Σαλιγκάρι"

Ταυτόχρονα, οι βιομηχανικοί ακτινικοί ανεμιστήρες χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση και απόδοση. Συνήθως, χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματική αφαίρεση του καπνού ή των τοξικών ουσιών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες εξαγωγής όπως το "σαλιγκάρι" αναφέρονται σε ακτινικές συσκευές. αέρα καθαρισμού σε αυτές Σχήμα είναι πολύ απλή: ο αέρα που εισέρχεται στον ανεμιστήρα αναρροφάται στον ρότορα, και εκεί αρχίζει να περιστρέφεται από την πίεση βαθμιαία προχωρά έξω από τη συσκευή. Κατά τη διέλευση από τη συσκευή, οι μάζες του αέρα καθαρίζονται από ξένες ακαθαρσίες.

Εξωτερικός ανεμιστήρας εξαγωγής με βαλβίδα ελέγχου

Η βαλβίδα αντεπιστροφής είναι ένας μηχανισμός με τον οποίο η βαλβίδα η ίδια τοποθετημένη επί του άξονος λεπίδων ανεμιστήρων, θα κινηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε η μάζα αέρα που εισέρχεται στον βαλβίδα δεν θα εισέλθουν στην αίθουσα.

Με άλλα λόγια, στην βαλβίδα επιστροφής ο αέρας κινείται μόνο προς μία κατεύθυνση και, αν αλλάξει απότομα, η συσκευή χτυπά και δεν αφήνει αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Για βιομηχανικούς σκοπούς, οι συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες ηλεκτρικές κουκούλες με βαλβίδα ελέγχου για τη διοργάνωση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος εξάτμισης. Τις περισσότερες φορές αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται σε καταστήματα, αποθήκες και εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Πώς να επιλέξετε έναν ανεμιστήρα για εξαγωγή;

Κριτικές των κατασκευαστών: ποιος κατασκευαστής θα πρέπει να επιλέξω;

Η ανταγωνιστική λειτουργία των βιομηχανικών ανεμιστήρων εξαρτάται από τον σωστό υπολογισμό της ισχύος και την επιλογή της απόδοσης του συστήματος εξαερισμού. Για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη παράμετροι όπως:

 • τον όγκο και την επιφάνεια του δωματίου που εξυπηρετείται.
 • τα χαρακτηριστικά των συσκευών παραγωγής που παράγουν υγρασία, τοξικά αέρια και θερμότητα ·
 • αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων παραγωγής ·
 • τον αριθμό των εργαζομένων στην αίθουσα παραγωγής ·
 • ώρες εργασίας στην αίθουσα παραγωγής ·
 • Ο φόρτος εργασίας των εγκαταστάσεων παραγωγής και η θέση των χώρων εργασίας.

Η παραγωγή βιομηχανικών ανεμιστήρων διοχετεύεται από εγχώριες και ξένες εταιρείες.

Οι πιο διάσημοι κατασκευαστές βιομηχανικών οπαδών είναι:

 • Το "Shuft" κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των κατασκευαστών βιομηχανικών και οικιακών οπαδών. Παράγει ανεμιστήρες αξονικού και παραθύρου, οι οποίοι είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και σε αθόρυβη λειτουργία.
 • Το "Dospel" είναι κατασκευαστής συσκευών εξαερισμού για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Παράγει οικιακές και εναέριες συσκευές.
 • Το "Mess" είναι κατασκευαστής εγκαταστάσεων εξαερισμού υψηλής ποιότητας για βιομηχανική χρήση. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανεμιστήρων "Mess" είναι η ανθεκτική χαλύβδινη θήκη με μόνωση χαμηλού θορύβου.
 • Το "TYWENT" είναι κατασκευαστής αξονικών, ακτινικών, ανεμιστήρων τοίχου και παραθύρων για οικιακή και βιομηχανική χρήση.
 • "SAMA" και "SAVIO" - κατασκευαστές ακτινικών βιομηχανικών μονάδων, ανεμιστήρων οροφής και ψύκτες υψηλής πίεσης και πίεσης εκκένωσης.

Πώς είναι εγκατεστημένος ένας ανεμιστήρας για εξαγωγή;

Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα ανταλλαγής αέρα, ο βιομηχανικός εξαερισμός εγκαθίσταται και συναρμολογείται σε αυστηρή συμφωνία με την κανονιστική τεκμηρίωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα συστήματα εξαερισμού για βιομηχανική χρήση δεν είναι υπεύθυνη μόνο για την άνεση και τις συνθήκες εργασίας, αλλά επίσης εκτελεί μια προστατευτική λειτουργία: αποσύρεται τοξικά αέρια και καπνούς, ο αέρας καθαρίζεται από μολυντές, καθώς και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης ανάφλεξη και εξάπλωση της φλόγας σε διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Κατά τον υπολογισμό του συνολικού συστήματος εξαερισμού λαμβάνεται υπόψη μόνο η λειτουργία όλων των συσκευών, οπότε η παρουσία ενός επιπλέον αριθμού διατάξεων εξάτμισης πρέπει αναγκαστικά να εξισορροπείται με την εγκατάσταση καναλιών παροχής με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Γενικά, ο αλγόριθμος για την εγκατάσταση ενός βιομηχανικού συστήματος εξαερισμού έχει ως εξής:

 • υπολογισμός της απόδοσης του συστήματος ·
 • εξισορρόπηση των δεικτών ·
 • επιλογή και αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού ·
 • κατάρτιση σχεδίου για τον αερισμό ·
 • δημιουργία προκαταρκτικών οπών και περασμάτων για το σύστημα εξαερισμού.
 • τοποθέτηση ανεμιστήρων εξαερισμού.
 • εγκατάσταση αγωγών εξαερισμού.
 • εγκατάσταση του πρωτογενούς εξοπλισμού (ανεμιστήρες, εγκαταστάσεις, εκχυλίσματα), στοιχεία στερέωσης.
 • εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού (φίλτρα, θερμαντήρες, καθαριστικά).
 • την αποστολή των επικοινωνιών σε ένα μόνο κέντρο ελέγχου.
 • σύνδεση συστήματος, έλεγχος λειτουργίας.

Η εγκατάσταση ανεμιστήρων εκτελείται πιο συχνά σε αυτή τη σειρά:

 • τον έλεγχο της διαθεσιμότητας του χώρου για τους θαλάμους εξαερισμού, την παράδοση της μονάδας στο χώρο εγκατάστασης, τη συναρμολόγηση της συσκευής και τον έλεγχο της λειτουργικότητάς της.
 • ανυψώνοντας τον ανεμιστήρα στο σημείο εγκατάστασης, στερεώνοντάς τον στις δομές στήριξης, επανελέγχοντας τη λειτουργικότητα, τοποθετώντας τους αγωγούς στα τεχνολογικά ανοίγματα της συσκευής.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το βίντεο:

Το κόστος των ανεμιστήρων βιομηχανικής εξάτμισης εξαρτάται από παράγοντες όπως:

 • δύναμη;
 • επιδόσεις ·
 • τύπος συσκευής.
 • μέθοδος εγκατάστασης.
 • διαθέσιμες πρόσθετες επιλογές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τιμή αυτού του εξοπλισμού μπορεί να είναι όπως αρκετές χιλιάδες ρούβλια, έτσι σε ορισμένες περιπτώσεις, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ρούβλια. Για να ονομάσουμε το ακριβές κόστος του ανεμιστήρα βιομηχανικής εξαγωγής σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο ο κατασκευαστής ή ο προμηθευτής των προϊόντων μπορεί.

Πού να αγοράσετε βιομηχανικό ανεμιστήρα για κουκούλες;

Στη Μόσχα

Στη Μόσχα μπορείτε να αγοράσετε βιομηχανικούς ανεμιστήρες στους ακόλουθους οργανισμούς:

 • Panoramavent LLC:
  • site: http://panoramavent.ru/;
  • διεύθυνση: Μόσχα, οδός Vasily Petushkov, κτίριο 3, κτίριο 1;
  • τηλέφωνο: +7 (495) 380-06-76.
 • LLC "Εταιρεία Bona":
  • site: https://55m.ru/;
  • διεύθυνση: Μόσχα, οδός Ochakovskoe, σπίτι 46?
  • τηλέφωνο: 8 (800) 775-87-64.
 • LLC "EMEsEjch Techno":
  • τοποθεσία: http://www.vozduhoduvki.ru;
  • διεύθυνση: πόλη Μόσχα, οδός Leninskaya Sloboda, σπίτι 26, γραφείο 5615;
  • τηλέφωνο: +7 (495) 106-11-65.

Στην Αγία Πετρούπολη

Στην Αγία Πετρούπολη μπορείτε να αγοράσετε ένα βιομηχανικό ανεμιστήρα σε εταιρείες όπως:

 • LLC "μηχανικός-κλίμα":
  • τοποθεσία: http://www.inklimat.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Smolenskaya street, 33;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 337-20-54.
 • LLC "φυσητήρας":
  • site: http://ventilator.spb.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Bolshevikov Avenue, σπίτι 52, κτίριο 9?
  • τηλέφωνο: +7 (812) 331-00-97.
 • OOO VENTS Βορειοδυτικός:
  • τοποθεσία: http://www.vents-spb.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, οδός Sedov, σπίτι 12;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 327-32-47.

Έτσι, επιλέξτε ένα βιομηχανικό ανεμιστήρα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω της εργασίας του εξαρτάται όχι μόνο άνεση αλλά και την ασφάλεια της εργασίας στην επιχείρηση που είναι ο λόγος που δεν πρέπει να λησμονείται ότι το κόστος του εξοπλισμού σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας - το κύριο πράγμα που ένας ανεμιστήρας πληρούνται όλες τα χαρακτηριστικά της παραγωγής και τις παραμέτρους του χώρου που εξυπηρετείται.

Ανεμιστήρες καυσαερίων

Οι ανεμιστήρες βιομηχανικής εξαγωγής είναι ισχυρές συσκευές που χρησιμεύουν για την απομάκρυνση του στάσιμου ή μολυσμένου αέρα από ένα δωμάτιο. Ένας βιομηχανικός ανεμιστήρας για την εξαγωγή είναι ένα σημαντικό συστατικό του συστήματος εξαερισμού μαζί με τον αερισμό τροφοδοσίας.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ανεμιστήρες βιομηχανικής εξάτμισης, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στο ευρύ φάσμα των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ρωσικούς και ξένους κατασκευαστές εξοπλισμού εξαερισμού, οι μακροχρόνιες επαφές μαζί τους μας επιτρέπουν όχι μόνο να παραδίδουμε άμεσα ονόματα προϊόντων αλλά και να προσφέρουμε εξαιρετικά ευνοϊκές τιμές για όλα τα ονόματα των προϊόντων. Προκειμένου να κάνετε μια αγορά, απλά πρέπει να τοποθετήσετε μια παραγγελία στον ιστότοπο, μετά από την οποία θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο, καθώς και να συμφωνήσετε για τους όρους αυτοπροβολής ή παράδοσης.

Βιομηχανικός ανεμιστήρας εξαγωγής - ένα ουσιαστικό στοιχείο της παραγωγής

Η σύγχρονη παραγωγή βασίζεται σε εντατικές τεχνολογίες, που συχνά συνοδεύονται από την απελευθέρωση σκόνης, λειαντικών, ατμού, καπνού, διαφόρων αερίων, μικροοργανισμών. Για τη δημιουργία άνετων συνθηκών εργασίας, είναι απαραίτητη η εντατική ανταλλαγή αέρα, η άμεση αφαίρεση των ρύπων. Ο βαθμός απαιτούμενης καθαρότητας αέρα καθορίζεται από τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα και απαιτεί τη διαρρύθμιση ενός αξιόπιστου συστήματος εξαερισμού. Το σημαντικότερο στοιχείο του δικτύου παραγωγής είναι ένας βιομηχανικός ανεμιστήρας εξαγωγής, ο οποίος παρέχει απευθείας ανταλλαγή αέρα.

Εφαρμογές

Συχνά, οι ανεμιστήρες απαγωγής χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των διαφόρων εξοπλισμού να παρέχει την απαιτούμενη διαδικασία κενού και τη μετακίνηση των δημιουργούνται αέρια, δημιουργώντας κυκλοφορία του ζεστού ή κρύου αέρα. Μπορούν να βρεθούν:

 • σε εγκαταστάσεις διαχωρισμού διαφόρων κοκκωδών ουσιών σε ξεχωριστά κλάσματα.
 • σε συσκευές συσκευασίας.
 • σε εξοπλισμό ξήρανσης ή σε σήραγγες ψύξης.
 • στις τεχνολογίες της βιομηχανίας τροφίμων ·
 • στην παραγωγή εκτύπωσης.
 • κατά την κατασκευή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού, βασικοί τύποι

Μεταξύ των απαιτήσεων που πρέπει να πληροί ένας βιομηχανικός ανεμιστήρας για εξάντληση:

 • σαφή συμμόρφωση των παραμέτρων εργασίας με τα χαρακτηριστικά του διαβατηρίου ·
 • υψηλή αξιοπιστία που παρέχεται από υλικά υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά εξαρτήματα, δυναμική εξισορρόπηση, προσεγμένη σχεδίαση, ακρίβεια συναρμολόγησης.
 • συμμόρφωση με αποδεκτό θόρυβο, δόνηση.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με την αρχή της συσκευής, τα προϊόντα αναφέρονται σε αξονική ή φυγοκεντρική (ακτινική).

Αξονικοί ανεμιστήρες αυξημένης ισχύος

Ο σχεδιασμός ενός συμβατικού αξονικού ανεμιστήρα περιλαμβάνει έναν πτερωτή τοποθετημένο σε ένα περίβλημα σε έναν άξονα με κινητήρα κίνησης. Όταν οι λεπίδες περιστρέφονται, η ροή αέρα κατευθύνεται κατά μήκος του άξονα. Τα κύρια πλεονεκτήματα του εξοπλισμού:

 • μικρό μέγεθος και βάρος.
 • αναστρεψιμότητα (αναστρεψιμότητα ροής κατά την αλλαγή κατεύθυνσης περιστροφής).
 • η απλότητα του σχεδιασμού και το χαμηλό κόστος.
 • μειωμένο θόρυβο.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • χαμηλό λειτουργικό κόστος.
 • (το φορτίο του κινητήρα αλλάζει ασήμαντα όταν αλλάζει η ταχύτητα).

Συνήθως χρησιμοποιούνται ανεμιστήρες εξαγωγής βιομηχανικού τύπου όταν απαιτούνται υψηλές ταχύτητες ροής σε χαμηλή πίεση.

Ακτινοβολικοί ανεμιστήρες εξάτμισης για τη βιομηχανία

Οι ευρέως διανεμημένοι (φυγοκεντρικοί) ανεμιστήρες οργανώνουν τη ροή του μέσου αερίου κάθετα προς την κατεύθυνση αναρρόφησης. Στην καρδιά του έργου τους είναι η κίνηση του αέρα από την φυγόκεντρη δύναμη που δημιουργείται από την κίνηση των λεπίδων της πτερωτής. Δομικά, είναι ένα κοχλιωτό σώμα στο οποίο περιστρέφεται ένας τροχός με λεπίδες.

Η περιστροφή του τροχού εργασίας μεταδίδεται από τον ηλεκτροκινητήρα απευθείας ή μέσω μηχανισμού κίνησης με ιμάντα. Τα κύρια πλεονεκτήματα τους περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επίτευξης υψηλών πιέσεων, μειωμένου επιπέδου θορύβου, αξιοπιστίας.

Έχουν παράγει σειριακά ανεμιστήρες με διαφορετικά επίπεδα πίεσης και ένα ευρύ φάσμα επιδόσεων. Σε σύγκριση με τα αξονικά μοντέλα, κατευθύνουν τη ροή του αέρα μόνο προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση - που αναφέρεται στο διαβατήριο. Επιπλέον, τα προϊόντα είναι πιο πολύπλοκα στο σχεδιασμό και δεν επιτρέπουν σημαντικές αλλαγές στις περιστροφές των πτερυγίων.

Σημαντικό! Είναι οι ακτινικοί ανεμιστήρες για βιομηχανικές κουκούλες που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε σύνθετα συστήματα διακλαδισμένου εξαερισμού, να οργανώσετε την κοσκίνιση των χύδην υλικών, την κίνηση διαφόρων προϊόντων.

Άλλοι βιομηχανικοί ανεμιστήρες εξαγωγής

Σπάνια είναι ανεμιστήρες στροβιλισμού, βιομηχανικοί για ιδιαίτερα υψηλές πιέσεις της τάξης των 60.000 Pa και διαμετρική με έναν τροχό τυμπάνου, δημιουργώντας μια ευρεία ροή αέρα.

Ασύγχρονοι κινητήρες χρησιμοποιούνται για την οδήγηση των ανεμιστήρων. Στη βιομηχανία, τα τριφασικά μοντέλα χρησιμοποιούνται συχνότερα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι μονοφασικοί κινητήρες είναι κατάλληλοι για μικρές χωρητικότητες.

Διαρκώς διαδεδομένη βιομηχανικοί ανεμιστήρες αγωγών για εξαγωγή, Εγκατασταθεί απευθείας στους αεραγωγούς αερισμού του συστήματος εξαερισμού. Υπάρχουν ανεμιστήρες στρογγυλής, ορθογώνιας, τετραγωνικής διατομής. Τα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνουν:

 • ευκολία και ευκολία εγκατάστασης.
 • συμπαγής;
 • αποδοτικότητα της εργασίας ·
 • αξιοπιστία, ανθεκτικότητα.

Βασικά κανάλια ανήκουν στον αξονικό τύπο, αλλά χρησιμοποιούνται και ακτινικά και διαμετρικά μοντέλα.

Σε μια ορισμένη συγκέντρωση, τα λεπτά μείγματα σκόνης και αερίου-αέρα μπορούν να προκαλέσουν έκρηξη. Ως εκ τούτου, σε έναν αριθμό βιομηχανιών στη βιομηχανία τροφίμων, χημικών, αερίου, ανυψωμένους ανεμιστήρες. Η ασφάλεια επιτυγχάνεται επιλέγοντας υλικά που αποκλείουν το σχηματισμό σπινθήρων, ερμητική σφράγιση του σώματος, χρήση ειδικού ηλεκτροκινητήρα και άλλα εξαρτήματα.

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες που λειτουργούν σε ένα ιδιαίτερα επιθετικό περιβάλλον, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ή ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό.

Φούρνοι κουζίνας βιομηχανικού τύπου είναι προσαρμοσμένα να λειτουργούν σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και αυξημένης συγκέντρωσης λίπους.

Φίλοι της αφαίρεσης καπνού χρησιμοποιούνται σε συστήματα πυρασφάλειας, σε διάφορες βιομηχανίες τροφίμων και σε ενέργεια.

Βασικά στοιχεία επιλογής

Η απαιτούμενη πίεση και χωρητικότητα καθορίζονται ως αποτέλεσμα των υπολογισμών του δικτύου εξαερισμού. Κατά την επιλογή ανεμιστήρα για την εξόρυξη βιομηχανικών εγκαταστάσεων, είναι επίσης απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες του τόπου εγκατάστασης, οι εφαρμογές, ο βαθμός μόλυνσης, η εκρηκτικότητα, η πιθανότητα διαβρωτικής έκθεσης.

Οι παράμετροι της ηχητικής πίεσης, η ισχύς του εγκατεστημένου κινητήρα, η δυνατότητα σύνδεσης σε ένα τριφασικό ή ένα μονοφασικό δίκτυο λαμβάνονται επίσης υπόψη.

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες

Στο κατάστημά μας μπορείτε να αγοράσετε βιομηχανικούς λάτρεις των διαφόρων τροποποιήσεων. Ο προτεινόμενος εξοπλισμός επιλύει ένα ευρύ φάσμα εργασιών, κλείνοντας σχεδόν πλήρως τις ερωτήσεις για τα εξαρτήματα των συστημάτων εξαερισμού.

Ανεμιστήρες για βιομηχανικούς απορροφητήρες: διαλυτά προβλήματα

Το φάσμα των καθηκόντων μπορεί να χωριστεί σε δύο τομείς:

 • εκτροπή μιγμάτων αερίου-αέρα, επικίνδυνο για τους ανθρώπους, μηχανισμοί.
 • παροχή αερίου / αερίου που απαιτείται στην αλυσίδα επεξεργασίας.

Από οικιακούς, οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες χαρακτηρίζονται από μειωμένη αεροδυναμική αντίσταση και αυξημένη ισχύ του κινητήρα. Για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα είναι απαραίτητο να πληρώσετε: ένα υψηλό επίπεδο θορύβου θα απαιτήσει ειδικές συσκευές για να το μειώσει.

Ο ανεμιστήρας βιομηχανικός ВЦ 4-75 №2,5 - 8

Ανεμιστήρας για εξατμίσεις VTs 14-46 №2 - 8

Έξοδος ανεμιστήρα Τ 9-55

Fan Radial VR 12-26

Βιομηχανικός ανεμιστήρας VO 12-300

Φυγοκεντρικός ανεμιστήρας WRCM 3.15

Ακτινωτός ανεμιστήρας WRCM-DU 3.15

Οι ανεμιστήρες σκόνης

Dustproof VR 6

Ανεμιστήρες για βιομηχανικές κουκούλες: Σαλιγκάρι

Οι ανεμιστήρες για να σχεδιάσουν το ορθογώνιο "σαλιγκάρι" πήραν το όνομα με τη μορφή του κύτους. Οι συσκευές που λειτουργούν στο πλαίσιο του γενικού συστήματος: την περιστροφή των τροχών κύρια δημιουργεί μια φυγόκεντρο δύναμη της ροής του αέρα κλίση από ένα ακτινικά άξονα. Όλα τα μοντέλα είναι μονομερής αναρρόφηση, με καλά σχεδιασμένη γεωμετρία του εσωτερικού όγκου. Τα κοχύλια χυτεύονται. Αδρανή διαφέρουν τοποθετημένη διαστάσεις, απόδοση (ειδικά τον ανεμιστήρα και τη σύνδεση κίνησης), η παραγωγικότητα (η ποσότητα των παραγόμενων αέρα), η ισχύς του κινητήρα, συνολική πίεση (απόλυτη διαφορά πίεσης της εξόδου-εισόδου).

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες αγωγών

"Workhorses" αεραγωγών, χώροι κάτω των οροφών. Ο πιο δημοφιλής τύπος προϊόντος στην αγορά, αντλώντας μεγάλους όγκους ροών αερίου με συμπαγείς διαστάσεις. Τοποθετήστε τις συσκευές σε έναν μόνο άξονα με κινητήρα σε γενικά κυκλικό ή ορθογώνιο περίβλημα, χρησιμοποιώντας τα τακάκια που είναι ανθεκτικά στις δονήσεις. Οι συσκευές μετακινούν μη εκρηκτικά αέρια (θερμοκρασία μέχρι + 40 ° C).

Αξονικός βιομηχανικός ανεμιστήρας - στοιχειώδης τροχός στον κύλινδρο. Τα πτερύγια της κονσόλας βρίσκονται κάτω από διαφορετικές γωνίες (ανάλογα με την τροποποίηση) στο επίπεδο περιστροφής. Τοποθετήστε στο πλαίσιο ή χρησιμοποιώντας φλάντζες. Τα μοντέλα της σειράς VO 12-300 λειτουργούν σε συστήματα με μεγάλους όγκους αέρα, χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση. Χρησιμοποιείται για την οργάνωση αερισμού γενικής ανταλλαγής και προστασίας από καπνό για παροχή αέρα. Ειδικές τροποποιήσεις έχουν βρεθεί σε ορυχεία, σήραγγες, πύργους ψύξης, σπίτια πουλερικών.

Οι ακτινικοί ανεμιστήρες χαμηλής πίεσης (VTS4-75 №2,5-8) είναι εγκατεστημένοι στην οροφή των κτιρίων - πρόκειται για μοντέλα στέγης. Απαιτούν την απελευθέρωση των μεταφερόμενων αερίων απευθείας στην ατμόσφαιρα, ένα ειδικό ύψος για την εγκατάσταση. Η θήκη προστατεύεται από την ατμοσφαιρική επιρροή, είναι κατασκευασμένη από αντιδιαβρωτικά υλικά: γαλβανισμένο ή γαλβανισμένο χάλυβα. Εφαρμοσμένη ως συστατικό των συστημάτων αερισμού: γενικά, τοπικά (σόμπες, λέβητες, τζάκια).

Ειδικές τροποποιήσεις χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση καπνού. Οι συσκευές μεταφέρουν από την περιοχή εξυπηρέτησης αέρια προϊόντα καύσης, υπερβολική θερμότητα που παράγεται από πυρκαγιές. Διαφέρουν σε υψηλούς δείκτες θερμικής σταθερότητας (θερμοκρασία μεταφερόμενου μέσου από 400 έως 600 ° C), αυξημένη πολυπλοκότητα του σχεδιασμού. Μπορούν να λειτουργούν σε συνδυασμό με ένα σύστημα πυρασφάλειας ή ανεξάρτητα.

Οι μηχανές υψηλής πίεσης είναι ακτινικοί ανεμιστήρες υψηλής πίεσης που παρέχουν ροή αέρα, αφαίρεση καπναερίων. Ο ανεμιστήρας οροφής είναι σε ζήτηση σε χώρους παραγωγής με ψηλές οροφές, όπου υπάρχει σημαντική διαφορά θερμοκρασίας (15-30 ° C). Η χρήση αυτών των τροποποιήσεων εξισορροπεί το καθεστώς θερμοκρασίας στο μέγιστο βαθμό και εξοικονομεί ενέργεια.

Υπό ονομαστικές συνθήκες, οι μονάδες παράγουν διαφορετική ολική πίεση. Σύμφωνα με αυτό το κριτήριο, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

Ανεμιστήρες υψηλής πίεσης: από 3000 Pa και άνω. Χρησιμοποιούνται αν το σύστημα χαρακτηρίζεται από χαμηλή ροή αέρα και υψηλή αντίσταση στον αέρα. Οι τροποποιήσεις με δείκτη υψηλότερο από 10 χιλιάδες Pa χαρακτηρίζονται από στενούς τροχούς χαμηλής ταχύτητας. Για να αυξήσετε την απόδοση, οι λεπίδες διπλώνονται προς τα πίσω. Η παραγωγικότητα των συσκευών φτάνει τα 100 m³ / λεπτό, πίεση μέχρι 20 000 Pa. Μια τέτοια ισχυρή ροή αέρα δημιουργείται για το έργο των καυστήρων στο φυσικό αέριο, το πετρέλαιο ντίζελ. Χρησιμοποιείται για μετατόπιση κενού, εξαναγκασμένη άντληση καπνών, δημιουργία αεραγωγών αεροπλάνου, σε θαλάμους ξήρανσης.

Ανεμιστήρες μεσαίας πίεσης: 1000-3000 Pa. Τα πτερύγια κάμπτονται τόσο στην πορεία όσο και κατά τη διαδρομή της πτερωτής. Συγκρότημα εξοπλισμού σχεδιασμένο να μετακινεί αέρια μέσα με μέση πίεση στην υψηλή αντοχή τους (θάλαμοι ξήρανσης). Το αέριο μεταφέρεται επιτυχώς με εξαιρετικά διασκορπισμένα εγκλείσματα: πριονίδι, ξύλο και μεταλλικά ρινίσματα, σκόνη γρανίτη.

Ακτινωτοί ανεμιστήρες χαμηλής πίεσης: έως 1000 Pa. Χρησιμοποιούνται για τη μετακίνηση μη επιθετικών μέσων αερίου-αέρα με θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 80 ° C. Χαρακτηρίζεται από μεσαία και μεγάλη ταχύτητα, ευρείες λεπίδες της πτερωτής. Λόγω της απλότητας της εγκατάστασης και της χαμηλής υπηρεσία συστήματος, συχνά επιλέγονται για πολύπλοκα συστήματα εξαερισμού των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, σε συστήματα παροχής αέρα, πολυώροφα κτίρια.

Ανεμιστήρας υψηλής πίεσης: αγοράστε στο MiM 2010

Εκτός από τα μοντέλα γενικής χρήσης που μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα που έχουν ειδικά καθήκοντα - σκόνη καλοριφέρ υψηλής πίεσης. Το ιδιαίτερο σχήμα των πτερυγίων, μικρός αριθμός τους, η έλλειψη κίνηση στους μπροστινούς τροχούς θα εξασφαλίσει την αποτελεσματική κυκλοφορία των λεπτού μεγέθους σωματιδίων έως 50 μικρά, όπως η σκόνη εναιωρήθηκε στη βιομηχανία τροφίμων. εφοδιασμού Fan προστασία βιομηχανική έκρηξη έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση επικίνδυνων μιγμάτων αερίων-αέρα.

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες: τιμή

Η τιμή του βιομηχανικού ανεμιστήρα εξαρτάται από την ισχύ του κινητήρα, τις παραμέτρους στην περιοχή εργασίας, την απόδοση: γενική χρήση, ανθεκτική στη διάβρωση, ανθεκτική στις εκρήξεις. Επηρεάζει την τιμή του είδους του υλικού που χρησιμοποιείται για την υπόθεση.

Αξονικοί ανεμιστήρες

Αξονικοί ανεμιστήρες σειρά YWF με προστατευτική μάσκα

Αξονικοί ανεμιστήρες ροής YWF με φλάντζες

Αξονικοί ανεμιστήρες σειρά YWF με πάνελ τοίχου

Αξονικοί ανεμιστήρες σειράς BO-06-300

Ανεμιστήρες αξονικής ροής

Αξονικοί ανεμιστήρες για εφεδρικό αέρα VO 30-160

Αξονικοί ανεμιστήρες BO-220V

Αξονικοί ανεμιστήρες VO-380V

Αναστρέψιμοι ανεμιστήρες

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες μπορούν επίσης να ληφθούν καλώντας την τηλεφωνική γραμμή

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει αξονικούς οπαδούς στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Δομικά, ο αξονικός ανεμιστήρας αποτελείται από μία πτερωτή με πτερύγια προβόλου που είναι προσαρτημένα στην πλήμνη υπό ορισμένη γωνία σε σχέση με το επίπεδο περιστροφής. Ο τροχός είναι τοποθετημένος στον άξονα του ηλεκτροκινητήρα και τοποθετείται σε ένα κέλυφος - ένα κυλινδρικό κέλυφος. Όταν ο τροχός περιστρέφεται, ο αέρας (αέριο) κινείται κατά μήκος του άξονα.

Αξονικοί βιομηχανικοί ανεμιστήρες: κανόνες λειτουργίας

Ο ποιοτικός αξονικός ανεμιστήρας για σχέδιο έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων. Πρώτα απ 'όλα, αυτό είναι μια υψηλή απόδοση και οικονομία σε λειτουργία. Αυτές οι συσκευές είναι απαραίτητες όπου απαιτείται η παροχή αέρα σε μεγάλους όγκους και ταυτόχρονα υπάρχουν μικρές αεροδυναμικές ολίσθηση.

Αξονικοί ανεμιστήρες είναι σε θέση να κινηθούν τα γενικού σκοπού μη-εκρηκτικά αέρια, εάν η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 60 ° C, και θερμοκρασία περιβάλλοντος - 40 ° C, η οποία αντιστοιχεί στο εύκρατο κλίμα και την 2η κατηγορία του καταλύματος, όπως ορίζεται από GOST 15.150 - 90. Οι περιβαλλοντικές απαιτήσεις στις οποίες λειτουργεί ο αξονικός ανεμιστήρας περιλαμβάνουν περιορισμούς όσον αφορά την περιεκτικότητα σε στερεές ακαθαρσίες: μέχρι 100 mg / m3, χωρίς ινώδεις και κολλώδεις ουσίες και υλικά.

Πεδίο εφαρμογής

Η σειρά μοντέλων του GC "ROVEN" περιλαμβάνει ανεμιστήρες που μπορούν να εγκατασταθούν σε αεραγωγούς, συστήματα παροχής αέρα, τοποθετημένα σε ανοίγματα τοίχων και παραθύρων. Για παράδειγμα, ένας ανεμιστήρας αξονικού αγωγού είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας ανταλλαγή αέρα τόσο σε κτίρια κατοικιών όσο και σε βιομηχανικά κτίρια.

Η GC "ROVEN" παράγει επίσης ανεμιστήρες αξονικούς με προστασία από εκρήξεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το μοντέλο BO-06-300. Η αποστολή του είναι η μετακίνηση εκρηκτικών μιγμάτων αερίου-ατμών των κατηγοριών IIA και IIB.

Απαιτούνται ευρέως συσκευές για την προστασία από καπνό. Με τη βοήθειά τους, δημιουργούνται συνθήκες για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων διάσωσης κατά τη διάρκεια πυρκαγιών. Στη σειρά YWF υπάρχει ένας αξονικός ανεμιστήρας, ο οποίος χρησιμοποιείται με επιτυχία για την εμφύσηση βιομηχανικού εξοπλισμού και για την αφαίρεση της θερμότητας από διάφορους τύπους τεχνολογικών συστημάτων.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες για τους αξονικούς ανεμιστήρες μπορείτε να βρείτε στις σχετικές σελίδες του ιστότοπου ή καλώντας ένα από τα γραφεία της GC "ROVEN" στον καθορισμένο αριθμό τηλεφώνου.

Φούρνοι αγωγών, αθόρυβοι για εξαγωγή

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 830-1040 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 45-52 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,076-0,108 kW.

Ισχύς - 0,07 kW.
Παραγωγικότητα - 880 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 270 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 19 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2780 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 2350 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 380 Pa.
Κατανάλωση ισχύος - 0,87 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Current - 0,19-0,22 A;
Παραγωγικότητα - 430-560 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 37-46 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Ισχύς - 1.700 kW.
Παραγωγικότητα - 3500 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 58 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 4200 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 82-87 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 2,2 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1880 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 54 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,296 kW.

Παραγωγικότητα - 1700 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 580 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 53-70 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,210 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2450 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1530-1950 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 36-40 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.213-0.313 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 405-520 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 33-44 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,03-0,06 kW.

Ισχύς - 0,05 kW.
Παραγωγικότητα - 580 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 280 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 22 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2500 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 3740 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 57 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 1.560 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 415-565 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 37-46 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,042-0,05 kW.

Παραγωγικότητα - 7500 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 640 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 75-82 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 3,5 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 930 σ.α.λ.

Παραγωγικότητα - 1200 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 400 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 53-69 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.120 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2180 σ.α.λ.

Ισχύς - 0,03 kW.
Παραγωγικότητα - 360 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 138 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 20 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2250 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 5600 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 80-86 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 3,5 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Current - 0,10-0,11 A;
Παραγωγικότητα - 170-220 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 27-32 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 7610 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 59 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 2.790 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 2350 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 56 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.855 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 555 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 47 dB (A).
Κατανάλωση ρεύματος - 0,98 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 230-340 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 23-28 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,25-0,30 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1570-2050 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 49-58 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,23-0,32 kW.

Παραγωγικότητα - 860 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 370 Ρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 54-70 dB (A).
Κατανάλωση ρεύματος - 0,100 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2500 σ.α.λ.

Ισχύς - 0,07 kW.
Παραγωγικότητα - 880 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 19 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2780 σ.α.λ.

Ένας αθόρυβος ανεμιστήρας καναλιών είναι σχεδιασμένος για χρήση σε συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν αυστηρές απαιτήσεις για επίπεδα θορύβου, καθώς και περιορισμένο χώρο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε εξοπλισμό εξαερισμού.

Συγκρότημα ανεμιστήρων αεραγωγών

Η συσκευή διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα με εξωτερικό ρότορα. Όταν είναι ενεργοποιημένη, ο δρομέας κινείται γύρω από το μίζα, καθιστώντας τον κινητήρα οικονομικό και συμπαγές σε μέγεθος. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του σχεδιασμού είναι η ακρίβεια και η ισορροπία στο συγκρότημα.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη θερμική προστασία της μονάδας. Είναι ενσωματωμένο στο σύστημα. Ο ανεμιστήρας οικιακού καναλιού διαθέτει ρελέ θερμικής επαφής, ο οποίος εξασφαλίζει αξιοπιστία. Η επανεκκίνηση είναι αυτόματη, αποτρέποντας έτσι τις δυσλειτουργίες και προστατεύοντας τη συσκευή από πιθανή υπερθέρμανση.

Στον κατάλογό μας υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα ανεμιστήρων με διαφορετικά περιβλήματα. Έρχονται με στρογγυλό πλαστικό ή με ορθογώνιο μεταλλικό περίβλημα.

Τοποθέτηση

Οι οδοστρωτήρες είναι εύκολα εγκατεστημένοι στο δίκτυο εξαερισμού. Χάρη σε ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών αξεσουάρ και αξεσουάρ, ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο και αυτό θα ικανοποιεί όλα τα απαραίτητα πρότυπα και απαιτήσεις σχεδιασμού.

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η υψηλή ισχύς με τις πιο συμπαγείς διαστάσεις. Είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε στενούς χώρους. Οι κατασκευαστές εξοπλίζουν τα προϊόντα τους με ελεγκτές ή μετασχηματιστές όγκου για να διευκολύνουν τον έλεγχο του εξαερισμού του χώρου.

Κύρια πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Μικρή, ελαφριά κατασκευή
 • Η συσκευή είναι βολική και εύκολη στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση
 • Ο κινητήρας και η πτερωτή βρίσκονται ταυτόχρονα
 • Η ισχύς εξαερισμού ελέγχεται
 • Κατά την εκκίνηση, το ενεργειακό κόστος μειώνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα την αποταμίευση

Θέλετε να αγοράσετε οπαδούς καναλιών; Η τιμή που προσφέρουμε, είναι απόλυτα συσχετισμένη με την ποιότητα των προϊόντων. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο.

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες

Αν ψάχνετε για βιομηχανικούς οπαδούς στη Μόσχα, ο κατάλογος της εταιρείας "PromElVent" θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο κατάλληλο μοντέλο. Τα πιστοποιημένα προϊόντα των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα μας είναι γνωστά για την ποιότητά τους και είναι δημοφιλή στους καταναλωτές.

Βιομηχανικοί εξαεριστήρες

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες που παρουσιάζονται στον κατάλογο είναι πολυλειτουργικοί και μπορούν να μεταφέρουν τις ροές αέρα των λεπίδων τους σε μια μεγάλη περιοχή. Ανταγωνιστούν μεταξύ τους, οι κατασκευαστές αυτών των συσκευών προσφέρουν όλο και πιο αποτελεσματικούς βιομηχανικούς ανεμιστήρες για το σχέδιο - συμπαγές και με το βέλτιστο επίπεδο πίεσης. Επομένως, υπάρχει κάτι για να επιλέξετε: η σειρά και οι τροποποιήσεις των συσκευών είναι διαφορετικές.

Αγοράστε βιομηχανικούς οπαδούς στη Μόσχα

Αγοράστε τον εξοπλισμό που παρουσιάζεται σε αυτή την ενότητα του καταλόγου, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας στις επαφές της ιστοσελίδας. Προσφέρουμε προσιτές τιμές για τους βιομηχανικούς οπαδούς γνωστών εμπορικών σημάτων και τις πιο ελκυστικές συνθήκες αγοράς για τους χονδρεμπόρους. Παράγουμε προϊόντα σε όλη τη Ρωσία.

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες

230/50 V / Hz
Φάση - 1
Κατανάλωση ισχύος - 330 W
Τρέχουσα - 1.52 Α
Η μέγιστη παροχή αέρα είναι 1200 m3 / h
Ταχύτητα περιστροφής - 1280 σ.α.λ.
Η μέγιστη θερμοκρασία του μεταφερόμενου αέρα είναι 50 ° C
Η στάθμη ηχητικής πίεσης σε απόσταση 3 m είναι 41,7 dB (A)
Κλάση προστασίας κινητήρα IP54
Η χωρητικότητα του πυκνωτή είναι 6 μF
Τύπος θερμικής προστασίας - Θερμικές επαφές (διμεταλλικό)
Βάρος - 16 κιλά

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες, σε αντίθεση με τα οικιακά μοντέλα, χρειάζονται για να παρέχουν φρέσκο ​​αέρα και να απομακρύνουν το μπαγιάτικο από χώρους παραγωγής - καταστήματα, χώρους εστίασης, γραφεία και ούτω καθεξής. Η κύρια διαφορά μεταξύ των βιομηχανικών ανεμιστήρων και των οικιακών συσκευών είναι η υψηλή ισχύς. Αγοράστε έναν εύκολο βιομηχανικό ανεμιστήρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα "Hatches for painting". Στον ανεμιστήρα για εξαγωγή, η βιομηχανική τιμή θα εξαρτηθεί από την χωρητικότητα, τον τύπο και το σκοπό του.

Θα καταλάβουμε τι είδους οπαδούς είναι - βιομηχανική οροφή, τοίχο, στέγη και άλλα. Ανάλογα με τον σκοπό των οργάνων, χωρίζονται στους ακόλουθους τύπους. Οι αξονικοί ανεμιστήρες μετακινούν αέρα κατά μήκος του άξονά τους και χρησιμοποιούνται σε συστήματα ψύξης του εξοπλισμού. Τα διαγώνια μοντέλα αναρροφούν τον αέρα ως αξονική και στη συνέχεια ωθούνται έξω με μεγαλύτερη δύναμη, το πεδίο εφαρμογής είναι ο εξαερισμός των εγκαταστάσεων παραγωγής. Οι φυγοκεντρικές παραλλαγές, οι αναρρόφηση στον αέρα, η αφαίρεσή τους και η απομάκρυνση τους, είναι απαραίτητες για τα αποσπάσματα. Οι εφαπτόμενοι ανεμιστήρες οδηγούν αέρα κάθετα στον άξονα περιστροφής και χρησιμοποιούνται στον κλιματισμό. Ο ανεμιστήρας είναι βιομηχανικό πλαστικό, μέταλλο, κάθε είδους που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα "Λουκέτα για ζωγραφική".

Για τους ανεμιστήρες για την εξαγωγή της βιομηχανικής κοχλίας η τιμή είναι δίκαιη, άλλα μοντέλα πωλούνται επίσης με χαμηλό κόστος. Παρακαλώ!

Αξονικοί ανεμιστήρες

Η εταιρεία MosKlim θα είναι σε θέση να προμηθευτεί εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Αποκτήστε αξονική βιομηχανική ανεμιστήρα είναι διαθέσιμη σε κάθε αγοραστή. Προσελκύει ένα κόστος και τη δημιουργία συνθηκών για την προστασία του συστήματος εξαερισμού. Ένας περιστρεφόμενος αξονικός ανεμιστήρας θα παρέχει μια κανονική γενική ανταλλαγή αέρα. Το φάσμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος περιλαμβάνει μια ποικιλία εξοπλισμού που θα διαρκέσει πολύ καιρό στον ιδιοκτήτη.

Ο ανεμιστήρας είναι σχεδιασμός βιομηχανικού αξονικού ανεμιστήρα.

Η τροποποίηση των βιομηχανικών αξονικών ανεμιστήρων για τον εξοπλισμό κτιρίων παρουσιάζεται ως ενιαία περίπτωση. Ο εσωτερικός τομέας της συσκευής περιλαμβάνει ένα χιτώνιο με τροχό εργασίας και ηλεκτρικό κινητήρα. Αν αγοράσετε έναν αξονικό βιομηχανικό ανεμιστήρα, τότε εξασφαλίστε την αποτελεσματικότητα της ανταλλαγής αέρα. Κύριοι τύποι συσκευών:

 1. Αξονικοί ανεμιστήρες εισαγωγής και εξαγωγής Η κίνηση του μέσου εργασίας στο γενικό συγκρότημα εξαερισμού λαμβάνει χώρα. Επαγγελματίες - συμπαγής και ευέλικτος. Αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν συνθήκες αξιοπιστίας σε κάθε τύπο χώρου.
 2. Αξονικός ανεμιστήρας ροής Χρησιμοποιείται για την υλοποίηση ενός συγκροτήματος εφεδρείας ροών αέρα. Η ουσία της λειτουργίας του εξοπλισμού είναι η έγχυση αέρα με στατιστική πίεση. Αυτό εμποδίζει τον καπνό από την οικοδόμηση και παρέχει προστασία των ζωτικών λειτουργιών.
 3. Αξονικοί ανεμιστήρες για εξαγωγή ειδικεύονται στην απομάκρυνση καπνού από κτίρια. Οι εύφλεκτες ουσίες αφαιρούνται, απελευθερώνοντας χώρο από καυστικά συστατικά.

Μπορείτε να αγοράσετε έναν αξονικό ανεμιστήρα εξάτμισης στην εταιρεία μας. Το Mosclimate φροντίζει τους πελάτες του και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Ο εξοπλισμός πληροί όλες τις προδιαγραφές και ασκεί προστατευτικές λειτουργίες. Ανεμιστήρας βιομηχανική αξονική βέλτιστη λύση για τον εξοπλισμό όλων των τύπων κτιρίων. Οι εγκαταστάσεις αυτού του τύπου είναι μια εναλλακτική λύση στα σύνθετα συστήματα εξαερισμού. Η εξάτμιση των αξονικών ανεμιστήρων λειτουργεί παραγωγικά σε κάθε καιρό

Αξονικός ανεμιστήρας από MosClim

Ως πελάτης της εταιρείας MosKlim έχετε εγγυήσεις για τη λειτουργία του εξοπλισμού. Δουλεύουμε μόνο για ένα θετικό αποτέλεσμα, επομένως τα προϊόντα στο κατάστημά μας είναι της ίδιας ποιότητας. Αξονική εξαεριστική ανεμιστήρας βιομηχανική - ένα σχέδιο που βασίζεται στην οργάνωση της σωστής ανταλλαγής αέρα. Παίρνετε αποδοτικό εξοπλισμό, είμαστε ικανοποιημένοι πελάτες.

Η εταιρεία MosKlim προτίθεται να αγοράσει έναν αξονικό ανεμιστήρα εξαγωγής σε προσιτή τιμή, παρέχοντας μια αξιόπιστη λύση για την αφαίρεση καπνού ή γενική ανταλλαγή εξαερισμού. Ο οριζόντιος ανεμιστήρας οροφής που παρουσιάζεται στη συλλογή μας χρησιμοποιείται ευρέως τόσο για τον εξοπλισμό βιομηχανικών χώρων όσο και για εμπορικά και οικιστικά αντικείμενα.

Ανεμιστήρας οροφής

Ο σχεδιασμός του αξονικού ανεμιστήρα οροφής είναι ένα σώμα ενός τεμαχίου, μέσα στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένας δακτύλιος με πτερωτή και ενσωματωμένο ηλεκτρικό κινητήρα. Οι βασικοί τύποι του παρουσιαζόμενου εξοπλισμού είναι:

Η MosKlim Company προσφέρει αξονικούς ανεμιστήρες οροφής διαφόρων σχεδίων, που καθιστούν δυνατή την επιλογή της βέλτιστης λύσης για μια συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Αξονικοί ανεμιστήρες εξαγωγής με εγγύηση από την MosClim

Η εταιρεία MosKlim αποδείχθηκε στην αγορά της Μόσχας ως αξιόπιστος προμηθευτής εξοπλισμού εξαερισμού ποιότητας σε ευνοϊκές τιμές. Οι αξονικοί ανεμιστήρες για εξάτμιση, καθώς και για άλλους εξοπλισμούς, είναι εγγυημένοι και πλήρως συντηρημένοι. Χρόνος παραγωγής από 3 έως 15 ημέρες.