Επιλέγουμε μια αθόρυβη κουκούλα: τη βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

Υπερβολικά δυνατός εκτοξευτής μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους. Κατά μέσο όρο, τα ηχητικά επίπεδα στα περισσότερα μοντέλα είναι περίπου 55-60 dB, τα οποία είναι αισθητά και είναι δύσκολο ακόμη και να μείνετε στην κουζίνα (για να μην αναφέρουμε την επικοινωνία ή την παρακολούθηση της τηλεόρασης).

Για να μην χαλάσετε τη δική σας άνεση, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μοντέλα με το χαμηλότερο επίπεδο ήχου κατά τη λειτουργία. Ο θόρυβος των κουκούλες και οι τρόποι μείωσης του μπορούν να διαβάσουν ξεχωριστά και κάτω - θα μάθουμε ποια μοντέλα είναι τα πιο "ήσυχα".

Ποιο είναι το μέσο επίπεδο θορύβου στην κουκούλα;

Το μέσο επίπεδο, το οποίο δημιουργεί μια κουκούλα μεσαίας ισχύος (περίπου 500-800 m³ / h) - περίπου 50-60 dB. Αν αυτός ο δείκτης στο τεχνικό διαβατήριο είναι υψηλότερος από 60 dB - αυτό δεν είναι επιθυμητό. Λοιπόν, αν το ποσοστό είναι κάτω από 50, αυτό είναι εξαιρετικό.

Απλά πείτε: Η στάθμη ήχου εξαρτάται άμεσα από την ισχύ. Όσο πιο ισχυρή είναι η συσκευή, τόσο πιο δυνατά λειτουργεί. Και αντίστροφα: οι λιγότερο ισχυροί κουκούλες είναι πολύ πιο θορυβώδεις.

Για παράδειγμα, μεταξύ των μονάδων εξάτμισης χαμηλής ισχύος (μέχρι 300-500 "κύβους" ανά ώρα) μπορείτε να βρείτε ήσυχα μοντέλα - μέχρι 49-50 dB. Εάν το μοντέλο έχει μέση ισχύ (υπό όρους από 500 έως 800 "κύβους" ανά ώρα), τότε σχεδόν σίγουρα θα είναι πιο δυνατά από 52 dB.

Οι πιο ισχυρές εγκαταστάσεις (με χωρητικότητα 800 κύβους και άνω) είναι απίθανο να έχουν επίπεδο θορύβου κάτω από 53-55 dB. Πιθανότατα στη μέγιστη ισχύ θα ακούγονται αρκετά δυνατά, περίπου 57-60 dB, πνίγοντας την τηλεόραση εργασίας.

Οι κατασκευαστές που παράγουν τις πιο ήσυχες κουκούλες

Τα αθόρυβα μοντέλα (στα οποία ο "ήχος" είναι μικρότερος από τον μέσο όρο) βρίσκονται στη γραμμή του κάθε κατασκευαστή. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες σε αυτό το πλαίσιο ξεχωρίζουν επειδή έχουν "πιο ήσυχα" μοντέλα από τα υπόλοιπα.

Κατάλογος κατασκευαστών που έχουν τις πιο "ήσυχες" κουκούλες:

Τεχνολογίες για τη μείωση του θορύβου

Για να εξασφαλίσουν χαμηλό επίπεδο θορύβου στην εργασία, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους και τεχνολογίες:

Εγκαταστήστε δύο ανεμιστήρες αντί για ένα. Κατά συνέπεια, η ταχύτητα του κινητήρα μειώνεται και ακούγεται πιο ήσυχη. Επιπλέον, οι απορροφητήρες δύο ανεμιστήρων διαθέτουν μεγαλύτερο αποθεματικό ισχύος.

Αυξήστε το πάχος των τοιχωμάτων του κελύφους. Εάν ο τοίχος της θήκης είναι πολύ λεπτός - ο ήχος θα είναι ισχυρός. Εκτός από το γεγονός ότι δεν θα "συγκρατήσει τον εαυτό του", έτσι και ο τοίχος θα αντηχεί. Και αντίστροφα: ένας πυκνός τοίχος "σβήνει" τον ήχο και δεν αντηχεί. Έλλειψη - αυξάνει το βάρος του προϊόντος, έτσι μπορείτε να αυξήσετε το πάχος σε μια ορισμένη τιμή.

Η θέση του ανεμιστήρα απέχει πολύ από την είσοδο αέρα.

Εγκατάσταση ακουστικών "παγίδων" (ηχοαπορροφητών) μέσα στην θήκη.

Ασύρματοι κουκούλες: η βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

Θα συνθέσουμε μια σύντομη αξιολόγηση μοντέλων που λειτουργούν χωρίς θόρυβο (με ένα ελάχιστο επίπεδο) - αυτό θα βοηθήσει τον χρήστη να επιλέξει το "πιο ήπιο" κουκούλα. Τα δεδομένα ισχύουν στο τέλος του 2017.

Σημειώστε ότι όλες οι προδιαγραφές (συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου θορύβου) έχουν ληφθεί από τις περιγραφές των καταστημάτων, επομένως μπορεί να υπάρχουν σφάλματα σε αυτά.

Για ευκολία, θα διανείμουμε τα μοντέλα στην περιοχή ισχύος.

Οι πιο "ήσυχοι" κουκούλες με χωρητικότητα μέχρι 500 "κύβους":

Krona Steel Bella (πλάτος 60 cm): χωρητικότητα έως 390 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 46 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 8500 ρούβλια.

Akpo WK-4 Nero Eco (60 cm): τραβάει μέχρι 420 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 4 8 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 6 500 ρούβλια.

Maunfeld Aire 60 (60 cm): ανέλθει σε 500 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 4 8 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 5000 ρούβλια.

Ardesia Basic-F (5 0 cm): τραβάει μέχρι 190 m³ / h, ακούγεται έως 49 dB. Είναι κατά μέσο όρο 3500 ρούβλια.

Indesit H 161 IX (60 cm): Παραγωγικότητα 230 m³ / h. Ακούγεται έως 50 dB. Το κατά προσέγγιση κόστος είναι μέχρι 4500 ρούβλια.

Μεταξύ των κουκούλες με παραγωγικότητα από 500 έως 800 "κύβους" ο μικρότερος θόρυβος γίνεται από τέτοια μοντέλα:

Krona Irida Sensor 600: πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 500 m³ / h, μέγιστο "ήχο" έως 50-52 dB. Είναι περίπου 15500.

Elikor Ruby S4 (60 cm): εκτείνεται σε 700 m³ / h. Δεν ακούγεται πιο δυνατά από 52 dB. Το κόστος είναι μέχρι 9000.

Maunfeld Aire Fast 50 Inox (50 cm): αντλεί μέχρι 520 m³ / h. Ο μέγιστος θόρυβος είναι μέχρι 48 dB. Κοστίζει περίπου 6000.

Αισθητήρας Shindo Pallada 60 SS / BG 4ETC (60 cm): αντλεί έως 760 m³ / h. Μπορεί να ηχήσει έως και 52 dB. Μπορείτε να αγοράσετε για 23-24 χιλιάδες.

Korting KHC 6957 X (60 cm): παραγωγικότητα μέχρι 750 m³ / h. Το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι μέχρι 52 dB. Υπάρχουν περίπου 15 χιλιάδες.

Hansa OKC 613 RBH (60 cm): αντλεί μέχρι 500 m³ / h. Το όριο έντασης είναι 53 dB. Κοστίζει περίπου 12 χιλιάδες.

Teka DJE 60 inox (60 cm): παραγωγικότητα έως 700 m³ / h. Δαχτυλίδια έως 54 dB. Αξίζει περίπου 15 χιλιάδες.

Τα πιο ισχυρά και "ήσυχα" μοντέλα των νοικοκυριών με χωρητικότητα πάνω από 800 "κύβους":

Το Kuppersberg F 660 (κεκλιμένο): πλάτος 60 cm, εκτείνεται σε 900 m³ / h. Ο θόρυβος θα είναι μέχρι 47 dB. Κοστίζει περίπου 22 χιλιάδες.

Maunfeld Retro Quadr 60 (κεκλιμένο): πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 950 m³ / h. Ακούγεται έως 48 dB. Το κόστος είναι από 26 χιλιάδες.

Kaiser AT 6400 Eco: πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 910 m³ / h. Δαχτυλίδια έως και 56 dB. Είναι περίπου 23 χιλιάδες.

Οι πιο χαλαρές κουκούλες για την κουζίνα: τα καλύτερα σχεδόν αθόρυβα μοντέλα, κριτικές και τιμές για αυτά

Συχνά οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στο θόρυβο που εκπέμπεται από τις συσκευές που λειτουργούν. Βασικά, οι πιο ευαίσθητοι σε αυτόν είναι γυναίκες. Ξοδεύουν ένα σημαντικό μέρος του χρόνου τους στην κουζίνα, και ο δυνατός εκκεντροφόρος μπορεί να προκαλέσει σημαντική δυσφορία.

Οι κατασκευαστές οικιακών συσκευών έλαβαν υπόψη αυτή τη στιγμή και προσφέρουν μια σειρά αθόρυβων μοντέλων που διαφέρουν σε κομψό σχεδιασμό, μοντέρνα διαχείριση και ένα σύνολο επιλογών που διευκολύνουν την ευκολία.

Ποιες είναι οι πιο ήσυχες κουκούλες κουζίνας;

Η κουκούλα για την κουζίνα δεν μπορεί να διακρίνεται από την υψηλή ισχύ. Αλλά οι ικανότητές του είναι αρκετές για να εκπληρώσουν το καθήκον του: αφαιρώντας τον ατμό και τα αέρια από την περιοχή εργασίας.

Στο φάσμα κάθε κατασκευαστή αυτής της τεχνολογίας υπάρχουν μοντέλα με χαμηλό επίπεδο θορύβου. Για να παρέχεται αυτό το αποτέλεσμα, ενώ διατηρούνται οι δυνατότητες της συσκευής, χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι:

 • συμπληρώστε την κουκούλα με έναν ανεμιστήρα εξάτμισης αντί για δύο.
 • χρησιμοποιήστε περιβλήματα με παχύ τοίχωμα.
 • μείωση του επιπέδου των κραδασμών μέσω συνδέσεων υψηλής ποιότητας.
 • εγκαταστήστε διάφορα απορροφητικά ηχοσυστήματα, τα οποία άλλως ονομάζονται "ακουστικές παγίδες".

Είναι το χαμηλό επίπεδο θορύβου της συσκευής σημαντικό;

Ο δυνατός μονοτονικός θόρυβος μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για ένα άτομο ευαίσθητο σε τέτοιες διαταραχές. Η τακτική εμπειρία δυσφορίας οδηγεί σε αυξημένη κόπωση, ευερεθιστότητα και νευρικές βλάβες. Σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστεί αϋπνία.

Αναπτύσσεται στο πλαίσιο συστηματικής έκθεσης σε δυνατούς ήχους στην ψυχή και την ανθρώπινη φυσιολογία. Αποδεικνύεται ότι οι ήχοι έχουν σημαντική επίδραση στο υποσυνείδητο. Επί του παρόντος, καθορίζονται οι κανόνες του μέγιστου επιτρεπτού επιπέδου θορύβου στην καθημερινή ζωή και στην εργασία.

Οι οικιακές συσκευές που παράγουν παράγουν ακουστικό θόρυβο, μετρούμενο σε ντεσιμπέλ (dB).

Είναι πολύ δυνατός ήχος. Για να είναι πιο σαφής, μπορείτε να συγκρίνετε παρόμοιους δείκτες σε διαφορετικές καταστάσεις:

 • ψιθυριστό, ρολόι - 30 dB.
 • ηρεμία - 40 dB.
 • δυνατή συνομιλία - 60 dB.
 • φωνάζω, γέλιο - 75 dB.
 • rock συναυλία - 105 dB?
 • αλυσοπρίονο εργασίας - 110 dB.
 • αεροσκάφους απογείωσης - 130 dB.

Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να προσφέρει υγιή άνεση στην καθημερινή ζωή. Οι περισσότεροι κατασκευαστές οικιακών συσκευών φροντίζουν για την υγεία του καταναλωτή και προσφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τη μέγιστη ευκολία λειτουργίας.

Μπορεί ο απορροφητήρας να είναι αθόρυβος: καινοτόμες εξελίξεις

Οι σύγχρονες τεχνολογίες έχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος που εκπέμπεται από την κουκούλα κουζίνας, έχουν αναπτυχθεί συστήματα μείωσης θορύβου. Ένας από αυτούς - η NRS από την ιταλική εταιρεία Falmec. Χάρη σε αυτήν, ήταν δυνατό να παραχθούν ήσυχα και ισχυρά εκχυλίσματα. Δημοσιεύουν 85% λιγότερες πληροφορίες από ό, τι τα αναλογικά χωρίς NRS.

Για τη μείωση του θορύβου, χρησιμοποιούνται επίσης ακουστικές παγίδες σχήματος V κατασκευασμένες από υλικό απορρόφησης ήχου. Βοηθάει στη μείωση της έντασης ήχου που ρυθμίζει τον ανεμιστήρα εξαγωγής στη μέγιστη δυνατή απόσταση από το κανάλι εισαγωγής αέρα.

Κριτικές για τις πιο ήσυχες συσκευές: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Σύμφωνα με κριτικές των χρηστών που εγκατέστησαν στην κουζίνα μια σύγχρονη κουκούλα χαμηλού θορύβου, αυτή η τεχνική έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

 1. Κομψή σχεδίαση.
 2. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών.
 3. Βολική διαχείριση.
 4. Πολλαπλές λειτουργίες παροχής ενέργειας.
 5. Χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Έλλειψη ενός: μια σχετικά υψηλή τιμή.

Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα: οι καλύτερες αξιολογήσεις και οι τιμές

Όλοι οι κατασκευαστές που ειδικεύονται στην ανάπτυξη και κατασκευή οικιακών συσκευών, προσφέρουν μια σειρά από κουκούλες κουζίνας με χαμηλό θόρυβο.

Dach Santa 60


Μια από τις πιο ήσυχες κουκούλες κουζίνας. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι τέτοιες ώστε να είναι κατάλληλες για εγκατάσταση πάνω από τις πιο σύγχρονες κουζίνες αερίου και ηλεκτρικής κουζίνας. Το κατώτερο πάνελ της κουκούλας είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό σε κρούση και ανθεκτικό στη θερμότητα γυαλί. Είναι δυνατό να το ανοίξετε, να πλύνετε ή να αντικαταστήσετε το φίλτρο λίπους, αφαιρέστε τη σκόνη. Η επιφάνεια του σώματος είναι εύκολη στην πλύση, ανθεκτική στη διάβρωση και την οξείδωση.

Ο έλεγχος είναι ηλεκτρονικός, ο οποίος πραγματοποιείται μέσω του πίνακα αφής. Οι χρήστες σημειώνουν ισχυρό οπίσθιο φωτισμό, χάρη στο οποίο η πλάκα και η επιφάνεια εργασίας είναι καλά φωτισμένες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε επιπλέον να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο άνθρακα.

 • παραγωγικότητα - 600 m 3 / ώρα.
 • τρεις ταχύτητες.
 • επίπεδο θορύβου - 32 dB.
 • διαστάσεις - 370x620x440 mm.
 • βάρος - 12 κιλά.

Η μέση τιμή των 7069 ρούβλια.

Εκτοξευτή Krona Betty 600


Μοντέλο τύπου τοίχου, σχήμα θόλου. Η θήκη είναι από μέταλλο, είναι δυνατές δύο επιλογές χρωμάτων: μαύρο και χρυσό. Τοποθετείται ανάμεσα σε ντουλάπια κουζίνας, η απαιτούμενη απόσταση είναι 60 εκ. Είναι εξοπλισμένη με φίλτρο λίπους, είναι δυνατό να εγκατασταθεί άνθρακας (λεπτός καθαρισμός).

Θύρα εξάτμισης με βαλβίδα αντεπιστροφής για την αποφυγή εισόδου ξένων οσμών στη στοίβα εξαερισμού. Ο οπίσθιος φωτισμός με μία ισχύ λαμπτήρα 40 watt. Η συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης δεν υπερβαίνει τα 10 m 2.

 • ισχύς - 150 W?
 • παραγωγικότητα - 390 m 3 / ώρα.
 • τρεις ταχύτητες.
 • επίπεδο θορύβου - 34 dB.
 • διαστάσεις - 600χ902х450 mm.
 • βάρος - 6 κιλά.

Μέση τιμή: 9750 τρίβει.

Αισθητήρας Shindo Avior 60


Κομψή καυστήρα τύπου εξαγωγής, εξοπλισμένη με αξιόπιστο χαλύβδινο κινητήρα με γαλβανισμένο πτερωτή. Το κυρίαρχο χρώμα της θήκης είναι μαύρο, τα τελειωτικά στοιχεία είναι χρώμιο. Σύμφωνα με την ανατροφοδότηση των χρηστών, η κουκούλα είναι ήσυχη μόνο στην πρώτη ταχύτητα. Το δεύτερο και το τρίτο είναι αρκετά θορυβώδη.

Λόγω της υψηλής απόδοσης (800 m 3 / h), απομακρύνει αποτελεσματικά τον ατμό και τις οσμές. Εξοπλισμένο με φίλτρο λίπους. LED οπίσθιο φωτισμό, με δύο λαμπτήρες, το καθένα από τους οποίους είναι 1W.

 • ισχύς κινητήρα - 200 W;
 • παραγωγικότητα - 390 m 3 / ώρα.
 • επίπεδο θορύβου - 56 dB.
 • διαστάσεις - 600х835х546 mm.
 • βάρος - 19,4 kg.

Η μέση τιμή των 20990 ρούβλια.

Αθόρυβη εξάτμιση Cata CN 600


Ένα εντυπωσιακό τζάκι με ένα πρωτότυπο σχέδιο θα γίνει μια πραγματική διακόσμηση της σύγχρονης κουζίνας. Το σώμα του ανιχνευτή είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα γυαλί και λαμαρίνα. Το χρώμα του μοντέλου είναι ασημένιο. Η διάμετρος του αγωγού είναι 150 mm.

Η συσκευή είναι ενσωματωμένη, μπορεί να λειτουργήσει σε δύο λειτουργίες: εξαγωγή αέρα και κυκλοφορία. Είναι εξοπλισμένο με φίλτρο λίπους και βαλβίδα αντεπιστροφής. Το χειριστήριο είναι μηχανικό, με κουμπί. Ο οπίσθιος φωτισμός είναι μια λάμπα αλογόνου 40 W.

 • παραγωγικότητα - 583 m 3 / ώρα.
 • το ελάχιστο επίπεδο θορύβου είναι 38 dB.
 • τρεις ταχύτητες.
 • διαστάσεις - 600х576х470 mm.

Μέση τιμή: 6779 τρίβει.

Συσκευή εξαγωγής Lex Mini 500


Το μοντέλο είναι κεκλιμένο, εξαιρετικά σταθερό και χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης. Ο λακωνικός σχεδιασμός σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τη συσκευή σε δωμάτια με οποιαδήποτε λύση στυλ του εσωτερικού χώρου. Χρώμα της θήκης μαύρο, γυαλιστερό. Το εκχύλισμα λειτουργεί σε δύο λειτουργίες: εξαγωγή αέρα και εξαερισμό. Συμπληρώνεται με φίλτρα λίπους και άνθρακα. Ο έλεγχος είναι μηχανικός, πραγματοποιούμενος με διακόπτες ρολογιού. Τρεις ταχύτητες εργασίας.

 • παραγωγικότητα - 420 m 3 / ώρα.
 • επίπεδο θορύβου - 58 dB.
 • διαστάσεις - 496x660x300 mm.

Η μέση τιμή είναι 6559 ρούβλια.

Elikor Integra Glass 60


Η άνετη κουκούλα με μοντέρνο σχεδιασμό έχει έναν τρόπο κυκλοφορίας αέρα. Ενσωματωμένο μοντέλο με δύο ταχύτητες λειτουργίας. Εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο στρόβιλο που παρέχει χαμηλό επίπεδο θορύβου. Για την οργάνωση του φωτισμού που χρησιμοποιείται στους ενσωματωμένους δύο λαμπτήρες αλογόνου, κάθε 20 watts.

 • παραγωγικότητα - 400 m 3 / ώρα.
 • επίπεδο θορύβου - 55 dB.
 • διαστάσεις - 600x175x284 mm.

Η μέση τιμή των 5290 ρούβλια.

Ποιος κατασκευαστής και ποιος τύπος είναι καλύτερο να επιλέξει: TOP-3

Όταν αγοράζετε μια κουκούλα κουζίνας, πρώτα απ 'όλα, δώστε προσοχή στον κατασκευαστή. Τα προϊόντα των εταιρειών Lex, Kuppersberg, Electrolux, Bauknecht, Falmec, Teka, Bosch αποδείχθηκαν πολύ καλά.

Το επίπεδο θορύβου εξαρτάται από την απόδοση του καλύμματος;

Η ένταση του θορύβου που εκπέμπεται από την κουκούλα της κουζίνας εξαρτάται άμεσα από τη δύναμή της. Κατά μέσο όρο, για όργανα με χωρητικότητα 500-800 m³ / h, είναι 50-55 dB.

Υπολογισμός της ελάχιστης απαιτούμενης ισχύος του συστήματος εξάτμισης

Η απαιτούμενη χωρητικότητα της κουκούλας εξαρτάται άμεσα από τον τύπο της κουζίνας που είναι εγκατεστημένη στην κουζίνα. Εξετάζονται τα πρότυπα που ρυθμίζουν τη συχνότητα της ανταλλαγής αέρα στις εγκαταστάσεις μαγειρέματος.

Παράδειγμα υπολογισμού για δωμάτιο με διαστάσεις 3x4 m με ύψος οροφής 2,5 m:

 • βρείτε τον όγκο της κουζίνας, πολλαπλασιάζοντας το μήκος, το πλάτος και το ύψος: 3x4x2.5 = 30 m3;
 • πολλαπλασιάστε την διαπιστωμένη τιμή με την απαιτούμενη πολλαπλότητα ανταλλαγής αέρα: 30x12 = 360 m3 / h.

Έτσι, η ελάχιστη ισχύς εξόδου για αυτό το δωμάτιο πρέπει να είναι 360 m 3 / h.

3 καλύτερα μοντέλα

Στη σειρά χαμηλών θορύβων, μπορούν να διακριθούν τα τρία καλύτερα μοντέλα:

 • Αισθητήρας Shindo Avior 60 - 20990 ρούβλια.

 • Dach Santa 60 - 7069 ρούβλια?


  Οι αναφερόμενες συσκευές έχουν αρκετές λειτουργίες ισχύος, διαφέρουν σε θεαματικό σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένες με φίλτρα λίπους. Πιθανή εγκατάσταση άνθρακα.

  Κόστος

  Η μέση τιμή των καλύτερων μοντέλων εκχυλισμάτων χαμηλού θορύβου:

  • Dach Santa 60 - 7069 ρούβλια?
  • Κρόνα Betty 600 - 9750 ρούβλια?
  • Αισθητήρας Shindo Avior 60 - 20990 ρούβλια.
  • Cata CN 600 - 6779 ρούβλια?
  • Lex Mini 500 - 6559 ρούβλια.
  • Elikor Integra Glass 60 - 5290 τρίψτε.

  Το κόστος των συσκευών εξαρτάται από την απόδοσή τους, τον αριθμό των τρόπων λειτουργίας, τη μέθοδο ελέγχου.

  Πού να αγοράσετε μια σχεδόν αθόρυβη κουκούλα για την κουζίνα;

  Στη Μόσχα

  1. Ηλεκτρονικό κατάστημα FABER, +7 (495) 191-37-58.
  2. Ηλεκτρονικό κατάστημα "RayBT", 8 495 983-59-83.
  3. Κατάστημα "Technokaravan", Pyatnickoe αυτοκινητόδρομο 18, +7 (495) 920-51-00.
  1. Ηλεκτρονικό κατάστημα «Empire of Techno», +7 (812) 200-49-00.
  2. Ηλεκτρονικό κατάστημα "Citylink", (812) 332 84 84.
  3. Ηλεκτρονικό κατάστημα TORMART.RU, 8 (800) 511-39-90.

  Μια κουκούλα κουζίνας με χαμηλό επίπεδο θορύβου θα σας προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, θα σας ευχαριστήσει με τον κομψό σχεδιασμό της. Κατά την επιλογή ενός μοντέλου, συνιστάται πρώτα απ 'όλα να δώσετε προσοχή στα προϊόντα των γνωστών κατασκευαστών.

  10 καλύτερες κουκούλες για την κουζίνα

  Με την παρουσία του σχεδίου και από τις ιδιότητές του μπορεί να εξαρτάται από το αν η ζεστή κουζίνα «γωνία», όπου τα κατοικίδια ζώα ήθελε να συγκεντρώσει και όπου δεν είναι ντροπή να καλέσετε τους πελάτες, ή θα μετατραπεί σε ένα «καυτό μαγαζί» με την αναπόφευκτη μυρωδιά του καπνού, αναθυμιάσεων και αναρωτιέμαι τι άλλο. Εάν η επιθυμία για άνεση είναι πιο επείγουσα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να υπολογίσει το βέλτιστο Παραγωγικότητα μελλοντική συσκευή εξάτμισης. Γι 'αυτό, υπάρχει ένας γενικά αποδεκτός τύπος: ο όγκος της κουζίνας (L x Π x Υ) πρέπει να πολλαπλασιαστεί με συντελεστή 10-12. Ως αποτέλεσμα, έχουμε μια τιμή που δείχνει πόση ποσότητα αέρα πρέπει να ενημερώνεται (καθαρίζεται) στο δωμάτιο ανά μονάδα χρόνου (1 ώρα). Αν επιλέξετε μια κουκούλα με παραμέτρους κάτω από τις υπολογιζόμενες, μπορεί να γίνει απλώς μια διακόσμηση με λειτουργία οπίσθιου φωτισμού. Αλλά για ένα μικρό μοντέλο κουζίνας με χωρητικότητα 1000 m³ / h ή περισσότερο θα είναι μια ωμή δύναμη. Τι άλλο πρέπει να ληφθεί υπόψη για την επιλογή της καλύτερης κουκούλας με τα βέλτιστα χαρακτηριστικά, θα εξετάσουμε περαιτέρω.

  Κριτήρια για την επιλογή μιας καλής κουκούλας

  Κατανάλωση ισχύος

  Πώς να υπολογίσετε την απόδοση, που ήδη γνωρίζετε. Αλλά ο αριθμός δεν θα είναι εντελώς σωστός. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο συντελεστής 10-12 θα δώσει το αποτέλεσμα, στο οποίο η κουκούλα με τις κατάλληλες παραμέτρους θα πρέπει να δουλεύει στο μέγιστο. Και, κατά συνέπεια, στο επίπεδο της μέγιστης έντασης και με το πλήρες φορτίο στον κινητήρα. Η τιμή είναι επίσης ο τύπος της εστίας. Για ηλεκτρικούς πίνακες και πλάκες να παράγουν καλύτερα συντελεστής υπολογισμού με αύξηση σε 15 και 20 για το φυσικό αέριο για τη διαφυγή μήκος διαδρομής, την παρουσία των κάμψεων και η διάμετρος του τμήματος σωλήνα ή αγωγού, επηρεάζει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του εξαερισμού.

  Λειτουργία λειτουργίας

  Οι περισσότερες κουκούλες είναι συνδεδεμένες με το σύστημα εξαερισμού της κουζίνας. Στο λειτουργία ανάκλησης αποβάλλουν τον αέρα μαζί με οσμές και ατμούς έξω από τις εγκαταστάσεις. Πολλά δημοφιλή μοντέλα υποστηρίζουν επίσης λειτουργία κυκλοφορίας - Όταν ο αέρας καθαρίζεται με φίλτρα και επιστρέφει πίσω στο δωμάτιο. Τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται τακτικά (κάθε 4-6 μήνες). Αυτή η λειτουργία είναι βολική το χειμώνα - για να κρατήσει τη θερμότητα στο δωμάτιο.
  Υπάρχουν μοντέλα κουκούλας σχεδιασμένα να λειτουργούν μόνο στη λειτουργία κυκλοφορίας. Τέτοια "κουκούλες χωρίς εξαερισμό«Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα σχέδια και ασυνήθιστο σχέδιο - υπάρχουν μοντέλα που είναι ενσωματωμένα στον πίνακα, σχέδιο τοίχο, κρέμονται, κ.λπ. Αλλά χωρίς κόστος απορροφητήρες είναι αρκετά υψηλό -. Κυρίως από $ 1.000 και πιο δημοφιλής, έτσι ώστε να μην το έκανε..

  Διαστάσεις

  Για αποτελεσματική λειτουργία, το πλάτος του καλύμματος δεν πρέπει να είναι μικρότερο από το πλάτος της πλάκας. Τις περισσότερες φορές οι κουκούλες παράγονται σε πλάτη 50, 60 και 90 cm.

  Επίπεδο θορύβου

  Οι υπερβολικά θορυβώδεις κουκούλες μπορούν να μετατρέψουν έναν εφιάλτη κουζίνας σε εφιάλτη, οπότε όταν επιλέγετε μια κουκούλα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο μέγιστο ποσοστό. Είναι επιθυμητό να μην υπερβαίνει τα 60 dB.

  Φωτισμός

  Πολλοί κατασκευαστές εξοπλίζουν τις κουκούλες τους με έλεγχο φωτεινότητας για μέγιστη άνεση χρήσης και σε ορισμένα μοντέλα αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη.

  Ποιος κατασκευαστής κουκούλες είναι καλύτερο;

  Παραδοσιακά, η παλάμη του πρωταθλήματος διεξάγεται από δοκιμασμένα από το χρόνο Γερμανικά και Σουηδικά εμπορικά σήματα: Siemens, Bosch, Asko. Εάν η σκανδιναβός κατασκευαστής αντιπροσωπεύεται αυστηρά στον κλάδο premium, η γερμανική Bosch και η Siemens, εκτός από τα μοντέλα ναυαρχίδων Serie 8 και IQ 700, προσφέρουν στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας κουκούλες στο μέσο εύρος τιμών. Τα θετικά σχόλια από τους αγοραστές παρείχαν στην αξιολόγηση των καλύτερων κουκούλες δημοφιλή εμπορικά σήματα Hansa, Shindo, Kronasteel. Ευχάριστα ικανοποιημένη από την επιτυχία της ρωσικής μάρκας κουζινών ELIKOR, η οποία δεν προσπαθεί να μιμηθεί μια μυθική εταιρεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τοποθετείται και αναπτύσσεται ακριβώς ως εγχώριος παραγωγός.

  Σχετικά με τα καλύτερα μοντέλα κουκούλας για την κουζίνα - περισσότερα στην βαθμολογία μας.

  Οι πιο ήσυχοι κουκούλες του ενσωματωμένου τύπου

  Σε ορισμένες περιπτώσεις, η καλή κουκούλα μπορεί να είναι ένα πολύ απαραίτητο πράγμα για την κουζίνα. Αυτή η συσκευή είναι σε θέση να κρύψει όλα τα ίχνη μαγειρέματος και να αφήσει τον αέρα στην κουζίνα καθαρό και φρέσκο. Ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία του καλύμματος είναι το επίπεδο θορύβου που εκπέμπει. Είναι δυσάρεστο να καθίσετε στην παρέα των επισκεπτών κάτω από τη συνεχή βουτιά των οπαδών. Ως εκ τούτου, η βαθμολογία των πιο χαλαρών κουκούλες για την κουζίνα θα βοηθήσει τον χρήστη να αποφασίσει και να κάνει τη σωστή επιλογή.

  Siemens LI 67SA530 IX

  Θεωρείται ένα από τα πιο πρακτικά και υψηλής ποιότητας μοντέλα. Αυτή η συσκευή μπορεί να ονομαστεί χρυσή μέση μεταξύ μιας μέτριας πολιτικής τιμών και μιας μεγάλης διάρκειας ζωής. Η Siemens LI 67SA530 IX είναι εκπρόσωπος ενός γερμανικού κατασκευαστή που παράγει συσκευές και συσκευές που δεν είναι κατώτερες από τη Bosch.

  Υπάρχουν δύο κινητήρες IQDrive, οι οποίοι είναι ένα ποιοτικό αναλογικό του EcoSilenceDrive (κινητήρες της Bosch). Έχουν υψηλή παραγωγικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η εταιρεία παρέχει επίσης μια περίοδο εγγύησης για την εργασία των προϊόντων.

  Δεν έχει touchpad, αλλά η συσκευή ελέγχεται μέσω των κουμπιών. Η κουκούλα είναι αρκετά απλή στη λειτουργία.

  Το μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει σε τρεις βασικές λειτουργίες. Ένας επιπλέον τρόπος παρέχει εντατική κυκλοφορία αέρα. Κατά τη λειτουργία εντατικής λειτουργίας, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από μια ορισμένη περίοδο λειτουργίας.

  Η ισχύς εξάτμισης είναι μόνο 146 W. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συνεχώς τη συσκευή, να απολαμβάνετε καθαρό αέρα στην κουζίνα και να μην ανησυχείτε για την υψηλή κατανάλωση ενέργειας.

  Η περίπτωση του μοντέλου είναι από μέταλλο σε ασημί χρώμα. Επίσης, η συσκευή διαθέτει έναν ανεξέλεγκτο οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος παρέχεται από δύο λυχνίες LED, 3 watts το καθένα.

  Το Siemens LI 67SA530 IX είναι εξοπλισμένο μόνο με τις απαραίτητες λειτουργίες για την απρόσκοπτη λειτουργία. Ταυτόχρονα, η συσκευή ξεπερνά τα διάφορα μοντέλα άλλων εταιρειών. Η τιμή για το Siemens LI 67SA530 IX ξεκινά από 19400 ρούβλια, γεγονός που αποτελεί αποδεκτή επιλογή για τους περισσότερους χρήστες.

  Elikor Integra 60

  Προϋπολογισμός και προσιτή επιλογή από τον ρώσο κατασκευαστή. Διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για τον αερισμό μιας μικρής κουζίνας, καθώς και για την κυκλοφορία του αέρα (εάν είναι αδύνατο να συνδεθεί κανείς με ένα θάλαμο εξαερισμού).

  Η λειτουργία ενός κινητήρα αποτελείται από δύο τρόπους, αυτό επιτρέπει την επίτευξη παραγωγικότητας 400 κυβικών μέτρων. m / h. Η κουκούλα είναι σχεδιασμένη για μικρά δωμάτια, ιδανικά για διαμέρισμα ενός δωματίου με μικρή κουζίνα, λειτουργεί αθόρυβα.

  Κουμπί ελέγχου, η συσκευή έχει μόνο την απαραίτητη λειτουργικότητα, χωρίς την παρουσία πρόσθετων διακοσμητικών στοιχείων.

  Ο οπίσθιος φωτισμός, ο οποίος αποτελείται από δύο λαμπτήρες αλογόνου (κάθε ισχύς είναι 20 W), δημιουργεί ένα υψηλής ποιότητας φωτισμό της επιφάνειας εργασίας της συσκευής.

  Η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα όταν η επιφάνεια εργασίας είναι εκτεταμένη. Επίσης, σβήνει αυτόματα μετά την επιστροφή στην αρχική του θέση.

  Ο σχεδιασμός είναι πολύ κομψός, έχει ματ επιφάνεια. Το σώμα είναι από μέταλλο και ο σχεδιασμός δεν έχει επιπλέον στοιχεία.

  Το Elikor Integra 60 είναι πολύ δημοφιλές στην αγορά, καθώς έχει μια θετική τιμολογιακή πολιτική, η οποία ξεκινά από 3.300 ρούβλια. Το επίπεδο θορύβου της συσκευής είναι 55 dB, γεγονός που καθιστά δυνατή την αυτόματη λήψη της κουκούλας στην κατηγορία σχεδόν αθόρυβων μοντέλων. Σε αρνητικές στιγμές, μπορούμε να συμπεριλάβουμε τη δύναμη της συσκευής, η οποία είναι 200 ​​Watt. Για έναν μόνο κινητήρα με δύο τρόπους ταχύτητας, αυτή η ισχύς είναι αρκετά εντατική.

  Kronasteel Kamilla Sensor 600

  Πολύ βολική συσκευή με καλή λειτουργικότητα. Αγοράζεται από πολλούς χρήστες λόγω της διαθεσιμότητας και της πρακτικότητας. Έχει ένα κομψό σχέδιο που ικανοποιεί όλα τα σύγχρονα κριτήρια. Η θήκη και το χείλος, που είναι κατασκευασμένα με μαύρο χρώμα, δίνουν στη συσκευή μια ακριβή εμφάνιση.

  Ο βασικός εξοπλισμός του μοντέλου περιλαμβάνει 2 κινητήρες. Οι ανεμιστήρες έχουν 3 επίπεδα ισχύος, τα οποία σας επιτρέπουν να επιλέξετε τον καταλληλότερο τρόπο λειτουργίας για τον χρήστη. Η χωρητικότητα εξαγωγής είναι 550 m³ / h. Αυτό είναι ιδανικό για μεσαίου μεγέθους δωμάτια. Η συσκευή έχει αρκετή ισχύ, η οποία είναι 200 ​​Watt.

  Η κουκούλα ελέγχεται μέσω του πίνακα αφής. Η παρουσία ενός τέτοιου ηλεκτρονικού στοιχείου είναι μια σπανιότητα για συσκευές με μια τέτοια τιμολογιακή πολιτική.

  Το φίλτρο γράσου έχει έναν ειδικό δείκτη στο σώμα, ο οποίος σας επιτρέπει να καθορίσετε το επίπεδο ρύπανσης του στοιχείου και να το αντικαταστήσετε εγκαίρως. Ο σχεδιασμός του φίλτρου επιτρέπει τον καθαρισμό του.

  Ο οπίσθιος φωτισμός της συσκευής είναι πολύ υψηλής ποιότητας και φωτεινό. Αποτελείται από δύο λαμπτήρες αλογόνου, ο καθένας με ισχύ 50 watt το καθένα. Είναι επίσης δυνατή η ρύθμιση της φωτεινής ροής.

  Τα μοντέλα διαθέτουν έναν πολύ βολικό και εύχρηστο χρονοδιακόπτη που απενεργοποιεί τη συσκευή μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο.

  Η κουκούλα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο με γυάλινη πρόσοψη.

  Ο θόρυβος της συσκευής είναι αρκετά χαμηλός όταν λειτουργεί τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη ταχύτητα.

  Ο αισθητήρας Kronasteel Kamilla Sensor 600 αξίζει ένα μεγάλο αριθμό θετικών αναθεωρήσεων. Όλες οι παραπάνω ευκαιρίες και ιδιότητες συνδυάζονται καλά με προσιτές τιμές, οι οποίες ξεκινούν από 9.000 ρούβλια.

  Bosch DFS 067K50

  Η συσκευή προέρχεται από έναν δημοφιλή γερμανό κατασκευαστή ο οποίος απολαμβάνει σεβασμό και σεβασμό. Χάρη στα γερμανικά εξαρτήματα, η διάρκεια ζωής της κουκούλας είναι αρκετά μεγάλη. Μεγάλη λειτουργικότητα, ωραία εμφάνιση και υψηλή ποιότητα εργασίας καθιστούν αυτό το μοντέλο πολύ δημοφιλές και σε ζήτηση.

  Η κουκούλα είναι εξοπλισμένη με ένα πάνελ αφής, μέσω του οποίου η συσκευή ελέγχεται πλήρως. Το υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό στοιχείο σας επιτρέπει να επιλέξετε γρήγορα και εύκολα την επιθυμητή λειτουργία. Επίσης, η οθόνη αφής προειδοποιεί με μια ένδειξη και ένα ηχητικό σήμα για την πλήρωση των φίλτρων.

  Η παρουσία ειδικού αισθητήρα (EcoSensor), ο οποίος επιλέγει τον καταλληλότερο τρόπο λειτουργίας, μετά την ανάλυση της εξάτμισης. Ένα τέτοιο στοιχείο επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της παρουσίας του χρήστη, η συσκευή είναι σε θέση να λειτουργεί ανεξάρτητα.

  Η συσκευή μπορεί να λειτουργεί στη λειτουργία μέγιστης χωρητικότητας, η οποία είναι 700 m³ / h. Η κουκούλα μεταβαίνει αυτόματα σε πιο οικονομικό τρόπο μετά από 6 λεπτά εντατικής λειτουργίας.

  Υπάρχει ένας υπολειπόμενος τρόπος λειτουργίας, ο οποίος εξασφαλίζει τη λειτουργία της συσκευής στην ελάχιστη λειτουργία εντός 10 λεπτών μετά το κλείσιμο.

  Εκτός από την πρόσθετη μόνωση θορύβου, η λειτουργία δύο κινητήρων EcoSilenceDrive δεν είναι σχεδόν ακουστική.

  2 μικρές λυχνίες LED, η κάθε μία με ισχύ 3 W, παρέχουν μια συσκευή φωτισμού υψηλής ποιότητας, η οποία μπορεί να αλλάξει χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Dimm. Η προαιρετική λειτουργία SoftLine σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτεινότητας αυξάνοντας ή μειώνοντας σταδιακά το επίπεδο φωτεινότητας.

  Η θήκη είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, η συσκευή έχει αυστηρή και κομψή σχεδίαση.

  Το κύριο μειονέκτημα του Bosch DFS 067K50 είναι ότι πολλοί χρήστες θεωρούν την τιμή του, η οποία ξεκινά από 34.000 ρούβλια. Η πολιτική τιμών υπερεκτιμάται, αλλά η συσκευή δικαιολογεί τα μέσα που επενδύονται σε αυτήν. Η αδιάλειπτη εργασία και η προηγμένη λειτουργικότητα επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν συνεχώς την ευχάριστη ατμόσφαιρα στην κουζίνα.

  KORTING KHI 9751Χ

  Η συσκευή έχει ένα ασυνήθιστο πλάτος εγκατάστασης, το οποίο είναι 90 εκατοστά. Τέτοιες διαστάσεις επιτρέπουν να αερίζεται ποιοτικά ο αέρας στο δωμάτιο, χωρίς να αφήνει δυσάρεστη οσμή ή καπνό.

  Ο αξιόπιστος έλεγχος με κουμπιά σας επιτρέπει να επιλέξετε γρήγορα τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας. Η συσκευή διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό στοιχείο, το οποίο επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί συνεχώς και χωρίς διακοπή.

  Μεταξύ των κουζινών κουζίνας, αυτό το μοντέλο έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση, η οποία είναι 750 κυβικά μέτρα. m / h. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε δωμάτια με μέση επιφάνεια.

  Ο φωτισμός παρέχεται από δύο λαμπτήρες αλογόνου, ο καθένας 20 W το καθένα.

  Η μεταλλική θήκη διαθέτει πρακτικό σχεδιασμό που σας επιτρέπει να πλένετε γρήγορα τη συσκευή.

  Στο κύριο πλαίσιο υπάρχει ένδειξη μόλυνσης του φίλτρου λίπους.

  KORTING Το KHI 9751 X έχει μάλλον μεγάλες διαστάσεις και βάρος, που είναι 12 κιλά. 4 τρόποι λειτουργίας εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας κυκλοφορία αέρα και εξαερισμό. Σε μειωμένες ταχύτητες, το μοντέλο δεν δημιουργεί ροή θορύβου. Στη μέγιστη απόδοση, η συσκευή λειτουργεί σε επίπεδο θορύβου 51 dB. Η τιμολογιακή πολιτική του σχεδίου αρχίζει από 14900 ρούβλια.

  PERFELLI TL 6102 Ι

  Μια απλή κουκούλα που σχεδιάζεται για να κυκλοφορεί και να αερίζεται τον αέρα σε ένα μικρό δωμάτιο (συνιστάται να χρησιμοποιείται σε μια περιοχή από 16,5 έως 20,5 m2). Απλός σχεδιασμός κατάλληλος για κουζίνες με οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

  Η συσκευή ελέγχεται από τα πλήκτρα που βρίσκονται στον μπροστινό πίνακα. Δεν έχει εκτεταμένη λειτουργικότητα.

  Μπορεί να λειτουργήσει σε δύο τρόπους: κυκλοφορία και εξαερισμό. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο χάρη σε ένα σχέδιο που προϋποθέτει την ενσωμάτωση.

  Το επίπεδο θορύβου είναι χαμηλό, με όλες τις επιλογές 53 dB.

  2 λαμπτήρες, 20 W το καθένα, δημιουργούν μια ομοιόμορφη φωτεινή ροή που φωτίζει τον πίνακα εργασίας της συσκευής.

  Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών, το PERFELLI TL 6102 I είναι μια συσκευή που έχει ιδανική σχέση τιμής-απόδοσης. Η πολιτική τιμών του μοντέλου ξεκινάει από 4000 ρούβλια.

  PYRAMIDA WH 22-60

  Μια συσκευή σχεδιασμένη για συνεχή και υψηλής ποιότητας εργασία. Πολύ συχνά αγοράζονται από τους χρήστες και έχει έναν καλό αριθμό πωλήσεων. Σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τα πιο τολμηρά μαγειρικά πειράματα.

  Τα μοντέλα μπορούν να λειτουργούν με τρεις ταχύτητες. Στην τελευταία ταχύτητα, το εύρος θορύβου φθάνει τα 58 dB, το οποίο δεν θεωρείται ο καλύτερος δείκτης.

  Ο σχεδιασμός σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο άνθρακα εάν είναι απαραίτητο. Υπάρχει επίσης ένα γυάλινο προστατευτικό κάλυμμα που μπορεί να πεταχτεί.

  Ο σχεδιασμός είναι απλός, κατάλληλο για κάθε κουζίνα. Η κουκούλα δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

  Επιλέξτε μια αθόρυβη κουκούλα στην κουζίνα

  Κάθε νοικοκυρά γνωρίζει ότι είναι δύσκολο στην κουζίνα να απαλλαγεί από ξένες οσμές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Ως εκ τούτου, σε πολλά σαλόνια σε αυτά τα δωμάτια έχουν εγκατασταθεί ειδικές κουκούλες κουζίνας που λύουν αυτό το πρόβλημα. Αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ένας άλλος - θόρυβος από την εργασία αυτής της συσκευής. Επομένως, όταν επιλέγετε κουκούλες, το εύρος των οποίων στην αγορά είναι πολύ μεγάλο, είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή στο επίπεδο του θορύβου κατά τη λειτουργία. Για το σκοπό αυτό, γράφτηκε αυτή η αναθεώρηση, η οποία θα σας πει πώς να επιλέξετε μια αθόρυβη κουκούλα για την κουζίνα.

  Απόδοση και θόρυβος

  Δεν είναι μυστικό ότι το έργο των κουζινών κουζίνας συνοδεύεται από ένα συγκεκριμένο θόρυβο, το οποίο συνδέεται με το έργο του ηλεκτροκινητήρα, τον περιστρεφόμενο ανεμιστήρα: δεν υπάρχουν εντελώς σιωπηλά συστήματα εξάτμισης στην αγορά ακόμα.
  Οι ακόλουθες παράμετροι επηρεάζουν την παραγωγή θορύβου:

  1. Η απόδοση είναι το κύριο χαρακτηριστικό που δείχνει πόσες κουκούλες επιτρέπουν μέσω κυβικών μέτρων αέρα μέσα από τον εαυτό της κατά τη διάρκεια 60 λεπτών λειτουργίας.
  2. Περιοχή της κουζίνας.
  3. Η ισχύς του συστήματος εξάτμισης εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου.

  Από όλα περιγράφονται μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι παράμετροι αυτές σχετίζονται μεταξύ τους, και μπορούν να υπολογίζεται με τον τύπο: το ύψος και το εμβαδόν του δαπέδου πολλαπλασιάζεται με 12. Το αποτέλεσμα θα δείξει τον αριθμό των φορών που πρέπει να ενημερωθεί στην κουζίνα όταν μαγειρεύετε σύμφωνα με τα ρωσικά πρότυπα του αέρα.
  Αν σκοπεύετε να αφαιρέσετε τον μολυσμένο αέρα από το δωμάτιο, τότε το αποτέλεσμα πρέπει να πολλαπλασιαστεί με συντελεστή 1,3 λαμβάνοντας υπόψη το μήκος του κανονικού αγωγού, το βάθος του ορυχείου και τον αριθμό των ορόφων στο κτίριο.
  Οι περισσότεροι αγοραστές αναρωτιούνται γιατί τέτοιοι υπολογισμοί είναι απαραίτητοι. Σκοπός τους είναι να επιλέξετε το σωστό καπό για το δωμάτιό σας. Κατά την αγορά ενός τέτοιου συστήματος, πρέπει να λαμβάνετε υπόψη την απαιτούμενη απόδοση και στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία.
  Κατά την αγορά, πρέπει να ξέρετε ότι όταν επιλέγετε μια νέα κουκούλα, πρέπει να πάρετε την απόδοση ελαφρώς υψηλότερη από την απαραίτητη, έτσι ώστε η κυκλοφορία του αέρα να είναι κανονική.

  Πρότυπο στάθμης θορύβου

  Οι κατασκευαστές εργάζονται όλο και περισσότερο για να δημιουργούν αθόρυβους απορροφητήρες για να κάνουν το μαγείρεμα ακόμα πιο ευχάριστο. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν ήδη ειδικές εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση: δημιουργούνται ανεμιστήρες με κινητήρες, οι οποίοι λειτουργούν ήσυχα. Ο άνθρωπος σχεδόν δεν πιάζει θόρυβο από τη λειτουργία ενός τέτοιου συνόλου.
  Κάθε μέρα ένα άτομο αντιμετωπίζει διαφορετικό θόρυβο και για να κατανοήσει τη δύναμή του, εξετάστε τα ακόλουθα παραδείγματα:

  • Συνομιλία ψιθυρίζοντας σε απόσταση ενός μέτρου - 20 dB.
  • Οι φωνές των ατόμων στην αίθουσα δεν υπερβαίνουν τα 30 dB. Σημειώστε ότι αυτό το επίπεδο θορύβου είναι το μέγιστο για πολυώροφα σπίτια τη νύχτα.
  • Η αθόρυβη συνομιλία δημιουργεί ένα επίπεδο θορύβου στο επίπεδο των - 40 dB - αυτό είναι το όριο για τις κατοικίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Επικοινωνία σε υψηλές αποχρώσεις - 60 dB. Σημειώστε ότι για την Ευρώπη το ποσοστό αυτό θεωρείται αποδεκτό για γραφεία.
  • Η μεταφορά εμπορευμάτων μετακινείται με θόρυβο 80 dB.
  • Οι κύλινδροι βροντών χαρακτηρίζονται από στάθμη θορύβου 100 dB. Σημειώστε ότι σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να ακούτε μουσική μέσω ακουστικών υψηλής ποιότητας.
  • Ο ήχος ενός σφυριού εργασίας δημιουργεί θόρυβο στην περιοχή των 120 dB.

  Το άτομο αρχίζει να αισθάνεται πόνο με θόρυβο 120-140 ντεσιμπέλ και ο εξολκέας εργασίας λειτουργεί με θόρυβο μέχρι 65 ντεσιμπέλ, επομένως δεν υπάρχει ισχυρή επίδραση στα όργανα ακοής.

  Πόσο υψηλή είναι η στάθμη θορύβου της κουκούλας

  Πριν αγοράσετε την κουκούλα, πρέπει να συμβουλευτείτε τη δύναμη και τις επιδόσεις της και το επίπεδο θορύβου που παράγει με τη μέγιστη ταχύτητα. Αυτές οι πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο οδηγιών που συνοδεύει τη συσκευή. Μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι κατασκευαστές κατασκευάζουν περιβλήματα συστημάτων εξάτμισης από υλικά απορρόφησης ήχου, τα οποία μειώνουν σημαντικά το επίπεδο θορύβου σε αποδεκτές παραμέτρους.
  Και επίσης μην ξεχάσετε τον ανθρώπινο παράγοντα: για ένα 55 dB μπορεί να είναι αρκετά αποδεκτό, αλλά για ένα άλλο - πολύ δυνατά.
  Εάν θέλετε να αγοράσετε κουκούλα κουζίνας με ελάχιστο θόρυβο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις ακόλουθες συστάσεις:

  1. Μην αγοράζετε καπό με μεγάλη χωρητικότητα.
  2. Η απόκτηση συστημάτων εξάτμισης είναι απαραίτητη με έναν ρυθμιστή ενός τρόπου λειτουργίας. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι σε μέγιστες συνθήκες λειτουργίας λειτουργούν πολύ σπάνια.

  Και επίσης είναι απαραίτητο να εκτελείτε πάντα την συντήρηση εγκαίρως, να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό των φίλτρων και των αγωγών. Στο μπλοκάρισμα τους ο θόρυβος ενισχύεται σημαντικά.

  Καινοτόμες εξελίξεις

  Όταν αγοράζετε μια αθόρυβη κουκούλα, μια γυναίκα μπορεί να κατακτηθεί με ελκυστικό σχεδιασμό, καλή δύναμη και απόδοση. Κατά τη διαδικασία μαγειρέματος, αυτά τα συστήματα δεν θα επηρεάσουν την φωνή τους: μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή, να μιλήσετε στο τηλέφωνο και ακόμη και να μαγειρέψετε όταν κοιμούνται μικρά παιδιά. Τέτοιες κουκούλες είναι ιδανικές για δωμάτια όπου το σαλόνι και η κουζίνα συνδυάζονται σε ένα δωμάτιο.
  Η Falmec, μια ιταλική μάρκα, δημιούργησε ένα σύστημα καταστολής θορύβου της NRS το οποίο κυριολεκτικά μαγεύει την καινοτομία και την ποιότητα κατασκευής. Τα αποσπάσματα αυτής της σειράς λειτουργούν κατά 85% πιο ήσυχα από συγκρίσιμα συστήματα άλλων κατασκευαστών. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας κατάφεραν σχεδόν αδύνατο: αύξησαν την αποτελεσματικότητά τους και ταυτόχρονα μείωσαν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
  Κατά τη δημιουργία του κύτους και των εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν υλικά απορρόφησης ήχου. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι που έχουν ήδη αποκτήσει αυτά τα αποσπάσματα, απολαμβάνουν την προετοιμασία των τροφίμων.
  Κατά τη δημιουργία συστημάτων εξάτμισης, οι μηχανικοί χρησιμοποίησαν τις ακόλουθες ασυνήθιστες λύσεις:

  • Ο ανεμιστήρας εξάτμισης βρίσκεται στη μεγαλύτερη απόσταση από την είσοδο αέρα.
  • Πάχους τοίχους του σώματος, έτσι ώστε να απορροφούν τον ήχο.
  • Οι παγίδες με τη μορφή του γράμματος V είναι κατασκευασμένες από ακουστικό υλικό και επομένως η κουκούλα λειτουργεί ήσυχα.

  Τα αποσπάσματα από την ιταλική εταιρεία δημιουργούν ένα επίπεδο θορύβου που δεν υπερβαίνει τα 30 ντεσιμπέλ, πράγμα που σημαίνει ότι η λειτουργία αυτού του συστήματος είναι αόρατη σε σχέση με άλλους ήχους του διαμερίσματος.

  Αξιολόγηση των πιο ήσυχων κουκούλες

  Elica Oretta Wh / Α / 60

  Αυτή η κουκούλα από την ιταλική μάρκα είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης. Τα χαρακτηριστικά του:

  1. Η παραγωγικότητα στον τρόπο ρύπανσης είναι 900 m³ / h, κατά την περίοδο κυκλοφορίας - 650 m³ / h.
  2. Το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 32 dB.
  3. Ο σχεδιασμός είναι πολύ κομψός, ο φωτισμός γίνεται από δύο λαμπτήρες αλογόνου των 25 watts το καθένα.
  4. Ο έλεγχος ταχύτητας είναι στάνταρ.
  5. Ο καθαρισμός του αέρα από τη ρύπανση οφείλεται σε φίλτρα άνθρακα υψηλής ποιότητας.

  Το μέγιστο κόστος για αυτή τη συσκευή είναι 35 χιλιάδες ρούβλια

  Ardesia Basic-F 50 W

  Αυτό το μοντέλο κοστίζει όχι περισσότερο από $ 55 και όπως αποδείχθηκε, δεν είναι μόνο ο πιο προϋπολογιστικός αλλά και ο πιο αθόρυβος.
  Η έξοδος της κουκούλας είναι 190 m³ / h, ώστε να ταιριάζει καλά στο εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας. Το σύστημα αυτό είναι μικρό σε μέγεθος και πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Η εργασία πραγματοποιείται ήσυχα, όπως αποδεικνύεται από την ανατροφοδότηση πολλών αγοραστών.
  Indesit Η 161 IX
  Δεν είναι κακή κουκούλα, για να γίνει ο ιδιοκτήτης του οποίου μπορεί να είναι για $ 60. Προδιαγραφές προϊόντων:

  • Ισχύς - 200 Watt.
  • Παραγωγικότητα - 250 m³ / h.
  • Το επίπεδο θορύβου είναι έως και 50 dB στην υψηλότερη ισχύ.

  Μεταξύ των ελλείψεων μπορεί να εντοπιστεί η έλλειψη ενός φίλτρου άνθρακα.

  Candy CCE 16 Χ

  Η κατά προσέγγιση τιμή αυτού του συστήματος εξάτμισης είναι $ 130. Το μοντέλο αυτό είναι τζάκι και λειτουργεί σε λειτουργία κυκλοφορίας και εξαγωγής αέρα. Ιδιότητες:

  1. Ισχύς - 150 Watt.
  2. Η χωρητικότητα είναι 450 m³ / h.
  3. Το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 50 dB, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα σχόλια των χρηστών.
  4. Αξιοπιστία - μπορεί να εργάζεται χωρίς επισκευή για 4-5 χρόνια.

  Παρά το γεγονός ότι αυτό το μοντέλο είναι παρωχημένο, εξακολουθεί να είναι σε ζήτηση και επομένως μπορεί να αγοραστεί στην πώληση οικιακών συσκευών.

  Ardesia CN 60 CR

  Αυτό το σύστημα εξάτμισης τζάκι τζαμιού πραγματοποιείται σε $ 150 και χαρακτηρίζεται από υψηλή χωρητικότητα και είναι σε θέση να λειτουργήσει σε δύο τρόπους: εξαγωγή αέρα και κυκλοφορία. Προορίζεται για κουζίνα με μεγάλη έκταση. Προδιαγραφές προϊόντων:

  • Η παραγωγικότητα είναι 400 m³ / h.
  • Η διαχείριση είναι ηλεκτρονική.
  • Ο θόρυβος είναι 50 dB στη μέγιστη ισχύ.
  • Ποιοτική συναρμολόγηση.
  • Ευκολία συντήρησης.
  • Ελκυστική εμφάνιση.

  Σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να ανοίξουμε πλήρως το θέμα των διαφόρων συστημάτων εξάτμισης, περιγράφοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο χαλαρή κουκούλα για την κουζίνα.

  10 καλύτερες ενσωματωμένες κουκούλες κουζίνας 60 εκ

  Βαθμολογία 2017

  Κουκούλες κουζίνας - ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία της τεχνολογίας, ειδικά για εκείνους που αγαπούν και ξέρουν πώς να μαγειρεύουν τους ανθρώπους. Με βάση τις αισθητικές παραμέτρους και τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού της κουζίνας, πολλοί προτιμούν τα ενσωματωμένα μοντέλα: είναι συμπαγή, αρκετά ισχυρά και δεν χτυπούν έξω από το εσωτερικό του δωματίου. Και το TOP-10 μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική κουκούλα.

  Shindo Maya 60 W / WG

  Αγοράσαμε τη μητέρα μου ως δώρο με τον σύζυγό μου. Στην κουζίνα της είναι κατάλληλο μόνο χτισμένο στην κουκούλα. Στο κατάστημα, αυτό προσέλκυσε την προσοχή λόγω του γυαλιού πάνελ, στην πραγματικότητα στην κουζίνα είναι ορατό μόνο. Εγκατεστημένος ο σύζυγος είναι πολύ απλός, η κουκούλα λειτουργεί πολύ καλά. Αυτή η διαχείριση είναι πολύ σημαντική είναι πολύ απλή, η μαμά είναι χαρούμενη.

  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 420 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύ 189 W
  • ισχύς κινητήρα 109 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  MAUNFELD VS Φως (C) 60

  Απόκτησε ένα τέτοιο απόσπασμα περίπου πριν από έξι μήνες, όταν μετακόμισαν σε ένα νέο διαμέρισμα. Ειλικρινά, αμφισβήτησαν την επιλογή και δεν μπορούσαν να αποφασίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά στο τέλος επιλύσαμε αυτό το μοντέλο. Και μπορώ να πω ότι δεν το μετανιώσουν. Φαίνεται κομψό και ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό, δεν κάνει θόρυβο, λειτουργεί χωρίς αποτυχίες. Έτσι, κατά τη γνώμη μου, η επένδυση είναι εξαιρετική, για την τιμή της μια κομψή επιλογή.

  • Εύκολο στη χρήση
  • Εμφάνιση
  • Καλά τραβάει
  • Ήσυχη δουλειά
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 420 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύς κινητήρα 140 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Jetair Aurora LX 60 ΙΧ

  Σας συνιστώ, ένα υπέροχο μοντέλο.
  Κομψή σχεδίαση - ο μαύρος πίνακας γυαλιού δίνει μια ακριβή εμφάνιση. Πολύ καλή εφαρμογή κάτω από γυαλί-κεραμική επιφάνεια. Υπέροχο φωτισμό - τουλάχιστον συναρμολογήστε τις βελόνες. Δύναμη για την κουζίνα μου 10m.kv. - περισσότερα και όχι.

  • Εμφάνιση
  • Αξιοπρεπής Συνέλευση
  • Αποτελεσματική
  • Περιλαμβάνονται τα φίλτρα άνθρακα
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. παραγωγικότητα 500 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  ELIKOR Integra 60

  Αγόρασα αυτό το κουκούλα πριν από μερικούς μήνες, επειδή το διαμέρισμα είναι μικρό, και όταν το μαγείρεμα ατμού διανέμεται σε ολόκληρο το διαμέρισμα, τα θολό παράθυρα. Από μόνη της, ο βολικός σχεδιασμός της κουκούλας, ενσωματωμένος στο ντουλάπι, μπορεί να εξοικονομήσει χώρο. Ισχυρό, μαζί με αυτό, για μένα, θορυβώδες, αλλά είναι σε μέγιστη ταχύτητα. Ποιότητα κατάλληλο, αρκετά κανονικό μοντέλο σε αυτή την τιμή.

  • Καλό τέντωμα
  • Ισχυρό και βολικό
  • Αυτόματο φωτισμό / κουκούλα που ενεργοποιεί την επέκταση του πίνακα
  • Δεν περιλαμβάνονται φίλτρα άνθρακα
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 400 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύος 200 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Kronasteel Kamilla 1Μ 600

  Οι επισκευές, τα χρήματα ήταν εντάξει. Υπήρχαν αρκετά χρήματα για την κουζίνα, αλλά δεν σκέφτηκα τις λεπτομέρειες αμέσως. Με τη συμβουλή ενός φίλου αγόρασε αυτό το απόσπασμα, ώστε να μην χαλάσει τη νέα επισκευή. Η κουκούλα ταιριάζει καλά στο ντουλάπι. Ο σωλήνας για εκτροπή αγοράστηκε ξεχωριστά σε άλλο κατάστημα, ενώ όλες οι λεπτομέρειες συνδυάστηκαν. Δεν υπήρχαν προβλήματα, το χρησιμοποιώ ακόμα. Βέλτιστη τιμή και ποιότητα.

  • Απλή και αξιόπιστη
  • Εύκολη λειτουργία
  • Εύκολο στη χρήση
  • Οι γρίλιες εισαγωγής αέρα αφαιρούνται εύκολα
  • Υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα στον πίνακα
  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 390 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύς 166 W
  • ισχύς κινητήρα 110 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600

  Αυτό το μοντέλο εξέτασα την επίσκεψη ενός φίλου. Για πολύ καιρό ήθελα να αλλάξω την αρχαία και θορυβώδη κουκούλα μου για κάτι πιο ενδιαφέρον στο σχεδιασμό, γιατί θέλω τόσο πολύ ότι η κουζίνα ήταν ωραία και ζεστή! Μου άρεσε το γεγονός ότι στην κουκούλα υπάρχουν κουμπιά αφής που διευκολύνουν τη χρήση της τεχνικής, αν και τα κουμπιά είναι πιο οικεία σε μένα. Λειτουργεί όσο πιο ήσυχα και αποτελεσματικά γίνεται, υπάρχει ένα βολικό χρονοδιακόπτη και ο φωτισμός είναι φωτεινό. Στην κουζίνα μετά την εμφάνιση αυτής της κουκούλας έχει γίνει πολύ καλύτερο. Η κουκούλα δικαιολογείται πλήρως!

  • Κομψή σχεδίαση
  • Αξιοπρεπής ισχύς
  • Έλεγχος αφής
  • 2 κινητήρες
  • Βολικά πλένετε το πλέγμα από το λίπος
  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 550 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • 2 κινητήρες για μέγιστη απόδοση
  • ισχύος 280 W
  • ισχύς κινητήρα 180 W
  • ηλεκτρονικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Kronasteel Kamilla Power 3Ρ 600

  Χρησιμοποιούμε την πρώτη ή τη δεύτερη ισχύ. Αυτό είναι αρκετό για μια μικρή κουζίνα (πολύ μαγειρική). Σε 3 ταχύτητες χτυπά πολύ καλά, αλλά θορυβώδης.
  Φωτεινό φωτισμό, αλλά ο πρώτος λαμπτήρας καίει μέσα σε μια εβδομάδα. Στο κιτ υπάρχει ένα ανταλλακτικό..

  • Χαριτωμένη εμφάνιση
  • Καλή λειτουργικότητα
  • Κατανάλωση ισχύος
  • Στην τρίτη ταχύτητα shumnovata
  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 800 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύ 310 W
  • ηλεκτρονικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας
  • οθόνη

  Weissgauff TEL 06 BL

  Αυτό θέλησα. Και το ποσό που χρειαζόμουν συνάντησε και πήρε αυτό που θέλω από τα χαρακτηριστικά. Ο σύζυγος κρέμασε την κουκούλα γρήγορα, η οδηγία επισυνάπτεται. Αμέσως μετά το μαγείρεμα το δείπνο άρχισε να το χρησιμοποιεί. Μου άρεσε που δεν έκανα πολύ θόρυβο, καθαρίσαμε τις οσμές γρήγορα, τίποτα "δεν διαρρεύθηκε" στο δωμάτιο)))). Σε γενικές γραμμές, για ένα τέτοιο ποσό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Συστήνω.

  • Βολική λειτουργία
  • Εύκολο στον καθαρισμό
  • Όχι πολύ θόρυβο
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 550 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύ 270 W
  • ισχύς κινητήρα 190 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας
  • οθόνη

  Kronasteel Kamilla 2Μ 600

  Κατά την επιλογή της κουκούλας κάτω από το ντουλάπι επέλεξε αμέσως Krone, όπως έχουμε ακούσει για την αρκετές φορές ήδη. Μπορώ να πω ότι δεν το μετανιώσουν. Η κουκούλα είναι πολύ ισχυρή. Σχετικά με το θόρυβο που συγκρίθηκε στο κατάστημα με άλλους, ήταν λίγο πιο ήσυχο. Λαμπτήρες αλογόνου. Ιμάντας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η ίδια η υποδοχή επεκτείνεται. Όλα λειτουργούν καλά. Σας συμβουλεύουμε να το πάρετε.

  • Καλές επιδόσεις
  • Μοντέρνο σχέδιο
  • Φωτεινό φωτισμό
  • Ήσυχη δουλειά
  • Καλή πρόσφυση
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 550 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • 2 κινητήρες για μέγιστη απόδοση
  • ισχύ 236 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  CATA TF 2003 600

  Εξαιρετική κουκούλα. Τραίνει καλά ακόμη και στην πρώτη ταχύτητα. Ο θόρυβος δεν απελευθερώνεται στην πρώτη ταχύτητα από το γενικό υπόβαθρο. Στη δεύτερη ταχύτητα είναι λίγο ακουστό. Αλλά χρησιμοποιώ αυτή την ταχύτητα εξαιρετικά σπάνια, αφού επαναλαμβάνω, τραβάει τέλεια και στην πρώτη. Είναι εύκολο να βγεις έξω. Αμέσως αρχίζει να λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά. Στερεωμένο πολύ απλά, βιδωμένο. Απλά χύθηκε στο ντουλάπι της κουζίνας και συγχωνεύθηκε με τη σουίτα. Έγινε πολύ προσεκτικά. Δεν δονείται κατά τη λειτουργία. Ορατό τμήμα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Δεν υπάρχουν εκτυπώσεις στην επιφάνεια. Οι λαμπτήρες λάμπουν καλά, αλλά θερμαίνονται σαν όλους τους λαμπτήρες αλογόνου.

  • Ισχυρό
  • Αθόρυβο
  • Όχι μάρκα
  • Εύκολο στη χρήση
  • Εύκολη ενσωμάτωση
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 340 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύος 100 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Κατά την αγορά ενός ενσωματωμένου καπό, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις συνολικές διαστάσεις του και στην ποιότητα του συγκροτήματος. Αυτά τα μοντέλα ταιριάζουν καλύτερα στις μικρές και μεσαίες κουζίνες: είναι συμπαγή αλλά αρκετά ισχυρά για να καθαρίζουν πλήρως τον αέρα. Επιλέξτε την κουκούλα από τη λίστα μας και σίγουρα δεν θα πάει στραβά!

  Δείτε επίσης

  Δημοφιλείς βαθμολογήσεις στην κατηγορία "Οικιακές συσκευές"

  Ήσυχο τέντωμα - ησυχία και άνεση στην κουζίνα

  Η κουκούλα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι οποιασδήποτε κουζίνας. Χωρίς αυτήν την ισχυρή συσκευή, είναι απλώς αδύνατο να φανταστεί κανείς μια διαδικασία καθαρισμού του αέρα κατά τη διαδικασία και μετά το μαγείρεμα. Η αγορά παρουσιάζει ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών μοντέλων με ποικίλα χαρακτηριστικά, αλλά το κύριο κριτήριο στην αναζήτηση συχνά γίνεται η ησυχία του εξαγόμενου εξαερισμού. Η θορυβώδης εξάτμιση είναι το πραγματικό όνειρο οποιασδήποτε ερωμένης. Ωστόσο, η εύρεση μιας συσκευής που θα λειτουργήσει χωρίς να παράγει χαρακτηριστικούς ήχους είναι αρκετά δύσκολη.

  Αιτίες θορύβου στις κουκούλες κουζίνας

  Για να βρείτε εξοπλισμό με ελάχιστα επίπεδα θορύβου, πρέπει να καταλάβετε τι είναι η παρεμβολή ήχου. Συνήθως γίνεται διάκριση μεταξύ δύο κύριων παραγόντων που αποτελούν την ένταση και το βάθος του θορύβου:

  1. Η δύναμη με την οποία η συσκευή αντλεί βρώμικο αέρα.
  2. Ο όγκος του αέρα που διέρχεται από τη συσκευή είναι η παραγωγικότητα του προϊόντος.

  Το κύριο καθήκον όλων των κατασκευαστών σήμερα είναι να δημιουργήσουν μια αθόρυβη κουκούλα, διατηρώντας παράλληλα τη δύναμή της και να μην μειώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

  Γιατί είναι πολύ χαμηλός θόρυβος σημαντικό;

  Όταν επιλέγετε εξοπλισμό για την κουζίνα, καθώς και άλλα δωμάτια όπου απαιτείται εντατικός καθαρισμός του αέρα, το θόρυβο θα είναι ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής. Το επίπεδο θορύβου αξιολογείται μετά την αποσαφήνιση του κόστους του προϊόντος και των διαστάσεών του, γεγονός που τονίζει τη σημασία αυτής της παραμέτρου για τον καταναλωτή.

  Οι λόγοι για την προσεκτική αυτή επιλογή είναι εύκολο να κατονομαστούν. Η ελάχιστη παρεμβολή θορύβου είναι:

  • ήσυχο διάλογο χωρίς να αυξάνεται η φωνή μεταξύ όλων των παρόντων κοντά στον λειτουργικό εξαερισμό των προσώπων?
  • η δυνατότητα να ακούτε ραδιόφωνο, να παρακολουθείτε τηλεόραση, να απολαμβάνετε μουσική ή να βυθίζετε τα αρχεία ήχου των εκπαιδευτικών περιόδων.
  • χαμηλή ερεθιστική επίδραση στο νευρικό σύστημα, ευαίσθητα σε σημαντικά ηχητικά φορτία.
  • το χαλαρωτικό υπόλοιπο των μικρών παιδιών και των ηλικιωμένων που ζουν στο σπίτι.

  Αθόρυβη εξάτμιση: πώς να επιλέξετε

  Κατά την επιλογή μιας συσκευής συνιστάται να προσέχετε τις ακόλουθες παραμέτρους:

  • επίπεδο θορύβου στο διαβατήριο εξοπλισμού - δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 ντεσιμπέλ ·
  • ο όγκος της κουζίνας ή άλλου δωματίου όπου σχεδιάζεται η εγκατάσταση - όσο μεγαλύτερο είναι το δωμάτιο, τόσο πιο παραγωγικό θα είναι το μοντέλο.
  • ο αριθμός των δυνατών τρόπων λειτουργίας - τουλάχιστον τρεις.

  Συγκρίνετε. Ένας ψίθυρος σε κοντινή απόσταση εκτιμάται στα 20 dB, μια ήσυχη συνομιλία - στα 40 dB, ένας δυνατός διάλογος σε ανυψωμένους τόνους - στα 60 dB.

  Ο θόρυβος εξοπλισμός εξάτμισης παράγεται σήμερα σε μια ποικιλία τροποποιήσεων. Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια επιλογή μοντέλων:

  1. Γωνιακό - εξοικονομήστε χώρο, εγκατεστημένο σε μικρά διαμερίσματα
  2. Ενσωματωμένο - μια συμπαγής σύγχρονη έκδοση, οργανικά προσαρμοσμένη στους εσωτερικούς χώρους των συνόλων κουζίνας
  3. Dome - συνολικός και δυνατός τύπου κουκούλες κουζίνας
  4. Επίπεδη (αρθρωτή) - στερεωμένη παράλληλα στην οριζόντια επιφάνεια της πλάκας

  Σύγχρονες τεχνολογίες κατά του θορύβου

  Οι κατασκευαστές βελτιώνουν και βελτιώνουν ετησίως τη λειτουργία συσκευών που χρησιμοποιούν τις καλύτερες τεχνολογίες και εξελίξεις:

  • ακουστικές παγίδες που απορροφούν τον ήχο (εγκατεστημένες στο εσωτερικό της θήκης)
  • παχύ τοίχωμα του περιβλήματος για την απόσβεση του ήχου (επηρεάζει αρνητικά τις συνολικές διαστάσεις και τη μάζα του εξοπλισμού)
  • εγκατάσταση ανεμιστήρα μακριά από την εισαγωγή αέρα
  • αυξήστε τον αριθμό των ανεμιστήρων (δύο ανεμιστήρες αντί για έναν θα μειώσουν σημαντικά το επίπεδο θορύβου και θα αυξήσουν την ισχύ της συσκευής)

  Βαθμολογία 2017: οι πιο σιωπηλές κουκούλες

  Ο εξοπλισμός αερισμού με ελάχιστο επίπεδο θορύβου μπορεί να βρεθεί σε οποιαδήποτε κατηγορία. Αυτές είναι λύσεις για γραφεία, μοντέλα για μπάνια και, φυσικά, επιλογές κουζίνας. Στην αξιολόγηση της τρέχουσας χρονιάς, η οποία καταρτίζεται με βάση τα πραγματικά σχόλια των καταναλωτών, μπορείτε να βρείτε:

  • Kuppersberg Inlinea 70 Χ HPB. Κομψή ενσωματωμένη κουκούλα, που λειτουργεί σε δύο λειτουργίες - στη βρύση και στην κυκλοφορία. Ακόμη και στη μέγιστη τρίτη ταχύτητα δίνει μόνο 58 dB.
  • BELTRATTO CINA 60V. Πολυλειτουργική ισχυρή συσκευή, κατάλληλη για γραφεία και ιδιωτικές κατοικίες. Έχει 4 επίπεδα ισχύος. Λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Εξαιρετική αντιμετώπιση με την απομάκρυνση οσμών και ακαθαρσιών στον αέρα.
  • ELIKOR Lazurite 60. Εξολκέας για εγκατάσταση με πλάτος 60 cm. Έχει τρεις ταχύτητες λειτουργίας και σε κάθε επίπεδο θορύβου είναι ελάχιστη.
  • Cata Podium 600 bk. Το προϊόν με πρωτότυπο και συμπαγές σχέδιο με κλίση, το οποίο διακρίνει αυτό το μοντέλο από άλλους εκπροσώπους της σιωπηλής σειράς. Λειτουργεί πραγματικά ήσυχα, αλλά σε αυτή την παράμετρο η αξιοπρέπεια του εξοπλισμού δεν τελειώνει. Επίσης, τα πλεονεκτήματα του μοντέλου περιλαμβάνουν έναν βολικό έλεγχο αφής, μια ισχυρή παγίδα λίπους, φωτεινό οπίσθιο φωτισμό, αυτόματο χρονόμετρο τερματισμού λειτουργίας.

  Σημαντικό!
  Πολλές μάρκες ισχυρίζονται ότι παράγουν τις πολύ αθόρυβες κουκούλες που δεν κάνουν κανένα θόρυβο κατά την εργασία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εφικτό - η συσκευή θα λειτουργεί πάντα με ένα συγκεκριμένο ήχο, μπορείτε να τη μειώσετε στο ελάχιστο λόγω των παραπάνω τεχνολογιών. Μια τέτοια δήλωση είναι απλώς ένα διαφημιστικό θέμα. Για να εκτιμηθεί ο πραγματικός όγκος των παρεμβολών ήχου, επιτρέπονται μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ή οι δικές της παρατηρήσεις μετά την εγκατάσταση.

  Ο εξαερισμός κουζίνας με χαμηλά επίπεδα θορύβου εξασφαλίζει την ηρεμία του νοικοκυριού, τον άνετο διάλογο και ακόμη και τον ύπνο, την απρόσκοπτη προβολή των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών.

  Σήμερα, τα καταστήματα παρουσιάζονται με ένα επαρκές εύρος συσκευών, οπότε η εύρεση μιας αθόρυβης και λειτουργικής κουκούλας είναι πραγματική!