Ανεμιστήρας Ανθεκτική στη θερμότητα

Ανεμιστήρας Ανθεκτική στη θερμότητα,

Ανεμιστήρες ανθεκτικότητας στη θερμότητα

ανεμιστήρας για ανθεκτική στη θερμότητα

Αγοράστε ανεμιστήρα ανθεκτικό στη θερμότητα

Ανεμιστήρας ανθεκτικός στη θέρμανση για μπάρμπεκιου

ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα αγοράσει

Οι ανεμιστήρες ανθεκτικοί στη θερμότητα αγοράζουν

Ανεμιστήρες Αντίσταση θερμότητας

Θερμοκρασία αντοχής στους οπαδούς

Ανεμιστήρες Αντοχή στη θερμότητα

ανθεκτικός στη θερμότητα ανεμιστήρα

θερμαινόμενη λίστα ανεμιστήρων

ανεμιστήρα θερμότητας ανεμιστήρα

ανεμιστήρας + για ψησταριές

ανεμιστήρες BP 280 F,

Ανεμιστήρες θερμότητας VC 14 46 Ζ1

Ανεμιστήρες 200 μοίρες

ανεμιστήρες για το φούρνο

ανθεκτικοί στη θερμότητα ανεμιστήρες 200 γρ

θερμαινόμενους ανεμιστήρες BP 300 45 F

Ανεμιστήρες BP 280 46 Σχεδιασμός ανθεκτικός στη θερμότητα

ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα αγοράσει

ανεμιστήρας + για σάουνα ανθεκτικός στη θέρμανση

Ανεμιστήρες θερμότητας + για φούρνους

Ανεμιστήρας θερμότητας 200 mm

ανεμιστήρας + για κανάλι ανθεκτικό στη θερμαινόμενη ψησταριά

ανεμιστήρας + για το τζάκι ανθεκτικό στη θερμότητα

θερμική αντίσταση τιμή ανεμιστήρα

ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα καναλιών 200

ακτινικό ανεμιστήρα ανθεκτικό στη θερμότητα

ανεμιστήρας ανθεκτικό στη θερμότητα

θερμαινόμενη τιμή ανεμιστήρα

ανεμιστήρας θερμότητας που αγοράζει

θερμαινόμενους ανεμιστήρες 250

θερμαινόμενους ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας

ανεμιστήρα καναλιών 200 mm ανθεκτικό στη θερμότητα

ανεμιστήρα ανθεκτική στη θερμότητα 250 διαμέτρου

θερμαινόμενος ανεμιστήρας + για καμινάδα

Ανεμιστήρας θερμότητας 100

ανεμιστήρα κουζίνας ανθεκτική στη διάβρωση 200 διάμετρος

ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας τιμή, ανεμιστήρα θέρμανσης διαθεσιμότητα, ανεμιστήρα θερμότητα αντίσταση τιμή, ανεμιστήρα υψηλή διαθεσιμότητα θερμοκρασίας, ανεμιστήρα θερμότητας ανθεκτική στον ανεμιστήρα, υψηλή θερμοκρασία ανεμιστήρα, Υψηλή θερμοκρασία πυρίμαχο ανεμιστήρα, μια υψηλή θερμοκρασία αγοράσει vysokotemperatruny ανεμιστήρα για σάουνες, υψηλής θερμοκρασίας ανεμιστήρα καυσαερίων, ο ανεμιστήρας για την κατάρτιση υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής-ανεμιστήρα για το μπάνιο, vysokotemperatruny ανεμιστήρα 150, ανεμιστήρας ανθεκτικά Αγορά ανεμιστήρα σάουνα ανθεκτικά, ανθεκτικά στη θερμότητα ανεμιστήρες για σάουνες,

θερμικά ανθεκτικά εύκαμπτα ένθετα

Ανεμιστήρες Ανθεκτικότητα στη θερμότητα έχουν παραγωγικότητα από 400 m3 / ώρα έως 270.000 m3 / ώρα. Η τυπική έκδοση του ανεμιστήρα χρησιμοποιείται με κινητήρα 380 V / 3 f. ανεμιστήρες με κινητήρα μέχρι 4 kW μπορούν να σχεδιαστούν 220 βολτ. Η θερμοκρασία της κίνησης του αέρα είναι 200 ​​° (350 *) C. Η θήκη του ανεμιστήρα είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο, μαύρο (ειδικό επίχρισμα) χάλυβα, ορείχαλκο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Ο εμπλοκός τροχού και ανεμιστήρα επιλέγονται σύμφωνα με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά. Πρότυπη έκδοση: κατοικία - sc. ή okr. μαύρο ατσάλι, ειδικό τροχό επίστρωσης.

Ανεμιστήρας BP 280 46 ανθεκτικός στη θερμότητα

Αναπνευστήρας VTS-14-46 Ανθεκτικό στη θερμότητα

BP 300-45 θερμοανθεκτικό φούρνο

BP 280 46 - EC 14 46 - BP 300 45

Εξοπλισμός θερμαινόμενους ανεμιστήρες έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες σε κάθε περίπτωση.

Τροποποιήσεις ανεμιστήρων: QL - ανθεκτική στη διάβρωση; VZH - ανθεκτικό στις εκρήξεις - ανθεκτικό στη θερμότητα. PZ - ανθεκτικό στη σκόνη; PCG - ανθεκτική στη διάβρωση με σκόνη. PVZh - ανθεκτικό στην έκρηξη με σκόνη - ανθεκτικό στη θερμότητα. VKZH - ανθεκτικό στις εκρήξεις, ανθεκτικό στη διάβρωση

Οι σύγχρονες τεχνολογικές διαδικασίες έχουν ποικίλες τεχνικές λύσεις. Ο εκσυγχρονισμός της παραγωγής πραγματοποιείται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης, κατασκευής ή βελτίωσης. Η χρήση των ανεμιστήρων BP-280-46, VC-14-46, BP-300-45 παρέχει σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις, ιδιαίτερα την κοινή κυκλοφορία αέρα κυκλοφορίας ή ανταλλαγής.

Διάβρωση - ανθεκτική στη θερμότητα έκδοση QZ - η θήκη του ανεμιστήρα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ο τροχός είναι καλυμμένος με ειδική θερμοανθεκτική επίστρωση. Σε αυτή την έκδοση, οι ανεμιστήρες QL έχουν αυξημένη αντοχή θερμοκρασίας 250 ° -350 ° C

Οι ανεμιστήρες είναι επιπρόσθετα εξοπλισμένοι με συστήματα προστασίας από κραδασμούς με απομονωτές κραδασμών, εύκαμπτα ένθετα ανθεκτικά στη θερμότητα. ρυθμιστές συχνότητας, ρελέ ή πίνακες ελέγχου:

Κατά τον έλεγχο ανεμιστήρων με ασύγχρονα κινητήρα, μετατροπείς συχνότητας

Τα εύκαμπτα ένθετα ανθεκτικά στη θερμότητα 400 ° C σε ανεμιστήρες ανθεκτικούς στη θερμότητα κατασκευάζονται σε ειδική έκδοση του G, η σύνδεση γίνεται από φλάντζα (fl), θηλή (θηλιά) ή φλάντζα-φλάντζα (fln-nip)

Θερμικοί ανεμιστήρες BP-280-46, VTS-14-46, BP-300-45 Τιμοκατάλογος: Λήψη

Για παράδειγμα, πρέπει να επιλέξετε έναν ανεμιστήρα για το φούρνο ή το μπάρμπεκιου. Ο ρυθμός μετακίνησης αερίων καπνού επαρκεί για να ταιριάζει σε ένα εύρος 1,4-19 m / s. Εάν η ταχύτητα των καπναερίων είναι πολύ χαμηλή, σχηματίζεται ενεργά συμπύκνωση υγρασίας και όταν η ταχύτητα υπερβαίνει την ταχύτητα, η υδραυλική αντίσταση αυξάνεται στην καπνοδόχο. Με μακρά καμινάδα, δεν υπάρχει εισροή, η παρουσία φίλτρων καθαρισμού, ανεμιστήρας μέσης ή υψηλής πίεσης από 500 έως 5000 Pa. L Performance

500 ÷ 1500 κυβικά μέτρα ανά τετραγωνικό μέτρο φούρνου ή μήκους μπάρμπεκιου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση και η σύνδεση των οπαδών είναι επιθυμητή από ειδικούς οργανισμούς.

Υπάρχουν ανθεκτικοί στη θερμότητα και ανθεκτικοί στη θερμότητα χάλυβες

ανθεκτικό στη θερμότητα χάλυβα - αντοχή στην οξείδωση του χάλυβα, είναι ανθεκτικό έναντι επιφάνεια θραύσης διάβρωση σε αέρια μέσα σε θερμοκρασίες πάνω από 550 ° C, που λειτουργούν σε μίαν άνευ φόρτου ή ελαφρώς φορτωμένο κατάσταση.

Ο χάλυβας ανθεκτικός στη θερμότητα είναι ένα είδος χάλυβα που χρησιμοποιείται σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας (0,3 μέρη του σημείου τήξης) για ορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς και υπό συνθήκες ασθενούς τάσης.

Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα αυτές τις ιδιότητες των χαλύβων:

ανθεκτικό στη θερμότητα χάλυβα χαρακτηρίζεται από αντίσταση στην οξείδωση σε υψηλές θερμοκρασίες. Για να βελτιωθεί η αντοχή στη θερμότητα χάλυβα κράμα με στοιχεία που μεταβάλλει τη σύνθεση και τη δομή της κλίμακας. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων χάλυβα ποσότητα του χρωμίου (Cr) ή πυρίτιο (Si), που έχει μια μεγαλύτερη συγγένεια προς το οξυγόνο (O), από ό, τι ο σίδηρος (Fe), κατά τη διαδικασία της οξείδωσης στην επιφάνεια των πυκνών οξειδίων σχηματίζονται στη βάση του χρωμίου ή πυριτίου. Σχηματίζουν μία λεπτή μεμβράνη αυτών των οξειδίων καθιστά δύσκολο για περαιτέρω οξείδωση. Για να παρέχει αντίσταση στην κλιμάκωση μέχρι μια θερμοκρασία 1100 ° C στο χάλυβα πρέπει να είναι τουλάχιστον 28% χρώμιο (π.χ. χάλυβας 15H28). Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με ταυτόχρονη ντόπινγκ του χρωμίου και του χάλυβα πυριτίου.

Οι ανθεκτικοί στη θερμότητα χάλυβες ταξινομούνται:

- χάλυβες χρωμίου φερριτικής κατηγορίας.

- χάλυβες χρωμίου-πυριτίου της μαρτενσιτικής κλάσης.

- χάλυβες χρώμιο-νικέλιο ωστενιτικής-φερριτικής ποιότητας.

- χάλυβας ωστενίτη χρώμιο-νικέλιο.

- χάλυβες χρωμίου φερριτικού βαθμού

Το πιο συνηθισμένο στοιχείο κράματος σε χάλυβες υψηλής θερμοκρασίας είναι το χρώμιο (Cr), το οποίο έχει ευνοϊκή επίδραση στην αντοχή στη θερμότητα και την αντοχή στη θερμότητα.

Η αντοχή στην καταστροφή του χάλυβα κατά την παρατεταμένη έκθεση σε θερμοκρασία χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα μακράς διαρκείας.

Η αντίσταση στη θερμότητα είναι η ικανότητα του χάλυβα να λειτουργεί υπό τάση σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς αισθητή μόνιμη παραμόρφωση και θραύση. Τα κύρια χαρακτηριστικά της αντοχής στη θερμότητα είναι η ολίσθηση και η μακρόχρονη αντοχή.

Οι ιδιότητες υψηλής θερμοκρασίας καθορίζονται κατά κύριο λόγο από το σημείο τήξης του κύριου συστατικού του κράματος, κατόπιν με το ντόπινγκ και τα καθεστώτα της προηγούμενης θερμικής επεξεργασίας, τα οποία καθορίζουν τη δομική κατάσταση του κράματος. Οι βάσεις των ανθεκτικών στη θερμότητα χαλύβων είναι στερεά διαλύματα ή υπερκορεσμένα διαλύματα ικανά για επιπλέον σκλήρυνση λόγω σκλήρυνσης διασποράς.

Οι ανθεκτικοί στη θερμότητα υψηλής αντοχής χάλυβες, λόγω των διαφόρων συστημάτων κραματοποίησης, ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες:

- Φερριτικό (08Χ17Τ, 1Χ13ΙΟ4, 05Χ27Υ5),

- μαρτενσιτικό (20Χ13, 30Χ13),

Σύγκριση των χαλύβων AISI για απόδοση υψηλής θερμοκρασίας

Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας

Mmotors ανεμιστήρες στη σάουνα σας - μια εγγύηση της υγείας και της ευημερίας

Προστατέψτε το δωμάτιο ατμού από μύκητες και δυσάρεστες οσμές.

Αυτοί οι ανεμιστήρες μπορούν να λειτουργούν σε θερμοκρασίες μέχρι 140 ° C και υγρασία μέχρι 100%.

Είναι εφικτή μια πιο ζωντανή σύνδεση.

Οι οπαδοί της βουλγαρικής εταιρείας MMotors διακρίνονται από τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους, την αθόρυβη λειτουργία τους και την υψηλή αξιοπιστία και αντοχή τους.

Οι οπαδοί μας είναι αδιάβροχοι και διαθέτουν πιστοποιητικά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της τελωνειακής ένωσης

Είμαστε ο επίσημος αντιπρόσωπος του εργοστασίου στη Ρωσία

Στο κατάστημά μας μπορείτε να αγοράσετε ανεμιστήρες για μπάνια, τόσο στο λιανικό εμπόριο με την παράδοση και χονδρικής από τον κατασκευαστή.

Ανεμιστήρες υψηλής πίεσης για φούρνους

Εάν δεν το γνωρίζαμε προηγουμένως, δεν θα είχαμε αντιληφθεί ποτέ ποιες υψηλές θερμοκρασίες είναι απαραίτητες για την παραγωγή υλικών όπως το χάλυβα, το αλουμίνιο, το γυαλί και η κεραμική. Συνήθως κατά παραγγελία οπαδούς υψηλής θερμοκρασίας για την κυκλοφορία θερμού αερίου από Piller εταιρείες μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε σχεδόν κάθε τεχνολογία παραγωγής υψηλής ποιότητας υλικά σε όλο τον κόσμο. Υψηλή αξιοπιστία, μαζί με μια εντυπωσιακή απόδοση μετατρέψει τους οπαδούς Piller είναι τα πιο σημαντικά συστατικά της σύγχρονης διαδικασίες υψηλής τεχνολογίας.

Για τεχνολογίες με υπεροχή των ακραίων θερμοκρασιών από 800 ° C (1470 ° F) έως 1200 ° C (2190 ° F), υψηλή θερμοκρασία των οπαδών Piller είναι επιλογή εξοπλισμού, δεδομένου ότι ακόμη και σε αυτές τις ακραίες συνθήκες, ανεμιστήρες Piller λειτουργούν αξιόπιστα.

Οι ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία κλιβάνων για βιομηχανική θερμική επεξεργασία, προκειμένου να βελτιωθεί η μεταφορά θερμότητας από τη μεταφορά και η πιο ομοιόμορφη κατανομή ενέργειας.

Εφαρμογές

Τύποι κλιβάνων εξοπλισμένων με ανεμιστήρες Piller:

 • Συνεχείς καμίνους
 • καμίνους θαλάμου αερίου
 • φούρνους με ανάρτηση ζώνης
 • φούρνους γήρανσης
 • φούρνους ατράκτου
 • φούρνοι υψηλής μεταφοράς
 • φούρνους ώθησης
 • Κύλινδροι φούρνοι
 • σόμπα με περπάτημα δοκάρια

Οι ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας χρειάζονται όχι μόνο για να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές τεχνικές απαιτήσεις για βιομηχανικούς κλιβάνους. Είναι και τα δύο βασικό στοιχείο αυτών των συστημάτων. Ταυτόχρονα, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στη γεωμετρία των κυρίων μονάδων των ανεμιστήρων υψηλής θερμοκρασίας για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων. Στην ανάπτυξη ανεμιστήρων υψηλής θερμοκρασίας, η Piller δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον συμπαγή σχεδιασμό και στην ευκολία εγκατάστασης. Κατά το σχεδιασμό του εξοπλισμού, έχετε την ακόλουθη επιλογή διάταξης:

Τύπος μονάδας δίσκου:

Οι ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορους τύπους δίσκων. Η επιλογή R επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας με ειδικό τρόπο, καθώς η ισχύς του κινητήρα μεταδίδεται μέσω της ζώνης στην πτερωτή. Με τη διάταξη Μ, ο κινητήρας και η πτερωτή συνδέονται απευθείας. επομένως, η ισχύς μεταφέρεται απευθείας από τον κινητήρα στην πτερωτή. Η επιλογή της κίνησης εξαρτάται από τις τεχνικές συνθήκες του πελάτη. Το τμήμα πωλήσεων είναι έτοιμο να σας υποστηρίξει στην επιλογή της καλύτερης τεχνικής λύσης.

Οι πιο έξυπνες λύσεις επιτρέπουν την ασφαλή χρήση των τυποποιημένων τυποποιημένων κινητήρων IEC και NEMA σε θερμοκρασίες έως και 900 ° C, πράγμα που σημαίνει ότι ο πελάτης δεν χρειάζεται πλέον να κρατάει ακριβούς ειδικούς κινητήρες αντικατάστασης. Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τυποποιημένοι κινητήρες IEC ή NEMA από οποιονδήποτε κατασκευαστή τέτοιων κινητήρων.

Είμαστε επίσης έτοιμοι να προσφέρουμε τις ειδικές λύσεις μας που εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία θερμοκρασιών μέχρι 1200 ° C (2190 ° F).

 • υδρόψυκτους κινητήρες
 • μονωτικά κιβώτια με νερό
 • ψύξη
 • ψύξη σε περίπτωση ανάγκης
 • διακοπή έκτακτης ανάγκης σε υψηλό επίπεδο
 • θερμοκρασίες
 • μοντέλα ασφαλούς αερίου
 • κινητήρες με ειδικά άξονες
 • (π.χ., Inconel 600)
 • κινητήρες δύο ταχυτήτων για κατέβασμα
 • ταχύτητα σε υψηλές θερμοκρασίες

Ρουλεμάν:

Λόγω του ειδικού σχεδιασμού της πλήμνης του άξονα, τα ρουλεμάν του "φυσικού" κινητήρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περίπτωση της παραλλαγής κινητήρα Μ. Για τον κινητήρα της παραλλαγής R, είναι διαθέσιμα ρουλεμάν με γράσο. Δεν απαιτείται πρόσθετη ψύξη του εδράνου, λόγω του πολύπλοκου σχεδιασμού του εδράνου και της ελάχιστης μεταφοράς θερμότητας από τον κλίβανο στην πλάκα συναρμολόγησης του ανεμιστήρα. Αυτό μειώνει το κόστος του ανεμιστήρα, την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνει την αξιοπιστία

Πτερωτές:

Σε αντίθεση με τους τυπικούς πτερυγίων, οι λύσεις υψηλής θερμοκρασίας απαιτούν μοναδικές λύσεις σχεδιασμού. Οι πτερωτές υψηλής θερμοκρασίας αποτελούν συμβιβασμό μεταξύ απόδοσης, αντοχής υλικού σε υψηλές θερμοκρασίες και λογικού κόστους. Για να επιτευχθεί αυτό, προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένους πτερωτές που τοποθετούνται σε στάνταρ εξοπλισμό για εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων και ελαχιστοποίηση του κόστους κεφαλαίου. Για περιοχές υψηλότερης πίεσης, το Piller προσφέρει ένα σχέδιο της πτερωτής που επιτρέπει την υψηλότερη απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιώντας FEA (ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων), ο Piller ανέπτυξε μια πτερωτή που λειτουργεί σε περιφερική ταχύτητα 170 m / s ακόμη και στους 600 ° C (1110 ° F).

Υλικά στροφείου:

Η επιλογή του υλικού του πτερυγίου, εκτός από την πολυπλοκότητα του μηχανικού σχεδιασμού, είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον προσδιορισμό της διάρκειας ζωής και της παραγωγικότητας των πτερωτών.

Τυπικά υλικά:

Μέχρι 600 ° C (1110 ° F) 1.4878 (AISI 248)
Πάνω από 600 ° C (1110 ° F) 1.4876 (Incoloy 800)
AVESTA 253 Ma
Inconel 617

Για άλλες σοβαρές συνθήκες λειτουργίας, προσφέρονται και άλλα εξειδικευμένα υλικά. Αλλά ακόμη και αυτά τα υλικά φθάνουν στο όριο της αντοχής του υλικού τους σε ακραίες θερμοκρασίες και υψηλές περιφερειακές ταχύτητες της πτερωτής. Παραδοσιακοί υπολογισμοί σχεδιασμού που βασίζονται στην ισχύ διαρροής σε αυτή την περίπτωση δεν λειτουργούν, έτσι οι πτερωτές πρέπει να σχεδιάζονται με την τεχνική αντοχής στην κόπωση. Με βάση την εμπειρία του Piller στο σχεδιασμό ανεμιστήρων υψηλής θερμοκρασίας, ορίζεται ένα ελάχιστο όριο 10.000 ωρών συνεχούς αντοχής με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας και ταχύτητας, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα καλή διάρκεια ζωής. Παρά το γεγονός ότι η υπολογιζόμενη μακροβιότητα εξαρτάται πλήρως από τις μέγιστες τιμές θερμοκρασίας και ταχύτητας, σε πραγματική λειτουργία συνήθως δεν συναντούν 24 ώρες την ημέρα. Δηλαδή, μια μικρή μείωση σε αυτές τις παραμέτρους επιτρέπει μια σημαντική αύξηση του ορίου μακροχρόνιας αντοχής. Σε γενικές γραμμές, οι πτερωτές παρουσιάζουν διάρκεια ζωής άνω των δέκα ετών.

Στεγανοποιήσεις άξονα:

Εκτός από τις φθηνές στεγανωτικές συσκευασίες για κανονικές συνθήκες λειτουργίας, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν δακτύλιοι στεγανοποίησης άνθρακα σε αεροστεγείς κατασκευές όπου είναι απαραίτητο να απομονωθεί πλήρως ο κλίβανος από τη γύρω περιοχή. Με τη βοήθεια ενός ρυθμιστικού αερίου είναι δυνατόν να αποφευχθεί η περιττή ροή του αέρα περιβάλλοντος στη γραμμή παραγωγής μέσω του στεγανοποιητικού άξονα (στη λειτουργία κενού) ή για την παραγωγή εκπομπών καυσαερίων (υπό πίεση). Για ειδικές συνθήκες, χρησιμοποιούνται επίσης σφραγισμένοι ηλεκτροκινητήρες.

Θερμομονωτικά υλικά:

Προκειμένου να μειωθεί η μεταφορά θερμότητας στα κρίσιμα συγκροτήματα ανεμιστήρων, ελαχιστοποιώντας έτσι τη διάχυση της θερμότητας και αυξάνοντας την αξιοπιστία των ανεμιστήρων, είναι απαραίτητο να παρέχεται στους ανεμιστήρες ένα αποτελεσματικό σύστημα μόνωσης. Για το σκοπό αυτό, οι ανεμιστήρες Piller χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον (τα οποία επιλέγονται με βάση τις συνθήκες λειτουργίας).

Τοποθέτηση:

Η σύνδεση με το θόλο του κλιβάνου ή τα πλευρικά τοιχώματα γίνεται με φλάντζα (στρογγυλή ή τετράγωνη). Ο ειδικός σχεδιασμός των ανεμιστήρων υψηλής θερμοκρασίας για την κυκλοφορία του αερίου επιτρέπει στον πελάτη να τοποθετεί εύκολα τον ανεμιστήρα στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Το μονωτικό κιβώτιο του ανεμιστήρα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει υπόψη τη θερμότητα που παράγεται από τον κλίβανο, μειώνει τη μεταφορά θερμότητας, προστατεύει το έδρανο και την οδήγηση από υψηλές θερμοκρασίες και χρησιμεύει ως επιφάνεια τοποθέτησης για τον κινητήρα και το έδρανο.

Υψηλή δυνατότητα συντήρησης:

Ο αρθρωτός σχεδιασμός καθιστά εύκολη και γρήγορη την αντικατάσταση ολόκληρης της μονάδας, η οποία εγγυάται τη συνέχεια και την ασφάλεια της λειτουργίας του κλιβάνου και δημιουργεί υψηλή προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Οι ειδικοί του κέντρου εξυπηρέτησης θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις πρόσθετες ερωτήσεις.

Πώς να επιλέξετε έναν ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα

Η χρήση του ανεμιστήρα είναι απαραίτητη σε χώρους με κακή φυσική βύθιση. Επιλέξτε το μοντέλο ισχύος ανάλογα με την ένταση του δωματίου. Ο ανεπαρκής αερισμός προκαλεί μεγάλη ζημιά στα δωμάτια με υψηλή υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες - οι κύριοι λόγοι για την εμφάνιση του μύκητα και της μούχλας.

Ο ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας δημιουργεί την απαραίτητη θερμορυθμιστική ρύθμιση

Τύποι οπαδών

Οι κατασκευαστές παράγουν διάφορα είδη οικιακών συσκευών:

 1. Σε διαμερίσματα και ιδιωτικά σπίτια, είναι εγκατεστημένοι κυρίως οι αξονικοί ανεμιστήρες. Αυτός ο τύπος μηχανισμού έχει μικρή χωρητικότητα, επαρκή για τις εγχώριες ανάγκες. Τέτοιες συσκευές είναι ιδανικές για διάφορους λόγους: αποτελεσματικότητα, ευκολία εγκατάστασης και λογική τιμή.
 2. Ο φυγοκεντρικός ανεμιστήρας χρησιμοποιείται για τον αερισμό μεγάλων επιχειρήσεων και τον αερισμό των σηράγγων. Τέτοιες συσκευές είναι μεγάλου μεγέθους, γεγονός που καθιστά αδύνατη την τοποθέτησή τους σε ένα διαμέρισμα. Οι φυγοκεντρικές συσκευές είναι ακριβότερες από τις αξονικές συσκευές 2-3 φορές, αλλά είναι διπλάσιες και η παραγωγικότητά τους.
 3. Ο ανεμιστήρας αγωγών είναι τοποθετημένος απευθείας στον αγωγό αέρα. Μπορείτε να αγοράσετε μια συσκευή κατάλληλου σχήματος - στρογγυλή ή τετράγωνη. Μια θετική διαφορά από άλλα μοντέλα είναι η παρουσία αισθητήρων υγρασίας και αυτόματου τερματισμού λειτουργίας. Αυτό βοηθάει στη μείωση του κόστους ηλεκτρισμού, επειδή ο ανεμιστήρας αρχίζει μόνο όταν φτάσει το καθορισμένο επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Οι προηγμένοι καταναλωτές εγκαθιστούν παρόμοιες συσκευές, κρύβοντας το αδιάβροχο περίβλημα τους. Αυτή η προστασία επιτρέπει τη χρήση ανεμιστήρων για την εξάλειψη του ζεστού αέρα στη σάουνα, τη σάουνα, τα ντους με υψηλή υγρασία.

Κατά την επιλογή του τόπου εγκατάστασης, αυτοί οι τύποι ανεμιστήρων διακρίνονται:

 • για την κουζίνα?
 • για το μπάνιο?
 • παράθυρο;
 • ανώτατο όριο.
 • ανθεκτικό στη θερμότητα.

Οι οικιακοί ανεμιστήρες λειτουργούν χωρίς ροή, κάτι που είναι καλό για την ανακύκλωση του αέρα. Αυτό επιτυγχάνεται με την εγκατάσταση μιας βαλβίδας ελέγχου. Αυτός ο τύπος συσκευών που εγκαθίστανται στην κουζίνα και στο μπάνιο, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος των καναλιών αέρα, η διάμετρος των οποίων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 cm. Ως υποτύπος των εγχώριων ανεμιστήρων, καθορίστε την αθόρυβη. Αυτό το έργο επιτυγχάνεται λόγω του σχήματος των λεπίδων που έχει ο ψυγείο.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας και ανθεκτικότητας στη θερμότητα

Για μπάνιο, τζάκι και ατμόλουτρα ή σάουνα, ένας ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας, ανθεκτικός στη θερμότητα, ταιριάζει καλύτερα. Αυτός ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος για λειτουργία σε υψηλές θερμοκρασίες μέχρι 200 ​​βαθμούς Κελσίου. Όταν επιλέγετε έναν ανεμιστήρα υψηλής θερμοκρασίας, θα πρέπει να προσέχετε το επίπεδο προστασίας.

Ο θερμοστατικός ανεμιστήρας με προστασία IP χρησιμοποιείται σε σάουνα, λουτρά

Ο σχεδιασμός των συσκευών περιλαμβάνει τοποθέτηση σε οροφή (συμβατική, αναρτημένη) ή στους τοίχους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανεμιστήρα για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία σε παρακείμενες αίθουσες.

Εάν το κτίριο χρησιμοποιεί σύστημα θέρμανσης με τζάκι, είναι λογικό να λειτουργείτε ανεμιστήρα ανθεκτικός στη θερμότητα. Η θέρμανση των χώρων οφείλεται στην κίνηση του θερμού αέρα, που εκπέμπεται από το τζάκι, μέσω των αεραγωγών. Ο ανεμιστήρας σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες και τις έντονες διαφορές τους.

Χαρακτηριστικά του μοντέλου

Οι ακραίες συνθήκες εργασίας λαμβάνουν το κατάλληλο υλικό για την κατασκευή της συσκευής. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται μεταλλικό (αλουμίνιο) ή ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό. Μερικές φορές το σώμα είναι κατασκευασμένο από γυάλινο πολυαμίδιο. Ε

ένα συνθετικό υλικό με υψηλή αντοχή, χαμηλό συντελεστή τριβής και μοναδική αντοχή στη θερμότητα - οι πολυαμίδες λειτουργούν στην περιοχή θερμοκρασιών από -60 έως +200 βαθμούς Κελσίου. Κατά την κατασκευή κινητήρων για αυτούς τους ανεμιστήρες χρησιμοποιούν ακτινικά έδρανα, η συνέχεια των οποίων υπερβαίνει τις 25 χιλιάδες ώρες. Ο ίδιος ο κινητήρας έχει επίπεδο προστασίας IP44. Αυτό καθιστά δυνατή τη λειτουργία της συσκευής σε κατάσταση υψηλής υγρασίας.

Το μικρό μέγεθος και η υψηλή απόδοση καθιστούν τους ανεμιστήρες υψηλών θερμοκρασιών απαραίτητο σε μικρούς χώρους, αλλά σε περιοχές παραγωγής (συγκολλήσεις, συντονισμένες εγκαταστάσεις) απαιτούνται επίσης όργανα. Το πλεονέκτημα αυτού του απορροφητήρα, σε σύγκριση με άλλους τύπους ανεμιστήρων, είναι το επίπεδο θορύβου. Η ήρεμη λειτουργία του ψυγείου είναι ένα ωραίο επίδομα στη λειτουργικότητα της συσκευής.

Ο ανεμιστήρας ανθεκτικός στη θερμότητα είναι σε θέση να αντέξει τα κολοσσιακά φορτία

Η ικανότητα αντοχής σε τέτοιες θερμοκρασίες καθόριζε τον κύριο τομέα εφαρμογής αυτού του μηχανισμού - τον αερισμό έκτακτης ανάγκης. Η ισχύς και η απόδοση αυτών των γίγαντες μπορούν να καθαρίσουν αμέσως τον χώρο του καπνού και του αερίου, και αυτό είναι απαραίτητο σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Το πεδίο εφαρμογής των ανθεκτικών στη θερμότητα ανεμιστήρων είναι αρκετά ευρύ:

 • εμπορικές αίθουσες όπου χρησιμοποιούνται ψησταριές, σόμπες,
 • στις τραπεζαρίες για την κατάρτιση ατμού και καπνού από αέριο και ηλεκτρικές σόμπες.
 • Εγκαταστάσεις παραγωγής όπου λειτουργούν μηχανές συγκόλλησης, εξοπλισμός κοπής μετάλλων, εγκαταστάσεις ξήρανσης, ηλεκτρικά πάνελ κ.λπ.

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται τη στιγμή της συλλογής του συστήματος τροφοδοσίας και εξάτμισης με ένα κοινό περίβλημα ή σύστημα θέρμανσης αέρα.

Υπάρχουν μοντέλα με προστασία από έκρηξη σχεδιασμένα για τον καθαρισμό δωματίων από εκρηκτικά αέρια υψηλών θερμοκρασιών. Χρησιμοποιείται για τον αερισμό βιομηχανικών κτιρίων, οικιστικών κτιρίων, αλλά το κύριο περιβάλλον λειτουργίας - εκρηκτικές εγκαταστάσεις της χημικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας διύλισης πετρελαίου και αερίου. Αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ή ανθρακούχο χάλυβα, το οποίο είναι επικαλυμμένο με βερνίκι, βαφή ή χημικά ανθεκτικές ουσίες. Κατά την κατασκευή της συσκευής χρησιμοποιούνται επίσης στοιχεία από ορείχαλκο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το μέταλλο δεν προκαλεί σπινθήρες.

Το σετ ανεμιστήρων με προστασία από έκρηξη περιλαμβάνει στοιχεία όπως ασύγχρονο κινητήρα, απομονωτή κραδασμών, ορείχαλκο (για να μειωθεί η πιθανότητα διαρροής), ελεγκτή θερμοκρασίας. Όσον αφορά τις θερμοκρασίες λειτουργίας, οι ανεμιστήρες με αντιεκρηκτική προστασία χωρίζονται σε κατηγορίες θερμοκρασίας T1-T6, οι οποίες είναι ίσες με τις τιμές άνω των 450 και κάτω από τους 85 βαθμούς, αντίστοιχα.

Ένα από τα υποείδη της υψηλής θερμοκρασίας είναι ο ανεμιστήρας για το φούρνο. Μια τέτοια διάταξη εξάτμισης συναρμολογείται στον θόλο της ομπρέλας μαζί με ένα φίλτρο σπινθήρων και ένα φίλτρο λίπους. Ο ίδιος ο θόλος συνδέεται με τον αερισμό του σπιτιού.

Πώς να επιλέξετε τον σωστό ανεμιστήρα;

Πριν από την αγορά, είναι απαραίτητο να μελετήσουμε ικανοποιητικά όλα τα χαρακτηριστικά των χώρων, στα οποία έχει ρυθμιστεί η αναγκαστική εξάντληση.

Λάβετε υπόψη κάθε κριτήριο - τον όγκο του δωματίου / συνεργείου, την ένταση του αερισμού, τη θερμοκρασία του αέρα, το επίπεδο θορύβου, την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κλπ.

Όταν επιλέγετε ένα μοντέλο υψηλής θερμοκρασίας, προσέξτε τη θερμοκρασία και τη χημική σύνθεση του δωματίου. Εάν υπάρχουν στοιχεία στον αέρα που εκθέτουν το μέταλλο στη διάβρωση, επιλέξτε την κουκούλα από το κατάλληλο υλικό.

Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικοί στη θερμότητα

Ανεμιστήρες θερμότητας προορίζονται για τον αερισμό των σάουνων και των λουτρών, καθώς και για την αφαίρεση του αέρα και των καυσαερίων από φούρνους, ψησταριές, τζάκια, λέβητες και άλλες συσκευές που χαρακτηρίζονται από υψηλή θερμοκρασία αέρα. Οι ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λιπαρές βιομηχανίες (cheburets, τηγανίτες, shaurma, κλπ.). Χάρη στην πτερωτή από αλουμίνιο και ειδικά ανθεκτικά στη θερμότητα βαφή, οι ανεμιστήρες αυτοί έχουν πολύ υψηλή αντοχή στο λίπος, τη βρωμιά και την αιθάλη.

Θερμαινόμενος ανεμιστήρας καναλιών BK 200 για σάουνες, σάουνα, τζάκια

DN 120 mm. Παραγωγικότητα 205 m3, IP 44, + 150 ° C. κατάλληλο για σάουνα, μπάνιο, τζάκι, σόμπα, μπάρμπεκιου, ξυριστική μηχανή

Θερμαινόμενος ανεμιστήρας για σάουνα και λουτρά MM-S 100

DN 100 mm, παραγωγικότητα 105 m3, IP 44, + 140 ° C. κατάλληλο για σάουνα, μπάνιο

Ανεμιστήρας θέρμανσης για σάουνα και λουτρά MMotors MMS-100 LV 12 Volt

DN 100 mm, παραγωγικότητα 105 m3, IP 44, + 140 ° C. 12 V; για σάουνα, μπανιέρα

Ρυθμίστε τον ανεμιστήρα MMotors MM-S 100 με βαλβίδα ελέγχου

Για σάουνα και λουτρά μέχρι 6 m3. ανεμιστήρας MM-S 100; βαλβίδα ελέγχου DN 100 mm. αντοχή στη θερμότητα 140 ° С

Θερμαινόμενος ανεμιστήρας για σάουνα και λουτρά MM-S 120

DN 120 mm. χωρητικότητα 150 m3, IP 44, + 140 ° C. κατάλληλο για σάουνα, μπάνιο

Σετ ανεμιστήρων MMotors JSC MM-S 120 με βαλβίδα ελέγχου

Για σάουνα και λουτρά μέχρι 9 m3. ανεμιστήρας MM-S 120; βαλβίδα ελέγχου DN 120 mm. αντοχή στη θερμότητα 140 ° С

Θερμαινόμενος ανεμιστήρας καναλιών MMotors JSC BOK 120/100 T

DN 100 mm. χωρητικότητα 150 m3 / h. IP 44; κατάλληλο για σάουνα, σάουνα, τζάκι

Ανεμιστήρας MMotors VOK 120/100 T με βαλβίδα ελέγχου

Ανεμιστήρες MOTOR VOK 120/100 T - 150 ° C; βαλβίδα ελέγχου σε DN 100 mm

Σετ αερισμού σάουνα, λουτρό με ανεμιστήρα MMotors VOK 120/100 T

Για σάουνα μέχρι 9 m3. βαλβίδα εξαερισμού και βαλβίδα ασβέστου. ανεμιστήρες MOTOR VOK 120/100 T - 150 ° C; βαλβίδα ελέγχου σε DN 100 mm

Θερμαινόμενος ανεμιστήρας καναλιού MMotors JSC BOK 135/100 T

DN 100 mm. παραγωγικότητα 205 m3 / h, IP 44; κατάλληλο για σάουνα, μπάνιο, τζάκι, μπάρμπεκιου, μπάρμπεκιου, θάλαμο ξήρανσης

Κιτ ανεμιστήρα MOTOR VOK 135/100 T με βαλβίδα ελέγχου

Ανεμιστήρες MOTOR VOK 135/100 T - 150 ° C; βαλβίδα ελέγχου σε DN 100 mm

Σετ εξαερισμού σάουνα, μπάνιο με ανεμιστήρα MMotors VOK 135/100 T

Για σάουνες και μπάνια μέχρι 14 m3. βαλβίδα εξαερισμού και βαλβίδα ασβέστου. ανεμιστήρες MOTOR VOK 135/100 T - 150 ° C; βαλβίδα ελέγχου σε DN 100 mm

Επιλογή ανεμιστήρα ανθεκτικής στη θερμότητα

Οι ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας μπορούν να είναι αξονικοί ή φυγοκεντρικοί. Κατά κανόνα, είναι αρκετά ήσυχα και υψηλής απόδοσης, έχουν αυξημένους πόρους. Τα μοντέλα με μεταλλικά πτερύγια έχουν αυξημένη αντοχή σε αιθάλη και γράσο. Οι ανεμιστήρες οροφής είναι κατασκευασμένοι σε ανθεκτικό στη διάβρωση σχεδιασμό.

Ανεμιστήρας για το μπρελόκ. Για τον ιδιοκτήτη του μπάρμπεκιου η έλλειψη έλξης είναι ένα συχνό πρόβλημα. Η πλέον κατάλληλη λύση για το πρόβλημα αυτό είναι ο ανεμιστήρας οροφής O'Erre Turbocamino, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στην κεφαλή καπνοδόχου. Ως εναλλακτική λύση για τον προϋπολογισμό, πολλοί ιδιοκτήτες των φούρνων αγοράζουν τους ανεμιστήρες καναλιών BK 200 και VO 150 T από τους Mmotors και τα εγκαθιστούν στο κανάλι καπνού. Παρόλο που οι ανεμιστήρες Mmotors είναι σχεδιασμένοι για αεραγωγούς, η πρακτική δείχνει ότι δουλεύουν στα καμινάκια των μπάρμπεκιου, με αρκετή απόσταση από τον ίδιο τον φούρνο και την απουσία μεγάλης ποσότητας αιθάλης.

Ανεμιστήρας για τζάκι, σόμπα. Το σχέδιο στα τζάκια με ανοιχτές πύλες είναι ιδιότροπο. Αυτό ισχύει επίσης για τζάκια και σόμπες με μακρύ και στενό καπναγωγού κανάλια, ή με πιο dymooborotov. Βέλτιστη για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι ένας απορροφητήρας καπνού για το τζάκι O'Erre Turbocamino, θέτει το ελεύθερο ύψος στην καμινάδα. Ως εναλλακτική λύση, πολλά τζάκια ιδιοκτήτες του προϋπολογισμού και σόμπες αποκτήσουν αγωγούς ανεμιστήρες 200 και ΒΚ Τ VO 150 και να τα τοποθετήσετε μέσα στο καυσαέριο. Όπως συμβαίνει με μπάρμπεκιου εξηγούν ότι Mmotors ανεμιστήρες έχουν σχεδιαστεί για κανάλια αέρα, αλλά η πρακτική δείχνει ότι λειτουργούν στις στοίβες των τζακιών και θερμαστρών σε επαρκή απόσταση από τον κλίβανο και το καυσαέριο εν απουσία μεγάλων ποσοτήτων αιθάλης.

Ο ανεμιστήρας για μπάνιο, σάουνα. Παράγονται σε φορτωτικές και σχέδια καναλιών. Οι ανεμιστήρες MM-S 100 και MM-S 120 στο σχεδιασμό επιφάνειας είναι οι λιγότερο απαιτητικοί για τη διαδικασία εγκατάστασης και μπορούν να εγκατασταθούν ως βύσμα στον αγωγό εξαερισμού μετά τη συναρμολόγηση της σάουνας, των λουτρών. Ο ανεμιστήρας αγωγών V 120 T μπορεί να εγκατασταθεί από μια αίθουσα σάουνας, ένα λουτρό απευθείας μέσα στο κανάλι εξαέρωσης με DN = 125 mm. Τα μοντέλα VOK 120/100 και 135/120 είναι μοντέλα αυξημένης παραγωγικότητας και εγκαθίστανται σε ένα τμήμα του αεραγωγού. Τα παραπάνω μοντέλα για σάουνα, λουτρά έχουν αυξημένη αντίσταση στην υγρασία.

Ανεμιστήρας για χαμάμ. Η σωστή επιλογή σε αυτή την περίπτωση θα είναι το μοντέλο του ανεμιστήρα χαμηλής τάσης MM-S 100 LV.

Ανεμιστήρας για θέρμανση αέρα. Κάποιοι ιδιοκτήτες τζακιών, σόμπες θέτουν ως στόχο τη μεταφορά θερμού αέρα από μια πηγή θέρμανσης σε άλλες εγκαταστάσεις. Η καλύτερη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι οι ανεμιστήρες KAM 125 και KAM 160 εξοπλισμένοι με ενσωματωμένο θερμοστάτη και με φυγοκεντρικό σχεδιασμό. Τα μοντέλα 135/120 και 150/120 θα αντιμετωπίσουν επίσης αυτό το έργο. Τα μοντέλα VA 12/2 και VA 9/2 εγκαθίστανται συχνά στην επένδυση του τζακιού, για καλύτερη απορρόφηση θερμότητας από αυτό στο δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένο το τζάκι.

Ανεμιστήρας για θάλαμο ξήρανσης Τα μοντέλα MM-S 100, MM-S 120, V 120 T και V 135 T είναι κατάλληλα για μια μικρή φωτογραφική μηχανή.

Εξαρτήματα για ανεμιστήρες ανθεκτικούς στη θερμότητα. Κατά την αγορά ανεμιστήρα ανθεκτικού στη θερμότητα, σας συνιστούμε να αγοράσετε έναν ρυθμιστή ταχύτητας. Ο βέλτιστος έλεγχος ταχύτητας στη σάουνα, η σάουνα θα είναι RG 5 AR, καθώς σας επιτρέπει να ελέγχετε όχι μόνο τον ανεμιστήρα αλλά και τον φωτισμό. Η λύση του προϋπολογισμού θα είναι P-1-300. Για το τζάκι, οι κλίβανοι είναι κατάλληλοι για P-1-300, P-1-400 και VRS 1.5. Στον αγωγό μιας σάουνας, σάουνας, με θέρμανση αέρα, μπορεί να χρειαστεί μια βαλβίδα ελέγχου. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε ποτέ βαλβίδα ελέγχου στις καμινάδες. Για να συνδέσετε έναν ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα ανθεκτικό στη θερμό σύρμα για να συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις του PUE και να προστατέψετε τους χώρους από τη φωτιά.

Ανεμιστήρες υψηλής αντοχής σε θερμότητα

Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας για μπανιέρες, σάουνες

Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν αέρα και καυσαερίων από φούρνους, τζάκια, λέβητες και άλλες συσκευές που χαρακτηρίζονται από υψηλή θερμοκρασία αέρα.
Μπορούν να εξοπλιστούν με ανιχνευτές θερμοκρασίας που βοηθούν στην παρακολούθηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.

Υψηλή θερμοκρασία

οπαδούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λιπαρές βιομηχανίες (cheburechnye, τηγανίτες, shaurma, κλπ.). Χάρη στην πτερωτή από αλουμίνιο και ειδική ανθεκτική στη θερμότητα βαφή, οι ανεμιστήρες αυτοί έχουν μεγάλη αντοχή σε λίπη, βρωμιά και αιθάλη και η μέγιστη θερμοκρασία τους μπορεί να φτάσει τους 150 βαθμούς Κελσίου. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε αυτόματα ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας, όταν η θερμοκρασία υπερβαίνει τους +50 μοίρες και σβήνει όταν πέφτει κάτω από 35 μοίρες.

Ανεμιστήρας καναλιών υψηλής θερμοκρασίας VK 200

Σειρά ανεμιστήρων BK 200 εξοπλισμένο με έναν σιωπηλό κινητήρα με έδρανα κάψουλας, που εγγυώνται τη λειτουργία της συσκευής για 30.000 ώρες με τη σωστή εγκατάσταση (σε κάθετη ή οριζόντια θέση).

Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας VK 200 έχουν βαθμό προστασίας IP 32, που τους επιτρέπει να εργάζονται σε επιθετικό περιβάλλον και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.

Οι ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας MMOTORS και Dospel

Κατάλογοι προϊόντα των εταιρειών ММоторс και

Dospel αντιπροσωπεύονται από ένα ευρύ φάσμα υψηλών θερμοκρασιών ανεμιστήρων από τις πιο ποικίλες σειρές, από το κανάλι, τη στέγη και το νοικοκυριό στο βιομηχανικό.

Οι φίλοι αυτών των εμπορικών σημάτων εργάζονται απολύτως σιωπηλά, εξαλείφουν τις δυσάρεστες μυρωδιές, εξυπηρετούν αξιόπιστα και για μεγάλο χρονικό διάστημα και χαρακτηρίζονται από χαμηλή τιμή. Αγοράστε ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας Συνιστάται για τον εξοπλισμό συστημάτων εξαερισμού ψησταριάς, σόμπων, τζακιών, συστημάτων θέρμανσης, λουτρών, σάουνων, συσκευών κοπής και συγκόλλησης, ηλεκτρικών φρουρών και άλλων συστημάτων που χαρακτηρίζονται από αυξημένη θερμοκρασία.

Ανεμιστήρας ανθεκτικός στη θερμότητα

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 135/120 T με vol.

Ανεμιστήρας καναλιού υψηλής θερμοκρασίας FOC 1.

Ανεμιστήρας καναλιού υψηλής θερμοκρασίας FOC 1.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας FOC 120/100 με την εικόνα.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 120/100 T με arr.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 120/100 T με ένταση.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 150/120 T με obre.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 150/120 με ΟΚ

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 120/100 T (διπλό.

Ανεμιστήρας καναλιού υψηλής θερμοκρασίας FOC 1.

Ανεμιστήρας καναλιού υψηλής θερμοκρασίας FOC 1.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 120/100 T με αυτό.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 150/120 T (διπλό.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας VOK 135/120 με την εικόνα.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας FOC 120/100

Ανεμιστήρας ανθεκτικός στη θερμότητα

Η εταιρεία "Healthy Air" σας προσφέρει να αγοράσετε έναν ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα, σχεδιασμένο να εργάζεται σε δωμάτια με υψηλή θερμοκρασία και υγρασία. Ο εξοπλισμός του μπάνιου με ανεμιστήρα με ανθεκτικά στη θερμότητα στοιχεία επιτρέπει τη δημιουργία συνθηκών για την εισροή ψυχρού αέρα από το δρόμο.

Μερικές φορές είναι απαραίτητο και, ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να καταστήσουμε αδύνατο το σχέδιο και την ανεπαρκή κατανάλωση ενέργειας.

Είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε λουτρό - για γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση τοξικών προϊόντων καύσης και για την εξάλειψη του υπερβολικού θερμού αέρα.

Τα προϊόντα μας έχουν πολλές ελκυστικές ιδιότητες:

 • Οι ανεμιστήρες από ανθεκτικό στη θερμότητα τύπο, που πωλούνται από την εταιρεία μας, είναι σε θέση να μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες ζεστού αέρα χωρίς να βλάπτουν πολύ τον εαυτό τους.
 • Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η τεράστια παραγωγικότητα, εκτός από τα υποχρεωτικά υγειονομικά χαρακτηριστικά.
 • Όλα τα μοντέλα που παρουσιάζονται δημιουργούνται από τους καλύτερους κατασκευαστές της Ρωσίας και του εξωτερικού.

Δεδομένου ότι η εταιρεία μας διαθέτει δωδεκαετή πείρα στη Ρωσική αγορά του εξοπλισμού, παρέχοντας ένα ευχάριστο κλίμα σε τομείς όπως η μπανιέρα, μπορούμε να εγγυηθούμε την άψογη ποιότητα των εργασιών που εκτελούνται από εμάς, εκτός από το συγκρότημα ανεμιστήρα έχει εγγύηση για 3 χρόνια.

Κατάλογος ανεμιστήρων θερμότητας για μπάνιο

Η χρήση ανθεκτικών στη θερμότητα ανεμιστήρων για μπάνιο είναι απαραίτητη για την απομάκρυνση των καπναερίων και του θερμού αέρα από τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται, πράγμα που θα μπορούσε να κάνει την διαμονή σας σε ένα ατμόλουτρο δυσάρεστη για εσάς. Επιπλέον, εξουδετερώνουν προβλήματα όπως η μυρωδιά υγρασίας, η εμφάνιση μούχλας και η έλλειψη πρόσφυσης. Είναι ήσυχα και παραγωγικά, έχουν εκτεταμένο χρόνο ζωής, ακόμη και αν εργάζονται στο επιθετικό περιβάλλον για το οποίο προορίζονται να υπάρχουν.

Μόνο ένας ανεμιστήρας υψηλής ποιότητας ενός θερμοανθεκτικού τύπου θα μπορεί να λειτουργήσει τόσο μακρύς και αποτελεσματικός σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας μέσα στα λουτρά. Εάν χρειάζεστε να αερίσετε το διαμέρισμα, μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε για εγκατάσταση και εγκατάσταση σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Η εγκατάσταση ενός ανεμιστήρα στη σάουνα είναι ένα απαραίτητο βήμα για την προστασία των εσωτερικών επιφανειών από υπερβολικό κορεσμό με υγρά ατμούς και από την εμφάνιση παθογόνων που μειώνουν τη διάρκεια ζωής του ίδιου του κτιρίου.

Ο καθένας θέλει να ζήσει χωρίς να χρειάζεται συνεχής σκέψη για τον πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς ή δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα. Βέβαια, μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο ανθεκτικό στη θερμότητα ανεμιστήρα, χάρη στο οποίο το μπάνιο σας θα μετατραπεί σε ένα μέρος για μια πραγματική ηρεμία; Οι ειδικοί μας θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε μέσω τηλεφώνου +7 (495) 669-99-59.

Ανεμιστήρες καναλιών υψηλής θερμοκρασίας

Υψηλή ducted ανεμιστήρες VK 200, FOC-120/100 και FO-135/120, FO-150/120 - στρογγυλό πυρίμαχο ανεμιστήρες αποσκοπούν να παράγουν πρόσθετα σχέδια καπνοδόχου καυσαερίων και καυσαερίων τζάκια αερίου, κλιβάνους και άλλες συσκευές με εξερχόμενου αέρα υψηλής θερμοκρασίας.

Ανθεκτικό στη θερμότητα VK 200T αγωγό ανεμιστήρα μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα διμεταλλικό θερμοστάτη. Σε περίπτωση που υπάρχει θερμοστάτης, ο ανεμιστήρας ανοίγει αυτόματα όταν η θερμοκρασία του εξαγόμενου αέρα υπερβαίνει τους + 50 ° C και σβήνει σε θερμοκρασία μικρότερη από 35 ° C. Οι ανεμιστήρες VOK-120 / 100T, VOK-135 / 120T, VOK-150 / 120T είναι εφοδιασμένοι με βαλβίδα ελέγχου.

 • Η μέγιστη θερμοκρασία του μεταφερόμενου αέρα είναι μέχρι +150 ° C στο VK 200.
 • Ο ανεμιστήρας ενσωματώνει έναν ηλεκτροκινητήρα με ρουλεμάν με διπλή κασέτα NSK (Ιαπωνία), εξασφαλίζοντας χαμηλό επίπεδο θορύβου και χωρίς προβλήματα λειτουργία του ανεμιστήρα για 30.000 ώρες
 • Τοποθέτηση σε οριζόντια ή κάθετη θέση.
 • Η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ελέγχεται είτε από ένα τριακ και από έναν ελεγκτή ταχύτητας μετασχηματιστή.
 • Το περίβλημα του ανεμιστήρα είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και καλύπτεται με ειδική θερμοανθεκτική βαφή, η οποία εγγυάται καλή ψύξη και αυξημένη πυρασφάλεια. Οι στροφείς VK 200, VK 200T, VOK 135/120 είναι κατασκευασμένοι από κράμα αλουμινίου, σε άλλα μοντέλα πτερυγίων κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη θερμότητα πολυαμίδιο.
 • Οι ανεμιστήρες σχεδιάζονται για μακρόχρονη ή διακεκομμένη εξαερισμό μικρών και μεσαίων οικιακών, υγειονομικών και εμπορικών χώρων.
 • Το επίπεδο προστασίας IP 44 επιτρέπει στον ανεμιστήρα να λειτουργεί υπό συνθήκες υψηλής υγρασίας και σε επιθετικό περιβάλλον.
 • Οι ανεμιστήρες VOC είναι σχεδιασμένοι για λειτουργία σε κανονικές κλιματολογικές συνθήκες, όπου η θερμοκρασία του μεταφερόμενου αέρα πρέπει να είναι -5 ° C έως + 140 ° C (σειρά T έως + 180 ° C).
 • Οι ανεμιστήρες ανθεκτικοί στη θερμότητα της καναλιού έχουν διαστάσεις τοποθέτησης 100 ή 120 mm για σύνδεση με τους αντίστοιχους αγωγούς εξαερισμού (αεραγωγοί).

Υψηλή παραγωγή ducted ανεμιστήρες MMotors JSC (Βουλγαρία) έχουν μέγιστη χωρητικότητα αέρα των 240 m3 / h. Πιο ισχυρό οπαδοί έχουν ήδη εξειδικευμένο: για παράδειγμα, ανεμιστήρες εξάτμισης για EF Shuft κουζίνα με max. θερμοκρασία έως 120 ° C, συλλέγοντας το λίπος και αέρας ρέει έως 9420 m3 / h, ο ανεμιστήρας οροφής για βελτίωση των επιδόσεων έλξης O.ERRE Turbocamino έως 1200 m3 / h και μία θερμοκρασία των 200 ° C ή βιομηχανική θερμότητα ανθεκτικά VTS ανεμιστήρες Τύπος BP «σαλιγκάρι» με max. θερμοκρασία μέχρι 200 ​​° C και άλλες επιλογές κατόπιν αιτήματος.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας επιλέξτε, πάρτε ΕΚΠΤΩΣΗ και να αγοράσετε ένα στρογγυλό θερμοανθεκτικό ανεμιστήρα καμινάδα ανεμιστήρα τζάκι / σόμπα, χαλί / κουκούλες μπάρμπεκιου στην καλύτερη τιμή στην Αγία Πετρούπολη: (812) 702-76-82.

Ανεμιστήρες θερμότητας για τζάκια και σάουνες

8 426 ρ. 8,004 μ.

4 058 ρ. 3 855 ρ.

3 668 ρ. 3 484 ρ.

6 396 ρ. 6 076 μ.

6 657 ρ. 6 324 μ.

4 176 ρ. 3 967 ρ.

4 776 ρ. 4 537 ρ.

4 959 ρ. 4 711 ρ.

4,308 ρ. 4 093 ρ.

6 039 ρ. 5 737 ρ.

3 654 ρ. 3 472 ρ.

3 393 ρ. 3 223 ρ.

7 440 μ. 7 068 ρ.

29 128 ρ. 24 759 ρ.

26 672 ρ. 22 671 ρ.

Πρόσθετη περιγραφή της ενότητας

Ανεμιστήρες θερμότητας - προσεκτικά, είμαστε ζεστοί!

Ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας Χρησιμοποιούνται σε λουτρά, σάουνες, τζάκια για να διατηρήσουν ένα βέλτιστο μικροκλίμα σε αυτούς τους χώρους, να αφαιρέσουν τον καπνό και την υπερβολική υγρασία από τον αέρα.

Αυτή η κατηγορία ανεμιστήρων οικιακών καυσαερίων χαρακτηρίζει τη σταθερότητα όταν εργάζονται σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, κάνουν τη δουλειά τους καλά όπου περνούν οι άλλοι ανεμιστήρες: σε θερμοκρασία από 70 έως 180 βαθμούς Κελσίου.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό τον εξαερισμό της σάουνας? Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της έκρηξης από την επιφάνεια του ανθρώπινου δέρματος μπορεί να ξεχωρίσει σε ένα λίτρο ιδρώτα, το οποίο συσσωρεύεται στον αέρα, εγκαθίσταται στην οροφή και στους τοίχους. Η αναπνοή αυτών των ατμών δεν είναι καθόλου χρήσιμη. Η περίσσεια υγρασίας πρέπει να αφαιρεθεί μετά τη σύνοδο, έτσι ώστε οι τοίχοι να μην σχηματίζουν μύκητα.

Πώς να επιλέξετε έναν ανεμιστήρα για μια σάουνα;

- Ανεμιστήρας ανθεκτικό στη θερμότητα διαθέτει μια γερή θήκη από γυαλισμένο πολυαμίδιο ή μέταλλο.

- Δώστε προσοχή θερμοκρασία λειτουργίας στο διαβατήριο προϊόντων: για λουτρά και σάουνες, οι ανεμιστήρες με θερμοκρασίες λειτουργίας πάνω από 100 μοίρες είναι κατάλληλες.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και η λεγόμενη "επιτρεπτή" θερμοκρασία, μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από την "εργασία". Η επιτρεπόμενη θερμοκρασία υποδεικνύει τα όρια που επιτυγχάνονται όταν το προϊόν δεν καταστραφεί, αλλά όχι το γεγονός ότι μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

- Δεδομένου ότι το ατμόλουτρο διαθέτει επαρκώς υψηλή υγρασία, είναι επιθυμητό ανεμιστήρα υψηλής θερμοκρασίας είχε πρόσθετη προστασία από την υγρασία των ηλεκτρικών στοιχείων (κατηγορία προστασίας) IP),

- Είναι καλό να ανεμιστήρας για σάουνα θα μπορούσε να λειτουργήσει σε δύο λειτουργίες. Σε μια εποχή που η σάουνα εκτοξεύεται, λειτουργεί με ελάχιστη ισχύ, ώστε να μην υπάρχει περιττό βύθισμα και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Μόλις ολοκληρωθούν οι αναθυμιάσεις - ο ανεμιστήρας ενεργοποιεί τις πλήρεις περιστροφές και αφαιρεί την υγρασία που συσσωρεύεται στο δωμάτιο για να αποφευχθεί ο σχηματισμός μούχλας και μύκητας.

Ανεμιστήρες ανθεκτικό στη θερμότητα στη Μόσχα

Ducted fan Πάχος, mm 145 mm Επίπεδο θορύβου 44 dB τάσης Supply, V 44 220 κατηγορία προστασίας Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 150 C Ελέγξτε βαλβίδα Όχι Ναι Αδιάβροχη θήκη Timer αριθ Ρύθμιση διαμέτρου 120 mm ανταλλαγής αέρα, m3 / h 205 Ισχύς, βατ 42 βατ.

Χαρακτηριστικά Πάχος mm 22 mm επίπεδο θορύβου 36 dB Τάση Supply, V 44 κατηγορία 220 προστασία Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 150 C Ελέγξτε βαλβίδα Όχι Ναι Αδιάβροχη θήκη Timer αριθ Ρύθμιση διαμέτρου 90 mm ανταλλαγής αέρα, m3 / hr Ισχύς 50 W 16 W Manufact.

Το μοντέλο απελευθερώνεται ειδικά για σάουνα και λουτρά. Μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες έως 140º και υγρασία μέχρι 100%.

Πάχος, mm 125 mm Επίπεδο θορύβου 39 dB τάσης Supply, V 44 220 κατηγορία προστασίας Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 150 C Ελέγξτε βαλβίδα Όχι Ναι Αδιάβροχη θήκη Timer αριθ Ρύθμιση διαμέτρου 100 mm ανταλλαγής αέρα, m3 / h 150 Ισχύς, W 18 W Κατασκευαστής Mmotor.

Μοντέλο που κυκλοφορεί ειδικά για σάουνα και λουτρά. Μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες έως 140º και υγρασία μέχρι 100%.

Ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας για τη δημιουργία πρόσθετης πρόσφυσης από σόμπες και τζάκια. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου, με θερμοκρασία λειτουργίας μέχρι 150 ° C, είναι δυνατή η ρύθμιση της ταχύτητας μέσω ενός ρυθμιστή ταχύτητας triac ή μετασχηματιστή.

«High αξονική γενικά ανεμιστήρες ΜΜ -S σειρά 100, 120 είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αφαιρέσετε θερμού αέρα από τους σάουνα, αρτοποιεία, λουτρά, στεγνωτήρια, καθώς και για τον εξαερισμό των άλλων δωματίων με υψηλή εσωτερική θερμοκρασία.

Η ταχύτητα λειτουργίας μπορεί να ελέγχεται triac και μετασχηματιστή regulyatorami.Vysokotemperaturny BK ανεμιστήρα κανάλι 200 ​​έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόσθετη ώση από τζάκια, φούρνοι και άλλες συσκευές με vozduha.Primenen υψηλή θερμοκρασία μεταφέρονται.

Υψηλή αξονική γενικά ανεμιστήρες ΜΜ -S σειρά 100, 120 είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αφαιρέσετε θερμού αέρα από τους σάουνα, αρτοποιεία, λουτρά, στεγνωτήρια, καθώς και για τον εξαερισμό των άλλων δωματίων με υψηλή εσωτερική θερμοκρασία.

Οι φίλοι υψηλής θερμοκρασίας της βουλγαρικής εταιρείας MMotors JSC είναι σχεδιασμένοι για τον εξαερισμό και την ψύξη σε ηλεκτρικά συστήματα. Εξαερισμός ηλεκτρικών συρταριών και συστοιχιών αυτοματισμού και ελέγχου, καθώς και σε όλες τις συσκευές όπου απαιτείται σύστημα ψύξης αέρα. Pitan.

Το μοντέλο απελευθερώνεται ειδικά για σάουνα και λουτρά. Μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες έως 140C και υγρασία 100%.Nesomnenno ότι ανεμιστήρα ποιότητα χρειάζεται για την έξοδο από την σάουνα απλά επιβλαβείς και δυσάρεστες μυρωδιά του αέρα και τροφοδοτείται αντί για φρέσκο ​​και καθαρό. Αυτό είναι για.

Οι αξονικοί ανεμιστήρες οροφής υψηλής θερμοκρασίας MM-S 100 είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την απομάκρυνση θερμού αέρα από σάουνες, φούρνους, λουτρά, στεγνωτήρια, καθώς και για τον αερισμό άλλων δωματίων με αυξημένη εσωτερική θερμοκρασία. Η θήκη και η θήκη του ανεμιστήρα κατασκευάζονται.

Διάμετρος φύτευσης, mm - 100 Οι ανεμιστήρες είναι σχεδιασμένοι για μακρόχρονη ή διακεκομμένη εξαερισμό μικρών και μεσαίων οικιακών, υγειονομικών και εμπορικών χώρων.

Ο υψηλών θερμοκρασιών, αξονικός ανεμιστήρας της σειράς MM-100 με βαλβίδα αντεπιστροφής έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απομάκρυνση υγρού αέρα από σάουνες, λουτρά και δωμάτια με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία. Θερμοκρασία λειτουργίας μέχρι 180 μοίρες. Ισχύς 220V, 2750 σ.α.λ.

Η ταχύτητα λειτουργίας μπορεί να ρυθμιστεί με ρυθμιστές τριακ και μετασχηματιστή Ο ανεμιστήρας καναλιών υψηλής θερμοκρασίας VK 200 έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί πρόσθετη πρόσφυση από τζάκια, σόμπες και άλλες συσκευές με υψηλή θερμοκρασία που μετατοπίζεται

Αξονικός ανεμιστήρας αγωγών. Ο ανεμιστήρας είναι εξοπλισμένος με ένα μικρό θορυβώδες ηλεκτρικό μοτέρ με διπλά ενθυλακωμένα ρουλεμάν, που εγγυάται 30.000 ώρες λειτουργίας χωρίς προβλήματα κατά τη συναρμολόγηση του ανεμιστήρα σε οριζόντια ή κάθετη θέση. Φύτευση.

Η ταχύτητα λειτουργίας μπορεί να ελέγχεται triac και μετασχηματιστή regulyatorami.Vysokotemperaturny BK ανεμιστήρα κανάλι 200 ​​έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόσθετη ώση από τζάκια, φούρνοι και άλλες συσκευές με vozduha.Primenen υψηλή θερμοκρασία μεταφέρονται.

Το μοντέλο απελευθερώνεται ειδικά για σάουνα και λουτρά. Μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες έως 140C και υγρασία 100%.Nesomnenno ότι ανεμιστήρα ποιότητα χρειάζεται για την έξοδο από την σάουνα απλά επιβλαβείς και δυσάρεστες μυρωδιά του αέρα και τροφοδοτείται αντί για φρέσκο ​​και καθαρό. Αυτό είναι για.

Ανεμιστήρας καναλιού σε ανεμιστήρα 150 T. Αγωγός υψηλής θερμοκρασίας με μέγεθος σύνδεσης 150 mm. Ο ανεμιστήρας διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα με εκτεταμένη διάρκεια ζωής στα ρουλεμάν NSK (Ιαπωνία), τα οποία εγγυώνται χαμηλό θόρυβο και λειτουργία χωρίς προβλήματα σε αυτά.

Οι αξονικοί ανεμιστήρες οροφής υψηλών θερμοκρασιών σειρά MM-S έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αφαίρεση οσμών και υγρασίας από χώρους σάουνας και λουτρών, καθώς και για τον αερισμό άλλων χώρων με αυξημένη εσωτερική θερμοκρασία. Ο ανεμιστήρας (σώμα και γρίλια) είναι κατασκευασμένος από γυαλί-n.

Ο υψηλών θερμοκρασιών, αξονικός ανεμιστήρας της σειράς MM-100 με βαλβίδα αντεπιστροφής έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απομάκρυνση υγρού αέρα από σάουνες, λουτρά και δωμάτια με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία. Θερμοκρασία λειτουργίας μέχρι 180 μοίρες. Ισχύς 220V, 2750 σ.α.λ.

Χρώμα: αλουμίνιο Διάμετρος προσγείωσης, mm: 100 Παραγωγή, m3 / h: 150 Κατανάλωση ισχύος, W: 18 Θερμοκρασία λειτουργίας, С: έως +150 Τάση, V: 230 Λειτουργίες:

Ο ανεμιστήρας καναλιών υψηλής θερμοκρασίας VK 200 έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί πρόσθετη πρόσφυση και αφαίρεση καυσαερίων από τζάκια, σόμπες και άλλες συσκευές με αυξημένη θερμοκρασία του μεταφερόμενου αέρα. Ο ανεμιστήρας ενεργοποιείται / απενεργοποιείται αυτόματα σε θερμοκρασίες.

Συνολικές διαστάσεις, mm 135 * 145Προπαραγωγή, m3 / h 205Προμέτρηση, mm 120/135 Ισχύς, W 42 Πίεση, Ra - 85 Βάρος, kg - 1,2Χρώμα blackMax. η θερμοκρασία του μεταφερόμενου αέρα είναι +150 ° C. Οι ανεμιστήρες του περιβλήματος είναι κατασκευασμένοι από κράμα αλουμινίου και καλύπτονται με ένα ειδικό ανθεκτικό στη θερμότητα κόκκινο χρώμα.