Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ: πώς να επιλέξετε μια συσκευή ή να την κάνετε μόνοι σας

Στα περισσότερα άτομα, ο όρος "ηλεκτρική σκούπα" σχετίζεται με τον καθαρισμό των χώρων. Ωστόσο, οι μάστορες μανικιούρ γνωρίζουν ότι η προσαρμογή με αυτό το όνομα είναι απαραίτητη όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για επεκτάσεις νυχιών.

Γιατί χρειάζεστε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ

Οι επεκτάσεις των νυχιών επιτρέπουν στις γυναίκες να κάνουν τα χέρια τους καλά περιποιημένα και ελκυστικά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κοπής πηκτωμάτων ή ακρυλικών καρφιών, σχηματίζεται μεγάλη ποσότητα σκόνης, η οποία περιέχει πολλά επιβλαβή συστατικά.

Όταν κόβετε τα συσσωρευμένα νύχια, σχηματίζεται πολύ βλαβερή σκόνη

Η παρατεταμένη εισπνοή των λεπτώς διεσπαρμένων σωματιδίων οδηγεί στην καθίζηση τους στην βλεννογόνο της αναπνευστικής οδού, η οποία μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη ορισμένων ασθενειών:

Για να αποφευχθούν τέτοιες δυσάρεστες συνέπειες, οι πλοίαρχοι μανικιούρ χρησιμοποιούν ειδικές ηλεκτρικές σκούπες κατά την αφαίρεση των καρφιών πηκτώματος.

Βίντεο: πλοίαρχος του μανικιούρ για τα οφέλη μιας ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ

Πώς να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό

Ότι η εργασία του ειδικού των νυχιών ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετη, συνιστάται η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ να επιλέξει σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • υψηλή απόδοση - το μηχάνημα πρέπει να απορροφά αποτελεσματικά τη σκόνη πριν εξαπλωθεί γύρω από το δωμάτιο.
 • ποιοτικό υλικό του συλλέκτη σκόνης - είναι αδύνατο ο σάκκος να αφήνει τα σωματίδια σκόνης που συλλέγονται σε αυτό.
 • συμπαγής - η ηλεκτρική σκούπα δεν πρέπει να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τραπέζι μανικιούρ και να εμποδίζει τον ειδικό να εκτελεί τη διαδικασία.
 • αθόρυβος - δυνατός ήχος όταν ο εξοπλισμός λειτουργεί οδηγεί σε ευερεθιστότητα, απώλεια προσοχής, κόπωση του πλοιάρχου, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της διαδικασίας και το τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν οι παρακάτω τύποι ηλεκτρικές σκούπες μανικιούρ:

 • φορητή επιφάνεια εργασίας - είναι η πιο δημοφιλής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μόνιμη θέση εργασίας ή να πάρετε μαζί σας για να καρφώσει τον πελάτη στο σπίτι. Μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα είναι μια μικρή συσκευή με τη μορφή της παλάμης, το οποίο είναι ο λόγος για μια διπλή λειτουργία - συλλογή της σκόνης και επιτρέπει στον πελάτη να οργανώσει το χέρι άνετα, άλλωστε, βοηθάει σημαντικά να έχει τον έλεγχο του έργου. Όταν επιλέγετε μια συσκευή αυτού του τύπου, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο υλικό της κατοικίας του. Το πιο άνετο για τον πελάτη είναι η επιφάνεια, καλυμμένη με μαλακό δερματίνη, ανθεκτική στους διαλύτες και άλλα μέσα. Θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα αν η επιφάνεια γραφείου είναι επιπλέον εξοπλισμένη με μια λάμπα, η οποία θα εξοικονομήσει χώρο στο τραπέζι μανικιούρ?
 • Σταθερός εξοπλισμός - χρησιμοποιείται μόνο σε ένα μόνιμο χώρο εργασίας, καθώς είναι τοποθετημένο πάνω από το τραπέζι μανικιούρ ή κάτω από αυτό (η σχάρα αφαιρείται από την ηλεκτρική σκούπα στην επιφάνεια του τραπεζιού). Το πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι ότι δεν καταλαμβάνει χώρο στην επιφάνεια εργασίας και η ισχύς της είναι μεγαλύτερη από αυτή μιας επιφάνειας σκούπας. Ωστόσο, το κόστος αυτού του εξοπλισμού είναι υψηλότερο.

Κάθε ειδικός για τα νύχια μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο σχεδιασμό για τον εαυτό του, ανάλογα με το αν κάνει ένα μανικιούρ στο σαλόνι, στο σπίτι ή στο δρόμο.

Οι σύγχρονες στάσιμες κουκούλες είναι εξοπλισμένες με ισχυρούς λαμπτήρες, οι οποίοι διευκολύνουν την εργασία του πλοιάρχου και εξοικονομούν χώρο στο τραπέζι μανικιούρ

Ανασκόπηση των πιο δημοφιλών μοντέλων

Οι αρχάριοι που κατέχουν το μανικιούρ παίρνουν συχνά πελάτες στο σπίτι και, κατά συνέπεια, αναρωτιούνται για το είδος της ηλεκτρικής σκούπας που είναι καλύτερο να επιλέξει.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα κινητών κουκούλες παρέχονται από τους παρακάτω κατασκευαστές:

 • Η Ultratech - οι ηλεκτρικές σκούπες αυτής της εταιρείας διακρίνονται από την πρακτική έλλειψη θορύβου και μεγάλη περίοδο εγγύησης (24 μήνες). Η συσκευή πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις.
 • Salon Professional - οι συσκευές κατασκευάζονται από μια αμερικανική εταιρεία και χαρακτηρίζονται από έναν ισχυρό ενσωματωμένο ανεμιστήρα, ο οποίος σας επιτρέπει να καθαρίζετε αμέσως τον αέρα της ρύπανσης.
 • Lady Victory - ο κατασκευαστής ανησυχούσε για το γεγονός ότι οι συσκευές Lady Victory ήταν πιο βολικές για τον πελάτη, οπότε το σώμα τους είναι καλυμμένο με μαλακό υλικό. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία δερμάτινων χρωμάτων για να διαλέξετε.
 • Planet Nails - οι ηλεκτρικές σκούπες αυτής της μάρκας συνδυάζουν καλή ποιότητα και χαμηλό κόστος. Επιπλέον, τα μοντέλα Planet Nails είναι αξιοσημείωτα για τη συμπαγή τους.
 • Simei - οι περιπτώσεις των συσκευών είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό και εξοπλισμένες με ένα μαλακό ελαστικό στήριγμα παλάμης για τα χέρια του πελάτη. Το μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι το γεγονός ότι διαθέτει μια άνετη λυχνία LED, η οποία παρέχει καλό φωτισμό. Η ισχύς αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας φτάνει σε απόσταση 10 cm.

Φωτοθήκη: δημοφιλή μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ

Πώς να φτιάξετε μια κουκούλα για μανικιούρ

Το Διαδίκτυο παρουσιάζει πολλά βίντεο με ανασκόπηση των επιτραπέζιων εκχυλισμάτων για μανικιούρ. Ο σχεδιασμός τους είναι αρκετά απλός: ένας ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στην θήκη, κάτω από τον οποίο έχει τοποθετηθεί μια τσάντα σκόνης. Επομένως, δεν είναι δύσκολο να κάνετε αυτό το απόσπασμα μόνοι σας. Για αυτό πρέπει να είστε σε θέση να εργαστείτε με ένα συγκολλητικό σίδερο και να προετοιμάσετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Ηλεκτρική σκούπα από ψύκτη υπολογιστή

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κάλυμμα επιφάνειας εργασίας από ένα ψυγείο υπολογιστή χρησιμοποιώντας υλικά που σχεδόν όλοι έχουν στο σπίτι, αλλά αν όχι, είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Έτσι, για την αυτό-κατασκευασμένη συσκευή θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία:

 • έναν συμβατικό ψύκτη υπολογιστή (ανεμιστήρα) μεγέθους 80x80 mm.

Για μια σκούπα σπιτικό, ένα ψυγείο 80x80 mm για 12V

Όταν ρυθμίζετε το κουμπί για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της σκούπας σπιτικό γίνεται πολύ πιο εύκολη

Η διαδικασία συναρμολόγησης της ίδιας της ηλεκτρικής σκούπας πραγματοποιείται με την ακόλουθη σειρά:

 1. Ο ανεμιστήρας ψύξης θα πρέπει να συνδέεται με το καλώδιο τροφοδοσίας και το τροφοδοτικό με συγκόλληση.
 2. Για πιο βολική χρήση του σχεδίου στο καλώδιο, είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε τον διακόπτη των κουμπιών.
 3. Στην πλευρά αναρρόφησης της σκόνης στο ψυγείο, ασφαλίστε τη μάσκα εξαερισμού για να προστατέψετε τα δάχτυλα του πελάτη και αποτρέψτε την είσοδο ξένων αντικειμένων στις λεπίδες του ανεμιστήρα. Η γρίλια μπορεί να κολληθεί ή να βιδωθεί.
 4. Από μη υφασμένα, κόψτε μια λωρίδα 16,5x40 cm, διπλώστε το στο μισό στη μεγάλη πλευρά και ράψτε το σε δύο πλευρές. Από πάνω για να στερεώσετε την πλευρά και τοποθετήστε το ελαστικό σε αυτό.

Μια σακούλα από μη υφασμένο υλικό διατηρεί με αξιοπιστία τη σκόνη από τις ρινίσματα των νυχιών

Κατά τη διάρκεια της κοπής naraschonnyh νυχιών τελειώσει κουκούλα μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στην επιφάνεια εργασίας, και μετά την επέμβαση, μη υφασμένα σακούλες για τη συλλογή σκόνης εύκολη ταρακουνήσει και να διαγραφούν, μετά την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά στο έργο.

Μια σπιτική ηλεκτρική σκούπα μπορεί να βελτιωθεί εάν έχει γίνει μια υπόθεση γι 'αυτό. Γι 'αυτό, είναι απαραίτητο να κατασκευάσετε μια δομή σαν κόντρα πλακέ από κόντρα πλακέ. Η γωνία μεταξύ δύο κλίσεων πρέπει να είναι περίπου 120 °. Σε μια πλευρά, πρέπει να κόψετε την τρύπα και να την κλείσετε με μια προστατευτική μάσκα. Από το εσωτερικό σε αυτή την τρύπα, πρέπει να συνδέσετε το συναρμολογημένο άνοιγμα. Βάλτε τη σακούλα σκόνης στο ψυγείο και ξεκινήστε τις εργασίες.

Σπιτική ενσωματωμένη κουκούλα

Οι στάσιμες κουκούλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους ειδικούς των νυχιών στα σαλόνια, έχουν αρκετά υψηλό κόστος. Αλλά στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε ένα ενσωματωμένο μοντέλο, ενώ ξοδεύετε ένα μικρό ποσό.

Για να κάνετε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα χρειάζεστε τον ίδιο ψυγείο υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ή και τρεις οπαδούς ταυτόχρονα, τότε η ισχύς της κουκούλας θα αυξηθεί πολύ.

Στο σπίτι με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών ψύκτες, μπορείτε να φτιάξετε μια ισχυρή ενσωματωμένη κουκούλα για μανικιούρ

Έτσι, για να πάρετε μια ενσωματωμένη κουκούλα για μανικιούρ, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα στάδια:

 1. Προσδιορίστε τον τόπο στην επιφάνεια του τραπεζιού όπου θα τοποθετηθεί μια επίπεδη σχάρα εξαερισμού.
 2. Κόψτε στην κορυφή της οπής για τον ανεμιστήρα.
 3. Κάτω από το κάλυμμα του τραπεζιού, συνδέστε τη συναρμολογημένη δομή από τον ψυγείο (ή μερικούς ανεμιστήρες).
 4. Βάλτε μια σακούλα σκόνης στο ψυγείο. Ένας σωλήνας κυματοειδούς καυσαερίων μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον ανεμιστήρα, στο τέλος του οποίου είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί μια σακούλα από ύφασμα σε μια μη υφασμένη βάση. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους του κάδου απορριμμάτων σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει πολύ λιγότερο συχνά.
 5. Η κορυφή στην επιφάνεια του τραπεζιού πρέπει να στερεωθεί στη σχάρα.

Βίντεο: Εξαγωγέας μανικιούρ με τα χέρια σας

Κενού απαιτείται για μανικιούρ καρφί σε εξειδικευμένες δεδομένου ότι τέτοια συσκευή βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση ενόχληση σκόνη, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη των ασθενειών της άνω αναπνευστικής οδού κύριου. Μια μεγάλη επιλογή φορητών και σταθερών απορροφητών είναι διαθέσιμη στα καταστήματα. Αλλά, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύσετε μόνοι σας.

Εξαγωγή για τραπέζι μανικιούρ Ultratech (ενσωματωμένο)

Εξαγωγή για ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ Ultratech - είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά σήμερα.

Αναρωτιέστε γιατί; Υπάρχουν αποδείξεις!

Συγκριτικά χαρακτηριστικά των εκχυλισμάτων για μανικιούρ

Μήκος - 270 mm, Πλάτος - 200 mm, Ύψος - 130 mm, Βάρος - 1,15 kg

Τι είναι ιδιαίτερο για μια ηλεκτρική σκούπα για επεκτάσεις νυχιών?

1. ULTRATECH - καταχωρημένο εμπορικό σήμα, υπάρχει πιστοποιητικό συμμόρφωσης, πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας ·

2. Το υλικό του σώματος δεν είναι μόνο ανθεκτικό στους διαλύτες, αλλά και πολύ ευχάριστο στην αφή.

3. Chromed μάσκα σε υψηλής τεχνολογίας στυλ, μοντέρνα και κομψή?

4. Βολικό πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης με ένδειξη.

5. Ισχυρός ανεμιστήρας μεγάλης διάρκειας ζωής με χαμηλό επίπεδο θορύβου.

6. Η ποικιλία των "νόστιμα" χρώματα - καραμέλα, κεράσι (ρουμπίνι), μαύρο τριαντάφυλλο, λευκό τρυφερό.

7. ΔΩΡΟ - 6 επαναφορτιζόμενες σακούλες για 3 χρόνια χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα.

Κοιτάξτε πόσο όμορφα φαίνεται η κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ του πλοιάρχου.

Κομψή και εκλεπτυσμένη!

* Φωτογραφία του πελάτη Helena (Stanitsa Novolabinskaya, Krasnodar Territory)

Σε αντίθεση με τους περισσότερους Κινέζους, Κορεάτες και ακόμη Ρώσους ομολόγους τους, Ηλεκτρικές σκούπες και απορροφητήρες Ultratech έχουν ειλικρινείς τεχνικές παραμέτρους χωρίς "postscript":

Ισχυρός ανεμιστήρας (24 watts), υψηλή ταχύτητα (2500 σ.α.λ.), ελάχιστος θόρυβος (44 dB) - κανείς δεν έχει καλύτερη ποιότητα!

Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ Η Ultratech εγγυάται:

 • Ασφάλεια. Ένα μεγάλο άνοιγμα για τη συλλογή της σκόνης (12 εκατοστών!) Είναι καλά προστατευμένο με ειδικό πλέγμα για τα πτερύγια του ανεμιστήρα. Ο κίνδυνος του να πάρει τα χέρια σας ή τα χέρια του πελάτη στο στοιχείο περιδίνησης έχει εξαλειφθεί. Hoover είναι σύμφωνη με TR CU 004/2011 «Σχετικά με την ασφάλεια των συσκευών χαμηλής τάσης» TR CU 020/2011 «Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα των τεχνικών μέσων», πέρασε εργαστηριακές δοκιμές και έχει μια Δήλωση Συμμόρφωσης.
 • Άνεση κατά τη χρήση. Η άνετη ρύθμιση σας επιτρέπει να κατευθύνετε τη ροή του αέρα μακριά από τον πελάτη και τον κύριο, δημιουργώντας τη μέγιστη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας,
 • Υψηλής ποιότητας πλαστικό. Η κουκούλα είναι κατασκευασμένη από ειδικό πλαστικό, το οποίο δεν είναι διαλυτό σε ακρυλικά και μονομερή. Ο πίνακας καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και δεν αφήνει λεκέδες. Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες ποιότητας της επιφάνειας σκούπας και του απορροφητήρα είναι η ποιότητα των σάκων σκόνης (συλλέκτες σκόνης).
 • Εύκολη εγκατάσταση. Το καπάκι μανικιούρ εισάγεται εύκολα στο τραπέζι, αρκετό για να κόψει μια τετράγωνη τρύπα 130Χ130 mm, όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται στην κουκούλα. Μια λεπτομερής περιγραφή του πώς να εγκαταστήσετε μια κουκούλα για ένα τραπέζι μανικιούρ και πώς να το χρησιμοποιήσετε δίνεται σε εσάς όταν αγοράζετε.

Κοιτάξτε πόσο κομψή και όμορφη φαίνεται η κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ, τίποτα δεν εμποδίζει το έργο, στο τραπέζι είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.

Πώς να εγκαταστήσετε την κουκούλα σε ένα τραπέζι μανικιούρ;

Τοποθετήστε μια κουκούλα μανικιούρ πολύ απλά:

1. Χρησιμοποιώντας ένα παζλ, κόψτε μια τρύπα 13 X 13 cm με τη μορφή ενός τετραγώνου,

2. Σε αυτή την τρύπα, τοποθετήστε το μοτέρ εξαγωγής μανικιούρ προς τα επάνω,

3. Χρησιμοποιώντας 4 βίδες, τοποθετήστε την κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ.

Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες της ποιότητας μιας επιφάνειας σκούπας και του απορροφητήρα είναι η ποιότητα των σακουλών σκόνης.

Έχουμε τσάντες με μια διπλή λαστιχένια ζώνη, η οποία ταιριάζει άνετα στον ανεμιστήρα, δεν επιτρέπει τη σκόνη να πετάει αυθόρμητα έξω από τη σακούλα σκόνης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Σάκοι από μη υφασμένο υλικό ποιότητας, και μπορούν να πλυθούν σε μια γραφομηχανή.

Η διάρκεια ζωής κάθε τσάντας είναι 6 μήνες !!

Επιλέξτε το χρώμα που σας αρμόζει:

Ως δώρο στην κουκούλα Ultratech, σας δίνουμε 6 (!) Έξι τέτοιοι σάκοι. Αυτά τα 3 χρόνια εργασίας χωρίς να αγοράζουν αναλώσιμα.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

- Με κούριερ Μόσχα ή τα κοντινότερα προάστια της Μόσχας - 500 ρούβλια.

- Η εταιρεία μεταφορών - 199 ρούβλια.

Απολαύστε τις αγορές σας και ευγνώμονες πελάτες!

Εξαγωγή για τραπέζι μανικιούρ Ultratech (ενσωματωμένο)

Εξαγωγή για ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ Ultratech - είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά σήμερα.

Αναρωτιέστε γιατί; Υπάρχουν αποδείξεις!

Συγκριτικά χαρακτηριστικά των εκχυλισμάτων για μανικιούρ

Μήκος - 270 mm, Πλάτος - 200 mm, Ύψος - 130 mm, Βάρος - 1,15 kg

Τι είναι ιδιαίτερο για μια ηλεκτρική σκούπα για επεκτάσεις νυχιών?

1. ULTRATECH - καταχωρημένο εμπορικό σήμα, υπάρχει πιστοποιητικό συμμόρφωσης, πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας ·

2. Το υλικό του σώματος δεν είναι μόνο ανθεκτικό στους διαλύτες, αλλά και πολύ ευχάριστο στην αφή.

3. Chromed μάσκα σε υψηλής τεχνολογίας στυλ, μοντέρνα και κομψή?

4. Βολικό πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης με ένδειξη.

5. Ισχυρός ανεμιστήρας μεγάλης διάρκειας ζωής με χαμηλό επίπεδο θορύβου.

6. Η ποικιλία των "νόστιμα" χρώματα - καραμέλα, κεράσι (ρουμπίνι), μαύρο τριαντάφυλλο, λευκό τρυφερό.

7. ΔΩΡΟ - 6 επαναφορτιζόμενες σακούλες για 3 χρόνια χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα.

Κοιτάξτε πόσο όμορφα φαίνεται η κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ του πλοιάρχου.

Κομψή και εκλεπτυσμένη!

* Φωτογραφία του πελάτη Helena (Stanitsa Novolabinskaya, Krasnodar Territory)

Σε αντίθεση με τους περισσότερους Κινέζους, Κορεάτες και ακόμη Ρώσους ομολόγους τους, Ηλεκτρικές σκούπες και απορροφητήρες Ultratech έχουν ειλικρινείς τεχνικές παραμέτρους χωρίς "postscript":

Ισχυρός ανεμιστήρας (24 watts), υψηλή ταχύτητα (2500 σ.α.λ.), ελάχιστος θόρυβος (44 dB) - κανείς δεν έχει καλύτερη ποιότητα!

Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ Η Ultratech εγγυάται:

 • Ασφάλεια. Ένα μεγάλο άνοιγμα για τη συλλογή της σκόνης (12 εκατοστών!) Είναι καλά προστατευμένο με ειδικό πλέγμα για τα πτερύγια του ανεμιστήρα. Ο κίνδυνος του να πάρει τα χέρια σας ή τα χέρια του πελάτη στο στοιχείο περιδίνησης έχει εξαλειφθεί. Hoover είναι σύμφωνη με TR CU 004/2011 «Σχετικά με την ασφάλεια των συσκευών χαμηλής τάσης» TR CU 020/2011 «Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα των τεχνικών μέσων», πέρασε εργαστηριακές δοκιμές και έχει μια Δήλωση Συμμόρφωσης.
 • Άνεση κατά τη χρήση. Η άνετη ρύθμιση σας επιτρέπει να κατευθύνετε τη ροή του αέρα μακριά από τον πελάτη και τον κύριο, δημιουργώντας τη μέγιστη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας,
 • Υψηλής ποιότητας πλαστικό. Η κουκούλα είναι κατασκευασμένη από ειδικό πλαστικό, το οποίο δεν είναι διαλυτό σε ακρυλικά και μονομερή. Ο πίνακας καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και δεν αφήνει λεκέδες. Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες ποιότητας της επιφάνειας σκούπας και του απορροφητήρα είναι η ποιότητα των σάκων σκόνης (συλλέκτες σκόνης).
 • Εύκολη εγκατάσταση. Το καπάκι μανικιούρ εισάγεται εύκολα στο τραπέζι, αρκετό για να κόψει μια τετράγωνη τρύπα 130Χ130 mm, όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται στην κουκούλα. Μια λεπτομερής περιγραφή του πώς να εγκαταστήσετε μια κουκούλα για ένα τραπέζι μανικιούρ και πώς να το χρησιμοποιήσετε δίνεται σε εσάς όταν αγοράζετε.

Κοιτάξτε πόσο κομψή και όμορφη φαίνεται η κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ, τίποτα δεν εμποδίζει το έργο, στο τραπέζι είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.

Πώς να εγκαταστήσετε την κουκούλα σε ένα τραπέζι μανικιούρ;

Τοποθετήστε μια κουκούλα μανικιούρ πολύ απλά:

1. Χρησιμοποιώντας ένα παζλ, κόψτε μια τρύπα 13 X 13 cm με τη μορφή ενός τετραγώνου,

2. Σε αυτή την τρύπα, τοποθετήστε το μοτέρ εξαγωγής μανικιούρ προς τα επάνω,

3. Χρησιμοποιώντας 4 βίδες, τοποθετήστε την κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ.

Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες της ποιότητας μιας επιφάνειας σκούπας και του απορροφητήρα είναι η ποιότητα των σακουλών σκόνης.

Έχουμε τσάντες με μια διπλή λαστιχένια ζώνη, η οποία ταιριάζει άνετα στον ανεμιστήρα, δεν επιτρέπει τη σκόνη να πετάει αυθόρμητα έξω από τη σακούλα σκόνης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Σάκοι από μη υφασμένο υλικό ποιότητας, και μπορούν να πλυθούν σε μια γραφομηχανή.

Η διάρκεια ζωής κάθε τσάντας είναι 6 μήνες !!

Επιλέξτε το χρώμα που σας αρμόζει:

Ως δώρο στην κουκούλα Ultratech, σας δίνουμε 6 (!) Έξι τέτοιοι σάκοι. Αυτά τα 3 χρόνια εργασίας χωρίς να αγοράζουν αναλώσιμα.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

- Με κούριερ Μόσχα ή τα κοντινότερα προάστια της Μόσχας - 500 ρούβλια.

- Η εταιρεία μεταφορών - 199 ρούβλια.

Απολαύστε τις αγορές σας και ευγνώμονες πελάτες!

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Το κόστος του μοντέλου που παρουσιάζεται στη φωτογραφία μπορεί να διαφέρει από την τιμή βάσης. Δεν είναι δημόσια προσφορά.

12 μήνες εγγύηση

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Εξαγωγή για το τραπέζι μανικιούρ - ένα απαραίτητο πράγμα για τα στούντιο μανικιούρ. Σας επιτρέπει να καθαρίζετε αμέσως τη σκόνη των νυχιών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, πράγμα που αυξάνει σημαντικά την καθαριότητα του χώρου εργασίας. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και είναι εύκολα τοποθετημένο στο τραπέζι. Ρυθμίζοντας τη ροή του αέρα, είναι δυνατόν να ρυθμίσετε κατάλληλα τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας της κουκούλας για άνετη εξυπηρέτηση των πελατών.

Χαρακτηριστικά και χρήση

Ένα τέτοιο απόσπασμα μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο τραπέζι: αρκεί να δημιουργηθεί μια κατάλληλη τρύπα στον καμβά. Είναι στερεωμένο με σφραγιστικό ή βίδες.

Η ισχύς του ανεμιστήρα είναι περίπου 24 watts, ενώ έχει ταχύτητα περίπου 2.500 σ.α.λ., και σχεδόν κανένα θόρυβο - το επίπεδο θορύβου είναι μόνο 35 ντεσιμπέλ. Η σκόνη των νυχιών δεν μπαίνει στους κόμβους εργασίας του ανεμιστήρα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι μπορεί να αποτύχει. Αυτό διευκολύνεται επίσης από ένα ειδικό πλέγμα στερεωμένο πάνω στον ανεμιστήρα: εμποδίζει την είσοδο διαφόρων μεγάλων αντικειμένων στον μηχανισμό.

Το μέγεθος της οπής για τη σκόνη των νυχιών είναι περίπου 12 εκατοστά, γεγονός που επιτρέπει την αύξηση του φάσματος του ανεμιστήρα. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται ο ανεμιστήρας είναι πλαστικό, ανθεκτικό και ανθεκτικό στις εξωτερικές επιδράσεις. Πλένεται εύκολα και δεν παραμορφώνεται όταν εκτίθεται σε διάφορες ουσίες.

Το κόστος των γραβάτες στο τραπέζι είναι 3300 ρούβλια.

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Απόσπασμα για το τραπέζι μανικιούρ Ultratech - η καλύτερη λύση για τη διευθέτηση του χώρου εργασίας της κύριας υπηρεσίας καρφιών.

Μια απλή εγκατάσταση, συμπαγής σχεδιασμός και αποτελεσματική απομάκρυνση σκόνης χάρη στη μεγάλη ισχύ των 24 W, έβαλε τον εξοπλισμό αυτό έξω από τον ανταγωνισμό σε σύγκριση με τους κινέζους ομολόγους του.

Εύχρηστη ρύθμιση της κατεύθυνσης της ροής του αέρα.

Το απόσπασμα για το τραπέζι μανικιούρ είναι πολύ απλό. Χρησιμοποιώντας ένα παζλ (καλύτερη - ο δρομολογητής), θα πρέπει να είδε με τετράγωνα μάτια των 130x130 mm, τοποθετήστε το κάλυμμα και στερεώστε το με 2 χωνευτές βίδες. Το ύψος του εκχυλίσματος από το ανώτερο διακοσμητικό πλαστικό είναι 120 mm.

Η απουσία σκόνης στο χώρο εργασίας είναι ένας δείκτης ποιότητας υπηρεσιών για τα νύχια, μια δέσμευση για την υγεία του πλοιάρχου και των πελατών!

Το πακέτο περιλαμβάνει 6 (6!) Σάκους σκόνης.

Ενσωματωμένο εκχύλισμα για τραπέζι μανικιούρ

Αποφάσισα να μοιραστώ το αυτο-αναπτυγμένο, δημιουργημένο και ενσωματωμένο εκχύλισμα κουκούλας για μανικιούρ.

1. ανεμιστήρας Delta TFC1212DE 120 mm DC 12 V 5200 σ.α.λ. 252CFM - ισχυρός ανεμιστήρας αξονικής ψύξης.

2. Θήκη (για υπολογιστή) ανεμιστήρα 120 mm.

3. Η θήκη από τον ανεμιστήρα της θήκης 120 mm.

4. Pedal ως ραπτομηχανή, μόνο πολύ πιο εύκολο?

5. Ο ρυθμιστής τάσης.

6. Η γεννήτρια παλμών.

7. Αναμεταδότης αναμετάδοσης 4 ράβδων 12 V +.

8. Πλαστικά στοιχεία αεραγωγών της εποχής /

Σε γενικές γραμμές, μια τρύπα 100 οπών γίνεται στον πάγκο και η θήκη από τον ανεμιστήρα βιδώνεται από κάτω, τότε το προστατευτικό πλέγμα και στη συνέχεια ο πραγματικός ανεμιστήρας Delta.

Δείτε πώς φαίνεται από την κορυφή

Κλείστε την κορυφή της άσχημης τρύπας με μια διακοσμητική μάσκα

Στον ανεμιστήρα στερεώσω τη φλάντζα και έβαλα ήδη τους αεραγωγούς σε αυτή τη φλάντζα

Το όλο σύστημα πηγαίνει στο κομοδίνο (στο πλευρικό τοίχωμα υπάρχει και μια τρύπα για 100). Στην πίσω πλευρά, ένας άλλος ανεμιστήρας είναι βιδωμένος και μια τσάντα για τη συλλογή πριονιδίων έχει ήδη τοποθετηθεί πάνω του. Ο δεύτερος ανεμιστήρας χρειάζεται μόνο για να τραβήξει προς τα πάνω το πριονίδι που συσσωρεύεται στον αεραγωγό και μπορείτε να βάλετε μια τσάντα πάνω του.

Τώρα για το σύστημα ισχύος. Δύο τροφοδοτικά για 12V, ένα για τη συσκευή μανικιούρ, το δεύτερο για τροφοδοσία των ανεμιστήρων. Η τροφοδοσία του ανεμιστήρα είναι αρκετά ισχυρή. ο κύριος ανεμιστήρας καταναλώνει ρεύμα 4Α. Όταν πιέζετε το πεντάλ, ενεργοποιούνται αυτόματα οι δύο ανεμιστήρες και ο κόπτης μανικιούρ. Δηλαδή. Η κουκούλα ενεργοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητη για τον πλοίαρχο. Η εναλλαγή πραγματοποιείται μέσω ενός ρελέ 12 βολτ 4 ακίδων.

Ο ήχος από τον ανεμιστήρα είναι πολύ δυνατός.

Υπάρχουν διάφορες ερωτήσεις.

1. Μπορεί κανείς να μου πει κάποιο μοντέλο του ανεμιστήρα, το οποίο στο ίδιο εύρος ζώνης (252 CFM) θα είναι πολύ πιο ήσυχο.

2. Μια άλλη ερώτηση για τους γνώστες. Όταν ο ανεμιστήρας λειτουργεί, δημιουργούνται ζώνες ροής αέρα γύρω από το άνοιγμα στο τραπέζι, δηλ. Ε. Ε. Το κεντρικό τμήμα απορροφά το πριονίδι και στη συνέχεια ρίχνει τις άκρες. Μια συστροφή κάποιου είδους. Εάν το προστατευτικό πλέγμα μέσα στο υλικό είναι κλειστό, από το οποίο κατασκευάζεται ο σάκος σκόνης, τότε αυτό το φαινόμενο εξαφανίζεται.

3. Πείτε μου πώς μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα 4-καλωδίων με τον ελεγκτή PWM. Αυτός ο ανεμιστήρας δεν ρυθμίζεται από αυτόν τον ρυθμιστή τάσης. Δεν ξεκινά με τάση μικρότερη από 12V.

Είναι κάτι σαν το πώς ένας τέτοιος ανεμιστήρας πρέπει να ρυθμιστεί με την εφαρμογή παλμών στο 4ο σύρμα. Προσπάθησε να δώσει παρόρμηση όπως αυτές οι γεννήτριες, τίποτα δεν συνέβη.

Ηλεκτρικές σκούπες και κουκούλες μανικιούρ

Ηλεκτρικές σκούπες και κουκούλες μανικιούρ για επαγγελματίες

Για τους δασκάλους της τέχνης κομμωτικής σήμερα θεωρείται η εγγύηση της ποιότητας μανικιούρ με μια γρήγορη, εύκολη και απλή διαδικασία φροντίδας, ειδικές συσκευές - ηλεκτρικές σκούπες μανικιούρ και κουκούλες. Είναι σε θέση να διευκολύνουν την εργασία και να κάνουν τη μοντελοποίηση των νυχιών ωραία και άνετη, συλλέγοντας σκόνη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της πλάκας των νυχιών σε ειδικές συσκευές. Η συσκευή καθαρίζει ποιοτικά τις επιφάνειες των πινάκων εργασίας του πλοιάρχου από τα σκουπίδια, τα οποία εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του μανικιούρ. Η ηλεκτρική σκούπα χρησιμοποιείται παράλληλα ως στήριγμα παλάμης.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Οι εύχρηστες ηλεκτρικές σκούπες και κουκούλες είναι κατασκευασμένες από υλικό υψηλής αντοχής - πλαστικό ανθεκτικό στη φθορά, ανθεκτικό σε διάφορες ζημιές, χημικούς παράγοντες και δεν ξεθωριάζει τα χρησιμοποιημένα υγρά. Το υλικό είναι σε θέση να αντέξει χωρίς να χάσει το χρώμα της δράσης διαφόρων υγρών και ο σχεδιασμός της ηλεκτρικής σκούπας είναι εξοπλισμένος με χαλύβδινο πλέγμα χρωμίου που προστατεύει από τη βλάβη των νυχιών του πελάτη και το χτύπημα αντικειμένων. Στις ηλεκτρικές σκούπες για ένα πεντικιούρ υπάρχει ένα στήριγμα ποδιών, ένα πλαστικό στοιχείο, ένας ανεμιστήρας. Η βάση μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος, κλίση. Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση των δύο σακουλών που παρέχονται στην ηλεκτρική σκούπα, η οποία επιτρέπει τη συγκράτηση πολλών σωματιδίων σκόνης. Σε αντίθεση με τις ηλεκτρικές σκούπες, οι απορροφητήρες είναι ενσωματωμένοι στην επιφάνεια εργασίας του τραπεζιού εργασίας στην τρύπημα. Εκτός από το πλέγμα, ο απορροφητήρας είναι εξοπλισμένος με ένα πλέγμα που εμποδίζει την είσοδο αντικειμένων, καθαρίζεται εύκολα και ξεπλένεται με νερό. Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση του κατασκευαστή.

Ποικιλίες ηλεκτρικών σκευών για μανικιούρ και πεντικιούρ

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά απόδοσης, οι ηλεκτρικές σκούπες και οι κουκούλες για μανικιούρ και πεντικιούρ διαφέρουν σε είδος και αντιμετωπίζουν ένα επιπλέον σύνολο λειτουργιών:

Αυτόνομος εξοπλισμός συλλογής σκόνης αντιπροσωπεύεται από μια συμβατική συσκευή μικρού μεγέθους με τη μορφή μιας βάσης. Λόγω της κινητικότητας είναι βολικό να το χρησιμοποιήσετε για διαδικασίες μανικιούρ στο σπίτι. Μια συσκευή αυτού του τύπου έχει προσιτό κόστος.

Ο απορροφητήρας για το κτίριο χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να καταστρέφει τη δυσάρεστη οσμή που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των διαδικασιών μανικιούρ. Αυτή η μονάδα διαθέτει φίλτρο καθαρισμού αέρα υψηλής ποιότητας, το οποίο πρέπει να αλλάζει περιοδικά.

Εσωτερική ηλεκτρική σκούπα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνιμα μόνο στην καμπίνα. Είναι τοποθετημένο κάτω από το τραπέζι, και στην επιφάνεια υπάρχει μια σχάρα, σκόνη αναρρόφησης. Η υψηλή ισχύς αυτού του εξοπλισμού και της συμπαγούς διάταξης διαφέρουν ευνοϊκά από άλλα σχέδια.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mozart House παρουσιάστηκε σε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων υψηλής ποιότητας των συσκευών στις καλύτερες τιμές.

Ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ COSMOS V2 COMPACT WHITE

Αγοράστε με 1 κλικ

 • Ισχύς 60 W
 • Ταχύτητα περιστροφής 2900 σ.α.λ.
 • Παραγωγικότητα 402 m3 / ώρα
 • Σε ένα σύνολο 2 πυκνών σάκων δύο στρώσεων
 • Ανθεκτικό σε κρούσεις περίβλημα, ανθεκτικό στους διαλύτες
 • Ανεμιστήρας αλουμινίου
 • Μη αυτόματη συναρμολόγηση

Εγγύηση - 2 χρόνια

Διαστάσεις: 20x20 εκ

 • Ισχύς 60 W
 • Ταχύτητα περιστροφής 2900 σ.α.λ.
 • Παραγωγικότητα 402 m3 / ώρα
 • Σε ένα σύνολο 2 πυκνών σάκων δύο στρώσεων
 • Ανθεκτικό σε κρούσεις περίβλημα, ανθεκτικό στους διαλύτες
 • Ανεμιστήρας αλουμινίου
 • Μη αυτόματη συναρμολόγηση

Εγγύηση - 2 χρόνια

Διαστάσεις: 20x20 εκ

Το εκχύλισμα για το ενσωματωμένο τραπέζι μανικιούρ είναι οικονομικό, τόσο σε τιμή όσο και σε μέγεθος.

Η ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ είναι κατάλληλη για μικρά τραπέζια μανικιούρ, ειδικά για αναδίπλωση.

Η συσκευή εξαγωγής με σπείρωμα για το τραπέζι μανικιούρ είναι πολύ απλή στην εγκατάσταση. Οδηγίες για την ενσωμάτωση στις τρύπες του τραπεζιού και του προτύπου σε πλήρες μέγεθος επισυνάπτονται.

Το κιτ περιλαμβάνει δύο ισχυρές σακούλες δύο στρώσεων, που σας επιτρέπουν να συλλέγετε αποτελεσματικά τη σκόνη όταν εργάζεστε.

Η ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ συναρμολογείται και δοκιμάζεται με το χέρι, γεγονός που εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία της.

Εξαγωγέας-ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ

Για να κάνουμε σύγχρονη μοντελοποίηση και μοντέρνο σχεδιασμό νυχιών, χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό, αξιόπιστα εργαλεία και υλικά για μανικιούρ, έτσι ώστε τα καλά περιποιημένα δάχτυλά μας να φαίνονται πάντα τέλεια. Η δημοτικότητα των επεκτάσεων νυχιών με πηκτή ή ακρυλικό αυξάνεται σημαντικά, καθώς πολλοί από εμάς οι πλάκες των νυχιών είναι αρκετά λεπτές, εύθραυστες και μεγαλώνουν αρκετά αργά. Αλλά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του τεχνητού καρφιού για να δώσει το επιθυμητό σχήμα στην ελεύθερη άκρη στην επιφάνεια του τραπέζι μανικιούρ και στον αέρα παίρνει ένα μεγάλο αριθμό μικροσωματιδίων. Πώς να αντιμετωπίσετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα, εάν συχνά αυξάνετε τα καλιούρια στο σπίτι ή εκτελείτε τεχνητό νυχτερινό μοντέλο στους πελάτες σας;

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ (απορροφητής, συλλέκτης σκόνης) Είναι μια πρακτικά αθόρυβη συσκευή με σώμα κατασκευασμένο από ισχυρή πλάκα, εξοπλισμένο με ισχυρό ανεμιστήρα και αφαιρούμενους σάκους σκόνης. Η κουκούλα μπορεί να είναι χτισμένη σε τραπέζι μανικιούρ και κινητή για εύκολη κίνηση της συσκευής.

Το μυστικό της καθαριότητας και της ασφάλειας: μια κουκούλα για ένα πεντικιούρ

Επίτευξη χώρο εργασίας καθαρότητα κατά το πεντικιούρ υλικό βοηθά ειδικά καλύμματα που απορροφούν αποτελεσματικά την προκύπτουσα νυχιών και του δέρματος σκόνη, την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών. Υπάρχουν διάφορες τροποποιήσεις τέτοιων συσκευών: επιφάνεια εργασίας, ενσωματωμένη, κινητή. Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με σακούλες για τη συλλογή λεπτών σωματιδίων, ενώ άλλα έχουν προστατευτικά φίλτρα.

Για την εργασία στο σαλόνι είναι πιο κατάλληλο καθαρότερο αέρα, τον καθαρισμό χημικών ατμών, που εμφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε ακρυλικά υλικά, gel, διαλύτες. Πολύ βολικές ηλεκτρικές σκούπες, αλλά απαιτούν πρόσθετη εγκατάσταση του εξοπλισμού εξαερισμού στο δωμάτιο. Για τις οικιακές διαδικασίες, οι συμβατικοί απορροφητήρες είναι κατάλληλοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πεντικιούρ και μανικιούρ.

Απόσπασμα για πεντικιούρ: τι είναι αυτό;

Η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της ηλεκτρικής σκούπας, αντλεί σωματίδια σκόνης που εμφανίζονται από τα φύλλα των νυχιών, αφαιρώντας θραύσματα του σκληρυμένου δέρματος των ποδιών. Ο χώρος εργασίας και τα ρούχα του πλοιάρχου παραμένουν καθαροί, απομακρύνονται αιχμηρές χημικές οσμές.

Σημαντικό! Το πεντικιούρ με τη χρήση εκχυλισμάτων μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης και επαγγελματικών πνευμονικών παθήσεων (πνευμονοκονίαση, άσθμα).

Σκοπός και αρχή της λειτουργίας

Τα εκχυλίσματα κυκλοφορούν πεντικιούρ αναρροφούν αέρα με ανεμιστήρα, μετά από τον οποίο τα φίλτρα καθαρίζονται και η σκόνη τοποθετείται σε ειδική σακούλα επαναχρησιμοποιήσιμη. Τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται περιοδικά. Οι συσκευές ροής συνδέονται στο σύστημα εξαερισμού για να απομακρύνουν τη σκόνη και τις οσμές στο δρόμο. Η εγκατάσταση τέτοιων αντλιών είναι πιο δύσκολη, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης των φίλτρων.

Τα κινητά καθαριστικά-κουκούλες είναι πιο βολικά - χάρη σε μια ειδική τροποποίηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση της σκόνης κατά την εκτέλεση διαδικασιών υλικού. Η κινητή δομή κινείται εύκολα στην επιθυμητή θέση και ο εύκαμπτος σωλήνας τροφοδοτείται στο τραπέζι μανικιούρ ή στο στήριγμα ποδιού πεντικιούρ.

Οι πλοίαρχοι χρησιμοποιούν διάφορους τύπους κουκούλας:

 • Η ηλεκτρική σκούπα της επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιείται κυρίως για μανικιούρ, αλλά λόγω του μικρού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στην περιοχή της βάσης στήριξης ποδιών. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ισχυρούς σάκους ανεμιστήρα και σκόνης.
 • Η ενσωματωμένη κουκούλα είναι εγκατεστημένη σε έπιπλα σαλόνι, δεν λαμβάνει επιπλέον χώρο, δεν περιορίζει τον κύριο στις κινήσεις. Στην επιφάνεια εργασίας υπάρχει μια μεταλλική σχάρα, μέσω της οποίας σκονίζεται σκόνη, αναρροφάται με μια ηλεκτρική σκούπα, η οποία βρίσκεται κάτω από την κορυφή του τραπεζιού.
 • Η κινητή κουκούλα είναι εξοπλισμένη με εύκαμπτο σωλήνα, καλό φωτισμό LED, αρκετά χοντρά φίλτρα για προστασία από σκόνη και χημικές αναθυμιάσεις. Ο κινητήρας βρίσκεται στο κομοδίνο με τροχούς για να μετακινηθεί. Ο σωλήνας κατέρχεται πάνω από την περιοχή εργασίας κατά την εκτέλεση του υλικού πεντικιούρ, σκόνη και τις οσμές έχει πλήρως ανασυρθεί καθαρότερα χωρίς να προκαλεί ενόχληση στον πλοίαρχο και του πελάτη.
 • Η κουκούλα πεντικιούρ για την πλατφόρμα λειτουργεί με βάση την αρχή μιας ηλεκτρικής σκούπας στην επιφάνεια εργασίας, αλλά είναι πιο βολικό στη χρήση και εγκατάσταση, περιέχει μια μεγάλη τσάντα σκόνης, ένα βιομηχανικό ανεμιστήρα. Είναι εύκολα τοποθετημένο στο βάθρο πεντικιούρ. Το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης βρίσκεται στο καλώδιο μακριά από την επιφάνεια εργασίας, αυτό παρέχει ευκολία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Συμβουλές! Όταν επιλέγετε ένα πεντικιούρ κουκούλες πρέπει να δώσει προτεραιότητα σε μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα, αθόρυβη λειτουργία του ανεμιστήρα που η διαδικασία διεξάγεται αποτελεσματικά, και δεν υπάρχει καμία ενόχληση.

Συστάσεις για χρήση

Οι κουκούλες πεντικιούρ είναι εύκολο στη χρήση, απλώς ρυθμίστε τη συσκευή στη σωστή θέση, συνδέστε την στο ρεύμα και αρχίστε να εργάζεστε. Είναι σημαντικό τα πόδια του πελάτη να βρίσκονται ακριβώς επάνω από την επιφάνεια της ηλεκτρικής σκούπας και μικρά σωματίδια να πέφτουν αμέσως στην κουκούλα. Εάν χρησιμοποιείται κινητό καθαριστικό, ο σωλήνας τοποθετείται πάνω από το πόδι και τα θραύσματα των πριονιδιών απορροφούνται.

Πριν από την εκτέλεση του πεντικιούρ, θα πρέπει να ελέγξετε την ορθότητα της σύνδεσης, την εγκατάσταση του εξοπλισμού, την παρουσία μιας τσάντας για τη συλλογή απορριμμάτων. Είναι σημαντικό να αντικαθιστάτε τα παλιά φίλτρα τακτικά, έτσι ώστε η σκόνη να μην εξαπλώνεται μέσα στο δωμάτιο. Μην επιτρέπετε την είσοδο ξένων αντικειμένων στην ηλεκτρική σκούπα εργασίας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή, προκαλώντας βραχυκύκλωμα.

Ισχυρές κουκούλες για πεντικιούρ

Οι συσκευές καθαρισμού υψηλής καθαρότητας έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε ινστιτούτα αισθητικής. Λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα, απορροφούν μέχρι 3 cu. m αέρα ανά λεπτό, επιτρέπουν να διατηρείται το δωμάτιο σε απόλυτη καθαριότητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κουκούλες έχουν χαμηλό επίπεδο θορύβου με υψηλή απόδοση.

Το κόστος αυτών των φίλτρων αέρα είναι από 4 έως 10 χιλιάδες ρούβλια. Η τιμή επηρεάζεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Η ενσωματωμένη τεχνολογία θα κοστίσει περισσότερο από την επιφάνεια εργασίας.

Ultratech

Ηλεκτρική σκούπα για πεντικιούρ Η Ultratech που κατασκευάζεται στη Ρωσία είναι εξοπλισμένη με ανεμιστήρα χωρητικότητας 24 watts, είναι εξοπλισμένη με αποσπώμενες σακούλες για τη συλλογή σκουπιδιών. Με ταχύτητα 2500 σ.α.λ., η κουκούλα λειτουργεί ήσυχα. Πριν από την εκτέλεση ενός πέδιλου υλικού, η Ultratech τοποθετείται κάτω από το στήριγμα υποδημάτων.

Παιδιά! Την 1η Ιουλίου, μαζί με τον σύζυγό της, ξεκινήσαμε ένα online σε απευθείας σύνδεση σύλλογο ομοϊδεάτων ανθρώπων για υγεία, γυμναστήριο και μακροζωία.

Ο απορροφητήρας Ultratech είναι κατασκευασμένος από υλικό υψηλής ποιότητας που δεν αλλοιώνεται όταν οι διαλύτες πέφτουν στην επιφάνεια του.

Max Ultimate

Πρόκειται για μια ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα ισχύος 65 watt. Η μονάδα πεντικιούρ έχει ελκυστικό σχεδιασμό, η επιφάνειά της είναι από γυαλισμένο αλουμίνιο και ο προστατευτικός φακός Max Safe, προστατεύοντας τον ανεμιστήρα, είναι κατασκευασμένος από μαύρο αλουμινένιο αεροσκάφος. Το Max Ultimate τοποθετείται κάτω από τον πάγκο, καθιστώντας την εργασία του πλοίαρχου πιο άνετη. Για πεντικιούρ υψηλής ποιότητας, ο κουκούλα διαθέτει ρυθμιστή ισχύος με ομαλή εναλλαγή από 0 έως 65 watt.

Πώς να φτιάξετε τα χέρια σας

Εάν ένας αρχάριος καρφί δεν έχει την ευκαιρία να αγοράσει μια ηλεκτρική σκούπα για ένα πεντικιούρ, μπορεί να γίνει μόνος του. Για τη δημιουργία της συσκευής χρειάζεστε ανεμιστήρα, προστατευτική μάσκα, τροφοδοτικό 12 V, διακόπτη εναλλαγής 3 θέσεων, σάκο σκόνης, φίλτρο αυτοκινήτου. Όλα τα εξαρτήματα πωλούνται σε ένα σούπερ μάρκετ κτιρίου ή σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

 1. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ, το σχήμα πρέπει να είναι άνετο.
 2. Εάν είναι επιθυμητό, ​​η κουκούλα για το πεντικιούρ είναι τοποθετημένη στην επιφάνεια εργασίας, η σχάρα αερισμού είναι προσαρτημένη από πάνω.
 3. Η καλωδίωση εξέρχεται στον διακόπτη εναλλαγής, στη συνέχεια στην υποδοχή στην οποία θα συνδεθεί το τροφοδοτικό.

Συμβουλές! Η τσάντα για τη συλλογή σκόνης μπορεί να φτιαχτεί από αραβόσιτο, να περάσει καλά στον αέρα και να μην αφήσει τα σκουπίδια να φτάσουν στο εξωτερικό, καθώς και τις σακούλες στις οποίες είναι συσκευασμένα τα νέα υποδήματα.

Μια εναλλακτική λύση είναι το φίλτρο αυτοκινήτου με αντικαταστάσιμες κασέτες, καθυστερούν τα συντρίμμια και τις οσμές, μπορούν να αντικατασταθούν ανά πάσα στιγμή.

Ένας άλλος τρόπος για τη συλλογή μικρών σωματιδίων - είναι το κουτί εγκατάστασης κάτω από το τραπέζι, με τέτοιες τροποποιήσεις συντρίμμια θα καθυστερήσει φίλτρου και συλλέγεται σε ένα δοχείο, όπου είναι εύκολο να απομακρυνθεί μετά τη διαδικασία.

Χρήσιμο βίντεο

Μια ξεκάθαρη επίδειξη του έργου ενός εκτοξευτή πεντικιούρ.

Συμπέρασμα

Τα εκχυλίσματα για πεντικιούρ προορίζονται για την εξάλειψη μιας δυσάρεστης οσμής, μιας σκόνης σε ένα χώρο και σε μια επιφάνεια εργασίας. Συσκευές πιπιλίζουν μικρά σωματίδια που παραμένουν μετά την αφαίρεση των νυχιών, αφαιρώντας το σκληρυμένο δέρμα των ποδιών. Οι συσκευές καθαρισμού αποτρέπουν την ατμοσφαιρική ρύπανση, μειώνουν την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης, παρέχουν άνεση στον πλοίαρχο και στον πελάτη.