Χαρακτηριστικά των κεκλιμένων κουζινών κουζίνας

Μπορούμε να βεβαιώσουμε με βεβαιότητα ότι η σταδιακή βελτίωση των συσκευών κουζίνας θα μας οδηγήσει σταδιακά σε μια πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας μαγειρέματος.

Οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις είναι όλο και πιο πειστικές σε αυτό. Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα ήταν η αλλαγή στο σχεδιασμό της κουκούλας κουζίνας.

Η εξόρυξη στην κουζίνα και το λουτρό πήρε ένα λοξό σχήμα. Έτσι, επιλύθηκαν ταυτόχρονα διάφορα καθήκοντα. Η λειτουργικότητα αυτών των συσκευών έχει βελτιωθεί, η διαχείριση τους έγινε απλούστερη, η εμφάνισή τους βελτιώθηκε.

Οι κεκλιμένες κουκούλες για την κουζίνα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Αυτό γίνεται σαφές όταν μελετάμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

1 Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κεκλιμένων κουκούλας

 • Οι κουκούλες για την κουζίνα Elikor και οι υπόλοιποι στο χώρο της κουζίνας φαίνονται πολύ αισθητικοί. Μπορούν ακόμη να διακοσμήσουν το εσωτερικό της κουζίνας. Επιλέγοντας τον εαυτό σας μια κουκούλα χρώματος, με τον τόνο των επίπλων κουζίνας, θα συμπληρώσετε με επιτυχία το σύνολο των επίπλων κουζίνας σας. Για παράδειγμα, μια κεκλιμένη μπεζ κουκούλα θα εναρμονιστεί τέλεια με ελαφριά ξύλινα έπιπλα ή έπιπλα από MDF. Λοιπόν, οι κλασικές λευκές κεκλιμένες κουκούλες ή ο χρωματισμός του "μεταλλικού" ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σχέδιο της κουζίνας, όπως και μια παρόμοια κουκούλα για το μπάνιο.
 • Υπάρχει μεγάλη ποικιλία υλικών από τα οποία κατασκευάζονται τέτοιες συσκευές. Το μέταλλο, το κεραμικό, το γυαλί παρέχουν ελευθερία επιλογής. Για παράδειγμα, μια κεκλιμένη κουκούλα από γυαλί θα ταιριάζει απόλυτα σε ένα μοντέρνο στυλ, όπως "μοντέρνο" ή "υψηλής τεχνολογίας".
 • Μια κεκλιμένη κουκούλα κουζίνας σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο, δηλαδή είναι εργονομικό. Ο Τομ είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα κουκούλας της Bosch.
 • Αυτή η συσκευή λειτουργεί πολύ ήσυχα, σε αντίθεση με τον κλασικό οριζόντιο σχεδιασμό.
 • Η εγκατάσταση της κουκούλας ή η εγκατάσταση ανεμιστήρα για εξαγωγή στην κουζίνα ή το μπάνιο δεν είναι δύσκολη.
 • Η σύγχρονη επαφή και το τηλεχειριστήριο διευκολύνουν την εργασία με τη συσκευή.
 • Τα μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με πρόσθετους δείκτες: έλεγχος καθαρότητας φίλτρων, χρονοδιακόπτης, αυτόματη απενεργοποίηση.
 • Σήμερα δεν είναι δυνατό να αγοράσετε επικλινείς κουκούλες για την κουζίνα της εργασίας. Στην πώληση υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και λειτουργιών.
 • Αυτές οι συσκευές χαρακτηρίζονται από αυξημένη ισχύ του κινητήρα, συνεπώς η χρήση τους θα οδηγήσει σε υπερβολική χρήση ενέργειας.
 • Οι τιμές των κεκλιμένων κουκούτσων για την κουζίνα είναι τώρα πολύ υψηλές. Είναι συγκρίσιμα με το κόστος ενός ακριβού πλυντηρίου πιάτων.

2 Διαφορές στη λειτουργία των κεκλιμένων κουκούλες

Πριν αγοράσετε επικλινούς απορροφητήρες, είναι απαραίτητο να αντιπροσωπεύετε τις διαφορές μεταξύ τους σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας τους. Τα μοντέλα διαφέρουν στις αρχές του καθαρισμού του αέρα της κουζίνας:

 • Ανασυρόμενες κουκούλες. Σφίγγουν τον αέρα στους αεραγωγούς και στη συνέχεια το βγάζετε από το σπίτι ή μέσα στους αεραγωγούς. Θεωρούνται ότι είναι οι πιο αποτελεσματικές.
 • Ανακύκλωση. Καθαρίζουν τον αέρα, το περνάνε μέσα από τα φίλτρα και στη συνέχεια το επιστρέφουν πίσω στην κουζίνα.
 • Μικτή. Επιτρέπουν τη λειτουργία της συσκευής σε δύο λειτουργίες - αποσύνδεση και επανακυκλοφορία. Όταν υπάρχει πολύ καπνός στην κουζίνα, ενεργοποιείται ένα κανάλι διακλάδωσης. Αν απλά προετοιμάζετε τα τρόφιμα, τότε χρησιμοποιείται η αρχή της ανακύκλωσης. Αυτή η κουκούλα τοίχου είναι πολύ δημοφιλής με τις νοικοκυρές.

2.1 Επισκόπηση ορισμένων μοντέλων κεκλιμένων κουκούλας

1. MAUNFELD GLORIA

Η κεκλιμένη κουκούλα κουζίνας 60 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί, επομένως είναι κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους εσωτερικών χώρων. Έχει ηλεκτρονικό έλεγχο, μπορεί να λειτουργήσει σε δύο τρόπους - ανακυκλοφορία και εξαερισμό στον εξαερισμό.

Η επικλινή εξάτμιση του Maunfeld, που παράγεται στην Αγγλία και την Πολωνία, θεωρείται πολύ αξιόπιστη και απαιτητική.

Μια κεκλιμένη κλίση των 60 cm έχει τέτοιες βασικές παραμέτρους:

 • Αριθμός ταχυτήτων εργασίας - 3.
 • Η παραγωγικότητα είναι 1050 κυβικά μέτρα ανά ώρα.
 • Η διάμετρος του αγωγού είναι 15 cm.
 • Οπίσθιος φωτισμός - 2 λαμπτήρες αλογόνου 20 watts το καθένα.
 • Υπάρχει ένας χρονοδιακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης.
 • Διαστάσεις - 60 x 36 εκ.

Το κόστος αυτού του μοντέλου είναι περίπου $ 370-390. Το τεράστιο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι ότι η επισκευή του είναι εξαιρετικά απλή.

2. ΠΥΡΑΜΙΔΑ HES 30

Αυτή η κομψή κεκλιμένη κουκούλα είναι 90 cm κόκκινη, κατασκευασμένη από γυαλί ανθεκτικό στη θερμότητα. Το μοντέλο είναι κατάλληλο για ένα μοντέρνο φωτεινό εσωτερικό. Χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα να εργάζεται σε δύο τρόπους - ανακυκλοφορία και αποσύνδεση. Ελέγξτε την αισθητήρια του καλύμματος. Υπάρχει μια μικρή οθόνη LED.

 • Η χωρητικότητα είναι 1200 κυβικά μέτρα ανά ώρα.
 • Η διάμετρος του αγωγού είναι 15 cm.
 • Φωτισμός - 2 λυχνίες LED 2W η κάθε μία.
 • Αριθμός ταχυτήτων - 4.
 • Διαστάσεις - 90 x 40 εκ.
 • Χρονοδιακόπτης με αποσύνδεση για 1-99 λεπτά.

Το κόστος της κεκλιμένης κουκούλας PYRAMIDA HES 30 είναι περίπου $ 400-410.
στο μενού ↑

2.2 Συμβουλές για την επιλογή μιας κεκλιμένης κουκούλας

Για να επιλέξετε και να αγοράσετε τη συσκευή, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τις παραμέτρους της κουζίνας σας. Το τυποποιημένο πλάτος είναι 90 και 60 cm.

Οι κεκλιμένες κουκούλες των 60 cm είναι οι πιο δημοφιλείς, καθολικές. Είναι σημαντικό ότι δεν είναι ήδη η σόμπα σας. Για πολύ στενές πλάκες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μη τυπική κλίση 50 cm.

Επιλέξτε έναν τύπο ανακύκλωσης κουκούλας, εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε αέρα από την κουζίνα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, είναι προτιμότερο να αγοράσετε μια συσκευή με βύσμα ή μεικτού τύπου.
στο μενού ↑

2.3 Μαρτυρίες σχετικά με τις κεκλιμένες κουκούλες

Αν έχετε διαβάσει σχόλια σχετικά με τις κεκλιμένες κουκούλες για την κουζίνα, μπορείτε να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι η νέα τεχνολογία ευχαρίστησε τους καταναλωτές. Μπερδεύει μόνο το υψηλό κόστος αυτού του εξοπλισμού.

Κουκούλες κουζίνας

Вера, 29 ετών, Χάρκοβο:

"Αγοράσαμε την κεκλιμένη κουκούλα GUNTER HAUER 6Q σε μαύρο χρώμα. Λειτουργεί τέλεια για 3 μήνες ήδη. Αλλά στην πραγματικότητα αρχικά ήθελε να αγοράσει ένα κινητό κλιματιστικό Electrolux, αλλά με το χρόνο άλλαξε γνώμη.

Πλεονεκτήματα: χαμηλός θόρυβος, εύκολος έλεγχος από την κονσόλα, ο χρονοδιακόπτης διευκολύνει πολύ τη ζωή, καθαρίζει τον αέρα σε όλους τους τρόπους λειτουργίας.

Μειονεκτήματα: πολύ μικρό κορδόνι (λιγότερο από 1 m), οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο προέκτασης. Η υψηλή τιμή ».

Νίνα, 54 χρονών, Τβερ:

«Χρειαζόμασταν μια κεκλιμένη λευκή κουκούλα για την κουζίνα. Αγοράσαμε το μοντέλο Pyramida NR 60 White. Η αξία του μας ταιριάζει. Μου αρέσει το γεγονός ότι η συσκευή λειτουργεί σε δύο τρόπους καθαρισμού του αέρα. Η κουκούλα πήγε τέλεια στα λευκά έπιπλα μας. Λειτουργεί καλά.

Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ελλείψεις. Το μόνο που μπορεί να παρατηρηθεί είναι το επίπεδο φωτισμού. Ο φωτισμός μου φαίνεται μάλλον αδύναμος. Εάν το συνολικό φως δεν είναι ενεργοποιημένο, οι λαμπτήρες δεν μπορούν να φωτίζουν πλήρως την περιοχή εργασίας κοντά στην πλάκα. "

Έξω κουκούλες

Υπολογιστής για τον υπολογισμό της συνιστώμενης χωρητικότητας, ανάλογα με το μέγεθος της κουζίνας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κουκούλα που σας ταιριάζει

Κουζίνα κεκλιμένο καπό είναι κατάλληλο για τη σύγχρονη κουζίνα: κομψή σχεδίαση συνδυάζεται τέλεια με προσόψεις που είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο στιλ, με γυαλιστερό και μεταλλικά στοιχεία, ευθείες γραμμές και φωτεινά χρώματα. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των μεγάλων κουκούλες και των συμπαγών μοντέλων:

 • Έχετε μεγάλη περιοχή αναρρόφησης αέρα. Λειτουργία περίμετρο αναρρόφησης καθιστά ιδιαιτέρως αποτελεσματική - αυτές οι κουκούλες καθαρίζει γρήγορα τον αέρα των ακαθαρσιών και ξένων σωματιδίων, εμποδίζοντάς τους από το να κάθονται στις προσόψεις και την πρόληψη ανεπιθύμητων οσμών εξαπλωθεί σε όλο το σπίτι.
 • Αφήστε αρκετό ελεύθερο χώρο πάνω από την περιοχή εργασίας. Οι κουκούλες έχουν ένα ειδικό σχέδιο και μια μεγάλη γωνία κλίσης της επιφάνειας εργασίας - βρίσκεται σχεδόν κάθετα. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό κλίση κουκούλες μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε μικρές κουζίνες - δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, να εξετάσουμε προσεκτικά και να δείχνουν καλά, ακόμη και σε ένα μικρό χώρο, που είναι σημαντικό να διατηρηθεί το πολύ φως και τον αέρα.
 • Συνδυάστε μια ευρεία λειτουργικότητα με ένα ελκυστικό μοντέρνο σχεδιασμό. Οι περισσότερες κεκλιμένες κουκούλες Krona συμπληρώνονται από γυαλί ανθεκτικό στις κρούσεις - είναι ασφαλές και φαίνεται πολύ ελκυστικό. Κανένας επιπλέον λεπτομέρεια, κάθε γραμμή συμπληρώνει οργανικά τη σύνθεση - αυτή η τεχνική είναι πολύ όμορφη και άξια να πάρει τη θέση της στην πιο σύγχρονη κουζίνα.

Η Krona είναι αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας σε κουκούλες σε μοντέρνο και κλασικό στυλ. Ειδικευόμαστε αποκλειστικά στην παραγωγή αυτού του τύπου εξοπλισμού, ώστε να θέτουμε όλα τα πλεονεκτήματα, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας για τη βελτίωση κάθε μοντέλου και να μην αποστασιοποιείται από άλλες εργασίες. Γι 'αυτό οι κουκούλες μας αγαπούνται στη Ρωσία - φαίνονται και δουλεύουν τέλεια χάρη στη δουλειά δεκάδων εξειδικευμένων ειδικών διαφορετικών προφίλ. Αγοράστε επικλινή κουκούλα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή εκτός σύνδεσης - μπορείτε να σε δεκάδες μεγάλες πόλεις σε ολόκληρη τη Ρωσία. Το δίκτυο των αντιπροσώπων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 1300 καταστήματα, όπου θα βρείτε πρωτότυπα μοντέλα, τα οποία θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά για 2ετή εγγύηση.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα κεκλιμένο καπό στην ιστοσελίδα μας - έχουμε μια βολική λειτουργία σύγκρισης, καθώς και όλες τις σχετικές πληροφορίες για κάθε μοντέλο: διαστάσεις, προδιαγραφές, οδηγίες, σημαντικά χαρακτηριστικά. Με την ευρεία λειτουργικότητα και εξαιρετικές τιμές εγγραφής σχεδιασμού κλίση κουκούλα για την κουζίνα παραμένουν εντός του μεσαίο τμήμα, που είναι διαθέσιμα για σχεδόν όποιον θέλει να εξοπλίσει την κουζίνα με την ποιότητα συσκευές. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι σημαντικό και επομένως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε αυτήν την πρακτική.

Έξω κουκούλες

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Εκτός από τις οπές στο μπροστινό μέρος, η καπνοδόχος διπλής αναρρόφησης έχει επίσης οπές στον πυθμένα για καλύτερη ανάκτηση ατμών, ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Προϊόν υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με υψηλή κλάση απόδοσης: A, A + και A ++.

 • Πηγαίνετε πίσω
 • 1
 • 2
 • Εμπρός

Οι κεκλιμένες κουκούλες είναι μια δημοφιλής παραλλαγή των συσκευών κουζίνας. Τα κεκλιμένα συστήματα εξάτμισης χαρακτηρίζονται από εργονομικό σχεδιασμό, υψηλή παραγωγικότητα, εύκολη λειτουργία. Η συσκευή μπορεί να αναπτύξει την ισχύ που απαιτείται για τη διατήρηση ενός μεγάλου δωματίου. Λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του, ο κεκλιμένος απορροφητήρας κουζίνας συλλέγει μολυσμένο αέρα όχι μόνο πάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος αλλά και από ολόκληρο το δωμάτιο. Αυτό σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τις δυσάρεστες οσμές από την κουζίνα και να αποτρέψετε την καθίζηση λίπους και αιθάλης σε έπιπλα και επιφάνειες.

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με δύο τρόπους. Τα μοντέλα με βρύση συνδέονται με τον εξαερισμό και αφαιρούν όλο τον μολυσμένο αέρα μέσα σε αυτό, αφαιρώντας τις δυσάρεστες οσμές και ταυτόχρονα αφαιρώντας το λίπος. Οι κουκούλες στον τρόπο ανακύκλωσης λόγω των φίλτρων άνθρακα αντικαθιστούν τον αέρα, γεμάτο με δυσάρεστες οσμές, φρέσκα και καθαρά.

Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Οι κεκλιμένες κουκούλες κουζίνας έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Βολικό και συμπαγές σχέδιο. Ένα ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο που επιτρέπει την καλύτερη χρήση του περιορισμένου χώρου της κουζίνας.
 • Κομψή και μοντέρνα σχεδίαση. Η συσκευή φαίνεται εύκολη και όχι ογκώδης. Κερδιστική εμφάνιση σε μοντέρνους μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους: υψηλής τεχνολογίας, πατάρι, μοντέρνο κτλ.
 • Υπάρχουν πολλές ταχύτητες λειτουργίας. Ο χρήστης επιλέγει και ρυθμίζει τη λειτουργία που απαιτείται για τον καθαρισμό του αέρα με δική του βούληση.
 • Υψηλή απόδοση. Η χωρητικότητα είναι 420-1100 κυβικά μέτρα. m / h.
 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου. Εργαστείτε σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας με ελάχιστο θόρυβο.
 • Παρουσία φωτισμού και πρόσθετες λειτουργίες.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε προσιτή τιμή. Δουλεύουμε απευθείας με τον Ιταλό κατασκευαστή BEST, γι 'αυτό προσφέρουμε 100% πρωτότυπα προϊόντα και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και διαβουλεύσεων.

Έξω κουκούλες BEST

Αγοράστε μια κεκλιμένη κουκούλα για την κουζίνα μπορεί να είναι σε αυτή τη σελίδα του καταλόγου μας. Ο Ιταλός κατασκευαστής BEST δημιουργεί κομψά και αξιόπιστα συστήματα εξάτμισης. Ο συνδυασμός χρωμάτων αντίθεσης και μη τυποποιημένων υλικών καθιστά τη συσκευή ενδιαφέρουσα και σύγχρονη, φέρνει μια αίσθηση στο σχεδιασμό του χώρου της κουζίνας.

Για να αγοράσετε μια κεκλιμένη εξάτμιση BEST, κάντε μια παραγγελία στην ιστοσελίδα μας ή καλέστε τον αριθμό που αναγράφεται στη σελίδα. Και σε λίγες μέρες θα γίνει ο ιδιοκτήτης ενός πανέμορφου, αξιόπιστου και λειτουργικού συστήματος εξάτμισης.

Έξτρα κουκούλα MAUNFELD 60 εκ

Η πληρέστερη σειρά κεκλιμένων κουκούλας για την κουζίνα MAUNFELD πλάτους 60 cm από τον αντιπρόσωπο της μάρκας Premium. Τα πραγματικά υπολείμματα κεκλιμένων κουζινών κουζίνας σε απόσταση 60 εκατοστών στον κατάλογο του ιστοτόπου μας και τα περισσότερα από τα στοιχεία είναι πάντα στο απόθεμα.

Έξτρα κουκούλες - αυτή είναι μια νέα τάση, λόγω της πρακτικότητας:

• Εξοικονομήστε χώρο πάνω από το κεφάλι, χάρη στο σχεδιασμό του, τα φίλτρα δεν είναι παράλληλα με την επιφάνεια μαγειρέματος, αλλά υπό γωνία, διατηρώντας παράλληλα την απόδοση της αναρρόφησης.

• Φαίνονται πιο αισθητικά ευχάριστα, λόγω του γεγονότος ότι τα φίλτρα είναι κρυμμένα κάτω από γυαλί ή μέταλλο. Σε αυτή την περίπτωση, η ισχύς της κουκούλας δεν χαθεί: οι ατμοί και οι ακαθαρσίες απορροφούνται με το ίδιο αποτέλεσμα όπως και με τα ανοικτά φίλτρα, χάρη στην περιμετρική αναρρόφηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουμε γυαλί ή μέταλλο.

Αγοράζοντας μια κεκλιμένη κουκούλα για την κουζίνα σε απόσταση 60 εκατοστών από τη μάρκα MAUNFELD στο επίσημο κατάστημα, μπορείτε να είστε σίγουροι για την προέλευση, τις τεχνικές προδιαγραφές και την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή για 3 χρόνια! Για την επιλογή των κεκλιμένων κουζινών κουζίνας στα 60 cm μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με τους ειδικούς μας τηλεφωνικά ή μέσω του widget του online συμβούλου!

Κουκούλες στο ντουλάπι 60 εκατοστά

Πρακτικά, κάθε μοντέρνο κουζινάκι επιτρέπει την ταυτόχρονη επίλυση δύο σημαντικών ερωτημάτων:

1. κυκλοφορεί και καθαρίζει τον αέρα στην κουζίνα και εμφανίζει οσμές που εμφανίζονται κατά το μαγείρεμα.
2. Αποτρέπει επίσης την εμφάνιση οποιουδήποτε είδους λεκέδων σε όλες τις κοντινές επιφάνειες.
Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 4 κύριοι τύποι δεσμών για την κουζίνα:

 1. ενσωματωμένο ή ανασυρόμενο.
 2. θολωτό?
 3. κεκλιμένο.
 4. νησί.
Όλα διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό ή τον τύπο της εγκατάστασης και κάθε τύπος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Όμως, ανεξάρτητα από τον τύπο κατασκευής, όλες οι κουκούλες διαθέτουν έναν ανεμιστήρα εξαγωγής, ο οποίος εκτελεί την κύρια λειτουργία της αναρρόφησης του αέρα εξαγωγής.
Γενικά, όλες οι σύγχρονες κουκούλες λειτουργούν σε έναν από τους 2 κύριους τρόπους:
 1. στον τρόπο άμεσης εκκένωσης του αέρα εξαγωγής από την κουζίνα στον άξονα εξαερισμού ή στο δρόμο (η αποτελεσματικότητα αυτού του καθαρισμού είναι σχεδόν 100%).
 2. και στον τρόπο ανακύκλωσης αέρα, όταν ο αέρας εξέρχεται μέσω ειδικών ενσωματωμένων φίλτρων, καθαρίζεται και επιστρέφει στην κουζίνα (η αποδοτικότητα καθορίζεται από την ποιότητα των εγκατεστημένων φίλτρων).
Επίσης κουκούλες κουζίνας μπορούν να έχουν 2 τύπους φίλτρων:
 • τραχύ καθαρισμό (ή λεγόμενη συλλογή λίπους), να πιάσει μεγάλα σωματίδια λίπους, βρωμιάς και σκόνης.
 • λεπτό καθαρισμό (άνθρακας), να πιάσει τα μικρότερα σωματίδια και οσμές.
Σε γενικές γραμμές, όλες οι κουκούλες διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό, το οποίο μπορεί να είναι τύπου αλογόνου ή LED.
Όταν επιλέγετε την κουκούλα για κάθε μεμονωμένη περίπτωση, είναι απαραίτητο όχι μόνο να επιλέξετε τον τύπο που θα πρέπει να είναι και ποιες διαστάσεις να έχει, αλλά και να λάβετε υπόψη τις παραμέτρους της ισχύος του, δηλαδή την παραγωγικότητά του. Για να υπολογίσετε σωστά τη συνιστώμενη ισχύ της κουκούλας, θα πρέπει να πολλαπλασιάσετε τη συνολική επιφάνεια της κουζίνας κατά το ύψος της και να πολλαπλασιάσετε τον αριθμό με το 12. Το ύψος και η επιφάνεια λαμβάνονται σε m2. Το ποσό που λαμβάνετε είναι η συνιστώμενη ένδειξη της ισχύς εξόδου, η οποία είναι κατάλληλη για την κουζίνα σας.

Κοίλες κουκούλες

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα για τους χρήστες μας:

 • Kuppersberg F 660 από 19 990 ρούβλια.
 • Korting KHC 67070 GWN από 16 290 τρίψτε.
 • Gorenje DVG 6565 KRB από 28 160 ρούβλια.
 • Maunfeld MODERN 80 ανοξείδωτο χάλυβα από 39 990 τρίβει.
 • Kronasteel Irida PB 600 λευκό από 17 066 τρίψιμο.

Αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στα παρακάτω διαθέσιμα μοντέλα από μόνο 16.290 ρούβλια. :

 • Korting KHC 67070 GWN από 16 290 τρίψτε.
 • Kronasteel Irida PB 600 λευκό από 17 066 τρίψιμο.
 • Kuppersberg F 660 από 19 990 ρούβλια.
 • Gorenje DVG 6565 KRB από 28 160 ρούβλια.
 • Maunfeld MODERN 80 ανοξείδωτο χάλυβα από 39 990 τρίβει.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα μοντέλο καλής πριμοδότησης, θεωρήστε τα μέχρι 39,990 ρούβλια. :

 • Maunfeld MODERN 80 ανοξείδωτο χάλυβα από 39 990 τρίβει.
 • Gorenje DVG 6565 KRB από 28 160 ρούβλια.
 • Kuppersberg F 660 από 19 990 ρούβλια.
 • Kronasteel Irida PB 600 λευκό από 17 066 τρίψιμο.
 • Korting KHC 67070 GWN από 16 290 τρίψτε.

Έξω κουκούλες

Επιτοίχιες κεκλιμένες κουκούλες στο ηλεκτρονικό κατάστημα "BT-Technika"

Ο τοίχος με κεκλιμένο καπό φαίνεται ασυνήθιστο και ενδιαφέρον. Αλλά το κύριο πλεονέκτημά του είναι ότι φαίνεται οπτικά πιο συμπαγές, αφήνοντας ένα αίσθημα ελεύθερου χώρου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τα περισσότερα σύγχρονα σπίτια. Γι 'αυτό για να αγοράσετε μια κεκλιμένη κουκούλα για την κουζίνα είναι για όλους όσους δεν τους αρέσει η αίσθηση ότι το δωμάτιο είναι γεμάτο με επιπλέον έπιπλα και συσκευές.

Μπορείτε να αγοράσετε μια κεκλιμένη κουκούλα στο ηλεκτρονικό κατάστημα "BT-Technika", επιλέγοντας το βέλτιστο μοντέλο από την προτεινόμενη ποικιλία. Ταυτόχρονα, θα σας προσφέρουμε μια κεκλιμένη κουκούλα κουζίνας, η τιμή της οποίας θα αφήσει μια ευχάριστη εντύπωση, καθώς δεν υπερεκτιμούμε την αξία των προϊόντων που πωλούμε.

Κοίλες κουκούλες

Εκτοξευτήρας Krona SELIYA 600 μαύρο κουμπί # 986357

Εκτοξευτήρας Krona SELIYA 500 μαύρο PB # 899938

Απορροφητήρας Krona FREYA 600 λευκό PB # 976908

Απορροφητήρας Krona FREYA 600 μαύρο PB # 974857

Εξατμιστής Elikor Ruby S4 50 ανθρακίτης / μαύρο # 533188

Απορροφητήρας Krona SELIYA 500 λευκό PB # 614378

Απορροφητήρας Elikor Ruby S4 50 Μητέρα μαργαριτάρι / λευκό # 653436

Εξαγωγέας Elikor Ruby S4 60 μητέρα μαργαριταριού / λευκό # 414858

Εξαγωγέας Krona FINA 600 λευκό PB # 687092

Απόσπασμα Hood Hansa OKP 6545 SH # 729088

Εξολκέας Elikor Aquamarine 60 από ανοξείδωτο χάλυβα / τόνερ # 126900

Εκχυλίστρια Elikor Aquamarine 90 μαύρο / τόνερ # 584731

Έξτρα κουκούλες κουζίνας

Οι κατασκευαστές οικιακών συσκευών προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού για κουζίνες. Για να καθαρίσετε τον αέρα, χρησιμοποιήστε μια κουκούλα - όχι μόνο θα απαλλαγείτε από μυρωδιές κατά την προετοιμασία φαγητού, αλλά και θα κρατάτε το δωμάτιο καθαρό, επειδή το λίπος δεν καθιζάνει στις επιφάνειες. Οι κεκλιμένες κουκούλες μπορούν να θεωρηθούν ως καινοτομία στην αγορά, αυτή η τεχνική είναι λειτουργική και εργονομική, τα καθαριστικά αέρα φαίνονται κομψά. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του εξοπλισμού;

 • κομψό σχέδιο?
 • συμπαγές μέγεθος.
 • προσιτή τιμή ·
 • αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα λόγω της θέσης με τη βέλτιστη γωνία προς την εστία.

Ανάλογα με τον κατασκευαστή, ο εξοπλισμός εξάτμισης μπορεί να διαφέρει στην ισχύ, τη διαθεσιμότητα πρόσθετων λειτουργιών. Τα μοντέρνα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό έλεγχο ευαίσθητο στην αφή, ενώ υπάρχουν και φθηνές λύσεις. Μια κεκλιμένη κουκούλα στην κουζίνα επιλέγεται ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, για ευρύχωρα δωμάτια που χρειάζεστε υψηλή ισχύ.

Άνετος εξοπλισμός για την κουζίνα σας

Πριν αγοράσετε ένα φίλτρο αέρα για την κουζίνα, συγκρίνετε διάφορα μοντέλα - προσδιορίστε την απαιτούμενη ισχύ, ανακαλύψτε τις διαφορές μεταξύ των κουκούλες από διαφορετικούς κατασκευαστές. Ποιες παραμέτρους να επιλέξετε;

 • Το μέγεθος. Η κουκούλα πρέπει να τοποθετηθεί στην εστία.
 • Ισχύς (ικανότητα καθαρισμού συγκεκριμένου όγκου αέρα ανά ώρα).
 • Τρόποι λειτουργίας. Πολλές σύγχρονες κουκούλες έχουν 3 ή 4 τρόπους.
 • Θόρυβος. Υπάρχουν καθαριστές αέρα που λειτουργούν ήσυχα, αλλά αποτελεσματικά.

Επίσης, μπορείτε να δώσετε προσοχή σε πρόσθετες επιλογές - την παρουσία φίλτρου φίλτρων φίλτρου, καθυστερημένης εκκίνησης και αυτόματου τερματισμού λειτουργίας. Υπάρχουν φθηνά κουκούλες με ένα άγγιγμα (απλά αποσύρεται αέρα στον αγωγό) και με την τεχνική λειτουργία της ανακύκλωσης - καθαριστής αέρα καθαρίζει τον αέρα που διέρχεται από τα φίλτρα, και το επιστρέφει στην κουζίνα.

Πού να αγοράσετε εξοπλισμό κουζίνας σε ευνοϊκές τιμές;

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος του καταστήματος Unixmart διαθέτει ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών. Υπάρχουν κεκλιμένες κουκούλες διαφόρων κατασκευαστών, όλων των ειδών - από απλές, φθηνές συσκευές μέχρι μεγίστου λειτουργικού καθαρισμού αέρα, με ισχυρά φίλτρα και με πολλούς τρόπους λειτουργίας. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς οι ίδιοι τις οικιακές συσκευές χρησιμοποιώντας τον κατάλογο με τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και περιγραφές ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε. Παραγγείλετε κουκούλα και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές κουζίνας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε με την παράδοση.

Τι είδους κουκούλα είναι καλύτερα να επιλέξετε - κεκλιμένο ή τρούλο;

Εκείνοι που αγαπούν το μαγείρεμα και συχνά μαγειρεύουν, ειδικά σε μια σόμπα αερίου, κάνουν χωρίς μια καλή κουκούλα στην κουζίνα είναι αρκετά δύσκολη. Και δεν είναι μόνο ότι τα προϊόντα της καύσης και της εξάτμισης, που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, καλύπτουν τους τοίχους και την οροφή με μια δυσάρεστη πλάκα. Τα καρκινογόνα που απελευθερώνονται στον αέρα επηρεάζουν αρνητικά την υγεία και την ευημερία ανθρώπων που αναγκάζονται να περνούν πολύ χρόνο σε δωμάτιο με ανεπαρκή εξαερισμό.

Και, ωστόσο, η εγκατάσταση μιας τέτοιας απαραίτητης συσκευής συχνά απορρίπτεται. Ο λόγος είναι το μικρό μέγεθος του δωματίου, το οποίο δεν επιτρέπει την τοποθέτηση της συνολικής κουκούλας. Αλλά αυτές οι συσκευές θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικές. Αλλά είναι έτσι;

Εκτός από τους θόλους, υπάρχουν άλλα, πιο συμπαγή μοντέλα προς πώληση, μεταξύ των οποίων και οι πιο σύγχρονες κεκλιμένες κουκούλες. Προσφέρουν στους χρήστες ένα λακωνικό σχέδιο και κομψή εμφάνιση. Αλλά πολλοί θεωρούν τους ανεπαρκώς αποτελεσματικούς. Σε αυτό το blog, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποια κουκούλα πρέπει να επιλεγεί για την κουζίνα - θόλο ή κλίση, έχοντας μελετήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο τύπων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των θολωτών κουκούλες

Οι κουκούλες θόλου δεν μπορούν να συγχέονται με κανένα άλλο. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ένα τρισδιάστατο σώμα, συνήθως με τη μορφή ημισφαιρίου ή τραπεζοειδούς. Αυτός ο σχεδιασμός σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε μέσα όχι μόνο ισχυρούς ανεμιστήρες, αλλά και αρκετά φίλτρα. Οι περισσότερες από τις συσκευές είναι απομακρυσμένες. Συνδέονται με τον αεραγωγό και εργάζονται στο σύστημα αντικατάστασης αέρα, αφαιρώντας το μολυσμένο στο δρόμο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τέτοιες συσκευές είναι οι πιο αποτελεσματικές, αφού αφαιρούν όλες τις ακαθαρσίες κατά 100%. Προστατεύουν αξιόπιστα την κουζίνα από αιθάλη, λίπη και δυσάρεστες οσμές. Υπάρχουν όμως μοντέλα που λειτουργούν και η αρχή της ανακύκλωσης.

Από τα πλεονεκτήματα των θόλων κουκούλες για την κουζίνα αξίζει να σημειωθεί μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων διαφορετικών σχεδίων, ένα ευρύ φάσμα τιμών, αρκετά εύκολη εγκατάσταση. Υπάρχουν όμως μειονεκτήματα - ένα μεγάλο μέγεθος, ένα αρκετά υψηλό επίπεδο θορύβου. Για τη σύνδεση συσκευών με εκροή αέρα απαιτείται ένα καλό σύστημα εξαερισμού στο διαμέρισμα και στον αγωγό αέρα, που συχνά καταστρέφει την εμφάνιση της κουζίνας.

Υψηλή απόδοση

Η παραγωγικότητα της κουκούλας είναι μία από τις κύριες παραμέτρους, η οποία πρέπει να δοθεί προσοχή κατά την αγορά. Ο αριθμός αυτός αντικατοπτρίζει την ποσότητα αέρα που μπορεί να περάσει μέσα από τη συσκευή για μία ώρα λειτουργίας. Συχνά συγχέεται με την ισχύ - την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται κατά τη λειτουργία του εξοπλισμού. Αυτοί οι δείκτες δεν είναι πάντα αλληλένδετοι. Μια ισχυρή θόλος μπορεί να έχει ελάχιστη απόδοση ή αντίστροφα, ένας πολύ αποδοτικός θόλος μπορεί να περάσει αρκετό ηλεκτρικό ρεύμα.

Η απαιτούμενη έξοδος της διάταξης εξαγωγής πρέπει να υπολογιστεί πριν από την αγορά της. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να αποκτήσετε ένα μοντέρνο, μοντέρνο, αλλά εντελώς μη λειτουργικό μοντέλο. Η εγκατάσταση μιας υπερβολικά ισχυρής συσκευής σε ένα μικρό δωμάτιο δεν αξίζει τον κόπο, επειδή το επίπεδο παραγωγικότητας εξαρτάται από την τιμή, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσετε χρήματα.

Για έναν υπολογισμό κατά προσέγγιση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας απλός τύπος: (a x b) x h x 12 x 1,3, όπου a είναι το μήκος του δωματίου. в - πλάτος. h - ύψος της οροφής · 12 - τόσες πολλές φορές ο αέρας στην κουζίνα θα πρέπει να αλλάξει σε 1 ώρα (σύμφωνα με τις προδιαγραφές)? 1.3 - ο ελάχιστος συντελεστής αποθέματος, λαμβανομένου υπόψη του αριθμού των ορόφων, της ρύπανσης και του μήκους των αγωγών εξαερισμού, των καμπυλών των αγωγών και άλλων παραμέτρων που επηρεάζουν την απώλεια παραγωγικότητας.

Αυτός ο υπολογισμός είναι πολύ προσεκτικός, καθώς είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η διατομή του αεραγωγού. Χωρίς ειδικές τεχνικές γνώσεις και μελέτη του σχεδιασμού του σπιτιού, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστεί με ακρίβεια η απόδοση. Εάν η κουζίνα δεν είναι περιφραγμένη από τα υπόλοιπα δωμάτια ή η πόρτα δεν είναι κλειστή, η περιοχή των παρακείμενων χώρων θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τον υπολογισμό.

Δεδομένου ότι τα μοντέλα θολωτού τύπου θόλου συχνά δεν χρησιμοποιούν φίλτρο άνθρακα που παρεμποδίζει τη διέλευση του αέρα, η απόδοσή τους θεωρείται ότι είναι η υψηλότερη. Για να τοποθετήσετε ένα μεγάλο μέγεθος είναι η καλύτερη επιλογή.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Με την εμφάνιση και τον τρόπο εγκατάστασης, οι κουκούλες θόλου μπορούν να χωριστούν σε διάφορους τύπους. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι το τζάκι. Ονομάστηκαν έτσι εξαιτίας της εξωτερικής ομοιότητας με την καμινάδα των παλιών εστιών. Τα μοντέλα αυτά συνδέονται συνήθως στον τοίχο πάνω από τη σόμπα.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα γωνιακά μοντέλα. Είναι κατάλληλα για εκείνους τους χώρους όπου η περιοχή εργασίας με σόμπα βρίσκεται στη γωνία. Επιτρέψτε τη μέγιστη χρήση όλων των χρήσιμων χώρων της κουζίνας.

Ντουλάπες θόλου - το πιο ακριβό και αποκλειστικό είδος. Αυτές οι συσκευές είναι συνδεδεμένες με την οροφή στις κουζίνες, όπου η περιοχή εργασίας βρίσκεται στο "νησί" στη μέση του δωματίου. Τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα λειτουργούν με την αρχή της ανακυκλοφορίας, αλλά μπορούν επίσης να συνδεθούν με τον αγωγό.

Κλασικά μοντέλα τριγωνικού σχήματος κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο θα ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό σχεδιασμό, καθώς δεν είναι πολύ εμφανή και εναρμονίζονται καλά με άλλους τύπους συσκευών κουζίνας.

Για όσους θέλουν να κάνουν την κουκούλα μια φωτεινή προφορά σε εσωτερικούς χώρους, θα γίνουν πιο πρωτότυπα μοντέλα. Για παράδειγμα, συσκευές μαύρου θόλου θα φαίνονται εντυπωσιακές στο εσωτερικό της υψηλής τεχνολογίας, μοντέρνας ή σοφίτας.

Τα λευκά μοντέλα με ξύλινη διακόσμηση, τα οποία φαίνονται απλά, αλλά παρουσιάσιμα, είναι κατάλληλα για κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Εάν η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με το ύφος της χώρας ή την προέλευση, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο που σχεδιάζεται όχι μόνο για το ξύλο, αλλά και για το χάλκινο ή χάλκινο. Μπεζ ή χιονισμένη κουκούλα με μοτίβα θα ταιριάζει καλά σε στυλ ρετρό.

Εύκολη εγκατάσταση οπουδήποτε στον τοίχο

Για να εγκαταστήσετε μια κουκούλα στην κουζίνα, πρέπει να έχετε βασικές δεξιότητες στην επισκευή και να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές - τρυπάνι, διάτρητο και κατσαβίδι. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού με την εκροή αέρα θα είναι λίγο πιο δύσκολη, καθώς θα πρέπει να συνδεθεί με τον αγωγό αερισμού. Για την εργασία κοντά στη συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί υποδοχή. Εάν δεν είναι διαθέσιμο, η συσκευή μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο δίκτυο με τη σύνδεση της καλωδίωσης. Αλλά αυτή η διαδικασία είναι καλύτερα ανατεθεί σε ειδικούς.

Πριν αρχίσετε να εγκαθιστάτε την κουκούλα, η κουζίνα πρέπει να διαθέτει ήδη ένα σετ κουζίνας. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να μετρήσετε τις διαστάσεις της θήκης και να κάνετε τα κατάλληλα σημάδια στον τοίχο. Τα πιο δημοφιλή είναι οι κουκούλες με πλάτος 60 και 90 cm, καθώς αντιστοιχούν στις τυπικές διαστάσεις των μαγειρικών σκευών.

Κατά την εγκατάσταση, σημειώστε το συνιστώμενο ύψος της συσκευής πάνω από την εστία. Αν έχετε σόμπα αερίου, η απόσταση μεταξύ του και της κουκούλας πρέπει να είναι 75-85 cm, αν η ηλεκτρική είναι 65-75 cm.

Η κουκούλα πρέπει να ταιριάζει άνετα στον τοίχο, επομένως για τις συνδέσεις πρέπει πρώτα να τρυπήσετε τρύπες με τρυπάνι ή διάτρητο. Εισάγουν πείρους, στους οποίους οι κοχλίες στερεώνουν τους συνδετήρες. Συνήθως έρχονται πλήρεις με τη συσκευή.

Μετά την τοποθέτηση του σώματος στον τοίχο, το ανώτερο τμήμα του θόλου τοποθετείται στον αεραγωγό και σφραγίζεται με έναν σφιγκτήρα. Το δεύτερο άκρο του σωλήνα είναι στερεωμένο στην σχάρα εξαερισμού. Στη συνέχεια, ελέγξτε το έργο της κουκούλας και κλείστε τον αγωγό αέρα με ειδικά διακοσμητικά μαξιλάρια.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κεκλιμένων μοντέλων

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει αμέσως την κεκλιμένη κουκούλα από τον θόλο είναι η εμφάνιση. Αντί ενός μεγάλου τρούλου, έχουν ένα μοντέρνο επίπεδο σκελετό εργασίας κλίσης σε βέλτιστη γωνία προς την εστία. Ορισμένα μοντέλα καθιστούν δυνατή την προσαρμογή της γωνίας κλίσης, επιτυγχάνοντας έτσι την εύκολη επίλυση του προβλήματος της ελευθέρωσης χώρου. Μια τέτοια συσκευή θα ταιριάζει ακόμη και σε μια μικρή κουζίνα. Επιπλέον, κατά το μαγείρεμα δεν θα βλάψετε το κεφάλι του.

Παρά την συμπαγή και το μικρό μέγεθος, η παραγωγικότητα των κεκλιμένων διατάξεων εξάτμισης είναι αρκετά υψηλή. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων είναι το χαμηλό επίπεδο θορύβου, σε σύγκριση με τα κλασσικά μοντέλα, η ευκολότερη εγκατάσταση, ο μοντέρνος σχεδιασμός, η φιλικότητα προς το χρήστη. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα touchpad, το οποίο αντικατέστησε τα μάλλον ενοχλητικά ρυθμιστικά και κουμπιά, τα οποία ήταν δύσκολο να καθαριστούν. Αλλά για τους λάτρεις των κλασικών στην πώληση υπάρχουν και μοντέλα με κουμπί ελέγχου κουμπιού.

Τα φίλτρα λίπους, που φαίνονται τόσο ελκυστικά κάποια στιγμή μετά την έναρξη της συσκευής, δεν θα σας ερεθίσουν με την εμφάνισή τους. Είναι κρυμμένα πίσω από ένα ειδικό διακοσμητικό παράθυρο

Όσο για τα μειονεκτήματα των κεκλιμένων κουκούλες, δεν υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά. Για να εξασφαλιστεί η σωστή απόδοση, απαιτείται υψηλή ισχύς κινητήρα, έτσι ώστε οι συσκευές που λειτουργούν με τη μέγιστη ταχύτητα να καταναλώνουν αρκετή ισχύ. Λόγω της χρήσης ακριβών υλικών, ορισμένα μοντέλα έχουν αρκετά υψηλή τιμή.

Αποτελεσματικότητα της εργασίας

Η επιφάνεια εργασίας, κλίση σε γωνία με την πλάκα, συχνά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους χρήστες. Πολλοί πιστεύουν ότι οι εν λόγω αποσπάσματα δεν είναι ποιοτικά για τον καθαρισμό του αέρα και να πιάσει όλους τους ατμούς και τις οσμές. Στην πραγματικότητα, με τα καθήκοντά τους, οι συσκευές αυτές αντιμετωπίζουν τέλεια. Σε αντίθεση με την κλασική συσκευές επιφάνειας εργασίας κεκλιμένη κουκούλα είναι στον τρόπο με τον αέρα, που υψώνεται από την πλάκα, και το διαιρεί σε περισσότερα ρεύματα και πιάνει κατά φυσική κίνηση προς τα πάνω.

Όπως τα θολωτά, κεκλιμένα όργανα σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας χωρίζονται σε αποστράγγιση και ανακυκλοφορία. Οι τελευταίοι δεν αφαιρούν τον μολυσμένο αέρα από το δωμάτιο, αλλά το καθαρίζουν, διέρχονται από τα φίλτρα και το επιστρέφουν. Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά το σύστημα, εγκαθίστανται δύο είδη φίλτρων - φίλτρα λίπους και άνθρακα. Τα πρώτα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο οποιασδήποτε κουκούλας, ανεξάρτητα από το εάν λειτουργεί με ή χωρίς εξάτμιση αέρα. Ο κύριος στόχος τους είναι να συλλαμβάνουν σωματίδια λίπους και προϊόντα καύσης, εμποδίζοντας τους να εγκατασταθούν στο σώμα και τον κινητήρα της συσκευής.

Τα φίλτρα λίπους μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες παραλλαγές: από συνθετικό ή ακρυλικό (διαθέσιμο), αλλά και από αλουμινόχαρτο (επαναχρησιμοποιήσιμο). Το αλουμίνιο θα σας εξυπηρετήσει όσο και ο ίδιος ο εξοπλισμός. Δεν χρειάζεται αντικατάσταση - μόνο σε περιοδικό καθαρισμό. Το κύριο πράγμα είναι να το κάνουμε εγκαίρως, διαφορετικά η αποδοτικότητα της συσκευής μειώνεται.

Εάν η κεκλιμένη κουκούλα λειτουργεί χωρίς εξαερισμό στον εξαερισμό, πρέπει να είναι εξοπλισμένο με ένα φίλτρο άνθρακα, το οποίο είναι υπεύθυνο για πιο εκλεπτυσμένο καθαρισμό και συγκράτηση οσμών. Εγκαθίσταται αμέσως μετά το λίπος. Στην καρδιά του στοιχείου είναι ένα ποιοτικό προσροφητικό, του οποίου ο ρόλος παίζεται από ενεργό άνθρακα. Δυστυχώς, είναι αδύνατο να γίνει επαναχρησιμοποιήσιμο ένα απορροφητικό είδος. Επομένως, το φίλτρο άνθρακα χρειάζεται περιοδική αντικατάσταση.

Χάρη στο πολλαπλό σύστημα φιλτραρίσματος και ισχυρούς κινητήρες, ο κεκλιμένος αέρας καθαρίζει τον αέρα ποιοτικά, σχεδόν καθόλου κατώτερο από αυτό το παραδοσιακό μοντέλο θόλου.

Η ελκυστικότητα των κεκλιμένων κουκούλες

Οι κεκλιμένες κουκούλες είναι οι πλέον κατάλληλες για τη δημιουργία ενός μη τυποποιημένου και μοντέρνου μοντέρνου εσωτερικού χώρου. Μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων διαφορετικών μεγεθών και με διαφορετικά χρώματα σας επιτρέπει να επιλέξετε μια συσκευή που ταιριάζει σε οποιοδήποτε σετ κουζίνας. Μπορεί να γίνει όχι μόνο ένας καθαριστής αέρα, αλλά και ένα φωτεινό εξάρτημα.

Μια ποικιλία χρωμάτων διευκολύνει την προσαρμογή της συσκευής σύμφωνα με το στυλ και τη σχεδίαση του εσωτερικού της κουζίνας και σας επιτρέπει επίσης να το συνδυάσετε με το χρώμα άλλων οικιακών συσκευών.

Ασπρόμαυρες αποχρώσεις - η επιλογή των εραστών των κλασικών. Στο παραδοσιακό εσωτερικό, μπεζ-καφέ και γκρι-καφέ μοντέλα ταιριάζουν επίσης καλά. Φαίνεται ωραίος συνδυασμός κλασικών χρωμάτων με φωτεινά χρώματα. Για παράδειγμα, μια λευκή κίτρινη κουκούλα μπορεί να δημιουργήσει ένα φωτισμό σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Η συσκευή είναι καφέ με λευκά ή γκρι θραύσματα που συνδυάζονται με σχεδόν όλα τα έπιπλα κουζίνας.

Αλλά το πιο δημοφιλές για τις κεκλιμένες κουκούλες είναι ακόμα μαύρο. Σε αυτή την έκδοση, οι συσκευές είναι παρόμοιες με αυτές των τηλεοράσεων LCD. Τα μονόχρωμα πάνελ μπορούν να διακοσμηθούν με μοτίβα ή μοτίβα.

Για την ανάπτυξη της εμφάνισης των συσκευών εξαγωγής, πολλές εταιρείες προσελκύουν διάσημους σχεδιαστές και σεφ. Τα αποκλειστικά μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ακριβά υλικά, διακοσμημένα με συνθέσεις κρυστάλλων Swarovski και καλλιτεχνική ζωγραφική.

Εγκατάσταση κεκλιμένων κουκούλας είναι δυνατή σε κουζίνες, διακοσμημένες σε οποιαδήποτε στυλιστική λύση - από την κλασική μέχρι την avant-garde. Τα μοντέλα από μέταλλο και γυαλί με σαφή γεωμετρικά σχήματα θα είναι πολύ κατάλληλα στο εσωτερικό της υψηλής τεχνολογίας και του μινιμαλισμού. Το μοντέλο με καμπύλη υπό μορφή ημισφαιρίου θα εισαγάγει μια γεωμετρική έμφαση στο μοντέρνο σχεδιασμό.

Εάν το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με αρτ νουβό στιλ, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μοντέλο από γυαλί. Μπορεί να είναι λευκό, μπεζ ή μαύρο - όλα εξαρτώνται από τη συνολική στιλιστική απόφαση της κουζίνας και το χρώμα των επίπλων.

Σε ένα εσωτερικό όπου επικρατούν ήσυχα χρώματα, μια φωτεινή προφορά θα είναι μια συσκευή με εκτύπωση στον πίνακα εργασίας. Για το κλασικό εσωτερικό, μπορείτε να αγοράσετε ένα μοντέλο σε ένα πλαίσιο που μοιάζει με μια εικόνα σε μια μπαγκέτα.

Εύκολη εγκατάσταση

Πριν αγοράσετε και εγκαταστήσετε μια κεκλιμένη κουκούλα πρέπει να καθορίσετε το μέγεθός της. Όπως και ο τρούλος, οι διαστάσεις αντιστοιχούν στις διαστάσεις των στάνταρντ εστίες. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι τα πλάτη των 60 και 90 cm. Για μια συμπαγή πλάκα, μια συσκευή πλάτους 50 cm είναι αρκετά κατάλληλη.

Είναι ευκολότερο να εγκαταστήσετε μια κεκλιμένη κουκούλα από μια θωρακισμένη κουκούλα. Ο σχεδιασμός τους προβλέπει έναν σύντομο αγωγό, ο οποίος δεν έχει γόνατο, ο οποίος έρχεται πλήρης με τη συσκευή. Ένα μοντέλο με σύστημα ανακύκλωσης ανακυκλοφορίας τοποθετείται ακόμα πιο εύκολα, καθώς δεν απαιτεί σύνδεση με τον εξαερισμό.

Ένα κεκλιμένο μοντέλο δεν θα είναι μια πολύ καλή επιλογή αν η κουζίνα είναι μια περιοχή εργασίας νησί. Ωστόσο, οι περισσότερες κουκούλες έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται στον τοίχο πάνω από τη σόμπα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να αγοράσετε μια παραδοσιακή θόλο κουκούλα.

Η εγκατάσταση των κεκλιμένων απορροφητήρων πραγματοποιείται σε κανονική λειτουργία και δεν διαφέρει από την εγκατάσταση των παραδοσιακών επιλογών. Εάν η συσκευή δεν χρειάζεται να συνδέσει τον αγωγό, συνδέεται στον τοίχο με πείρους και βίδες στο κιτ. Το μόνο που πρέπει να παρέχεται είναι η πρόσβαση στην εξουσία. Για μια συσκευή που λειτουργεί με βάση την αρχή της αφαίρεσης αέρα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε επιπλέον ένα σωλήνα εξαερισμού και να σφραγίσετε όλους τους αρμούς.

Στον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα βρείτε τόσο θολωτούς όσο και κεκλιμένους κουκούλες Jetair. Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, μια ποικιλία σχεδιαστικών λύσεων, διάφορες τεχνικές προδιαγραφές και μια κατηγορία τιμών είναι όλα όσα είναι απαραίτητα για να αγοράσετε τη συσκευή που είναι ιδανική για την κουζίνα σας. Επικοινωνώντας με τους διευθυντές μας, μπορείτε να πάρετε επαγγελματικές συμβουλές.

Οι καλύτερες κεκλιμένες κουκούλες: φωτογραφία, χαρακτηριστικά, τιμές, κριτικές

Έχουμε συλλέξει για εσάς φωτογραφίες, προδιαγραφές, τιμές και κριτικές για τις καλύτερες κουκούλες.

MAUNFELD TOWER G 60 λευκό

από 8769 ρούβλια. μέχρι 10.999 ρούβλια.

Κριτικές για MAUNFELD TOWER G 60 λευκό

Πλεονεκτήματα

Η κουκούλα είναι απλά τέλεια! Έχω κουζίνα σε σοφίτα και είναι πολύ οργανικά ενσωματωμένη σε αυτό με ασυνήθιστο σχεδιασμό και ευχάριστη σκιά λευκού χρώματος. Εγκαταστάθηκα από επαγγελματίες, γι 'αυτό πιστεύω ότι αυτό μου χρησίμευσε και ως συν. Τεχνικά χαρακτηριστικά του ίδιου επιπέδου - και τραβά το τηγανητό ψάρι και να ξεφύγουν από το γάλα, καλά, όλα τα πιο δυσάρεστη μυρωδιά του μαγειρέματος για λίγα λεπτά, αλλά λειτουργεί πολύ ήσυχα, μεγάλη μου βοηθός στην κουζίνα!

Μειονεκτήματα

Ενώ δεν βρέθηκαν καθόλου ελαττώματα

Asko CW4924B

από 61800 τρίψτε. μέχρι 61800 ρούβλια.

Κριτικές για Asko CW4924B

Πλεονεκτήματα

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, ο αποτελεσματικός, καλός φωτισμός είναι αξιόπιστος, λειτουργεί αθόρυβα. Αξίζει τα χρήματά σας.

Μειονεκτήματα

Δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κάποια μειονεκτήματα.

Σχόλιο

Πριν από δύο μήνες αγόρασα μια κουκούλα, το εγκατέστησα μόνος μου (πολύ απλά). Η κουκούλα λειτουργεί καλά, η μυρωδιά δεν εξαπλώνεται σε όλο το διαμέρισμα, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει πόρτα στην κουζίνα και κουζίνα 9 m2. Συμβουλεύω όλους.

Πλεονεκτήματα

Όμορφο σχέδιο, αρκετά ισχυρό, φωτεινό οπίσθιο φωτισμό, διάσημος κατασκευαστής.

Μειονεκτήματα

μπορεί να είναι ελαφρώς θορυβώδες (στην ισχυρότερη ισχύ)

Σχόλιο

Αγοράστηκε για 50 χιλιάδες, η οποία για τα μοντέλα αυτού του τύπου είναι πολύ φθηνή. ανταποκρίθηκαν πλήρως στις προσδοκίες μου.

Πλεονεκτήματα

εξαιρετική αξία για τα χρήματα

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Ήμουν ήδη εξοικειωμένος με την εταιρεία Asko, όταν επιλέγουν μια κουκούλα για την κουζίνα σε ένα νέο διαμέρισμα, και ήταν σχετικά καλή τη γνώμη της, γι 'αυτό επέλεξα Asko και πλάτος που δεν υπερβαίνει τα 90 εκ. Το μοντέλο μου άρεσε αμέσως το βλέμμα, στην πραγματικότητα, είναι ακόμη πιο διάσημο. Το μαύρο χρώμα φαίνεται καλό, κατά τη γνώμη μου, και δεν είναι τόσο αισθητή ρύπανση. Όσον αφορά τον θόρυβο, νομίζω ότι αυτή η κουκούλα είναι πολύ αποδεκτή. Στο χαμηλότερο - γενικά ήσυχο, στο 3 - εντελώς ανεκτό. Θα ήθελα επίσης να επιστήσω την προσοχή στη δύναμη έλξης: δεν είναι υπερβολικά ισχυρή, αλλά απλά καλή, αντιμετωπίζει το έργο της σε δωμάτια μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Πλεονεκτήματα

το σχέδιο είναι όμορφο, φαίνεται κομψό στην κουζίνα, η κλίση είναι πολύ βολικό, δεν αγγίζετε το κεφάλι σας, μυρίζει καλό ακόμη και σε ένα.

Μειονεκτήματα

η τιμή θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη

Σχόλιο

Γυαλισμένο μαύρο γυαλί με ένα κομψό φάλτσο που βρίσκεται σε εργονομική γωνία, επιτρέποντάς σας να παρασκευάζουν τα γεύματα ελεύθερα και αποτελεσματικά την αφαίρεση ρύπων. Ο φωτισμός του χώρου εργασίας είναι ισορροπημένος και ομοιόμορφος.
Για να λειτουργήσετε την κουκούλα στη λειτουργία ανακύκλωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθολικό φίλτρο άνθρακα, το οποίο αγοράζεται ξεχωριστά.

Πλεονεκτήματα

Πολύ ήσυχο, κομψό σχέδιο, καλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας.

Μειονεκτήματα

Παραμένει δακτυλικά αποτυπώματα σε ανοξείδωτο χάλυβα στην περιοχή του διακόπτη.

Σχόλιο

Μοντέλο με άφθονη ισχύ που σας επιτρέπει να περιλαμβάνει μόνο πρώτης τάξεως, νομίζω ότι αυτό δίνει ένα πολύ πιο ήσυχο από ό, τι για να αγοράσει το ίδιο μοντέλο, αλλά με ασθενέστερο τουρμπίνες. Ευχάριστα ευτυχής που η κουκούλα που σε όλη την περιοχή, ακόμη και στη μέση. Ο ατμός απλά εξαφανίζεται χωρίς να αφήνει ίχνη στο μέταλλο. Το φίλτρο αλουμινίου αφαιρείται εύκολα και καθαρίζεται.

MAUNFELD Cascada Trio 60 μαύρο

από 10740 ρούβλια. έως και 13999 ρούβλια.

Κριτικές για MAUNFELD Cascada Trio 60 μαύρο

Πλεονεκτήματα

Σχεδιασμός, προδιαγραφές, ευκολία χρήσης

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Όταν η κουζίνα έπρεπε να αγοράσει μια κουκούλα που επιλέχτηκε μεταξύ αρκετών μοντέλων της εταιρίας Maunfeld. Η εξαγωγή Maunfeld Cascada Trio 60 black μας άρεσε πολύ τόσο από την άποψη των τεχνικών χαρακτηριστικών και του σχεδιασμού. Πολύ βολικό μέγεθος, ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, χαμηλό επίπεδο θορύβου, σχεδιασμένο για μεγάλη κουζίνα. Ευχαριστημένος και σχεδιασμένος, απλός και κομψός, τίποτα περιττό. Έχουν καθιερωθεί, χωρίς προβλήματα.

Πλεονεκτήματα

καλή ισχύς, ηλεκτρονικός έλεγχος, εξαγωγή καπνού

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Παραγγείλακα την κουκούλα MAUNFELD Cascada Trio 60 σε μαύρο χρώμα για την κουζίνα σε μια νέα εξοχική κατοικία. Επέλεξα αρχικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο μοντέλο ήταν καλύτερο να αγοράσω, αλλά χαίρομαι που η επιλογή έπεσε σε αυτό το καπό. Φαίνεται μέτριο, αλλά ταυτόχρονα ακριβό, δεν καταναλώνει πολλή ηλεκτρική ενέργεια, χαμηλό θόρυβο και εξαιρετική κυκλοφορία. Προστέθηκαν στον τοίχο χωρίς προβλήματα.

Πλεονεκτήματα

σχεδιασμός, ισχύς, μακρύ καλώδιο, εύκολη λειτουργία, εύκολος καθαρισμός, ήσυχη,

Σχόλιο

Το Maunfeld Cascada Trio 60 έχει χρησιμοποιηθεί για δυόμισι μήνες και είναι πολύ ικανοποιημένο. Η εξάτμιση είναι υγιής από κάθε άποψη: πρώτον, ένα απλό αλλά κομψό σχέδιο. Δεύτερον, είναι όμορφο εφελκύει στον καπνό, λόγω του οποίου η κουζίνα δεν είναι σχεδόν καπνιστή. Είναι εύκολο στη χρήση, ακόμα και ένα παιδί, και το δίχτυ καθαρίζεται πολύ απλά. Με την ευκαιρία, επίσης, δεν κάνει πολύ θόρυβο. Σε γενικές γραμμές, μεταξύ παρόμοιων αποσπασμάτων, το Maunfeld Cascada Trio 60 είναι το καλύτερο. Σας συνιστώ!

Πλεονεκτήματα

Σχόλιο

Εξαιρετικό μοντέλο, επιλέξαμε μακρά μεταξύ αυτού και ενός άλλου μοντέλου, αλλά αγόρασε ακόμα αυτό. Μου αρέσει το ίδιο το σχέδιο, ο τοίχος φαίνεται πολύ ωραίο και μοντέρνο, θα ταιριάζει απόλυτα κάτω από το εσωτερικό της κουζίνας, και όχι πολύ προεξέχει από τον τοίχο που ήταν σημαντικό για εμάς. Στο έργο της κανένα παράπονο και δεν μπορεί να είναι, λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, και το κύριο πράγμα που αντλεί τέλεια, ακόμη και τη μυρωδιά διάδρομο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος καμία προηγούμενη κουκούλα, έτσι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Υπάρχουν πολλές ταχύτητες και επισημάνσεις. Όσον αφορά την πρακτικότητα, όλα είναι εξαιρετικά, καθαρά και καθαρά, δεν υπάρχουν λεκέδες και ίχνη εκμετάλλευσης.

Πλεονεκτήματα

σχεδιασμός, ευκολία ρύθμισης

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Έχετε ψάξει κουκούλα που ταιριάζει με το σχέδιο στο εσωτερικό της κουζίνας μας, τελικά βρέθηκε - μαύρο Maunfeld Cascada Trio 60, δεν μετανιώνω ούτε μια σταγόνα που εγκαταστάθηκαν σε αυτή την έκδοση! Ενώ όλοι είναι ευχαριστημένοι με τις λειτουργίες τους να αντιμετωπίσουν την πύλη - μυρίζει καλά τραβά, τίποτα δεν γίνεται αισθητό μετά την εργασία της, στη διαχείριση ενός απλού και κατανοητού, θορυβώδους λίγο. Είναι καθαρισμένο απλά και εύκολα, είναι βολικό για την ερωμένη. εύκολο να το τοποθετήσετε, ο ίδιος ο σύζυγος αντιμετώπισε την εγκατάσταση. Σε γενικές γραμμές, βρήκε μόνο κάποια πλεονεκτήματα. Σε γενικές γραμμές, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την εξαγορά, δεν έχουμε παράπονα για το έργο της κουκούλας!

Asko CW4924S

από 61800 τρίψτε. μέχρι 61800 ρούβλια.

Κριτικές για Asko CW4924S

Πλεονεκτήματα

Δεν είναι δυνατά, ωραία, αξιόπιστα.

Μειονεκτήματα

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ανοξείδωτος. Σκουπίστε το μαρτύριο. Αλλά ήξερα τι ήταν.

Σχόλιο

Την αγόρασε στη ντάκα. Φτάνει τέλεια ακόμη και στην πρώτη ταχύτητα, δεδομένου ότι το δωμάτιο είναι μεγάλο. Η κλάση φαίνεται. Φωτίζει καλά την πλάκα και ανάβει αυτό το φως όταν θέλω να φτιάξω ένα θωρακισμένο φως. Επέλεξα πολύ, διάβασα πολλές κριτικές και έψαχνα για αξιόπιστα και καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά, και όχι μόνο εγώ, αλλά η μητέρα μου, όταν μαγειρεύω στη ντάκα. Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά.

Πλεονεκτήματα

μινιμαλισμός, εξαιρετικό σχέδιο, δουλεύει ήσυχα, εκτός από 4 ταχύτητες.

Μειονεκτήματα

Δεν έμαθα για 3 μήνες εργασίας.

Σχόλιο

τέλεια αναμειγνύονται στο εσωτερικό της κουζίνας

Πλεονεκτήματα

όμορφο, κομψό. Πολύ ήσυχο, υπάρχει ένας χρονοδιακόπτης, ένας καλός οπίσθιος φωτισμός. Στο σχέδιο εργασίας, δεν υπάρχουν ακόμη παρατηρήσεις. Απλός έλεγχος αφής.

Μειονεκτήματα

μέχρι να το βρω, μόλις το αγόρασα.

Σχόλιο

Πολύ άξια επιλογή για αυτά τα χρήματα. Επιλέγουν το ίδιο στην εμφάνιση, αλλά και από τα χαρακτηριστικά ήταν επίσης καλό. 1 ταχύτητα είναι σχεδόν χωρίς ήχο, 4 είναι περισσότερο από ανεκτή, δεν υπάρχουν αισθήσεις του αεροπλάνου)

Πλεονεκτήματα

άνετα και όμορφα

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Αγόρασα και εγώ ένα νέο διαμέρισμα. Λειτουργεί ήσυχα και είναι αρκετά ισχυρή. Η κουζίνα μου έχει 16 τετράγωνα. Cope.

Πλεονεκτήματα

- Ήσυχη, υπό τις συνθήκες ενός διαμερίσματος της πόλης έναν σημαντικό ήχο μόνο για 4 χωρητικότητες.
- Ο οπίσθιος φωτισμός LED εκπέμπει ένα απαλό, μη ερεθιστικό φως.
- Χρονοδιακόπτης ύπνου - είναι πολύ βολικό!
- Το φίλτρο καθαρίζεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Μειονεκτήματα

δεν έχει ακόμη εντοπιστεί

Σχόλιο

Σε 4 τροφοδοσία, με το παράθυρο κλειστό στην κουζίνα, είναι δύσκολο να ανοίξει η πόρτα της κουζίνας (έχουμε μια κουζίνα των 10m2), έτσι αυτό είναι μια ισχυρή έλξη.

Asko CW 4985S

από 79800 ρούβλια. έως 79800 ρούβλια.

Κριτικές για Asko CW 4985S

Πλεονεκτήματα

υψηλή απόδοση, υπάρχει ένα χρονόμετρο, η ποιότητα των υλικών

Μειονεκτήματα

Δεν κατάλαβα αμέσως τη διοίκηση

Σχόλιο

Για πολύ καιρό έψαξα προσεκτικά τις απορροφητικές κουκούλες Asko, καθώς οι περισσότεροι από τους γνωστούς μου συναντήθηκαν και όλοι τους επαίνεσαν. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε την παλιά σας κουκούλα σε κάτι πιο ισχυρό και ήσυχο. Αυτό το μοντέλο φάνηκε να είναι βέλτιστο, επειδή έχει μεγάλη ισχύ και η κουζίνα είναι αρκετά μεγάλη (19 τ.μ.). Κυρίως ανησυχούσε για τον θόρυβο, αλλά όπως αποδείχθηκε μάταια. Πάντα μαγειρεύω στη 2η ταχύτητα, επειδή η κουκούλα είναι πολύ ισχυρή, έτσι δεν υπάρχει πολύς θόρυβος, ο βραστήρας βράζει πολύ περισσότερο.

Πλεονεκτήματα

Δεν υπάρχει θόρυβος, όμορφο μοντέλο

Μειονεκτήματα

κατά τη γνώμη μου ένα ευχάριστο μοντέλο

Σχόλιο

Είμαι νοικοκυρά με εμπειρία.) Και η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο στο οποίο περνά σχεδόν τη μισή ζωή μου. Έχουμε πολλά να μαγειρέψουμε, έχουμε μια μεγάλη οικογένεια. Πριν αγοράσετε αυτό το μοντέλο, χρησιμοποιήσαμε μια απλή ενσωματωμένη κουκούλα. Τραγούσαμε κυριολεκτικά με τον συνεχή ενοχλητικό της θόρυβο! Τολμήστε να αλλάξετε σε αυτό το μοντέλο και δεν το μετανιώσατε. Η διαφορά είναι κολοσσιαία. Εκτός από το γεγονός ότι ο θόρυβος είναι αποδεκτός ακόμη και με 3 ταχύτητες (έως και 50 dB σε ένα smartphone), αυτός ο εκτοξευτής είναι όμορφος, οργανικά χωράει στην κουζίνα 18 μέτρα.

Πλεονεκτήματα

Δεν είναι δυνατά, όμορφα.

Μειονεκτήματα

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ανοξείδωτος. Σκουπίστε το μαρτύριο. Αλλά ήξερα τι ήταν.

Σχόλιο

Την αγόρασε στη ντάκα. Φτάνει τέλεια ακόμη και στην πρώτη ταχύτητα, δεδομένου ότι το δωμάτιο είναι μεγάλο. Η κλάση φαίνεται. Φωτίζει καλά την πλάκα και ανάβει αυτό το φως όταν θέλω να φτιάξω ένα θωρακισμένο φως. Επέλεξα πολύ, διάβασα πολλές κριτικές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά, και όχι μόνο εγώ, αλλά η μητέρα μου, όταν μαγειρεύω στη ντάκα. Λειτουργεί ωραία. Αγκαλιάζει ολόκληρη την κουζίνα. Το χρώμα είναι τέλειο. Εξαιρετικό για το εσωτερικό της κουζίνας μου.

Πλεονεκτήματα

Ο απορροφητήρας διαθέτει κομψό σχεδιασμό, υψηλή απόδοση και ποιότητα

Σχόλιο

Ο σύζυγός μου και εγώ ψάχναμε για πολύ καιρό. Ήθελα να αγοράσω ένα καλό πράγμα για μια λογική τιμή. Η Asko CW4985S ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, απολαμβάνουμε τη σιωπή στην κουζίνα και όταν η κουκούλα είναι ενεργοποιημένη, μπορούμε να μιλάμε ήσυχα, χωρίς να περάσουμε σε υψηλές αποχρώσεις. Και αντιμετωπίζει τέλεια το κύριο έργο. Συστήνω.

Πλεονεκτήματα

Δεν είναι θορυβώδες, κομψό

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Επέλεξα την αρχή του λιγότερου θορύβου σε επαρκώς υψηλή ισχύ. δυστυχώς, έπρεπε να πληρώσει για αυτό) Αλλά αξίζει τον κόπο. εξαιρετική κουκούλα, εύκολο στη χρήση. Πολύ κομψή εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος, σας συνιστώ.

Asko CW4624S

από 56800 ρούβλια. έως 56800 ρούβλια.

Κριτικές για Asko CW4624S

Πλεονεκτήματα

1. Κομψή
2. Προσιτό μεταξύ αναλόγων άλλων εμπορικών σημάτων
3. Εκτελεί τις λειτουργίες του κατά 100%

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Εξαιρετική κουκούλα. Τίποτα κατώτερο από το Miele, ένα παρόμοιο σχέδιο, αλλά 3 φορές υψηλότερο στην τιμή. Εκτελώ όλες τις λειτουργίες μου 100%, αλλά δεν χρειάζομαι άλλους. Σε μένα έχει τελείως συγχωνευθεί με ένα σετ κουζίνας. Η αγορά μου είναι πολύ ικανοποιημένη και το συνιστώ σε όλους.

Πλεονεκτήματα

χωρητικότητας
άνετο και ευαίσθητο αισθητήρα
ευκολία πλυσίματος
χαμηλό θόρυβο (θορυβώδης μόνο στην 4η ταχύτητα)
σχεδιασμό

Σχόλιο

Πάντα πίστευα ότι τα εκχυλίσματα λειτουργούν αρκετά δυνατά, τουλάχιστον παλιό μας κουκούλα (περίπου πριν από δέκα χρόνια, το αγόρασε) πραγματικά κάνει ένα θόρυβο εδώ σχεδόν ακούσει τη δουλειά της αντλεί μυρίζει πολύ καλό, η ίδια μυρωδιά του γαρίδες ή κοτόπουλο σούπα στο διπλανό δωμάτιο εκεί. Ναι, και ο καπνός του τσιγάρου (ο σύζυγός μου καπνίζει στην κουζίνα).

Πλεονεκτήματα

καλό κράτημα, όμορφο και εύκολο έλεγχο αφής

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Στην κουζίνα μας ψάχναμε για έναν ανοξείδωτο κουκούλα με χειριστήρια αφής. Χρησιμοποιήσαμε 3 μήνες, απορροφητήρα μου άρεσε, που φαίνεται μεγάλο, καλό τμήματα (φυσικά, η μυρωδιά του καμένου γάλακτος δεν θα σώσει αν διαφύγει, όπως αφελώς πιστεύεται), αλλά μετά από 3 μήνες της υποχρεωτικής χρήσης ezhedenevnogo δεν έχω βρει πάνω από τα ντουλάπια των μονάδων της κουζίνας του λίπους. Έχει έναν εξαιρετικό αισθητήρα, λειτουργεί τέλεια, πολύ πιο υπάκουα από το τηλέφωνό μου))) Ενσωματωμένοι λαμπτήρες φωτίζουν άνετα την κουζίνα. Σε γενικές γραμμές, μια εξαιρετική κουκούλα! Σας συνιστώ!

Πλεονεκτήματα

1. Καλή ποιότητα
2. 4 ταχύτητες τροφοδοσίας αέρα, και στην 2η ταχύτητα (και όπως δείχνει η πρακτική, συνήθως περισσότερο και όχι απαραίτητο) δεν λειτουργεί δυνατά, τουλάχιστον να παρακολουθήσετε τηλεόραση δεν παρεμβαίνει!
3. Φίλτρο αλουμινίου που μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.
4. Κουμπιά αφής
5. 2ετής εγγύηση από τον κατασκευαστή (όχι μικρός αριθμός επίσημων δοκιμών) 6. Εξαιρετική σχεδίαση

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Πολύ όπως. Στις ταχύτητες 3 και 4, σπάνια χρησιμοποιούμε το δεύτερο. 4 περιλαμβάνονται κυρίως εάν παρασκευάζονται αμέσως σε 4 καυστήρες. Σε σύγκριση με άλλες επιχειρήσεις, η τιμή δεν είναι αρκετά υψηλή.

MAUNFELD Cascada Quart 60 λευκό

από 13150 ρούβλια. έως 13.170 ρούβλια.

Κριτικές για MAUNFELD Cascada Quart 60 λευκό

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Κάποιος θα πει για λογαριασμό της διοίκησης: πραγματικά επαφή.

Πλεονεκτήματα

σχεδιασμό, απόδοση, ήσυχη εργασία

Μειονεκτήματα

Δεν έχω ακόμα βρει

Σχόλιο

Ακόμη και στην αρχή της ανακαίνισης του στούντιο διαμερίσματός του, πέρασε πολύ καιρό ψάχνοντας για μια καλή, υψηλής ποιότητας και λειτουργική κουκούλα, έτσι ώστε όταν το μαγείρεμα της μυρωδιάς των τροφίμων δεν τρώγεται στα έπιπλα. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μου έπεσε στο Maunfeld Cascada Quart 60, αν και υπήρχαν και άλλα ενδιαφέροντα μοντέλα. Το κύριο και σημαντικό πλεονέκτημα, που μου δωροδόκησε - είναι η αθόρυβη λειτουργία. Σε γενικές γραμμές, μπορώ να πω ότι το μοντέλο αντιμετωπίζει τις λειτουργίες του, δεν είναι ιδιότροπο στη συντήρησή του και μοιάζει πολύ με το κομψό σχεδιασμό του.

Πλεονεκτήματα

Ισχυρός, σχεδόν αθόρυβος, έλεγχος αφής, βαλβίδα αντεπιστροφής

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Πρόσφατα αγόρασε αυτή την κουκούλα και ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Αρχικά, θεωρήσαμε μια άλλη έκδοση της κουκούλας, δεν θα αναφέρω τον κατασκευαστή, έτσι ώστε να μην θεωρούνται αντι-διαφημιστικά. Αλλά δεν υπήρχε έλεγχος αφής, φίλτρο λίπους και βαλβίδα αντεπιστροφής, αλλά σε αυτήν την κουκούλα όλα αυτά είναι διαθέσιμα, αν και το κόστος είναι περίπου το ίδιο. Χαίρομαι με την ήσυχη δουλειά, σχεδόν δεν ακούγεται. Δεν επηρεάζει τη δύναμή του, τραβάει όλα αυτά τα λίπη, μυρωδιές κλπ. Τώρα, όταν τηγανίζετε ακόμη και κοτολέτες ή πατάτες, δεν υπάρχει ούτε μια ένδειξη αυτού στο δωμάτιο. Μου άρεσε επίσης η διαθεσιμότητα του χρονοδιακόπτη, μπορείτε να συντονίσετε το on / off. Η κουκούλα φαίνεται κομψή, ταιριάζει καλά στην κουζίνα μας.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Πολύ καλή κουκούλα, καλύπτει αρκετά το έργο τους. Οι διαστάσεις για τις συνήθεις κουζίνες, για το ορυχείο ήρθαν τέλεια. Δεν ήταν απαραίτητο να καλέσετε τον πλοίαρχο, είναι τόσο εύκολο να εγκαταστήσετε ότι ο ίδιος ο σύζυγος αντιμετώπισε αυτό το καθήκον. Και το χρώμα είναι όμορφη, δεν υπάρχει τίποτα που το λευκό δεν είναι τόσο πολύ δεν παίρνουν βρώμικο, σκουπίστε εύκολα και το νέο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ ήσυχο, σε σύγκριση με την κουκούλα που αγόρασε η μητέρα μου, η δική μας δεν ακούγεται καθόλου. Ρωγμές στην επιλογή, αυτό είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να εξαγάγετε Maunfeld Cascada Quart 60, και ο σύζυγός μου αγόρασε αυτό ως μητέρα, και τώρα ήταν ευγνώμων που έχω τον έπεισε, και θα το κλείσει, δεν είναι λίγο θλιβερό.

Πλεονεκτήματα

ο έλεγχος αφής είναι πολύ καλύτερα κουμπιά και πάνω από όλα έπαινος. Χρησιμοποιώ και πραγματικά ωραίο είδος δαπανώνται χρήματα))
δεν βουίζει, δεν σφυρίζει, ακόμη και ο θόρυβος του αέρα δεν είναι πολύ ακουστικό - όλα όπως θέλετε.
πραγματικά άρεσε, συν πολλά, είναι μόνο μια φορά για να ενεργοποιήσετε το μαγείρεμα και να ακούσετε πώς λειτουργεί.

MAUNFELD Cascada Quart 60 μαύρο

από 11620 ρούβλια. μέχρι 11.630 ρούβλια.

Κριτικές για MAUNFELD Cascada Quart 60 μαύρο

Πλεονεκτήματα

Χαριτωμένο,. δεν είναι ακριβό,. βολικό για το μανδύα.

Μειονεκτήματα

Ίσως δεν το έκανα.

Σχόλιο

Η σύζυγος πήρε, τζάκι στο δωμάτιο που χρειάζεται. Κάποιος έχει μια φίλη και μερικές φορές συναντά εκεί και πρέπει να το κάνουμε. Βρέθηκε ένα έτοιμο τζάκι, αλλά του προσφέρθηκε ένα τζάκι Elica Elektra λευκό. Δεν ήταν εναρμονισμένη με τη σύνθεση χρωμάτων του δωματίου, και το βλέμμα της κουκούλας δεν ήταν πολύ. Βρήκε μια αξιοπρεπή επιλογή σε αυτό το κατάστημα MAUNFELD Cascada Quart 60 μαύρο. Φαίνεται πολύ ωραία και η τιμή είναι δύο φορές φθηνότερη. Μετά την εγκατάσταση, εκτελεί τα καθήκοντά του καλά. Την επόμενη μέρα μετά την εγκατάσταση, ολόκληρο το κοπάδι φίλων της μπάλας βρίσκεται στις θέσεις μας.

Πλεονεκτήματα

συμπαγή, τιμή, απόδοση

Μειονεκτήματα

μερικές φορές υπάρχουν παράξενοι θόρυβοι στην εργασία

Σχόλιο

Μετά την αλλαγή της θέρμανσης και την αγορά ενός σόμπα αερίου, υπήρχε ανάγκη για μια κουκούλα. Δεν θα πω ακριβώς ποια τοποθεσία διατάχθηκε, αλλά μαζί με την παράδοση η τιμή βγήκε περίπου 12 χιλιάδες ρούβλια. Για την κουζίνα μου σε 16 τ.μ. αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, επειδή είναι μικρή και έχει καλές επιδόσεις. Χρησιμοποιώ 3 μήνες, με τη λειτουργία και τον καθαρισμό των ειδικών προβλημάτων δεν ήταν.

Πλεονεκτήματα

Αρχικό σχεδιασμό και καλή ποιότητα

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Είμαι πολύ ευτυχής που ο σύζυγός μου και εγώ ακόμα αγόρασε αυτό το πολυτελές κουκούλα. Αρχικά δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε για την επιλογή εδώ και πολύ καιρό, αλλά όταν το είχαμε φέρει και το είδαμε ζωντανό, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε χάσει. Φαίνεται πολύ διάσημο και πρωτότυπο, ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό και τονίζει απόλυτα τη συνολική εμφάνιση της κουζίνας. Ιδιαίτερα άρεσε ότι είναι κατασκευασμένο από μαύρο γυαλί με φωτισμό αλογόνου, το δίνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Ο έλεγχος είναι βολικός, υπάρχουν αρκετοί τρόποι σχεδίασης της ταχύτητας, δεν κάνει πολύ θόρυβο κατά τη λειτουργία. Απλά ευχαριστεί ότι οι διαστάσεις είναι μικρό. Γενικά, ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με την αγορά.

Πλεονεκτήματα

Σχόλιο

Cool κουκούλα, χαρούμενος που σταματήσαμε σε αυτό το μοντέλο, μετά την εγκατάσταση φαίνεται πολύ καλή. Οι διαστάσεις είναι καλές, δεν προεξέχουν πολύ από τον τοίχο, δεν το αγγίζω κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Ο οπίσθιος φωτισμός είναι πολύ καλός, καλά, και το πιο σημαντικό, αντλεί τέλεια όλες τις μυρωδιές, τώρα δεν κλείνω ούτε την πόρτα στην κουζίνα και δεν υπάρχει ακόμη μυρωδιά από το μαγείρεμα. Όσο για μένα, η επιλογή είναι εξαιρετική, και με μαύρο χρώμα φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα από το λευκό.

MAUNFELD TRENT GLASS 60 μαύρο

από 12348 ρούβλια. μέχρι και 12.350 ρούβλια.

Κριτικές για MAUNFELD TRENT GLASS 60 μαύρο

Πλεονεκτήματα

Σχόλιο

Εξαιρετική κουκούλα, με τον προορισμό του να καλύπτει εκατό τοις εκατό, όταν το μαγείρεμα μυρίζει περισσότερο από την κουζίνα δεν πάει. Με την εγκατάσταση των προβλημάτων δεν προέκυψε, όλα είναι αρκετά απλά. Ιδιαίτερα ευτυχής που εργάζεται πολύ ήσυχα. Ο οπίσθιος φωτισμός είναι καλός, μπορείτε να δείτε όλα όσα συμβαίνουν ακόμη και χωρίς τον κύριο φωτισμό στην κουζίνα. Άνετα στη συντήρηση, το λίπος απορροφάται εύκολα από την επιφάνεια της κουκούλας.

Πλεονεκτήματα

Ικανοποιητική τιμή, ποιότητα, απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας

Μειονεκτήματα

Στην κατηγορία αυτή, απλώς δεν υπάρχουν

Σχόλιο

Στο νέο διαμέρισμα στην πρίζα ήταν απαραίτητο να εγκαταστήσετε την κουκούλα ή το κανονικό ντους δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει. Αρχικά επιλέξατε μεταξύ ELEYUS TROY 60 και TRENT GLASS 60, αλλά τελικά εγκαταστάθηκαν στην τελευταία. Το κριτήριο τιμής είναι χαμηλότερο, χωρίς να μειώνονται οι τεχνικές δυνατότητες. Από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μπορώ να παρατηρήσω την οικονομική κατανάλωση ενέργειας, το χαμηλό επίπεδο θορύβου, καθώς και την ισχυρή απορρόφηση. Με την τρίτη ταχύτητα σκέφτηκα ότι θα πιπιλίζω) έκανε μια βρύση μέσω του σωλήνα εξαερισμού, αν και έχει τη λειτουργία της μετάβασης στην κανονική κυκλοφορία, κατά βούληση και ανάγκες. Μια καλή συσκευή, συνδυάζει όλα όσα είναι απαραίτητα σε αυτό το θέμα, είμαι ευτυχής στο τέλος.

Πλεονεκτήματα

βιώνοντας ότι οι διαστάσεις δεν ταιριάζουν, ως αποτέλεσμα, η κουκούλα είναι ιδανικά τοποθετημένη. αποτελεσματικά εφιστά

Μειονεκτήματα

: δεν έχει βρει αντιρρήσεις

Σχόλιο

το μικρό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου του Χρουστσόφ που χρειαζόταν επειγόντως μια καλή κουκούλα, ή αλλιώς όλες αυτές οι μυρωδιές από την κουζίνα έφτασαν στην αίθουσα. Επιλέξαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά για καλό λόγο - Maunfeld TRENT GLASS 60. Το εκχύλισμα αντλεί οσμές ευθυμίας, αλλά δεν κάνει πολύ θόρυβο. Το μαύρο χρώμα συνδυάζεται κομψά με το εσωτερικό της κουζίνας μας. Οι διαστάσεις του καλύμματος μας ταιριάζουν επίσης καλά. Έχει εργαστεί για 4 μήνες, ενώ δεν υπάρχουν παράπονα και αξιώσεις στον κατασκευαστή! Με τη διαχείριση γρήγορα βρήκε. Ίσως, για τώρα, το καλύτερο κουκούλα μου.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Σχόλιο

Ζούμε με τον σύζυγό μου και μια κόρη έξι μηνών σε ένα μικρό διαμέρισμα δύο δωματίων. Η κουζίνα δεν είναι επίσης πολύ μεγάλη, όταν ένα άτομο είναι υπεύθυνο, το δεύτερο απλά δεν έχει αρκετό χώρο. Κάθε ίντσα μετρήθηκε. Έκαναν επισκευές, αφαιρούσαν το διαμέρισμα μεταξύ της κουζίνας και ένα μεγάλο δωμάτιο για να χαράξουν λίγο περισσότερο χώρο. Έχει γίνει σχετικά ευρύχωρο, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα - οι μυρωδιές των τροφίμων στο διαμέρισμα. Πέρασα πολύ καιρό ψάχνοντας για μια τέτοια κουκούλα για να αντιμετωπίσω τις ξένες μυρωδιές, δούλευα ήσυχα και δεν κτύπησε το κεφάλι της. Μπήκα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην επικλινή κουκούλα Maunfeld TRENT GLASS 60. Μετά από μεγάλους διαλογισμούς αγόρασα και δεν το μετανιώσαμε. Χρησιμοποιώ το εκχύλισμα για περίπου τρεις μήνες. Υπέροχα αναμειγνύονται στο εσωτερικό της μικρής κουζίνας μου. Τραύει καλά, οι οσμές απομακρύνονται αποτελεσματικά. Λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν ένα μικρό παιδί κοιμάται στο σπίτι.