Τοποθέτηση του αλεξήνεμου για τη στέγη του μετάλλου

Τα μεταλλικά πλακίδια και οι κυματοειδείς οροφές κατέχουν πλέον δεσπόζουσα θέση στην κατασκευαστική αγορά. Οι σύνδεσμοι για μεταλλικές στέγες είναι μικρά αλλά σημαντικά μέρη που είναι απαραίτητα για τη μακροχρόνια συντήρηση της οροφής. Εγκατάσταση για μεταλλικό λουράκι άνεμο που παράγεται από την περίμετρο της οροφής, εμποδίζοντας την στεγών από τις επιπτώσεις των πλευρικών ριπές ανέμου, που εμπίπτουν κάτω από τη στέγη των πουλιών και των εντόμων, καθίζηση φύλλα περασμένο έτος, βρωμιά και σκόνη.

Ο σκοπός του VETROVSKOV

Το παρμπρίζ για μεταλλικά πλακίδια χωρίζεται σε ένα πηχάκι του γείσου, του άκρου και της ουράς για την οροφή. Η εγκατάσταση της ανεμογεννήτριας είναι το τελευταίο βήμα στην κατασκευή της οροφής.

 1. Πρόσωπο σανίδων. Τέτοιοι άνεμοι και αετώματα συνδέονται για να προστατεύουν τις γωνίες της δομής. Η τοποθέτηση μιας ισχυρής ακριαίας πλάκας εξουδετερώνει την πρόσκρουση του φορτίου αέρα και εμποδίζει την αποκοπή των στοιχείων στερέωσης. Η υπερβολική υγρασία απομακρύνεται από τις άκρες της προεξοχής πλευράς, το κέικ στέγης κατά μήκος της άκρης είναι κλειστό από τις μετακινήσεις σκόνης και λάσπης. Οι ακραίες πλάκες για μεταλλικά και προφίλ φύλλα είναι μακρά και επίπεδη. Οι τυπικές διαστάσεις του τμήματος φτάνουν: αποτελεσματικό μήκος 190 cm, πλήρης - 200 cm. Το γεωμετρικό σχήμα καθορίζεται από τη θέση των εξαρτημάτων. Προκειμένου να βελτιωθεί η εμφάνιση της οροφής κάτω από τις μεταλλικές ραβδώσεις με ραβδώσεις παραγώγων προϊόντων με πρόσθετη ακαμψία των πλευρών, κατασκευασμένη από χάλυβα διαφόρων βαθμών με επίστρωση ψευδαργύρου. Στη συνέχεια, καλύψτε με ένα πολυμερές υλικό για το χρώμα της οροφής του μετάλλου.
 2. Η ράβδος κουρτινών είναι δύο τύπων - η μπροστινή ράβδος και το στάγδην (βλέπε φωτογραφία). Τα δάπεδα korniznye απαραιτήτως χρειάζονται στο κτίριο, που χρησιμεύουν ως ένα προστατευτικό φράγμα από το χιόνι και τη βροχή, προστατεύοντας τα στοιχεία ξύλινο πλαίσιο της οροφής από την είσοδο του νερού. Η τοποθέτηση του καπακιού στάγδην στάλαξης γίνεται, κατά κανόνα, από την πλευρά της αποστράγγισης. Ο Kapelnik κατευθύνει την υγρασία στο σωλήνα αποχέτευσης, κλείνει το κατώτατο σημείο του κιβωτίου και τη σχάρα. Η μετωπική ζώνη κεφαλής (φωτογραφία) προσαρτάται όχι μόνο για συντήρηση από εξωτερικές επιδράσεις. Το στοιχείο αυτό παραγγέλλεται ξεχωριστά κάτω από την μετωπική πλακέτα και καλύπτει πλήρως το ύψος.
 3. Το άλογο. Διακοσμητική λεπτομέρεια, επιτρέποντας το κλείσιμο της άρθρωσης των δύο μαρσπιέ. Παράγεται ημισφαιρικό και τριγωνικά, και επίπεδο σχήμα, προστατεύει τις άκρες του μετάλλου από το σφρίγος σε δυνατούς ανέμους, φυσώντας βρωμιά και την υγρασία από τη βροχή από την οροφή.

Τοποθέτηση των παρμπρίζ στην οροφή ενός ιδιωτικού σπιτιού

Για να κατανοήσουμε πώς να φτιάξουμε τον άνεμο στην οροφή, θα εξετάσουμε τη σταδιακή στερέωση των εξαρτημάτων της ανεμογεννήτριας. Τοποθετήστε την ανεμογεννήτρια συνιστάται στο ύψος της κάμψης του μεταλλικού χαλιού. Η εργασία αρχίζει με το κάτω μέρος του κέικ στέγης, αυξάνοντας σταδιακά υψηλότερα.

Η σειρά τοποθέτησης του αλεξήνεμου

Το πηχάκι για μεταλλικά πλακίδια τοποθετείται πριν το κύριο χαλί τοποθετηθεί από το δάπεδο. Η τοποθέτηση της ράβδου κουρτίνας είναι η δημιουργία μιας βάσης ελαστικού για τις μαρκίζες και τα σκεπάσματα. Για να cove λωρίδες μετάλλου επιλεγμένο υλικό παρόμοιο με την κύρια - είναι συνήθως παθητικοποιημένο χάλυβα ή γαλβανισμένο για να μισού χιλιοστού πάχους, από πολυεστέρα με ένα ανθεκτικό επίχρισμα, πλαστισόλ ή βασάλτη συσσωματώματος. Η κουρτίνα έχει μια επιμήκη διάσταση. Που πλαισιώνουν το στοιχείο της οροφής, εκτός από τη βασική προστατευτική λειτουργία, μοιάζει με μια όμορφη διακόσμηση, διακόσμηση ιδιωτικών κτιρίων και στηρίγματα που δημιουργήθηκε κατά την οικοδόμηση ενός στυλ σπιτιού άτομο.

 1. Πριν από τη στερέωση του γείσου, πρέπει να τοποθετήσετε αγκύλες - κατόχους για υδρορροές. Τοποθετούνται είτε στα δοκάρια είτε στην πρόσοψη.
 2. Πρώτα απ 'όλα, εγκαθίσταται μια μετωπική πλακέτα. Είναι δίπλα στα άκρα των δοκών, για τη χρήση στοιχείων γαλβανισμού. Μερικές φορές βάλτε ένα διοικητικό συμβούλιο, εισάγοντας τις ειδικές αυλακώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους δύο τύπους πλακών μεταφοράς για να βελτιώσετε περαιτέρω την αξιοπιστία αυτού του κόμβου στην οροφή.
 3. Το επόμενο στάδιο είναι η στερέωση του δεύτερου στηρίγματος κατά την προσάρτηση της προεξοχής. Το τμήμα έχει σχήμα ράβδου.
 4. Το γείσο κατατίθεται χρησιμοποιώντας κομμάτια κυματοειδούς χαρτονιού, φύλλα συσσωρεύσεως και ξύλινο αεροπλάνο.
 5. Στη συνέχεια τοποθετείται η ράβδος κουρτινών. Είναι στερεωμένο στην μετωπική πλακέτα, πάνω από τους βραχίονες για την αποστράγγιση. Η λειτουργία πραγματοποιείται με βίδες με αυτοκόλλητη τομή, το υλικό στοιβάζεται, με επικάλυψη που δεν υπερβαίνει τα δέκα εκατοστά.

Τοποθέτηση της τελικής πλάκας

Η τελική πλάκα για μεταλλική στέγη είναι προσαρτημένη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την τοποθέτηση του δαπέδου στη στέγη. Η γωνία της όψης του άκρου πρέπει να έχει αποκλειστεί πλήρως. Η λεπτομέρεια ανυψώνεται πάνω από το επίπεδο του κιβωτίου, στερεώνεται με βίδες στα πλάγια. Η κορυφή συνδέεται με τα κύματα του μετάλλου. Οι αρθρώσεις καλύπτονται με μια ένωση σφράγισης.

Κατά τη στερέωση της τελικής πλάκας, η επικάλυψη δεν είναι μεγαλύτερη από 5 cm. Με μια κατάλληλη εγκατάσταση, το πλέγμα προστατεύεται από το να βρέχεται και οι πλαϊνές κλίσεις της οροφής είναι ενάντια στον άνεμο.

Παρκέ για στέγες: τιμές, αγοράστε παρμπρίζ για στέγη

Η ανεμογεννήτρια είναι ένα πρόσθετο στοιχείο στέγης, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δομής της οροφής. Το παρμπρίζ δεν χρησιμεύει μόνο για διακοσμητικές λειτουργίες, η κύρια λειτουργία του είναι να αποτρέψει την υγρασία, τη βρωμιά και τις βροχοπτώσεις να φτάσουν κάτω από την οροφή της οροφής. Αυτό το στοιχείο είναι εγκατεστημένο στο τελικό στάδιο της εγκατάστασης της στέγης έχει διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Στο «Lidertreyd» σιδεράκια άνεμος, είναι άμεσα διαθέσιμα από μια αποθήκη στη Μόσχα, για οποιοδήποτε θέμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους ειδικούς Lidertreyd ο οποίος θα σας συμβουλεύσει ευχαρίστως - 8 (495) 723-45-30

Wind bar για διάφορους τύπους στέγης - εγκατάσταση και χαρακτηριστικά συσκευής

Όλο και περισσότερο, ως υλικό στέγης, οι καταναλωτές επιλέγουν προφίλ ή μεταλλικές στέγες. Είναι εύκολο στη χρήση, δεν απαιτούν ιδιαίτερες δεξιότητες κατά την εγκατάσταση. Αλλά δεδομένου ότι το υλικό είναι αρκετά ελαφρύ, μπορεί εύκολα να παραμορφωθεί υπό τη δράση ισχυρών ριπών ανέμου. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια αιολική μπάρα στην οροφή. Το οποίο θα προστατεύσει το χώρο κάτω από την οροφή από τις ατμοσφαιρικές βροχοπτώσεις και τα συντρίμμια.

Περιεχόμενα

Οι κύριες ποικιλίες

Η ανεμογεννήτρια είναι εγκατεστημένη σε όλη την περίμετρο της οροφής. Ανάλογα με την τοποθεσία του, υπάρχουν:

- προστατεύει τις πλευρικές προεξοχές της οροφής, έτσι ώστε η βροχόπτωση να μην πέφτει κάτω από την κλίση της στέγης,

Κορνίζα - τοποθετημένο απευθείας στην άκρη της οροφής, μπροστά από την αποχέτευση.

skate - συνδέει δύο πλαγιές της οροφής.

Η αιολική ράβδος θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό με το μέταλλο, το προφίλ ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ποιότητα ενός φθηνότερου αναλογικού φύλλου γαλβανισμένου χάλυβα.

Διαστάσεις της ράβδου

Η αιολική ράβδος αναφέρεται στα πρόσθετα στοιχεία στέγης, γι 'αυτό πρέπει να παραγγέλλεται εκτός από τους παραγωγούς μετάλλου, κυματοειδές χαρτόνι. Ο υπολογισμός πραγματοποιείται σύμφωνα με τις παραμέτρους. Η ράβδος παράγεται από κατασκευαστές υλικών στέγης τυπικού μεγέθους - 2 μέτρα. Το πραγματικό μήκος είναι 1,9 μέτρα και το πλάτος είναι 90x150 ή 40x60 mm.
Οι στενές λωρίδες χρησιμοποιούνται στη διάταξη επίπεδων οροφών, όπου το υλικό στεγών δεν έχει κύμα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιείται ευρεία μπάρα.

Τοποθέτηση της ταινίας ανέμου για κυματοειδές χαρτόνι


Η διαδικασία εγκατάστασης της ανεμογεννήτριας μπορεί να γίνει ανεξάρτητα μετά την τοποθέτηση της κύριας στέγης. Προκαταρκτικός υπολογισμός της απαιτούμενης ποσότητας υλικού πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη το πραγματικό μέγεθος του υλικού. Η διαδικασία εγκατάστασης ξεκινά από την μπροστινή πλευρά, όπου μια σανίδα είναι στερεωμένη στον τοίχο της οροφής, πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί απευθείας η ακραία πλάκα. Για τη στερέωση χρησιμοποιείτε ειδικές βίδες, οι οποίες τοποθετούνται σε απόσταση 40 cm η μία από την άλλη. Τοποθετήστε το υλικό που επικαλύπτεται, ενώ η εγκατάσταση παράγει μια εκ των κάτω προς τα πάνω.

Σημαντικό: οι διαστάσεις της ράβδου πρέπει να είναι ίδιες σε ολόκληρη την περίμετρο της οροφής, διαφορετικά η κατασκευή δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, δηλαδή να αποτρέψει την παραμόρφωση του υλικού και να παράσχει αξιόπιστη προστασία από την υγρασία.

Σημαντικό: Στις άκρες των πτερυγίων πρέπει να τοποθετηθούν ειδικά βύσματα και όλες οι αρθρώσεις να υποστούν επιπλέον επεξεργασία με στεγανοποιητικά.

Εγκατάσταση του αετώματος στην οροφή που καλύπτεται με μεταλλικό πλακίδιο

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση του αετώματος, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε όλα τα μεταλλικά πλακίδια, τα γείσα και τα υδρορροές. Η τοποθέτηση της τελικής πλάκας πραγματοποιείται κατά ένα κύμα υψηλότερο από το επίπεδο του κιβωτίου. Για καλύτερη σφράγιση χρησιμοποιήστε ειδική σφραγίδα. Η στερέωση πραγματοποιείται με βίδες αυτοεπιπεδώματος που συνδέουν τη ράβδο και το μεταλλικό κεραμίδι, κάνοντας έτσι το γείσο στο αέτωμα πιο ανθεκτικό. Το μέσο επίπεδο επικάλυψης είναι 50 cm.

Οι κανόνες για την εγκατάσταση ενός αιολικού στύλου στην οροφή που καλύπτεται με οντουλίνη

Το Ondulin είναι ένα φύλλο από κυματοειδές ασφαλτικό χαρτόνι, το οποίο ονομάζεται επίσης "euroshire". Η διαδικασία εγκατάστασης του αλεξήνεμου αρχίζει με τον εξοπλισμό επένδυσης οροφής. Μετά από αυτό, η σανίδα είναι στερεωμένη στο πηχάκι οροφής, απευθείας στην οποία η προστατευτική λωρίδα θα στερεωθεί στο μέλλον. Παράλληλα με αυτήν την σανίδα υπάρχουν δύο ράφια στα οποία θα εγκατασταθεί η προστατευτική ταινία. Πριν από αυτό, είναι απαραίτητο να καθοριστεί η οντουλίνη σύμφωνα με όλους τους κανόνες. Σε αυτή την περίπτωση, μην διορθώσετε τα δύο ακραία κύματα, τα οποία είναι πιο κοντά στην τελική πλακέτα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την τελική ταινία από κάτω προς τα πάνω σε μια επικάλυψη. Ως συνδετήρες χρησιμοποιούν καρφιά, των οποίων τα καπέλα στη συνέχεια επεξεργάζονται με βαφή.

Εγκατάσταση της ανεμογεννήτριας για μαλακή στέγη

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση της τελικής πλάκας στη μαλακή οροφή, πρέπει να γίνουν ορισμένες προπαρασκευαστικές εργασίες. Η ράβδος για τις μαρκίζες πρέπει να τοποθετηθεί πριν από τη στερέωση των αγκίστρων για την αποστράγγιση. Η τελική πλάκα μπορεί να εγκατασταθεί μόνο αφού έχει τοποθετηθεί όλο το υλικό στεγών. Και είναι ένα φύλλο γαλβανισμένου χάλυβα επικαλυμμένο για την προστασία του πολυμερούς στρώματος.

Σημαντικό: είναι απαραίτητο να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις επικαλυπτόμενες γωνίες για να αποκτήσετε ένα ενιαίο σύνολο.

Διακόσμηση στο σχεδιασμό των πηνίων

Για να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη εμφάνιση, χρησιμοποιούνται ειδικά διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να συνδεθούν με το τελικό παρμπρίζ ή να αποτελέσουν άμεσα μέρος αυτού. Η πρώτη επιλογή είναι πιο αποδεκτή, αφού στην περίπτωση αυτή η ράβδος παραμένει στη θέση της όταν αποσυναρμολογηθεί η διακόσμηση, εάν είναι απαραίτητο. Εξωτερικά, τέτοια διακοσμητικά στοιχεία μοιάζουν με δαντέλα ή ξύλο, αλλά μπορούν να γίνουν σύμφωνα με την ατομική σας παραγγελία. Τέτοια στοιχεία δεν θα είναι μόνο μια αισθητική προσθήκη στην εμφάνιση του σπιτιού, αλλά θα προστατεύσουν επιπλέον την οροφή του κτιρίου από τις ατμοσφαιρικές επιπτώσεις.

Windboard - χαρακτηριστικά στερέωσης σε διάφορες στέγες

Απαιτούμενα εργαλεία

Το windboard αποτελεί χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής στεγών, η οποία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αν και δεν έχει εντυπωσιακές διαστάσεις. Πολλοί δεν αποδίδουν σημασία σε αυτό, αλλά αργότερα καταφεύγουν στη βοήθειά του. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε μαζί ποιος είναι ο κύριος στόχος της και πώς να την εγκαταστήσετε στο σπίτι.

Ποιος είναι ο σκοπός της προστασίας από παρμπρίζ;

Η τοποθέτηση του πινάκου είναι ακριβώς η θέση της διασταύρωσης των δοκών και των τοίχων του σπιτιού. Αυτό γίνεται από μια ποικιλία θεωρήσεων. Όπως αποδείχθηκε, αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική. Πρώτον, προστατεύει από τον καθαρισμό ολόκληρου του αττικού χώρου και, συνεπώς, ολόκληρου του σπιτιού στο σύνολό του. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να ονομαστεί πλήρης σφράγιση, φυσικός εξαερισμός θα εξακολουθήσει να γίνεται, αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σπίτι. Αλλά τα βυθίσματα, τα οποία σε μια στιγμή εκραγούν όλη τη φωτιά, δεν θα φέρουν σε τίποτα όλα τα κόλπα σας με τη θερμομόνωση της δομής.

Δεύτερον, δεν είναι προφανές, αλλά μαζί με τη μείωση της ανταλλαγής αέρα, η διακύμανση υγρασίας είναι σημαντικά χαμηλότερη. Αυτό θα κρατήσει το μικροκλίμα στο σπίτι, θα μειώσει την αλλαγή και τη συρρίκνωση του φινιρίσματος. Εκείνοι που δεν το εγκατέστησαν αρχικά στην αιολική μπάρα, παρατήρησαν ότι το σπίτι αυξάνει γρήγορα τη συνολική θερμοκρασία το καλοκαίρι και επίσης πέφτει γρήγορα το χειμώνα, το ίδιο συμβαίνει και με την υγρασία. Μετά τη διόρθωση αυτής της επίβλεψης, οι ιδιοκτήτες εκπλήσσονται με την παρατήρηση ότι αυτά τα άλματα εξαλείφονται χωρίς πρόσθετες δραστηριότητες.

Το τρίτο επιχείρημα υπέρ του πινάκου μπορεί να ονομαστεί έλλειψη ζώων κάτω από την οροφή του σπιτιού. Τουλάχιστον μεγάλα ζώα που δεν αφήνετε να πάτε εκεί, τα πουλιά δεν θα αναπτύσσονται φωλιές, τα τρωκτικά θα επισκέπτονται σπάνια. Έντομα, φυσικά, θα επισκεφτούν το σπίτι σας, αλλά με ορισμένους τύπους στέγης, ακόμη και αυτό μπορεί να αποφευχθεί αν η ράβδος είναι καρφωμένη σωστά και σφιχτά στα δοκάρια. Έτσι, γενικά, οι φωλιές και οι κυψέλες θα είναι σημαντικά λιγότερες, αλλά για αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να φτιάξουμε το πινάκιο χωρίς λάθη.

Ο τέταρτος λόγος είναι το τελικό αποτέλεσμα της αισθητικής, γιατί ακόμα και μετά την τοποθέτηση της στέγης υλικό και το εξωτερικό του σπιτιού από απόσταση θα φαίνονται ωραία, αλλά για μια πιο προσεκτική εξέταση δώσει αμέσως τον εαυτό του ένα σκελετό δοκούς, είναι απίθανο ότι θα συνδέσει στη συνέχεια με την εικόνα του κτιρίου, δημιουργήθηκε μια απόσταση. Και το αιολικό μπαρ θα καλύψει αυτό το παράλογο, και, όπως είδαμε παραπάνω, με όφελος για την αιτία. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τύποι παρμπρίζ και οι σύνδεσμοί τους, θα εξετάσουμε τα πάντα.

Windboard

Στη φύση, δεν υπάρχουν τέτοιες στέγες και επιστρώσεις στέγης που δεν φοβούνται τις έντονες ανέμους. Όσο πιο πυκνό και σκληρότερο είναι το υλικό της στέγης, τόσο πιο εύκολο είναι να διεισδύσει η ισχυρή ροή αέρα ακόμα και στη στενότερη σχισμή και να το σχίσει από την οροφή του ξύλινου σκελετού οροφής. Ιδιαίτερα ευάλωτες είναι οι πλευρικές προεξοχές που αντιμετωπίζουν τα καλύμματα στέγης. Για να αποφευχθεί η καταστροφική στέγη της στέγης, το πινάκιο συνδυάζεται με την αιολική μπάρα.

Πώς λειτουργεί το windboard;

Παρά τα όμοια ονόματα, στην πραγματικότητα, αυτά είναι εντελώς δύο διαφορετικά στοιχεία, εγκατεστημένα στην άκρη της προεξοχής στέγης:

 • Το windboard είναι κατασκευασμένο από μια ίντσα δοκού με πλάτος από 7 έως 15 cm και χρησιμεύει μόνο για να εξασφαλίσει τη δύναμη της μαρκίζες?
 • Η αιολική ράβδος είναι ένα πρόσθετο στοιχείο κατασκευασμένο από προφίλ από μέταλλο, ο κύριος σκοπός του οποίου είναι να παρέχει προστασία από τη ροή της βροχής και του νερού τήξης κάτω από τον άνεμο και την στεγάνωση.

Τα τετράριχτη ή αέτωμα προεξοχές στεγών το κάτω λόγω της φυσικής κλίσης λιγότερο επιρρεπή σε στέγες προβλήματα διαχωρισμού, ιδίως δεδομένου ότι η επίδραση επί της οροφής φόρτωσης άνεμος αντισταθμίζεται ρύθμιση μετωπικής σανίδες μανδύα και μαρκίζες. Ένα άλλο πράγμα είναι οι πλαϊνές προεξοχές, στην περίπτωση αυτή η εγκατάσταση του πινάκου επιλύεται αμέσως από δύο προβλήματα. Πρώτον, εξασφαλίζεται η απαραίτητη ακαμψία της ακραίας ζώνης της στέγης της στέγης με αυτόν τον τρόπο. Με μια αύξηση στην απομάκρυνση των αετωμάτων προεξοχές μέχρι το μισό ή περισσότερο, αλλά λιγότερο συχνά και δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση του γουίντ στερεώστε στέγες και στερεώστε το με ταινίες άνεμος σχεδόν αδύνατη.

Το πρότυπο παρμπρίζ για το φύλλο προφίλ είναι σχετικά περίπλοκο.

Παράθυρο για παρακαμπτήριος

Ακόμη πιο δύσκολη είναι η περίπτωση της διακόσμησης του αετώματος και της στεφάνης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο όχι μόνο να αυξηθεί η απομάκρυνση των σανίδων οροφής, αλλά και να σχηματιστεί μια δομή στήριξης για το στρίψιμο των προεξοχών με πλευρικά τοιχώματα, φωτογραφία.

Το πινάκιο για το παραπέτασμα φαίνεται ελαφρώς διαφορετικό, είναι εγκατεστημένο στο τελικό στοιχείο της προεξοχής του τένοντα και λειτουργεί περισσότερο σαν αιολική μπάρα.

Τοποθέτηση του πινάκου στην οροφή

Συχνά υπάρχει πρόβλημα για την σωστή εγκατάσταση του ανεμόμυλου στις μαρκίζες της οροφής.

Τα πιο συνηθισμένα σφάλματα κατά την εγκατάσταση στοιχείων ακμής οφείλονται στην άγνοια ή την υποεκτίμηση της σημασίας της εγκατάστασης των πινάκων στις μαρκίζες. Οι περισσότεροι ερασιτέχνες κατασκευαστές κάνουν τα ακόλουθα λάθη:

 • Προσπαθήστε να διορθώσετε την αιολική μπάρα απευθείας στα άκρα του κιβωτίου.
 • Βάζουν ένα μπαρ αντί για ένα πινάκο. Μια τέτοια λύση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση, αλλά μόνο για ένα συγκεκριμένο είδος υλικού στέγης, για παράδειγμα, μεταλλική στέγη.
 • Η ανώτερη άκρη του πινάκου είναι πολύ χαμηλή ή υπερβολικά υψηλή, με αποτέλεσμα το προστατευτικό ικρίωμα να μην ταιριάζει όσο το δυνατόν πιο στενά με την οροφή.

Η βέλτιστη διατομή για το windboard είναι 120x25 mm, συνήθως πεύκο ή λάκκο, κομμένη ανάλογα με το μήκος της ράμπας. Στην πράξη, το μέγεθος και την τεχνολογία κατασκευής εξαρτάται από την κάλυψη της οροφής και το στυλ που χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό, όπως και οι διοικητικό συμβούλιο του ανέμου με σχέδια και γλυπτά για ένα ημερολόγιο ή συνδεθείτε κτίρια, διακοσμημένα με ξύλο, θα είναι πιο διασκεδαστικό και εντυπωσιακή από ό, τι με τη χρήση τυποποιημένων πλαστικά ή μεταλλικά προφίλ.

Τοποθετήστε τους μπροστινούς πινιάκες

Τα ξυλόγλυπτα μπορούν να θεωρηθούν το ίδιο στοιχείο διακόσμησης, όπως οι σκαλιστές πλατφόρμες, η βεράντα με ξύλινα σπειροειδή στοιχεία του φράχτη και του θόλου. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα σκαλισμένα αιολικά στοιχεία κατασκευάζονται με το χέρι χρησιμοποιώντας ένα παζλ. Αφού μεταφέρετε το μοτίβο και τα στολίδια στο ξύλινο πευκοδάσος, αρκεί να κόψετε τα περιγράμματα του φόντου και θα πάρετε μια τυπική σκάλισμα στο φεγγίτη. Τέτοια στοιχεία ανέμου δεν καλύπτονται με παρμπρίζ, παραμένουν ανοιχτά. Οι ραφές και οι αρμοί σφραγίζονται με στεγανωτικό σιλικόνης και οι ξύλινες επιφάνειες είναι βαμμένες με σμάλτο ή βερνίκι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.

Πριν από τη σήμανση και την κοπή των μοτίβων, θα πρέπει να δοκιμάσετε επιπλέον τα στοιχεία με το προβλεπόμενο σπείρωμα και να σημειώσετε το σημείο κάτω από την εγκατάσταση του συνδετήρα. Για σκαλισμένα παρμπρίζ, τα σημεία στερέωσης τρυπιούνται με μεγεθυσμένο μέγεθος, έτσι ώστε όταν βιδώνετε τις βίδες δεν χωρίζετε ένα λεπτό ξύλινο πανί που αποδυναμώνεται από σκαλισμένα σχέδια.

Πριν από την τοποθέτηση των πηχάκια, τα πηχάκια επισημαίνονται και κόβονται προσεκτικά με ένα κυκλικό πριόνι χειρός ή ένα συνηθισμένο εργαλείο. Στις άκρες του καφασιού δεν "παίζετε", από την κάτω πλευρά της προεξοχής συρράζοντας μια δοκό με διατομή 40x40 mm, η ενίσχυση πρέπει να προσαρτηθεί σε κάθε στοιχείο του κιβωτίου.

Στο επόμενο στάδιο, η ράβδος είναι γεμάτη με μια αιολική μπάρα, μετά την οποία είναι δυνατόν να απελευθερωθεί το στεγανοποιητικό φύλλο στεγών και να εγκατασταθεί η ανεμοπίεση. Για να κλείσετε το διάκενο μεταξύ της καμπύλης επιφάνειας της οροφής του μετάλλου και της γραμμικής ανεμοθύελλας, χρησιμοποιήστε παρεμβύσματα από σιλικόνη, που βρίσκονται κάτω από το πρόσθετο στοιχείο. Αν η πτήση είναι αρκετά μεγάλη προεξοχή, Δάσκαλος Φρούρησης συχνά επιπλέον εφαρμόζεται στο στρώμα φλάντζες σιλικόνης, καθώς λόγω του μεγάλου πανί της ακμής οροφής συνεχώς λυγίσει στον αέρα, και το προστατευτικό υλικό αποτυγχάνει γρήγορα.

Τοποθέτηση του πινάκου στο περίβλημα του συνδετήρα

Ολοκλήρωση των εμπρόσθιων προεξοχών με τη βοήθεια πλαισίων πλαισιώσεων για σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς και προσιτούς τρόπους για να διακοσμήσετε τη στέγη. Για την προεξοχή της προεξοχής χρησιμοποιούνται δύο σανίδες: η εξωτερική, η ίδια είναι η αιολική ή η άκρη και η εσωτερική σιδηροτροχιά οδηγού.

Είναι ξεκάθαρο ότι για την προεξοχή της προεξοχής χρειάζονται τουλάχιστον δύο οδηγοί, στους οποίους μπορούν να τοποθετηθούν τα φύλλα πλαισίωσης.

Για το τελικό στοιχείο, κατά κανόνα, χρησιμοποιείται δρυός ή λάξευση, αυτό είναι το πιο φορτωμένο μέρος της προεξοχής. Μπορείτε να πάρετε πεύκο, αλλά σε αυτή την περίπτωση αντί για την ίντσα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μπαρ ή ένα σαράντα. Το εξωτερικό πινάκιο είναι στερεωμένο στα χαλύβδινα στηρίγματα ή τις γωνίες απευθείας στο υλικό του κιβωτίου. Για κάθε 3-4 μ. Του πλέγματος αρκεί να χρησιμοποιήσετε 4 βραχίονες.

Για να εγκαταστήσετε το windboard πρέπει πρώτα να στερεώσετε την προεξοχή της γραμμής τερματισμού. Η στερέωση γίνεται με τη βοήθεια συνηθισμένων βιδών με αυτοκόλλητες ράβδους. Μετά από αυτό, μπορείτε να κόψετε το πινάκιο και να το τοποθετήσετε στο φινίρισμα. Στη συνέχεια, υπολογίστε την απόσταση από το αλεξήνεμο έως το επίπεδο του τέλματος. Συνήθως, προτού εγκαταστήσετε τον εσωτερικό πηχάκι, δοκιμάστε πρώτα το σχήμα και το μέγεθος της επιπρόσθετης γωνίας που κλείνει το σύνδεσμο μεταξύ του αετώματος και του πηρουνιού. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μια τυπική παραμόρφωση σε σχήμα J.

Το J-profile είναι μια πλαστική ράβδος με ένα απομακρυσμένο στοιχείο στερέωσης ή λοξότμηση.

Για να εγκαταστήσετε σωστά το στοιχείο, θα πρέπει να εκτελέσετε τις παρακάτω λειτουργίες:

 • Κόψτε το υλικό σύμφωνα με το μέγεθος της κλίσης της στέγης και βιδώστε το προφίλ.
 • Το τοποθετούμε στη θέση στερέωσης έτσι ώστε η λοξότμηση να μην φτάνει στο επίπεδο της οροφής της στέγης κατά 20-25 mm. Αυτό είναι περίπου ίσο με το πάχος ενός τυποποιημένου φύλλου πλαισίωσης με ένα επίδομα για το ενισχυτικό.

Παραμένει να επισημάνουμε τη θέση του προφίλ J σε σχέση με την εσωτερική γωνία, να τραβήξουμε έξω την σανίδα και να στερεώσουμε την πλαστική ράβδο, μετά την οποία το εσωτερικό πινάκιο επιστρέφει στη θέση του και είναι δυνατό να ξεκινήσει η φινίρισμα των στεκαριών.

Η χρήση του προφίλ σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με ακρίβεια τη θέση του στοιχείου σε σχέση με την εσωτερική γωνία και ταυτόχρονα να εξασφαλίσετε την προστασία του από τυχαίες βροχοπτώσεις ή το χιονιού που φυσά κάτω από την οροφή.

Με παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν αιολικό πίνακα στις γείες με αφαίρεση. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα βολική εάν το ολόκληρο γείσο είναι ραμμένο με παρακαμπτήριος χωρίς εγκατάσταση μπροστινού πίνακα.

Για να το κάνετε αυτό, πρώτα απ 'όλα, θα χρειαστεί να εκτελέσετε τη διάταξη ύψους προφίλ. Συνήθως, η εσωτερική λωρίδα τοποθετείται πρώτα, μετά την οποία εγκαθίσταται ένα μόνο κομμάτι του πίνακα, ευθυγραμμίζεται οριζόντια με τη βοήθεια ενός επιπέδου. Μετρώντας την κατακόρυφη απόσταση από τη γραμμή της εσωτερικής επιφάνειας της στέγης στο πάνελ παρακαμπτήριων, μπορείτε να καθορίσετε πόσο είναι απαραίτητο να κλαδευτεί ο ανεμογεννήτρια. Μετά από αυτό, παραμένει μόνο η εγκατάσταση του προφίλ J και το πρόβλημα επιλύεται.

Συμπέρασμα

Οι ανεμογεννήτριες και οι σανίδες είναι οι πιο φορτωμένες από τα πρόσθετα στοιχεία της οροφής, οπότε για το κλείσιμο των στεκαριών πρέπει να επιλέξετε ένα ποιοτικό υλικό. Δεν πρέπει να υπάρχουν κόμπους και ρωγμές. Κάποιοι δάσκαλοι συστήνουν να εγκαταλείψουν τη χρήση βιδών με αυτοκόλλητη τομή και να εφαρμόζουν μόνο τα καρφιά γεμισμένα "σε αποτυχία". Δηλαδή, τα καρφιά στο σώμα του πινάκου είναι φραγμένα σε διαφορετικές γωνίες. Με την υπερβολική πίεση στην αυτοεπαφή, το ξύλο μπορεί να σπάσει και να σπάσει, ενώ όταν χρησιμοποιείτε τα καρφιά, το υλικό υπό φορτίο απομακρύνεται μόνο από το σημείο στερέωσης αλλά διατηρεί την ακεραιότητά του.

Παρκέ για κυματοειδές χαρτόνι: σκοπούς και χαρακτηριστικά

Η κατασκευή μεταλλικής οροφής απαιτεί την χρήση παρμπρίζ για την κυματοειδή σανίδα. Ο κύριος σκοπός τους είναι να αποφευχθεί η πτώση της υγρασίας υπό μορφή βροχής και χιονιού κάτω από τα πλευρικά τμήματα της ράμπας. Επιπλέον, η χρήση του δίνει στην οροφή πλήρη εμφάνιση. Πώς γίνεται η εγκατάσταση; Ποιες ποικιλίες αυτού του προϊόντος χρησιμοποιούνται κατά την εγκατάσταση του κυματοειδούς χαρτονιού με τα χέρια του;

Ποιος είναι ο σκοπός του ανεμοστρόβιλου;

Η τοποθέτηση του ανεμοστρόβιλου δίνει στην οροφή μια τελική και όμορφη εμφάνιση, αλλά είναι απαραίτητο να το τοποθετήσετε όχι μόνο για αυτόν τον λόγο. Βοηθά στην προστασία της οροφής από την υγρασία και τις ριπές του ανέμου και επίσης καθιστά δυνατή την εκτέλεση έργων για την τοποθέτηση σκελετών.

 • Προστατεύει από τον άνεμο. Ο πλευρικός άνεμος, ειδικά στις δυσμενείς κλιματικές περιοχές, είναι σε θέση, αν όχι να σπάσει, τότε, τουλάχιστον, να σπάσει τις άκρες του μεταλλικού κεραμιδιού. Η ανεμοθραύστης χαμηλώνει την ένταση της κρούσης. Προστατεύει επίσης από τη διείσδυση του ανέμου κάτω από το κλουβί
 • Προστατεύει από την υγρασία. Ο χρόνος λειτουργίας της πίτας στέγης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προστασία των ξύλινων τμημάτων της από την υγρασία. Το Plank δημιουργεί ένα εμπόδιο για να πέσει κάτω από το κλουβί του χιονιού και της βροχής
 • Βοηθά στην ολοκλήρωση της τελικής εργασίας. Είναι η αιολική μπάρα που προσφέρει μια ιδανική σύνδεση με τους τοίχους ή το Fascia (πλαισιώνοντας)

Η χρήση της αιολικής ράβδου είναι υποχρεωτική για τη διευθέτηση οποιασδήποτε στέγης.

Σύμφωνα με τον σκοπό της, χωρίζεται σε διάφορες ποικιλίες.

Οι κύριες ποικιλίες

Το δάπεδο πρέπει να προστατεύει όλα τα άκρα της οροφής κατά μήκος της περιμέτρου. Γι 'αυτό, χρησιμοποιούνται διαφορετικοί τύποι τέτοιων προϊόντων. Δηλαδή:

 • Μπροστά, μπροστά. Προστατεύει από την πλευρική πρόσκρουση των βροχοπτώσεων κάτω από την κλίση της στέγης
 • Cornice. Τοποθετείται στις άκρες της κλίσης της στέγης, πριν από τις αποχετεύσεις
 • Ridge. Κλείνει το κενό στη διασταύρωση ανάμεσα σε δύο κλίσεις στέγης

Υπάρχουν επίσης διαφορές ως προς το υλικό που χρησιμοποιείται στην παραγωγή. Για μέταλλο και κυματοειδές χαρτόνι χρησιμοποιήστε μεταλλική ράβδο με διαφορετικά ύψη ανύψωσης (επιλέγονται ανάλογα με το ύψος του κύματος), για σύνθετα πλακάκια, εγκαθίστανται προϊόντα με πανομοιότυπο ψεκασμό. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί γαλβανισμός.

Πλάτος, ύψος και περισσότερο

Ο υπολογισμός της αιολικής ράβδου μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις τυπικές διαστάσεις της. Τα συμβατικά προϊόντα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Το προϊόν παράγεται σε κανονικό πλήρες μήκος 2 m. Ο υπολογισμός πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη τη χρήσιμη επιφάνεια του προϊόντος. Το πραγματικό μήκος είναι 1,9 μ
 • Το πλάτος μπορεί να ποικίλει. Επομένως, επιλέγεται ανάλογα με τις ανάγκες. Τα τυπικά μεγέθη είναι 90 * 150mm και 40 * 60mm

Μια στενή ράβδος προορίζεται για μια επίπεδη οροφή (για παράδειγμα, για τη στέγη ενός γκαράζ από κυματοειδές χαρτόνι), στην οποία δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κύμα. Για μεταλλικά πλακίδια χρησιμοποιείται κυρίως ευρεία ανακούφιση.

Πριν ξεκινήσετε την τοποθέτηση του κυματοειδούς χαρτονιού και την στερέωση του αλεξήνεμου, πρέπει να δώσετε προσοχή στο κλουβί. Το φύλλο Prill είναι σημαντικό για τη μακροζωία της οροφής. Με τον σωστό υπολογισμό της απόστασης μεταξύ των δοκών, το φορτίο στο φύλλο κατανέμεται ομοιόμορφα, δεν παραμορφώνεται κατά τη διάρκεια των χιονοπτώσεων και άλλων επιπτώσεων.

Το βήμα του κιβωτίου εξαρτάται από τον τύπο κυματοειδούς χαρτονιού. Για παράδειγμα, για κυματοειδές χαρτόνι C20, το κιβώτιο πρέπει να είναι συνεχές. Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κυματοειδούς χαρτονιού C20, διαβάστε εδώ. Αυτό το είδος υλικού χρησιμοποιείται όχι μόνο για την οροφή, αλλά και για το περίβλημα του τοίχου.

Στερέωση ταινίας ανέμου από κυματοειδές χαρτόνι

Από το άκρο στο πηχάκι ράβετε το πινάκιο. Για να βιδώσει τη ράβδο. Η τοποθέτηση της ταινίας για το κυματοειδές χαρτόνι πραγματοποιείται με ειδικές βίδες με διάμετρο 40 εκ. Η εγκατάσταση αρχίζει από το κάτω μέρος της οροφής και συνεχίζεται, με την επικάλυψη του υλικού να μην υπερβαίνει τα 10 εκατοστά.

Σχέδιο τοποθέτησης του παρμπρίζ

Τιμή παρμπρίζ για κυματοειδές χαρτόνι

Ανάλογα με τον άμεσο σκοπό και το πλάτος, η τιμή του κυματοειδούς χαρτονιού για το κυματοειδές χαρτόνι μπορεί να ποικίλει.

 • Στενό ευθεία γραμμή 140-160 τρίψτε
 • Ευρεία άκρη 300 τρίβει

Φυσικά, αυτό το κόστος είναι κατά προσέγγιση και μπορεί να ποικίλει. Έτσι, αν αγοράσετε μέταλλο και εξαρτήματα φινλανδικών κατασκευαστών, το κόστος αυτό μπορεί να αυξηθεί κατά περίπου το ένα τρίτο.

Η τεχνολογική διαδικασία της τοποθέτησης της οροφής περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας σανίδας ανέμου και σανίδων. Αυτό το προϊόν προστατεύει αποτελεσματικά από τη βροχή και το χιόνι, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και δεν έχει αποδεκτή τιμή.

Βίντεο σχετικά με την κατασκευή παρμπρίζ για κυματοειδές χαρτόνι

Εμφανίζεται η διαδικασία κατασκευής ανεμοφράγματος για κυματοειδές χαρτόνι με ειδικό μηχάνημα.

Τι είναι ένα παρμπρίζ για μέταλλο;

Οι εργαζόμενοι επιμένουν να αγοράσουν ένα μηχανότρατο για μέταλλο, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν το σκοπό του. Τι είναι ένα παρμπρίζ για μέταλλο;

Εντάξει, να εξηγήσει το σκοπό του τι προορίζεται για διακοσμητική λειτουργία - είναι δύσκολο. Πώς να πείσετε τον πελάτη ότι χρειάζεται ένα παρμπρίζ σε μια τέτοια προσέγγιση στο θέμα; Δεν υπάρχει τρόπος. Ένα άλλο εκτροπείς λειτουργία σημείο - αιολική δομή προστασίας της οροφής, δοκάρια, σοφίτα χώρο. Αυτά όλα δεν θεωρείται ένα απαραίτητο στοιχείο, ειδικά όταν το πατάρι ζωής δεν πρόκειται να περατωθεί είναι σπάνιες, και τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας, που σπάνια άνεμος δεν είναι τρομερό, έτσι ώστε να αποδεικνύεται ότι vetroviki είναι περιττή, εξ ου και η δυσκολία για τους κατασκευαστές στην εξήγηση, γιατί θα πρέπει να εγκατασταθεί ακόμα.

Δεν υπάρχει παρμπρίζ για μεταλλική στέγη, αλλά υπάρχει ένα παρμπρίζ, ένα παρμπρίζ για την κατασκευή της στέγης, που προβλέπεται από αρχιτεκτονικές εκτιμήσεις κατά την ανέγερση ενός σπιτιού τυχόν πολυπλοκότητας και Με αυτό το πολύ αλεξήνεμο, η δύναμη του κτιρίου αυξάνεται πολλές φορές.

Γιατί χρειάζεστε ένα παρμπρίζ:

 1. Προστασία του αττικού χώρου, επιτρέποντας την εξάλειψη των ρευμάτων, εκτοξεύοντας όλη τη θερμότητα που έχει συσσωρευτεί κάτω από την οροφή.
 2. Μειωμένη υγρασία λόγω χαμηλής ανταλλαγής αέρα.
 3. Για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία στο σπίτι, εάν υπάρχει ένα ανεμοθραύστη στο σπίτι, η θερμοκρασία που απαιτείται σε μια συγκεκριμένη περίοδο του έτους διατηρείται περισσότερο: είτε ζεστασιά ή δροσιά. Χωρίς παρμπρίζ το καλοκαίρι, η δροσιά στο σπίτι δεν συγκρατεί, όπως ακριβώς και το χειμώνα η θερμότητα αφήνει ταχύτερα, και αυτή είναι η αυξημένη κατανάλωση των θερμαντικών υλικών μαζί με την ενίσχυση της θερμομόνωσης στους τοίχους.
 4. Προστατεύοντας το χώρο κάτω από την οροφή από πουλιά και μικρά ζώα που επιθυμούν να ζουν όχι στη σοφίτα, αλλά κάτω από τη στέγη, ακριβώς στη θέση όπου θα παραμείνει το παρμπρίζ. Ως παράδειγμα: χελιδόνια, περιστέρια, γάτες, ποντίκια (επίσης ζουν στη σοφίτα κοντά στην άκρη, κάτω από τη δέσμη)
 5. Προστασία της δομής της οροφής από καταστροφή σε καιρικές συνθήκες και διάβρωση: υγρασία, άνεμος, ήλιος.
 6. Ενίσχυση της αντοχής των δομών στέγης κόμβων, κόμβους και γενικά όλες τις συνδέσεις.
 7. Διακοσμητική λειτουργία, αυτή η μπάρα δίνει στο κτήριο το αποτέλεσμα της πληρότητας.

Από τον κατάλογο είναι προφανές ότι το μόνο σημείο που μπορεί να εξηγήσει το σκοπό του αλεξήνεμου είναι το έβδομο, αλλά πιστεύω ότι ο πέμπτος, ο έκτος και ο τρίτος είναι ιδιαίτερα σημαντικοί.

Εγκατάσταση και εγκατάσταση πινάκων αιολικής (άκρης) για μεταλλικά και προφίλ

Το τελικό στάδιο των εργασιών στέγης είναι η εγκατάσταση πρόσθετων στοιχείων. Έχουν δύο λειτουργίες: λειτουργούν ως διακοσμητικά αξεσουάρ και, ταυτόχρονα, εκτελούν προστατευτική λειτουργία. Μπορούν να ονομάζονται κόμβοι, προσαρμοστές, πατίνια, κοιλάδες, γωνίες, απολήξεις, υδρορροές για τη συλλογή και την αποστράγγιση του νερού, κλπ. Μεταξύ των κύριων προσθηκών υπάρχουν ανεμοφράκτες στην οροφή. Το άλλο όνομά τους - αέτωμα, τέλος, τέλος - εξηγεί το σκοπό αυτών των στοιχείων.

Λειτουργική αξία των τελικών πλακών

Η μπροστινή πλάκα, τοποθετημένη στα άκρα του συστήματος στέγης, προστατεύει την άκρη του κιβωτίου, καθώς και ολόκληρο τον χώρο κάτω από την οροφή, ώστε να φτάσει εκεί ατμοσφαιρική βροχόπτωση, δύναμη αέρα, ιδιαίτερα πλευρική κατεύθυνση. Τέλος, αυτό αποτελεί πραγματικό εμπόδιο στη διείσδυση μικρών πτηνών και εντόμων κάτω από την οροφή.

Το στοιχείο αυτό είναι στερεωμένο σε χώρους όπου συνδέονται τα στέγαστρα και η οροφή του σπιτιού, ρυθμίζοντας το επίπεδο υγρασίας κάτω από την οροφή. Το καθιερωμένο μικροκλίμα επηρεάζει την κατάσταση του ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος στη μέση του κτιρίου.

Για αναφορά. Κατά κανόνα, οι πτέρυγες διατίθενται ξεχωριστά, ως συμπλήρωμα του υλικού κατασκευής σκεπής. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό και στις δύο περιπτώσεις να υπάρχει μία και η ίδια κατασκευαστική εταιρεία που παράγει ολόκληρο το σετ σε μία υφή και έγχρωμη έκδοση. Η ταινία ανέμου για μαλακές στέγες, όπως και για κυματοειδές χαρτόνι, θεωρείται απαραίτητο εξάρτημα, στερεωμένο στην οροφή μετά την τοποθέτηση του στεγανοποιητικού στρώματος και του τελειώματος.

Υλικό για την κατασκευή ταινιών φινιρίσματος

Οικονομική επιλογή (γαλβανισμένος χάλυβας), χρησιμοποιείται σήμερα σπάνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μεταλλική οροφή, που είναι δημοφιλής για την τοποθέτηση της στέγης, έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Για να επιλέξετε την κατάλληλη βαφή για γαλβανισμό, έτσι ώστε η σανίδα να μην διαφέρει, αλλά ήταν στον τόνο του έρπητα ζωστήρα, είναι αρκετά δύσκολη. Στην ιδανική περίπτωση, το χρώμα της λωρίδας και τα χρώματα της οροφής πρέπει να συγχωνευθούν.

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των λωρίδων πρέπει να δώσει την πρόσθετη αντίσταση των στοιχείων σε εξωτερικά ερεθίσματα: άνεμος, βροχή, χιόνι, βαθμό, σκόνη κ.λπ. Με άλλα λόγια, να είναι ανθεκτικά. Χρησιμοποιείται συνδυασμένη έκδοση: γαλβανισμένος χάλυβας ως βάση και έγχρωμο πολυμερές που χρησιμοποιείται ως επικάλυψη. Σε αυτή την περίπτωση, το χρώμα δεν θα εξασθενίσει υπό την επίδραση της UVD, η επιφάνεια θα σπάσει με σταγόνες θερμοκρασίας, θα σπάσει με ασθενές όξινο συμπύκνωμα στο βρόχινο νερό και η ίδια η πλάκα στύλου θα γίνει μια λογική συνέχεια της οροφής.

Ταινία ακμής για κυματοειδές χαρτόνι: εγκατάσταση από τα χέρια

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την τοποθέτηση της οροφής, την κάλυψή της με το τελειωτικό υλικό - προφίλ φύλλα - είναι απαραίτητο να γίνει η τελική πινελιά. Ολοκληρώστε τις εργασίες φινιρίσματος εγκαθιστώντας μια αιολική μπάρα, πραγματοποιώντας σύνδεση προβολέων. Όταν αλλάζει η τεχνολογία με την παραβίαση της αιολικής γραμμής, μπορεί να επηρεαστεί η ανταλλαγή θερμότητας στον ενδιάμεσο χώρο: το καλοκαίρι οι επιφάνειες και ο αέρας στα δωμάτια θα ζεσταθούν γρήγορα και το χειμώνα η θερμοκρασία τους πέφτει απότομα. Η λωρίδα σε εργασία με προφίλ φύλλα δεν είναι τόσο υψηλό σε ύψος όσο η ακραία πλάκα για μεταλλική στέγη. Θα πρέπει να είναι μεταλλικό και να ταιριάζει με το ύψος του φύλλου κύματος. Στην τελική μορφή, η ράβδος είναι ένα προφίλ από γαλβανισμένο φύλλο με τα ίδια μήκη αλλά διαφορετικές πλευρές κατά μήκος του προφίλ.

Πριν από την εγκατάσταση, εκτελείται ένας προκαταρκτικός υπολογισμός, ο οποίος εξαρτάται από το μέγεθος του εμπρός συμπληρώματος. Εδώ λαμβάνεται υπόψη ότι το συνολικό μήκος σε ένα τυπικό προϊόν είναι 2 μέτρα και το πραγματικό μήκος 1,9 μέτρα. Το πλάτος της ταινίας επιλέγεται ανάλογα με την κατάσταση. Το πρότυπο έχει παραμέτρους 90 x 150 mm και 40 x 60 mm. Η διαφορετική γεωμετρία της ράβδου καθορίζεται από τη θέση της εγκατάστασής της. Εάν πρόκειται για αποθήκη με επίπεδη οροφή, για παράδειγμα, σε ένα φύλλο που καλύπτει, πρακτικά, δεν υπάρχουν κύματα, η ράβδος είναι στενή. Μεταλλικά κεραμίδια, αντίθετα, περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός φαρδιά ανακούφισης φινίρισμα. Έργα που επηρεάζουν την ποιότητα της οροφής, τα οποία προηγούνται της εγκατάστασης του καλύμματος και της τελικής ταινίας, συνδέονται με τη σωστή επιλογή και τοποθέτηση των σανίδων. Το βήμα της διαρρύθμισης των ράβδων στην κατασκευή της εξαρτάται άμεσα από τον τύπο του κυματοειδούς χαρτονιού.

Αρχικά, η ακραία όψη ράβεται στον άνεμο πλέγμα πλανισμένη του σκάφους 25 x 80 mm και έχει στερεωμένο επ 'αυτού μέσω κοχλιών πηχάκι κοχλία με στεγανοποιητικό μπάντα. Βήμα Βίδωμα μεταξύ μεταλικά θα πρέπει να είναι 0,4 μ. Το έργο ξεκινά από το κάτω μέρος της οροφής, σταδιακά ανεβαίνει. Έτσι θραύσματα των ιμάντων, με τη μορφή των δύο πλευρών που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα αέτωμα ορθή γωνία διασυνδέονται επικαλυπτόμενες, πιάνοντας το κατώτερο άκρο της προηγούμενης ταινίας σε όχι λιγότερο από 0,1 m.

Προσοχή παρακαλώ! Εάν είναι απαραίτητο να συντομεύσετε τη ράβδο, χρησιμοποιήστε ψαλίδι ή χαλύβδινο εργαλείο για μέταλλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό πριόνι δίσκου. Κατά κατηγορηματικό τρόπο, δεν επιτρέπεται να κόβει το τεμάχιο εργασίας με λειαντικό εργαλείο: η διαδικασία επεξεργασίας συνοδεύεται από υψηλή θερμοκρασία, η οποία είναι επιβλαβής για την εξωτερική επικάλυψη. Οι θέσεις τσιπς, κοψίματα και βλάβες στο άνω προστατευτικό στρώμα για αντιδιαβρωτική προστασία αντιμετωπίζονται με σμάλτο επισκευής για πολυμερείς επικαλύψεις.

Όταν χρησιμοποιείτε προφίλ φύλλα με υδρορροή στην επιφάνεια, πρέπει να τοποθετούνται κάθετα, εξασφαλίζοντας ότι η αυλάκωση επικαλύπτεται με κάθε επόμενο στοιχείο πτώσης της επικάλυψης. Μια εγκάρσια επικάλυψη γίνεται μεταξύ γειτονικών πτερυγίων στα 15 εκ. Το στοιχείο πρόσοψης εγκαθίσταται πάνω από τη δομή οροφής δικτυωτού περίπου σε απόσταση ίση με το ύψος του κυματοειδούς κύματος. Το δάπεδο είναι στερεωμένο με βίδες στα πλάγια και από πάνω. Είναι ο ανώτερος συνδετήρας που στερεώνει σταθερά την μπροστινή λωρίδα στο κύμα του φύλλου, επειδή Τα προφίλ φύλλα χαρακτηρίζονται από μεγάλη ιστιοπλοΐα. Η σωστή πρόσδεση της ράβδου στην πρώτη γραμμή δεν θα επιτρέψει στις ριπές του ανέμου να σπάσουν τα φύλλα της οροφής. Για να βελτιωθεί η στεγανότητα μεταξύ των πτερυγίων και των προφίλ, οι κατασκευαστές τοποθετούν ένα πρόσθετο στρώμα μόνωσης ρολών στον ενδιάμεσο χώρο.

Τοποθέτηση του αετώματος - ολοκλήρωση της τοποθέτησης του μεταλλικού πλακιδίου

Επειδή η τελική πλάκα ολοκληρώνει τον κύκλο επικάλυψης οροφής και στη συνέχεια εκτελούνται ορισμένες προκαταρκτικές εργασίες πριν από την τοποθέτησή της. Σε αυτό το στάδιο, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τη ράβδο κουρτινών. Αλλά πριν την τοποθέτησή τους στα δοκάρια τοποθετούνται κατασκευασμένα ή αγορασμένα άγκιστρα για να συγκρατούν τα εξαρτήματα του συστήματος αποστράγγισης. Πάνω από αυτά με ειδικές βίδες για μεταλλικά κεραμίδια στο γείσο και το μετωπιαίο συμβούλιο καρφώθηκαν στο γείσο. Μόνο μετά από αυτό μπορείτε να προχωρήσετε στην τοποθέτηση του τελειώματος (μεταλλικά πλακίδια). Το εμπρόσθιο στοιχείο του συστήματος στέγης στέφει όλες τις προηγούμενες εργασίες και στερεώνεται πάνω σε πλήρως καλυμμένες με κλίση υλικού στέγης. Κρύβει όλους τους άκρες, κλείνει την πρόσβαση στον χώρο κάτω από την οροφή του ανέμου και τις βροχοπτώσεις.

Τοποθετείται στο παρμπρίζ για μέταλλο με την ακόλουθη σειρά:

 • Επιπλέον, ένα ξύλινο μπλοκ 40 x 40 mm είναι καρφωμένο στην ράγα ακμής των κλιμακοστασίων με καρφιά ή βίδες αυτοεπιπεδώματος. Αυτή η διατομή της κατασκευής πλέγματος θεωρείται βέλτιστη κατά την τοποθέτηση του μεταλλικού πλακιδίου. Η δοκός, όπως και ολόκληρο το κιβώτιο, πρέπει επιπλέον να εμποτιστεί με αντισηπτικό και πυροσβεστικό παράγοντα.
 • Στη συνέχεια, το εξάρτημα γίνεται: η εμπρόσθια ράβδος εφαρμόζεται έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πλήρης επικάλυψη της γωνίας από το άκρο της οροφής από την πρόσθετη καρφωμένη ράβδο στο επίπεδο του μεταλλικού κεραμιδιού. Η απόσταση θα διαφέρει από το ύψος του προφίλ του φύλλου πλακιδίων. Αυτό το μέγεθος μεταφέρεται στον πίνακα κάλυψης. Εδώ θα βρίσκονται οι γραμμές δίπλωσης και κοπής.
 • Πριν από την τοποθέτηση του αλεξήνεμου στο μεταλλικό πλακίδιο, κόβεται η άκρη του πίνακα με μεταλλικό ψαλίδι (με σήμανση).
 • Ένας ειδικός σφιγκτήρας κάμπτεται στην άκρη του πίνακα, προσανατολισμένος προς το αέτωμα. Με μια ποιοτική κάμψη, το φύλλο πλακιδίων θα πρέπει να ταιριάζει άνετα στο πλευρικό επίπεδο της καρφωμένης πρόσθετης δέσμης.
 • Η τοποθέτηση των πάνελ κεραμιδιών είναι από την κορυφή προς τα κάτω, είναι στερεωμένα με καρφιά στο κιβώτιο.
 • Είναι σημαντικό να διορθώσετε σωστά τη μπάρα. Για αυτό, οι βίδες οδηγούνται από τις πλευρές και από πάνω. Ένα από τα ανώτερα εξαρτήματα προσθέτει επιπλέον τη σύνδεση της μεταλλικής οροφής με την ανεμοθώρακα. Το μέγεθος της επικάλυψης της λωρίδας διατηρείται σε απόσταση 5 cm. Επιπλέον, οι κοχλίες κορυφογραμμής κινούνται από πάνω και στο άκρο των πλευρών.
 • Τα σημεία σύνδεσης των στοιχείων στέγης και των άκρων της λωρίδας σφραγίζονται με αυτοκόλλητο σφραγιστικό.
 • Η κάτω άκρη της λωρίδας αέρος σχηματίζεται από ένα πώμα: συνδέεται με την ράβδο με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες, σχηματίζοντας μια κλειστή γωνία.
 • Στο τέλος, θα χρειαστεί να βάψετε τις βίδες των βιδών με αυτοκόλλητη βίδα με ένα κιτ επισκευής.

Η έννοια του ντεκόρ στο σχεδιασμό των ταινιών φινιρίσματος

Υπάρχουν φορές που ένας ιδιοκτήτης θέλει να χτίσει μια στέγη με λιχουδιές, δημιουργώντας ένα αποκλειστικό εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων διακοσμητικές τεχνικές συχνά αντί του κανονικού σύμπλεξη δύο κάθετα μεταξύ τους επίπεδα μεταξύ τους, ένας από τους οποίους πιέζει την άκρη της στέγης στο υπόστρωμα, και το άλλο είναι στερεωμένο επί της πλευράς της οροφής, εξωτερική, πλευρά αεροπλάνο εκτελείται σε μια ασυνήθιστη στυλ. Μπορεί να είναι χαραγμένη δαντέλα από μέταλλο ή επιφάνεια με υφή για ξύλο. Τα κίνητρα των ανθρώπων χρησιμοποιούνται συχνά. Τέτοιες μετωπικές ράβδους γίνονται με ατομική παραγγελία, έτσι θα κοστίζουν περισσότερο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα άκρα του αετώματος είναι διακοσμημένα με κανονικές ορθογώνιες λωρίδες και η διακοσμητική διακόσμηση είναι ήδη στερεωμένη πάνω τους. Εάν είναι απαραίτητο, η διακόσμηση αποσυναρμολογείται εύκολα και αντικαθίσταται με ένα άλλο, χωρίς να αφαιρεθεί η βάση. Ακολουθεί ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορεί να φαίνεται το παρμπρίζ για τις μεταλλικές στέγες (φωτογραφία).

Έτσι, τέτοια μικρά στοιχεία σε περιοχή όπως η ακραία πλάκα (wind) και η λωρίδα γείσο διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο συνολικό όγκο των δραστηριοτήτων που ονομάζεται "Work Roof". Τα δάπεδα είναι σημαντικά για τη διαρρύθμιση της οροφής, τη μακρά περίοδο λειτουργίας χωρίς συντήρηση, τη μακροζωία. Πρόσθετα στοιχεία προστατεύουν την οροφή από ζημιές, διατηρώντας την ακεραιότητα της επικάλυψης.

Βετρόβικι, ως ένα είδος εκτροπής

Deflectors - αυτά τα αεροδυναμικά αξεσουάρ για αυτοκίνητα, σχεδιασμένα κυρίως για τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση των ροών αέρα μέσα και γύρω από το όχημα. Και επίσης εκτροπείς για αυτοκίνητα είναι απαραίτητα για την πιο άνετη οδήγηση και προστασία του εξωτερικού χώρου του αυτοκινήτου.

Ανάλογα με τις λειτουργίες που εκτελούνται και την τοποθεσία, όλοι οι εκτροπείς μπορούν να χωριστούν με αυτόν τον τρόπο:

 • Deflectors κουκούλα. Ο κύριος σκοπός τους είναι να προστατεύουν τα παρμπρίζ και το καπό από σπόρους άμμου, έντομα, μικρές πέτρες και ούτω καθεξής.
 • Deflectorsπαράθυρα (αλεξήνεμα). Αυτό το εξάρτημα έχει σχεδιαστεί για την καλύτερη προστασία της πλευράς παράθυρα από κάθε είδους βροχοπτώσεις, βρωμιά, σκόνη. Επίσης, τα παρμπρίζ βελτιστοποιούν απόλυτα την κυκλοφορία καθαρού αέρα στην καμπίνα.
 • Deflectors στην οροφή. Αυτό το εξάρτημα πρέπει να εγκατασταθεί εάν υπάρχει συρόμενο άνοιγμα στο αυτοκίνητο. Μεγιστοποιεί την άνεση κατά την οδήγηση με ανοιχτή καταπακτή. Ένα πολύ χρήσιμο εξάρτημα για αυτοκίνητα με παρόμοιο σχεδιασμό.
 • Πίσω εκτροπείς. Αυτό το εξάρτημα εγκαθίσταται συνήθως από τους ιδιοκτήτες των hatchback και των φορτάμαξας. Το κύριο καθήκον των οπίσθιων εκτροπέων είναι η διατήρηση της καθαρότητας των πίσω παραθύρων ακόμη και στη βροχή και το χιόνι.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότεροι τύποι deflectors - όλα εξαρτώνται από το συγκεκριμένο μοντέλο και το εμπορικό σήμα του αυτοκινήτου. Μια ιδιαίτερη θέση μεταξύ των εκτροπέων καταλαμβάνεται παράθυρα εκτροπής. Αυτό το εξάρτημα είναι απαραίτητο για οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Σχεδιάστηκε ειδικά σύμφωνα με συγκεκριμένες μάρκες και μοντέλα μηχανών.

Παράθυρα deflectors υαλοκαθαριστήρες στο mirdopov.ru

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εισάγει αποκλειστικά μοντέλα στην προσοχή των πελατών μας εκτροπείς καλύτερης ποιότητας. Απόκτηση ενόςεφέ εκτοξευτήρα παραθύρων, (αλεξήνεμα) μπορούμε να υπολογίσουμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων, τον βέλτιστο χρόνο παράδοσης και τις λογικές τιμές.

Παρουσιάζονται στα μοντέλα της ιστοσελίδας μας εκτροπείς παράθυρα έχουν αποκλειστικό, πρωτότυπο σχεδιασμό και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων. Για να το πάρει εκτροπείς για αυτοκίνητα, Απλά πρέπει να βρείτε το μοντέλο και το εμπορικό σήμα του αυτοκινήτου σας. Στοαισθητήρια να εναρμονιστεί πολύ αρμονικά με το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας, δίνοντάς του την πληρότητα. Οι άριστες σχεδιαστικές λύσεις συμπληρώνονται με πρακτικά και λειτουργικά εξαρτήματα που αποσκοπούν κυρίως στην επίτευξη της απαραίτητης αεροδυναμικής και ακουστικής άνεσης στην καμπίνα κατά τη διάρκεια της κίνησης του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, αυτό αφορά την άνεση κατά την οδήγηση αυτοκινήτων σε αρκετά υψηλές ταχύτητες.

Παράθυρα εκτροπής, που παρουσιάζονται στη συλλογή μας, έχουν σχήμα στραμμένο στη βάση της στερέωσης, η οποία αποφεύγει ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της πλειοψηφίας VETROVIKOV - θόρυβος από κραδασμούς κατά την οδήγηση αυτοκινήτου σε υψηλές ταχύτητες. Παράθυρα εκτροπής (αλεξήνεμα) επιτρέπουν στον οδηγό και στους επιβάτες να ανοίγουν αθόρυβα τα παράθυρα αυτοκινήτων, χωρίς να φοβούνται ότι η βροχή, το χιόνι, τα μικρά συντρίμμια, η βρωμιά μπορούν να εισέλθουν μέσα.

Εγκατάσταση αλεξηνέμων

Εγκατάσταση εκτροπείς συμβαίνει τοποθετώντας τα στο επάνω πλαίσιο των θυρών του αυτοκινήτου με ταινία διπλής όψης που συνοδεύει αυτό το εξάρτημα αυτοκινήτου. Τέτοια στερέωση αξεσουάρ θα αποφύγει την άσκοπη επαφή με τα πλευρικά παράθυρα του αυτοκινήτου, αποτρέποντας έτσι το σχηματισμό διαφόρων ειδών γρατζουνιές.

Εκτροπείς για αυτοκίνητα - αυτό είναι πραγματικά απαραίτητο για σχεδόν οποιοδήποτε αυτοκίνητο, ένα προστατευτικό εξάρτημα. Μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα που προσφέρει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην ιστοσελίδα μας. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για την επιλογή, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον διευθυντή μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας. Το κατάστημά μας πωλεί μόνο ποιότητα παράθυρα εκτροπής, η παραγωγή του οποίου πληροί όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Vetrovik στη στέγη για Gazelle κάτω από το standard van

Περιγραφή

Vetrovik στη στέγη για Gazelle κάτω από το standard van

Με την παρουσία ολόκληρης της σειράς υαλοκαθαριστήρων στο gazelle, το ύψος του σώματος κυμαίνεται από 1600 mm έως 2200 mm.

Γιατί χρειάζομαι ένα fairing;

Στις καμπίνες των οδηγών φορτηγών, μπορείτε συχνά να δείτε dragfayilers - fairings που μειώνουν την μετωπική αντίσταση ενός τεράστιου βαγονιού. Η αποτελεσματικότητά τους σε υψηλές ταχύτητες ταξιδιού είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Ωστόσο, στην αγορά βρίσκουν όλο και περισσότερα περιθώρια για φορτηγά πόλης χαμηλής χωρητικότητας της κατηγορίας «Gazelles» ή «Bulls». Πόσο χρήσιμο είναι; Ας ελέγξουμε:

Για τις δοκιμές πήραμε το Gazelle GAZ-3302 με τον κινητήρα καρμπιρατέρ ZMZ-406 σε καλή τεχνική κατάσταση και 25 χιλιάδες χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα μάλλον βαρύ φορτηγό πάνελ - το βάρος του αυτοκινήτου ήταν 2750 κιλά. Ο μετρητής ροής καυσίμου, ένα σύνολο εξοπλισμού μέτρησης, δύο δοκιμαστές και ένα φορτίο το αύξησαν σε 2.950 kg. Ήταν σε αυτή τη μορφή που η «Gazelle» πέρασε την πρώτη φάση των μετρήσεων. Στη συνέχεια ήρθε η σειρά της δεύτερης φάσης των δοκιμών - το φέρινγκ της επιχείρησης «Ντακάρ» απομακρύνθηκε από το φορτηγό.

Εγκατάσταση φέρινγκ πήρε μισή ώρα και δεν προκαλούν προβλήματα: chetyremyazazhimami σε υδρορροές προσέλκυσε πάνω, τότε και ένα ζευγάρι των δύο βίδες πλευρά διάφραγμα είναι στερεωμένα στην καμπίνα. Με την ευκαιρία, ακριβώς λόγω των πλευρικών πλακών, επιλέξαμε αυτό το μοτίβο - την πιο ολοκληρωμένη διαμόρφωση του φέρινγκ και υποσχέθηκε τα καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα πάλι στον δυναμομετρικό δρόμο. Ένας αγώνας στον Παναμά, άλλος, τρίτος: Τα αποτελέσματα δεν ήταν μόνο θετικά - ήταν εκπληκτικά!

Ένας από τους κύριους δυναμικούς δείκτες του αυτοκινήτου είναι ο χρόνος επιτάχυνσης στα 100 km / h. Χωρίς το φεστιβάλ, η Gazelle επιταχύνθηκε για ένα ολόκληρο λεπτό ή, ακριβέστερα, 59,9 δευτερόλεπτα - είναι κατανοητό, τα τελευταία χιλιόμετρα πριν από το μέγιστο 105,5 km / h δεν ήταν εύκολο. Πολλοί οδηγοί των Gazelles θα πουν σίγουρα ότι οδήγησαν τη βελόνα του ταχύμετρου περαιτέρω - τους απογοητεύουν, τα αισιόδοξα μοσχεύματα συσκευών όσο το 9%. Μιλάμε για τις ακριβείς τιμές της ταχύτητας, που καθορίζονται από το σύνθετο «Datron». Και τι γίνεται με το φεστιβάλ; Αρχικά, το πλεονέκτημα είναι ελάχιστα αξιοσημείωτο - το σήμα των 60 km / h περνάει μόλις 0,7 δευτερόλεπτα γρηγορότερα. Αλλά η ρωγμή άρχισε να αυξάνεται ταχύτατα: τα 80 km / h έχουν ήδη επιτευχθεί με ταχύτητα 3,4 s πιο γρήγορα και τα 100 km / h κατά 14,1 s - το κέρδος ήταν 23%!

Επιταχύνοντας ταχύτερα, το αυτοκίνητο έδειξε συνολική ταχύτητα 113,0 χλμ / ώρα, βελτιώνοντας τη μέγιστη ταχύτητά του κατά 7%. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις επιτεύχθηκε η ταχύτητα IV.Για να εκτιμηθεί μια τέτοια αύξηση στο «μέγιστο», σημειώνουμε ότι χωρίς βελτίωση της αεροδυναμικής, για το σκοπό αυτό θα πρέπει να αυξήσουμε την ισχύ του κινητήρα κατά 22%. Ένας άλλος εύγλωττος δείκτης είναι το run-out - η απόσταση που ένα αυτοκίνητο μπορεί να σαρώνει ενώ η ταχύτητά του πέφτει από 100 km / h σε 50 km / h. Στην περίπτωσή μας, αυξήθηκε κατά 20%.

Τα ακριβή στοιχεία επιβεβαιώνονται από υποκειμενικές αισθήσεις: το αυτοκίνητο έχει γίνει πιο δυναμικό, είναι λιγότερο απαραίτητο να αλλάξει ταχύτητα, η προσπέραση έγινε πιο έντονη. Το τελευταίο μιμείται την άσκηση "ελαστικότητα" - επιτάχυνση στην IV ταχύτητα από 60 σε 100 km / h. Χωρίς το φεστιβάλ, η Gazelle ήταν 47,1 με επιτάχυνση και με 33,9 s - βελτίωση 28%! Ωστόσο, η ανάπτυξη των δυναμικών δεικτών δεν περιορίζεται σε. Η συνέπεια της καλής απλοποίησης είναι η βελτίωση της οικονομίας καυσίμου. Εδώ ο λογαριασμός δεν θα διαρκέσει για δευτερόλεπτα και χιλιόμετρα, αλλά για λίτρα και ρούβλια.

Η κατανάλωση καυσίμου μετρήθηκε με την πιο οικονομική μετάδοση V με καθορισμένες αυστηρά διατηρούμενες ταχύτητες σε τέσσερις διαδρομές - δύο σε κάθε κατεύθυνση για να αποκλειστεί η επίδραση του ανέμου. Με ταχύτητα 60 χλμ. / Ώρα - την οριακή τιμή για την πόλη, η κατανάλωση βενζίνης ανά 100 χλμ. Έδινε 11,1 λίτρα στην πρώτη περίπτωση και 10,3 λίτρα στη δεύτερη. Η διαφορά είναι μόνο 0,8 λίτρα ή 7%. Στα 90 km / h - την επιτρεπόμενη ταχύτητα έξω από την πόλη, αντίστοιχα, 17,6 λίτρα και 15,0 λίτρα ανά 100 km. Η κατανάλωση μειώθηκε κατά 2,6 λίτρα ή 15%.
Η ταχύτητα των 100 χλμ. / Ώρα, στην πραγματικότητα, το όριο για το αυτοκίνητο χωρίς φέρινγκ σε V μετάδοσης - το πεντάλ του «φυσικού αερίου» έχει, κυριολεκτικά, γλιστρήσει στο πάτωμα. Εξ ου και η κατανάλωση των 25,4 λίτρων ανά 100 χλμ. Με το να μην μπορεί να βιαστεί ο κινητήρας, υπάρχει ακόμα ένα αποθεματικό κάτω από το πεντάλ, και η κατανάλωση βενζίνης πέφτει σε ένα λογικό 17,7 λίτρα - κατά 7,7 λίτρα ή 30% λιγότερο!

Ωστόσο, αυτό οδηγεί σε αυτό που ονομάζεται «ακαδημαϊκή» άσκηση. Σε ένα πραγματικό ταξίδι το αυτοκίνητο πρέπει να επιταχύνει και να φρενάρει, να σέρνει κατά μήκος των πολυσύχναστων δρόμων, να σταθεί σε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας και έχουμε αναπαραχθεί - 300 χιλιομέτρων διαδρομή στην περιοχή της Μόσχας, την περιφέρεια και το κέντρο της Μόσχας, πέρασε την πρώτη χωρίς ένα fairing με σκορ 14,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, και στη συνέχεια με ένα φέρινγκ, οι δαπάνες πρέπει 12,9 λίτρα. Η διαφορά ήταν 1,5 λίτρα ή 10%!

Για όλες τις ερωτήσεις που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αριθμούς τηλεφώνου που αναφέρονται στις "Επαφές" και στις σελίδες του ιστότοπου.

Εξαρτήματα αυτοκινήτου Gabel-3302, Επόμενο, Επιχειρήσεις


Προδιαγραφές προϊόντων:
Μάρκα: GAS
Σειρά: Gazelle
Χώρα προέλευσης: Ρωσία