Καθαριστές αέρα με υγραντήρα

Η εταιρεία Sharp παρουσιάζει μια νέα αποκλειστική περιορισμένη συλλογή κλιματικών συμπλεγμάτων της σειράς KCG. Οι συσκευές που αντιπροσωπεύουν τη σειρά KCG κατασκευάζονται σε βελτιωμένη θήκη και εξοπλίζονται με νέο πίνακα οργάνων. Χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας, τα όργανα είναι σε θέση να παρακολουθούν συνεχώς τον κλιματισμό.

Το Sharp KCD41RW έχει σχεδιαστεί για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα από οικιακή σκόνη και επιβλαβείς ακαθαρσίες.

24 190 22 390 τρίψτε.

Η εταιρεία Sharp παρουσιάζει μια νέα αποκλειστική περιορισμένη συλλογή κλιματικών συμπλεγμάτων της σειράς KCG. Οι συσκευές που αντιπροσωπεύουν τη σειρά KCG κατασκευάζονται σε βελτιωμένη θήκη και εξοπλίζονται με νέο πίνακα οργάνων. Χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας, τα όργανα είναι σε θέση να παρακολουθούν συνεχώς τον κλιματισμό.

Το Sharp KCD61RW έχει σχεδιαστεί για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα από οικιακή σκόνη και επιβλαβείς ακαθαρσίες.

32 490 29 490 τρίψτε.

Το πολυλειτουργικό κλιματικό συγκρότημα της νέας γενιάς NEOCLIMA FAURA NFC-260 AQUA θα δημιουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά το βέλτιστο μικροκλίμα στο σπίτι σας. Πολλοί αισθητήρες και αυτόματος συντονισμός καθιστούν τη συσκευή την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της εργασίας και η λειτουργία της είναι εύκολη και βολική.

18 900 14 990 τρίψτε.

Το μοντέρνο και εύχρηστο σύστημα πλύσης αέρα Boneco 2055D (έως 50 τ.μ.) έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ένα άνετο επίπεδο υγρασίας 24 ώρες την ημέρα. Συνδυάζει τις λειτουργίες καθαρισμού και υγρασίας του αέρα. Δυνατότητα αρωματικής ατμόσφαιρας στο δωμάτιο. Το μοντέλο διαθέτει οθόνη LCD.

Φωτοκαταλυτικός καθαριστής αέρα με λειτουργία υγρασίας αέρα. Αφαιρεί αποτελεσματικά όλα τα πιθανά αλλεργιογόνα, μυρωδιές, επιβλαβή αέρια, βακτήρια και ιούς.

 • αφαίρεση αλλεργιογόνων:
 • ιούς και βακτήρια:
 • αέρια και οσμές:
 • σπόρια μούχλας:
 • καπνός:
 • μεγάλη σκόνη:

Το μοντέρνο πλύσιμο αέρα Electrolux EHAW-9515D (έως 40 τ.μ.) θα δώσει καθαρό και υγιεινό αέρα και άνετο επίπεδο υγρασίας 24 ώρες την ημέρα.

Καθαριστικό υγραντήρα - μια εξαιρετική συσκευή για τη διατήρηση άνετης και υγιεινής αναπνοής στο σπίτι. Η συσκευή ρυθμίζει το επίπεδο της σκόνης, του ιονισμού και της υγρασίας, επιτρέποντάς σας να αναπνέετε ένα πλήρες στήθος και να μην ανησυχείτε για τα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα. Αγοράστε καθαρισμού και ύγρανσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο το χειμώνα και την άνοιξη, όταν η υπερβολική ξηρότητα του αέρα, και η πληρότητα των βλαβερών στοιχείων επικίνδυνων για την υγεία των ατόμων με ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος των μικρών παιδιών και άβολα για το μέσο άτομο.

Κριτήρια για την επιλογή καθαριστικών υγραντήρα

Κατά την επιλογή ενός υγραντήρα καθαριστής αέρα στο διαμέρισμα, όπου υπάρχουν άνθρωποι με συχνές πνευμονική νόσο στην πρώτη θέση θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο πόσο καλά η συσκευή «αφαιρεί» από τον αέρα τοξίνες, αλλεργιογόνα και τα βακτήρια. Η αποτελεσματικότητα του καθαρισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά ο κύριος τύπος είναι το φίλτρο:

 • μηχανική?
 • ηλεκτροστατική;
 • ιονική;
 • φωτοκαταλυτική;
 • νερό ·
 • αδρανειακό.
  άνθρακα.

Ανάλογα με τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο σπίτι, με ποια μορφή λαμβάνει χώρα η ασθένεια, θα πρέπει να επιλέγεται ένα καθαριστικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Αγοράστε καθαριστικά και υγραντήρες χρειάζονται, με βάση τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • δύναμη εργασίας ·
 • μέθοδος εγκατάστασης.
 • εξοπλισμό.

Τα καθαριστικά αέρα είναι σχεδιασμένα για διαφορετικές περιοχές. Η απόδοση του φίλτρου αέρα εξαρτάται από την ικανότητα της συσκευής και από τον όγκο της ατμόσφαιρας που καθαρίζεται και, κατά συνέπεια, πόσο ασφαλής και εύκολη είναι η αναπνοή στο σπίτι. Εάν είναι εγκατεστημένος ένας καθαριστής με μηχανική διήθηση, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε: η συσκευή που λειτουργεί με πλήρη ισχύ πρέπει να περάσει από τον ίδιο τον αέρα όγκο ίσο με την περιοχή του δωματίου (τρεις φορές την ώρα).

Για άλλους τύπους φίλτρων για τον καθαριστή του υγραντήρα δεν υπάρχουν αντιστοιχίες μεταξύ της ισχύος και της περιοχής των δωματίων, είναι προτιμότερο να εμπιστευτείτε τις συστάσεις που αναφέρονται στο τεχνικό δελτίο τεχνικών δεδομένων.

Η μέθοδος εγκατάστασης και εξοπλισμού

Πριν αγοράσετε καθαριστικά και υγραντήρες για ολόκληρο το διαμέρισμα ή για πολλά δωμάτια, είναι σημαντικό να καθορίσετε τον τρόπο εγκατάστασης. Τα προϊόντα μπορούν να είναι πάτωμα, τοίχος, επιφάνεια εργασίας, τοποθετημένα σε ψευδοροφή. Κάθε μία από τις επιλογές έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για να εξασφαλίσετε την ασφαλή αναπνοή, συνιστάται η εγκατάσταση ενός καθαριστικού υγραντήρα σε κάθε δωμάτιο.

Η ικανότητα καθαρισμού και υγρασίας του αέρα επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού φίλτρων και δεξαμενών νερού μέσω των οποίων διέρχονται οι ροές αέρα. Ο καθαριστής του υγραντήρα αέρα μπορεί να περιέχει ιονιστές και λαμπτήρες υπεριώδους για απολύμανση και περαιτέρω καθαρισμό της ατμόσφαιρας.

Η εταιρεία «ALLERGODIL» σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράζουν ηλεκτρική και υγραντήρα οποιασδήποτε διάταξης σε προσιτή τιμή, για να αντιμετωπίσουν την υπερβολική ξηρότητα του αέρα και τη σκόνη και αλλεργιογόνες ουσίες. Ξεφορτωθείτε τη γύρη, τον καπνό και τις δυσάρεστες οσμές και αφήστε τον εαυτό σας να αναπνεύσει βαθιά!

12 καλύτερα φίλτρα αέρα και "ροδέλες αέρα"

Ένας καλός καθαριστής αέρα είναι μια χρήσιμη αγορά για ένα σπίτι στο οποίο ζουν οι αλλεργιοί, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια τέτοια συσκευή, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, θα είναι αποτελεσματική και άνετη στη χρήση.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καλού καθαριστή αέρα

Μέγιστη ανταλλαγή αέρα

Είναι γνωστό ότι με την αποτελεσματική λειτουργία η συσκευή πρέπει να διέρχεται μέσω του αέρα στο δωμάτιο 2-3 φορές την ώρα. Επομένως, υπολογίστε τον όγκο του δωματίου (σε κυβικά μέτρα) και πολλαπλασιάστε τον αριθμό αυτό κατά τρεις και, στη συνέχεια, ελέγξτε το αποτέλεσμα με τις παραμέτρους των διαφορετικών συσκευών καθαρισμού του αέρα.

Χρησιμοποιημένα φίλτρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων: ηλεκτροστατικά, οζονιστικά, φωτοκαταλυτικά, νερό, άνθρακας, φίλτρα HEPA. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά. Για ποιοτικά μοντέλα, υπάρχουν πολλά φίλτρα ταυτόχρονα, δηλ. καθαρισμός πολλών σταδίων.

Εύκολη συντήρηση

Πρέπει να ληφθούν υπόψη 2 σημεία:

 • Η ώρα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τη φροντίδα της συσκευής. Εάν το ηλεκτροστατικό φίλτρο απαιτεί πλύση όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, και το φωτοκαταλυτικό φίλτρο - κάθε έξι μήνες, τότε οι πλύσεις αέρα χρειάζονται καθημερινή προσοχή (αλλαγή και ρίψη νερού).
 • παρουσία στο σχεδιασμό μπλοκ αντικατάστασης, το κόστος και τη συχνότητα αντικατάστασής τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πρόκειται για δείκτες, οθόνες, φωτιστικά, χρονοδιακόπτες, αρωματισμό, λάμπες UV, κλπ. Η πιο σημαντική από τις λειτουργίες "μπόνους", για την οποία αξίζει να πληρώσετε, είναι η δυνατότητα ελεγχόμενου υγροποίησης του αέρα.

Υγραντήρες καθαρισμού αέρα

Πλυντήρια αέρα

Οι νεροχύτες ταυτόχρονα ενυδατώνουν και καθαρίζουν τον αέρα σκόνης και άλλων ρύπων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουν αναλώσιμα. Η υγρασία και ο καθαρισμός του αέρα διεξάγονται χωρίς τη χρήση αντικαταστάσιμων φίλτρων.
Για τον καθαρισμό, ο αέρας λειτουργεί είτε μέσω ενός συστήματος υγρανθέντων δίσκων, είτε μέσω μιας κουρτίνας με ανεμιστήρα.
Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των πλύσεων αέρα - το νερό εξατμίζεται φυσικά, και η υγρασία στο δωμάτιο δεν μπορεί να αυξηθεί πάνω από ένα άνετο 60%. Οι ανεπάρκειες αυτών των συσκευών περιλαμβάνουν θόρυβο και αξιοπρεπείς διαστάσεις.

Κλιματικά συμπλέγματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Πολυλειτουργικές συσκευές που συνδυάζουν σε ένα μόνο περίβλημα τρεις ξεχωριστές συσκευές: ένα πλήρες καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα με παραδοσιακή "ψυχρή" εξάτμιση και έναν ιονιστή.

Πλεονεκτήματα των κλιματικών συστημάτων:

 • Η παρουσία ενός έξυπνου συστήματος για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και της σχετικής υγρασίας, που επιτρέπει την αυτόματη χρήση της συσκευής.
 • Υψηλός βαθμός καθαρισμού του αέρα με ή χωρίς υγρασία (σε αντίθεση με τις κλασικές πλύσεις αέρα).

Μειονέκτημα:

 • Η ανάγκη για περιοδική αντικατάσταση των "ξηρών" και (ή) φίλτρων ενυδάτωσης.

Σας προσφέρουμε μια βαθμολογία από τα καλύτερα φίλτρα αέρα και πλυντήρια αέρα, δημοφιλή στη ρωσική αγορά και άξιζε το 2017-2018, θετική ανατροφοδότηση από τους εμπειρογνώμονες και τους απλούς αγοραστές.

Οι καλύτεροι φτηνοί καθαριστές αέρα

Ο φθηνός συμπαγής και ευχάριστος καθαριστής αέρα Foxcleaner Ion έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μικρά δωμάτια 15-20μ². Με βάρος μόλις 1,5 kg η συσκευή είναι αρκετά κινητή και μεταφέρεται εύκολα στο δεξιό μέρος του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

Παρά τις μικρές διαστάσεις, η συσκευή διαθέτει ένα σοβαρό σύστημα καθαρισμού αέρα 5 σταδίων:

 • Προκαταρκτικό φίλτρο - συγκρατεί μεγάλα σωματίδια μεγαλύτερα από 2,5 mm (σκόνη, μαλλιά, μαλλί, ίνες υφασμάτων κ.λπ.).
 • Αποσμητικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα - απορροφά τον καπνό και τις οσμές.
 • Φίλτρο HEPA - συλλαμβάνει τα μικρότερα σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, των ιών, των βακτηρίων.
 • Φωτοκαταλυτικό φίλτρο - προστατεύει από πολύπλοκες χημικές μολυσματικές ουσίες (φορμαλδεΰδη και άλλες επιβλαβείς αναθυμιάσεις, αέρια).
 • UV-λαμπτήρας - έχει αντιβακτηριακή δράση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η λειτουργία ιονισμού, η οποία, όπως και η βακτηριοκτόνος λυχνία, μπορεί να απενεργοποιηθεί.

 • Συμπαγεια;
 • Φτηνά εναλλάξιμα φίλτρα.
 • Σχετικά χαμηλή τιμή.
 • Χαμηλή ισχύς.

Το πιο φθηνό σε αυτή την κατάταξη είναι η καλύτερη συσκευή καθαρισμού αέρα. Ταυτόχρονα, αφαιρεί γρήγορα και σχεδόν σιωπηρά σκόνη, σωματίδια μαλλιού και ινών, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα από τον αέρα ηλεκτροστατικά. Σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια έως 25 τ.μ. Καταναλώνει μόνο 8 watts. Ο ανεμιστήρας, όμως, παράγει περισσότερο θόρυβο από τον απαραίτητο, αλλά αυτό το μοντέλο δεν χρειάζεται να αλλάξει φίλτρα: το ενσωματωμένο λειτουργεί όλη τη διάρκεια ζωής και χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό. Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής και χαριτωμένη.

 • Χαμηλή τιμή
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Συμπαγές μέγεθος
 • Κομψή σχεδίαση
 • Υπάρχει μια λειτουργία κυκλικής λειτουργίας
 • Οι πλάκες συλλογής σκόνης απομακρύνονται εύκολα
 • Θορυβώδης
 • Χαμηλή ισχύς

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα υψηλής απόδοσης με φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων

 • Αξιοπρεπής ισχύς
 • Τεχνολογία Flash Streamer
 • Η αξιοπρεπής περιοχή εξυπηρέτησης
 • Πολύ ήσυχο
 • Απλή λειτουργία
 • Υψηλή τιμή
 • Μια απτή οσμή

Ο δημοφιλής καθαριστής αέρα Intense Pure Air PU4025 Automatic από την Tefal έχει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για την παροχή ενός άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή το γραφείο. Είναι σχεδιασμένο για συντήρηση επιφάνειας έως 35μ².

Το σύστημα καθαρισμού πραγματοποιείται με βάση 4 ενσωματωμένα φίλτρα:

 • Πρωτοβάθμια. Παγιδεύει μεγάλη σκόνη, τρίχες κ.λπ.
 • Ενεργός άνθρακας. Είναι σε θέση να απορροφά οσμές, καπνό και πτητικές οργανικές ενώσεις.
 • HEPA. Εκτελεί καθαρισμό με καθαρό αέρα.
 • NanoCaptur. Καταστρέφει τους πιο επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρύπους - φορμαλδεΰδη.

Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία ιονισμού, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας, ενισχύοντας την ανοσία και μειώνοντας την κόπωση. Με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων, η συσκευή παρακολουθεί τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης και επιλέγει ανεξάρτητα μία από τις τέσσερις πιθανές ταχύτητες διήθησης.

 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου (22 dB στην ελάχιστη ταχύτητα, 45 dB στο μέγιστο).
 • Υψηλός βαθμός διήθησης.
 • Το χρονόμετρο.
 • Δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα φίλτρα αντικατάστασης.

Αυτός ο καθαριστής αέρα στις διαβεβαιώσεις του κατασκευαστή σε ισχύ 30 W είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα (CARD) έως 237 m³ / h. Εργονομικό λευκό σώμα από πλαστικό ABS υψηλής ποιότητας.

Το σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης περιλαμβάνει:

 • Έξυπνος αισθητήρας, υπεύθυνος για την ποιότητα του αέρα.
 • Λειτουργία γνωστοποίησης της ανάγκης αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου.
 • Ενδεικτική λυχνία κλιματισμού 3 σταδίων.
 • Επιλογή 3 ταχυτήτων ανεμιστήρα.
 • Χρονοδιακόπτης για 1, 4 και 8 ώρες με αυτόματο κλείσιμο.

Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σε 3 στάδια. Κατ 'αρχάς, ένα πρωτεύον φίλτρο εισέρχεται στην περίπτωση, συλλαμβάνοντας μεγάλα σωματίδια ρύπων, μαλλιών, μαλλιού. Επιπλέον, το φίλτρο άνθρακα εξαλείφει τα επιβλαβή αέρια και τις δυσάρεστες οσμές. Ο προκύπτων λεπτός καθαρισμός από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, μικροβίων και αλλεργιογόνων είναι το "προνόμιο" ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού φίλτρου HEPA.

 • Αξιοπρεπείς επιδόσεις.
 • Ποιοτική συναρμολόγηση.
 • Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης.
 • Ακριβά "αναλώσιμα"?
 • Δεν υπάρχει φωτοκαταλυτικό φίλτρο, ιονισμός.

Το Atmos Vent-1550 είναι μια συμπαγής και εύχρηστη συσκευή που λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του καθαρισμού αέρα σε πολλά στάδια μεγάλης εμβέλειας. Με μια κατανάλωση ισχύος 50 W, αυτό το φίλτρο αέρα μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτια μέχρι 45 m².

Ο σχεδιασμός παρέχει έναν αποδοτικό και χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα μετατροπέα 3 ταχυτήτων, ικανό για μέγιστη ανταλλαγή αέρα μέχρι 110 m³ / h. Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σταδιακά σε 6 στάδια: πρωτογενή, HEPA, άνθρακα, φωτοκαταλυτικά φίλτρα, λάμπα UV, ιονισμός.

Το μοντέλο διαθέτει μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό, που ελέγχεται από πλήκτρα αφής. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης παρακολουθεί την κατάσταση των φίλτρων και τους ειδοποιεί για μόλυνση. Τα συστήματα ιοντισμού και φωτοκατάλυσης (που λειτουργούν μαζί με βακτηριοκτόνο λαμπτήρα) μπορούν να μεταβληθούν. Η λειτουργία του προγραμματιζόμενου χρονοδιακόπτη είναι επίσης χρήσιμη.

 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Δεν είναι κακή απόδοση.
 • Τα φίλτρα απαιτούν περιοδική αντικατάσταση.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος
 • Μεγάλη περιοχή υπηρεσιών
 • Συμπεριλαμβάνονται επτά φίλτρα
 • Οθόνη αφής
 • Ενδιαφέρουσα σχεδίαση
 • Καθαρός καθαρισμός οσμών
 • Θορυβώδης (53 dB)

Οι καλύτερες πλύσεις αέρα (χωρίς αναλώσιμα)

 • Απλή κατασκευή
 • Αξιόπιστη και ασφαλής
 • Αυτόματη απενεργοποίηση χωρίς νερό
 • Δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα υγρασίας
 • Δεν υπάρχουν εναλλάξιμα εξαρτήματα
 • Στη μέγιστη ισχύ, θορυβώδη

Το συμπαγές και μοντέρνο πλύσιμο αέρα από την κορεατική μάρκα Winia είναι μια πρακτική και ευέλικτη συσκευή για αποτελεσματική υγρασία και καθαρισμό του αέρα. Για την αξιοπιστία και την απόδοση, το μοντέλο δεν είναι κατώτερο από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές του, αλλά κοστίζει σχεδόν διπλάσια. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για συντήρηση χώρων έως 40μ² και έχει απλό και βολικό έλεγχο αφής. Μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 7 λίτρων, η κατανάλωση ενέργειας δεν είναι μεγαλύτερη από 15 watts. Η λειτουργία αυτόματης συντήρησης υγρασίας είναι διαθέσιμη και 5 λειτουργικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λειτουργίας.

Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην τεχνολογία της φυσικής έκπλυσης του αέρα με ταυτόχρονη υγρασία. Η λειτουργία προ-ιονισμού είναι διαθέσιμη. Οι δίσκοι εργασίας έχουν μια μοναδική δομή 3D και έχουν αντιβακτηριακή επικάλυψη. Ο καθαρισμός του αέρα δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου αναλώσιμα. Το μόνο στοιχείο που χρειάζεται να αντικατασταθεί είναι το φίλτρο ιονισμού Bio-Silver Stone. Ωστόσο, αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Winia AWI-40, είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς αυτό ή απλά να τοποθετήσετε οποιοδήποτε ασημένιο αντικείμενο σε δοχείο με νερό.

 • Προσιτή τιμή?
 • Ποιοτική συναρμολόγηση και υλικά.
 • Αποτελεσματική εργασία.
 • Θορυβώδης, όπως όλες οι πλύσεις αέρα.
 • Ανακριβής υγρασία.

Το πιο απλό στη χρήση είναι το πλύσιμο με αέρα, το οποίο δεν απαιτεί αναλώσιμα και καταναλώνει πολύ μικρή ισχύ (20 W). Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε το τρέχον και απαραίτητο επίπεδο υγρασίας. Υπάρχει μια αντιβακτηριακή προστασία - ράβδος ιονίζοντος αργύρου, καθώς και μια λειτουργία αρωματισμού του υγρού. Υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας υγρασίας. Η δεξαμενή για νερό με αξιοπρεπή μεγέθη - 7 λίτρα. Τομέας εφαρμογής - έως 50 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Ο θόρυβος είναι ελάχιστος, δεν θα σας ενοχλήσει τη νύχτα.

 • δύο στάδια ισχύος
 • αυτόματη συντήρηση της στοχευόμενης υγρασίας
 • ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υγρόμετρο
 • δείκτη καθαρισμού συσκευής
 • τη δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.
 • Αρκετά μεγάλο
 • Ο καθαρισμός είναι πολύ χρονοβόρος

Τα καλύτερα κλιματικά συγκροτήματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Ο πολυλειτουργικός "έξυπνος" καθαριστής αέρα της Panasonic αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία. Έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση κατοικιών έως 30 τ.μ. και είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν την κατάσταση του ατμοσφαιρικού αέρα και ανταποκρίνονται έγκαιρα στην εμφάνιση ρύπανσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του κλιματικού συστήματος:

 • Τεχνολογία NANOE ™ βασισμένη σε νανοϋλικά μακράς δράσης που λαμβάνονται από μόρια νερού (και όχι από οξυγόνο). Υπεύθυνος ιονισμού, προωθεί την επιταχυνόμενη υγρασία του αέρα, εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στα έπιπλα, τα χαλιά, τα ρούχα.
 • Σύνθετο σύστημα καθαρισμού αέρα. φίλτρο ΟΠΕ συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια, το Super Alleru Buster καταστέλλει την δραστικότητα των 17 ειδών αλλεργιογόνων, φίλτρο πράσινο τσάι κατεχίνη εξουδετερώνει μέχρι 99% των ιών, μυκήτων και μούχλας, φίλτρο απόσμησης καταπολεμά τις οσμές?
 • ECONAVY. Εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%.
 • Λειτουργία Turbo;
 • Δυνατότητα χρήσης αυτόματων και χειροκίνητων ρυθμίσεων.
 • Τρισδιάστατη κυκλοφορία ροών αέρα.
 • Ένδειξη της ποιότητας του αέρα και της υγρασίας.
 • Κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.
 • Διάρκεια ζωής σύνθετου φίλτρου - 5, ενυδατική - 10 χρόνια.
 • Καθαρισμός με βαθύ αέρα και αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Μικρός όγκος του δοχείου για νερό.

Αποτελεσματικό κλιματικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για καθαρισμό, υγρασία και ιονισμό στον οικισμό μέχρι 21 τ.μ. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε κομψό μοντέρνο σχεδιασμό με κυρίαρχο λευκό χρώμα. Το σχετικά μικρό μέγεθος και το ελαφρύ βάρος καθιστούν εύκολη τη μετακίνηση της συσκευής στον τόπο όπου το αποτέλεσμα από τη χρήση είναι το πιο απαραίτητο και σημαντικό.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι λειτουργίας:

 • Καθαρισμός αέρα. Μεταχειρισμένα σύστημα τριών σταδίων, που αποτελείται από ένα προκαταρκτικό, φίλτρα απόσμησης και υψηλή ΗΕΡΑ απόδοσης, επιβραδύνοντας έως 99,97% μικρότερα σωματίδια. Εφαρμογή της μοναδικής τεχνολογίας ιονισμού Το Plasmacluster επιτρέπει την απενεργοποίηση των αερομεταφερόμενων βακτηριδίων, των ιών, των σπόρια των καλουπιών και άλλων αλλεργιογόνων.
 • Καθαρισμός και ενυδάτωση. Η εξάτμιση της υγρασίας πραγματοποιείται με φυσικό (ψυχρό) τρόπο χωρίς τον κίνδυνο υπερβολικής διαβροχής και εμφάνισης επιδρομής στα έπιπλα.
 • Ιονική βροχή. Η ταυτόχρονη υγρασία και ο ιονισμός ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του αέρα από ακαθαρσίες και συμβάλλουν επίσης στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και του στατικού ηλεκτρισμού.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο ηλεκτρονικό έλεγχο με υποστήριξη για αισθητήρες σκόνης, θερμοκρασίας και υγρασίας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Αποτελεσματική και όχι θορυβώδης εργασία.
 • Μια επαρκής τιμή.
 • Το νερό εξατμίζεται γρήγορα από τη δεξαμενή.
 • Δεν είναι πολύ υψηλές επιδόσεις.

Ελκυστική εξωτερικά και, το σημαντικότερο, μια αποτελεσματική σειρά ECOLife για τον καθαριστή και τον υγραντήρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του συγκροτήματος είναι η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από το Panasonic NANOE ™. Μικροσωματίδια των μορίων του νερού μεγάλου κύκλου ζωής δισεκατομμύρια φορές λιγότερο σωματίδια ατμού, και επίσης να περιέχουν ένα 1000 φορές περισσότερη υγρασία από αρνητικά φορτισμένο ιόν. Αυτό επιτρέπει η νανο-ιόν για να διεισδύουν βαθιά μέσα σχεδόν οποιοδήποτε ιστό και αποτελεσματικά να καταστρέψουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές και υγρασία κορεσμού αέρα διεργασίας λαμβάνει χώρα ταχύτερα.

Το περίπλοκο σύστημα καθαρισμού και υγρασίας αποτελείται από 5 βήματα. Προκαταρκτικά φίλτρα HEPA και αποσμητικά συγκρατούν σκόνη, αλλεργιογόνα, μαλλί, γύρη φυτών, εξαλείφουν τις οσμές. Η μονάδα υγροποίησης που κατασκευάζεται από υλικό Fibra CHM επιτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας με ταχύτητα έως και 500 ml / h. Στο τελικό στάδιο, ο αέρας εμπλουτίζεται με νανοϋλικά.

Υποστηριζόμενα: ένδειξη τρόπων λειτουργίας, θερμοκρασίας και υγρασίας, λειτουργία χρονοδιακόπτη. Υπάρχει αυτόματη, νυχτερινή, ήσυχη (ήσυχη) και λειτουργία turbo. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα.

 • Σχεδιασμένο για επιφάνεια μέχρι 40 m².
 • 4 ταχύτητες ανεμιστήρα.
 • Εγγύηση - 24 μήνες.
 • Μεγάλες διαστάσεις.
 • Μια μικρή δεξαμενή νερού.

Ποιος καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Κατασκευαστής

Η θέση των διαθέσιμων καθαριστών αέρα καταλαμβάνεται από ρωσικά και κινεζικά δείγματα. Δεν διαφέρουν η μακροζωία και η υψηλή απόδοση, και η εμφάνισή τους δεν είναι ιδανική. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους καταναλωτές είναι οι ιαπωνικές, κορεατικές και ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Daikin, η Panasonic, η Sharp, η Winia, η Philips, η Venta, η Boneco. Τυπικοί εκπρόσωποι του ελίτ τμήματος είναι οι καθαριστές αέρα των εμπορικών σημάτων IQAir και Euromate. Αλλά τα προϊόντα τους είναι σπάνια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στο φόντο της πολύ υψηλής τιμής τους.

Τύπος φίλτρου

Μοντέλα με ηλεκτροστατική φίλτρο είναι οικονομικό, εύκολο στη συντήρηση και συνήθως δεν είναι πολύ ακριβό. Ωστόσο, τέτοιες συσκευές είναι μάλλον ιονιστές με τη λειτουργία του καθαρισμού του αέρα. Επιπλέον, για πολλούς χρήστες, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα να παράγεται όζον, η περίσσεια του οποίου δεν είναι καλό για την υγεία. Αλλά οι καπνιστές θα κάνουν, επειδή γνωρίζουν πώς να χειριστούν τις μυρωδιές και τον καπνό του καπνού, ο οποίος κατά τη διαδικασία της οξείδωσης, με τη σειρά του, ομαλοποιεί την περιεκτικότητα του Ο3 στον αέρα. Στη βαθμολογία μας υπάρχει μόνο ένα φίλτρο αέρα με ένα τέτοιο φίλτρο, αλλά υπάρχουν πολλά εγχώρια και κινεζικά ανάλογα στην αγορά.

Καθαριστές αέρα με σύστημα καθαρισμού πολλαπλών σταδίων είναι κατάλληλα για όλους, αλλά πριν αγοράσετε αξίζει να φροντίσετε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των φίλτρων αντικατάστασης, τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και τη δυνατότητα καθαρισμού. Μετά από όλα, ορισμένοι κατασκευαστές, στα μοντέλα τους, ρυθμίζουν την κλειδαριά ενεργοποίησης όταν μολύνουν τα στοιχεία του φίλτρου.

Καθαριστές και υγραντήρες στη Μόσχα

σε 15 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 8 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 23 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 8 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 3 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 56 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 19 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 33 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 46 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 23 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 15 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 17 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 21 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 6 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 13 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 2 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 37 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 21 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 101 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 29 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 12 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 4 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 70 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 79 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 11 ηλεκτρονικά καταστήματα

Η τιμή των καθαριστικών και των υγραντήρων στα καταστήματα της Μόσχας

Στο site μπορείτε να επιλέξετε καθαριστικά και υγραντήρες από τα χαρακτηριστικά, να δείτε λεπτομερείς φωτογραφίες, να διαβάσετε κριτικές και να συγκρίνετε τις τιμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα στη Μόσχα. Αγοράστε καθαριστικά και υγραντήρες με χαμηλό κόστος (συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης) εύκολα! Απλά πρέπει να πάτε στην προσφορά σας, να εξοικειωθείτε με τους όρους πληρωμής και να αφήσετε μια αίτηση παράδοσης στη Μόσχα.

Καθαριστής αέρα με υγραντήρα

Σαβ-Κυρ 10:00 - 18:00

  Υγραντήρες-καθαριστικά
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 360χ360χ360 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 560x360x240 mm
 • Ροή νερού 150-500 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 5 λίτρα
 • Διαστάσεις 260x280x310 mm
 • Ροή νερού
 • Ικανότητα δεξαμενής 6 λίτρα
 • Διαστάσεις 370x245x400 mm
 • Ροή νερού 300/400 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 56 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 3,6 λίτρα
 • Διαστάσεις 603x399x273 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 38 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 320x380x425 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 590x395x268 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 46 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 1,8 λίτρα
 • Διαστάσεις 380x570x197 mm
 • Ροή νερού 350 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 21 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 360χ360χ360 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 5 λίτρα
 • Διαστάσεις 260x280x310 mm
 • Ροή νερού
 • Ικανότητα δεξαμενής 10 λίτρα
 • Διαστάσεις 347x435x490 mm
 • Ροή νερού 1000 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 100 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 560x360x240 mm
 • Ροή νερού 150-500 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 643x416x295 mm
 • Ροή νερού 730 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 48 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 1,6 l
 • Διαστάσεις 590x330x250 mm
 • Ροή νερού 100-350 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 30 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4,5 λίτρα
 • Διαστάσεις 280x280x412 mm
 • Ροή νερού 350 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 3,6 λίτρα
 • Διαστάσεις 603x399x273 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 38 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 6 λίτρα
 • Διαστάσεις 400x320x320 mm
 • Ροή νερού 400 κ.εκ. / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 772х390χ365 mm
 • Ροή νερού 150/250/500 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 460x450x280 mm
 • Ροή νερού 500 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 70 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 407x336x323 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 447 × 397 × 394 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare

Οι υγραντήρες-καθαριστές είναι μια κατηγορία συσκευών που όχι μόνο να ενυδατώνει τον αέρα, αλλά και να τον καθαρίζει από πολλούς ρύπους. Διαβάστε περισσότερα

Ποιο σπίτι καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Το πρόβλημα του καθαρισμού και της υγρασίας του αέρα σε μια σύγχρονη κατοικία, ειδικά σε μια πόλη, είναι οξύ. Το δωμάτιο παίρνει σκόνη και νέφος από το δρόμο, το διαμέρισμα προσθέτει καπνό τσιγάρων και βακτήρια.

Ο υγραντήρας του αέρα αναζωογονεί ποιοτικά τον αέρα, ο οποίος επηρεάζει θετικά την υγεία των κατοίκων

Γιατί χρειαζόμαστε υγραντήρες αέρα;

Τον χειμώνα, όταν θερμαίνονται οι συσκευές θέρμανσης, ο αέρας είναι υπερβολικός, το καλοκαίρι οι φωτεινές ακτίνες του ήλιου και της θερμότητας συνεχίζουν να επιδεινώνουν την κατάσταση. Η εισπνοή ξηρού αέρα επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη κατάσταση:

 • η έλλειψη υγρασίας στεγνώνει το δέρμα, οι ρινικοί βλεννογόνοι μεμβράνες και οι λάρυγγες είναι ερεθισμένοι.
 • είναι δύσκολο να κάνετε μια πλήρη αναπνοή, γεμίστε τους πνεύμονες με οξυγόνο, που προκαλεί πονοκέφαλο, διαταραχή του ύπνου, αίσθημα αδυναμίας, απόσπαση της προσοχής.
 • Το ρινικό βλεννογόνο και ο λάρυγγας είναι ερεθισμένοι, στον λαιμό είναι pershit, συνεχώς διψασμένος?
 • ειδικά για την προσαρμογή στην ξηρότητα είναι δύσκολο για τα μικρά παιδιά, η απώλεια υγρών μωρών αισθάνονται πιο οξύ.

Για μια άνετη αναπνοή υγρασία στο δωμάτιο θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο 50%, αυτό το πρόβλημα λύνεται εύκολα με τη βοήθεια του υγραντήρα. Αλλά υπάρχουν πιο λειτουργικά μοντέλα που όχι μόνο κάνουν την υγρασία του αέρα, αλλά και καθαρίζονται από τη ρύπανση.

Η συσκευή σας επιτρέπει να αφαιρέσετε από την ατμόσφαιρα τα σωματίδια σκόνης, τον καπνό τσιγάρων, τις οσμές, τη γύρη των φυτών, ακόμη και να καθαρίσετε τον χώρο των βακτηρίων. Ως εκ τούτου, αν μια οικογένεια έχει μικρά παιδιά ή κάποιο μέλος της οικογένειας πάσχει από αλλεργίες, μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να φυλάσσονται στο σπίτι ή στο γραφείο, όπως η τεχνολογική πρόοδος στις πόλεις δεν δίνουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να εξομαλύνει το χώρο για να αναπνεύσει καθαρό αέρα.

Πώς λειτουργεί η συσκευή;

Η συσκευή ονομάζεται πλύση με αέρα, συνδυάζει δύο λειτουργίες ταυτόχρονα: καθαρισμό με υγρασία λόγω της παρουσίας ενός επιπλέον κόμβου που καθαρίζει το περιβάλλον.

Ο καθαριστής αέρα αυτού του τύπου είναι ποιοτικά διαφορετικός από τους απλούς υγραντήρες: με την εξάλειψη της ξηρότητας με φυσικό τρόπο, χωρίς να επιτρέπεται υπερβολική υπερβολική υγρασία, η συσκευή απελευθερώνει την ατμόσφαιρα του δωματίου από τη σκόνη.

Πώς λειτουργεί η δομή:

 • μέσα στη συσκευή υπάρχει ανεμιστήρας που περιστρέφεται, αναρροφά ξηρό αέρα με αιωρούμενα σωματίδια σκόνης μέσα από την άνω τρύπα.
 • σε αυτό περνάει από υδρόφιλα επίπεδα φίλτρα σύνθετης κατασκευής, τα οποία επίσης περιστρέφονται.
 • η σκόνη στερεώνεται στους δίσκους και πλένεται στην παλέτα και ο υγρός και καθαρός αέρας εξέρχεται από τα πλευρικά ανοίγματα της συσκευής.

Πώς λειτουργεί το πλύσιμο αέρα

Ο όγκος των αέριων μαζών που διέρχονται από τη συσκευή εξαρτάται από το πόσο ισχυρός είναι ο ανεμιστήρας. Κατά μέσο όρο, ο αέρας στο δωμάτιο για 60 λεπτά έχει χρόνο δύο φορές, και μερικές φορές τρεις φορές, περνάει από το νεροχύτη. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού:

 • η συσκευή δεν κάνει πολύ θόρυβο.
 • ελέγχει το επίπεδο υγρασίας.
 • οικονομικά χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια.
 • πιτσιλίσματα και η συμπύκνωση στα γύρω αντικείμενα δεν σχηματίζεται.
 • δεν απαιτεί την αντικατάσταση των φίλτρων.
 • είναι φθηνό.

Εάν υπάρχει η επιθυμία να χαλαρώσετε, αρκεί να αγοράσετε μια συσκευή με την επιλογή της αρωματοποίησης. Στη συνέχεια μπορείτε να ξεκουραστείτε μετά την εργασία, εισπνέοντας καθαρό αέρα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας άρωμα.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την ατελής αφαίρεση σκόνης, η μονάδα είναι σφιγμένη κυρίως με μεγάλα σωματίδια. Επομένως, εάν απαιτείται περισσότερος ποιοτικός καθαρισμός, θα πρέπει να αγοράσετε άλλο τύπο κατασκευής. Όταν χρειάζεται να αυξήσετε την υγρασία, η συσκευή δεν παρέχει αυτήν την επιλογή.

Ποιο μοντέλο προτιμάτε;

Όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα με λειτουργία καθαρισμού, δώστε προσοχή στις κύριες παραμέτρους, ο κατασκευαστής δηλώνει αυτά τα δεδομένα στο διαβατήριο προϊόντος.

Τεχνικές προδιαγραφές

Οι κύριες φυσικές ποσότητες πλύσης είναι:

 1. Ισχύς. Παρέχει τον αριθμό των ανεμιστήρων ή την ταχύτητα περιστροφής μιας συσκευής. Οι τιμές κυμαίνονται από 3 έως 60 Watt.
 2. Παραγωγικότητα. Καθορίζεται από τον όγκο του υγρού σε γραμμάρια, που διέρχεται στην ατμόσφαιρα του δωματίου, τις τιμές του από 200 έως 800 ml / h. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στον όγκο της δεξαμενής, με μικρές διαστάσεις, το νερό πρέπει να χύνεται πιο συχνά.

Μην επιλέξετε υπερβολικά ισχυρό μοντέλο, εάν το δωμάτιο είναι μικρό, είναι αντιοικονομικό. Αλλά με μέτριο μέγεθος, η συσκευή δεν μπορεί να δημιουργήσει το σωστό μικροκλίμα σε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Περιοχή του δωματίου

Όταν αγοράζετε έναν νεροχύτη, πρέπει να εξετάσετε την περιοχή του δωματίου

Στο διαβατήριο δηλώνεται πόση απόσταση μπορεί να καθαρίσει και να ενυδατώσει η συσκευή. Ως εκ τούτου, κατά την αγορά θα πρέπει να καθορίσει πού θα είναι ο νεροχύτης. Μην περιμένετε ότι η εγκατάσταση της μονάδας στο διάδρομο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε όλο τον αέρα στο διαμέρισμα, το μέγεθος των θυρών δεν είναι αρκετό για να παρέχει την ανταλλαγή αέρα στο σωστό ποσό.

Επίπεδο θορύβου

Ο θόρυβος της συσκευής δημιουργεί έναν ανεμιστήρα, αφού η ισχύς του είναι χαμηλή, ο ισχυρός ήχος δεν θα λειτουργήσει. Υπάρχουν σχέδια που μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια στον παιδικό σταθμό, δεν θα εμποδίσουν το παιδί να κοιμηθεί. Η αντοχή του ήχου εξαρτάται από την τεχνολογία της συσκευής:

 • δίσκοι σχεδιασμού, όπου ο αέρας εξατμίζεται από τον ανεμιστήρα, δεν εκπέμπουν ένα ισχυρό θόρυβο?
 • όταν η υδροδιήθηση, όπου το νερό ανεβαίνει μέσω ενός περιστρεφόμενου κώνου, ο ήχος είναι ελαφρώς πιο δυνατός και σε ένα δωμάτιο με μια τέτοια συσκευή θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς.

Καλύτερα είναι να επιλέξετε μοντέλα όπου τα επίπεδα θορύβου δεν υπερβαίνουν τα 40 dts.

Πρόσθετες επιλογές

Πώς να επιλέξετε μια συσκευή ώστε να πληροί όλες τις απαιτήσεις άνεσης και ευκολίας χρήσης; Πριν από την αγορά καθαρισμού του αέρα για το διαμέρισμα, είναι σημαντικό να αποφασίσει κατά πόσον τα πρόσθετα χαρακτηριστικά της συσκευής, ή αρκετά βασικές παραμέτρους που απαιτούνται. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, όσο πιο απλό είναι το σχέδιο, τόσο μεγαλύτερη είναι η περίοδος εγγύησης που παρέχουν οι κατασκευαστές στα προϊόντα τους.

Μια γνωστή μάρκα Venta ισχυρίζεται ότι οι απλές συσκευές της μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς επισκευή για 10-12 χρόνια. Καθώς και έως 5 έτη περιόδου εγγύησης μειώνει τα ηλεκτρονικά, αλλά από την άλλη πλευρά, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια.

Ιονισμός του αέρα

Ο καθαρισμός του αέρα με έναν ιονιστή είναι μια συσκευή που αναζωογονεί τον αέρα και βελτιώνει τη διάθεση

Για ένα ιονισμό του διαμερίσματος είναι ένας καλός τρόπος για να γεμίσετε ένα δωμάτιο με φορτισμένα σωματίδια, ο αέρας θα αποκτήσει ένα φρέσκο ​​άρωμα, η διάθεση θα βελτιωθεί. Επιπλέον, τέτοιες συσκευές απομακρύνονται καλύτερα από τη σκόνη, αλλά ο ιονισμός πραγματοποιείται πριν περάσει από τα υγρά φίλτρα, έτσι μερικά από τα ιόντα θα σπάσουν.

Άρωμα και απολύμανση

Ορισμένες συσκευές διαθέτουν ιοντική ράβδο. Είναι κατασκευασμένο από αντισηπτικό με μερίδιο αργύρου. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι τα μεταλλικά ιόντα είναι σε θέση να εξαλείψουν από τον αέρα έως 600 τύπους επιβλαβών μικροοργανισμών. Αλλά η αποτελεσματικότητα αυτής της θεωρίας δεν έχει ακόμη αποδειχθεί. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να σκεφτείτε προσεκτικά αν αξίζει να ξοδεύετε χρήματα σε μια ακριβή προσθήκη.

Υπάρχουν συσκευές που έχουν ένα άλλο διαμέρισμα στη δεξαμενή νερού, βάλτε ένα βαμβακερό μάκτρο εμποτισμένο με αιθέρα.

Λειτουργία λειτουργίας

Υπάρχει μια γκάμα μοντέλων εφοδιασμένη με μία λειτουργία, συνεπώς κατά την εργασία καταναλώνει τη μέγιστη ποσότητα ενέργειας. Για ακριβές επιλογές, το καθεστώς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ανάγκη: εντατική ή οικονομική.

Μπορεί να είναι εντελώς αυτοματοποιημένο, ελεγχόμενο μηχανικά ή εξ αποστάσεως. Το απλό πλύσιμο είναι φθηνότερο και πιο αξιόπιστο, το δεύτερο, δίνει περισσότερες ευκαιρίες. Στην οθόνη εμφανίζεται το επίπεδο υγρασίας, βασικές παράμετροι. Κάθε αγοραστής καθοδηγείται από τις ανάγκες και τον αριθμό των κεφαλαίων.

Ποια συσκευή είναι καλύτερη

Αγοράζοντας έναν υγραντήρα και ένα καθαριστικό, θα πρέπει να επιλέξετε μοντέλα γνωστών κατασκευαστών που έχουν αποδειχθεί στην αγορά με αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Ποια σήματα παράγουν τα καλύτερα σχέδια; Και είναι επίσης απαραίτητο να αποφασιστεί ποιο πρόβλημα ανησυχεί ο αγοραστής:

 1. Οι δυσκολίες με τον ξηρό αέρα μπορούν να επιλυθούν από τις συσκευές των εταιρειών Venta, Boneco, Air-O-Swiss, Electrolux. Ο ανεμιστήρας σε αυτά τα μοντέλα είναι αρκετά ισχυρός, ο μέγιστος όγκος υγρού που αποστάζεται σε μια ώρα μέχρι 500 ml. Αυτοί οι τύποι νεροχύτη με παραγωγικότητα ισοδυναμούν με υπερηχητικούς υγραντήρες και οι δίσκοι μας επιτρέπουν να καλύψουμε μια σημαντική περιοχή του δωματίου.
 2. Εάν ανησυχείτε για τη σκόνη, το μαλλί, υπάρχει αλλεργία, οι συσκευές μάρκας HERA είναι απαραίτητες. Τα φίλτρα του μοντέλου περνούν μόνο 0,03% των σωματιδίων σκόνης.
 3. Με μια δυσάρεστη οσμή, η κατασκευή που έχει τη λειτουργία φωτοκατάλυσης είναι η καλύτερη.

Ποια μοντέλα έλαβαν τον μεγαλύτερο αριθμό θετικών κριτικών:

Ο ελβετικός καθαριστής Boneco W2055 DR μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτιο 50 m / sq.

 1. Ο ελβετικός καθαριστής Boneco W2055 DR, η συσκευή μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτιο 50 m / sq., ανά ώρα, η κατανάλωση ρευστού είναι 300 ml, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με την επιλογή του αρωματισμού και του ιονισμού. Μέθοδος ελέγχου υγρασίας - εμφάνιση. Δείκτες θορύβου - 25 dts. Το κόστος των 20-25 χιλιάδες ρούβλια.
 2. Boneco H680 μοντέλο που σχεδιάστηκε για ένα μεγάλο δωμάτιο - έως 98 kV / m, κλιματολογικές συστήματος απολυμάνσεως πολύπλοκων χαρακτηριστικών, οι ενημερώνει απεικόνιση του αέρα, την ταχύτητα του ανεμιστήρα, προειδοποιούν, όταν το άκρο του υγρού καθαρισμού και του χρόνου δίσκοι φίλτρου..
 3. Το συγκρότημα Venta LV 15 είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα παιδικό δωμάτιο, λειτουργεί αθόρυβα, είναι συμπαγής, οικονομικά, η χωρητικότητα είναι 5 λίτρα. Η λειτουργία ιονισμού απουσιάζει.
 4. Για ένα δωμάτιο 19 τετραγώνων τέλεια συμπαγή μίνι συσκευή Electrolux. EHAW-9015D, η ηλεκτρονική συσκευή λειτουργεί σε τρεις λειτουργίες, υπάρχει η επιλογή ιονισμού. Απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν υπάρχει νερό, υπάρχει ένα κουμπί κλειδώματος για παιδιά. Αλλά το βράδυ η οθόνη δεν ανάβει.
 5. Η Panasonic F-VXH50 μπορεί να καθαρίσει τον αέρα στον ίδιο όροφο, στο μοντέλο παρέχονται φίλτρα πλάσματος, εξυπηρετούν 42 τετραγωνικά μέτρα Υπάρχει ιονισμός, το κουμπί κλειδώματος, ο αισθητήρας, αν είναι απαραίτητο, αυξάνει την ταχύτητα, ελέγχει τον καθαρισμό του φίλτρου.
 6. Το Bork A802 Rain ανήκει στην κατηγορία premium, εξυπηρετεί 32 τετραγωνικά μέτρα, είναι οικονομικό, διαθέτει χρονοδιακόπτη απενεργοποίησης και ενεργοποίηση, προ-καθαρισμό, κλείδωμα, έλεγχος υγρασίας παρέχεται. Αλλά είναι ακριβό - 60 000 ρούβλια.

Η επιλογή των μοντέλων είναι σημαντική, πριν πάτε στο κατάστημα, πρέπει να διευκρινιστεί τι είναι το σύνθετο για τον καθαρισμό του αέρα, πώς λειτουργεί ο σχεδιασμός, καθορίστε τις παραμέτρους της συσκευής. Μάθετε ποιες λειτουργίες είναι απαραίτητες σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, χωρίς τις οποίες μπορείτε να κάνετε χωρίς, ώστε να μην πληρώνετε υπερβολικά.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και της βιομηχανίας δεν προσθέτει καθαρότητα στο περιβάλλον, όσοι έχουν ήδη δοκιμάσει τη δράση συσκευών που καθαρίζουν και ενυδατώνουν τον αέρα δεν αμφιβάλλουν ότι η επιλογή έγινε σωστά. Μετά από όλα Η συσκευή καθιστά δυνατή την αναπνοή καθαρού και υγιεινού αέρα χωρίς σκόνη. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι θα είναι άνετη, η υγεία των μελών της οικογένειας είναι φυσιολογικό, να σταματήσουμε να ανησυχούμε αλλεργία.

Ποιο καθαριστικό αέρα επιλέγει: συγκρίνουμε και συνάγουμε συμπεράσματα

Η οικολογία στις σημερινές πόλεις αφήνει πολλά να είναι επιθυμητή. Εκτός από τη σκόνη, στον καπνό του τσιγάρου στον αέρα, τα βακτηρίδια, συσσωρεύεται έντονο νέφος. Και όλα αυτά πέφτουν στα διαμερίσματα και τα γραφεία μας. Οι καθαριστές αέρα βοηθούν στην αντιμετώπιση αυτών των επιβλαβών ουσιών καθυστερώντας τους. Τέτοιες συσκευές είναι επειγόντως απαραίτητες για τους αλλεργικούς ανθρώπους και δεν θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα. Στη συνέχεια, θα μιλήσουμε για το είδος του καθαριστή αέρα για να επιλέξετε για ένα διαμέρισμα, ποιες παραμέτρους και λειτουργίες να δώσουν προσοχή και τι να καθοδηγήσει κατά την επιλογή.

Τύποι φίλτρων αέρα και τα χαρακτηριστικά τους

Κάθε μονάδα περιλαμβάνει έναν ανεμιστήρα που τρέχει από το δίκτυο, καθώς και ένα σύστημα φίλτρου. Περιστρέφοντας τα πτερύγια του ανεμιστήρα, η ροή αέρα εισέρχεται μέσα στη συσκευή, περνώντας μέσα από τα φίλτρα. Που μπορεί να είναι ξηρό ή εξοπλισμένο με δυνατότητα υγρασίας. Επιπλέον, υπάρχουν μοντέλα όπου παρέχεται ιονισμός αέρα (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι πολύ ευεργετικός για την ανθρώπινη υγεία). Πρώτον, ας δούμε τι κάνει την επιλογή και τα χαρακτηριστικά κάθε τύπου καθαριστή αέρα.

Υγραντήρες αέρα και ροδέλες

Όπως γνωρίζετε, ο υπερβολικά ξηρός αέρας για τους ανθρώπους δεν είναι καθόλου χρήσιμος. Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν moisturizers. Παρεμπιπτόντως, καθαρίζουν επίσης τις μάζες των επιβλαβών ακαθαρσιών (βασικά, αυτό είναι, φυσικά, σκόνη, τα επτά δέκατα των οποίων είναι νεκρά κύτταρα δερματικού επιθηλίου και άλλα ίχνη ανθρώπινης ζωής).

Φέρνουμε τη σκόνη στο σπίτι για βρώμικα παπούτσια και εξωτερικά ρούχα, μπαίνει σε παράθυρα και παράθυρα, όταν το διαμέρισμα αερίζεται ή υπάρχει βύθισμα. Εκείνοι που είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες, μπορούν να προέλθουν από αυτό - για τους ασθματικούς, για παράδειγμα, μια επίθεση είναι πολύ πιθανή.

Αλλά η αγορά ενός συμβατικού υγραντήρα δεν λύνει τελείως το πρόβλημα καθαρισμού. Μετά από όλα, είναι μόνο μια παρενέργεια: ο υγρός αέρας συνδέει τα σωματίδια σκόνης. Και αυτοί, γίνονται υγροί και βαρείς, πέφτουν στο πάτωμα και σε άλλα αεροπλάνα. Φεύγοντας από το ανώτερο επίπεδο, όπου αναπνέουμε.


Η συσκευή είναι μια παραδοσιακή ενυδατική κρέμα.

1. Καθαρίστε τον αέρα.
2. Πακέτο πλωτήρα.

3. Καθαρίστε το φίλτρο.
4. Μια παλέτα με νερό.

5. Βρώμικος αέρας.
6. Ο ανεμιστήρας.

Τα πλυντήρια αέρα είναι τελείως διαφορετικά. Ο κύριος σκοπός τους είναι ο καθαρισμός του αέρα επαφής και η υγρασία είναι μια πρόσθετη επιλογή. Ο σχεδιασμός του νεροχύτη είναι πολύ απλός: ο πλαστικός περιέκτης γεμίζει με νερό. Σε αυτό το δοχείο, οι πλαστικοί δίσκοι ανατινάζονται (όχι τελείως), διοχετεύονται με αέρα που προέρχεται από τον ανεμιστήρα. Οι υγροί δίσκοι προσκολλώνται στη σκόνη, η οποία ξεπλένεται με περιστροφή.

Όλα τα μοντέλα νεροχύτη έχουν το ίδιο σχέδιο, που διαφέρουν μόνο στην ισχύ του ανεμιστήρα, τις διαστάσεις των δίσκων και την εξωτερική απόδοση. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πρόσθετες λειτουργίες: ιονισμός, διήθηση.


Η συσκευή ενός νεροχύτη αέρα.

1. Βρώμικος αέρας.
2. Ο ανεμιστήρας.

3. Ιονισμός του αέρα.
4. Καθαρίστε τον αέρα.

5. Περιστρεφόμενο τύμπανο.
6. Μια παλέτα με νερό.

+ Πλεονεκτήματα υγραντήρων και πλύσεων αέρα

1. Οικονομικό σε λειτουργία - καταναλώνει μόνο 120 έως 400 W ηλεκτρικής ενέργειας.

2. Απολύτως όχι θορυβώδες, καθώς οι οπαδοί δεν χρησιμοποιούν πολύ ισχυρό?

3. Δομικά απλή και δεν απαιτούν περίπλοκη συντήρηση (χρειάζεται μόνο να ξεπλύνετε περιοδικά τη συσκευή).

- Μειονεκτήματα των υγραντήρων και των πλύσεων αέρα

1. Αρκετά αργή εργασία. Οι εκφραστικές λειτουργίες δεν παρέχονται εδώ. Και αν θέλετε να καθαρίσετε γρήγορα τον αέρα στο δωμάτιο, τότε το πλύσιμο με υγραντήρες δεν θα σας βοηθήσει.

2. Υπάρχει ισχυρισμός ότι παρόμοιες συσκευές προωθούν την αναπαραγωγή βακτηρίων (εκείνων που αγαπούν τη θερμότητα και την υγρασία). Αλλά μπορεί να διαψευσθεί. Ακολουθήστε τις οδηγίες, φροντίζοντας τη συσκευή και όλα θα είναι εντάξει. Δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία.

Καθαριστές αέρα με ξηρά φίλτρα

Οι μονάδες αυτού του τύπου χαρακτηρίζονται από καλή απόδοση και υψηλή ισχύ. Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι σταματούν σε αυτήν την επιλογή. Στη συσκευή, η μάζα αέρα υπό πίεση περνά μέσα από μια σειρά φίλτρων. Ένας ηλεκτρικός ανεμιστήρας που είναι εγκατεστημένος μπροστά από τη σχάρα εξαγωγής, αναρροφά τον ατμοσφαιρικό αέρα με δύναμη, αναγκάζοντάς τον να περάσει από τα φίλτρα.

Ας μιλήσουμε σύντομα για τις κύριες ποικιλίες αυτών των φίλτρων. Υπάρχουν τρεις:

 • Οι συσκευές προ-καθαρισμού φίλτρων είναι ένα είδος σφουγγαράκι-πλέγμα, που καίγεται εύκολα. Είναι ικανό να συγκρατεί σωματίδια σκόνης και βρωμιάς, μεγέθους από 1 έως 5 μικρά.
 • Σύστημα φιλτραρίσματος λεπτού καθαριστικού πλαισίου, μέσα στο οποίο είναι διπλωμένο κομμάτι ειδικού υλικού ακορντεόν, διακεκομμένο με μικροσκοπικές οπές. Αυτός ο πρωτότυπος σχεδιασμός αυξάνει τη χρήσιμη περιοχή επαφής. Επιπλέον, δημιουργείται ένα ηλεκτροστατικό πεδίο που επιτρέπει την προσέλκυση πρόσθετης σκόνης. Ως αποτέλεσμα, τα μολυσμένα σωματίδια διατηρούνται από 0,1 έως 1 μικρά.
 • Το φίλτρο HEPA είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολύ μικροσκοπικά σωματίδια (κατά κανόνα αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα αλλεργιογόνα). Είναι επιθυμητό, ​​ότι στη συσκευή υπήρχε τέτοιο φίλτρο - δώστε προσοχή σε μια αποφασιστική επιλογή.

Κατ 'αρχήν, ένα στεγνό καθάρισμα που αντλεί πίεση (που φιλοδοξεί να υποπίπτει) λειτουργεί σαν μια ηλεκτρική σκούπα, την οποία οι Βρετανοί καλούν ακόμη και μια "ηλεκτρική σκούπα" (στο πρωτότυπο, μια "ηλεκτρική σκούπα"). Με άλλα λόγια, αν βάλουμε μια κλειστή κάμερα μπροστά στα φίλτρα, τότε θα έχουμε μια ηλεκτρική σκούπα.


Η συσκευή του καθαριστή αέρα και του φίλτρου του.

Καθαριστές αέρα-υγραντήρες

 • Κατασκευαστής Κίνα
 • S καθαρισμός, m² 60
 • S υγρασία, m² 60
 • Θόρυβος, dB 29
 • Κατασκευαστής Ταϊβάν
 • S καθαρισμός, m² 50
 • S υγρασία, m² 50
 • Θόρυβος, dB 45
 • Κατασκευαστής Κίνα
 • S καθαρισμός, m² 26
 • S υγρασία, m² 26
 • Θόρυβος, dB 22
 • Κατασκευαστής Κίνα
 • S καθαρισμός, m² 28
 • S υγρασία, m² 28
 • Θόρυβος, dB 46
 • Κατασκευαστής Κίνα
 • S καθαρισμός, m² 40
 • S υγρασία, m² 120
 • Θόρυβος, dB 51
 • Κατασκευαστής Κίνα
 • S καθαρισμός, m² 26
 • S υγρασία, m² 26
 • Θόρυβος, dB 46
 • Κατασκευαστής Κίνα
 • S καθαρισμός, m² 26
 • S υγρασία, m² 26
 • Θόρυβος, dB 23
 • Κατασκευαστής Κίνα
 • S καθαρισμός, m² 48
 • S υγρασία, m² 48
 • Θόρυβος, dB 25

Όλα σχετικά με έναν εξαγνιστή αέρα-υγραντήρα

Το κύριο καθήκον των σύγχρονων συνδυασμένων οργάνων, τα οποία είναι υγραντήρες καθαρισμού αέρα - έχουν την παράλληλη καθαρισμό του αέρα δωματίου από επικίνδυνες, πολύ επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία προσμίξεις ή προσμίξεις διαφόρων προελεύσεων, ipodderzhanie optimalnoystepeni προκαθορισμένη υγρασία.

Καθαριστικά υγραντήρα αέρα όλοι οι γνωστοί κατασκευαστές κλιματικής τεχνολογίας εκπροσωπούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχουν όλα εγγυημένα σήματα και προσιτές τιμές.

Ένα σύστημα πολλαπλών σταδίων φίλτρου υγραντήρες καθαριστές,κάνει τον αέρα του δωματίου καθαρό, αποβάλλοντας αποτελεσματικά κάθε ρύπανση. Επιπλέον, μοντέλα εξοπλισμένα με ιονιστή, που εκπέμπουν ιόντα με αρνητικό φορτίο, μιμούνται το θαλάσσιο μικροκλίμα.

Ο κύριος δείκτης που επηρεάζει τη δημιουργία ενός άνετου μικροκλίματος είναι η υγρασία του αέρα. Για να δημιουργήσετε το βέλτιστο επίπεδο υγρασίας, ενσωματώνονται διάφορες συσκευές στο σώμα της συσκευής. Που σχηματίζεται από το νερό - μίγμα αέρα γεμίζει το χώρο, παρέχοντας ένα δεδομένο επίπεδο υγρασίας, και ένα ενσωματωμένο υγροστάτη ελέγχους υγρασίας των σημερινών δεικτών. Ο υγραντήρας, εάν αποκλίνει από τις καθορισμένες παραμέτρους, αλλάζει αυτόματα τον τρόπο λειτουργίας χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη υγρασία.

Καθαριστικά υγραντήρα αέρα έχουν τα κύρια διακριτικά χαρακτηριστικά:

 • υψηλό επίπεδο καθαρισμού.
 • μειωμένη εκπομπή θορύβου ·
 • Υψηλή απόδοση σε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • τη δυνατότητα αυτόματης λειτουργίας λειτουργίας.
 • πρωτότυπο σχέδιο?
 • ευκολία ελέγχου.

Καθαριστικό υγραντήρα αέρα Είναι απαραίτητο όταν υπάρχουν θερμαντικά σώματα, ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης και οικιακές συσκευές εργασίας, οι οποίες μειώνουν το επίπεδο υγρασίας στις εγκαταστάσεις.

Εξωτερικές ενδείξεις ξηρού αέρα:

 • την ξήρανση και την εμφάνιση μικροσυσσωμάτων στις επιφάνειες λάκας ξύλινων επίπλων.
 • ξηρό βήχα, πρήξιμο στο λαιμό.
 • ξεφλούδισμα της επιφάνειας του δέρματος και ξηρότητα των βλεννογόνων.
 • αργές κινήσεις κατοικίδιων ζώων ·
 • άγρια ​​φυτά εσωτερικών χώρων.

Για τον άνθρωπο, ο ξηρός αέρας μειώνει την ασυλία, συμβάλλει στην εμφάνιση διαφόρων ασθενειών, είναι η αιτία της ταχείας κόπωσης. Όταν αγοράζετε έναν υγραντήρα, ο καθαριστής αέρα πρέπει να είναι προσανατολισμένος σε έναν άνετο δείκτη σχετικής υγρασίας (50-60%).

Συνδυάζεται σε μία συσκευή υγραντήρα και καθαριστής αέρα είναι μια βολική συσκευή οικιακής χρήσης που είναι σε θέση να φέρει στο απαιτούμενο επίπεδο την ποιότητα του αέρα, μειώνοντας το επίπεδο της ρύπανσης και διατηρώντας την καθορισμένη υγρασία.

Πώς να επιλέξετε το σωστό υγραντήρα καθαρισμού αέρα?

Σχεδιασμένα για τον καθαρισμό και την υγρασία του αέρα, διάφοροι τύποι οργάνων που παρουσιάζονται στην αγορά μπορούν να χωριστούν σε τρεις κύριες κατηγορίες:

 1. Μια κλασική συσκευή που διαθέτει μια απλή συσκευή που αντλεί αέρα μέσα από έναν ανεμιστήρα στη συσκευή. Περνώντας μέσα από αντιβακτηριακά και ενυδατικά φίλτρα, καθαρισμένο και υγροποιημένο αέρα πηγαίνει πίσω στο δωμάτιο. Η συχνή αντικατάσταση των φίλτρων είναι το κύριο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου καθαρισμού.
 2. Υγραντήρες καθαρισμού αέρα, ο θερμός ατμός παράγεται με θέρμανση του νερού σε ατμό με τη βοήθεια ηλεκτρικών θερμαντικών στοιχείων διαφόρων σχεδίων. Οι συσκευές ατμού διαθέτουν ενσωματωμένο ανεμιστήρα που διανέμει το μίγμα ατμού-αέρα μέσα από το δωμάτιο.
 3. Οι πλέον προτιμώμενες είναι συσκευές υπερήχων, οι οποίες θεωρούνται ότι είναι οι πλέον βολικές και αποτελεσματικές κατά τη λειτουργία. Το κύριο πλεονέκτημα είναι η διάσπαση των μορίων του νερού μέσω υπερήχων στο μικρότερο, σχηματίζοντας ένα μίγμα που μοιάζει με αέρα και υγραίνει αποτελεσματικά τον αέρα. Και η αθόρυβη λειτουργία και ο αυτόματος έλεγχος της στάθμης υγρασίας στο δωμάτιο είναι πρόσθετα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας συσκευής.

Πώς να επιλέξετε έναν καθαριστή αέρα υγραντήρα: τύποι, συμβουλές για την επιλογή + αναθεώρηση των καλύτερων μοντέλων

Η ποικιλία των συσκευών για την εξομάλυνση του μικροκλίματος μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδο ακόμη και στον έμπειρο καταναλωτή. Προτού επιλέξετε έναν οικιακό εξαγνιστή καθαρισμού αέρα, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τα χαρακτηριστικά και να αξιολογήσετε την απόδοση διαφορετικών συσκευών, καθώς και να καθορίσετε τις απαιτούμενες παραμέτρους της τεχνολογίας.

Εκ των προτέρων είναι απαραίτητο να μάθετε το ελάχιστο απαραίτητο λειτουργικό, ώστε να μην πληρώνετε υπερβολικά για τις δευτερεύουσες επιλογές.

Όταν ο υγραντήρας αέρα-υγραντήρα δεν μπορεί να απαλλαγεί

Η αγορά κλιματικών συστημάτων και εξοπλισμού ενημερώνεται κάθε χρόνο με νέες τεχνολογικές συσκευές. Ο κύριος στόχος των μονάδων είναι η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Τα καθαριστικά αέρα και οι υγραντήρες, που εκτελούν δύο ριζικά διαφορετικά καθήκοντα, βρίσκονται σε συνεχή ζήτηση.

Η σημασία και η ανάγκη αγοράς μιας συγκεκριμένης συσκευής προσδιορίζεται ξεχωριστά. Για παράδειγμα, τα άτομα με αλλεργική αντίδραση στη γύρη ή σκόνη, απόκτηση γίνεται καθαρότερη με προτεραιότητα διήθησης πολλαπλών σταδίων. Οικογένειες με μικρά παιδιά, είναι σημαντικό να ελέγχετε την υγρασία της κανονικής ρυθμό όπως το περιβάλλον ξηρό αέρα μειώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην ταχεία «κατανόηση» τα παιδιά τους ιούς.

Ωστόσο, για να επιτευχθεί ένα υγιές μικροκλίμα, δεν μπορεί κανείς να παραμελήσει οποιαδήποτε παράμετρο. Τα κλιματιστικά μητρόπολη στα σπίτια είναι σχεδόν καθαρό - εξατμίσεις των αυτοκινήτων, σκόνη του δρόμου και το μολυσμένο ατμοί εισχωρούν στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων. Η κατάσταση με την υγρασία δεν είναι η καλύτερη - με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης, το ποσοστό της υγρασίας στην ατμόσφαιρα μειώνεται σε 25%, αντί να ρυθμίζονται υγειονομικών κανόνων 60-65%.

Πρώτα απ 'όλα, ο μολυσμένος και υπερκορεσμένος αέρας έχει αρνητική επίδραση στο άτομο. Πιθανές συνέπειες:

 • η εμφάνιση εφίδρωσης στον λαιμό, ζάλη, αδυναμία και ταχεία κόπωση.
 • ανάπτυξη αλλεργικών αντιδράσεων (ειδικά σε παιδιά).
 • ο ερεθισμός των βλεννογόνων και η ξήρανση του δέρματος.
 • την πορεία των ιογενών ασθενειών σε πολύπλοκη μορφή.

Ο ξηρός αέρας βελτιώνει το στατικό ηλεκτρισμό από τον υπολογιστή, την τηλεόραση και άλλο εξοπλισμό. Ως αποτέλεσμα, η σκόνη ηλεκτροδοτείται και αυξάνεται.

Τύποι συσσωματωμάτων: χαρακτηριστικά της συσκευής και λειτουργία

Προκειμένου να μην χάσετε την ποικιλία των συσκευών και να κάνετε τη σωστή επιλογή, πρέπει να προχωρήσετε από τις ατομικές ανάγκες. Ορισμένα μοντέλα επικεντρώνονται στην ενυδάτωση και ο καθαρισμός είναι δευτερεύουσα εργασία. Άλλοι, αντίθετα, φιλτράρουν ποιοτικά τον αέρα και εν μέρει αυξάνουν την υγρασία του. Υπάρχουν καθολικές συσκευές που είναι ισοδύναμες με τον καθαρισμό και την ενυδάτωση.

Καθαριστικό με λειτουργία ενυδάτωσης

Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει οικιακά καθαριστικά με ενσωματωμένο φίλτρο ενυδάτωσης. Στην πραγματικότητα, η συσκευή εκτελεί κατ 'αρχάς έναν σταδιακό καθαρισμό του εισερχόμενου αέρα και στη συνέχεια περνάει από το υδροφίλτρο προς τα έξω.

Ο βαθμός καθαρισμού προσδιορίζεται από τα επίπεδα και τους τύπους διήθησης:

 1. Μηχανική. Παρέχει προ-καθαρισμό, καθυστερεί τη χοντρή σκόνη και σωματίδια μαλλιού. Η πρωτεύουσα διήθηση εκτελείται από ύφασμα ή πλαστικό επαναχρησιμοποιούμενο πλέγμα. Το μηχανικό φράγμα κρατά τα σωματίδια 5-10 μικρά.
 2. Άνθρακας. Το κύριο καθήκον είναι η απομάκρυνση των ξένων οσμών εξαιτίας ενός πλήθους μικροπόρων στο απορροφητικό υλικό. Η προσθήκη ζεολίθου στον άνθρακα αυξάνει το φάσμα δράσης, εξαλείφοντας τα πτητικά επιβλαβή αέρια (φρέον, φορμαλδεΰδη). Το φίλτρο είναι αναποτελεσματικό σε ένα υγρό δωμάτιο.
 3. Φωτοκαταλυτική. Πράξη για την αρχή της υπεριώδους ακτινοβολίας, διάσπαση βακτηρίων, τοξινών σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα. Οι παραγωγοί ισχυρίζονται τις ιδιότητες αυτο-αποκατάστασης του φίλτρου - για να ενημερώσουν τις ιδιότητες είναι αρκετό για να "τηγανίζουμε" κάτω από τις ακτίνες του ήλιου. Η αποτελεσματικότητα του καθαρισμού φθάνει το 98-99%.
 4. Ηλεκτροστατική. Η εργασία του φίλτρου ιονισμού βασίζεται στην αμοιβαία έλξη των πολυπολικών φορτίων. Οι μάζες του αέρα, που διέρχονται μέσω του θαλάμου ιονισμού, αποκτούν θετικό φορτίο. Στην έξοδο, καθίστανται σε πλάκες που έχουν μειωμένη χρέωση. Η αφαίρεση της σκόνης είναι 85-90%.
 5. Φίλτρο HEPA. Κατασκευασμένο από πυκνό γυαλί, το οποίο κρατά σωματίδια μεγέθους 0,3 μm ή περισσότερο. Οι καθαριστές με διήθηση HEPA είναι η καλύτερη επιλογή για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Το επίπεδο καθαρισμού του αέρα είναι μέχρι 99,8%.

Τα συνδυασμένα καθαριστικά χρησιμοποιούν την παραδοσιακή μέθοδο ύγρανσης - "κρύα εξάτμιση".

Υγραντήρας-ιονιστής - καθαρισμός ανιόντων

Σημαντική βελτίωση του μικροκλίματος θα βοηθήσει τον υγραντήρα-ιονιστή. Το κύριο καθήκον της συσκευής είναι η ποιοτική υγρασία του αέρα, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ο εμπλουτισμός με αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Η συσκευή προσεγγίζει τις παραμέτρους του χώρου του αέρα σε φυσικούς δείκτες - γίνεται ευκολότερη η αναπνοή.

Τα ανιόντα ενεργοποιούν τον κορεσμό του σώματος με οξυγόνο, απορροφούν τη σκόνη και τις επιβλαβείς ακαθαρσίες. Το μέσο σταδιακά "θεραπεύει" - τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα τείνουν να εγκατασταθούν και ο άνθρωπος αναπνέει καθαρό αέρα.

Σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας, οι ιονιστικοί υγραντήρες και οι συσκευές καθαρισμού του αέρα είναι "κρύες" ή υπερηχητικές εξάτμιση. Στην πρώτη περίπτωση, η μολυσμένη ροή αέρα περνά μέσα από το "λουτρό νερού", καθαρίζεται, κορεσμένο με υγρασία και εμπλουτίζεται με ιόντα αέρα στην έξοδο.

Σε έναν υγραντήρα υπερήχων, παρέχεται νερό στην παλλόμενη μεμβράνη. Καθώς η ταχύτητα της δόνησης αυξάνεται, το υγρό διασπάται σε μικροσκοπικά σωματίδια, μετατρέποντάς το σε αεροζόλ. Ο ανεμιστήρας ομίχλης νερού τροφοδοτείται μέχρι τον ιονιστή και μετά στο δωμάτιο.

Οι συσκευές υπερήχων είναι πιο αποτελεσματικές όσον αφορά την υγρασία και τον καθαρισμό. Τα κύρια πλεονεκτήματα: μέγιστη υγρασία - περισσότερο από 70%, η ικανότητα σε αυτόματο τρόπο ρύθμισης των δεικτών, η καταστροφή μέρους μικροοργανισμών όταν θερμαίνεται νερό σε υπερηχητική μεμβράνη.

Η γενική έλλειψη υγροποιητών - ιονιστών - που καθιζάνουν στο πάτωμα, τα έπιπλα και τις επιφάνειες σκόνης. Όταν αγοράζετε εξοπλισμό, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για συχνές βρεγμένες εργασίες καθαρισμού. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να σκουπίζετε τη σκόνη τακτικά παρά να την εισπνεύσετε.

Πλύση με αέρα - αποτελεσματική υδροδιήθηση

Το πλύσιμο με αέρα είναι ένα είδος υβριδίου της μονάδας καθαρισμού και του παραδοσιακού υγραντήρα. Αν συγκρίνουμε με το τελευταίο, τότε το "πλύσιμο αέρα" κερδίζει με δύο παραμέτρους:

 • αυξημένη παραγωγικότητα ·
 • τη δυνατότητα καθαρισμού μάζας αέρα.

Μειονεκτήματα του εξοπλισμού: σχετικά θορυβώδη εργασία και υψηλό κόστος.

Οι νεροχύτες είναι ελκυστικοί λόγω της ταυτόχρονης εκτέλεσης δύο εργασιών: καθαρισμός και υγρασία του αέρα. Ωστόσο, μην υποθέσετε ότι η μονάδα αντικαθιστά πλήρως το καθαριστικό για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Ο νεροχύτης δεν είναι σε θέση να κρατήσει τα μικρότερα αλλεργιογόνα - μέσα από το φράγμα του νερού, σωματίδια μικρότερα από 1-2,5 μικρά θα διέλθουν και θα επιστρέψουν στο δωμάτιο. Η υδροδιήθηση είναι ευαίσθητη σε σωματίδια μαλλιού, μεγάλες κατασκευές και οικιακή σκόνη, χνούδι κ.α.

Η αρχή του "πλυσίματος":

 1. Η δεξαμενή γεμίζεται μέχρι το καθορισμένο σήμα με νερό - οι δίσκοι πρέπει να βυθιστούν στο νερό για 2/3.
 2. Ο ανεμιστήρας ενεργοποιεί και σφίγγει τον μολυσμένο αέρα μέσω του άνω καναλιού.
 3. Τα ρεύματα βυθίζονται στο τύμπανο και υγραίνονται με περιστρεφόμενα στοιχεία.
 4. Τα σωματίδια σκόνης σκληρύνουν, προσκολλώνται στον άξονα και πλένονται στην παλέτα.
 5. Καθαρισμένες, υγρές μάζες αέρα εκτοξεύονται.

Σε ορισμένα μοντέλα, ο αέρας αντιμετωπίζεται όχι από ένα τύμπανο δίσκου, αλλά περνά μέσα από μια οθόνη νερού. Στο κέντρο της παλέτας, είναι εγκατεστημένος ένας διάτρητος πλαστικός κώνος, ενώ περιστρέφοντας μέσα του υπάρχουν πολλές πίδακες νερού που καθαρίζουν τον αέρα.

Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του καθαρισμού, οι κατασκευαστές συμπληρώνουν "νεροχύτες" με φίλτρα.

Κλιματικά συγκροτήματα - ισορροπία λειτουργικότητας

Το κλιματιστικό σύστημα συνδυάζει σχεδόν το πλήρες φάσμα λειτουργιών για τη διατήρηση ενός βέλτιστου μικροκλίματος. Ο εξοπλισμός αυτός επιλύει τις ακόλουθες εργασίες:

 1. Καθαρισμός. Στα περισσότερα μοντέλα παρέχεται φιλτράρισμα με πολλαπλά στάδια ροής αέρα, συμπεριλαμβανομένου του τραχιά καθαρισμού, της απομάκρυνσης των αλλεργιογόνων και της αντιβακτηριδιακής θεραπείας.
 2. Απαλλαγείτε από τις ξένες μυρωδιές. Ένα βελτιωμένο σύστημα φίλτρων με βιο-φωτοκαταλύτες μπορεί καλύτερα να αντιμετωπίσει τις ανεπιθύμητες οσμές από ένα απορροφητικό φράγμα ενεργού άνθρακα σε συμβατικούς καθαριστές αέρα.
 3. Υγρασία. Τα σύμπλοκα παρέχουν υψηλής ποιότητας ενυδάτωση. Οι τροποποιήσεις υψηλής τεχνολογίας είναι εξοπλισμένες με ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου σχετικής υγρασίας για τη λειτουργία της μονάδας σε αυτόνομη λειτουργία χωρίς τη συμμετοχή του ιδιοκτήτη.
 4. Εξαερισμός. Συχνά η λειτουργία εξαερισμού του δωματίου είναι ενσωματωμένη στο κλιματιστικό - η συσκευή παράγει ροή αέρα.

Εκτός από τις βασικές επιλογές, οι κατασκευαστές συμπληρώνουν τον εξοπλισμό με μικρές λειτουργίες: ιονισμό, αρωματοποίηση, αφυγραντική κ.λπ. Ορισμένα κλιματιστικά μπορούν να εκτελέσουν μερικώς τα καθήκοντα του συστήματος split - ψύξη / θέρμανση του δωματίου.

Το υψηλό κόστος της συσκευής και το υψηλό κόστος των ανταλλακτικών κασετών φίλτρου είναι τα κύρια επιχειρήματα για τη μη χρήση του κλιματιστικού. Αν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός αγοράς, τότε το συγκρότημα του κλίματος είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εφαρμογή - ο εξοπλισμός είναι εξίσου προσεκτική για τους πάσχοντες από αλλεργίες, τα άτομα με ασθενές αναπνευστικό σύστημα και τα μικρά παιδιά.

Κριτήρια επιλογής: Τι πρέπει να λάβετε υπόψη

Η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας και η ευκολία χρήσης του υγραντήρα-υγραντήρα αέρα εξαρτώνται από τα αρχικά χαρακτηριστικά και τη συμμόρφωση της συσκευής στις συνθήκες λειτουργίας. Η επιλογή του μοντέλου πρέπει να βασίζεται στις ακόλουθες παραμέτρους:

 • επιδόσεις ·
 • επιπτώσεις του θορύβου ·
 • κατανάλωση ενέργειας.
 • αριθμός τρόπων λειτουργίας ·
 • ποιότητα διήθησης / υγροποίησης.
 • έξοδα συντήρησης ·
 • πρόσθετες επιλογές.
 • διαστάσεις.

Παραγωγικότητα. Κάθε μονάδα έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο υλικό. Η περιοχή του δωματίου είναι η κύρια παράμετρος της επιλογής του φίλτρου αέρα και του υγραντήρα, ανεξάρτητα από τον τύπο του μοντέλου.

 • εκ των προτέρων είναι απαραίτητο να καθοριστεί η αίθουσα εγκατάστασης της μονάδας - είναι επιθυμητό να δημιουργηθεί ένα αποθεματικό των 5 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή?
 • όταν αγοράζετε μια συσκευή για αρκετούς χώρους, λαμβάνεται υπόψη η περιοχή του μεγαλύτερου δωματίου.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα καθαρισμού. Η ποιότητα του φίλτρου αέρα εξαρτάται από τη χωρητικότητα του χώρου. Η συναλλαγματική ισοτιμία του αέρα ποικίλει εντός των ορίων των 80-450 κυβικών μέτρων ανά ώρα.

Εφέ ήχου. Για χρήση σε 24ωρη βάση είναι απαραίτητο να επιλέξετε μοντέλο χαμηλής ταχύτητας με δείκτη θορύβου μέχρι 35 dB. Σε ένα βρεφονηπιακό σταθμό ή σε ένα υπνοδωμάτιο είναι καλύτερο να τοποθετήσετε μια μονάδα χαμηλού θορύβου - εντός 20 dB.

Η ισχύς του ήχου καθορίζεται από τη δύναμη του ανεμιστήρα και τα χαρακτηριστικά σχεδίασης. Ο "καθαρισμός του αέρα" του δίσκου είναι λιγότερο θορυβώδης σε σύγκριση με τον τύπο κώνου υδροδιήθησης. Εντός των ορίων του κανονικού θορύβου στα καθαριστικά με "κρύο" ή υπερήχους υγρασία.

Κατανάλωση ισχύος. Αυτός ο δείκτης παίζει σημαντικό ρόλο όταν χρησιμοποιείται μια συσκευή κλιματισμού όλο το εικοσιτετράωρο. Είναι σαφές ότι η κατανάλωση ισχύος συσκευών υψηλής απόδοσης θα είναι κατάλληλη. Επομένως, η καταδίωξη μιας συσκευής υπέρ-ισχύος δεν έχει νόημα - όλα πρέπει να είναι μετριοπαθής.

Τρόποι λειτουργίας. Λίγες ταχύτητες καθαρισμού / υγρασίας θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε την πιο κατάλληλη λειτουργία και να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση ενέργειας.

Ποιότητα φιλτραρίσματος / υγροποίησης. Ο βαθμός καθαρισμού εξαρτάται από το σύστημα φιλτραρίσματος που χρησιμοποιείται και από την ύγρανση του τύπου συσκευής. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των συσκευών εξετάστηκαν παραπάνω. Για λόγους σαφήνειας, οι πληροφορίες μπορούν να συστηματοποιηθούν:

 • καθαριστικό με δυνατότητα υγρασίας - υψηλό ποσοστό καθαρισμού με μέτριο κορεσμό υγρασίας (κατά μέσο όρο - έως 50%).
 • υγραντήρας-ιονιστής - που παρέχει υγρασία έως και 70%, μονοβάθμιο καθαρισμό με ιονισμό (για τους πάσχοντες από αλλεργία η συσκευή είναι αναποτελεσματική).
 • πλύσιμο αέρα - υψηλής ποιότητας ενυδάτωση και καθαρισμός από "χονδροειδείς" μολυσματικούς παράγοντες, έναντι αλλεργιογόνων είναι ανίσχυρος?
 • κλιματιστικό - δείκτες καθαρισμού / ενυδάτωσης σε υψηλό επίπεδο.

Κόστος συντήρησης. Είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη εκ των προτέρων η ακρίβεια του εξοπλισμού για φροντίδα και η κανονικότητα της αλλαγής των φίλτρων. Στο ζήτημα των τιμών, η πλύση αέρα και οι υγραντήρες-ιονιστές είναι λιγότερο δαπανηρές για τη συντήρηση.

Δευτερεύουσα λειτουργία. Οι παραγωγοί προσπαθούν να διακρίνουν τα προϊόντα τους ενσωματώνοντας διαφορετική "χρησιμότητα". Πρόσθετες πρακτικές επιλογές:

 • hygrostat - ο αισθητήρας υγρασίας ενεργοποιεί τη συσκευή όταν ο αέρας είναι στεγνός και σβήνει - με επαρκή κορεσμό υγρασίας.
 • γεύση - διαμέρισμα για την τοποθέτηση των αρωματικών καψουλών θα επιτρέψει την πλήρωση της κατοικίας με το αγαπημένο σας άρωμα?
 • χρονοδιακόπτης - προγραμματισμός της διάρκειας της εργασίας.
 • Ο οπίσθιος φωτισμός - εάν χρειάζεται, μπορεί να αντικαταστήσει ένα πλήρες φως νυκτός.

Διαστάσεις. Οι διαστάσεις του υγραντήρα-καθαριστή είναι σημαντικές εάν η συσκευή αγοράζεται για τη συντήρηση διαφορετικών χώρων. Η μεταφορά μιας ογκώδους μονάδας θα είναι προβληματική. Μια πιθανή λύση είναι η διαθεσιμότητα τροχών.

Ανασκόπηση μαρκών και δημοφιλών μοντέλων

Υψηλή ποιότητα και αντοχή των προϊόντων μπορεί να καυχηθεί μάρκες: Venta (Γερμανία), Boneco (Ελβετία), Sharp (Ιαπωνία), Panasonic (Ιαπωνία), Bork (Γερμανία), Electrolux (Σουηδία). Μεταξύ των εγχώριων εμπορικών σημάτων, η φήμη ενός αξιόπιστου κατασκευαστή κέρδισε η Fanline.

Venta εύρος καθαρισμού αέρα

Το "Wash" Venta χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή και στην παραγωγή. Για τον κατασκευαστή του σπιτιού υπάρχουν τρεις τροποποιήσεις: LW15, LW25 και LW45. Κάθε μία από τις συσκευές έχει σχεδιαστεί για μια συγκεκριμένη περιοχή διαβροχής / καθαρισμού.

 • εφαρμογή πρόσθετων αρωμάτων ·
 • δυνατότητα σύνδεσης υγρασίας.
 • όταν σταματούν οι εργασίες λειψυδρίας.
 • απουσία ανταλλακτικών κασετών.
 • Όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν υγιεινής Venta-Absorber, επιτρέπεται η αντικατάσταση νερού δύο φορές το μήνα.

Η κατά προσέγγιση τιμή του LW15 είναι 250-300 USD, LW45 - 550 USD.

Boneco - πλύσιμο με ιονισμό αέρα

Η σουηδική εταιρεία έχει αναπτύξει ένα πλύσιμο αέρα με ιονιστική ράβδο. Το μοντέλο W2055D, εκτός από τον τραχύ καθαρισμό, παρέχει αντιβακτηριακή προστασία και αρωματισμό υγρών. Μαζί με μια εντυπωσιακή περιοχή υπηρεσιών, το νεροχύτη Boneco ξοδεύει οικονομικά τον ηλεκτρισμό.

Το W2055D είναι εξοπλισμένο με μια ένδειξη καθαρισμού και η συντήρησή του δεν απαιτεί την αγορά αντικαταστάσιμων φίλτρων. Επιπλέον plus - μια ανταγωνιστική τιμή στην περιοχή των 230-260 δολάρια ΗΠΑ.

Μειονεκτήματα του μοντέλου: σχετικά μεγάλες διαστάσεις (36 * 36 cm, 5,9 kg) και ανεπαρκής καθαρισμός για τους πάσχοντες από αλλεργίες.

Sharp COP - μια συμβίωση καθαρισμού και ενυδάτωσης

Καθαριστές-υγραντήρες της σειράς КΣ (840Ε, 850Ε, 860Ε) - κλιματιστικά υψηλής απόδοσης με υψηλής ποιότητας φιλτράρισμα. Οι συσκευές λειτουργούν με την τεχνολογία ιονισμού Plasmacluster.

Ισχύς Sharp KC:

 • ανεμιστήρας τριών ταχυτήτων.
 • Το σύστημα φιλτραρίσματος περιλαμβάνει: τραχύ καθαρισμό, αντιβακτηριακό φίλτρο HEPA, απορροφητικό φράγμα απόσμησης,
 • παρουσία αισθητήρων οσμής, σκόνης, υγρασίας και θερμοκρασίας.
 • εξοικονόμηση ενέργειας εξοικονόμησης ενέργειας;
 • καθεστώς "αγώνας κατά της γύρης", "ιονική βροχή" παρέχεται.

Στα κλιματιστικά υπάρχουν δύο ανεμιστήρες, η ροή αέρα απελευθερώνεται υπό γωνία 20 °.

"Έξυπνο" κλιματικό σύστημα από την Panasonic

Ιαπωνική τεχνολογία Panasonic F-VXH50 - η ενσωμάτωση καινοτόμων λύσεων στον αγώνα για την καθαρότητα του αέρα. Το συγκρότημα επεξεργασίας ελαχιστοποιεί την περιεκτικότητα σε αλλεργιογόνα, ρύπους και "επίπεδα" του δείκτη υγρασίας.

 1. Τεχνολογία Nanoe. Η μονάδα παράγει ρίζες στο νερό, εξαιτίας των οποίων αυξάνεται η αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης οσμών και βακτηριδίων. Δεδομένου ότι τα νανοσωματίδια σχηματίζονται από την υγρασία που περιέχεται στην ατμόσφαιρα, το δομοστοιχείο Nanoe πρακτικά δεν φθείρεται.
 2. Καθαρισμός με σύνθετο φίλτρο αέρα. Η συσκευή ανιχνεύει τα αλλεργιογόνα και τους ιούς. Ο βαθμός διήθησης είναι 99%.
 3. Λειτουργία Econavi. Βελτιστοποίηση ταχύτητας καθαρισμού αέρα, ενεργοποίηση της συσκευής όπως απαιτείται.
 4. Mega Catcher. Τρισδιάστατη κυκλοφορία και ισχυρή αναρρόφηση αέρα. Παρέχει ομοιόμορφη πρόσληψη και αφαίρεση της ροής αέρα.

Το F-VXH50 εξαλείφει τις οσμές, παρέχοντας υψηλής ποιότητας καθαρισμό λόγω φίλτρων αέρα, αποσμητικών και ενυδάτωσης.

Το κόστος του F-VXH50 είναι 450-500 cu.

Bork A802 - φιλτράρισμα δύο επιπέδων

Το δεύτερο όνομα είναι ο υγραντήρας αέρα-υγραντήρας A802-Rain. Το μοντέλο διαθέτει ένα βολικό σύστημα gulf, απλή και κομψή εκτέλεση σε συνδυασμό με λειτουργικότητα.

Τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά A802:

 • χώρο εξυπηρέτησης - 30 τ.μ.
 • το εύρος θορύβου είναι 6-42 dB.
 • ισχύς - 23 W;
 • ο όγκος της δεξαμενής νερού είναι 3,2 λίτρα.
 • μέγιστη ενυδάτωση - 600 ml / h;
 • touch panel ελέγχου?
 • η παρουσία υγρομέτρου, δείκτες συνθηκών λειτουργίας (5 ταχύτητες).

Ο αέρας περνά δύο επίπεδα καθαρισμού. Κατ 'αρχάς, το φίλτρο ενζύμου αφαιρεί σπόρια μούχλας, βακτήρια και διέρχεται από το νερό, το ρεύμα αέρα απαλλάσσεται από σωματίδια σκόνης.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Η συσκευή, η αρχή της λειτουργίας, η αποτελεσματικότητα και οι συστάσεις για την εξυπηρέτηση του καθαρισμού αέρα Venta:

Χαρακτηριστικά των ροδέλες Boneco (σειρά W2055D, W2055DR):

Χαρακτηριστικά του κλιματικού συγκροτήματος F-VXH50 από την Panasonic:

Η δυνατότητα να συγκρίνει κανείς τις δικές του ανάγκες με τα χαρακτηριστικά ενός υγραντήρα - την κύρια προϋπόθεση για μια απαράμιλλη επιλογή μιας κλιματικής συσκευής. Η τελική απόφαση πρέπει να ληφθεί μόνο μετά την αξιολόγηση όλων των σχετικών παραμέτρων.