Επιλέγουμε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ

Η φροντίδα των δακτύλων και των ποδιών των νυχιών είναι μια δημοφιλής διαδικασία, την οποία ζητούν οι επισκέπτες στα κομμωτήρια και τα κομμωτήρια. Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας καλλυντικών, μια αυξημένη ζήτηση για υπηρεσίες, υπήρξε επείγουσα ανάγκη να χρησιμοποιηθεί υλικό για την επιφανειακή επεξεργασία των νυχιών. Ένα από τα κύρια μέσα εργασίας ενός κοσμετολόγου είναι μια ειδική ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ.

Το μεγαλύτερο μέρος των προσφυγών των πελατών μειώνεται στην κοπή της επιδερμίδας, την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και την εφαρμογή προστατευτικών ή διακοσμητικών επιχρισμάτων. Επειδή η διαδικασία κάλυψης του πλανητικού καρφιού με ειδικό υλικό δεν μπορεί να εκτελεστεί με απόλυτη ακρίβεια, είναι απαραίτητο να αποκόψετε τα υπερβολικά μέρη, λείαντας την επιφάνεια.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας για τη μοντελοποίηση των νυχιών, δημιουργώντας μια εικόνα στα σωματίδια του αέρα της σκόνης που σχηματίζεται από την καταστροφή του στρώματος επίστρωσης από τη συσκευή εισέρχονται στον αέρα. Για λόγους υγιεινής και για την προστασία των αναπνευστικών οργάνων από επιβλαβείς ουσίες, η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ απλά είναι απαραίτητη.

Ο εξοπλισμός είναι μια συσκευή αερισμού-συσπειρωτή που βρίσκεται στην περιοχή εργασίας του κοσμετολόγου. Ο σκοπός της συσκευής είναι να προστατεύσει τον πλοίαρχο και τον πελάτη από ακρυλικά μικροσωματίδια, gel, να αποτρέψει την πιθανότητα οφθαλμικών παθήσεων, αναπνευστικών οργάνων, αλλεργικών αντιδράσεων στα υλικά. Η εγκατάσταση της συσκευής ρυθμίζεται από υγειονομικά-επιδημιολογικά πρότυπα, κανόνες ασφαλείας.

Ταξινόμηση συσκευών

Η ηλεκτρική σκούπα για την επεξεργασία των νυχιών είναι ένας συμπαγής εξοπλισμός, η εργασία της οποίας βασίζεται στο σχέδιο ξένων σωματιδίων σε ειδική δεξαμενή (αντικαταστάσιμη τσάντα). Η συσκευή έχει υψηλή ισχύ, μέση στάθμη θορύβου. Ο συλλέκτης σκόνης είναι συνήθως κατασκευασμένος από πλαστικό, μπορεί να έχει ενσωματωμένο φορητό σχεδιασμό.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις βασικές εκδοχές των ηλεκτρικών σκουπών για ένα ντουλάπι μανικιούρ:

Η παραλλαγή προϋπολογισμού του συλλέκτη σκόνης, έχει μικρές διαστάσεις, εκτελείται πιο συχνά με τη μορφή στήριξης για τα χέρια των πελατών. Ιδανικό για τη διεξαγωγή κινητών μοντέλων νυχιών, επειδή έχει μικρό βάρος, αποδεκτές διαστάσεις, μεταφέρεται εύκολα. Επιπλέον επιλογές για τα μοντέλα μπορεί να είναι η δυνατότητα να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη για να ξεκινήσει ή να τερματιστεί, η παρουσία των φώτων, βελούδο pad για βούρτσα.

Λόγω του μικρού μεγέθους, η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επένδυση για εξοπλισμό για τη μοντελοποίηση των πλακών. Είναι δυνατόν να τοποθετήσετε στην καρέκλα του πλοιάρχου, τη συσκευή φωτισμού, άλλα αντικείμενα επίπλων. Για παράδειγμα, μια μονάδα πεντικιούρ με ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ βολική.

Η κουκούλα είναι μια σταθερή δομή, εγκατεστημένη απευθείας στο τραπέζι μανικιούρ. Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό ενός τέτοιου εκχυλίσματος είναι η μεγάλη χωρητικότητα, η ανθεκτικότητα, η ασφάλεια. Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η εργασία ενός ειδικού, ο εξοπλισμός τοποθετείται κάτω από την επιφάνεια του πάγκου μέσω μιας ειδικής τρύπας και είναι διακοσμημένος με μια μάσκα.

Τα δημοφιλή και δημοφιλή μοντέλα των ενσωματωμένων κουκούλες ήταν προϊόντα ιταλικών, αμερικανικών εταιρειών με πρόσθετες επιλογές. Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει χωρίς διακοπές για αρκετές ώρες, έχει μακρά περίοδο εγγύησης λειτουργίας από τον κατασκευαστή.

Το μειονέκτημα αυτού του μοντέλου ηλεκτρικής σκούπας είναι η ανάγκη να διαταραχθεί η ακεραιότητα του τραπέζι μανικιούρ για μια ειδική εγκατάσταση, υψηλή τιμή και μη μεταφορά. Ο σταθερός εξοπλισμός δεν προστατεύει τον κοσμετολόγο και τον πελάτη από τις χημικές ενώσεις που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ, καθώς η εργασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας πάνω από την ηλεκτρική σκούπα.

Μια παραλλαγή αυτού του εκχυλίσματος αντιπροσωπεύεται από σταθερές και κινητές κατασκευές. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του τύπου ηλεκτρικής σκούπας είναι η παρουσία μιας μονάδας φιλτραρίσματος. Ο συλλέκτης σκόνης θα γίνει ένας απαραίτητος βοηθός του αισθητικού, εξυπηρετώντας μια μεγάλη ροή πελατών για την ημέρα.

Η κουκούλα έχει μια σταθερή δομή, έχει υψηλή ισχύ, είναι σε θέση να καθαρίσει τον αέρα στο δωμάτιο από την πιθανή μόλυνση για το συντομότερο δυνατό χρόνο. Το σώμα του συλλέκτη σκόνης είναι αρκετά μεγάλο ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέρος του δαπέδου του δωματίου. Η κύρια δομή εξαερισμού βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής και ο πρόσθετος εύκαμπτος σωλήνας της κουκούλας φτάνει στην επιφάνεια εργασίας του πλοίαρχου.

Η ηλεκτρική σκούπα είναι ιδανική για κάθε είδους επεξεργασία νυχιών, έχει μεγάλη ισχύ. Οι αρνητικές πτυχές αυτού του μοντέλου είναι η υψηλή κατανάλωση ενέργειας, τα μεγάλα μεγέθη και η αναστάτωση της τοποθέτησης.

Χαρακτηριστικό της εργασίας

Η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ είναι ένα σώμα από πλαστικό ή μέταλλο. Τα πτερύγια εξαερισμού κινούνται από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει ταχύτητα περίπου 2500-3000 rpm.

Λόγω της μεγάλης ταχύτητας, ο αέρας αναρροφάται μέσα στην ηλεκτρική σκούπα και τα βλαβερά εξαρτήματα διαχωρίζονται και ακολουθεί η συσσώρευσή τους στη δεξαμενή. Οι σάκοι σκόνης πρέπει να καθαρίζονται περιοδικά ή να χρησιμοποιούν δοχεία μιας χρήσης.

Η γενική αρχή λειτουργίας της συσκευής είναι παρόμοια με μια οικιακή ηλεκτρική σκούπα. Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά είναι οι μικρού μεγέθους, μικροσκοπικές διαστάσεις της δομής. Κατά βάρος, ο εκχυλιστής μανικιούρ, κατά κανόνα, δεν υπερβαίνει τα 1,5-3 kg., Το επίπεδο θορύβου είναι εντός 48 dB, η ισχύς του κινητήρα είναι περίπου 20-30 W. Η τροφοδοσία της συσκευής παρέχεται μέσω σύνδεσης σε δίκτυο παροχής ρεύματος 220V.

Κριτήρια επιλογής

Αρχικό παράμετρος επιλογής σχέδιο είναι η αρχή του αισθητικού, αν μοντελοποίηση των νυχιών παράγεται αποκλειστικά μέσα στον ίδιο χώρο και με την εισροή των πελατών, τότε η καλύτερη επιλογή παύει σταθερές ισχυρό σύστημα. Για να εξυπηρετεί τους ανθρώπους σε διαφορετικά σημεία, η πιο κατάλληλη είναι μια φορητή ηλεκτρική σκούπα γραφείου με μικρό βάρος και συμπαγείς διαστάσεις.

Είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στη δύναμη της ηλεκτρικής σκούπας, στο επίπεδο του παραγόμενου θορύβου, στη δυνατότητα χρήσης ανταλλακτικών δεξαμενών σκόνης. Ένας σπουδαίος ρόλος διαδραματίζει το μήκος του καλωδίου ρεύματος, αφού δεν βρίσκεται πάντοτε η πρίζα σε άμεση γειτνίαση με τον χώρο εργασίας. Η μεγαλύτερη προστασία για τον πλοίαρχο και τον πελάτη θα παρέχεται με κουκούλες με πρόσθετα φίλτρα.

Η επιλογή ενός συλλέκτη σκόνης, ανάλογα με τη ροή των πελατών: για ατομική χρήση θα είναι το τέλειο μοντέλο της επιφάνειας εργασίας με μια μικρή δεξαμενή ή η ικανότητα αντικατάστασης, καθώς και εξειδικευμένα κέντρα για την κοσμετολογία ταιριάζει καλύτερα υπαίθρια ισχυρό εγκατάσταση.

Πριν αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ, πρέπει να μάθετε το χρόνο της συνεχούς λειτουργίας του εξοπλισμού για να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία επεξεργασίας, διαμορφώνοντας τα νύχια. Για την άνεση ενός ειδικού, ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, τέτοιες πρόσθετες επιλογές όπως ο φωτισμός, ο χρονοδιακόπτης, η αυτόματη εκκίνηση θα γίνουν βολικές.

Ένα σημαντικό κριτήριο κατά την αγορά κουκούλες είναι η τιμή και ο κατασκευαστής. Αξίζει να δοθεί προτεραιότητα στα προϊόντα των λαϊκών εταιρειών που έχουν καλές συστάσεις και πιστοποιητικό για την αποδέσμευση των αντίστοιχων αγαθών.

Βαθμολογία των πέντε πρώτων ηλεκτρικών σκουπών

Εξετάστε τα πιο δημοφιλή μοντέλα κουκούλας για μανικιούρ και πεντικιούρ.

1 θέση - Max Ultimate 2 ηλεκτρική σκούπα

Τα προϊόντα Max παρουσιάζονται σε ένα ευρύ φάσμα στην αγορά της κοσμετολογίας, είναι πιστοποιημένα, είναι πολύ δημοφιλή και έχουν λογικές τιμές. Χάρη στο βελτιωμένο περίβλημα, η αναρρόφηση σκόνης λαμβάνει χώρα από ολόκληρη την επιφάνεια της μάσκας εξαερισμού.

Η απορροφητικότητα της κουκούλας είναι 65 W. Η προστατευτική μάσκα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής αεροδυναμικής αντοχής, η οποία αποφεύγει την είσοδο μεγάλων αντικειμένων στην κοιλότητα της κουκούλας. Η εγκατάσταση του στοιχείου εκτελείται σε μια κρυφή μορφή, δίνοντας την εμφάνιση της πρακτικότητας και στυλ της ηλεκτρικής σκούπας.

Η δεξαμενή συλλογής σκόνης στο μοντέλο Max Ultimate 2 είναι σχεδόν 20% μεγαλύτερη από τις τσάντες προηγούμενων μοντέλων. Η χωρητικότητα γίνεται από ένα πολύστρωτο πανί με ένα 3d αποτέλεσμα, το οποίο συγκρατεί και συγκρατεί περισσότερα χημικά υπολείμματα. Η ελαστικότητα της δεξαμενής επιτρέπει να παίρνει τη μορφή ενός σώματος ηλεκτρικής σκούπας.

Η προσαρμογή ισχύος Max Pro σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε εύκολα τη ροή εργασίας. Η μέγιστη ταχύτητα περιστροφής των πτερυγίων -2700 rev / min, η δηλωμένη περίοδος -.. 50.000 ώρες, σε βάρος του προϊόντος μικρότερη από 1,6 kg, Διαστάσεις 29.5 * 36 * 17 εκατοστά Η περίοδος εγγύηση από τον κατασκευαστή του ενός και ημίσεως ετών... Μέση τιμή πώλησης 4900 τρίβει.

2 θέση - ηλεκτρική σκούπα Ultratech

Η κουκούλα παρουσιάζεται από ένα συμπαγές φορητό μοντέλο από τον κατασκευαστή "Evromedservis". Η ισχύς του ανεμιστήρα είναι 24 watts. Η πλαστική θήκη της ηλεκτρικής σκούπας έχει ένα κομψό σχέδιο και προστατεύεται από τις επιπτώσεις των χημικών διαλυτών που χρησιμοποιούνται στην επιχείρηση κοσμηματολογίας. Η κουκούλα περιλαμβάνει τρεις δεξαμενές συλλογής σκόνης.

Η ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ γίνεται με τη μορφή σπιτιού, που επιτρέπει στον πλοίαρχο να εξυπηρετεί βολικά τον πελάτη. Το μέγεθος του μοντέλου είναι 200 ​​x 280 x 120 mm, η στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία δεν υπερβαίνει τα 44 dB, η περιστροφική ισχύς των λεπίδων του ανεμιστήρα είναι 2500 σ.α.λ. Το βάρος με τη συσκευασία είναι λίγο περισσότερο από ένα κιλό. Η εγγύηση για τα προϊόντα από τον κατασκευαστή είναι ένα έτος. Η μέση τιμή για αυτό το εκχύλισμα είναι περίπου 3000 ρούβλια.

3η θέση - φορητή ηλεκτρική σκούπα «Emil X2»

Το κινητό εκχύλισμα παράγεται από την εταιρεία IP Hamitov E.R. στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η συσκευή λειτουργεί από ένα τυπικό δίκτυο τροφοδοσίας 220V, τα πτερύγια έλικα περιστρέφονται με ταχύτητα 3100 σ.α.λ. Η ηλεκτρική σκούπα έχει πολύ υψηλή ισχύ - 60 W, ο όγκος καθαρισμένου αέρα ανά ώρα είναι 400 m3, το επίπεδο θορύβου περιορίζεται σε 62 dB, βάρος - 3,2 kg.

Ο κάδος απορριμμάτων είναι εξοπλισμένος με πλαστικό περίβλημα, ενσωματωμένο ανεμιστήρα με επιχρωμιωμένη προστατευτική σχάρα, καλώδιο τροφοδοσίας με ρυθμιζόμενη ισχύ και δύο δεξαμενές σκόνης. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό λευκό, ευχάριστο να κοιτάζει και να αγγίζει.

Κατά τη λειτουργία, η πηγή σκόνης πρέπει να διατηρείται σε στενή απόσταση από τον ανεμιστήρα. Στο τέλος της εργασίας, είναι απαραίτητο να σκουπίσετε τη σχάρα με διάλυμα σαπουνιού, αποφεύγοντας τη διείσδυση μέσα. Μετά από κάθε χρήση, οι σάκοι σκόνης πρέπει να καθαρίζονται. Η περίοδος εγγύησης για το προϊόν είναι 12 μήνες. Η τιμή ανά μονάδα είναι 3800 ρούβλια.

4η θέση - Εξαγωγέας Air Magic PRO

Ο κατασκευαστής ECO παρουσίασε μια επιλογή από επαγγελματίες καλλυντές καλλυντικών καρφιών γενικής χρήσης μανικιούρ και πεντικιούρ ηλεκτρική σκούπα. Η συσκευή δεν απαιτεί την αφαίρεση του αέρα πέρα ​​από τις εγκαταστάσεις, δεν υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί μια τρύπα στον τοίχο. Το εκχύλισμα παρέχει ισχυρή δέσμευση και καθαρισμό αέρα από χημικούς ρύπους κατά 80-90%, απορροφά τη σκόνη και εξουδετερώνει τις μυρωδιές.

Το μέγεθος της κουκούλας είναι 700x350x350mm, το μέγιστο βάρος είναι 18 κιλά. Ο σχεδιασμός της ηλεκτρικής σκούπας σας επιτρέπει να την μετακινήσετε ανάλογα με τη θέση εργασίας (δείτε την παρακάτω φωτογραφία).

Το σώμα του προϊόντος καλύπτεται με λευκή βαφή σε σκόνη, έχει γυαλιστερή επιφάνεια και κομψό εσωτερικό. Το στοιχείο φίλτρου καθαρίζεται και αντικαθίσταται εύκολα. Η στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία δεν υπερβαίνει τα 40 dB.

Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον, το υλικό δύο στρωμάτων της δεξαμενής σκόνης παρέχει εξαιρετική διήθηση και προστατεύει αξιόπιστα τους χρήστες από βλαβερές συνιστώσες στον αέρα. Ο δηλωμένος πόρος του φίλτρου είναι ένα έτος, ο κατασκευαστής είναι στην Ουκρανία, τόσο με το ρυθμό η μέση τιμή είναι περίπου 30 χιλιάδες ρούβλια.

5 θέση - ενσωματωμένη σακούλα Salon Professional

Η ηλεκτρική σκούπα καθαρίζει τέλεια την επιφάνεια εργασίας από τα προϊόντα επεξεργασίας των πλακών. Το μικροσκοπικό μέγεθος της κουκούλας (240h180h80 mm) σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο, για να εξασφαλίσετε τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας εξυπηρέτησης πελατών. Η θήκη παρουσιάζεται σε λευκό, ροζ, μπλε χρώμα και είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, που δεν έχει ξένη μυρωδιά.

Η ισχύς της ηλεκτρικής σκούπας είναι 30 W, σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε καλά την απορρόφηση σκόνης σε κοντινή απόσταση από την πηγή. Ο τύπος τροφοδοσίας είναι στάνταρ - 220V, το βάρος της συσκευής δεν υπερβαίνει το ένα κιλό.

Η κουκούλα είναι εύκολη στην εγκατάσταση, έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου. Συμπεριλαμβάνεται συλλέκτης σκόνης. Η εγγύηση είναι από έξι μήνες ή περισσότερο, ανάλογα με τον πωλητή. Η τιμή πώλησης είναι κατά μέσον όρο 2200rub.., τα εμπορεύματα είναι πιστοποιημένα.

Η επιλογή της κουκούλας για τη διεξαγωγή διαδικασιών κοσμετολογίας για τη μοντελοποίηση των νυχιών είναι ένα από τα σημαντικά στάδια της οργάνωσης της εργασίας. Ο ποιοτικός εξοπλισμός παρέχει άνεση στον πλοίαρχο και τον πελάτη, καθώς παρέχει αξιόπιστη προστασία των ματιών, αναπνοή από επιβλαβή χημικά σωματίδια. Όταν αγοράζετε το βασικό κριτήριο επιλογής είναι να διαπιστώσετε τη διαθεσιμότητα ενός πιστοποιητικού και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Μια αξιόπιστη κουκούλα θα εξασφαλίσει την επιτυχημένη εργασία του πλοιάρχου και την εισροή πελατών.

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Τα επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής, όπου εκτελούνται οι διαδικασίες φροντίδας των νυχιών, δεν το κάνουν χωρίς κάτι απαραίτητο όπως μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Πολλές γυναίκες το αγοράζουν για οικιακή χρήση.

Γιατί είναι απαραίτητο;

Λείανση και στίλβωση καρφιά στα χέρια και τα πόδια δεν είναι χωρίς σχηματισμό σκόνης - απομεινάρια της κεράτινης ιστού, ξηραίνεται βερνίκια νυχιών και χρώματα. Τα τελευταία περιέχουν πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες - διαλύτες, χρωστικές ουσίες, καρκινογόνες ουσίες. Τα λεπτά σωματίδια, στριμμένα στον αέρα στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, άσθμα, τραχειίτιδα και άλλες αναπνευστικές ασθένειες.

Επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα, τα μάτια, οδηγούν σε πονοκεφάλους. Ως εκ τούτου, είναι τόσο σημαντικό να καθαρίσετε το χώρο της σκόνης μετά από κάθε διαδικασία.

Επιπλέον, ο χώρος εργασίας στο σαλόνι μανικιούρ πρέπει να φαίνεται απόλυτα καθαρό και τακτοποιημένο. Αν αναπνευστική προστασία από τις επιβλαβείς σκόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν επίδεσμο γάζας στο πρόσωπό του, στη συνέχεια, με το υπόλοιπο μπορεί να χειριστεί μόνο προβλήματα ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Τέτοιες συσκευές διευκολύνουν τη δουλειά του πλοιάρχου και δίνουν στο σαλόνι μανικιούρ περισσότερη αναπαράσταση.

Αρχή λειτουργίας

Ανεξάρτητα από τον καθαριστή νυχιών τύπο όλοι λειτουργούν εις βάρος του κινητήρα, η οποία σε υψηλές ταχύτητες 2500-3000 στροφές / λεπτό περιστρέφεται λεπίδας, όπου ο αέρας μαζί με παρούσα σκόνη εκεί μέσα έλκεται εντός της κουκούλας και εντός του συλλέκτη σκόνης σε ένα σχήμα τσάντα. Ο χρόνος του να φορά πρέπει να καθαριστούν, αλλά υπάρχουν επίσης πλαστικά δοχεία μιας χρήσης οι οποίες μετά την πλήρωση απλά απορρίπτεται και αντικαθίσταται με νέα.

Η αρχή της λειτουργίας διαφέρει ελάχιστα από τη συνηθισμένη οικιακή ηλεκτρική σκούπα, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές. Η συσκευή για το σαλόνι μανικιούρ πρέπει να είναι συμπαγής, όχι βαριά. Εάν είναι ενσωματωμένο, τότε οι διαστάσεις πρέπει να επιτρέπουν την τοποθέτηση του στο τραπέζι. Η μάζα αυτών των συσσωματωμάτων συνήθως δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά, το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 48 dB, η ισχύς του κινητήρα είναι 20-30 W. Με τέτοια χαρακτηριστικά, δεν θα παρεμβαίνει ούτε στον πελάτη ούτε στον πλοίαρχο, οικονομικά δαπανά ηλεκτρικό ρεύμα και μεταφέρεται εύκολα αν το μοντέλο δεν είναι ενσωματωμένο. Τροφοδοτούνται από οικιακές συσκευές 220 V.

Ποικιλίες

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ, έχουν όλες τις δικές τους ιδιαιτερότητες και πλεονεκτήματα.

Η εξαγωγή είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο τέτοιων ηλεκτρικών σκουπών. Έχει πλαστικό περίβλημα με ισχυρό ανεμιστήρα, η ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων μπορεί να φτάσει τις 3000 σ.α.λ. Τα μοντέλα ποιότητας γίνονται σχεδόν αθόρυβα, ενώ το επίπεδο θορύβου τους δεν υπερβαίνει τα 62 dB, γεγονός που προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον στο κομμωτήριο. Η σκόνη εισέρχεται στον αφαιρούμενο σάκο σκόνης, μετά τη χρήση αφαιρείται εύκολα από το σωλήνα εκκένωσης και αντικαθίσταται με νέο.

Υπάρχουν 2 επιλογές για κουκούλες: ενσωματωμένες ή φορητές. Ο πρώτος τύπος τοποθετείται σφιχτά στο τραπέζι μανικιούρ, ο μπροστινός πίνακας της λεπίδας και ο ανεμιστήρας τοποθετούνται οριζόντια ή με μικρή κλίση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα χέρια πρέπει να κρατούνται ακριβώς πάνω από την κουκούλα, για ασφάλεια ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με προστατευτική μάσκα. Πλεονεκτήματα των ενσωματωμένων μοντέλων κουκούλας - σε υψηλή ισχύ, η απουσία περιττών κραδασμών, η ευκολία εργασίας σε μια άκαμπτα σταθερή συσκευή. Τα μειονεκτήματα έγκειται στην αδυναμία μεταφοράς της συσκευής σε άλλη θέση και στην ανάγκη τοποθέτησης σε τραπέζι, κόβοντας μια τρύπα στον πάγκο.

Οι φορητοί απορροφητήρες είναι ένας μικρός πίνακας με έναν κάθετα τοποθετημένο ανεμιστήρα ο οποίος συνδέεται στο δίκτυο μέσω ενός κανονικού καλωδίου τροφοδοσίας. Πλεονεκτήματα αυτού του είδους πριν από τις ενσωματωμένες συσκευές είναι ότι μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε μέρος, το κύριο πράγμα είναι ότι κοντά στην περιοχή υπάρχει μια έξοδος. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με μεταλλική προστατευτική μάσκα και το βάρος συνήθως δεν υπερβαίνει τα 1,5 κιλά.

Μια ξεχωριστή επιλογή είναι ένα εκχύλισμα δαπέδου για μανικιούρ, το οποίο έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε ποσότητα σκόνης. Ένα τεράστιο περίβλημα με ηλεκτρικό μοτέρ, ανεμιστήρα και συλλέκτη σκόνης είναι εγκατεστημένο στο πάτωμα και ο εύκαμπτος σωλήνας εξάτμισης πηγαίνει από αυτόν στο χώρο εργασίας. Παρά τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του καθαρισμού, το καπό του ορόφου καταναλώνει αυξημένη ισχύ και καταλαμβάνει πολύ χώρο στην καμπίνα.

Υπάρχουν πολύ βολικά επιτραπέζια μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών για μανικιούρ σε περίβλημα κυλινδρικού σχήματος. Έχουν στην κορυφή 5 τρύπες για κάθε δάχτυλο. Μετά την επεξεργασία των νυχιών, η βούρτσα τοποθετείται σε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα, κάθε δάκτυλο αντικαθιστά τη θέση της. Έτσι, μπορείτε να συγκρατήσετε άνετα το χέρι σας στη βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το είδος των συσκευών αυτών είναι πολύ κομψό και πρωτότυπο.

Τι να ψάξετε κατά την επιλογή;

Πριν αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα κριτήρια όπως την ισχύ και την ταχύτητα του κινητήρα, το επίπεδο θορύβου στην εργασία, το βάρος και τις διαστάσεις. Είναι απαραίτητο να προσέξετε την παρουσία ενός προστατευτικού πλέγματος, να αποτρέψετε τη σύσφιξη μικρών αντικειμένων και να προστατέψετε τα δάχτυλά σας κατά τη διάρκεια των διαδικασιών. Η μονάδα ισχύος θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε δεν ήταν σε θέση να αντλήσει αέρα και της ροής της σκόνης στην περιοχή των 15-20 cm. Μια καλή ηλεκτρική σκούπα είναι σε θέση να παραδώσει το δωμάτιο δεν είναι μόνο επιβλαβής μικροσωματίδια, αλλά επίσης και από την οξεία οσμή των βερνικιών και διαλυτών.

Τα ενσωματωμένα μοντέλα θα πρέπει να επιλέγονται μόνο εάν το τελικό εσωτερικό του εσωτερικού είναι σχεδιασμένο και δεν αναμένεται ανασχεδιασμός. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η παρουσία μιας πρίζας κοντά στη συσκευή.

Το μυστικό της καθαριότητας και της ασφάλειας: μια κουκούλα για ένα πεντικιούρ

Επίτευξη χώρο εργασίας καθαρότητα κατά το πεντικιούρ υλικό βοηθά ειδικά καλύμματα που απορροφούν αποτελεσματικά την προκύπτουσα νυχιών και του δέρματος σκόνη, την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών. Υπάρχουν διάφορες τροποποιήσεις τέτοιων συσκευών: επιφάνεια εργασίας, ενσωματωμένη, κινητή. Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με σακούλες για τη συλλογή λεπτών σωματιδίων, ενώ άλλα έχουν προστατευτικά φίλτρα.

Για την εργασία στο σαλόνι είναι πιο κατάλληλο καθαρότερο αέρα, τον καθαρισμό χημικών ατμών, που εμφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε ακρυλικά υλικά, gel, διαλύτες. Πολύ βολικές ηλεκτρικές σκούπες, αλλά απαιτούν πρόσθετη εγκατάσταση του εξοπλισμού εξαερισμού στο δωμάτιο. Για τις οικιακές διαδικασίες, οι συμβατικοί απορροφητήρες είναι κατάλληλοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πεντικιούρ και μανικιούρ.

Απόσπασμα για πεντικιούρ: τι είναι αυτό;

Η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της ηλεκτρικής σκούπας, αντλεί σωματίδια σκόνης που εμφανίζονται από τα φύλλα των νυχιών, αφαιρώντας θραύσματα του σκληρυμένου δέρματος των ποδιών. Ο χώρος εργασίας και τα ρούχα του πλοιάρχου παραμένουν καθαροί, απομακρύνονται αιχμηρές χημικές οσμές.

Σημαντικό! Το πεντικιούρ με τη χρήση εκχυλισμάτων μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης και επαγγελματικών πνευμονικών παθήσεων (πνευμονοκονίαση, άσθμα).

Σκοπός και αρχή της λειτουργίας

Τα εκχυλίσματα κυκλοφορούν πεντικιούρ αναρροφούν αέρα με ανεμιστήρα, μετά από τον οποίο τα φίλτρα καθαρίζονται και η σκόνη τοποθετείται σε ειδική σακούλα επαναχρησιμοποιήσιμη. Τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται περιοδικά. Οι συσκευές ροής συνδέονται στο σύστημα εξαερισμού για να απομακρύνουν τη σκόνη και τις οσμές στο δρόμο. Η εγκατάσταση τέτοιων αντλιών είναι πιο δύσκολη, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης των φίλτρων.

Τα κινητά καθαριστικά-κουκούλες είναι πιο βολικά - χάρη σε μια ειδική τροποποίηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση της σκόνης κατά την εκτέλεση διαδικασιών υλικού. Η κινητή δομή κινείται εύκολα στην επιθυμητή θέση και ο εύκαμπτος σωλήνας τροφοδοτείται στο τραπέζι μανικιούρ ή στο στήριγμα ποδιού πεντικιούρ.

Οι πλοίαρχοι χρησιμοποιούν διάφορους τύπους κουκούλας:

 • Η ηλεκτρική σκούπα της επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιείται κυρίως για μανικιούρ, αλλά λόγω του μικρού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στην περιοχή της βάσης στήριξης ποδιών. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ισχυρούς σάκους ανεμιστήρα και σκόνης.
 • Η ενσωματωμένη κουκούλα είναι εγκατεστημένη σε έπιπλα σαλόνι, δεν λαμβάνει επιπλέον χώρο, δεν περιορίζει τον κύριο στις κινήσεις. Στην επιφάνεια εργασίας υπάρχει μια μεταλλική σχάρα, μέσω της οποίας σκονίζεται σκόνη, αναρροφάται με μια ηλεκτρική σκούπα, η οποία βρίσκεται κάτω από την κορυφή του τραπεζιού.
 • Η κινητή κουκούλα είναι εξοπλισμένη με εύκαμπτο σωλήνα, καλό φωτισμό LED, αρκετά χοντρά φίλτρα για προστασία από σκόνη και χημικές αναθυμιάσεις. Ο κινητήρας βρίσκεται στο κομοδίνο με τροχούς για να μετακινηθεί. Ο σωλήνας κατέρχεται πάνω από την περιοχή εργασίας κατά την εκτέλεση του υλικού πεντικιούρ, σκόνη και τις οσμές έχει πλήρως ανασυρθεί καθαρότερα χωρίς να προκαλεί ενόχληση στον πλοίαρχο και του πελάτη.
 • Η κουκούλα πεντικιούρ για την πλατφόρμα λειτουργεί με βάση την αρχή μιας ηλεκτρικής σκούπας στην επιφάνεια εργασίας, αλλά είναι πιο βολικό στη χρήση και εγκατάσταση, περιέχει μια μεγάλη τσάντα σκόνης, ένα βιομηχανικό ανεμιστήρα. Είναι εύκολα τοποθετημένο στο βάθρο πεντικιούρ. Το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης βρίσκεται στο καλώδιο μακριά από την επιφάνεια εργασίας, αυτό παρέχει ευκολία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Συμβουλές! Όταν επιλέγετε ένα πεντικιούρ κουκούλες πρέπει να δώσει προτεραιότητα σε μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα, αθόρυβη λειτουργία του ανεμιστήρα που η διαδικασία διεξάγεται αποτελεσματικά, και δεν υπάρχει καμία ενόχληση.

Συστάσεις για χρήση

Οι κουκούλες πεντικιούρ είναι εύκολο στη χρήση, απλώς ρυθμίστε τη συσκευή στη σωστή θέση, συνδέστε την στο ρεύμα και αρχίστε να εργάζεστε. Είναι σημαντικό τα πόδια του πελάτη να βρίσκονται ακριβώς επάνω από την επιφάνεια της ηλεκτρικής σκούπας και μικρά σωματίδια να πέφτουν αμέσως στην κουκούλα. Εάν χρησιμοποιείται κινητό καθαριστικό, ο σωλήνας τοποθετείται πάνω από το πόδι και τα θραύσματα των πριονιδιών απορροφούνται.

Πριν από την εκτέλεση του πεντικιούρ, θα πρέπει να ελέγξετε την ορθότητα της σύνδεσης, την εγκατάσταση του εξοπλισμού, την παρουσία μιας τσάντας για τη συλλογή απορριμμάτων. Είναι σημαντικό να αντικαθιστάτε τα παλιά φίλτρα τακτικά, έτσι ώστε η σκόνη να μην εξαπλώνεται μέσα στο δωμάτιο. Μην επιτρέπετε την είσοδο ξένων αντικειμένων στην ηλεκτρική σκούπα εργασίας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή, προκαλώντας βραχυκύκλωμα.

Ισχυρές κουκούλες για πεντικιούρ

Οι συσκευές καθαρισμού υψηλής καθαρότητας έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε ινστιτούτα αισθητικής. Λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα, απορροφούν μέχρι 3 cu. m αέρα ανά λεπτό, επιτρέπουν να διατηρείται το δωμάτιο σε απόλυτη καθαριότητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κουκούλες έχουν χαμηλό επίπεδο θορύβου με υψηλή απόδοση.

Το κόστος αυτών των φίλτρων αέρα είναι από 4 έως 10 χιλιάδες ρούβλια. Η τιμή επηρεάζεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Η ενσωματωμένη τεχνολογία θα κοστίσει περισσότερο από την επιφάνεια εργασίας.

Ultratech

Ηλεκτρική σκούπα για πεντικιούρ Η Ultratech που κατασκευάζεται στη Ρωσία είναι εξοπλισμένη με ανεμιστήρα χωρητικότητας 24 watts, είναι εξοπλισμένη με αποσπώμενες σακούλες για τη συλλογή σκουπιδιών. Με ταχύτητα 2500 σ.α.λ., η κουκούλα λειτουργεί ήσυχα. Πριν από την εκτέλεση ενός πέδιλου υλικού, η Ultratech τοποθετείται κάτω από το στήριγμα υποδημάτων.

Παιδιά! Την 1η Ιουλίου, μαζί με τον σύζυγό της, ξεκινήσαμε ένα online σε απευθείας σύνδεση σύλλογο ομοϊδεάτων ανθρώπων για υγεία, γυμναστήριο και μακροζωία.

Ο απορροφητήρας Ultratech είναι κατασκευασμένος από υλικό υψηλής ποιότητας που δεν αλλοιώνεται όταν οι διαλύτες πέφτουν στην επιφάνεια του.

Max Ultimate

Πρόκειται για μια ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα ισχύος 65 watt. Η μονάδα πεντικιούρ έχει ελκυστικό σχεδιασμό, η επιφάνειά της είναι από γυαλισμένο αλουμίνιο και ο προστατευτικός φακός Max Safe, προστατεύοντας τον ανεμιστήρα, είναι κατασκευασμένος από μαύρο αλουμινένιο αεροσκάφος. Το Max Ultimate τοποθετείται κάτω από τον πάγκο, καθιστώντας την εργασία του πλοίαρχου πιο άνετη. Για πεντικιούρ υψηλής ποιότητας, ο κουκούλα διαθέτει ρυθμιστή ισχύος με ομαλή εναλλαγή από 0 έως 65 watt.

Πώς να φτιάξετε τα χέρια σας

Εάν ένας αρχάριος καρφί δεν έχει την ευκαιρία να αγοράσει μια ηλεκτρική σκούπα για ένα πεντικιούρ, μπορεί να γίνει μόνος του. Για τη δημιουργία της συσκευής χρειάζεστε ανεμιστήρα, προστατευτική μάσκα, τροφοδοτικό 12 V, διακόπτη εναλλαγής 3 θέσεων, σάκο σκόνης, φίλτρο αυτοκινήτου. Όλα τα εξαρτήματα πωλούνται σε ένα σούπερ μάρκετ κτιρίου ή σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

 1. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ, το σχήμα πρέπει να είναι άνετο.
 2. Εάν είναι επιθυμητό, ​​η κουκούλα για το πεντικιούρ είναι τοποθετημένη στην επιφάνεια εργασίας, η σχάρα αερισμού είναι προσαρτημένη από πάνω.
 3. Η καλωδίωση εξέρχεται στον διακόπτη εναλλαγής, στη συνέχεια στην υποδοχή στην οποία θα συνδεθεί το τροφοδοτικό.

Συμβουλές! Η τσάντα για τη συλλογή σκόνης μπορεί να φτιαχτεί από αραβόσιτο, να περάσει καλά στον αέρα και να μην αφήσει τα σκουπίδια να φτάσουν στο εξωτερικό, καθώς και τις σακούλες στις οποίες είναι συσκευασμένα τα νέα υποδήματα.

Μια εναλλακτική λύση είναι το φίλτρο αυτοκινήτου με αντικαταστάσιμες κασέτες, καθυστερούν τα συντρίμμια και τις οσμές, μπορούν να αντικατασταθούν ανά πάσα στιγμή.

Ένας άλλος τρόπος για τη συλλογή μικρών σωματιδίων - είναι το κουτί εγκατάστασης κάτω από το τραπέζι, με τέτοιες τροποποιήσεις συντρίμμια θα καθυστερήσει φίλτρου και συλλέγεται σε ένα δοχείο, όπου είναι εύκολο να απομακρυνθεί μετά τη διαδικασία.

Χρήσιμο βίντεο

Μια ξεκάθαρη επίδειξη του έργου ενός εκτοξευτή πεντικιούρ.

Συμπέρασμα

Τα εκχυλίσματα για πεντικιούρ προορίζονται για την εξάλειψη μιας δυσάρεστης οσμής, μιας σκόνης σε ένα χώρο και σε μια επιφάνεια εργασίας. Συσκευές πιπιλίζουν μικρά σωματίδια που παραμένουν μετά την αφαίρεση των νυχιών, αφαιρώντας το σκληρυμένο δέρμα των ποδιών. Οι συσκευές καθαρισμού αποτρέπουν την ατμοσφαιρική ρύπανση, μειώνουν την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης, παρέχουν άνεση στον πλοίαρχο και στον πελάτη.

BEBI.LV

Σύνδεση

Για να κάνουμε σύγχρονη μοντελοποίηση και μοντέρνο σχεδιασμό νυχιών, χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό, αξιόπιστα εργαλεία και υλικά για μανικιούρ, έτσι ώστε τα καλά περιποιημένα δάχτυλά μας να φαίνονται πάντα τέλεια. Η δημοτικότητα των επεκτάσεων νυχιών με πηκτή ή ακρυλικό αυξάνεται σημαντικά, καθώς πολλοί από εμάς οι πλάκες των νυχιών είναι αρκετά λεπτές, εύθραυστες και μεγαλώνουν αρκετά αργά. Αλλά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του τεχνητού καρφιού για να δώσει το επιθυμητό σχήμα στην ελεύθερη άκρη στην επιφάνεια του τραπέζι μανικιούρ και στον αέρα παίρνει ένα μεγάλο αριθμό μικροσωματιδίων. Πώς να αντιμετωπίσετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα, εάν συχνά αυξάνετε τα καλιούρια στο σπίτι ή εκτελείτε τεχνητό νυχτερινό μοντέλο στους πελάτες σας;

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ (απορροφητής, συλλέκτης σκόνης) Είναι μια πρακτικά αθόρυβη συσκευή με σώμα κατασκευασμένο από ισχυρή πλάκα, εξοπλισμένο με ισχυρό ανεμιστήρα και αφαιρούμενους σάκους σκόνης. Η κουκούλα μπορεί να είναι χτισμένη σε τραπέζι μανικιούρ και κινητή για εύκολη κίνηση της συσκευής.

Ξήρανση και σκούπισμα

+ 340 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 8 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 11 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 122 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 250 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 300 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 220 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 220 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 255 ρούβλια μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 295 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 195 ρούβλια μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 230 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 275 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 300 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 300 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 145 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 180 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 265 ρούβλια μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 220 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 275 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 210 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 185 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

Στο κατάστημά μας δέχονται τύπους πληρωμής:

Οργάνωση: IP Ovcharenko EA, OGRNIP 313774603500421, νομική διεύθυνση: Μόσχα, Aminevskoe shosse, 1-59

Μόσχα, Περιφερειακή οδός Μόσχας 33 χλμ., Κατοχή 6, κτίριο 5, γραφείο 232

Πώς να κάνετε μια κουκούλα (ηλεκτρική σκούπα) για μανικιούρ με τα χέρια τους

Στο 90% των γυναικών η λέξη "ηλεκτρική σκούπα" προκαλεί αρκετά προβλέψιμες ενώσεις. Πρόκειται για μια συσκευή καθαρισμού του δωματίου, η οποία γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια συγκεντρώνει τη σκόνη και τη βρωμιά από τις οριζόντιες επιφάνειες. Η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ εκτελεί την ίδια λειτουργία καθαρισμού, την αφορά αποκλειστικά όταν επεξεργάζεται τα νύχια με ειδική συσκευή ή τα γυαλίζει με αρχεία νυχιών. Οι ειδικοί ProstoNail αποφάσισε να αναλύσει τα μοντέλα της αγοράς, να επιλέξει το πιο πρακτικό και να σας πει πώς να κάνετε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ με τα χέρια τους. Δεν θα κρατήσουμε ίντριγκα, οι απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις θα βρείτε παρακάτω.

Γιατί χρειάζομαι ηλεκτρική σκούπα για τα νύχια: τεμπελιά - ο κινητήρας της προόδου

Η σφαίρα της υπηρεσίας των νυχιών εκσυγχρονίζεται και αναπτύσσεται συνεχώς ενόψει της υπερβολικής δημοτικότητάς της μεταξύ του δικαιότερου σεξ. Συνεχώς αναπτύσσοντας νέα εργαλεία και υλικά που μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τα πιο προβληματικά δάκτυλα μέσα σε λίγα λεπτά. Τώρα έχει γίνει σύνηθες ακρυλικό ή gel επεκτάσεις, ultrastoyky μανικιούρ shellac ή μοντέρνα σχέδια, βραχυπρόθεσμα και μακριά νύχια. Ωστόσο, όπως και σε κάθε άλλο επάγγελμα, έχει μανικιούρ υπάρχει μια ισχυρή πρόβλημα με την έγκαιρη καθαρισμό και τη διατήρηση υψηλών προτύπων υγιεινής.

Κατά τη διάρκεια πριόνισμα το ελεύθερο άκρο λίμα, ενώ χρησιμοποιώντας ένα μύλο ή κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης του προηγούμενου επιχρίσματος είναι μια συσσώρευση σκόνης που περιέχει έναν αριθμό επιθετικά χημικά, μεταξύ των οποίων τα πιο επικίνδυνα οξείδια του καλίου και άλλες τοξίνες. Με παρατεταμένη εισπνοή τέτοιων μολυσμένου αέρα συσσωρεύεται στους πνεύμονες της βλέννας, προκαλώντας την ώθηση να βήξει, ή ακόμη και το άσθμα. Επίσης, οι γιατροί παρατηρούν μια σειρά από τυπικές ασθένειες μανικιούρ: ρινίτιδα, τραχείτιδα και βρογχικό άσθμα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη και καταστροφικές συνέπειες - την εμφάνιση μιας σταθερής αλλεργικής αντίδρασης. Φυσικά, τεχνικούς νυχιών μπορεί να χρησιμοποιήσει μια προστατευτική μάσκα και γυαλιά, αλλά θα είναι λίγο εγωιστής σε σχέση με τους πελάτες της, επειδή αεραγωγούς τους δεν προστατεύονται. Η δεύτερη προληπτική επιλογή είναι ο τακτικός αερισμός. Αλλά εδώ υπάρχουν ορισμένες από τις αποχρώσεις τους, επειδή είναι απλά αδύνατο, αν το σαλόνι έχει μια άφθονη ροή επισκεπτών.

Ο πιο βολικός και πρακτικός βοηθός του πλοιάρχου θα είναι μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ, η πρωταρχική αποστολή της οποίας είναι η κατά 100% καταστροφή της σκόνης από τον αέρα και την επιφάνεια εργασίας. Αν και εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα στην αγορά και στην ελεύθερη πώληση, μόνο το 1995, η ανάπτυξη και η βελτίωση έχουν πραγματοποιηθεί από το 1986. Η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στην επιφάνεια του τραπεζιού και μετά την ολοκλήρωση της συντήρησης ή της συντήρησης υλικού απλώς αποσύρεται στο ράφι ή στο διαμέρισμα αποθήκευσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές φορές ονομάζεται "επιφάνεια εργασίας".

Παρά τη συμπαγή και εργονομία της, η συσκευή εκτελεί αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα και αποτροπή ασθενειών του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, τόσο του πελάτη όσο και του πλοίαρχου. Το κύριο πράγμα είναι να δοθεί αρκετή προσοχή στο υλικό από το οποίο ο συλλέκτης σκόνης, δεδομένου ότι έχει ένα κενό εκεί μέσα και ερμητικά αποθηκεύονται βακτηριακή μάζα. Ένα άλλο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της χρήσης μιας ηλεκτρικής σκούπας είναι η χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Αρκεί να συνδέσετε το αξεσουάρ με το τυποποιημένο δίκτυο και να πατήσετε το κουμπί καθώς αρχίζει η αθόρυβη λειτουργία του. αναρρόφηση σκόνης λαμβάνει χώρα μέσα από ένα μικρό παράθυρο από απόσταση 10-15 cm, και η εξωτερική συσκευή περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό, ανθεκτικά στη φθορά, αλλά ελαφρύ πλαστικό, δεν αντιδρούν χημικά με τις χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση ή καρφιά υλικά. Παρεμπιπτόντως, μην ξεχνάτε ότι οι σάκοι συλλογής σκόνης πρέπει επίσης να αλλάζουν περιοδικά, όπως και με μια άμεση αναλογική οικιακή ηλεκτρική σκούπα.

Θυμηθείτε ότι μια ηλεκτρική σκούπα για τα νύχια είναι μια γενικευμένη έννοια, αλλά αν βυθιστείτε στο θέμα, μπορείτε να δείτε δεκάδες ποικιλίες αυτής της εφεύρεσης. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ καθενός από τα μοντέλα και ποιες πρόσθετες λειτουργίες εκτελούν; Αναζητήστε τις ανάγκες στον πίνακα πληροφοριών μας, προσεκτικά καταρτισμένοι από ειδικούς του ProstoNail:

Γίνεται ολοφάνερο ότι η αγορά μιας ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ δεν είναι δεδομένη για τη μόδα ή ένα σημάδι της κατάστασης του ίδιου του σαλόνι. Αυτό αντικατοπτρίζει άμεσα την προσεκτική στάση απέναντι στην υγεία σας και την υγεία των πελατών σας. Μην παραμελείτε τη μεγαλύτερη αξία, η οποία δεν συμβαίνει σε σχέση με το κόστος του gadget.

Σπιτική κουκούλα για μανικιούρ - ολοκληρωμένο μάστερ

Σίγουρα μετά την ανάγνωση αυτού του υλικού, σκέφτεστε να αγοράσετε μια τέτοια απαραίτητη και σημαντική μονάδα. Είναι έτοιμοι να σας ευχαριστήσουν, αν σε ένα οπλοστάσιο σπίτι υπάρχει ένα συγκολλητικό σίδερο, και τα χέρια μεγαλώνουν από τον απαραίτητο χώρο για να συλλέγουν μια τέτοια απλή συσκευή ανεξάρτητα - μια εργασία εφικτή ακόμη και για το κορίτσι. Η σπιτική ηλεκτρική σκούπα δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερη από την ποιότητα που αγοράσατε, αλλά θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα για την αγορά νέων βερνικιών ή αρχείων νυχιών.

Ryskaya στο World Wide Web, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες ένα βίντεο σχετικά με το πώς να κατασκευάσετε μια αυτοσχέδια συσκευή για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

 • ψυγείο υπολογιστή ή μικροσκοπικό ανεμιστήρα με μέγεθος που δεν υπερβαίνει τα 80x80 mm.
 • καλώδιο ρεύματος;
 • κουμπιά ή ειδικό μοχλό (μπορούν να αγοραστούν σε κατάστημα υλικού).
 • τροφοδοτικό με καλώδιο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φορητό υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη αυτόνομη οικιακή συσκευή). Μετατρέπει την τάση δικτύου στην τιμή που αναγράφεται στον ανεμιστήρα. Συνήθως αυτή η τιμή είναι 12 V.
 • ύφασμα σε μη υφασμένη βάση (που απαιτείται για το ράψιμο των σάκων με σκόνη).
 • Η σχάρα εξαερισμού (για ασφάλεια και για την πρόληψη τραυματισμών στα χέρια).

Έχοντας όλα τα απαραίτητα, ξεκινήστε με ασφάλεια την εργασία. Ευτυχώς, έχετε τις λεπτομερείς οδηγίες μας:

 • προθερμάνετε το συγκολλητικό σίδερο, συνδέστε το τροφοδοτικό και τον ανεμιστήρα ψύξης στο καλώδιο τροφοδοσίας.
 • Για μεγαλύτερη άνεση χρήσης, τοποθετήστε ένα κουμπωτό διακόπτη ή μοχλό στο καλώδιο.
 • Στην πλευρά αναρρόφησης σκόνης του ψυγείου πρέπει να στερεωθεί μια προστατευτική σχάρα εξαερισμού για να ασφαλίσει τα δάκτυλα του πελάτη και να αποτρέψει την είσοδο ξένων αντικειμένων στις λεπίδες του ανεμιστήρα. Η μάσκα μπορεί να κολληθεί ή να βιδωθεί.
 • θυμηθείτε τώρα τα μαθήματα κοπής και ραψίματος από το σχολείο: Από την vlizelina πρέπει να κόψετε μια ταινία μεγέθους 16.5x40 cm, να διπλώσετε δύο φορές στη μεγάλη πλευρά και να ράψετε από τις δύο πλευρές. Από πάνω για να βελονιά την άκρη και να βάλει μια λαστιχένια ζώνη σε αυτό?
 • η τελική τσάντα είναι στερεωμένη στο πίσω μέρος του ψυγείου και ο ίδιος ο ανεμιστήρας είναι εγκατεστημένος στη θέση που σας ενδιαφέρει. Voila, η συσκευή είναι έτοιμη για τακτική χρήση.

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε και να βελτιώσετε την σπιτική σας ηλεκτρική σκούπα κάνοντας μια πλαστική θήκη για αυτό. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε ένα μικρό φύλλο κόντρα πλακέ, από το οποίο πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μια αυτοσχέδια στέγη για ένα birdhouse. Η γωνία μεταξύ δύο κλίσεων πρέπει να είναι περίπου 120 °. Σε μια πλευρά, πρέπει να κόψετε την τρύπα και να την κλείσετε με μια προστατευτική μάσκα. Από το εσωτερικό σε αυτή την τρύπα, πρέπει να συνδέσετε το συναρμολογημένο άνοιγμα. Βάλτε τη σακούλα σκόνης στο ψυγείο και ξεκινήστε τις εργασίες.

Πώς να κάνετε ένα ισχυρό εκχύλισμα για μανικιούρ

Ένα ισχυρό εκχύλισμα για μανικιούρ δεν χρειάζεται να αγοραστεί. Μπορεί επίσης να γίνει ανεξάρτητα, άλλοι στο σχεδιασμό θα είναι μόνο μερικές λεπτομέρειες. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ψυγείο υπολογιστή, αλλά για να αυξήσετε την απόδοση της συσκευής, είναι καλύτερο να αγοράσετε αρκετούς μηχανικούς ανεμιστήρες ταυτόχρονα:

 • Τώρα σημειώστε τη θέση στην επιφάνεια εργασίας όπου θα τοποθετηθεί το εργαλείο. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν υδατοδιαλυτό ή αλκοολούχο δείκτη, τα ίχνη του οποίου μπορούν στη συνέχεια να απομακρυνθούν εύκολα με μικκύλια.
 • Τώρα κόψτε την τρύπα στην κορυφή του τραπεζιού, σύμφωνα με τα προκατασκευασμένα σημάδια.
 • που συναρμολογούνται από διάφορους ψυκτήρες, στερεώστε τη δομή με βίδες κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού (δείτε τις προηγούμενες οδηγίες εάν ενδιαφέρεστε για την εσωτερική τεχνολογία στερέωσης της συσκευής).
 • βάλτε ένα σάκο σκόνης στο ψυγείο. Ένας σωλήνας κυματοειδούς καυσαερίων μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον ανεμιστήρα, στο τέλος του οποίου είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί μια σακούλα από ύφασμα σε μια μη υφασμένη βάση. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους των συλλεκτών σκόνης, στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να αλλάξουμε πολύ λιγότερο συχνά.
 • στην κορυφή της επιφάνειας του τραπεζιού, μεταμφιέστε την οπή που αγοράσατε προηγουμένως πλαστικό πλέγμα.

Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να βιαστούμε στο πλησιέστερο κατάστημα κατασκευών, να αγοράζουμε βίδες, ένα συγκολλητικό σίδερο και άλλα μέρη για μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ. Ειδικά, αν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητες του πλοιάρχου και προηγουμένως δεν είχε καμία σχέση ακόμη και με την τραγική συναρμολόγηση οικιακών επίπλων. Είναι καλύτερα να μελετήσετε προσεκτικά την αγορά για την ύπαρξη μιας ιδανικής κουκούλας. Και τα συμβούλια μας, που ρυθμίζουν πολλές σημαντικές πτυχές, θα γίνουν για εσάς τα βασικά κριτήρια επιλογής:

 • ενσωματωμένο ή αυτόνομο; Αυτή η ερώτηση ανησυχεί κάθε κύριο. Ας το καταλάβουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Φυσικά, ο ενσωματωμένος μηχανισμός δεν απαιτεί πρόσθετες επενδύσεις, αλλά η τιμή του δεν μπορεί να ονομαστεί προσιτή. Επιπλέον, σε περίπτωση βλάβης, είναι απαραίτητο μόνο ένας επαγγελματίας να επισκευάσει μια τέτοια συσκευή. Και αυτή τη στιγμή δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα το χώρο εργασίας σας για ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Αυτόνομη κουκούλα θα απευθυνθεί σε εκείνα τα κορίτσια που κάνουν περιοδικά ένα μανικιούρ εξόδου στο σπίτι με τον πελάτη.
 • δύναμη. Μια άλλη σημαντική πτυχή που απαιτεί τη στενή σας προσοχή. Είναι απαραίτητο να αποκτηθεί ένας μηχανισμός με ισχύ τουλάχιστον 24 W και καλύτερη από 40 W. Δεν «τρώει» πολλή ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα εγγυάται μια μεγάλη ταχύτητα των επαναστάσεων, που είναι σχετική με τους απαιτούμενους ειδικούς.
 • εγγύηση. Φυσικά, αγοράζοντας ένα καπελάκι επώνυμων προϊόντων ή μανικιούρ, θα παράσχετε εγγύηση. Μπορεί να είναι δύο τύπων - απευθείας από το κατάστημα και μια εγγύηση από το εμπορικό σήμα. Η δεύτερη επιλογή είναι προτιμότερη. Η τυπική περίοδος εγγύησης είναι κατά μέσο όρο 12 μήνες.
 • επίπεδο θορύβου. Υπάρχουν ακόμη και ειδικοί υπολογιστές που μετρούν το επίπεδο θορύβου των οικιακών συσκευών. Για τέντωμα, αρκεί να παράγει ελαφρύ θόρυβο φόντου, το οποίο δεν σας ερεθίζει ούτε τον πελάτη.
 • ποιότητα του υλικού. Τις περισσότερες φορές μπορείτε να βρείτε συσκευές με πλαστικό εξωτερικό περίβλημα. Είναι ελαφριά και μέτρια ελαστική, αρκετά ισχυρή και ανθεκτική στις εξωτερικές βλάβες. Αλλά το κύριο πράγμα είναι ότι το πλαστικό δεν αντιδρά χημικά με οποιοδήποτε πήκτωμα, ακρυλικό ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Θήκες για τη συλλογή σκόνης θα πρέπει να ράβονται από συνθετικό ύφασμα fleisilynoy. Υπόκειται σε επαναχρησιμοποιήσιμη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δεν σχίζει και δεν αφήνει ακαθαρσίες μέσα από τις ίνες.
 • βαθμού. Τις περισσότερες φορές, οι μηχανικές ηλεκτρικές σκούπες πωλούνται αμέσως με πρόσθετες σακούλες για τη συλλογή σκόνης (περίπου 4 τεμάχια σε κουτί). Αλλά είναι καλύτερο να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά τους με τον σύμβουλο.
 • την παρουσία ενός χρονόμετρου και την αυτόματη εκκίνηση. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο, εάν πρόκειται να εργαστείτε με ενεργό ρυθμό, χρησιμοποιώντας διάφορα όργανα για μοντελοποίηση και καθαρισμό.
 • πρόσθετο φωτισμό. Σε ορισμένα νέα μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών υπάρχει ακόμη και μια τέτοια λειτουργία. Βοηθά στην πιο διεξοδική εκτέλεση της διαδικασίας καθαρισμού, εξαλείφοντας κάθε μικρο-σκόνη.
 • Η παρουσία ειδικού φίλτρου για τον καθαρισμό του αέρα και την απορρόφηση οσμών. Οι συσκευές με αυτή τη λειτουργία μπορούν να είναι είτε ενσωματωμένοι είτε φορητοί. Το κόστος μιας τέτοιας συσκευής είναι πολύ υψηλότερο από το συνηθισμένο και απαιτεί επιπλέον κόστος για την τακτική αντικατάσταση των φίλτρων.

Ας εξετάσουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ, τα οποία έχουν κερδίσει την αναγνώριση πολλών ασκούμενων καρφιών της υπηρεσίας για τα νύχια:

 • Ultratech. Η Ultratech παράγει μία από τις πιο υψηλής ποιότητας και σιωπηλές συσκευές με μέγιστη διάρκεια εγγύησης έως και 24 μήνες. Η τιμή τους είναι υψηλότερη από ό, τι παρόμοια εργαλεία του ίδιου σκοπού, αλλά με ισχύ μόλις 24 W, είναι δυνατό να φιλτραριστεί για 3.3 λεπτά σε 3.3 m3. αέρα. Σημειώστε ξεχωριστά την περίπτωση βαρέως τύπου, η οποία δεν φοβάται τη συχνή αλληλεπίδραση με βακτηριοκτόνα και αντισηπτικά διαλύματα.
 • BOFA. Οι συσκευές που παράγονται από το σήμα BOFA είναι κατασκευασμένες για σαλόνια ομορφιάς και δωμάτια στο σπίτι μανικιούρ. Ταχέως και αποτελεσματικά εξαλείφουν όχι μόνο τη σκόνη, αλλά και τις δυσάρεστες μυρωδιές που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα του δωματίου. Μέσα στον μηχανισμό αυτών των ψίχουλων είναι ένα ειδικό φίλτρο υψηλής τεχνολογίας με την προσθήκη ενεργού άνθρακα. Όταν φράζει και γίνεται άχρηστη, ένας ειδικός αισθητήρας σηματοδοτεί την ανάγκη αντικατάστασης.
 • Air Magic. Ο μόνος κατασκευαστής αυτή τη στιγμή, σχεδιάζοντας ηλεκτρικές σκούπες μανικιούρ με ένα φίλτρο που δεν χρειάζεται αντικατάσταση. Aspirator Air Magic γρήγορα τις συνθήκες του αέρα, αφαιρεί τη σκόνη και τις δυσάρεστες οσμές, είναι ελαφρύ και ευέλικτο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση των όπλων κατιφέ, και τα πόδια?
 • Salon Professional. Μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές λόγω του χαμηλού κόστους τους. Λόγω του ασυνήθιστου σχήματος του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα παλάμης για το χέρι του πελάτη και, χάρη στην ευκολία του, μεταφέρεται εύκολα για επιτόπιες διαδικασίες.
 • Lady Victory. Οι συσκευές της μάρκας Lady Victory είναι σχεδόν ένα πλήρες ανάλογο των συσκευών του Salon Professional. Το κύριο χαρακτηριστικό: για να αντικαταστήσετε την τσάντα σκόνης είναι δυνατή μέσα σε λίγα λεπτά, η συσκευή είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και να καθαριστεί. Έχει καλά χαρακτηριστικά και καθαρίζει αποτελεσματικά τους χώρους της ρύπανσης.

Η βαθμολογία μας θα σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα και να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με μια συσκευή που θα σας ταιριάζει τόσο στην τιμή όσο και στην ποιότητα.

Εκτιμήστε την υγεία σας και φροντίστε για την υγεία των πελατών σας, μόνο τότε θα αξίσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας, καθιστώντας τη ζήτηση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών νυχιών.

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Τα επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής, όπου εκτελούνται οι διαδικασίες φροντίδας των νυχιών, δεν το κάνουν χωρίς κάτι απαραίτητο όπως μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Πολλές γυναίκες το αγοράζουν για οικιακή χρήση.

Γιατί είναι απαραίτητο;

Λείανση και στίλβωση καρφιά στα χέρια και τα πόδια δεν είναι χωρίς σχηματισμό σκόνης - απομεινάρια της κεράτινης ιστού, ξηραίνεται βερνίκια νυχιών και χρώματα. Τα τελευταία περιέχουν πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες - διαλύτες, χρωστικές ουσίες, καρκινογόνες ουσίες. Τα λεπτά σωματίδια, στριμμένα στον αέρα στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, άσθμα, τραχειίτιδα και άλλες αναπνευστικές ασθένειες.

Επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα, τα μάτια, οδηγούν σε πονοκεφάλους. Ως εκ τούτου, είναι τόσο σημαντικό να καθαρίσετε το χώρο της σκόνης μετά από κάθε διαδικασία.

Επιπλέον, ο χώρος εργασίας στο σαλόνι μανικιούρ πρέπει να φαίνεται απόλυτα καθαρό και τακτοποιημένο. Αν αναπνευστική προστασία από τις επιβλαβείς σκόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν επίδεσμο γάζας στο πρόσωπό του, στη συνέχεια, με το υπόλοιπο μπορεί να χειριστεί μόνο προβλήματα ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Τέτοιες συσκευές διευκολύνουν τη δουλειά του πλοιάρχου και δίνουν στο σαλόνι μανικιούρ περισσότερη αναπαράσταση.

Αρχή λειτουργίας

Ανεξάρτητα από τον καθαριστή νυχιών τύπο όλοι λειτουργούν εις βάρος του κινητήρα, η οποία σε υψηλές ταχύτητες 2500-3000 στροφές / λεπτό περιστρέφεται λεπίδας, όπου ο αέρας μαζί με παρούσα σκόνη εκεί μέσα έλκεται εντός της κουκούλας και εντός του συλλέκτη σκόνης σε ένα σχήμα τσάντα. Ο χρόνος του να φορά πρέπει να καθαριστούν, αλλά υπάρχουν επίσης πλαστικά δοχεία μιας χρήσης οι οποίες μετά την πλήρωση απλά απορρίπτεται και αντικαθίσταται με νέα.

Η αρχή της λειτουργίας διαφέρει ελάχιστα από τη συνηθισμένη οικιακή ηλεκτρική σκούπα, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές. Η συσκευή για το σαλόνι μανικιούρ πρέπει να είναι συμπαγής, όχι βαριά. Εάν είναι ενσωματωμένο, τότε οι διαστάσεις πρέπει να επιτρέπουν την τοποθέτηση του στο τραπέζι. Η μάζα αυτών των συσσωματωμάτων συνήθως δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά, το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 48 dB, η ισχύς του κινητήρα είναι 20-30 W. Με τέτοια χαρακτηριστικά, δεν θα παρεμβαίνει ούτε στον πελάτη ούτε στον πλοίαρχο, οικονομικά δαπανά ηλεκτρικό ρεύμα και μεταφέρεται εύκολα αν το μοντέλο δεν είναι ενσωματωμένο. Τροφοδοτούνται από οικιακές συσκευές 220 V.

Ποικιλίες

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ, έχουν όλες τις δικές τους ιδιαιτερότητες και πλεονεκτήματα.

Η εξαγωγή είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο τέτοιων ηλεκτρικών σκουπών. Έχει πλαστικό περίβλημα με ισχυρό ανεμιστήρα, η ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων μπορεί να φτάσει τις 3000 σ.α.λ. Τα μοντέλα ποιότητας γίνονται σχεδόν αθόρυβα, ενώ το επίπεδο θορύβου τους δεν υπερβαίνει τα 62 dB, γεγονός που προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον στο κομμωτήριο. Η σκόνη εισέρχεται στον αφαιρούμενο σάκο σκόνης, μετά τη χρήση αφαιρείται εύκολα από το σωλήνα εκκένωσης και αντικαθίσταται με νέο.

Υπάρχουν 2 επιλογές για κουκούλες: ενσωματωμένες ή φορητές. Ο πρώτος τύπος τοποθετείται σφιχτά στο τραπέζι μανικιούρ, ο μπροστινός πίνακας της λεπίδας και ο ανεμιστήρας τοποθετούνται οριζόντια ή με μικρή κλίση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα χέρια πρέπει να κρατούνται ακριβώς πάνω από την κουκούλα, για ασφάλεια ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με προστατευτική μάσκα. Πλεονεκτήματα των ενσωματωμένων μοντέλων κουκούλας - σε υψηλή ισχύ, η απουσία περιττών κραδασμών, η ευκολία εργασίας σε μια άκαμπτα σταθερή συσκευή. Τα μειονεκτήματα έγκειται στην αδυναμία μεταφοράς της συσκευής σε άλλη θέση και στην ανάγκη τοποθέτησης σε τραπέζι, κόβοντας μια τρύπα στον πάγκο.

Οι φορητοί απορροφητήρες είναι ένας μικρός πίνακας με έναν κάθετα τοποθετημένο ανεμιστήρα ο οποίος συνδέεται στο δίκτυο μέσω ενός κανονικού καλωδίου τροφοδοσίας. Πλεονεκτήματα αυτού του είδους πριν από τις ενσωματωμένες συσκευές είναι ότι μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε μέρος, το κύριο πράγμα είναι ότι κοντά στην περιοχή υπάρχει μια έξοδος. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με μεταλλική προστατευτική μάσκα και το βάρος συνήθως δεν υπερβαίνει τα 1,5 κιλά.

Μια ξεχωριστή επιλογή είναι ένα εκχύλισμα δαπέδου για μανικιούρ, το οποίο έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε ποσότητα σκόνης. Ένα τεράστιο περίβλημα με ηλεκτρικό μοτέρ, ανεμιστήρα και συλλέκτη σκόνης είναι εγκατεστημένο στο πάτωμα και ο εύκαμπτος σωλήνας εξάτμισης πηγαίνει από αυτόν στο χώρο εργασίας. Παρά τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του καθαρισμού, το καπό του ορόφου καταναλώνει αυξημένη ισχύ και καταλαμβάνει πολύ χώρο στην καμπίνα.

Υπάρχουν πολύ βολικά επιτραπέζια μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών για μανικιούρ σε περίβλημα κυλινδρικού σχήματος. Έχουν στην κορυφή 5 τρύπες για κάθε δάχτυλο. Μετά την επεξεργασία των νυχιών, η βούρτσα τοποθετείται σε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα, κάθε δάκτυλο αντικαθιστά τη θέση της. Έτσι, μπορείτε να συγκρατήσετε άνετα το χέρι σας στη βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το είδος των συσκευών αυτών είναι πολύ κομψό και πρωτότυπο.

Τι να ψάξετε κατά την επιλογή;

Πριν αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα κριτήρια όπως την ισχύ και την ταχύτητα του κινητήρα, το επίπεδο θορύβου στην εργασία, το βάρος και τις διαστάσεις. Είναι απαραίτητο να προσέξετε την παρουσία ενός προστατευτικού πλέγματος, να αποτρέψετε τη σύσφιξη μικρών αντικειμένων και να προστατέψετε τα δάχτυλά σας κατά τη διάρκεια των διαδικασιών. Η μονάδα ισχύος θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε δεν ήταν σε θέση να αντλήσει αέρα και της ροής της σκόνης στην περιοχή των 15-20 cm. Μια καλή ηλεκτρική σκούπα είναι σε θέση να παραδώσει το δωμάτιο δεν είναι μόνο επιβλαβής μικροσωματίδια, αλλά επίσης και από την οξεία οσμή των βερνικιών και διαλυτών.

Τα ενσωματωμένα μοντέλα θα πρέπει να επιλέγονται μόνο εάν το τελικό εσωτερικό του εσωτερικού είναι σχεδιασμένο και δεν αναμένεται ανασχεδιασμός. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η παρουσία μιας πρίζας κοντά στη συσκευή.

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι τα χέρια της είναι η επαγγελματική της κάρτα. Γι 'αυτό οι γυναίκες δίκαιου σεξ δίνουν τόσο πολύ χρόνο για μανικιούρ. Ωστόσο, τα όμορφα και καλλωπισμένα κατιφέδες είναι αδύνατα χωρίς την παρουσία ειδικών οργάνων, εξαρτημάτων και συσκευών.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση των υπηρεσιών ενός επαγγελματία, τότε η παρουσία ενός οικιακού αρχείου νυχιών θα είναι περισσότερο από αρκετό. Αλλά αν θέλετε να αποθηκεύσετε την επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς, θα πρέπει να φροντίσετε να αγοράσετε το απαραίτητο οπλοστάσιο για μανικιούρ. Η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ θα σας βοηθήσει να κάνετε τη διαδικασία επαγγελματικά και αποτελεσματικά ακόμη και στο σπίτι.

Ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ

Όλοι γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του νυχιού, τα κερατινοποιημένα σωματίδια διασκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ θα γίνει ένας πραγματικός βοηθός στην οργάνωση της καθαριότητας του δωματίου στο οποίο πραγματοποιείτε τη διαδικασία. Για επαγγελματική χρήση ο συλλέκτης σκόνης για μανικιούρ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να οργανωθεί η καθαριότητα και η υγιεινή του χώρου εργασίας. Αγοράστε μια ηλεκτρική σκούπα για ένα τραπέζι μανικιούρ και όλη η σκόνη από τα κομμένα καρφιά θα αφαιρεθεί απευθείας κατά την εργασία με τον πελάτη.

Όσον αφορά την αποκοπή της τεχνητής επίστρωσης νυχιών, αυτή η σκόνη θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την καθαριότητα του δωματίου. Η χημική σύνθεση των πηκτωμάτων και των ακρυλικών σκονών, η οποία δεν εξατμίζεται ούτε με τη στερεοποίηση του υλικού, δημιουργεί τεράστιο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Τα σωματίδια της πριονισμένης κάλυψης εισέρχονται εύκολα στην αναπνευστική οδό, η οποία μπορεί να προκαλέσει βήχα, αλλεργίες και αργότερα ασθένεια της αναπνευστικής συσκευής.

Το εκχύλισμα για μανικιούρ θα προστατεύσει εσάς και τους πελάτες σας από δυσάρεστα συμπτώματα και ασθένειες. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ασφάλεια του προσωπικού του γραφείου μανικιούρ. Μετά από όλα, ο πλοίαρχος πρέπει να εισπνεύσει αυτή τη σκόνη σε όλη την εργάσιμη ημέρα. Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ θα βοηθήσει γρήγορα και εύκολα να απαλλαγούμε από δυσάρεστες οσμές φαρμάκων για επεκτάσεις νυχιών, ζευγάρια που είναι επίσης επιβλαβή για την υγεία.

Αγοράστε ηλεκτρικές σκούπες μανικιούρ και τοποθετήστε τις σε κάθε χώρο εργασίας στο σαλόνι μανικιούρ. Η παρουσία μιας ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ τραπέζι στο ντουλάπι καρφιών δείχνει ότι φροντίζουν για την υγεία των πελατών και των εργαζομένων. Η τιμή μιας ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ είναι αποδεκτή για όλους, και τα οφέλη από αυτήν είναι πολύ υψηλά.

Μια άλλη καλή είδηση ​​για τους λάτρεις της ταχείας μανικιούρ. Αφού έχετε αγοράσει μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ, μπορείτε να μειώσετε αρκετές φορές το χρόνο στεγνώματος για βερνίκι νυχιών. Δεν είναι αυτό το όνειρο κάθε κοριτσιού, που πηγαίνει σε μια ημερομηνία; Αγοράστε μια κουκούλα μανικιούρ και για πάντα θα απαλλαγείτε από μεγάλες προσδοκίες κατά τη διάρκεια της ξήρανσης του μανικιούρ. Ο εκχυλιστής μανικιούρ είναι κατασκευασμένος από πλαστικό, ο οποίος καθιστά δυνατή τη διατήρηση της συσκευής καθαρή και επιτρέπει την τακτική απολύμανση της επιφάνειας της συσκευής.

Απόσπασμα για μανικιούρ

Ο εκχυλιστής μανικιούρ βρίσκεται στην επιφάνεια του τραπέζι εργασίας ή απευθείας κάτω από τα χέρια του πελάτη. Αν κάνετε ένα μανικιούρ στο σπίτι, απλά βάλτε το εκχύλισμα για το μανικιούρ δίπλα σας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μετά τη διαδικασία δεν χρειάζεται να κενούτε το χαλί και τα έπιπλα από τα κομμένα κομμάτια των νυχιών.

Η επιτραπέζια χειρολαβή γίνεται σε ευχάριστους ήχους. Χρυσή, απαλό ροζ ή λευκό καθαριστικό για μανικιούρ, η επιλογή είναι δική σας. Στο κιτ για τον ανεμιστήρα έχετε 2 σακούλες για μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ. Διαγράφονται εύκολα και μπορούν να αντικατασταθούν με καινούργια, όπως απαιτείται. Ηλεκτρική σκούπα για ντουλάπι μανικιούρ σταθερά στερεωμένη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Οι συμπαγείς διαστάσεις της ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ δεν γεμίζουν το χώρο εργασίας. Προσιτή ηλεκτρική σκούπα τιμή για μανικιούρ και ένα μικρό εξάρτημα βάρους είναι μια τέλεια λύση για τους βιοτέχνες, εξερχόμενος μανικιούρ των παρόχων υπηρεσιών. " Αγοράστε ένα συλλέκτη μανικιούρ σκόνης και αφήστε εξοπλισμένο γραφείο για μανικιούρ για να ομορφύνει το χώρο σας.

Η ηλεκτρική σκούπα εξαγνισμού για τραπέζι μανικιούρ είναι απλή και κατανοητή κατά τη λειτουργία. Κατ 'αρχάς, βάλτε σε μια τσάντα σκόνης, ασφαλίζοντας το από το πίσω μέρος μιας ισχυρής ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ. Στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή στο δίκτυο και με τον διακόπτη στο πλαϊνό πίνακα, ενεργοποιήστε τον ανεμιστήρα. Χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή ισχύος, μπορείτε να επιλέξετε την ένταση της εξαγωγής νυχιών στο τραπέζι. Αφού τελειώσει η διαδικασία, απενεργοποιήστε το αξεσουάρ και καθαρίστε τον σάκο σκόνης.

Συλλέκτης σκόνης για μανικιούρ. Οφέλη

 • Παρουσία του διακόπτη τροφοδοσίας ανεμιστήρα.
 • Μειώνει τον χρόνο καθαρισμού του χώρου εργασίας μετά τη διαδικασία.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματικό όσο και για ερασιτεχνικό μανικιούρ.
 • Ελκυστική εμφάνιση και ενδιαφέρουσα σχεδίαση.
 • Ισχυρή και σταθερή στέγαση.
 • Σας επιτρέπει να τοποθετείτε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
 • Πρακτικά αθόρυβη.
 • Αφαιρεί τη σκόνη και τις οσμές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
 • Προειδοποιεί για αναπνευστική ασθένεια.
 • Τσάντες που αντικαθίστανται.

Το εκχύλισμα μανικιούρ δεν είναι μόνο το πρόσωπο του ντουλαπιού σας, αλλά και η υγεία των εργαζομένων και των πελατών. Ένας ισχυρός συλλέκτης σκόνης για μανικιούρ θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για έναν αρχάριο τεχνικό νυχιών. Με αυτή τη συσκευή, εσείς και οι πελάτες σας θα λάβετε μόνο θετικά συναισθήματα από τη διαδικασία. Η τιμή ενός συλλέκτη σκόνης για μανικιούρ σίγουρα θα σας ευχαριστήσει. Αυτό το αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητας θα σας εξυπηρετήσει περισσότερο από ένα χρόνο.