Τι να επιλέξετε έναν υγραντήρα ή καθαριστή αέρα

Ο αέρας στο δωμάτιο είναι κορεσμένος με επιβλαβή συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν πολλές ασθένειες στον άνθρωπο. Επιπλέον, το χειμώνα, ο αέρας στο δωμάτιο είναι υπερβολικά ξηρός, ο οποίος έχει επίσης βλαβερή επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Για να αντιμετωπίσει αυτό το καθήκον βοηθάει τον ειδικό εξοπλισμό - υγραντήρες και καθαριστικά των αέριων μαζών για κλειστούς χώρους. Παρά το μικρό μέγεθος, οι συσκευές αυτές αλλάζουν τη σύνθεση του αέρα σε αποδεκτή για τους δείκτες του ανθρώπινου σώματος. Φυσικά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αυτές τις δύο συσκευές ταυτόχρονα, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, είναι καλύτερα να καταλάβετε τι είναι καλύτερο από έναν υγραντήρα ή καθαριστή αέρα σε μια συγκεκριμένη περίπτωση.

Συσκευή καθαρισμού μάζας αέρα

Ο κύριος σκοπός της εγκατάστασης του καθαριστικού είναι να απομακρυνθεί από τον αέρα ανασφαλές για τα ανθρώπινα εξαρτήματα. Το καθαριστικό, περνώντας μέσα από τις μάζες του αέρα, συλλαμβάνει σωματίδια σκόνης, τρίχες, άμμο, μαλλί, σπόρια μούχλας, τα προϊόντα των ακάρεων. Η κύρια διαφορά του εξοπλισμού είναι η εγκατάσταση ατομικής διήθησης. Για ένα δωμάτιο στο οποίο συσσωρεύεται μεγάλη ποσότητα σκόνης, είναι κατάλληλο ένα καθαριστικό με ηλεκτροστατικό φίλτρο. Στην περίπτωση που είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη δυσάρεστη οσμή - χρησιμοποιώντας μια συσκευή με σύστημα διήθησης άνθρακα. Για την πλήρη διάσπαση των στερεών σωματιδίων, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε έναν καθαριστή με ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο, αφού άλλα συστήματα παγιδεύουν και συγκρατούν επιβλαβή συστατικά.

Διάταξη για την υγρασία των αέριων μαζών

Ο κύριος σκοπός της εγκατάστασης του υγραντήρα στο δωμάτιο είναι η διατήρηση της υγρασίας του αέρα που είναι απαραίτητη για την ευημερία του ατόμου. Πάρα πολύ ξηρός αέρας μπορεί όχι μόνο να επηρεάσει αρνητικά την υγεία, αλλά και επιζήμιες επιπτώσεις στα εσωτερικά αντικείμενα, στα φυτά εσωτερικού χώρου. Οι υγραντήρες των μαζών αέρα διαθέτουν σύστημα υγρασίας με ατμό ή υπερήχους.

Υγραντήρας ή καθαριστής αέρα τι να επιλέξετε

Οι υγραντήρες έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν τη βέλτιστη υγρασία σε έναν κλειστό χώρο. Σύμφωνα με το GOST 30494-96 η υγρασία στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού πρέπει να είναι τουλάχιστον 40% και όχι μεγαλύτερη από 60%. Όταν η υγρασία του αέρα στο δωμάτιο είναι κάτω από 40%, το άτομο αναπτύσσει υπνηλία και χρόνια κόπωση. Σε περίπτωση που οι τιμές υγρασίας πέσουν κάτω από 30%, το ανθρώπινο σώμα εκτίθεται σε άγχος. Καταστρέφει γρήγορα τη φυσική της υγρασία, γεγονός που οδηγεί σε μείωση του ανοσοποιητικού συστήματος και, κατά συνέπεια, στην εμφάνιση ασθενειών.

Προσοχή παρακαλώ! Σύμφωνα με τις στατιστικές στο διαμέρισμα το χειμώνα, στην οποία δεν εγκαθίσταται υγραντήρας, η υγρασία είναι μόνο 25%.

Τα καθαριστικά μάζας αέρα είναι σχεδιασμένα για να παγιδεύουν στερεά σωματίδια. Χάρη στα εγκατεστημένα φίλτρα, είναι σε θέση να εξαλείψουν τα επιβλαβή συστατικά από τις μάζες του αέρα κατά περισσότερο από 90%. Τα καθαριστικά εγκαθίστανται συνήθως πιο συχνά στο χώρο εργασίας, όπου υπάρχει μεγάλη ποσότητα σωματιδίων στον αέρα.

Σημαντικό! Για να καταλάβετε εάν είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε την υγρασία στο δωμάτιο ή απλά να εξαλείψετε τον βαρό αέρα, θα πρέπει να μετρήσετε τους δείκτες χρησιμοποιώντας ένα υγρόμετρο. Θα δείξει με ακρίβεια την υγρασία στο δωμάτιο.

Υγραντήρας + καθαριστικό: οικιακές συσκευές

Για να συγκρίνουμε τις δύο συσκευές για την αποτελεσματικότητα είναι αδύνατη, δεδομένου ότι εκτελούν πολύ διαφορετικές λειτουργίες: καθαριστικό - αφαιρεί επιβλαβής για τον οργανισμό, βαριά σωματίδια, και υγραντήρα - διατηρεί τη βέλτιστη υγεία για ένα τέλειο επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Το πιο σωστό για αυτόν τον εξοπλισμό για προσωπική χρήση είναι 2σε1 συστήματα κλιματισμού με την οποία καταργούνται τα επιβλαβή μικροσωματίδια και παρέχει την απαιτούμενη υγρασία. Για παράδειγμα, το μοντέλο Smower Multi Action. Αυτός ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος στις εγκαταστάσεις όπου είναι παιδιά και αλλεργιοί.

Υγραντήρας αέρα με λειτουργία καθαρισμού αέρα

Οι συσκευές αυτού του είδους είναι ένα μοναδικό "combine" που συνδυάζει δύο ξεχωριστές συσκευές - έναν υγραντήρα και έναν καθαριστή αέρα. Χαρακτηριστικό τους είναι η υγρασία του αέρα με φυσικά μέσα. Η αρχή της δουλειάς τους είναι να αντλούν από τον ενσωματωμένο ανεμιστήρα μολυσμένου και υπερβολικά ξηρού αέρα μέσα στη συσκευή, όπου κινούνται μέσα από ειδικά τύμπανα τοποθετημένα στο νερό. Τα στερεά σωματίδια "κολλάνε" στην επιφάνεια των λεπίδων και στη συνέχεια πλένονται σε ειδικό δίσκο. Και ήδη καθαρισμένο και υγραμένο αέρα τροφοδοτείται στο δωμάτιο.

Σημαντικό! Συνιστάται η χρήση ενός υγραντήρα αέρα με λειτουργία καθαρισμού αέρα που ακολουθείται από την παρουσία ενός υδροσταθμού, το οποίο ελέγχει την υγρασία στο δωμάτιο. Αυτό το στοιχείο δεν θα σας επιτρέψει να υπερβείτε υπερβολικά τον αέρα στο δωμάτιο.

Παράμετροι που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά την επιλογή του καθολικού εξοπλισμού:

 • επιδόσεις. Για εγκαταστάσεις έως 20 m2, θα πρέπει να προτιμάται ο εξοπλισμός με χωρητικότητα 2 m3 / min.
 • την αξία της δεξαμενής νερού. Για ένα δωμάτιο 40 m2 για μια υψηλής ποιότητας ενυδάτωση και καθαρισμό, μια δεξαμενή 7 λίτρων θα αρκεί.
 • θόρυβος, ο οποίος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 dB.
 • τύπος συστήματος διήθησης, εγκατάσταση πρόσθετων φίλτρων για την εξάλειψη δυσάρεστων οσμών.
 • πρόσθετες λειτουργίες, όπως διακοπή λειτουργίας με ανεπαρκή παροχή νερού, ηλεκτρονικό χρονοδιακόπτη ελέγχου, ιονιστή.

Σημαντικό! Για Hepa μάζας του αέρα και να εξαλείψει τις δυσάρεστες οσμές χρειάζεται μία διάταξη η οποία, εκτός από το σύστημα «φιλτραρίσματος νερού» είναι εξοπλισμένο με πρόσθετο φίλτρο. Για παράδειγμα, το μοντέλο Philips HU4803 επηρεάζει τη μάζα αέρα σε 3 στάδια: σύλληψη στερεών φυσίγγιο, ο καθαρισμός από τα βακτηρίδια και μεταβολικά προϊόντα των ακάρεων, ιών, ομοιόμορφη κατανομή των μαζών του αέρα στις εγκαταστάσεις.

Καθαριστής αέρα με λειτουργία ενυδάτωσης: χαρακτηριστικά του συστήματος διήθησης

Από τον τύπο του συστήματος διήθησης, δηλαδή από το εγκατεστημένο φίλτρο, εξαρτάται από το ποια συγκεκριμένα επιβλαβή σωματίδια η συσκευή θα ανακουφίσει το δωμάτιο. Το φίλτρο μπορεί να είναι:

 • ηλεκτροστατική, στην οποία χρησιμοποιούνται διάφορες μεταλλικές πλάκες με στατιστικό πεδίο. Οι μολυσμένες μάζες αέρα που περνούν μεταξύ τους εγκαθίστανται. Φίλτρα αυτού του τύπου καθαρίζουν τον αέρα της σκόνης.
 • Φίλτρο HEPA, στο οποίο ο χώρος καθαρίζεται από σκόνη κατά 99,9%.
 • φωτοκαταλυτικό, το οποίο εξαλείφει τα βακτηρίδια, τους ιούς και τα αέρια.
 • άνθρακα, επιτρέποντας την εξάλειψη των πτητικών επιβλαβών συστατικών από τον αέρα, για παράδειγμα τον καπνό του καπνού.

Στα καθαριστικά μπορεί να εγκατασταθεί ένας υγραντήρας:

 • παραδοσιακή, στην οποία μολυσμένες μάζες αέρα περνούν από ένα σταθερό υγρό φίλτρο.
 • υπερήχων, όπου οι μάζες του αέρα περνούν μέσα από μικρές πιτσιλιές που λαμβάνονται με διαχωρισμό του νερού.

Εάν αισθάνεστε μείωση της ικανότητας εργασίας, ξηροστομία και μύτη, υπνηλία, αξίζει να εξεταστεί η εγκατάσταση του υγραντήρα στο δωμάτιο. Για οικογένειες όπου μεγαλώνουν τα παιδιά ή υπάρχουν άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στη σκόνη ή σε άλλα συστατικά, αξίζει να δίνετε προσοχή στον καθαριστή αέρα. Για πιο περιπετειώδη άτομα, είναι τώρα διαθέσιμα μοντέλα συνδυασμένων συσκευών που σας επιτρέπουν να καθαρίζετε και να υγράνετε ταυτόχρονα τις μάζες του αέρα στο δωμάτιο.

Ποιο σπίτι καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Το πρόβλημα του καθαρισμού και της υγρασίας του αέρα σε μια σύγχρονη κατοικία, ειδικά σε μια πόλη, είναι οξύ. Το δωμάτιο παίρνει σκόνη και νέφος από το δρόμο, το διαμέρισμα προσθέτει καπνό τσιγάρων και βακτήρια.

Ο υγραντήρας του αέρα αναζωογονεί ποιοτικά τον αέρα, ο οποίος επηρεάζει θετικά την υγεία των κατοίκων

Γιατί χρειαζόμαστε υγραντήρες αέρα;

Τον χειμώνα, όταν θερμαίνονται οι συσκευές θέρμανσης, ο αέρας είναι υπερβολικός, το καλοκαίρι οι φωτεινές ακτίνες του ήλιου και της θερμότητας συνεχίζουν να επιδεινώνουν την κατάσταση. Η εισπνοή ξηρού αέρα επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη κατάσταση:

 • η έλλειψη υγρασίας στεγνώνει το δέρμα, οι ρινικοί βλεννογόνοι μεμβράνες και οι λάρυγγες είναι ερεθισμένοι.
 • είναι δύσκολο να κάνετε μια πλήρη αναπνοή, γεμίστε τους πνεύμονες με οξυγόνο, που προκαλεί πονοκέφαλο, διαταραχή του ύπνου, αίσθημα αδυναμίας, απόσπαση της προσοχής.
 • Το ρινικό βλεννογόνο και ο λάρυγγας είναι ερεθισμένοι, στον λαιμό είναι pershit, συνεχώς διψασμένος?
 • ειδικά για την προσαρμογή στην ξηρότητα είναι δύσκολο για τα μικρά παιδιά, η απώλεια υγρών μωρών αισθάνονται πιο οξύ.

Για μια άνετη αναπνοή υγρασία στο δωμάτιο θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο 50%, αυτό το πρόβλημα λύνεται εύκολα με τη βοήθεια του υγραντήρα. Αλλά υπάρχουν πιο λειτουργικά μοντέλα που όχι μόνο κάνουν την υγρασία του αέρα, αλλά και καθαρίζονται από τη ρύπανση.

Η συσκευή σας επιτρέπει να αφαιρέσετε από την ατμόσφαιρα τα σωματίδια σκόνης, τον καπνό τσιγάρων, τις οσμές, τη γύρη των φυτών, ακόμη και να καθαρίσετε τον χώρο των βακτηρίων. Ως εκ τούτου, αν μια οικογένεια έχει μικρά παιδιά ή κάποιο μέλος της οικογένειας πάσχει από αλλεργίες, μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να φυλάσσονται στο σπίτι ή στο γραφείο, όπως η τεχνολογική πρόοδος στις πόλεις δεν δίνουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να εξομαλύνει το χώρο για να αναπνεύσει καθαρό αέρα.

Πώς λειτουργεί η συσκευή;

Η συσκευή ονομάζεται πλύση με αέρα, συνδυάζει δύο λειτουργίες ταυτόχρονα: καθαρισμό με υγρασία λόγω της παρουσίας ενός επιπλέον κόμβου που καθαρίζει το περιβάλλον.

Ο καθαριστής αέρα αυτού του τύπου είναι ποιοτικά διαφορετικός από τους απλούς υγραντήρες: με την εξάλειψη της ξηρότητας με φυσικό τρόπο, χωρίς να επιτρέπεται υπερβολική υπερβολική υγρασία, η συσκευή απελευθερώνει την ατμόσφαιρα του δωματίου από τη σκόνη.

Πώς λειτουργεί η δομή:

 • μέσα στη συσκευή υπάρχει ανεμιστήρας που περιστρέφεται, αναρροφά ξηρό αέρα με αιωρούμενα σωματίδια σκόνης μέσα από την άνω τρύπα.
 • σε αυτό περνάει από υδρόφιλα επίπεδα φίλτρα σύνθετης κατασκευής, τα οποία επίσης περιστρέφονται.
 • η σκόνη στερεώνεται στους δίσκους και πλένεται στην παλέτα και ο υγρός και καθαρός αέρας εξέρχεται από τα πλευρικά ανοίγματα της συσκευής.

Πώς λειτουργεί το πλύσιμο αέρα

Ο όγκος των αέριων μαζών που διέρχονται από τη συσκευή εξαρτάται από το πόσο ισχυρός είναι ο ανεμιστήρας. Κατά μέσο όρο, ο αέρας στο δωμάτιο για 60 λεπτά έχει χρόνο δύο φορές, και μερικές φορές τρεις φορές, περνάει από το νεροχύτη. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού:

 • η συσκευή δεν κάνει πολύ θόρυβο.
 • ελέγχει το επίπεδο υγρασίας.
 • οικονομικά χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια.
 • πιτσιλίσματα και η συμπύκνωση στα γύρω αντικείμενα δεν σχηματίζεται.
 • δεν απαιτεί την αντικατάσταση των φίλτρων.
 • είναι φθηνό.

Εάν υπάρχει η επιθυμία να χαλαρώσετε, αρκεί να αγοράσετε μια συσκευή με την επιλογή της αρωματοποίησης. Στη συνέχεια μπορείτε να ξεκουραστείτε μετά την εργασία, εισπνέοντας καθαρό αέρα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας άρωμα.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την ατελής αφαίρεση σκόνης, η μονάδα είναι σφιγμένη κυρίως με μεγάλα σωματίδια. Επομένως, εάν απαιτείται περισσότερος ποιοτικός καθαρισμός, θα πρέπει να αγοράσετε άλλο τύπο κατασκευής. Όταν χρειάζεται να αυξήσετε την υγρασία, η συσκευή δεν παρέχει αυτήν την επιλογή.

Ποιο μοντέλο προτιμάτε;

Όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα με λειτουργία καθαρισμού, δώστε προσοχή στις κύριες παραμέτρους, ο κατασκευαστής δηλώνει αυτά τα δεδομένα στο διαβατήριο προϊόντος.

Τεχνικές προδιαγραφές

Οι κύριες φυσικές ποσότητες πλύσης είναι:

 1. Ισχύς. Παρέχει τον αριθμό των ανεμιστήρων ή την ταχύτητα περιστροφής μιας συσκευής. Οι τιμές κυμαίνονται από 3 έως 60 Watt.
 2. Παραγωγικότητα. Καθορίζεται από τον όγκο του υγρού σε γραμμάρια, που διέρχεται στην ατμόσφαιρα του δωματίου, τις τιμές του από 200 έως 800 ml / h. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στον όγκο της δεξαμενής, με μικρές διαστάσεις, το νερό πρέπει να χύνεται πιο συχνά.

Μην επιλέξετε υπερβολικά ισχυρό μοντέλο, εάν το δωμάτιο είναι μικρό, είναι αντιοικονομικό. Αλλά με μέτριο μέγεθος, η συσκευή δεν μπορεί να δημιουργήσει το σωστό μικροκλίμα σε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Περιοχή του δωματίου

Όταν αγοράζετε έναν νεροχύτη, πρέπει να εξετάσετε την περιοχή του δωματίου

Στο διαβατήριο δηλώνεται πόση απόσταση μπορεί να καθαρίσει και να ενυδατώσει η συσκευή. Ως εκ τούτου, κατά την αγορά θα πρέπει να καθορίσει πού θα είναι ο νεροχύτης. Μην περιμένετε ότι η εγκατάσταση της μονάδας στο διάδρομο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε όλο τον αέρα στο διαμέρισμα, το μέγεθος των θυρών δεν είναι αρκετό για να παρέχει την ανταλλαγή αέρα στο σωστό ποσό.

Επίπεδο θορύβου

Ο θόρυβος της συσκευής δημιουργεί έναν ανεμιστήρα, αφού η ισχύς του είναι χαμηλή, ο ισχυρός ήχος δεν θα λειτουργήσει. Υπάρχουν σχέδια που μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια στον παιδικό σταθμό, δεν θα εμποδίσουν το παιδί να κοιμηθεί. Η αντοχή του ήχου εξαρτάται από την τεχνολογία της συσκευής:

 • δίσκοι σχεδιασμού, όπου ο αέρας εξατμίζεται από τον ανεμιστήρα, δεν εκπέμπουν ένα ισχυρό θόρυβο?
 • όταν η υδροδιήθηση, όπου το νερό ανεβαίνει μέσω ενός περιστρεφόμενου κώνου, ο ήχος είναι ελαφρώς πιο δυνατός και σε ένα δωμάτιο με μια τέτοια συσκευή θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς.

Καλύτερα είναι να επιλέξετε μοντέλα όπου τα επίπεδα θορύβου δεν υπερβαίνουν τα 40 dts.

Πρόσθετες επιλογές

Πώς να επιλέξετε μια συσκευή ώστε να πληροί όλες τις απαιτήσεις άνεσης και ευκολίας χρήσης; Πριν από την αγορά καθαρισμού του αέρα για το διαμέρισμα, είναι σημαντικό να αποφασίσει κατά πόσον τα πρόσθετα χαρακτηριστικά της συσκευής, ή αρκετά βασικές παραμέτρους που απαιτούνται. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, όσο πιο απλό είναι το σχέδιο, τόσο μεγαλύτερη είναι η περίοδος εγγύησης που παρέχουν οι κατασκευαστές στα προϊόντα τους.

Μια γνωστή μάρκα Venta ισχυρίζεται ότι οι απλές συσκευές της μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς επισκευή για 10-12 χρόνια. Καθώς και έως 5 έτη περιόδου εγγύησης μειώνει τα ηλεκτρονικά, αλλά από την άλλη πλευρά, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια.

Ιονισμός του αέρα

Ο καθαρισμός του αέρα με έναν ιονιστή είναι μια συσκευή που αναζωογονεί τον αέρα και βελτιώνει τη διάθεση

Για ένα ιονισμό του διαμερίσματος είναι ένας καλός τρόπος για να γεμίσετε ένα δωμάτιο με φορτισμένα σωματίδια, ο αέρας θα αποκτήσει ένα φρέσκο ​​άρωμα, η διάθεση θα βελτιωθεί. Επιπλέον, τέτοιες συσκευές απομακρύνονται καλύτερα από τη σκόνη, αλλά ο ιονισμός πραγματοποιείται πριν περάσει από τα υγρά φίλτρα, έτσι μερικά από τα ιόντα θα σπάσουν.

Άρωμα και απολύμανση

Ορισμένες συσκευές διαθέτουν ιοντική ράβδο. Είναι κατασκευασμένο από αντισηπτικό με μερίδιο αργύρου. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι τα μεταλλικά ιόντα είναι σε θέση να εξαλείψουν από τον αέρα έως 600 τύπους επιβλαβών μικροοργανισμών. Αλλά η αποτελεσματικότητα αυτής της θεωρίας δεν έχει ακόμη αποδειχθεί. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να σκεφτείτε προσεκτικά αν αξίζει να ξοδεύετε χρήματα σε μια ακριβή προσθήκη.

Υπάρχουν συσκευές που έχουν ένα άλλο διαμέρισμα στη δεξαμενή νερού, βάλτε ένα βαμβακερό μάκτρο εμποτισμένο με αιθέρα.

Λειτουργία λειτουργίας

Υπάρχει μια γκάμα μοντέλων εφοδιασμένη με μία λειτουργία, συνεπώς κατά την εργασία καταναλώνει τη μέγιστη ποσότητα ενέργειας. Για ακριβές επιλογές, το καθεστώς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ανάγκη: εντατική ή οικονομική.

Μπορεί να είναι εντελώς αυτοματοποιημένο, ελεγχόμενο μηχανικά ή εξ αποστάσεως. Το απλό πλύσιμο είναι φθηνότερο και πιο αξιόπιστο, το δεύτερο, δίνει περισσότερες ευκαιρίες. Στην οθόνη εμφανίζεται το επίπεδο υγρασίας, βασικές παράμετροι. Κάθε αγοραστής καθοδηγείται από τις ανάγκες και τον αριθμό των κεφαλαίων.

Ποια συσκευή είναι καλύτερη

Αγοράζοντας έναν υγραντήρα και ένα καθαριστικό, θα πρέπει να επιλέξετε μοντέλα γνωστών κατασκευαστών που έχουν αποδειχθεί στην αγορά με αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Ποια σήματα παράγουν τα καλύτερα σχέδια; Και είναι επίσης απαραίτητο να αποφασιστεί ποιο πρόβλημα ανησυχεί ο αγοραστής:

 1. Οι δυσκολίες με τον ξηρό αέρα μπορούν να επιλυθούν από τις συσκευές των εταιρειών Venta, Boneco, Air-O-Swiss, Electrolux. Ο ανεμιστήρας σε αυτά τα μοντέλα είναι αρκετά ισχυρός, ο μέγιστος όγκος υγρού που αποστάζεται σε μια ώρα μέχρι 500 ml. Αυτοί οι τύποι νεροχύτη με παραγωγικότητα ισοδυναμούν με υπερηχητικούς υγραντήρες και οι δίσκοι μας επιτρέπουν να καλύψουμε μια σημαντική περιοχή του δωματίου.
 2. Εάν ανησυχείτε για τη σκόνη, το μαλλί, υπάρχει αλλεργία, οι συσκευές μάρκας HERA είναι απαραίτητες. Τα φίλτρα του μοντέλου περνούν μόνο 0,03% των σωματιδίων σκόνης.
 3. Με μια δυσάρεστη οσμή, η κατασκευή που έχει τη λειτουργία φωτοκατάλυσης είναι η καλύτερη.

Ποια μοντέλα έλαβαν τον μεγαλύτερο αριθμό θετικών κριτικών:

Ο ελβετικός καθαριστής Boneco W2055 DR μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτιο 50 m / sq.

 1. Ο ελβετικός καθαριστής Boneco W2055 DR, η συσκευή μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτιο 50 m / sq., ανά ώρα, η κατανάλωση ρευστού είναι 300 ml, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με την επιλογή του αρωματισμού και του ιονισμού. Μέθοδος ελέγχου υγρασίας - εμφάνιση. Δείκτες θορύβου - 25 dts. Το κόστος των 20-25 χιλιάδες ρούβλια.
 2. Boneco H680 μοντέλο που σχεδιάστηκε για ένα μεγάλο δωμάτιο - έως 98 kV / m, κλιματολογικές συστήματος απολυμάνσεως πολύπλοκων χαρακτηριστικών, οι ενημερώνει απεικόνιση του αέρα, την ταχύτητα του ανεμιστήρα, προειδοποιούν, όταν το άκρο του υγρού καθαρισμού και του χρόνου δίσκοι φίλτρου..
 3. Το συγκρότημα Venta LV 15 είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα παιδικό δωμάτιο, λειτουργεί αθόρυβα, είναι συμπαγής, οικονομικά, η χωρητικότητα είναι 5 λίτρα. Η λειτουργία ιονισμού απουσιάζει.
 4. Για ένα δωμάτιο 19 τετραγώνων τέλεια συμπαγή μίνι συσκευή Electrolux. EHAW-9015D, η ηλεκτρονική συσκευή λειτουργεί σε τρεις λειτουργίες, υπάρχει η επιλογή ιονισμού. Απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν υπάρχει νερό, υπάρχει ένα κουμπί κλειδώματος για παιδιά. Αλλά το βράδυ η οθόνη δεν ανάβει.
 5. Η Panasonic F-VXH50 μπορεί να καθαρίσει τον αέρα στον ίδιο όροφο, στο μοντέλο παρέχονται φίλτρα πλάσματος, εξυπηρετούν 42 τετραγωνικά μέτρα Υπάρχει ιονισμός, το κουμπί κλειδώματος, ο αισθητήρας, αν είναι απαραίτητο, αυξάνει την ταχύτητα, ελέγχει τον καθαρισμό του φίλτρου.
 6. Το Bork A802 Rain ανήκει στην κατηγορία premium, εξυπηρετεί 32 τετραγωνικά μέτρα, είναι οικονομικό, διαθέτει χρονοδιακόπτη απενεργοποίησης και ενεργοποίηση, προ-καθαρισμό, κλείδωμα, έλεγχος υγρασίας παρέχεται. Αλλά είναι ακριβό - 60 000 ρούβλια.

Η επιλογή των μοντέλων είναι σημαντική, πριν πάτε στο κατάστημα, πρέπει να διευκρινιστεί τι είναι το σύνθετο για τον καθαρισμό του αέρα, πώς λειτουργεί ο σχεδιασμός, καθορίστε τις παραμέτρους της συσκευής. Μάθετε ποιες λειτουργίες είναι απαραίτητες σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, χωρίς τις οποίες μπορείτε να κάνετε χωρίς, ώστε να μην πληρώνετε υπερβολικά.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και της βιομηχανίας δεν προσθέτει καθαρότητα στο περιβάλλον, όσοι έχουν ήδη δοκιμάσει τη δράση συσκευών που καθαρίζουν και ενυδατώνουν τον αέρα δεν αμφιβάλλουν ότι η επιλογή έγινε σωστά. Μετά από όλα Η συσκευή καθιστά δυνατή την αναπνοή καθαρού και υγιεινού αέρα χωρίς σκόνη. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι θα είναι άνετη, η υγεία των μελών της οικογένειας είναι φυσιολογικό, να σταματήσουμε να ανησυχούμε αλλεργία.

12 καλύτερα φίλτρα αέρα και "ροδέλες αέρα"

Ένας καλός καθαριστής αέρα είναι μια χρήσιμη αγορά για ένα σπίτι στο οποίο ζουν οι αλλεργιοί, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια τέτοια συσκευή, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, θα είναι αποτελεσματική και άνετη στη χρήση.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καλού καθαριστή αέρα

Μέγιστη ανταλλαγή αέρα

Είναι γνωστό ότι με την αποτελεσματική λειτουργία η συσκευή πρέπει να διέρχεται μέσω του αέρα στο δωμάτιο 2-3 φορές την ώρα. Επομένως, υπολογίστε τον όγκο του δωματίου (σε κυβικά μέτρα) και πολλαπλασιάστε τον αριθμό αυτό κατά τρεις και, στη συνέχεια, ελέγξτε το αποτέλεσμα με τις παραμέτρους των διαφορετικών συσκευών καθαρισμού του αέρα.

Χρησιμοποιημένα φίλτρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων: ηλεκτροστατικά, οζονιστικά, φωτοκαταλυτικά, νερό, άνθρακας, φίλτρα HEPA. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά. Για ποιοτικά μοντέλα, υπάρχουν πολλά φίλτρα ταυτόχρονα, δηλ. καθαρισμός πολλών σταδίων.

Εύκολη συντήρηση

Πρέπει να ληφθούν υπόψη 2 σημεία:

 • Η ώρα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τη φροντίδα της συσκευής. Εάν το ηλεκτροστατικό φίλτρο απαιτεί πλύση όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, και το φωτοκαταλυτικό φίλτρο - κάθε έξι μήνες, τότε οι πλύσεις αέρα χρειάζονται καθημερινή προσοχή (αλλαγή και ρίψη νερού).
 • παρουσία στο σχεδιασμό μπλοκ αντικατάστασης, το κόστος και τη συχνότητα αντικατάστασής τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πρόκειται για δείκτες, οθόνες, φωτιστικά, χρονοδιακόπτες, αρωματισμό, λάμπες UV, κλπ. Η πιο σημαντική από τις λειτουργίες "μπόνους", για την οποία αξίζει να πληρώσετε, είναι η δυνατότητα ελεγχόμενου υγροποίησης του αέρα.

Υγραντήρες καθαρισμού αέρα

Πλυντήρια αέρα

Οι νεροχύτες ταυτόχρονα ενυδατώνουν και καθαρίζουν τον αέρα σκόνης και άλλων ρύπων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουν αναλώσιμα. Η υγρασία και ο καθαρισμός του αέρα διεξάγονται χωρίς τη χρήση αντικαταστάσιμων φίλτρων.
Για τον καθαρισμό, ο αέρας λειτουργεί είτε μέσω ενός συστήματος υγρανθέντων δίσκων, είτε μέσω μιας κουρτίνας με ανεμιστήρα.
Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των πλύσεων αέρα - το νερό εξατμίζεται φυσικά, και η υγρασία στο δωμάτιο δεν μπορεί να αυξηθεί πάνω από ένα άνετο 60%. Οι ανεπάρκειες αυτών των συσκευών περιλαμβάνουν θόρυβο και αξιοπρεπείς διαστάσεις.

Κλιματικά συμπλέγματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Πολυλειτουργικές συσκευές που συνδυάζουν σε ένα μόνο περίβλημα τρεις ξεχωριστές συσκευές: ένα πλήρες καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα με παραδοσιακή "ψυχρή" εξάτμιση και έναν ιονιστή.

Πλεονεκτήματα των κλιματικών συστημάτων:

 • Η παρουσία ενός έξυπνου συστήματος για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και της σχετικής υγρασίας, που επιτρέπει την αυτόματη χρήση της συσκευής.
 • Υψηλός βαθμός καθαρισμού του αέρα με ή χωρίς υγρασία (σε αντίθεση με τις κλασικές πλύσεις αέρα).

Μειονέκτημα:

 • Η ανάγκη για περιοδική αντικατάσταση των "ξηρών" και (ή) φίλτρων ενυδάτωσης.

Σας προσφέρουμε μια βαθμολογία από τα καλύτερα φίλτρα αέρα και πλυντήρια αέρα, δημοφιλή στη ρωσική αγορά και άξιζε το 2017-2018, θετική ανατροφοδότηση από τους εμπειρογνώμονες και τους απλούς αγοραστές.

Οι καλύτεροι φτηνοί καθαριστές αέρα

Ο φθηνός συμπαγής και ευχάριστος καθαριστής αέρα Foxcleaner Ion έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μικρά δωμάτια 15-20μ². Με βάρος μόλις 1,5 kg η συσκευή είναι αρκετά κινητή και μεταφέρεται εύκολα στο δεξιό μέρος του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

Παρά τις μικρές διαστάσεις, η συσκευή διαθέτει ένα σοβαρό σύστημα καθαρισμού αέρα 5 σταδίων:

 • Προκαταρκτικό φίλτρο - συγκρατεί μεγάλα σωματίδια μεγαλύτερα από 2,5 mm (σκόνη, μαλλιά, μαλλί, ίνες υφασμάτων κ.λπ.).
 • Αποσμητικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα - απορροφά τον καπνό και τις οσμές.
 • Φίλτρο HEPA - συλλαμβάνει τα μικρότερα σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, των ιών, των βακτηρίων.
 • Φωτοκαταλυτικό φίλτρο - προστατεύει από πολύπλοκες χημικές μολυσματικές ουσίες (φορμαλδεΰδη και άλλες επιβλαβείς αναθυμιάσεις, αέρια).
 • UV-λαμπτήρας - έχει αντιβακτηριακή δράση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η λειτουργία ιονισμού, η οποία, όπως και η βακτηριοκτόνος λυχνία, μπορεί να απενεργοποιηθεί.

 • Συμπαγεια;
 • Φτηνά εναλλάξιμα φίλτρα.
 • Σχετικά χαμηλή τιμή.
 • Χαμηλή ισχύς.

Το πιο φθηνό σε αυτή την κατάταξη είναι η καλύτερη συσκευή καθαρισμού αέρα. Ταυτόχρονα, αφαιρεί γρήγορα και σχεδόν σιωπηρά σκόνη, σωματίδια μαλλιού και ινών, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα από τον αέρα ηλεκτροστατικά. Σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια έως 25 τ.μ. Καταναλώνει μόνο 8 watts. Ο ανεμιστήρας, όμως, παράγει περισσότερο θόρυβο από τον απαραίτητο, αλλά αυτό το μοντέλο δεν χρειάζεται να αλλάξει φίλτρα: το ενσωματωμένο λειτουργεί όλη τη διάρκεια ζωής και χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό. Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής και χαριτωμένη.

 • Χαμηλή τιμή
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Συμπαγές μέγεθος
 • Κομψή σχεδίαση
 • Υπάρχει μια λειτουργία κυκλικής λειτουργίας
 • Οι πλάκες συλλογής σκόνης απομακρύνονται εύκολα
 • Θορυβώδης
 • Χαμηλή ισχύς

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα υψηλής απόδοσης με φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων

 • Αξιοπρεπής ισχύς
 • Τεχνολογία Flash Streamer
 • Η αξιοπρεπής περιοχή εξυπηρέτησης
 • Πολύ ήσυχο
 • Απλή λειτουργία
 • Υψηλή τιμή
 • Μια απτή οσμή

Ο δημοφιλής καθαριστής αέρα Intense Pure Air PU4025 Automatic από την Tefal έχει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για την παροχή ενός άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή το γραφείο. Είναι σχεδιασμένο για συντήρηση επιφάνειας έως 35μ².

Το σύστημα καθαρισμού πραγματοποιείται με βάση 4 ενσωματωμένα φίλτρα:

 • Πρωτοβάθμια. Παγιδεύει μεγάλη σκόνη, τρίχες κ.λπ.
 • Ενεργός άνθρακας. Είναι σε θέση να απορροφά οσμές, καπνό και πτητικές οργανικές ενώσεις.
 • HEPA. Εκτελεί καθαρισμό με καθαρό αέρα.
 • NanoCaptur. Καταστρέφει τους πιο επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρύπους - φορμαλδεΰδη.

Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία ιονισμού, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας, ενισχύοντας την ανοσία και μειώνοντας την κόπωση. Με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων, η συσκευή παρακολουθεί τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης και επιλέγει ανεξάρτητα μία από τις τέσσερις πιθανές ταχύτητες διήθησης.

 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου (22 dB στην ελάχιστη ταχύτητα, 45 dB στο μέγιστο).
 • Υψηλός βαθμός διήθησης.
 • Το χρονόμετρο.
 • Δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα φίλτρα αντικατάστασης.

Αυτός ο καθαριστής αέρα στις διαβεβαιώσεις του κατασκευαστή σε ισχύ 30 W είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα (CARD) έως 237 m³ / h. Εργονομικό λευκό σώμα από πλαστικό ABS υψηλής ποιότητας.

Το σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης περιλαμβάνει:

 • Έξυπνος αισθητήρας, υπεύθυνος για την ποιότητα του αέρα.
 • Λειτουργία γνωστοποίησης της ανάγκης αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου.
 • Ενδεικτική λυχνία κλιματισμού 3 σταδίων.
 • Επιλογή 3 ταχυτήτων ανεμιστήρα.
 • Χρονοδιακόπτης για 1, 4 και 8 ώρες με αυτόματο κλείσιμο.

Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σε 3 στάδια. Κατ 'αρχάς, ένα πρωτεύον φίλτρο εισέρχεται στην περίπτωση, συλλαμβάνοντας μεγάλα σωματίδια ρύπων, μαλλιών, μαλλιού. Επιπλέον, το φίλτρο άνθρακα εξαλείφει τα επιβλαβή αέρια και τις δυσάρεστες οσμές. Ο προκύπτων λεπτός καθαρισμός από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, μικροβίων και αλλεργιογόνων είναι το "προνόμιο" ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού φίλτρου HEPA.

 • Αξιοπρεπείς επιδόσεις.
 • Ποιοτική συναρμολόγηση.
 • Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης.
 • Ακριβά "αναλώσιμα"?
 • Δεν υπάρχει φωτοκαταλυτικό φίλτρο, ιονισμός.

Το Atmos Vent-1550 είναι μια συμπαγής και εύχρηστη συσκευή που λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του καθαρισμού αέρα σε πολλά στάδια μεγάλης εμβέλειας. Με μια κατανάλωση ισχύος 50 W, αυτό το φίλτρο αέρα μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτια μέχρι 45 m².

Ο σχεδιασμός παρέχει έναν αποδοτικό και χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα μετατροπέα 3 ταχυτήτων, ικανό για μέγιστη ανταλλαγή αέρα μέχρι 110 m³ / h. Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σταδιακά σε 6 στάδια: πρωτογενή, HEPA, άνθρακα, φωτοκαταλυτικά φίλτρα, λάμπα UV, ιονισμός.

Το μοντέλο διαθέτει μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό, που ελέγχεται από πλήκτρα αφής. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης παρακολουθεί την κατάσταση των φίλτρων και τους ειδοποιεί για μόλυνση. Τα συστήματα ιοντισμού και φωτοκατάλυσης (που λειτουργούν μαζί με βακτηριοκτόνο λαμπτήρα) μπορούν να μεταβληθούν. Η λειτουργία του προγραμματιζόμενου χρονοδιακόπτη είναι επίσης χρήσιμη.

 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Δεν είναι κακή απόδοση.
 • Τα φίλτρα απαιτούν περιοδική αντικατάσταση.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος
 • Μεγάλη περιοχή υπηρεσιών
 • Συμπεριλαμβάνονται επτά φίλτρα
 • Οθόνη αφής
 • Ενδιαφέρουσα σχεδίαση
 • Καθαρός καθαρισμός οσμών
 • Θορυβώδης (53 dB)

Οι καλύτερες πλύσεις αέρα (χωρίς αναλώσιμα)

 • Απλή κατασκευή
 • Αξιόπιστη και ασφαλής
 • Αυτόματη απενεργοποίηση χωρίς νερό
 • Δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα υγρασίας
 • Δεν υπάρχουν εναλλάξιμα εξαρτήματα
 • Στη μέγιστη ισχύ, θορυβώδη

Το συμπαγές και μοντέρνο πλύσιμο αέρα από την κορεατική μάρκα Winia είναι μια πρακτική και ευέλικτη συσκευή για αποτελεσματική υγρασία και καθαρισμό του αέρα. Για την αξιοπιστία και την απόδοση, το μοντέλο δεν είναι κατώτερο από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές του, αλλά κοστίζει σχεδόν διπλάσια. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για συντήρηση χώρων έως 40μ² και έχει απλό και βολικό έλεγχο αφής. Μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 7 λίτρων, η κατανάλωση ενέργειας δεν είναι μεγαλύτερη από 15 watts. Η λειτουργία αυτόματης συντήρησης υγρασίας είναι διαθέσιμη και 5 λειτουργικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λειτουργίας.

Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην τεχνολογία της φυσικής έκπλυσης του αέρα με ταυτόχρονη υγρασία. Η λειτουργία προ-ιονισμού είναι διαθέσιμη. Οι δίσκοι εργασίας έχουν μια μοναδική δομή 3D και έχουν αντιβακτηριακή επικάλυψη. Ο καθαρισμός του αέρα δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου αναλώσιμα. Το μόνο στοιχείο που χρειάζεται να αντικατασταθεί είναι το φίλτρο ιονισμού Bio-Silver Stone. Ωστόσο, αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Winia AWI-40, είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς αυτό ή απλά να τοποθετήσετε οποιοδήποτε ασημένιο αντικείμενο σε δοχείο με νερό.

 • Προσιτή τιμή?
 • Ποιοτική συναρμολόγηση και υλικά.
 • Αποτελεσματική εργασία.
 • Θορυβώδης, όπως όλες οι πλύσεις αέρα.
 • Ανακριβής υγρασία.

Το πιο απλό στη χρήση είναι το πλύσιμο με αέρα, το οποίο δεν απαιτεί αναλώσιμα και καταναλώνει πολύ μικρή ισχύ (20 W). Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε το τρέχον και απαραίτητο επίπεδο υγρασίας. Υπάρχει μια αντιβακτηριακή προστασία - ράβδος ιονίζοντος αργύρου, καθώς και μια λειτουργία αρωματισμού του υγρού. Υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας υγρασίας. Η δεξαμενή για νερό με αξιοπρεπή μεγέθη - 7 λίτρα. Τομέας εφαρμογής - έως 50 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Ο θόρυβος είναι ελάχιστος, δεν θα σας ενοχλήσει τη νύχτα.

 • δύο στάδια ισχύος
 • αυτόματη συντήρηση της στοχευόμενης υγρασίας
 • ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υγρόμετρο
 • δείκτη καθαρισμού συσκευής
 • τη δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.
 • Αρκετά μεγάλο
 • Ο καθαρισμός είναι πολύ χρονοβόρος

Τα καλύτερα κλιματικά συγκροτήματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Ο πολυλειτουργικός "έξυπνος" καθαριστής αέρα της Panasonic αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία. Έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση κατοικιών έως 30 τ.μ. και είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν την κατάσταση του ατμοσφαιρικού αέρα και ανταποκρίνονται έγκαιρα στην εμφάνιση ρύπανσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του κλιματικού συστήματος:

 • Τεχνολογία NANOE ™ βασισμένη σε νανοϋλικά μακράς δράσης που λαμβάνονται από μόρια νερού (και όχι από οξυγόνο). Υπεύθυνος ιονισμού, προωθεί την επιταχυνόμενη υγρασία του αέρα, εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στα έπιπλα, τα χαλιά, τα ρούχα.
 • Σύνθετο σύστημα καθαρισμού αέρα. φίλτρο ΟΠΕ συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια, το Super Alleru Buster καταστέλλει την δραστικότητα των 17 ειδών αλλεργιογόνων, φίλτρο πράσινο τσάι κατεχίνη εξουδετερώνει μέχρι 99% των ιών, μυκήτων και μούχλας, φίλτρο απόσμησης καταπολεμά τις οσμές?
 • ECONAVY. Εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%.
 • Λειτουργία Turbo;
 • Δυνατότητα χρήσης αυτόματων και χειροκίνητων ρυθμίσεων.
 • Τρισδιάστατη κυκλοφορία ροών αέρα.
 • Ένδειξη της ποιότητας του αέρα και της υγρασίας.
 • Κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.
 • Διάρκεια ζωής σύνθετου φίλτρου - 5, ενυδατική - 10 χρόνια.
 • Καθαρισμός με βαθύ αέρα και αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Μικρός όγκος του δοχείου για νερό.

Αποτελεσματικό κλιματικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για καθαρισμό, υγρασία και ιονισμό στον οικισμό μέχρι 21 τ.μ. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε κομψό μοντέρνο σχεδιασμό με κυρίαρχο λευκό χρώμα. Το σχετικά μικρό μέγεθος και το ελαφρύ βάρος καθιστούν εύκολη τη μετακίνηση της συσκευής στον τόπο όπου το αποτέλεσμα από τη χρήση είναι το πιο απαραίτητο και σημαντικό.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι λειτουργίας:

 • Καθαρισμός αέρα. Μεταχειρισμένα σύστημα τριών σταδίων, που αποτελείται από ένα προκαταρκτικό, φίλτρα απόσμησης και υψηλή ΗΕΡΑ απόδοσης, επιβραδύνοντας έως 99,97% μικρότερα σωματίδια. Εφαρμογή της μοναδικής τεχνολογίας ιονισμού Το Plasmacluster επιτρέπει την απενεργοποίηση των αερομεταφερόμενων βακτηριδίων, των ιών, των σπόρια των καλουπιών και άλλων αλλεργιογόνων.
 • Καθαρισμός και ενυδάτωση. Η εξάτμιση της υγρασίας πραγματοποιείται με φυσικό (ψυχρό) τρόπο χωρίς τον κίνδυνο υπερβολικής διαβροχής και εμφάνισης επιδρομής στα έπιπλα.
 • Ιονική βροχή. Η ταυτόχρονη υγρασία και ο ιονισμός ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του αέρα από ακαθαρσίες και συμβάλλουν επίσης στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και του στατικού ηλεκτρισμού.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο ηλεκτρονικό έλεγχο με υποστήριξη για αισθητήρες σκόνης, θερμοκρασίας και υγρασίας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Αποτελεσματική και όχι θορυβώδης εργασία.
 • Μια επαρκής τιμή.
 • Το νερό εξατμίζεται γρήγορα από τη δεξαμενή.
 • Δεν είναι πολύ υψηλές επιδόσεις.

Ελκυστική εξωτερικά και, το σημαντικότερο, μια αποτελεσματική σειρά ECOLife για τον καθαριστή και τον υγραντήρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του συγκροτήματος είναι η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από το Panasonic NANOE ™. Μικροσωματίδια των μορίων του νερού μεγάλου κύκλου ζωής δισεκατομμύρια φορές λιγότερο σωματίδια ατμού, και επίσης να περιέχουν ένα 1000 φορές περισσότερη υγρασία από αρνητικά φορτισμένο ιόν. Αυτό επιτρέπει η νανο-ιόν για να διεισδύουν βαθιά μέσα σχεδόν οποιοδήποτε ιστό και αποτελεσματικά να καταστρέψουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές και υγρασία κορεσμού αέρα διεργασίας λαμβάνει χώρα ταχύτερα.

Το περίπλοκο σύστημα καθαρισμού και υγρασίας αποτελείται από 5 βήματα. Προκαταρκτικά φίλτρα HEPA και αποσμητικά συγκρατούν σκόνη, αλλεργιογόνα, μαλλί, γύρη φυτών, εξαλείφουν τις οσμές. Η μονάδα υγροποίησης που κατασκευάζεται από υλικό Fibra CHM επιτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας με ταχύτητα έως και 500 ml / h. Στο τελικό στάδιο, ο αέρας εμπλουτίζεται με νανοϋλικά.

Υποστηριζόμενα: ένδειξη τρόπων λειτουργίας, θερμοκρασίας και υγρασίας, λειτουργία χρονοδιακόπτη. Υπάρχει αυτόματη, νυχτερινή, ήσυχη (ήσυχη) και λειτουργία turbo. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα.

 • Σχεδιασμένο για επιφάνεια μέχρι 40 m².
 • 4 ταχύτητες ανεμιστήρα.
 • Εγγύηση - 24 μήνες.
 • Μεγάλες διαστάσεις.
 • Μια μικρή δεξαμενή νερού.

Ποιος καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Κατασκευαστής

Η θέση των διαθέσιμων καθαριστών αέρα καταλαμβάνεται από ρωσικά και κινεζικά δείγματα. Δεν διαφέρουν η μακροζωία και η υψηλή απόδοση, και η εμφάνισή τους δεν είναι ιδανική. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους καταναλωτές είναι οι ιαπωνικές, κορεατικές και ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Daikin, η Panasonic, η Sharp, η Winia, η Philips, η Venta, η Boneco. Τυπικοί εκπρόσωποι του ελίτ τμήματος είναι οι καθαριστές αέρα των εμπορικών σημάτων IQAir και Euromate. Αλλά τα προϊόντα τους είναι σπάνια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στο φόντο της πολύ υψηλής τιμής τους.

Τύπος φίλτρου

Μοντέλα με ηλεκτροστατική φίλτρο είναι οικονομικό, εύκολο στη συντήρηση και συνήθως δεν είναι πολύ ακριβό. Ωστόσο, τέτοιες συσκευές είναι μάλλον ιονιστές με τη λειτουργία του καθαρισμού του αέρα. Επιπλέον, για πολλούς χρήστες, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα να παράγεται όζον, η περίσσεια του οποίου δεν είναι καλό για την υγεία. Αλλά οι καπνιστές θα κάνουν, επειδή γνωρίζουν πώς να χειριστούν τις μυρωδιές και τον καπνό του καπνού, ο οποίος κατά τη διαδικασία της οξείδωσης, με τη σειρά του, ομαλοποιεί την περιεκτικότητα του Ο3 στον αέρα. Στη βαθμολογία μας υπάρχει μόνο ένα φίλτρο αέρα με ένα τέτοιο φίλτρο, αλλά υπάρχουν πολλά εγχώρια και κινεζικά ανάλογα στην αγορά.

Καθαριστές αέρα με σύστημα καθαρισμού πολλαπλών σταδίων είναι κατάλληλα για όλους, αλλά πριν αγοράσετε αξίζει να φροντίσετε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των φίλτρων αντικατάστασης, τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και τη δυνατότητα καθαρισμού. Μετά από όλα, ορισμένοι κατασκευαστές, στα μοντέλα τους, ρυθμίζουν την κλειδαριά ενεργοποίησης όταν μολύνουν τα στοιχεία του φίλτρου.

Υγραντήρας αέρα και καθαρότερο

Σαβ-Κυρ 10:00 - 18:00

  Υγραντήρες-καθαριστικά
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 360χ360χ360 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 560x360x240 mm
 • Ροή νερού 150-500 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 5 λίτρα
 • Διαστάσεις 260x280x310 mm
 • Ροή νερού
 • Ικανότητα δεξαμενής 6 λίτρα
 • Διαστάσεις 370x245x400 mm
 • Ροή νερού 300/400 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 56 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 3,6 λίτρα
 • Διαστάσεις 603x399x273 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 38 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 320x380x425 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 590x395x268 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 46 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 1,8 λίτρα
 • Διαστάσεις 380x570x197 mm
 • Ροή νερού 350 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 21 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 360χ360χ360 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 5 λίτρα
 • Διαστάσεις 260x280x310 mm
 • Ροή νερού
 • Ικανότητα δεξαμενής 10 λίτρα
 • Διαστάσεις 347x435x490 mm
 • Ροή νερού 1000 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 100 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 560x360x240 mm
 • Ροή νερού 150-500 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 643x416x295 mm
 • Ροή νερού 730 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 48 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 1,6 l
 • Διαστάσεις 590x330x250 mm
 • Ροή νερού 100-350 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 30 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4,5 λίτρα
 • Διαστάσεις 280x280x412 mm
 • Ροή νερού 350 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 3,6 λίτρα
 • Διαστάσεις 603x399x273 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 38 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 6 λίτρα
 • Διαστάσεις 400x320x320 mm
 • Ροή νερού 400 κ.εκ. / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 772х390χ365 mm
 • Ροή νερού 150/250/500 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 460x450x280 mm
 • Ροή νερού 500 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 70 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 407x336x323 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 447 × 397 × 394 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare

Οι υγραντήρες-καθαριστές είναι μια κατηγορία συσκευών που όχι μόνο να ενυδατώνει τον αέρα, αλλά και να τον καθαρίζει από πολλούς ρύπους. Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστές και υγραντήρες στη Μόσχα

σε 17 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 8 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 8 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 17 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 21 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 4 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 22 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 55 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 23 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 21 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 17 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 15 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 47 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 104 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 20 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 7 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 14 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 18 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 3 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 23 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 66 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 30 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 29 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 12 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 19 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 33 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 41 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 12 ηλεκτρονικά καταστήματα

Η τιμή των καθαριστικών και των υγραντήρων στα καταστήματα της Μόσχας

Στο site μπορείτε να επιλέξετε καθαριστικά και υγραντήρες από τα χαρακτηριστικά, να δείτε λεπτομερείς φωτογραφίες, να διαβάσετε κριτικές και να συγκρίνετε τις τιμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα στη Μόσχα. Αγοράστε καθαριστικά και υγραντήρες με χαμηλό κόστος (συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης) εύκολα! Απλά πρέπει να πάτε στην προσφορά σας, να εξοικειωθείτε με τους όρους πληρωμής και να αφήσετε μια αίτηση παράδοσης στη Μόσχα.

Καθαριστές και υγραντήρες στη Μόσχα

σε 17 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 8 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 8 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 17 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 21 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 4 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 22 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 55 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 23 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 21 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 17 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 15 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 47 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 104 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 20 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 7 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 14 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 18 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 3 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 23 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 66 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 30 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 29 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 12 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 19 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 33 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 41 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 12 ηλεκτρονικά καταστήματα

Η τιμή των καθαριστικών και των υγραντήρων στα καταστήματα της Μόσχας

Στο site μπορείτε να επιλέξετε καθαριστικά και υγραντήρες από τα χαρακτηριστικά, να δείτε λεπτομερείς φωτογραφίες, να διαβάσετε κριτικές και να συγκρίνετε τις τιμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα στη Μόσχα. Αγοράστε καθαριστικά και υγραντήρες με χαμηλό κόστος (συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης) εύκολα! Απλά πρέπει να πάτε στην προσφορά σας, να εξοικειωθείτε με τους όρους πληρωμής και να αφήσετε μια αίτηση παράδοσης στη Μόσχα.

Τι να επιλέξετε, καθαριστικό ή υγραντήρα

Μπορείτε να ονειρεύεστε μόνο για καθαρό αέρα στην πόλη. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν οι πιο άνετες συνθήκες στο διαμέρισμα με τη βοήθεια συσκευών. Για να καθορίσετε τι είναι καλύτερο να αγοράσετε, έναν υγραντήρα ή τον καθαριστή αέρα, επιλέξτε την επιθυμητή επίδραση στη μάζα αέρα στο διαμέρισμα.

Διαφορές μεταξύ του υγραντήρα και του καθαριστικού

Και οι δύο συσκευές βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα στο διαμέρισμα, καθιστώντας την αναπνοή ευκολότερη, αλλά λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους.
Ο υγραντήρας είναι στη ζήτηση το χειμώνα σε διαμερίσματα με κεντρική θέρμανση. Οι μπαταρίες στεγνώνουν τον αέρα και όλα τα αντικείμενα στο δωμάτιο. Τα μέλη της οικογένειας στεγνώνουν το λαιμό τους, το δέρμα, ο ύπνος επιδεινώνεται, ο βήχας εμφανίζεται.
Τι να επιλέξετε, καθαριστικό ή υγραντήρα
Μπορείτε να ονειρεύεστε μόνο για καθαρό αέρα στην πόλη. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν οι πιο άνετες συνθήκες στο διαμέρισμα με τη βοήθεια συσκευών. Για να καθορίσετε τι είναι καλύτερο να αγοράσετε, έναν υγραντήρα ή τον καθαριστή αέρα, επιλέξτε την επιθυμητή επίδραση στη μάζα αέρα στο διαμέρισμα.

Διαφορές μεταξύ του υγραντήρα και του καθαριστικού
Και οι δύο συσκευές βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα στο διαμέρισμα, καθιστώντας την αναπνοή ευκολότερη, αλλά λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους.
Ο υγραντήρας είναι στη ζήτηση το χειμώνα σε διαμερίσματα με κεντρική θέρμανση. Οι μπαταρίες στεγνώνουν τον αέρα και όλα τα αντικείμενα στο δωμάτιο. Τα μέλη της οικογένειας στεγνώνουν το λαιμό τους, το δέρμα, ο ύπνος επιδεινώνεται, ο βήχας εμφανίζεται.

Η αύξηση της υγρασίας βοηθά:

ευκολότερο να αναπνεύσει?
μειώνει την ποσότητα σκόνης.
τα ακάρεα σκόνης πεθαίνουν?
τα αλλεργιογόνα εγκαθίστανται με υγρασία.
Μείον τη λειτουργία του υγραντήρα σε υπερβολική χρήση. Σε υγρασία άνω του 70%, εμφανίζεται μύκητας, εξάπλωση βακτηριδίων. Το νερό στη δεξαμενή θα πρέπει να συμπληρώνεται συνεχώς.

Το καθαριστικό οδηγεί τη μάζα αέρα μέσω φίλτρων που καθυστερούν μικρά σωματίδια, βακτήρια και καπνό.

Το δωμάτιο καθαρίζεται από σκόνη και ακάρεα.
οι ιοί και τα βακτήρια καταστρέφονται εν μέρει.
στο φίλτρο παραμένουν καπνός και δυσάρεστες οσμές.
Το σπίτι καθαρίζεται από γύρη και μαλλί - ισχυρά αλλεργιογόνα.
Καθαρό, φυσικό αέρα επιστρέφει στο δωμάτιο.
Μειονεκτήματα:

κραυγές και ενοχλεί τον ύπνο.
μειώνει την ποσότητα των σπόρων των μυκήτων που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν την καταστρέφει και απλώνει αυτά τα σωματίδια.
Το χειμώνα, ο αέρας παραμένει ξηρός, το άσθμα και η βρογχίτιδα εξακολουθούν να είναι δύσκολο να αναπνεύσουν.
Αν τα στοιχεία φίλτρου δεν αντικατασταθούν, το καθαριστικό θα επιστρέψει όλα τα συσσωρευμένα στα στοιχεία του φίλτρου.

Διορισμός
Ο καθαριστής αέρα καθαρίζει φυσικά τον αέρα από επιβλαβείς ακαθαρσίες:

τα ακάρεα σκόνης.
μαλλί?
σωρός?
οσμές ·
καπνός;
βακτήρια.
σπόρια μυκήτων.
γύρη των φυτών.
Μόνο μικρά μόρια μπορούν να επιστρέψουν στο δωμάτιο, τα οποία διεισδύουν μέσω του φίλτρου. Με μια κλειδαριά νερού, όλα καθυστερούν. Ο αέρας είναι φυσικός, καθαρός και υγρός.

Ο υγραντήρας καταπολεμά τον ξηρό αέρα, αυξάνοντας την υγρασία στο βέλτιστο επίπεδο. Διευκολύνει την αναπνοή, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, καθαρίζει μερικώς τη σκόνη με ακάρεα και μειώνει τον αριθμό των βακτηριδίων. Ταυτόχρονα, ρυθμίζει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο: ο ζεστός ατμός θερμαίνει το δωμάτιο, το ψυχρό κρυώνει.

Αρχή λειτουργίας
Στον υγραντήρα σχηματίζεται υδρατμός. Στο εσωτερικό υπάρχουν θερμαντικά στοιχεία ή υπερήχων. Η ομίχλη που αποκτάται από το νερό εξαπλώνεται μέσα από το δωμάτιο με τη δράση του ανεμιστήρα.

Υπάρχουν μοντέλα με ενσωματωμένα φίλτρα που καθαρίζουν εν μέρει τον αέρα και τα απολυμαίνουν όταν προσθέτουν αιθέρια έλαια και μαγγάνιο στο νερό.

Ο καθαρισμός αέρα πραγματοποιείται στο καθαριστικό. Ο βρώμικος αέρας από το δωμάτιο ωθείται μέσα και περνά μέσα από τα φίλτρα.

Ο βαθμός καθαρισμού εξαρτάται από το σύνολο των στοιχείων φίλτρου. Τα μικρότερα σωματίδια μπορούν να καθυστερήσουν μόνο με τη ροή του νερού.

Λειτουργικότητα
Ανάλογα με τη σχεδίαση του υγραντήρα, είναι σε θέση:

διατηρούν ένα κανονικό επίπεδο υγρασίας.
καθαρίστε τον αέρα της σκόνης.
να καθαρίσετε τα ηλεκτρικά φορτία στην ατμόσφαιρα του δωματίου.
Η συσκευή με φίλτρο υγρασίας καθαρίζει τον αέρα.
Ο καθαριστής εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες:

Ξεπλένεται από ακάρεα σκόνης και τα περιττώματά του - ισχυρά αλλεργιογόνα.
προστατεύει τα αντικείμενα από τη μόλυνση.
εξαλείφει τους ιούς, τα βακτηρίδια και τις οσμές.
θερμαίνει το δωμάτιο.
αφαιρεί την υπερβολική υγρασία.
Πολυλειτουργικά καθαριστικά μπορούν να στεγνώσουν τον ακατέργαστο αέρα συλλέγοντας συμπύκνωμα. Συσκευές με ιονιστή κορεσμό του αέρα με ιόντα οξυγόνου, δίνοντάς του φρέσκο ​​και φυσικό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Κάθε συσκευή με τον δικό της τρόπο βελτιώνει τη ζωή σε ένα διαμέρισμα της πόλης. Ο καθαριστής και ο υγραντήρας μπορούν να έχουν επιπλέον κόμβους και να εκτελούν και τις δύο λειτουργίες ταυτόχρονα.

Υγραντήρας
Ο υγραντήρας κάνει τις συνθήκες διαβίωσης στο διαμέρισμα πιο άνετες, διευκολύνει την αναπνοή και μερικώς ανατρέπει τη σκόνη, ενισχύοντας την ανθρώπινη ανοσία.

Μείον οι ιοί και τα βακτήρια παραμένουν στην ατμόσφαιρα. Βελτιωμένες συνθήκες αναπαραγωγής και μόλυνσης των ανθρώπων.

Καθαριστικό
Τα φίλτρα χωρίς πρόσθετες λειτουργίες καθαρίζονται απλά, χωρίς να αλλάζει η κατάσταση της ατμόσφαιρας. Μειώνει τον αριθμό αλλεργιογόνων, ακάρεων σκόνης, βακτηρίων και μαλλιού.

Για να γίνει ο καθαριστής αποτελεσματικότερος, χρειάζεται:

δύναμη;
ένα σύνολο φίλτρων διαφορετικών τύπων.
έγκαιρη αντικατάσταση στοιχείων φίλτρου.
Τα απλά καθαριστικά φιλτράρουν μόνο τον αέρα. Πολλαπλών λειτουργικών επιβλαβών ουσιών, τόσο ενυδατώνουν όσο και ιονίζουν.

Από τι να επιλέγετε
Τι να επιλέξετε, καθαριστικό ή υγραντήρα. Η ιδανική επιλογή είναι μια πολύπλοκη συσκευή με υγρασία, καθαρισμό και ιονισμό.

Οι πολυλειτουργικοί υγραντήρες και καθαριστικά διατηρούν αυτόματα τον βέλτιστο κλιματισμό, αφαιρούν επιβλαβείς ουσίες, ενυδατώνουν και ιονίζουν. Η διαφορά είναι μόνο στον τίτλο.

Μερικές φορές πρέπει να επιλέξετε μια απλή και οικονομική επιλογή.

Όταν το κύριο πράγμα στο σπίτι είναι μια άνετη ατμόσφαιρα και έναν ήσυχο ύπνο, αξίζει να επιλέξετε την ενυδάτωση. Θα γίνει ευκολότερο να αναπνεύσει, ο ασθματικός βήχας θα σταματήσει.

Σε ένα διαμέρισμα στα χαμηλότερα πατώματα δίπλα στο δρόμο πρέπει να βάλετε ένα φίλτρο, ειδικά εάν ο καπνιστής της οικογένειας ή αλλεργικός. Ακόμα και να καπνίζει στα κλειστά παράθυρα νέφος και σκόνη, καθιστώντας την αναπνοή πιο δύσκολη. Ο εξαερισμός δεν βελτιώνει το μικροκλίμα στο διαμέρισμα.

Κάντε ένα διαμέρισμα πιο άνετο χωρίς κλιματολογικές συσκευές. Η διακόσμηση των φυτών εσωτερικού χώρου χρησιμεύει ως φυσική ενυδατική κρέμα και καθαριστής αέρα, αλλά σε μια μεγαλοπρέπεια δεν αρκεί. Οι κάτοικοι των τριών πρώτων ορόφων μπορούν να κάνουν με ένα καθαρότερο, και στα διαμερίσματα πάνω από τον αέρα είναι καθαρότερο και ξηρότερο - θα χρειαστείτε έναν υγραντήρα.
Η αύξηση της υγρασίας βοηθά:

 • ευκολότερο να αναπνεύσει?
 • μειώνει την ποσότητα σκόνης.
 • τα ακάρεα σκόνης πεθαίνουν?
 • τα αλλεργιογόνα εγκαθίστανται με υγρασία.

Μείον τη λειτουργία του υγραντήρα σε υπερβολική χρήση. Σε υγρασία άνω του 70%, εμφανίζεται μύκητας, εξάπλωση βακτηριδίων. Το νερό στη δεξαμενή θα πρέπει να συμπληρώνεται συνεχώς.

Το καθαριστικό οδηγεί τη μάζα αέρα μέσω φίλτρων που καθυστερούν μικρά σωματίδια, βακτήρια και καπνό.

 • Το δωμάτιο καθαρίζεται από σκόνη και ακάρεα.
 • οι ιοί και τα βακτήρια καταστρέφονται εν μέρει.
 • στο φίλτρο παραμένουν καπνός και δυσάρεστες οσμές.
 • Το σπίτι καθαρίζεται από γύρη και μαλλί - ισχυρά αλλεργιογόνα.
 • Καθαρό, φυσικό αέρα επιστρέφει στο δωμάτιο.
 • κραυγές και ενοχλεί τον ύπνο.
 • μειώνει την ποσότητα των σπόρων των μυκήτων που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν την καταστρέφει και απλώνει αυτά τα σωματίδια.
 • Το χειμώνα, ο αέρας παραμένει ξηρός, το άσθμα και η βρογχίτιδα εξακολουθούν να είναι δύσκολο να αναπνεύσουν.
 • Αν τα στοιχεία φίλτρου δεν αντικατασταθούν, το καθαριστικό θα επιστρέψει όλα τα συσσωρευμένα στα στοιχεία του φίλτρου.

Διορισμός

Ο καθαριστής αέρα καθαρίζει φυσικά τον αέρα από επιβλαβείς ακαθαρσίες:

 • τα ακάρεα σκόνης.
 • μαλλί?
 • σωρός?
 • οσμές ·
 • καπνός;
 • βακτήρια.
 • σπόρια μυκήτων.
 • γύρη των φυτών.

Μόνο μικρά μόρια μπορούν να επιστρέψουν στο δωμάτιο, τα οποία διεισδύουν μέσω του φίλτρου. Με μια κλειδαριά νερού, όλα καθυστερούν. Ο αέρας είναι φυσικός, καθαρός και υγρός.

Ο υγραντήρας καταπολεμά τον ξηρό αέρα, αυξάνοντας την υγρασία στο βέλτιστο επίπεδο. Διευκολύνει την αναπνοή, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, καθαρίζει μερικώς τη σκόνη με ακάρεα και μειώνει τον αριθμό των βακτηριδίων. Ταυτόχρονα, ρυθμίζει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο: ο ζεστός ατμός θερμαίνει το δωμάτιο, το ψυχρό κρυώνει.

Αρχή λειτουργίας

Στον υγραντήρα σχηματίζεται υδρατμός. Στο εσωτερικό υπάρχουν θερμαντικά στοιχεία ή υπερήχων. Η ομίχλη που αποκτάται από το νερό εξαπλώνεται μέσα από το δωμάτιο με τη δράση του ανεμιστήρα.

Υπάρχουν μοντέλα με ενσωματωμένα φίλτρα που καθαρίζουν εν μέρει τον αέρα και τα απολυμαίνουν όταν προσθέτουν αιθέρια έλαια και μαγγάνιο στο νερό.

Ο καθαρισμός αέρα πραγματοποιείται στο καθαριστικό. Ο βρώμικος αέρας από το δωμάτιο ωθείται μέσα και περνά μέσα από τα φίλτρα.

Ο βαθμός καθαρισμού εξαρτάται από το σύνολο των στοιχείων φίλτρου. Τα μικρότερα σωματίδια μπορούν να καθυστερήσουν μόνο με τη ροή του νερού.

Λειτουργικότητα

Ανάλογα με τη σχεδίαση του υγραντήρα, είναι σε θέση:

 • διατηρούν ένα κανονικό επίπεδο υγρασίας.
 • καθαρίστε τον αέρα της σκόνης.
 • να καθαρίσετε τα ηλεκτρικά φορτία στην ατμόσφαιρα του δωματίου.
 • τη συσκευή με το φίλτρο για υγρασία.

Ο καθαριστής εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • Ξεπλένεται από ακάρεα σκόνης και τα περιττώματά του - ισχυρά αλλεργιογόνα.
 • προστατεύει τα αντικείμενα από τη μόλυνση.
 • εξαλείφει τους ιούς, τα βακτηρίδια και τις οσμές.
 • θερμαίνει το δωμάτιο.
 • αφαιρεί την υπερβολική υγρασία.

Πολυλειτουργικά καθαριστικά μπορούν να στεγνώσουν τον ακατέργαστο αέρα συλλέγοντας συμπύκνωμα. Συσκευές με ιονιστή κορεσμό του αέρα με ιόντα οξυγόνου, δίνοντάς του φρέσκο ​​και φυσικό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κάθε συσκευή με τον δικό της τρόπο βελτιώνει τη ζωή σε ένα διαμέρισμα της πόλης. Ο καθαριστής και ο υγραντήρας μπορούν να έχουν επιπλέον κόμβους και να εκτελούν και τις δύο λειτουργίες ταυτόχρονα.

Υγραντήρας

Ο υγραντήρας κάνει τις συνθήκες διαβίωσης στο διαμέρισμα πιο άνετες, διευκολύνει την αναπνοή και μερικώς ανατρέπει τη σκόνη, ενισχύοντας την ανθρώπινη ανοσία.

Μείον οι ιοί και τα βακτήρια παραμένουν στην ατμόσφαιρα. Βελτιωμένες συνθήκες αναπαραγωγής και μόλυνσης των ανθρώπων.

Καθαριστικό

Τα φίλτρα χωρίς πρόσθετες λειτουργίες καθαρίζονται απλά, χωρίς να αλλάζει η κατάσταση της ατμόσφαιρας. Μειώνει τον αριθμό αλλεργιογόνων, ακάρεων σκόνης, βακτηρίων και μαλλιού.

Για να γίνει ο καθαριστής αποτελεσματικότερος, χρειάζεται:

 • δύναμη;
 • ένα σύνολο φίλτρων διαφορετικών τύπων.
 • έγκαιρη αντικατάσταση στοιχείων φίλτρου.

Τα απλά καθαριστικά φιλτράρουν μόνο τον αέρα. Πολλαπλών λειτουργικών επιβλαβών ουσιών, τόσο ενυδατώνουν όσο και ιονίζουν.

Από τι να επιλέγετε

Τι να επιλέξετε, καθαριστικό ή υγραντήρα. Η ιδανική επιλογή είναι μια περίπλοκη συσκευή με υγρασία, καθαρισμό και ιονισμό του αέρα.

Οι πολυλειτουργικοί υγραντήρες και καθαριστικά διατηρούν αυτόματα τον βέλτιστο κλιματισμό, αφαιρούν επιβλαβείς ουσίες, ενυδατώνουν και ιονίζουν. Η διαφορά είναι μόνο στον τίτλο.

Μερικές φορές πρέπει να επιλέξετε μια απλή και οικονομική επιλογή.

Όταν το κύριο πράγμα στο σπίτι είναι μια άνετη ατμόσφαιρα και έναν ήσυχο ύπνο, αξίζει να επιλέξετε την ενυδάτωση. Θα γίνει ευκολότερο να αναπνεύσει, ο ασθματικός βήχας θα σταματήσει.

Σε ένα διαμέρισμα στα χαμηλότερα πατώματα δίπλα στο δρόμο πρέπει να βάλετε ένα φίλτρο, ειδικά εάν ο καπνιστής της οικογένειας ή αλλεργικός. Ακόμα και να καπνίζει στα κλειστά παράθυρα νέφος και σκόνη, καθιστώντας την αναπνοή πιο δύσκολη. Ο εξαερισμός δεν βελτιώνει το μικροκλίμα στο διαμέρισμα.

Κάντε ένα διαμέρισμα πιο άνετο χωρίς κλιματολογικές συσκευές. Η διακόσμηση των φυτών εσωτερικού χώρου χρησιμεύει ως φυσική ενυδατική κρέμα και καθαριστής αέρα, αλλά σε μια μεγαλοπρέπεια δεν αρκεί. Οι κάτοικοι των τριών πρώτων ορόφων μπορούν να κάνουν με ένα καθαρότερο, και στα διαμερίσματα πάνω από τον αέρα είναι καθαρότερο και ξηρότερο - θα χρειαστείτε έναν υγραντήρα.