Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ: πώς να επιλέξετε μια συσκευή ή να την κάνετε μόνοι σας

Στα περισσότερα άτομα, ο όρος "ηλεκτρική σκούπα" σχετίζεται με τον καθαρισμό των χώρων. Ωστόσο, οι μάστορες μανικιούρ γνωρίζουν ότι η προσαρμογή με αυτό το όνομα είναι απαραίτητη όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για επεκτάσεις νυχιών.

Γιατί χρειάζεστε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ

Οι επεκτάσεις των νυχιών επιτρέπουν στις γυναίκες να κάνουν τα χέρια τους καλά περιποιημένα και ελκυστικά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κοπής πηκτωμάτων ή ακρυλικών καρφιών, σχηματίζεται μεγάλη ποσότητα σκόνης, η οποία περιέχει πολλά επιβλαβή συστατικά.

Όταν κόβετε τα συσσωρευμένα νύχια, σχηματίζεται πολύ βλαβερή σκόνη

Η παρατεταμένη εισπνοή των λεπτώς διεσπαρμένων σωματιδίων οδηγεί στην καθίζηση τους στην βλεννογόνο της αναπνευστικής οδού, η οποία μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη ορισμένων ασθενειών:

Για να αποφευχθούν τέτοιες δυσάρεστες συνέπειες, οι πλοίαρχοι μανικιούρ χρησιμοποιούν ειδικές ηλεκτρικές σκούπες κατά την αφαίρεση των καρφιών πηκτώματος.

Βίντεο: πλοίαρχος του μανικιούρ για τα οφέλη μιας ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ

Πώς να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό

Ότι η εργασία του ειδικού των νυχιών ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετη, συνιστάται η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ να επιλέξει σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • υψηλή απόδοση - το μηχάνημα πρέπει να απορροφά αποτελεσματικά τη σκόνη πριν εξαπλωθεί γύρω από το δωμάτιο.
 • ποιοτικό υλικό του συλλέκτη σκόνης - είναι αδύνατο ο σάκκος να αφήνει τα σωματίδια σκόνης που συλλέγονται σε αυτό.
 • συμπαγής - η ηλεκτρική σκούπα δεν πρέπει να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τραπέζι μανικιούρ και να εμποδίζει τον ειδικό να εκτελεί τη διαδικασία.
 • αθόρυβος - δυνατός ήχος όταν ο εξοπλισμός λειτουργεί οδηγεί σε ευερεθιστότητα, απώλεια προσοχής, κόπωση του πλοιάρχου, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της διαδικασίας και το τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν οι παρακάτω τύποι ηλεκτρικές σκούπες μανικιούρ:

 • φορητή επιφάνεια εργασίας - είναι η πιο δημοφιλής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μόνιμη θέση εργασίας ή να πάρετε μαζί σας για να καρφώσει τον πελάτη στο σπίτι. Μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα είναι μια μικρή συσκευή με τη μορφή της παλάμης, το οποίο είναι ο λόγος για μια διπλή λειτουργία - συλλογή της σκόνης και επιτρέπει στον πελάτη να οργανώσει το χέρι άνετα, άλλωστε, βοηθάει σημαντικά να έχει τον έλεγχο του έργου. Όταν επιλέγετε μια συσκευή αυτού του τύπου, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο υλικό της κατοικίας του. Το πιο άνετο για τον πελάτη είναι η επιφάνεια, καλυμμένη με μαλακό δερματίνη, ανθεκτική στους διαλύτες και άλλα μέσα. Θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα αν η επιφάνεια γραφείου είναι επιπλέον εξοπλισμένη με μια λάμπα, η οποία θα εξοικονομήσει χώρο στο τραπέζι μανικιούρ?
 • Σταθερός εξοπλισμός - χρησιμοποιείται μόνο σε ένα μόνιμο χώρο εργασίας, καθώς είναι τοποθετημένο πάνω από το τραπέζι μανικιούρ ή κάτω από αυτό (η σχάρα αφαιρείται από την ηλεκτρική σκούπα στην επιφάνεια του τραπεζιού). Το πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι ότι δεν καταλαμβάνει χώρο στην επιφάνεια εργασίας και η ισχύς της είναι μεγαλύτερη από αυτή μιας επιφάνειας σκούπας. Ωστόσο, το κόστος αυτού του εξοπλισμού είναι υψηλότερο.

Κάθε ειδικός για τα νύχια μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο σχεδιασμό για τον εαυτό του, ανάλογα με το αν κάνει ένα μανικιούρ στο σαλόνι, στο σπίτι ή στο δρόμο.

Οι σύγχρονες στάσιμες κουκούλες είναι εξοπλισμένες με ισχυρούς λαμπτήρες, οι οποίοι διευκολύνουν την εργασία του πλοιάρχου και εξοικονομούν χώρο στο τραπέζι μανικιούρ

Ανασκόπηση των πιο δημοφιλών μοντέλων

Οι αρχάριοι που κατέχουν το μανικιούρ παίρνουν συχνά πελάτες στο σπίτι και, κατά συνέπεια, αναρωτιούνται για το είδος της ηλεκτρικής σκούπας που είναι καλύτερο να επιλέξει.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα κινητών κουκούλες παρέχονται από τους παρακάτω κατασκευαστές:

 • Η Ultratech - οι ηλεκτρικές σκούπες αυτής της εταιρείας διακρίνονται από την πρακτική έλλειψη θορύβου και μεγάλη περίοδο εγγύησης (24 μήνες). Η συσκευή πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις.
 • Salon Professional - οι συσκευές κατασκευάζονται από μια αμερικανική εταιρεία και χαρακτηρίζονται από έναν ισχυρό ενσωματωμένο ανεμιστήρα, ο οποίος σας επιτρέπει να καθαρίζετε αμέσως τον αέρα της ρύπανσης.
 • Lady Victory - ο κατασκευαστής ανησυχούσε για το γεγονός ότι οι συσκευές Lady Victory ήταν πιο βολικές για τον πελάτη, οπότε το σώμα τους είναι καλυμμένο με μαλακό υλικό. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία δερμάτινων χρωμάτων για να διαλέξετε.
 • Planet Nails - οι ηλεκτρικές σκούπες αυτής της μάρκας συνδυάζουν καλή ποιότητα και χαμηλό κόστος. Επιπλέον, τα μοντέλα Planet Nails είναι αξιοσημείωτα για τη συμπαγή τους.
 • Simei - οι περιπτώσεις των συσκευών είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό και εξοπλισμένες με ένα μαλακό ελαστικό στήριγμα παλάμης για τα χέρια του πελάτη. Το μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι το γεγονός ότι διαθέτει μια άνετη λυχνία LED, η οποία παρέχει καλό φωτισμό. Η ισχύς αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας φτάνει σε απόσταση 10 cm.

Φωτοθήκη: δημοφιλή μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ

Πώς να φτιάξετε μια κουκούλα για μανικιούρ

Το Διαδίκτυο παρουσιάζει πολλά βίντεο με ανασκόπηση των επιτραπέζιων εκχυλισμάτων για μανικιούρ. Ο σχεδιασμός τους είναι αρκετά απλός: ένας ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στην θήκη, κάτω από τον οποίο έχει τοποθετηθεί μια τσάντα σκόνης. Επομένως, δεν είναι δύσκολο να κάνετε αυτό το απόσπασμα μόνοι σας. Για αυτό πρέπει να είστε σε θέση να εργαστείτε με ένα συγκολλητικό σίδερο και να προετοιμάσετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Ηλεκτρική σκούπα από ψύκτη υπολογιστή

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κάλυμμα επιφάνειας εργασίας από ένα ψυγείο υπολογιστή χρησιμοποιώντας υλικά που σχεδόν όλοι έχουν στο σπίτι, αλλά αν όχι, είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Έτσι, για την αυτό-κατασκευασμένη συσκευή θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία:

 • έναν συμβατικό ψύκτη υπολογιστή (ανεμιστήρα) μεγέθους 80x80 mm.

Για μια σκούπα σπιτικό, ένα ψυγείο 80x80 mm για 12V

Όταν ρυθμίζετε το κουμπί για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της σκούπας σπιτικό γίνεται πολύ πιο εύκολη

Η διαδικασία συναρμολόγησης της ίδιας της ηλεκτρικής σκούπας πραγματοποιείται με την ακόλουθη σειρά:

 1. Ο ανεμιστήρας ψύξης θα πρέπει να συνδέεται με το καλώδιο τροφοδοσίας και το τροφοδοτικό με συγκόλληση.
 2. Για πιο βολική χρήση του σχεδίου στο καλώδιο, είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε τον διακόπτη των κουμπιών.
 3. Στην πλευρά αναρρόφησης της σκόνης στο ψυγείο, ασφαλίστε τη μάσκα εξαερισμού για να προστατέψετε τα δάχτυλα του πελάτη και αποτρέψτε την είσοδο ξένων αντικειμένων στις λεπίδες του ανεμιστήρα. Η γρίλια μπορεί να κολληθεί ή να βιδωθεί.
 4. Από μη υφασμένα, κόψτε μια λωρίδα 16,5x40 cm, διπλώστε το στο μισό στη μεγάλη πλευρά και ράψτε το σε δύο πλευρές. Από πάνω για να στερεώσετε την πλευρά και τοποθετήστε το ελαστικό σε αυτό.

Μια σακούλα από μη υφασμένο υλικό διατηρεί με αξιοπιστία τη σκόνη από τις ρινίσματα των νυχιών

Κατά τη διάρκεια της κοπής naraschonnyh νυχιών τελειώσει κουκούλα μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στην επιφάνεια εργασίας, και μετά την επέμβαση, μη υφασμένα σακούλες για τη συλλογή σκόνης εύκολη ταρακουνήσει και να διαγραφούν, μετά την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά στο έργο.

Μια σπιτική ηλεκτρική σκούπα μπορεί να βελτιωθεί εάν έχει γίνει μια υπόθεση γι 'αυτό. Γι 'αυτό, είναι απαραίτητο να κατασκευάσετε μια δομή σαν κόντρα πλακέ από κόντρα πλακέ. Η γωνία μεταξύ δύο κλίσεων πρέπει να είναι περίπου 120 °. Σε μια πλευρά, πρέπει να κόψετε την τρύπα και να την κλείσετε με μια προστατευτική μάσκα. Από το εσωτερικό σε αυτή την τρύπα, πρέπει να συνδέσετε το συναρμολογημένο άνοιγμα. Βάλτε τη σακούλα σκόνης στο ψυγείο και ξεκινήστε τις εργασίες.

Σπιτική ενσωματωμένη κουκούλα

Οι στάσιμες κουκούλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους ειδικούς των νυχιών στα σαλόνια, έχουν αρκετά υψηλό κόστος. Αλλά στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε ένα ενσωματωμένο μοντέλο, ενώ ξοδεύετε ένα μικρό ποσό.

Για να κάνετε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα χρειάζεστε τον ίδιο ψυγείο υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ή και τρεις οπαδούς ταυτόχρονα, τότε η ισχύς της κουκούλας θα αυξηθεί πολύ.

Στο σπίτι με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών ψύκτες, μπορείτε να φτιάξετε μια ισχυρή ενσωματωμένη κουκούλα για μανικιούρ

Έτσι, για να πάρετε μια ενσωματωμένη κουκούλα για μανικιούρ, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα στάδια:

 1. Προσδιορίστε τον τόπο στην επιφάνεια του τραπεζιού όπου θα τοποθετηθεί μια επίπεδη σχάρα εξαερισμού.
 2. Κόψτε στην κορυφή της οπής για τον ανεμιστήρα.
 3. Κάτω από το κάλυμμα του τραπεζιού, συνδέστε τη συναρμολογημένη δομή από τον ψυγείο (ή μερικούς ανεμιστήρες).
 4. Βάλτε μια σακούλα σκόνης στο ψυγείο. Ένας σωλήνας κυματοειδούς καυσαερίων μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον ανεμιστήρα, στο τέλος του οποίου είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί μια σακούλα από ύφασμα σε μια μη υφασμένη βάση. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους του κάδου απορριμμάτων σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει πολύ λιγότερο συχνά.
 5. Η κορυφή στην επιφάνεια του τραπεζιού πρέπει να στερεωθεί στη σχάρα.

Βίντεο: Εξαγωγέας μανικιούρ με τα χέρια σας

Κενού απαιτείται για μανικιούρ καρφί σε εξειδικευμένες δεδομένου ότι τέτοια συσκευή βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση ενόχληση σκόνη, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη των ασθενειών της άνω αναπνευστικής οδού κύριου. Μια μεγάλη επιλογή φορητών και σταθερών απορροφητών είναι διαθέσιμη στα καταστήματα. Αλλά, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύσετε μόνοι σας.

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Το κόστος του μοντέλου που παρουσιάζεται στη φωτογραφία μπορεί να διαφέρει από την τιμή βάσης. Δεν είναι δημόσια προσφορά.

12 μήνες εγγύηση

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Εξαγωγή για το τραπέζι μανικιούρ - ένα απαραίτητο πράγμα για τα στούντιο μανικιούρ. Σας επιτρέπει να καθαρίζετε αμέσως τη σκόνη των νυχιών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, πράγμα που αυξάνει σημαντικά την καθαριότητα του χώρου εργασίας. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και είναι εύκολα τοποθετημένο στο τραπέζι. Ρυθμίζοντας τη ροή του αέρα, είναι δυνατόν να ρυθμίσετε κατάλληλα τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας της κουκούλας για άνετη εξυπηρέτηση των πελατών.

Χαρακτηριστικά και χρήση

Ένα τέτοιο απόσπασμα μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο τραπέζι: αρκεί να δημιουργηθεί μια κατάλληλη τρύπα στον καμβά. Είναι στερεωμένο με σφραγιστικό ή βίδες.

Η ισχύς του ανεμιστήρα είναι περίπου 24 watts, ενώ έχει ταχύτητα περίπου 2.500 σ.α.λ., και σχεδόν κανένα θόρυβο - το επίπεδο θορύβου είναι μόνο 35 ντεσιμπέλ. Η σκόνη των νυχιών δεν μπαίνει στους κόμβους εργασίας του ανεμιστήρα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι μπορεί να αποτύχει. Αυτό διευκολύνεται επίσης από ένα ειδικό πλέγμα στερεωμένο πάνω στον ανεμιστήρα: εμποδίζει την είσοδο διαφόρων μεγάλων αντικειμένων στον μηχανισμό.

Το μέγεθος της οπής για τη σκόνη των νυχιών είναι περίπου 12 εκατοστά, γεγονός που επιτρέπει την αύξηση του φάσματος του ανεμιστήρα. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται ο ανεμιστήρας είναι πλαστικό, ανθεκτικό και ανθεκτικό στις εξωτερικές επιδράσεις. Πλένεται εύκολα και δεν παραμορφώνεται όταν εκτίθεται σε διάφορες ουσίες.

Το κόστος των γραβάτες στο τραπέζι είναι 3300 ρούβλια.

BEBI.LV

Σύνδεση

Για να κάνουμε σύγχρονη μοντελοποίηση και μοντέρνο σχεδιασμό νυχιών, χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό, αξιόπιστα εργαλεία και υλικά για μανικιούρ, έτσι ώστε τα καλά περιποιημένα δάχτυλά μας να φαίνονται πάντα τέλεια. Η δημοτικότητα των επεκτάσεων νυχιών με πηκτή ή ακρυλικό αυξάνεται σημαντικά, καθώς πολλοί από εμάς οι πλάκες των νυχιών είναι αρκετά λεπτές, εύθραυστες και μεγαλώνουν αρκετά αργά. Αλλά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του τεχνητού καρφιού για να δώσει το επιθυμητό σχήμα στην ελεύθερη άκρη στην επιφάνεια του τραπέζι μανικιούρ και στον αέρα παίρνει ένα μεγάλο αριθμό μικροσωματιδίων. Πώς να αντιμετωπίσετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα, εάν συχνά αυξάνετε τα καλιούρια στο σπίτι ή εκτελείτε τεχνητό νυχτερινό μοντέλο στους πελάτες σας;

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ (απορροφητής, συλλέκτης σκόνης) Είναι μια πρακτικά αθόρυβη συσκευή με σώμα κατασκευασμένο από ισχυρή πλάκα, εξοπλισμένο με ισχυρό ανεμιστήρα και αφαιρούμενους σάκους σκόνης. Η κουκούλα μπορεί να είναι χτισμένη σε τραπέζι μανικιούρ και κινητή για εύκολη κίνηση της συσκευής.

Εξαγωγή για τραπέζι μανικιούρ Ultratech (ενσωματωμένο)

Εξαγωγή για ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ Ultratech - είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά σήμερα.

Αναρωτιέστε γιατί; Υπάρχουν αποδείξεις!

Συγκριτικά χαρακτηριστικά των εκχυλισμάτων για μανικιούρ

Μήκος - 270 mm, Πλάτος - 200 mm, Ύψος - 130 mm, Βάρος - 1,15 kg

Τι είναι ιδιαίτερο για μια ηλεκτρική σκούπα για επεκτάσεις νυχιών?

1. ULTRATECH - καταχωρημένο εμπορικό σήμα, υπάρχει πιστοποιητικό συμμόρφωσης, πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας ·

2. Το υλικό του σώματος δεν είναι μόνο ανθεκτικό στους διαλύτες, αλλά και πολύ ευχάριστο στην αφή.

3. Chromed μάσκα σε υψηλής τεχνολογίας στυλ, μοντέρνα και κομψή?

4. Βολικό πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης με ένδειξη.

5. Ισχυρός ανεμιστήρας μεγάλης διάρκειας ζωής με χαμηλό επίπεδο θορύβου.

6. Η ποικιλία των "νόστιμα" χρώματα - καραμέλα, κεράσι (ρουμπίνι), μαύρο τριαντάφυλλο, λευκό τρυφερό.

7. ΔΩΡΟ - 6 επαναφορτιζόμενες σακούλες για 3 χρόνια χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα.

Κοιτάξτε πόσο όμορφα φαίνεται η κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ του πλοιάρχου.

Κομψή και εκλεπτυσμένη!

* Φωτογραφία του πελάτη Helena (Stanitsa Novolabinskaya, Krasnodar Territory)

Σε αντίθεση με τους περισσότερους Κινέζους, Κορεάτες και ακόμη Ρώσους ομολόγους τους, Ηλεκτρικές σκούπες και απορροφητήρες Ultratech έχουν ειλικρινείς τεχνικές παραμέτρους χωρίς "postscript":

Ισχυρός ανεμιστήρας (24 watts), υψηλή ταχύτητα (2500 σ.α.λ.), ελάχιστος θόρυβος (44 dB) - κανείς δεν έχει καλύτερη ποιότητα!

Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ Η Ultratech εγγυάται:

 • Ασφάλεια. Ένα μεγάλο άνοιγμα για τη συλλογή της σκόνης (12 εκατοστών!) Είναι καλά προστατευμένο με ειδικό πλέγμα για τα πτερύγια του ανεμιστήρα. Ο κίνδυνος του να πάρει τα χέρια σας ή τα χέρια του πελάτη στο στοιχείο περιδίνησης έχει εξαλειφθεί. Hoover είναι σύμφωνη με TR CU 004/2011 «Σχετικά με την ασφάλεια των συσκευών χαμηλής τάσης» TR CU 020/2011 «Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα των τεχνικών μέσων», πέρασε εργαστηριακές δοκιμές και έχει μια Δήλωση Συμμόρφωσης.
 • Άνεση κατά τη χρήση. Η άνετη ρύθμιση σας επιτρέπει να κατευθύνετε τη ροή του αέρα μακριά από τον πελάτη και τον κύριο, δημιουργώντας τη μέγιστη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας,
 • Υψηλής ποιότητας πλαστικό. Η κουκούλα είναι κατασκευασμένη από ειδικό πλαστικό, το οποίο δεν είναι διαλυτό σε ακρυλικά και μονομερή. Ο πίνακας καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και δεν αφήνει λεκέδες. Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες ποιότητας της επιφάνειας σκούπας και του απορροφητήρα είναι η ποιότητα των σάκων σκόνης (συλλέκτες σκόνης).
 • Εύκολη εγκατάσταση. Το καπάκι μανικιούρ εισάγεται εύκολα στο τραπέζι, αρκετό για να κόψει μια τετράγωνη τρύπα 130Χ130 mm, όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται στην κουκούλα. Μια λεπτομερής περιγραφή του πώς να εγκαταστήσετε μια κουκούλα για ένα τραπέζι μανικιούρ και πώς να το χρησιμοποιήσετε δίνεται σε εσάς όταν αγοράζετε.

Κοιτάξτε πόσο κομψή και όμορφη φαίνεται η κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ, τίποτα δεν εμποδίζει το έργο, στο τραπέζι είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.

Πώς να εγκαταστήσετε την κουκούλα σε ένα τραπέζι μανικιούρ;

Τοποθετήστε μια κουκούλα μανικιούρ πολύ απλά:

1. Χρησιμοποιώντας ένα παζλ, κόψτε μια τρύπα 13 X 13 cm με τη μορφή ενός τετραγώνου,

2. Σε αυτή την τρύπα, τοποθετήστε το μοτέρ εξαγωγής μανικιούρ προς τα επάνω,

3. Χρησιμοποιώντας 4 βίδες, τοποθετήστε την κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ.

Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες της ποιότητας μιας επιφάνειας σκούπας και του απορροφητήρα είναι η ποιότητα των σακουλών σκόνης.

Έχουμε τσάντες με μια διπλή λαστιχένια ζώνη, η οποία ταιριάζει άνετα στον ανεμιστήρα, δεν επιτρέπει τη σκόνη να πετάει αυθόρμητα έξω από τη σακούλα σκόνης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Σάκοι από μη υφασμένο υλικό ποιότητας, και μπορούν να πλυθούν σε μια γραφομηχανή.

Η διάρκεια ζωής κάθε τσάντας είναι 6 μήνες !!

Επιλέξτε το χρώμα που σας αρμόζει:

Ως δώρο στην κουκούλα Ultratech, σας δίνουμε 6 (!) Έξι τέτοιοι σάκοι. Αυτά τα 3 χρόνια εργασίας χωρίς να αγοράζουν αναλώσιμα.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

- Με κούριερ Μόσχα ή τα κοντινότερα προάστια της Μόσχας - 500 ρούβλια.

- Η εταιρεία μεταφορών - 199 ρούβλια.

Απολαύστε τις αγορές σας και ευγνώμονες πελάτες!

Πώς να επιλέξετε και να εξοπλίσετε ένα τραπέζι για μανικιούρ;

Κάντε ένα υψηλής ποιότητας μανικιούρ είναι ένα πολύ υπεύθυνο και επίπονο καθήκον κατά τη διάρκεια του οποίου όλα πρέπει να είναι στο χέρι, χωρίς να γεμίζουν το χώρο εργασίας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό τραπέζι μανικιούρ, το οποίο θα ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του πλοιάρχου και θα επιτρέψει στον πελάτη να αισθάνεται άνετα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο για οικιακές, σαλόνι, περιπτώσεις εργασίας εξόδου. Τι πρέπει να παρέχεται στο προϊόν, τι να αναζητήσετε στο κατάστημα, πώς να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των επιφανειών εργασίας - όλα αυτά συζητούνται λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο.

Ποικιλία τραπεζιών, τα χαρακτηριστικά τους

Δεν υπάρχει εγκεκριμένο πρότυπο για αυτό το είδος προϊόντος. Κάθε κατασκευαστής είναι ελεύθερος να απελευθερώσει αυτό που φαίνεται πιο κατάλληλο για αυτόν. Ωστόσο, είναι δυνατή η απομόνωση του κύριου είδους.

Πτυσσόμενα τραπέζια

Μετασχηματιστές από ένα πολύ ελαφρύ υλικό, το οποίο σας επιτρέπει να πάτε σπίτι στον πελάτη εντελώς με όλους τους δικούς σας ανήκει εδώ.

Πλεονεκτήματα:

 • συμπαγές μέγεθος όταν συναρμολογείται.
 • επαρκή λειτουργικότητα ·
 • ελκυστική εμφάνιση.

Μειονεκτήματα:

 • μηχανισμοί χαμηλής αντίστασης φθοράς.
 • Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τα αξεσουάρ αυτού του πλοιάρχου.

Τις περισσότερες φορές η κατασκευή είναι ένα ντουλάπι με πτυσσόμενο τραπέζι. Ο πίνακας είναι εξαιρετικά χρήσιμος για εργασία στο σπίτι. Δεν χρειάζεται αρκετός χώρος, αλλά θα επιτρέψει την εκτέλεση εργασίας υψηλής ποιότητας.

Sinuous με τον εν λόγω εξοπλισμό και αρχάριους επιχειρηματίες με ελάχιστο χώρο εργασίας στην καμπίνα.

Σταθερά έπιπλα

Κατάλληλο για ένα σαλόνι με μεγάλη πελατειακή βάση. Σας επιτρέπει να επιλέξετε σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος, να δημιουργήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο εξάρτημα.

Με τη σειρά τους, τα προϊόντα αυτά χωρίζονται σε:

 • Οικονομία. Κατασκευασμένο από πλαστικό.
 • Standard (ή κλασικά). Υλικά - πιεσμένα τσιπς.
 • Premium. Υπάρχουν πάντα, συνήθως χρησιμοποιείται μια σειρά ξύλου για την κατασκευή. Το ελίτ σαλόνι πρέπει να είναι εξοπλισμένο με τα κατάλληλα έπιπλα.

Μοντέλα με ενσωματωμένη κουκούλα ή εξοπλισμένο χώρο για την τοποθέτησή του

Ένα τέτοιο εξάρτημα, όπως μια κουκούλα, αγοράζεται συχνά ξεχωριστά μετά από λίγο μετά την έναρξη της ενεργού εργασίας. Ένας έμπειρος ειδικός, ο οποίος γνωρίζει τη δική του αξία, θα έχει σίγουρα μια τέτοια συσκευή.

Ωστόσο, εάν η κύρια έμφαση θα δοθεί στις επεκτάσεις των νυχιών, τότε ένα τέτοιο προϊόν θα είναι ζωτικής σημασίας στη διαδικασία της εργασίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα, αλλά είναι λιγότερο πρακτικό.

Πίνακας με ενσωματωμένο φωτισμό

Το μανικιούρ περιλαμβάνει ένα μεγάλο φορτίο για τα μάτια του πλοιάρχου. Ο εξωτερικός φωτισμός ή οι επιτραπέζιες λυχνίες μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολοι. Το πρώτο δεν θα παράσχει το απαραίτητο φως και το δεύτερο θα κρατήσει τις κινήσεις.

Οι ενσωματωμένες συσκευές επιτρέπουν την επίτευξη της ιδανικής θέσης του χεριού του πελάτη με μέγιστο φωτισμό. Οι αρχάριοι συχνά παραμελούν τις καλές συνθήκες εργασίας, οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα οδηγούν σε προβλήματα υγείας.

Τι να ψάξετε κατά την επιλογή;

Για να πάρετε ένα τραπέζι υψηλής ποιότητας και άνετο θα είναι ευκολότερο αν γνωρίζετε τις βασικές απαιτήσεις των επαγγελματιών για τον εν λόγω εξοπλισμό:

 • Τραπέζια τραπέζι
  πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ελαστικά άκρα. Αυτό δίνει το σχέδιο σταθερότητας. Μη χρησιμοποιείτε ζάντες ακόμη και με μηχανισμό ασφάλισης. Αργότερα ή αργότερα ο πίνακας θα αρχίσει να κινείται αυθαίρετα, γεγονός που θα περιπλέξει σημαντικά την εργασία.
 • Παρουσία ενός κομοδίνου σε τροχούς. Περισσότερη κινητικότητα και ευκολία.
 • Ένας μεγάλος αριθμός κόγχων, κουτιά και ράφια. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε όλα όσα χρειάζεστε στο χέρι, χωρίς να δημιουργείτε σωρό στην επιφάνεια εργασίας.
 • Μέγεθος πίνακα. Για τα μεγάλα μεγέθη, δεν υπάρχει νόημα να ακολουθήσετε. Αυτό θα μειώσει μόνο τη λειτουργικότητα. Ο παρακάτω λόγος θεωρείται βέλτιστος για τους γνώστες:
  • μήκος 1,2 μέτρα.
  • ύψος 75 εκατοστά.
  • πλάτος 45 εκατοστά.
 • Στρογγυλεμένες γωνίες. Αυτή η απόχρωση θα βοηθήσει να αποφευχθούν οι μώλωπες και οι γρατζουνιές στον κύριο και τον πελάτη.
 • Ποιότητα επιφάνειας. Η επιφάνεια εργασίας πρέπει να είναι ανθεκτική στα εξής:
  • χημικά επιθετικά μέσα (βερνίκια, διαλύτες κ.λπ.) ·
  • μικρή έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία (στεγνωτήρας μαλλιών)?
  • νερό, καθημερινό προσεκτικό υγρό καθαρισμό για τους δασκάλους του μανικιούρ είναι υποχρεωτικό.
 • Αξιοπιστία. Μην είστε πολύ τεμπέλης για να ακουμπήσετε στο τραπέζι, προσπαθήστε να το κουνήσετε. Τα φτηνά μοντέλα θα αντιδράσουν άμεσα στις ενέργειές σας με μια μικρή παραμόρφωση ενός γεωμετρικού σχήματος ή με χαρακτηριστικό σκασίματα και ρωγμές.
 • Προσπαθήστε να αγοράσετε το προϊόν στο κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει να δείτε το μοντέλο στην τελική μορφή. Στις φωτογραφίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τα πάντα μπορεί να φανεί όμορφο, αλλά στην πραγματικότητα αποδειχθεί απολύτως άχρηστο.
 • Εξαρτήματα αγοράζεται αμέσως, ώστε να μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα της συμβατότητας του εξοπλισμού.

Εξαρτήματα για πίνακες μανικιούρ

Υπάρχουν πολλές συσκευές που θα διευκολύνουν σημαντικά την εργασία κατά την εργασία με τα νύχια. Ας εξετάσουμε τα βασικά.

 1. Εξολκέας ή ηλεκτρική σκούπα.

Όταν διορθώνετε τα καρφιά και άλλες διαδικασίες, σχηματίζεται σκόνη, η οποία πρέπει να αφαιρεθεί. Για το σκοπό αυτό, τα τραπέζια είναι εξοπλισμένα με μια μικρή κουκούλα. Βασικές απαιτήσεις για το εξάρτημα:

 • Ισχυρό, αλλά ήσυχη μηχανή.
 • Συμπαγής θήκη, κάτω από το τραπέζι. Δεν πρέπει να δημιουργεί ταλαιπωρία, αγγίζοντας τα πόδια του πελάτη ή του πλοιάρχου.
 • Τσάντα σκόνης πρέπει να είναι σε πλαστικό περίβλημα. Έτσι αποκλείεται η πιθανότητα σκόνης στα ρούχα.
 • Τρύπες, Μέσω του οποίου ο αέρας αερίζεται, στέλνεται στα πλάγια. Έτσι δεν θα φυσώντας τα πόδια σας.
 • Ανώτερη μάσκα έχει μικρά κενά. Με αυτόν τον τρόπο, το καρφί ή το δάκτυλο του πελάτη πέφτει κατά λάθος στη λεπίδα του ανεμιστήρα.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές που ικανοποιεί όλες τις παραπάνω απαιτήσεις Descartes.

Υπάρχουν μοντέλα που δεν απαιτούν ενσωμάτωση. Το τμήμα αναρρόφησης αποτελεί ταυτόχρονη στάση του χεριού. Ο σάκος συλλογής και ο κινητήρας βρίσκονται στο περίβλημα, το οποίο είναι τοποθετημένο δίπλα-δίπλα. Αλλά η παρουσία του εύκαμπτου σωλήνα σύνδεσης μειώνει κάπως τη χρήσιμη επιφάνεια εργασίας.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο. Οι αρχάριοι μάγοι σταματούν σε μια κανονική λάμπα γραφείου, η οποία είναι βασικά λάθος. Βασικές απαιτήσεις για τη συσκευή:

 • Επαρκής ισχύς λαμπτήρες (τουλάχιστον 60 watts σε σχέση με λαμπτήρα πυρακτώσεως).
 • Ευέλικτη στέγαση. Χρησιμοποιήστε είτε έναν ειδικό μεταλλικό σωλήνα είτε ένα σύστημα κινούμενων εξαρτημάτων.
 • Δυνατότητα τοποθέτησης στη βάση του πάγκου. Συνεπώς, αποκλείεται η πτώση της συσκευής και απλοποιείται η ρύθμιση για κάθε συγκεκριμένο χέρι.

Επιλέξτε ένα τέτοιο προϊόν είναι απλό, η τιμή θα είναι μέχρι 1500 ρούβλια.

 1. Μικρά πράγματα.

Υπάρχουν πολλά ακόμα μυστικά από τους έμπειρους πλοιάρχους που θα σας επιτρέψουν να χειρίζεστε το τραπέζι για μεγάλο χρονικό διάστημα:

 • Επώνυμα καλύμματα. Επιτρέπει την εξασφάλιση της ανθεκτικότητας των επιφανειών.
 • Εξαρτήματα ανταλλακτικών. Λάμπες, μηχανικά μέρη του τραπεζιού και πολλά άλλα. Το απόθεμα τέτοιων λεπίδων θα επιτρέψει να μην αποσπάται η προσοχή από την αναζήτηση κατάλληλων αναλώσιμων εξαρτημάτων σε περίπτωση αποτυχίας τους.
 • Πρόσθετο κινητό διάφραγμα. Όπως δείχνει η πρακτική, ένας καλός πλοίαρχος πάντα δεν έχει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσει το όργανο, ανεξάρτητα από το σχεδιασμό του πίνακα.

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Τα επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής, όπου εκτελούνται οι διαδικασίες φροντίδας των νυχιών, δεν το κάνουν χωρίς κάτι απαραίτητο όπως μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Πολλές γυναίκες το αγοράζουν για οικιακή χρήση.

Γιατί είναι απαραίτητο;

Λείανση και στίλβωση καρφιά στα χέρια και τα πόδια δεν είναι χωρίς σχηματισμό σκόνης - απομεινάρια της κεράτινης ιστού, ξηραίνεται βερνίκια νυχιών και χρώματα. Τα τελευταία περιέχουν πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες - διαλύτες, χρωστικές ουσίες, καρκινογόνες ουσίες. Τα λεπτά σωματίδια, στριμμένα στον αέρα στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, άσθμα, τραχειίτιδα και άλλες αναπνευστικές ασθένειες.

Επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα, τα μάτια, οδηγούν σε πονοκεφάλους. Ως εκ τούτου, είναι τόσο σημαντικό να καθαρίσετε το χώρο της σκόνης μετά από κάθε διαδικασία.

Επιπλέον, ο χώρος εργασίας στο σαλόνι μανικιούρ πρέπει να φαίνεται απόλυτα καθαρό και τακτοποιημένο. Αν αναπνευστική προστασία από τις επιβλαβείς σκόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν επίδεσμο γάζας στο πρόσωπό του, στη συνέχεια, με το υπόλοιπο μπορεί να χειριστεί μόνο προβλήματα ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Τέτοιες συσκευές διευκολύνουν τη δουλειά του πλοιάρχου και δίνουν στο σαλόνι μανικιούρ περισσότερη αναπαράσταση.

Αρχή λειτουργίας

Ανεξάρτητα από τον καθαριστή νυχιών τύπο όλοι λειτουργούν εις βάρος του κινητήρα, η οποία σε υψηλές ταχύτητες 2500-3000 στροφές / λεπτό περιστρέφεται λεπίδας, όπου ο αέρας μαζί με παρούσα σκόνη εκεί μέσα έλκεται εντός της κουκούλας και εντός του συλλέκτη σκόνης σε ένα σχήμα τσάντα. Ο χρόνος του να φορά πρέπει να καθαριστούν, αλλά υπάρχουν επίσης πλαστικά δοχεία μιας χρήσης οι οποίες μετά την πλήρωση απλά απορρίπτεται και αντικαθίσταται με νέα.

Η αρχή της λειτουργίας διαφέρει ελάχιστα από τη συνηθισμένη οικιακή ηλεκτρική σκούπα, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές. Η συσκευή για το σαλόνι μανικιούρ πρέπει να είναι συμπαγής, όχι βαριά. Εάν είναι ενσωματωμένο, τότε οι διαστάσεις πρέπει να επιτρέπουν την τοποθέτηση του στο τραπέζι. Η μάζα αυτών των συσσωματωμάτων συνήθως δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά, το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 48 dB, η ισχύς του κινητήρα είναι 20-30 W. Με τέτοια χαρακτηριστικά, δεν θα παρεμβαίνει ούτε στον πελάτη ούτε στον πλοίαρχο, οικονομικά δαπανά ηλεκτρικό ρεύμα και μεταφέρεται εύκολα αν το μοντέλο δεν είναι ενσωματωμένο. Τροφοδοτούνται από οικιακές συσκευές 220 V.

Ποικιλίες

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ, έχουν όλες τις δικές τους ιδιαιτερότητες και πλεονεκτήματα.

Η εξαγωγή είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο τέτοιων ηλεκτρικών σκουπών. Έχει πλαστικό περίβλημα με ισχυρό ανεμιστήρα, η ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων μπορεί να φτάσει τις 3000 σ.α.λ. Τα μοντέλα ποιότητας γίνονται σχεδόν αθόρυβα, ενώ το επίπεδο θορύβου τους δεν υπερβαίνει τα 62 dB, γεγονός που προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον στο κομμωτήριο. Η σκόνη εισέρχεται στον αφαιρούμενο σάκο σκόνης, μετά τη χρήση αφαιρείται εύκολα από το σωλήνα εκκένωσης και αντικαθίσταται με νέο.

Υπάρχουν 2 επιλογές για κουκούλες: ενσωματωμένες ή φορητές. Ο πρώτος τύπος τοποθετείται σφιχτά στο τραπέζι μανικιούρ, ο μπροστινός πίνακας της λεπίδας και ο ανεμιστήρας τοποθετούνται οριζόντια ή με μικρή κλίση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα χέρια πρέπει να κρατούνται ακριβώς πάνω από την κουκούλα, για ασφάλεια ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με προστατευτική μάσκα. Πλεονεκτήματα των ενσωματωμένων μοντέλων κουκούλας - σε υψηλή ισχύ, η απουσία περιττών κραδασμών, η ευκολία εργασίας σε μια άκαμπτα σταθερή συσκευή. Τα μειονεκτήματα έγκειται στην αδυναμία μεταφοράς της συσκευής σε άλλη θέση και στην ανάγκη τοποθέτησης σε τραπέζι, κόβοντας μια τρύπα στον πάγκο.

Οι φορητοί απορροφητήρες είναι ένας μικρός πίνακας με έναν κάθετα τοποθετημένο ανεμιστήρα ο οποίος συνδέεται στο δίκτυο μέσω ενός κανονικού καλωδίου τροφοδοσίας. Πλεονεκτήματα αυτού του είδους πριν από τις ενσωματωμένες συσκευές είναι ότι μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε μέρος, το κύριο πράγμα είναι ότι κοντά στην περιοχή υπάρχει μια έξοδος. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με μεταλλική προστατευτική μάσκα και το βάρος συνήθως δεν υπερβαίνει τα 1,5 κιλά.

Μια ξεχωριστή επιλογή είναι ένα εκχύλισμα δαπέδου για μανικιούρ, το οποίο έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε ποσότητα σκόνης. Ένα τεράστιο περίβλημα με ηλεκτρικό μοτέρ, ανεμιστήρα και συλλέκτη σκόνης είναι εγκατεστημένο στο πάτωμα και ο εύκαμπτος σωλήνας εξάτμισης πηγαίνει από αυτόν στο χώρο εργασίας. Παρά τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του καθαρισμού, το καπό του ορόφου καταναλώνει αυξημένη ισχύ και καταλαμβάνει πολύ χώρο στην καμπίνα.

Υπάρχουν πολύ βολικά επιτραπέζια μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών για μανικιούρ σε περίβλημα κυλινδρικού σχήματος. Έχουν στην κορυφή 5 τρύπες για κάθε δάχτυλο. Μετά την επεξεργασία των νυχιών, η βούρτσα τοποθετείται σε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα, κάθε δάκτυλο αντικαθιστά τη θέση της. Έτσι, μπορείτε να συγκρατήσετε άνετα το χέρι σας στη βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το είδος των συσκευών αυτών είναι πολύ κομψό και πρωτότυπο.

Τι να ψάξετε κατά την επιλογή;

Πριν αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα κριτήρια όπως την ισχύ και την ταχύτητα του κινητήρα, το επίπεδο θορύβου στην εργασία, το βάρος και τις διαστάσεις. Είναι απαραίτητο να προσέξετε την παρουσία ενός προστατευτικού πλέγματος, να αποτρέψετε τη σύσφιξη μικρών αντικειμένων και να προστατέψετε τα δάχτυλά σας κατά τη διάρκεια των διαδικασιών. Η μονάδα ισχύος θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε δεν ήταν σε θέση να αντλήσει αέρα και της ροής της σκόνης στην περιοχή των 15-20 cm. Μια καλή ηλεκτρική σκούπα είναι σε θέση να παραδώσει το δωμάτιο δεν είναι μόνο επιβλαβής μικροσωματίδια, αλλά επίσης και από την οξεία οσμή των βερνικιών και διαλυτών.

Τα ενσωματωμένα μοντέλα θα πρέπει να επιλέγονται μόνο εάν το τελικό εσωτερικό του εσωτερικού είναι σχεδιασμένο και δεν αναμένεται ανασχεδιασμός. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η παρουσία μιας πρίζας κοντά στη συσκευή.

Τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια σας

Πίνακας για μανικιούρ - ειδικό για την φροντίδα των νυχιών και το δέρμα στα χέρια. Αυτό το στοιχείο είναι απαραίτητο όταν δέχεται πελάτες τόσο στο σπίτι όσο και σε συνθήκες σαλόνι.

Σε αυτό το τραπέζι μπορείτε να εγκαταστήσετε μια σταθερή ηλεκτρική σκούπα ή κουκούλα για τη συλλογή σκόνης από τα νύχια. Ξύλινο τραπέζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα καλλυντικές διαδικασίες.

Παρουσιάζεται στο έπιπλα ή επαγγελματικά καταστήματα, τα τραπέζια μανικιούρ είναι αρκετά δαπανηρή και δεν ταιριάζουν πάντα στο μέγεθος. Εύκολα και γρήγορα μπορείτε κατασκευής ένα τραπέζι για μανικιούρ με τα χέρια τους.

Ο σχεδιασμός του τραπέζι μανικιούρ

Η επιφάνεια εργασίας πρέπει να είναι αρκετή μακρύ και βολικό για δύο πρόσωπο (κύριος και πελάτης).

Από τη μία πλευρά, γίνονται οι πίνακες συρτάρια ή ένα περίγραμμα. Tumba - πιο βολική επιλογή, επειδή μπορεί να διπλωθεί σε υπερμεγέθη πράγματα που δεν χωρούν σε μικρά συρτάρια.

Στο επιφάνειες countertops έχουν εγκατασταθεί διάφορα add-ons - ράφια, στην οποία είναι εκτεθειμένο όλο το υλικό που απαιτείται για την εργασία και εργαλείο.

Και στις δύο πλευρές μανικιούρ Ο πίνακας δεν θα πρέπει να υποστηρίζει πάρα πολύ τον πάγκο βασιλιά.

Στο μικρό χώρος για εξοικονόμηση χώρου θα επιτρέψει ένα πτυσσόμενο τραπέζι. Για να φτιάξετε ένα πτυσσόμενο τραπέζι για μανικιούρ με τα χέρια σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως βάση δομή ένα τραπέζι.

Τραπέζι μανικιούρ δίπλωση.

Πίνακας για μανικιούρ

Το ιδανικό είναι ένας πίνακας με καμπύλη και ένα σκέλος, που θα εξετάσουμε σε αυτό το άρθρο.

Πίνακας για μανικιούρ μπορεί να είναι κατασκευής από οποιοδήποτε χέρι υλικό.

Μπορεί να είναι κόντρα πλακέ, OSB, πλαστικό ή πλεξιγκλάς. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη να κάνετε γυάλινο τραπέζι.

Αλλά είναι καλύτερα Όλοι για να φτιάξετε ένα τραπέζι μανικιούρ στο σπίτι είναι κατάλληλο φύλλο Ξύλο υλικά όπως Πλαίσιο, Ξύλινα πάνελ και MDF.

Υλικά και εργαλεία

Για την κατασκευή ενός πίνακα μανικιούρ, τα ακόλουθα υλικά:

 • Πλαίσιο 16 mm;
 • PVC Edge 2 mm (για τον πάγκο)?
 • PVC Άκρο 0,4 mm (για άλλα μέρη).
 • πόδι για το τραπέζι (παχύ μέταλλο)?
 • λαβή για το ντουλάπι ντουλάπι?
 • αυτοπροωθούμενες βίδες, επιβεβαιώσεις, εκκεντρικά και ράβδοι γι 'αυτούς.
 • πείροι 10 mm - 16 τεμάχια.
 • με τέσσερις αρθρώσεις έπιπλα βρόχους - 2 τεμάχια.
 • ράφια (μπορεί να αντικατασταθεί με πείρους) - 4 τεμ.
 • κόλλα PVA (ή κόλλα του ξυλουργού).

Σετ από εργαλεία, που θα απαιτηθούν για εργασία:

 • μολύβι, μετροταινία, μετρητή.
 • ηλεκτρικό παζλ?
 • μέταλλο κυβερνήτης.
 • ψαλίδι;
 • κατσαβίδι σταυρός ή κατσαβίδι?
 • εξαγωνικό κλειδιά.
 • Το τρυπάνι του Forstner.
 • ένα σίδερο.

Σχέδιο τραπέζι και διαστάσεις μανικιούρ

Στάδια κατασκευής

Βήμα 1. Ανοίξτε από μοριοσανίδες λεπτομέρειες τραπέζι: πάγκος (950 x 480 mm), πίσω τοίχος πεζοδρόμια (750 x 300 mm), τα πλευρικά τοιχώματα του θαλάμου (750 x 460 mm), κάτω (460 x 300 mm), ένα μεγάλο ράφι (450 x 290 mm), ένα μικρό ράφι (450 x 280 mm), πόρτα για τον τοίχο (400 x 300 mm).


Βήμα 2. Τα άκρα όλων των εξαρτημάτων πρέπει να επικολληθούν εε από PVC. Για να γίνει αυτό, να διορθώσετε το στοιχείο βρίσκεται στις στάσεις (σφιγκτήρες). Κόψτε ένα κομμάτι της άκρης με ένα απόθεμα και εφαρμόστε στην επιφάνεια, ένα σίδερο. Μόλις λειώσει η κόλλα στην άκρη, είναι λίγο prosyadet. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αφαιρέσετε το σίδερο και εξομαλυνθεί επιφάνεια με ένα μαλακό πανί.


Θα πρέπει να γίνει προσεκτικά, αλλά γρήγορα, επειδή η κόλλα δροσίζει αμέσως. Υπερβολικά άκρα κατά μήκος των άκρων κοπεί μέταλλο χάρακα.


Βήμα 4. Βγάζοντας από την τρύπα για το μεγάλο ράφι μέσα από 15 mm, βιδώστε τις ράβδους exentics.

Βήμα 5. Στο οπίσθιο τοίχωμα τρυπάζουμε 4 τρύπες, λιπάνετε με κόλλα PVA και τοποθετείτε πείρους. Στο επάνω μεγάλο ράφι γεμίζουμε τρύπες για εκκεντρικά χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι Forstner (σε απόσταση 10 mm από την άκρη) και ανοίξτε τρύπες στις πλευρές για εκκεντρικές ράβδους σε κάθε πλευρά.


Βήμα 6. Οι πείροι στην πλευρά λιπαίνονται με κόλλα, προσαρμόζουμε ένα μεγάλο ράφι και σφίξτε τα εκκεντρικά αστυνομία βέλος στα αποθέματα.

Βήμα 7. Συνδέουμε τους πείρους δεύτερη πλευρική πλευρά και να το συνδέσετε με εκκεντρικά μεγάλο ράφι (δεξιόστροφα).


Βήμα 8. Κάνε τρύπες για βρόχους Το τρυπάνι Forstner σε απόσταση 20 mm από την άκρη. Τοποθετούμε τη βάση του μεντεσέ με τέσσερις μεντεσέδες στην πόρτα με τη βοήθεια βιδών. Στο ίδιο επίπεδο βιδώνεται με βίδες αντιστάσεις (3-5 mm από την άκρη).


Βήμα 9. Γυρίστε το περίβλημα και ανοίξτε οπές στους πείρους (5 mm). Στο κάτω Επίσης, τρυπήστε οπές για πείρους (5 mm). Πείροι λιπάνετε με κόλλα και εισάγετε το στο πλευρικό τοίχωμα, από πάνω κλείνουμε το κάτω μέρος. Επιπλέον, στο κάτω μέρος να διορθώσετε βίδες ή εκκεντρικά. Αν σκοπεύετε να τοποθετήσετε εκκεντρικά, τότε με τη βοήθεια του Forstner τρυπάνι δημιουργούμε δύο οπές σε κάθε πλευρικό τοίχωμα (10 mm από την άκρη) και στις οπές που προκύπτουν από τον εκκεντρικό κήπο.

Και πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι για μια μηχανή ραψίματος τον εαυτό σας, μπορείτε να μάθετε από αυτό το άρθρο.

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Για να εξοπλίσει ένα τραπέζι μανικιούρ ενσωματωμένη κουκούλα ή ηλεκτρική σκούπα, είναι απαραίτητο να σημάνετε και να κόψετε τον πάγκο έφεραν και να εκτελέσετε την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Πρίζα μπορεί να συνδεθεί σε ένα μικρό τετράγωνο του μοριοσανίδας και βιδώστε με βίδες στο πλευρική πλευρά του πεζοδρομίου.

Για να σάκκο για τη συλλογή σκόνης δεν χαλάσει την εμφάνιση του μανικιούρ τραπέζι σας, μπορείτε να εξοπλίσετε την επιφάνεια εργασίας με ένα μικρό κουτί δοχείου σκόνης.

Το κιβώτιο είναι εγκατεστημένο από κάτω, κάτω από εξάτμιση τρύπα. Θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε δεν παραδίδει Η ταλαιπωρία για τον κύριο που κάθεται στο τραπέζι και τον πελάτη.

Τραπέζι μανικιούρ με απορροφητήρα.

Πώς να εγκαταστήσετε μια κουκούλα για ένα τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια σας, κοιτάξτε μέσα βίντεο:

Κάνουμε ένα τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια μας

Όμορφο τραπέζι μανικιούρ για τον πλοίαρχο της υπηρεσίας καρφιών

Ο κύριος χώρος εργασίας του πλοιάρχου είναι ο πίνακας μανικιούρ. Αυτό το στοιχείο γίνεται αναπόσπαστο μέρος όταν δέχεστε τους πελάτες σας στο σαλόνι ή στο σπίτι. Είναι στο επαγγελματικό τραπέζι που μπορείτε να εγκαταστήσετε ειδικό εξοπλισμό που θα σας επιτρέψει να συλλέξετε σφήνες από τα νύχια.

Άνετο τραπέζι και εύκολη καρέκλα για τον κύριο του μανικιούρ

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στοιχείο όχι μόνο για τον προορισμό του, αλλά ο κατάλογος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαδικασίες που σχετίζονται με καλλυντικά προϊόντα. Αντιμετωπίζοντας την ανάγκη αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού, γίνεται σαφές ότι σε εξειδικευμένα καταστήματα έχει πολύ υψηλή τιμή και μπορεί να μην ταιριάζει σε μέγεθος.

Ένα μικρό τραπέζι μανικιούρ στο εσωτερικό του γραφείου του κυρίου του μανικιούρ

Μην ανησυχείτε, υπάρχει μια διέξοδος και πολύ απλή. Κάντε ένα τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια σας.

Το πτυσσόμενο τραπέζι μανικιούρ με ράφια καταλαμβάνει λίγο χώρο και στο σωστό χρόνο μετατρέπεται σε εργασιακό χώρο

Τώρα ας μιλήσουμε πιο λεπτομερώς για το τι συνίσταται.

Λεπτομερές σχέδιο τραπέζι μανικιούρ με συρτάρια με διαστάσεις

Ο σχεδιασμός του τραπέζι μανικιούρ

Πίνακας για μανικιούρ: ευκολία, λειτουργικότητα και ελκυστικό σχεδιασμό

Από το τραπέζι, τα συρτάρια με τα συρτάρια και τα πόδια στήριξης είναι κάθε επαγγελματικός εξοπλισμός. Κατά την κατασκευή είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι τα μεγέθη μιας επιφάνειας εργασίας ενός πίνακα πρέπει να αντιστοιχούν σε μια ευκαιρία προσγείωσης δύο ανθρώπων πίσω από αυτό. Από τη μία πλευρά, το τραπέζι πρέπει απαραίτητα να έχει ένα ντουλάπι με συρτάρια ή συνηθισμένα ράφια.

Τραπέζι μανικιούρ με βάθρο - σχέδιο με βασικές διαστάσεις

Η πιο βέλτιστη επιλογή είναι ακόμα η καμπίνα, εκεί μπορείτε να αφαιρέσετε μεγαλύτερα αντικείμενα. Η επιφάνεια της επιφάνειας του τραπεζιού μπορεί να διακοσμηθεί με μίνι βιτρίνες. Αυτή η εγκάρσια γραμμή είναι μικρό πλάτος, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε σε αυτά συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία. Είναι σημαντικό ότι ο πίνακας δεν έχει βάσεις που το υποστηρίζουν. Για να εξοικονομήσετε χώρο σε ένα δωμάτιο μικρών διαστάσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα που θα ξεδιπλωθεί. Για να κάνετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση το σχέδιο από τον πίνακα βιβλίων.

Ένα ασυνήθιστο σετ για ένα μανικιούρ - ένα τραπέζι και μια πολυθρόνα με ζεύγος λεωφορείων και ένα μικρό στενό ντουλάπι για υλικά και εργαλεία

Πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι μανικιούρ στο σπίτι;

Λευκό τραπέζι με βάθρο για επαγγελματικό μανικιούρ

Σε αυτό το άρθρο θα θεωρηθεί η κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού, που έχει κομοδίνα και έμφαση σε ένα πόδι.

Στην πραγματικότητα, ο πίνακας μανικιούρ είναι κατασκευασμένος από οποιοδήποτε διαθέσιμο υλικό κατασκευής στο χέρι. Η καλύτερη πρώτη ύλη για τέτοιου είδους έργα είναι η ίδια, μπορεί να είναι από τους ακόλουθους τύπους: MDF, μοριοσανίδες και τσιπ.

Τι πρέπει να κάνετε

Για να κάνετε ένα τραπέζι για έναν κύριο της υπηρεσίας νυχιών θα απαιτηθεί:

 • Πλάκας 16 mm;
 • PVC άκρο 2 mm (για την επιφάνεια του τραπεζιού)?
 • PVC άκρο 0,4 mm (για άλλα μέρη)?
 • Πόδι για τραπέζι (παχύ μέταλλο).
 • τη λαβή για το ερμάριο του τοιχοποιίας.
 • βίδες αυτοελέγχου, επιβεβαιώσεις, εκκεντρικά και ράβδοι γι 'αυτούς.
 • πείροι 10 mm - 16 τεμάχια.
 • τέσσερις μεντεσέδες για έπιπλα - 2 τεμάχια.
 • Θήκες ραφιών (μπορούν να αντικατασταθούν με πείρους) - 4 τεμ.
 • κόλλα PVA (ή κόλλα κόλλας).

Εργαλεία απαραίτητα για την κατασκευή:

 • ψαλίδι;
 • ο χάρακας είναι μέταλλο.
 • τρυπάνι?
 • Κατσαβίδι ή κατσαβίδι Phillips?
 • hexahedrons;
 • σιδήρου.
 • μολύβι, μετρητή και ταινία μέτρησης?
 • ηλεκτρικό πριόνι

Λεπτομερείς οδηγίες

 1. Το πρώτο στάδιο. Raskraivajut παρελκόμενα για το προϊόν συναρμολόγηση στις ακόλουθες παραμέτρους: θύρα (40 * 30 εκατοστά), το κάτω πλαίσιο (46 * 30 εκατοστά), οπίσθιο πλευρικό τοίχωμα πίνακες (75 * 30 cm), πλευρικά τοιχώματα (75 * 46 cm), ένα μεγάλο ράφι (45 * 29 εκατοστά ), ένα μικρό ράφι (45 * 28 εκατοστά), η επιφάνεια εργασίας (επιτραπέζια) (95 * 48 εκατοστά).

Κομμάτια από μοριοσανίδες για τραπέζι μανικιούρ

Τα άκρα όλων των εξαρτημάτων πρέπει να επικολληθούν με άκρη PVC

Κάνετε τρύπες και τοποθετήστε τους πείρους

Συνεργαζόμαστε με το οπίσθιο τοίχωμα του ντουλαπιού και με τις τρύπες ραφιών σύμφωνα με το σχέδιο

Τοποθετούμε την πλευρά στο μεγάλο ράφι

Κάνουμε τρύπες για τους βρόχους και βιδώνουμε με βίδες

Γυρίστε το περίβλημα και ανοίξτε τρύπες για τους πείρους, στη συνέχεια τοποθετήστε το γράσο με κόλλα και τοποθετήστε το στο πλευρικό τοίχωμα, από πάνω κλείστε το κάτω μέρος

Στην επιφάνεια της επιτραπέζιας κορυφής προσαρμόζουμε το πόδι

Τοποθετούμε την κορυφή του τραπεζιού στον τοίχο, τοποθετούμε τις θήκες ραφιών στις τρύπες και τοποθετούμε ένα μικρό ράφι πάνω τους

Τραπέζι μανικιούρ με απορροφητήρα

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Εάν θέλετε να εξοπλίσετε το τραπέζι σας απόλυτα επαγγελματικά και να το κάνετε ένα απόσπασμα, τότε μπορείτε να το αγοράσετε στο κατάστημα ή να το κάνετε μόνοι σας.

Παράδειγμα ενός τραπέζι μανικιούρ με ένα περίγραμμα και μια καθιερωμένη κουκούλα

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μια ηλεκτρική σκούπα. Αυτό απαιτεί ένα μικρό ηλεκτρικό κινητήρα έως 60 W με λεπίδες. Μπορείτε να το βρείτε σε οποιαδήποτε συσκευή. Εάν έχετε έναν παλιό ανεμιστήρα κουζίνας ή ένα ψυγείο από έναν υπολογιστή, θα είναι μια εξαιρετική βάση για την παραγωγή κουκούλες. Είναι σημαντικό να βρείτε μια τροφοδοσία που θα έχει την κατάλληλη τάση για αυτή τη συσκευή. Εάν χρησιμοποιείτε τον ανεμιστήρα της κουζίνας ως βάση, δεν χρειάζεται να ψάξετε για παροχή ρεύματος, αφού το έχει ήδη.

Κουκούλα για μανικιούρ

Κατά την κατασκευή μιας ηλεκτρικής σκούπας από ένα ψυγείο για έναν υπολογιστή, απαιτείται μονάδα τροφοδοσίας που έχει τη σωστή πολικότητα. Για αυτόν τον εξοπλισμό, είναι κατάλληλες μονάδες με τάση από 5 έως 12 W.

Ηλεκτρική σκούπα για αξιόπιστη εισαγωγή αέρα και απομάκρυνση σκόνης

Αφού ορίσατε τη βάση για το τμήμα εργασίας, εξετάστε τρόπους για να αφαιρέσετε τη σκόνη και να τραβήξετε αέρα. Πρέπει να είναι αξιόπιστα. Εάν σκοπεύετε να φτιάξετε μια φορητή κουκούλα, τότε για το σώμα της είναι πολύ καλό υλικό όπως το πλαστικό. Μπορεί να μεταποιηθεί εύκολα και δεν ζυγίζει βαριά κατά τη μεταφορά.

Άνετο και λειτουργικό τραπέζι μανικιούρ με ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα

Είναι σημαντικό να κόψετε σωστά την τρύπα στην οποία θα τοποθετηθεί το περίβλημα του ανεμιστήρα και ασφαλίστε τον. Για να στερεώσετε το προστατευτικό πλέγμα, το πλαστικό είναι επίσης πολύ καλό ως βάση της θήκης.

Μια ισχυρή συσκευή με διάταξη δαπέδου για μεγάλα σαλόνια όπου απαιτείται τακτική εντατική αερισμός

Για να αφαιρέσετε τη σκόνη σε μια ειδική σακούλα σκόνης τσάντα, ο σωλήνας είναι συνδεδεμένος στο πίσω μέρος του εύκαμπτου πλαστικού, είναι σημαντικό να το επιλέξετε ακριβώς σε διάμετρο. Το υλικό στο χέρι μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική βάση για τον συλλέκτη σκόνης.

Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ με αφαιρούμενη τσάντα σκόνης

Κατά την κατασκευή μιας στάσιμης κουκούλας, η οποία θα βρίσκεται σε ένα μέρος, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν εύκαμπτοι σωλήνες για το σχέδιο. Είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως πλαστικό και ακρυλικό, τα οποία έχουν κυματοειδή εμφάνιση. Τέτοιες εύκαμπτοι σωλήνες είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα κατασκευών. Είναι καλύτερο να εξαγάγετε αυτόν τον τύπο εκχυλίσματος σε ένα παράθυρο ή σε ένα κοινό σύστημα εξάτμισης. Αυτό θα σας εξοικονομήσει από τον συχνό καθαρισμό της τσάντας σκόνης.

Το απαραίτητο χαρακτηριστικό του καρφιού είναι ο καλός πίνακας μανικιούρ

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Απόσπασμα για το τραπέζι μανικιούρ Ultratech - η καλύτερη λύση για τη διευθέτηση του χώρου εργασίας της κύριας υπηρεσίας καρφιών.

Μια απλή εγκατάσταση, συμπαγής σχεδιασμός και αποτελεσματική απομάκρυνση σκόνης χάρη στη μεγάλη ισχύ των 24 W, έβαλε τον εξοπλισμό αυτό έξω από τον ανταγωνισμό σε σύγκριση με τους κινέζους ομολόγους του.

Εύχρηστη ρύθμιση της κατεύθυνσης της ροής του αέρα.

Το απόσπασμα για το τραπέζι μανικιούρ είναι πολύ απλό. Χρησιμοποιώντας ένα παζλ (καλύτερη - ο δρομολογητής), θα πρέπει να είδε με τετράγωνα μάτια των 130x130 mm, τοποθετήστε το κάλυμμα και στερεώστε το με 2 χωνευτές βίδες. Το ύψος του εκχυλίσματος από το ανώτερο διακοσμητικό πλαστικό είναι 120 mm.

Η απουσία σκόνης στο χώρο εργασίας είναι ένας δείκτης ποιότητας υπηρεσιών για τα νύχια, μια δέσμευση για την υγεία του πλοιάρχου και των πελατών!

Το πακέτο περιλαμβάνει 6 (6!) Σάκους σκόνης.

AR3 αφαίρεση τραπέζι μανικιούρ

Αρχική σελίδα :: Εξοπλισμός :: Επιπλέον

Artecno AR3 Extractor είναι μια κυκλική συσκευή μικρού μεγέθους που έχει σχεδιαστεί για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα στο χώρο εργασίας ενός κύριου έργου που σχετίζεται με το σχηματισμό μιας μεγάλης ποσότητας σκόνης.
Συμπεριλαμβανομένου του καλύμματος μπορεί να ενσωματωθεί στο τραπέζι μανικιούρ και να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια των διαδικασιών μανικιούρ.

Προμήθεια κουκούλας AR3


- Ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα - 1 τεμ.
- Φίλτρο - 1 τεμ.
- Τσάντα σκόνης - 1 τεμ.

Τεχνικές προδιαγραφές
 • Διάμετρος - 14,5 cm
 • Κατανάλωση ισχύος - 35 W
Ξεκινώντας AR3


- Η ηλεκτρική σκούπα είναι ενσωματωμένη στην προετοιμασμένη τρύπα στο τραπέζι μανικιούρ και στερεώνεται.

Έναρξη και τέλος της εργασίας


- Εισάγετε βύσμα του καλωδίου τροφοδοσίας στον τοίχο, εξασφαλίζοντας ότι το περίβλημα του διακόπτη για το Ar3 σχέδιο είναι στη θέση «off», το φίλτρο βρίσκεται κάτω από ένα μεταλλικό κάλυμμα, και μια συλλογής σκόνης σακούλα στερεώνεται στο σωλήνα που οδηγεί από τον ανεμιστήρα.

Προληπτική συντήρηση


- Καθαρίστε το περίβλημα της σκούπας, το φίλτρο και την τσάντα σκόνης μετά από κάθε χρήση.

Συμβουλές ειδικών
 • Πώς να ισιώσετε τα μαλλιά σας - επιλογές

Τι ονειρεύονται οι γυναίκες, που έχουν σγουρές κλειδαριές; Φυσικά, για την ισορροπία τους. Πώς να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα για ανυπακοή σγουρά μαλλιά;.

Κάθε κορίτσι σε κάποιο σημείο της ζωής της σκέφτεται να χρωματίσει τα μαλλιά της σε ένα νέο χρώμα. Μια τέτοια δύσκολη επιλογή μπορεί να σταθεί μπροστά στα αστέρια.

Ο χρωματισμός ονομάζεται διαδικασία χρώσης χρησιμοποιώντας δύο ή περισσότερες χρωστικές που βρίσκονται κοντά σε τόνο. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή.

Κατάλογος

 • Barex
 • Έννοια
 • Σταθερή απόλαυση
 • Estel Professional
 • Indola
 • Londa Professional
 • Matrix
 • Schwarzkopf Professional
 • Επιλεκτικός Επαγγελματίας
 • Τυχερός θρύλος του χορού
 • Domix για μανικιούρ και πεντικιούρ
 • Εξοπλισμός κομμωτικής
 • Εξοπλισμός καλλυντικών
 • Εξοπλισμός μανικιούρ και πεντικιούρ
  • Τραπέζια μανικιούρ
  • Ράφια μανικιούρ
  • Συσκευές για μανικιούρ και πεντικιούρ
  • Πρόσθετος εξοπλισμός
  • Παιδικές πολυθρόνες
  • Περίπτερα πεντικιούρ
  • Λουτρά με πεντικιούρ
 • Κομμωτικά εργαλεία
 • Αξεσουάρ Κομμωτηρίου
 • Εργαλεία για μανικιούρ και πεντικιούρ
 • Αναλώσιμα

Εταιρικά νέα

 • Αλλαγή των τιμών για την Cutrin c 3 Ιουνίου 2018

Ο κατασκευαστής του εμπορικού σήματος Cutrin σας ενημερώνει για τις μεταβολές των τιμών των προϊόντων.

OOO Η Henkel Rus σας ενημερώνει για τις μεταβολές των τιμών των προϊόντων Schwarzkopf.

Με την εμφάνιση του νέου 2018, οι κατασκευαστές ρυθμίζουν τις τιμές σύμφωνα με τις τιμές.