Κάνουμε ένα τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια μας

Όμορφο τραπέζι μανικιούρ για τον πλοίαρχο της υπηρεσίας καρφιών

Ο κύριος χώρος εργασίας του πλοιάρχου είναι ο πίνακας μανικιούρ. Αυτό το στοιχείο γίνεται αναπόσπαστο μέρος όταν δέχεστε τους πελάτες σας στο σαλόνι ή στο σπίτι. Είναι στο επαγγελματικό τραπέζι που μπορείτε να εγκαταστήσετε ειδικό εξοπλισμό που θα σας επιτρέψει να συλλέξετε σφήνες από τα νύχια.

Άνετο τραπέζι και εύκολη καρέκλα για τον κύριο του μανικιούρ

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στοιχείο όχι μόνο για τον προορισμό του, αλλά ο κατάλογος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαδικασίες που σχετίζονται με καλλυντικά προϊόντα. Αντιμετωπίζοντας την ανάγκη αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού, γίνεται σαφές ότι σε εξειδικευμένα καταστήματα έχει πολύ υψηλή τιμή και μπορεί να μην ταιριάζει σε μέγεθος.

Ένα μικρό τραπέζι μανικιούρ στο εσωτερικό του γραφείου του κυρίου του μανικιούρ

Μην ανησυχείτε, υπάρχει μια διέξοδος και πολύ απλή. Κάντε ένα τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια σας.

Το πτυσσόμενο τραπέζι μανικιούρ με ράφια καταλαμβάνει λίγο χώρο και στο σωστό χρόνο μετατρέπεται σε εργασιακό χώρο

Τώρα ας μιλήσουμε πιο λεπτομερώς για το τι συνίσταται.

Λεπτομερές σχέδιο τραπέζι μανικιούρ με συρτάρια με διαστάσεις

Ο σχεδιασμός του τραπέζι μανικιούρ

Πίνακας για μανικιούρ: ευκολία, λειτουργικότητα και ελκυστικό σχεδιασμό

Από το τραπέζι, τα συρτάρια με τα συρτάρια και τα πόδια στήριξης είναι κάθε επαγγελματικός εξοπλισμός. Κατά την κατασκευή είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι τα μεγέθη μιας επιφάνειας εργασίας ενός πίνακα πρέπει να αντιστοιχούν σε μια ευκαιρία προσγείωσης δύο ανθρώπων πίσω από αυτό. Από τη μία πλευρά, το τραπέζι πρέπει απαραίτητα να έχει ένα ντουλάπι με συρτάρια ή συνηθισμένα ράφια.

Τραπέζι μανικιούρ με βάθρο - σχέδιο με βασικές διαστάσεις

Η πιο βέλτιστη επιλογή είναι ακόμα η καμπίνα, εκεί μπορείτε να αφαιρέσετε μεγαλύτερα αντικείμενα. Η επιφάνεια της επιφάνειας του τραπεζιού μπορεί να διακοσμηθεί με μίνι βιτρίνες. Αυτή η εγκάρσια γραμμή είναι μικρό πλάτος, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε σε αυτά συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία. Είναι σημαντικό ότι ο πίνακας δεν έχει βάσεις που το υποστηρίζουν. Για να εξοικονομήσετε χώρο σε ένα δωμάτιο μικρών διαστάσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα που θα ξεδιπλωθεί. Για να κάνετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση το σχέδιο από τον πίνακα βιβλίων.

Ένα ασυνήθιστο σετ για ένα μανικιούρ - ένα τραπέζι και μια πολυθρόνα με ζεύγος λεωφορείων και ένα μικρό στενό ντουλάπι για υλικά και εργαλεία

Πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι μανικιούρ στο σπίτι;

Λευκό τραπέζι με βάθρο για επαγγελματικό μανικιούρ

Σε αυτό το άρθρο θα θεωρηθεί η κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού, που έχει κομοδίνα και έμφαση σε ένα πόδι.

Στην πραγματικότητα, ο πίνακας μανικιούρ είναι κατασκευασμένος από οποιοδήποτε διαθέσιμο υλικό κατασκευής στο χέρι. Η καλύτερη πρώτη ύλη για τέτοιου είδους έργα είναι η ίδια, μπορεί να είναι από τους ακόλουθους τύπους: MDF, μοριοσανίδες και τσιπ.

Τι πρέπει να κάνετε

Για να κάνετε ένα τραπέζι για έναν κύριο της υπηρεσίας νυχιών θα απαιτηθεί:

 • Πλάκας 16 mm;
 • PVC άκρο 2 mm (για την επιφάνεια του τραπεζιού)?
 • PVC άκρο 0,4 mm (για άλλα μέρη)?
 • Πόδι για τραπέζι (παχύ μέταλλο).
 • τη λαβή για το ερμάριο του τοιχοποιίας.
 • βίδες αυτοελέγχου, επιβεβαιώσεις, εκκεντρικά και ράβδοι γι 'αυτούς.
 • πείροι 10 mm - 16 τεμάχια.
 • τέσσερις μεντεσέδες για έπιπλα - 2 τεμάχια.
 • Θήκες ραφιών (μπορούν να αντικατασταθούν με πείρους) - 4 τεμ.
 • κόλλα PVA (ή κόλλα κόλλας).

Εργαλεία απαραίτητα για την κατασκευή:

 • ψαλίδι;
 • ο χάρακας είναι μέταλλο.
 • τρυπάνι?
 • Κατσαβίδι ή κατσαβίδι Phillips?
 • hexahedrons;
 • σιδήρου.
 • μολύβι, μετρητή και ταινία μέτρησης?
 • ηλεκτρικό πριόνι

Λεπτομερείς οδηγίες

 1. Το πρώτο στάδιο. Raskraivajut παρελκόμενα για το προϊόν συναρμολόγηση στις ακόλουθες παραμέτρους: θύρα (40 * 30 εκατοστά), το κάτω πλαίσιο (46 * 30 εκατοστά), οπίσθιο πλευρικό τοίχωμα πίνακες (75 * 30 cm), πλευρικά τοιχώματα (75 * 46 cm), ένα μεγάλο ράφι (45 * 29 εκατοστά ), ένα μικρό ράφι (45 * 28 εκατοστά), η επιφάνεια εργασίας (επιτραπέζια) (95 * 48 εκατοστά).

Κομμάτια από μοριοσανίδες για τραπέζι μανικιούρ

Τα άκρα όλων των εξαρτημάτων πρέπει να επικολληθούν με άκρη PVC

Κάνετε τρύπες και τοποθετήστε τους πείρους

Συνεργαζόμαστε με το οπίσθιο τοίχωμα του ντουλαπιού και με τις τρύπες ραφιών σύμφωνα με το σχέδιο

Τοποθετούμε την πλευρά στο μεγάλο ράφι

Κάνουμε τρύπες για τους βρόχους και βιδώνουμε με βίδες

Γυρίστε το περίβλημα και ανοίξτε τρύπες για τους πείρους, στη συνέχεια τοποθετήστε το γράσο με κόλλα και τοποθετήστε το στο πλευρικό τοίχωμα, από πάνω κλείστε το κάτω μέρος

Στην επιφάνεια της επιτραπέζιας κορυφής προσαρμόζουμε το πόδι

Τοποθετούμε την κορυφή του τραπεζιού στον τοίχο, τοποθετούμε τις θήκες ραφιών στις τρύπες και τοποθετούμε ένα μικρό ράφι πάνω τους

Τραπέζι μανικιούρ με απορροφητήρα

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Εάν θέλετε να εξοπλίσετε το τραπέζι σας απόλυτα επαγγελματικά και να το κάνετε ένα απόσπασμα, τότε μπορείτε να το αγοράσετε στο κατάστημα ή να το κάνετε μόνοι σας.

Παράδειγμα ενός τραπέζι μανικιούρ με ένα περίγραμμα και μια καθιερωμένη κουκούλα

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μια ηλεκτρική σκούπα. Αυτό απαιτεί ένα μικρό ηλεκτρικό κινητήρα έως 60 W με λεπίδες. Μπορείτε να το βρείτε σε οποιαδήποτε συσκευή. Εάν έχετε έναν παλιό ανεμιστήρα κουζίνας ή ένα ψυγείο από έναν υπολογιστή, θα είναι μια εξαιρετική βάση για την παραγωγή κουκούλες. Είναι σημαντικό να βρείτε μια τροφοδοσία που θα έχει την κατάλληλη τάση για αυτή τη συσκευή. Εάν χρησιμοποιείτε τον ανεμιστήρα της κουζίνας ως βάση, δεν χρειάζεται να ψάξετε για παροχή ρεύματος, αφού το έχει ήδη.

Κουκούλα για μανικιούρ

Κατά την κατασκευή μιας ηλεκτρικής σκούπας από ένα ψυγείο για έναν υπολογιστή, απαιτείται μονάδα τροφοδοσίας που έχει τη σωστή πολικότητα. Για αυτόν τον εξοπλισμό, είναι κατάλληλες μονάδες με τάση από 5 έως 12 W.

Ηλεκτρική σκούπα για αξιόπιστη εισαγωγή αέρα και απομάκρυνση σκόνης

Αφού ορίσατε τη βάση για το τμήμα εργασίας, εξετάστε τρόπους για να αφαιρέσετε τη σκόνη και να τραβήξετε αέρα. Πρέπει να είναι αξιόπιστα. Εάν σκοπεύετε να φτιάξετε μια φορητή κουκούλα, τότε για το σώμα της είναι πολύ καλό υλικό όπως το πλαστικό. Μπορεί να μεταποιηθεί εύκολα και δεν ζυγίζει βαριά κατά τη μεταφορά.

Άνετο και λειτουργικό τραπέζι μανικιούρ με ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα

Είναι σημαντικό να κόψετε σωστά την τρύπα στην οποία θα τοποθετηθεί το περίβλημα του ανεμιστήρα και ασφαλίστε τον. Για να στερεώσετε το προστατευτικό πλέγμα, το πλαστικό είναι επίσης πολύ καλό ως βάση της θήκης.

Μια ισχυρή συσκευή με διάταξη δαπέδου για μεγάλα σαλόνια όπου απαιτείται τακτική εντατική αερισμός

Για να αφαιρέσετε τη σκόνη σε μια ειδική σακούλα σκόνης τσάντα, ο σωλήνας είναι συνδεδεμένος στο πίσω μέρος του εύκαμπτου πλαστικού, είναι σημαντικό να το επιλέξετε ακριβώς σε διάμετρο. Το υλικό στο χέρι μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική βάση για τον συλλέκτη σκόνης.

Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ με αφαιρούμενη τσάντα σκόνης

Κατά την κατασκευή μιας στάσιμης κουκούλας, η οποία θα βρίσκεται σε ένα μέρος, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν εύκαμπτοι σωλήνες για το σχέδιο. Είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως πλαστικό και ακρυλικό, τα οποία έχουν κυματοειδή εμφάνιση. Τέτοιες εύκαμπτοι σωλήνες είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα κατασκευών. Είναι καλύτερο να εξαγάγετε αυτόν τον τύπο εκχυλίσματος σε ένα παράθυρο ή σε ένα κοινό σύστημα εξάτμισης. Αυτό θα σας εξοικονομήσει από τον συχνό καθαρισμό της τσάντας σκόνης.

Το απαραίτητο χαρακτηριστικό του καρφιού είναι ο καλός πίνακας μανικιούρ

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ: πώς να επιλέξετε μια συσκευή ή να την κάνετε μόνοι σας

Στα περισσότερα άτομα, ο όρος "ηλεκτρική σκούπα" σχετίζεται με τον καθαρισμό των χώρων. Ωστόσο, οι μάστορες μανικιούρ γνωρίζουν ότι η προσαρμογή με αυτό το όνομα είναι απαραίτητη όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για επεκτάσεις νυχιών.

Γιατί χρειάζεστε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ

Οι επεκτάσεις των νυχιών επιτρέπουν στις γυναίκες να κάνουν τα χέρια τους καλά περιποιημένα και ελκυστικά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κοπής πηκτωμάτων ή ακρυλικών καρφιών, σχηματίζεται μεγάλη ποσότητα σκόνης, η οποία περιέχει πολλά επιβλαβή συστατικά.

Όταν κόβετε τα συσσωρευμένα νύχια, σχηματίζεται πολύ βλαβερή σκόνη

Η παρατεταμένη εισπνοή των λεπτώς διεσπαρμένων σωματιδίων οδηγεί στην καθίζηση τους στην βλεννογόνο της αναπνευστικής οδού, η οποία μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη ορισμένων ασθενειών:

Για να αποφευχθούν τέτοιες δυσάρεστες συνέπειες, οι πλοίαρχοι μανικιούρ χρησιμοποιούν ειδικές ηλεκτρικές σκούπες κατά την αφαίρεση των καρφιών πηκτώματος.

Βίντεο: πλοίαρχος του μανικιούρ για τα οφέλη μιας ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ

Πώς να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό

Ότι η εργασία του ειδικού των νυχιών ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετη, συνιστάται η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ να επιλέξει σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • υψηλή απόδοση - το μηχάνημα πρέπει να απορροφά αποτελεσματικά τη σκόνη πριν εξαπλωθεί γύρω από το δωμάτιο.
 • ποιοτικό υλικό του συλλέκτη σκόνης - είναι αδύνατο ο σάκκος να αφήνει τα σωματίδια σκόνης που συλλέγονται σε αυτό.
 • συμπαγής - η ηλεκτρική σκούπα δεν πρέπει να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τραπέζι μανικιούρ και να εμποδίζει τον ειδικό να εκτελεί τη διαδικασία.
 • αθόρυβος - δυνατός ήχος όταν ο εξοπλισμός λειτουργεί οδηγεί σε ευερεθιστότητα, απώλεια προσοχής, κόπωση του πλοιάρχου, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της διαδικασίας και το τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν οι παρακάτω τύποι ηλεκτρικές σκούπες μανικιούρ:

 • φορητή επιφάνεια εργασίας - είναι η πιο δημοφιλής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μόνιμη θέση εργασίας ή να πάρετε μαζί σας για να καρφώσει τον πελάτη στο σπίτι. Μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα είναι μια μικρή συσκευή με τη μορφή της παλάμης, το οποίο είναι ο λόγος για μια διπλή λειτουργία - συλλογή της σκόνης και επιτρέπει στον πελάτη να οργανώσει το χέρι άνετα, άλλωστε, βοηθάει σημαντικά να έχει τον έλεγχο του έργου. Όταν επιλέγετε μια συσκευή αυτού του τύπου, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο υλικό της κατοικίας του. Το πιο άνετο για τον πελάτη είναι η επιφάνεια, καλυμμένη με μαλακό δερματίνη, ανθεκτική στους διαλύτες και άλλα μέσα. Θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα αν η επιφάνεια γραφείου είναι επιπλέον εξοπλισμένη με μια λάμπα, η οποία θα εξοικονομήσει χώρο στο τραπέζι μανικιούρ?
 • Σταθερός εξοπλισμός - χρησιμοποιείται μόνο σε ένα μόνιμο χώρο εργασίας, καθώς είναι τοποθετημένο πάνω από το τραπέζι μανικιούρ ή κάτω από αυτό (η σχάρα αφαιρείται από την ηλεκτρική σκούπα στην επιφάνεια του τραπεζιού). Το πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι ότι δεν καταλαμβάνει χώρο στην επιφάνεια εργασίας και η ισχύς της είναι μεγαλύτερη από αυτή μιας επιφάνειας σκούπας. Ωστόσο, το κόστος αυτού του εξοπλισμού είναι υψηλότερο.

Κάθε ειδικός για τα νύχια μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο σχεδιασμό για τον εαυτό του, ανάλογα με το αν κάνει ένα μανικιούρ στο σαλόνι, στο σπίτι ή στο δρόμο.

Οι σύγχρονες στάσιμες κουκούλες είναι εξοπλισμένες με ισχυρούς λαμπτήρες, οι οποίοι διευκολύνουν την εργασία του πλοιάρχου και εξοικονομούν χώρο στο τραπέζι μανικιούρ

Ανασκόπηση των πιο δημοφιλών μοντέλων

Οι αρχάριοι που κατέχουν το μανικιούρ παίρνουν συχνά πελάτες στο σπίτι και, κατά συνέπεια, αναρωτιούνται για το είδος της ηλεκτρικής σκούπας που είναι καλύτερο να επιλέξει.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα κινητών κουκούλες παρέχονται από τους παρακάτω κατασκευαστές:

 • Η Ultratech - οι ηλεκτρικές σκούπες αυτής της εταιρείας διακρίνονται από την πρακτική έλλειψη θορύβου και μεγάλη περίοδο εγγύησης (24 μήνες). Η συσκευή πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις.
 • Salon Professional - οι συσκευές κατασκευάζονται από μια αμερικανική εταιρεία και χαρακτηρίζονται από έναν ισχυρό ενσωματωμένο ανεμιστήρα, ο οποίος σας επιτρέπει να καθαρίζετε αμέσως τον αέρα της ρύπανσης.
 • Lady Victory - ο κατασκευαστής ανησυχούσε για το γεγονός ότι οι συσκευές Lady Victory ήταν πιο βολικές για τον πελάτη, οπότε το σώμα τους είναι καλυμμένο με μαλακό υλικό. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία δερμάτινων χρωμάτων για να διαλέξετε.
 • Planet Nails - οι ηλεκτρικές σκούπες αυτής της μάρκας συνδυάζουν καλή ποιότητα και χαμηλό κόστος. Επιπλέον, τα μοντέλα Planet Nails είναι αξιοσημείωτα για τη συμπαγή τους.
 • Simei - οι περιπτώσεις των συσκευών είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό και εξοπλισμένες με ένα μαλακό ελαστικό στήριγμα παλάμης για τα χέρια του πελάτη. Το μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι το γεγονός ότι διαθέτει μια άνετη λυχνία LED, η οποία παρέχει καλό φωτισμό. Η ισχύς αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας φτάνει σε απόσταση 10 cm.

Φωτοθήκη: δημοφιλή μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ

Πώς να φτιάξετε μια κουκούλα για μανικιούρ

Το Διαδίκτυο παρουσιάζει πολλά βίντεο με ανασκόπηση των επιτραπέζιων εκχυλισμάτων για μανικιούρ. Ο σχεδιασμός τους είναι αρκετά απλός: ένας ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στην θήκη, κάτω από τον οποίο έχει τοποθετηθεί μια τσάντα σκόνης. Επομένως, δεν είναι δύσκολο να κάνετε αυτό το απόσπασμα μόνοι σας. Για αυτό πρέπει να είστε σε θέση να εργαστείτε με ένα συγκολλητικό σίδερο και να προετοιμάσετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Ηλεκτρική σκούπα από ψύκτη υπολογιστή

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κάλυμμα επιφάνειας εργασίας από ένα ψυγείο υπολογιστή χρησιμοποιώντας υλικά που σχεδόν όλοι έχουν στο σπίτι, αλλά αν όχι, είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Έτσι, για την αυτό-κατασκευασμένη συσκευή θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία:

 • έναν συμβατικό ψύκτη υπολογιστή (ανεμιστήρα) μεγέθους 80x80 mm.

Για μια σκούπα σπιτικό, ένα ψυγείο 80x80 mm για 12V

Όταν ρυθμίζετε το κουμπί για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της σκούπας σπιτικό γίνεται πολύ πιο εύκολη

Η διαδικασία συναρμολόγησης της ίδιας της ηλεκτρικής σκούπας πραγματοποιείται με την ακόλουθη σειρά:

 1. Ο ανεμιστήρας ψύξης θα πρέπει να συνδέεται με το καλώδιο τροφοδοσίας και το τροφοδοτικό με συγκόλληση.
 2. Για πιο βολική χρήση του σχεδίου στο καλώδιο, είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε τον διακόπτη των κουμπιών.
 3. Στην πλευρά αναρρόφησης της σκόνης στο ψυγείο, ασφαλίστε τη μάσκα εξαερισμού για να προστατέψετε τα δάχτυλα του πελάτη και αποτρέψτε την είσοδο ξένων αντικειμένων στις λεπίδες του ανεμιστήρα. Η γρίλια μπορεί να κολληθεί ή να βιδωθεί.
 4. Από μη υφασμένα, κόψτε μια λωρίδα 16,5x40 cm, διπλώστε το στο μισό στη μεγάλη πλευρά και ράψτε το σε δύο πλευρές. Από πάνω για να στερεώσετε την πλευρά και τοποθετήστε το ελαστικό σε αυτό.

Μια σακούλα από μη υφασμένο υλικό διατηρεί με αξιοπιστία τη σκόνη από τις ρινίσματα των νυχιών

Κατά τη διάρκεια της κοπής naraschonnyh νυχιών τελειώσει κουκούλα μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στην επιφάνεια εργασίας, και μετά την επέμβαση, μη υφασμένα σακούλες για τη συλλογή σκόνης εύκολη ταρακουνήσει και να διαγραφούν, μετά την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά στο έργο.

Μια σπιτική ηλεκτρική σκούπα μπορεί να βελτιωθεί εάν έχει γίνει μια υπόθεση γι 'αυτό. Γι 'αυτό, είναι απαραίτητο να κατασκευάσετε μια δομή σαν κόντρα πλακέ από κόντρα πλακέ. Η γωνία μεταξύ δύο κλίσεων πρέπει να είναι περίπου 120 °. Σε μια πλευρά, πρέπει να κόψετε την τρύπα και να την κλείσετε με μια προστατευτική μάσκα. Από το εσωτερικό σε αυτή την τρύπα, πρέπει να συνδέσετε το συναρμολογημένο άνοιγμα. Βάλτε τη σακούλα σκόνης στο ψυγείο και ξεκινήστε τις εργασίες.

Σπιτική ενσωματωμένη κουκούλα

Οι στάσιμες κουκούλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους ειδικούς των νυχιών στα σαλόνια, έχουν αρκετά υψηλό κόστος. Αλλά στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε ένα ενσωματωμένο μοντέλο, ενώ ξοδεύετε ένα μικρό ποσό.

Για να κάνετε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα χρειάζεστε τον ίδιο ψυγείο υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ή και τρεις οπαδούς ταυτόχρονα, τότε η ισχύς της κουκούλας θα αυξηθεί πολύ.

Στο σπίτι με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών ψύκτες, μπορείτε να φτιάξετε μια ισχυρή ενσωματωμένη κουκούλα για μανικιούρ

Έτσι, για να πάρετε μια ενσωματωμένη κουκούλα για μανικιούρ, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα στάδια:

 1. Προσδιορίστε τον τόπο στην επιφάνεια του τραπεζιού όπου θα τοποθετηθεί μια επίπεδη σχάρα εξαερισμού.
 2. Κόψτε στην κορυφή της οπής για τον ανεμιστήρα.
 3. Κάτω από το κάλυμμα του τραπεζιού, συνδέστε τη συναρμολογημένη δομή από τον ψυγείο (ή μερικούς ανεμιστήρες).
 4. Βάλτε μια σακούλα σκόνης στο ψυγείο. Ένας σωλήνας κυματοειδούς καυσαερίων μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον ανεμιστήρα, στο τέλος του οποίου είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί μια σακούλα από ύφασμα σε μια μη υφασμένη βάση. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους του κάδου απορριμμάτων σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει πολύ λιγότερο συχνά.
 5. Η κορυφή στην επιφάνεια του τραπεζιού πρέπει να στερεωθεί στη σχάρα.

Βίντεο: Εξαγωγέας μανικιούρ με τα χέρια σας

Κενού απαιτείται για μανικιούρ καρφί σε εξειδικευμένες δεδομένου ότι τέτοια συσκευή βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση ενόχληση σκόνη, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη των ασθενειών της άνω αναπνευστικής οδού κύριου. Μια μεγάλη επιλογή φορητών και σταθερών απορροφητών είναι διαθέσιμη στα καταστήματα. Αλλά, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύσετε μόνοι σας.

Απόσπασμα για μανικιούρ: πώς να επιλέγετε ή να κάνετε από τα χέρια σας

Ο χώρος εργασίας του κυρίου για μανικιούρ απαιτεί τάξη και καθαριότητα. Κατά τη θεραπεία των νυχιών, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μια συσκευή μανικιούρ, πολύ σκόνη και βρωμιά. Η κατάργηση όλων αυτών είναι πάντα αρκετά προβληματική, αλλά στην περίπτωση αυτή η σύγχρονη λύση - η συσκευή εξαγωγής (μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ) έρχεται στη διάσωση. Αυτή η συσκευή λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά, αλλά ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά μια μεγάλη ποσότητα σκόνης. Η εγκατάσταση μιας ηλεκτρικής σκούπας για μανικιούρ διευκολύνει το έργο του πλοιάρχου και καθιστά τη διαδικασία πιο άνετη για τους πελάτες. Θα σας πούμε πώς να κάνετε μια κουκούλα στον εαυτό σας στο σπίτι και πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ κατά την αγορά.

Πώς να φτιάξετε ένα κουκούλα για το μανικιούρ σας

Η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ δεν είναι απλά ένα εργαλείο σαλόνι. Πολλοί σύγχρονοι δάσκαλοι εργάζονται στο σπίτι, γι 'αυτό και χρειάζονται αυτή τη συσκευή. Ένας τραπέζι μπορεί να αγοραστεί όχι μόνο σε επαγγελματικό κατάστημα, αλλά και με τα χέρια του. Αυτό θα απαιτήσει αρκετά χρήσιμα υλικά και εργαλεία, καθώς και γνώση των βασικών αρχών της δημιουργίας προσαρμογών.

Απορροφητήρας από το ψυγείο

Ο πρώτος δημοφιλής τρόπος λήψης κουκούλας είναι από ένα ψυγείο για έναν υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε βασική κατανόηση της τεχνικής συσκευής του επεξεργαστή. Έτσι, για να δημιουργήσετε μια ηλεκτρική σκούπα, θα χρειαστεί:

 • ψύκτη από τον υπολογιστή.
 • καλώδιο ρεύματος;
 • διακόπτης?
 • σχάρα;
 • πανί για συλλέκτες σκόνης.
 • συγκολλητικό σίδερο.
Απλό ψυγείο υπολογιστή - η βάση για τη δημιουργία μιας ηλεκτρικής σκούπας για μανικιούρ

Στη συνέχεια, πρέπει να εκτελέσετε έναν απλό αλγόριθμο για τη δημιουργία μιας ηλεκτρικής σκούπας επιφάνειας εργασίας:

 1. Χρησιμοποιώντας ένα συγκολλητικό σίδερο, συνδέστε το ψυγείο στο καλώδιο τροφοδοσίας και στην παροχή ρεύματος.
 2. Στο καλώδιο, ρυθμίστε το διακόπτη για να απλοποιήσετε το έργο της συσκευής.
 3. Στο ψυγείο από την πλευρά αναρρόφησης σκόνης, συνδέστε τη μάσκα εξαερισμού. Αυτό θα εμποδίσει την είσοδο ξένων αντικειμένων στον μηχανισμό.
 4. Από το αδιάβροχο ύφασμα δημιουργήστε μια τσάντα: κόψτε τη λωρίδα, διπλώστε τη στο μισό, ραβδώστε στις δύο πλευρές. Στο πάνω άκρο για να στερεώσετε την πλευρά, εκεί για να βάλετε μια ελαστική ταινία.
 5. Τσάντα σκόνης με τη μορφή θήκης για προσάρτηση στο πίσω μέρος του ψυγείου. Η κουκούλα είναι έτοιμη!
Ο διακόπτης στο καλώδιο τροφοδοσίας θα απλοποιήσει τη λειτουργία της συσκευής

Ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα

Πού είναι πιο βολικό και πρακτικό κουκούλα για μανικιούρ, ενσωματωμένο στο τραπέζι. Δεν καταλαμβάνει επιπλέον χώρο στην επιφάνεια και δεν παρεμποδίζει τη διαδικασία εργασίας. Για να το δημιουργήσετε, θα χρειαστείτε πρακτικά τα ίδια εργαλεία και υλικά όπως όταν κάνετε μια ηλεκτρική σκούπα από ένα ψυγείο. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μόνο ένα απλό μολύβι και ένα σιαγόνα. Η διαδικασία είναι η εξής:

 1. Προσδιορίστε τη θέση στην επιφάνεια του τραπεζιού στον οποίο θα τοποθετηθεί η κουκούλα. Το μολύβι περιγράφει την επιθυμητή περιοχή.
 2. Χρησιμοποιώντας ένα χορτοκοπτικό, κάντε μια τρύπα στο επάνω μέρος για την ηλεκτρική σκούπα.
 3. Από το κάτω μέρος της επιφάνειας του τραπεζιού, τοποθετήστε τη δομή από το ψυγείο, το διακόπτη και το τροφοδοτικό.
 4. Συνδέστε τη σακούλα σκόνης στο ψυγείο.
 5. Στην επιφάνεια του πάγκου, τοποθετήστε μια μάσκα αερισμού. Η κουκούλα είναι έτοιμη!
Η κουκούλα, που είναι ενσωματωμένη στον πάγκο, είναι βολική και πρακτική

Βίντεο: ενσωματωμένη κουκούλα για το τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια σας

Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Στα επαγγελματικά καταστήματα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε και τους δύο τύπους κουκούλας: φορητό και ενσωματωμένο. Κάθε πλοίαρχος επιλέγει μια επιλογή που βασίζεται σε προσωπικές προτιμήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, πριν αγοράσετε, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με διάφορους βασικούς κανόνες για την αγορά ηλεκτρικών σκευών για μανικιούρ:

 1. Προσέξτε την ισχύ του κινητήρα. Όσο περισσότερο είναι, τόσο καλύτερα το εκχύλισμα θα αντιμετωπίσει τη σκόνη. Μια ηλεκτρική σκούπα υψηλής ποιότητας αντλεί ροή αέρα σε απόσταση τουλάχιστον 20 cm.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η ηλεκτρική σκούπα διαχειρίζεται όχι μόνο με σκόνη, αλλά και με τοξικούς ατμούς από βερνίκια και χρώματα.
 3. Εάν προτιμάτε την κινητικότητα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια φορητή κουκούλα. Η συσκευή πρέπει να έχει μικρή κλίση για την ευκολία του πελάτη.
 4. Προσδιορίστε τον πιθανό βαθμό φόρτου εργασίας της ηλεκτρικής σκούπας.

Για ένα σαλόνι με μεγάλο αριθμό επισκεπτών, απαιτείται μια ισχυρή μονάδα με ογκομετρικό συλλέκτη σκόνης. Για οικιακή χρήση, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο μετριοπαθές μοντέλο.

Το φορητό εκχύλισμα για μανικιούρ πρέπει να είναι με μικρή κλίση

Δημοφιλείς κατασκευαστές εκχυλισμάτων για μανικιούρ

Οι ακόλουθοι κατασκευαστές θα πρέπει να δώσουν προσοχή κατά την αγορά μιας ηλεκτρικής σκούπας για μανικιούρ:

 • Η Max είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στην αγορά. Οι συσκευές αυτού του κατασκευαστή χαρακτηρίζονται από την ευκολία του σχεδιασμού, την υψηλή ποιότητα του μηχανισμού και επίσης την κινητικότητα - οι κουκούλες δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο τραπέζι και μεταφέρονται εύκολα.
 • Ultratech - Ρώσος κατασκευαστής που προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοντέλων. Η μάρκα παράγει τόσο φορητές όσο και ενσωματωμένες ηλεκτρικές σκούπες. Το κύριο πλεονέκτημα είναι η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία του μηχανισμού.
 • ECO - μια εταιρεία που παράγει πολύ ισχυρούς απορροφητήρες, οι οποίοι είναι τέλειοι για χρήση σε συνθήκες σαλόνι. Διαφέρουν αρκετά μεγάλο μέγεθος και υψηλή απόδοση καθαρισμού του αέρα.

Έτσι, η κουκούλα είναι ένα απαραίτητο πράγμα σε οποιοδήποτε τραπέζι μανικιούρ. Αυτές οι προσαρμογές χρησιμοποιούνται τόσο στα σαλόνια όσο και στο σπίτι και έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της σκόνης και των δηλητηριωδών καπνών. Οι ηλεκτρικές σκούπες είναι ενσωματωμένες και φορητές. Και οι δύο τύποι μπορούν να αγοραστούν τόσο στο κατάστημα όσο και από τους ίδιους.

Πώς να κάνετε μια κουκούλα (ηλεκτρική σκούπα) για μανικιούρ με τα χέρια τους

Στο 90% των γυναικών η λέξη "ηλεκτρική σκούπα" προκαλεί αρκετά προβλέψιμες ενώσεις. Πρόκειται για μια συσκευή καθαρισμού του δωματίου, η οποία γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια συγκεντρώνει τη σκόνη και τη βρωμιά από τις οριζόντιες επιφάνειες. Η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ εκτελεί την ίδια λειτουργία καθαρισμού, την αφορά αποκλειστικά όταν επεξεργάζεται τα νύχια με ειδική συσκευή ή τα γυαλίζει με αρχεία νυχιών. Οι ειδικοί ProstoNail αποφάσισε να αναλύσει τα μοντέλα της αγοράς, να επιλέξει το πιο πρακτικό και να σας πει πώς να κάνετε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ με τα χέρια τους. Δεν θα κρατήσουμε ίντριγκα, οι απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις θα βρείτε παρακάτω.

Γιατί χρειάζομαι ηλεκτρική σκούπα για τα νύχια: τεμπελιά - ο κινητήρας της προόδου

Η σφαίρα της υπηρεσίας των νυχιών εκσυγχρονίζεται και αναπτύσσεται συνεχώς ενόψει της υπερβολικής δημοτικότητάς της μεταξύ του δικαιότερου σεξ. Συνεχώς αναπτύσσοντας νέα εργαλεία και υλικά που μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τα πιο προβληματικά δάκτυλα μέσα σε λίγα λεπτά. Τώρα έχει γίνει σύνηθες ακρυλικό ή gel επεκτάσεις, ultrastoyky μανικιούρ shellac ή μοντέρνα σχέδια, βραχυπρόθεσμα και μακριά νύχια. Ωστόσο, όπως και σε κάθε άλλο επάγγελμα, έχει μανικιούρ υπάρχει μια ισχυρή πρόβλημα με την έγκαιρη καθαρισμό και τη διατήρηση υψηλών προτύπων υγιεινής.

Κατά τη διάρκεια πριόνισμα το ελεύθερο άκρο λίμα, ενώ χρησιμοποιώντας ένα μύλο ή κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης του προηγούμενου επιχρίσματος είναι μια συσσώρευση σκόνης που περιέχει έναν αριθμό επιθετικά χημικά, μεταξύ των οποίων τα πιο επικίνδυνα οξείδια του καλίου και άλλες τοξίνες. Με παρατεταμένη εισπνοή τέτοιων μολυσμένου αέρα συσσωρεύεται στους πνεύμονες της βλέννας, προκαλώντας την ώθηση να βήξει, ή ακόμη και το άσθμα. Επίσης, οι γιατροί παρατηρούν μια σειρά από τυπικές ασθένειες μανικιούρ: ρινίτιδα, τραχείτιδα και βρογχικό άσθμα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη και καταστροφικές συνέπειες - την εμφάνιση μιας σταθερής αλλεργικής αντίδρασης. Φυσικά, τεχνικούς νυχιών μπορεί να χρησιμοποιήσει μια προστατευτική μάσκα και γυαλιά, αλλά θα είναι λίγο εγωιστής σε σχέση με τους πελάτες της, επειδή αεραγωγούς τους δεν προστατεύονται. Η δεύτερη προληπτική επιλογή είναι ο τακτικός αερισμός. Αλλά εδώ υπάρχουν ορισμένες από τις αποχρώσεις τους, επειδή είναι απλά αδύνατο, αν το σαλόνι έχει μια άφθονη ροή επισκεπτών.

Ο πιο βολικός και πρακτικός βοηθός του πλοιάρχου θα είναι μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ, η πρωταρχική αποστολή της οποίας είναι η κατά 100% καταστροφή της σκόνης από τον αέρα και την επιφάνεια εργασίας. Αν και εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα στην αγορά και στην ελεύθερη πώληση, μόνο το 1995, η ανάπτυξη και η βελτίωση έχουν πραγματοποιηθεί από το 1986. Η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στην επιφάνεια του τραπεζιού και μετά την ολοκλήρωση της συντήρησης ή της συντήρησης υλικού απλώς αποσύρεται στο ράφι ή στο διαμέρισμα αποθήκευσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές φορές ονομάζεται "επιφάνεια εργασίας".

Παρά τη συμπαγή και εργονομία της, η συσκευή εκτελεί αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα και αποτροπή ασθενειών του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, τόσο του πελάτη όσο και του πλοίαρχου. Το κύριο πράγμα είναι να δοθεί αρκετή προσοχή στο υλικό από το οποίο ο συλλέκτης σκόνης, δεδομένου ότι έχει ένα κενό εκεί μέσα και ερμητικά αποθηκεύονται βακτηριακή μάζα. Ένα άλλο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της χρήσης μιας ηλεκτρικής σκούπας είναι η χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Αρκεί να συνδέσετε το αξεσουάρ με το τυποποιημένο δίκτυο και να πατήσετε το κουμπί καθώς αρχίζει η αθόρυβη λειτουργία του. αναρρόφηση σκόνης λαμβάνει χώρα μέσα από ένα μικρό παράθυρο από απόσταση 10-15 cm, και η εξωτερική συσκευή περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό, ανθεκτικά στη φθορά, αλλά ελαφρύ πλαστικό, δεν αντιδρούν χημικά με τις χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση ή καρφιά υλικά. Παρεμπιπτόντως, μην ξεχνάτε ότι οι σάκοι συλλογής σκόνης πρέπει επίσης να αλλάζουν περιοδικά, όπως και με μια άμεση αναλογική οικιακή ηλεκτρική σκούπα.

Θυμηθείτε ότι μια ηλεκτρική σκούπα για τα νύχια είναι μια γενικευμένη έννοια, αλλά αν βυθιστείτε στο θέμα, μπορείτε να δείτε δεκάδες ποικιλίες αυτής της εφεύρεσης. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ καθενός από τα μοντέλα και ποιες πρόσθετες λειτουργίες εκτελούν; Αναζητήστε τις ανάγκες στον πίνακα πληροφοριών μας, προσεκτικά καταρτισμένοι από ειδικούς του ProstoNail:

Γίνεται ολοφάνερο ότι η αγορά μιας ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ δεν είναι δεδομένη για τη μόδα ή ένα σημάδι της κατάστασης του ίδιου του σαλόνι. Αυτό αντικατοπτρίζει άμεσα την προσεκτική στάση απέναντι στην υγεία σας και την υγεία των πελατών σας. Μην παραμελείτε τη μεγαλύτερη αξία, η οποία δεν συμβαίνει σε σχέση με το κόστος του gadget.

Σπιτική κουκούλα για μανικιούρ - ολοκληρωμένο μάστερ

Σίγουρα μετά την ανάγνωση αυτού του υλικού, σκέφτεστε να αγοράσετε μια τέτοια απαραίτητη και σημαντική μονάδα. Είναι έτοιμοι να σας ευχαριστήσουν, αν σε ένα οπλοστάσιο σπίτι υπάρχει ένα συγκολλητικό σίδερο, και τα χέρια μεγαλώνουν από τον απαραίτητο χώρο για να συλλέγουν μια τέτοια απλή συσκευή ανεξάρτητα - μια εργασία εφικτή ακόμη και για το κορίτσι. Η σπιτική ηλεκτρική σκούπα δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερη από την ποιότητα που αγοράσατε, αλλά θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα για την αγορά νέων βερνικιών ή αρχείων νυχιών.

Ryskaya στο World Wide Web, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες ένα βίντεο σχετικά με το πώς να κατασκευάσετε μια αυτοσχέδια συσκευή για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

 • ψυγείο υπολογιστή ή μικροσκοπικό ανεμιστήρα με μέγεθος που δεν υπερβαίνει τα 80x80 mm.
 • καλώδιο ρεύματος;
 • κουμπιά ή ειδικό μοχλό (μπορούν να αγοραστούν σε κατάστημα υλικού).
 • τροφοδοτικό με καλώδιο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φορητό υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη αυτόνομη οικιακή συσκευή). Μετατρέπει την τάση δικτύου στην τιμή που αναγράφεται στον ανεμιστήρα. Συνήθως αυτή η τιμή είναι 12 V.
 • ύφασμα σε μη υφασμένη βάση (που απαιτείται για το ράψιμο των σάκων με σκόνη).
 • Η σχάρα εξαερισμού (για ασφάλεια και για την πρόληψη τραυματισμών στα χέρια).

Έχοντας όλα τα απαραίτητα, ξεκινήστε με ασφάλεια την εργασία. Ευτυχώς, έχετε τις λεπτομερείς οδηγίες μας:

 • προθερμάνετε το συγκολλητικό σίδερο, συνδέστε το τροφοδοτικό και τον ανεμιστήρα ψύξης στο καλώδιο τροφοδοσίας.
 • Για μεγαλύτερη άνεση χρήσης, τοποθετήστε ένα κουμπωτό διακόπτη ή μοχλό στο καλώδιο.
 • Στην πλευρά αναρρόφησης σκόνης του ψυγείου πρέπει να στερεωθεί μια προστατευτική σχάρα εξαερισμού για να ασφαλίσει τα δάκτυλα του πελάτη και να αποτρέψει την είσοδο ξένων αντικειμένων στις λεπίδες του ανεμιστήρα. Η μάσκα μπορεί να κολληθεί ή να βιδωθεί.
 • θυμηθείτε τώρα τα μαθήματα κοπής και ραψίματος από το σχολείο: Από την vlizelina πρέπει να κόψετε μια ταινία μεγέθους 16.5x40 cm, να διπλώσετε δύο φορές στη μεγάλη πλευρά και να ράψετε από τις δύο πλευρές. Από πάνω για να βελονιά την άκρη και να βάλει μια λαστιχένια ζώνη σε αυτό?
 • η τελική τσάντα είναι στερεωμένη στο πίσω μέρος του ψυγείου και ο ίδιος ο ανεμιστήρας είναι εγκατεστημένος στη θέση που σας ενδιαφέρει. Voila, η συσκευή είναι έτοιμη για τακτική χρήση.

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε και να βελτιώσετε την σπιτική σας ηλεκτρική σκούπα κάνοντας μια πλαστική θήκη για αυτό. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε ένα μικρό φύλλο κόντρα πλακέ, από το οποίο πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μια αυτοσχέδια στέγη για ένα birdhouse. Η γωνία μεταξύ δύο κλίσεων πρέπει να είναι περίπου 120 °. Σε μια πλευρά, πρέπει να κόψετε την τρύπα και να την κλείσετε με μια προστατευτική μάσκα. Από το εσωτερικό σε αυτή την τρύπα, πρέπει να συνδέσετε το συναρμολογημένο άνοιγμα. Βάλτε τη σακούλα σκόνης στο ψυγείο και ξεκινήστε τις εργασίες.

Πώς να κάνετε ένα ισχυρό εκχύλισμα για μανικιούρ

Ένα ισχυρό εκχύλισμα για μανικιούρ δεν χρειάζεται να αγοραστεί. Μπορεί επίσης να γίνει ανεξάρτητα, άλλοι στο σχεδιασμό θα είναι μόνο μερικές λεπτομέρειες. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ψυγείο υπολογιστή, αλλά για να αυξήσετε την απόδοση της συσκευής, είναι καλύτερο να αγοράσετε αρκετούς μηχανικούς ανεμιστήρες ταυτόχρονα:

 • Τώρα σημειώστε τη θέση στην επιφάνεια εργασίας όπου θα τοποθετηθεί το εργαλείο. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν υδατοδιαλυτό ή αλκοολούχο δείκτη, τα ίχνη του οποίου μπορούν στη συνέχεια να απομακρυνθούν εύκολα με μικκύλια.
 • Τώρα κόψτε την τρύπα στην κορυφή του τραπεζιού, σύμφωνα με τα προκατασκευασμένα σημάδια.
 • που συναρμολογούνται από διάφορους ψυκτήρες, στερεώστε τη δομή με βίδες κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού (δείτε τις προηγούμενες οδηγίες εάν ενδιαφέρεστε για την εσωτερική τεχνολογία στερέωσης της συσκευής).
 • βάλτε ένα σάκο σκόνης στο ψυγείο. Ένας σωλήνας κυματοειδούς καυσαερίων μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον ανεμιστήρα, στο τέλος του οποίου είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί μια σακούλα από ύφασμα σε μια μη υφασμένη βάση. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους των συλλεκτών σκόνης, στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να αλλάξουμε πολύ λιγότερο συχνά.
 • στην κορυφή της επιφάνειας του τραπεζιού, μεταμφιέστε την οπή που αγοράσατε προηγουμένως πλαστικό πλέγμα.

Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να βιαστούμε στο πλησιέστερο κατάστημα κατασκευών, να αγοράζουμε βίδες, ένα συγκολλητικό σίδερο και άλλα μέρη για μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ. Ειδικά, αν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητες του πλοιάρχου και προηγουμένως δεν είχε καμία σχέση ακόμη και με την τραγική συναρμολόγηση οικιακών επίπλων. Είναι καλύτερα να μελετήσετε προσεκτικά την αγορά για την ύπαρξη μιας ιδανικής κουκούλας. Και τα συμβούλια μας, που ρυθμίζουν πολλές σημαντικές πτυχές, θα γίνουν για εσάς τα βασικά κριτήρια επιλογής:

 • ενσωματωμένο ή αυτόνομο; Αυτή η ερώτηση ανησυχεί κάθε κύριο. Ας το καταλάβουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Φυσικά, ο ενσωματωμένος μηχανισμός δεν απαιτεί πρόσθετες επενδύσεις, αλλά η τιμή του δεν μπορεί να ονομαστεί προσιτή. Επιπλέον, σε περίπτωση βλάβης, είναι απαραίτητο μόνο ένας επαγγελματίας να επισκευάσει μια τέτοια συσκευή. Και αυτή τη στιγμή δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα το χώρο εργασίας σας για ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Αυτόνομη κουκούλα θα απευθυνθεί σε εκείνα τα κορίτσια που κάνουν περιοδικά ένα μανικιούρ εξόδου στο σπίτι με τον πελάτη.
 • δύναμη. Μια άλλη σημαντική πτυχή που απαιτεί τη στενή σας προσοχή. Είναι απαραίτητο να αποκτηθεί ένας μηχανισμός με ισχύ τουλάχιστον 24 W και καλύτερη από 40 W. Δεν «τρώει» πολλή ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα εγγυάται μια μεγάλη ταχύτητα των επαναστάσεων, που είναι σχετική με τους απαιτούμενους ειδικούς.
 • εγγύηση. Φυσικά, αγοράζοντας ένα καπελάκι επώνυμων προϊόντων ή μανικιούρ, θα παράσχετε εγγύηση. Μπορεί να είναι δύο τύπων - απευθείας από το κατάστημα και μια εγγύηση από το εμπορικό σήμα. Η δεύτερη επιλογή είναι προτιμότερη. Η τυπική περίοδος εγγύησης είναι κατά μέσο όρο 12 μήνες.
 • επίπεδο θορύβου. Υπάρχουν ακόμη και ειδικοί υπολογιστές που μετρούν το επίπεδο θορύβου των οικιακών συσκευών. Για τέντωμα, αρκεί να παράγει ελαφρύ θόρυβο φόντου, το οποίο δεν σας ερεθίζει ούτε τον πελάτη.
 • ποιότητα του υλικού. Τις περισσότερες φορές μπορείτε να βρείτε συσκευές με πλαστικό εξωτερικό περίβλημα. Είναι ελαφριά και μέτρια ελαστική, αρκετά ισχυρή και ανθεκτική στις εξωτερικές βλάβες. Αλλά το κύριο πράγμα είναι ότι το πλαστικό δεν αντιδρά χημικά με οποιοδήποτε πήκτωμα, ακρυλικό ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Θήκες για τη συλλογή σκόνης θα πρέπει να ράβονται από συνθετικό ύφασμα fleisilynoy. Υπόκειται σε επαναχρησιμοποιήσιμη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δεν σχίζει και δεν αφήνει ακαθαρσίες μέσα από τις ίνες.
 • βαθμού. Τις περισσότερες φορές, οι μηχανικές ηλεκτρικές σκούπες πωλούνται αμέσως με πρόσθετες σακούλες για τη συλλογή σκόνης (περίπου 4 τεμάχια σε κουτί). Αλλά είναι καλύτερο να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά τους με τον σύμβουλο.
 • την παρουσία ενός χρονόμετρου και την αυτόματη εκκίνηση. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο, εάν πρόκειται να εργαστείτε με ενεργό ρυθμό, χρησιμοποιώντας διάφορα όργανα για μοντελοποίηση και καθαρισμό.
 • πρόσθετο φωτισμό. Σε ορισμένα νέα μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών υπάρχει ακόμη και μια τέτοια λειτουργία. Βοηθά στην πιο διεξοδική εκτέλεση της διαδικασίας καθαρισμού, εξαλείφοντας κάθε μικρο-σκόνη.
 • Η παρουσία ειδικού φίλτρου για τον καθαρισμό του αέρα και την απορρόφηση οσμών. Οι συσκευές με αυτή τη λειτουργία μπορούν να είναι είτε ενσωματωμένοι είτε φορητοί. Το κόστος μιας τέτοιας συσκευής είναι πολύ υψηλότερο από το συνηθισμένο και απαιτεί επιπλέον κόστος για την τακτική αντικατάσταση των φίλτρων.

Ας εξετάσουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ, τα οποία έχουν κερδίσει την αναγνώριση πολλών ασκούμενων καρφιών της υπηρεσίας για τα νύχια:

 • Ultratech. Η Ultratech παράγει μία από τις πιο υψηλής ποιότητας και σιωπηλές συσκευές με μέγιστη διάρκεια εγγύησης έως και 24 μήνες. Η τιμή τους είναι υψηλότερη από ό, τι παρόμοια εργαλεία του ίδιου σκοπού, αλλά με ισχύ μόλις 24 W, είναι δυνατό να φιλτραριστεί για 3.3 λεπτά σε 3.3 m3. αέρα. Σημειώστε ξεχωριστά την περίπτωση βαρέως τύπου, η οποία δεν φοβάται τη συχνή αλληλεπίδραση με βακτηριοκτόνα και αντισηπτικά διαλύματα.
 • BOFA. Οι συσκευές που παράγονται από το σήμα BOFA είναι κατασκευασμένες για σαλόνια ομορφιάς και δωμάτια στο σπίτι μανικιούρ. Ταχέως και αποτελεσματικά εξαλείφουν όχι μόνο τη σκόνη, αλλά και τις δυσάρεστες μυρωδιές που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα του δωματίου. Μέσα στον μηχανισμό αυτών των ψίχουλων είναι ένα ειδικό φίλτρο υψηλής τεχνολογίας με την προσθήκη ενεργού άνθρακα. Όταν φράζει και γίνεται άχρηστη, ένας ειδικός αισθητήρας σηματοδοτεί την ανάγκη αντικατάστασης.
 • Air Magic. Ο μόνος κατασκευαστής αυτή τη στιγμή, σχεδιάζοντας ηλεκτρικές σκούπες μανικιούρ με ένα φίλτρο που δεν χρειάζεται αντικατάσταση. Aspirator Air Magic γρήγορα τις συνθήκες του αέρα, αφαιρεί τη σκόνη και τις δυσάρεστες οσμές, είναι ελαφρύ και ευέλικτο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση των όπλων κατιφέ, και τα πόδια?
 • Salon Professional. Μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές λόγω του χαμηλού κόστους τους. Λόγω του ασυνήθιστου σχήματος του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα παλάμης για το χέρι του πελάτη και, χάρη στην ευκολία του, μεταφέρεται εύκολα για επιτόπιες διαδικασίες.
 • Lady Victory. Οι συσκευές της μάρκας Lady Victory είναι σχεδόν ένα πλήρες ανάλογο των συσκευών του Salon Professional. Το κύριο χαρακτηριστικό: για να αντικαταστήσετε την τσάντα σκόνης είναι δυνατή μέσα σε λίγα λεπτά, η συσκευή είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και να καθαριστεί. Έχει καλά χαρακτηριστικά και καθαρίζει αποτελεσματικά τους χώρους της ρύπανσης.

Η βαθμολογία μας θα σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα και να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με μια συσκευή που θα σας ταιριάζει τόσο στην τιμή όσο και στην ποιότητα.

Εκτιμήστε την υγεία σας και φροντίστε για την υγεία των πελατών σας, μόνο τότε θα αξίσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας, καθιστώντας τη ζήτηση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών νυχιών.

Εξολκέας για τραπέζι μανικιούρ κατασκευασμένο με τα χέρια του

Η σύζυγός μου ασχολείται με μανικιούρ σε κάποια στιγμή, ήθελα τον εαυτό μου κάτι τέτοιο.

Το κόστος στα σαλόνια ξεκινάει από 3000, το οποίο είναι ακριβό, για το ali είναι ήδη 1500, αλλά σύμφωνα με κριτικές δεν είναι πολύ καλά αναρροφούνται. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να το κάνετε μόνοι σας. Τα υλικά έχουν αγοραστεί και η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Αρχικά, κόψτε το επιθυμητό κομμάτι κόντρα πλακέ.

Σχεδιάστε και κόψτε τις λεπτομέρειες.

Χρησιμοποιώντας γωνίες και βίδες, συνδέουμε το κύριο μέρος. Τρυπήστε τρύπες για το κουμπί τροφοδοσίας και την τροφοδοσία. Το σχήμα του προϊόντος είναι ήδη ορατό.

Ακολουθεί η πιο ενδιαφέρουσα δερμάτινη επένδυση δέρματος. Πρώτα τα πλευρικά τοιχώματα. Μετρήστε και συνδέστε ένα συρραπτικό.

Αυτό θα ήταν μαλακότερο στα χέρια, κόψαμε ένα κομμάτι από αφρώδες ελαστικό, το βάζουμε.

Και πάλι παίρνουμε ένα συρραπτικό επίπλων και στερεώνουμε το δέρμα, κόβουμε την τρύπα κάτω από τον ανεμιστήρα και διορθώνουμε τα πάντα από μέσα.

Συλλέγουμε όλες τις λεπτομέρειες μαζί.

Διορθώνουμε τον ανεμιστήρα και συγκολλώνουμε τα καλώδια.

Κάνουμε μια τσάντα για τη συλλογή σκουπιδιών από το υλικό επικάλυψης για κρεβάτια. Τοποθετείται με μια λαστιχένια ταινία στη βάση.

Όλα είναι έτοιμα, η γυναίκα είναι ευτυχισμένη, δεν το περίμεναν έτσι θα αποδειχθεί.

Και τέλος ένα μικρό βίντεο για το πώς λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα, δεν είναι αυτός που κάνει θόρυβο, αλλά η συσκευή για την αφαίρεση του μανικιούρ.

Το κόστος περίπου 700 ρούβλια εκ των οποίων περισσότερο από το ήμισυ του ανεμιστήρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό ψυγείο από τη μονάδα συστήματος, αλλά στη συνέχεια θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο τροφοδοτικό για 12 βολτ.

PS. Δεν είμαι καθόλου κυρίαρχος. Απλώς αρέσει να δουλεύω με τα χέρια μου.

PPS. Σθεναρά δεν κλωτσάει, την πρώτη θέση.

Κορδόνια

 • Κορυφή στην κορυφή
 • Πρώτα στην κορυφή
 • Topical Top

401 σχόλια

Είδατε ένα ξεχωριστό διαμέρισμα στο διαμέρισμα; Δεν υπάρχει σαφώς αρκετή οθόνη.

ακριβώς το πρωί στην ουρά για το ασανσέρ δεν στέκεται

GP-20-3, ένα κανονικό κομμάτι σιδήρου για τα χρήματά σας

Πώς όλα είναι τακτοποιημένα, yabschodila)

Δεν είμαι μακριά, μερικές επιστολές από εσάς)) στο Krasnoyarsk)

Λοιπόν, ναι. Όπως η Αυστρία και η Αυστραλία. Και η απόσταση είναι συγκρίσιμη :)

Θέλω επίσης να δώσω αυτή τη δική μου, κοίταξα τη θέση, τώρα είμαι βέβαιος ότι θα το αγοράσω, αλλά δεν θα το κάνω μόνος μου :)

ακόμα μπορείτε να διακομιστή ψυγείο, υπάρχει πολλή δύναμη (πετά πάνω από την επιφάνεια σε υψόμετρο περίπου 5 εκατοστά, αν το βάλετε και να το ενεργοποιήσετε, και μπορείτε να τους βάλει επίσης σε καταρράκτη :)

12εκ θερμαίνει 8k περιστροφές ανά λεπτό)

Βαίνουν δυνατά.

και στέκεστε ως μια συνηθισμένη μπαταρία,

αν κάποιος ενδιαφέρεται για το Google Delta Nidec Sanyo

κάποια δύναμη είναι αρκετή για να απογειωθεί, καλά, ή ένα δοχείο οπτάνθρακα να ωθήσει, εκατοστά έως 10

στο Ali υπάρχει, υπάρχουν αλήθειες όχι τόσο λίγα, αλλά φυσούν με ευγένεια. Για να σιγήσετε, είναι προτιμότερο να προσθέσετε μια κουκούλα για μπάνιο. Είναι αισθητά πιο ήσυχο. Επειδή η ταχύτητα του ψυγείου του διακομιστή δεν είναι τόσο μακριά από τις στροφές ρελαντί του στροβίλου του κινητήρα και ο θόρυβος είναι κατάλληλος. Το σχέδιο είναι αλήθεια και δεν είναι αδύναμο.

Σκουριάζουν σαν στρόβιλο του αεροπλάνου. Και ο θόρυβος είναι τόσο υψηλός, αηδιαστικός. Στο διακομιστή είναι σαν τους κανόνες, αλλά στο σπίτι - κασσίτερο.

Εξαγωγέας-ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ

Για να κάνουμε σύγχρονη μοντελοποίηση και μοντέρνο σχεδιασμό νυχιών, χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό, αξιόπιστα εργαλεία και υλικά για μανικιούρ, έτσι ώστε τα καλά περιποιημένα δάχτυλά μας να φαίνονται πάντα τέλεια. Η δημοτικότητα των επεκτάσεων νυχιών με πηκτή ή ακρυλικό αυξάνεται σημαντικά, καθώς πολλοί από εμάς οι πλάκες των νυχιών είναι αρκετά λεπτές, εύθραυστες και μεγαλώνουν αρκετά αργά. Αλλά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του τεχνητού καρφιού για να δώσει το επιθυμητό σχήμα στην ελεύθερη άκρη στην επιφάνεια του τραπέζι μανικιούρ και στον αέρα παίρνει ένα μεγάλο αριθμό μικροσωματιδίων. Πώς να αντιμετωπίσετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα, εάν συχνά αυξάνετε τα καλιούρια στο σπίτι ή εκτελείτε τεχνητό νυχτερινό μοντέλο στους πελάτες σας;

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ (απορροφητής, συλλέκτης σκόνης) Είναι μια πρακτικά αθόρυβη συσκευή με σώμα κατασκευασμένο από ισχυρή πλάκα, εξοπλισμένο με ισχυρό ανεμιστήρα και αφαιρούμενους σάκους σκόνης. Η κουκούλα μπορεί να είναι χτισμένη σε τραπέζι μανικιούρ και κινητή για εύκολη κίνηση της συσκευής.

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Τα επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής, όπου εκτελούνται οι διαδικασίες φροντίδας των νυχιών, δεν το κάνουν χωρίς κάτι απαραίτητο όπως μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Πολλές γυναίκες το αγοράζουν για οικιακή χρήση.

Γιατί είναι απαραίτητο;

Λείανση και στίλβωση καρφιά στα χέρια και τα πόδια δεν είναι χωρίς σχηματισμό σκόνης - απομεινάρια της κεράτινης ιστού, ξηραίνεται βερνίκια νυχιών και χρώματα. Τα τελευταία περιέχουν πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες - διαλύτες, χρωστικές ουσίες, καρκινογόνες ουσίες. Τα λεπτά σωματίδια, στριμμένα στον αέρα στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, άσθμα, τραχειίτιδα και άλλες αναπνευστικές ασθένειες.

Επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα, τα μάτια, οδηγούν σε πονοκεφάλους. Ως εκ τούτου, είναι τόσο σημαντικό να καθαρίσετε το χώρο της σκόνης μετά από κάθε διαδικασία.

Επιπλέον, ο χώρος εργασίας στο σαλόνι μανικιούρ πρέπει να φαίνεται απόλυτα καθαρό και τακτοποιημένο. Αν αναπνευστική προστασία από τις επιβλαβείς σκόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν επίδεσμο γάζας στο πρόσωπό του, στη συνέχεια, με το υπόλοιπο μπορεί να χειριστεί μόνο προβλήματα ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Τέτοιες συσκευές διευκολύνουν τη δουλειά του πλοιάρχου και δίνουν στο σαλόνι μανικιούρ περισσότερη αναπαράσταση.

Αρχή λειτουργίας

Ανεξάρτητα από τον καθαριστή νυχιών τύπο όλοι λειτουργούν εις βάρος του κινητήρα, η οποία σε υψηλές ταχύτητες 2500-3000 στροφές / λεπτό περιστρέφεται λεπίδας, όπου ο αέρας μαζί με παρούσα σκόνη εκεί μέσα έλκεται εντός της κουκούλας και εντός του συλλέκτη σκόνης σε ένα σχήμα τσάντα. Ο χρόνος του να φορά πρέπει να καθαριστούν, αλλά υπάρχουν επίσης πλαστικά δοχεία μιας χρήσης οι οποίες μετά την πλήρωση απλά απορρίπτεται και αντικαθίσταται με νέα.

Η αρχή της λειτουργίας διαφέρει ελάχιστα από τη συνηθισμένη οικιακή ηλεκτρική σκούπα, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές. Η συσκευή για το σαλόνι μανικιούρ πρέπει να είναι συμπαγής, όχι βαριά. Εάν είναι ενσωματωμένο, τότε οι διαστάσεις πρέπει να επιτρέπουν την τοποθέτηση του στο τραπέζι. Η μάζα αυτών των συσσωματωμάτων συνήθως δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά, το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 48 dB, η ισχύς του κινητήρα είναι 20-30 W. Με τέτοια χαρακτηριστικά, δεν θα παρεμβαίνει ούτε στον πελάτη ούτε στον πλοίαρχο, οικονομικά δαπανά ηλεκτρικό ρεύμα και μεταφέρεται εύκολα αν το μοντέλο δεν είναι ενσωματωμένο. Τροφοδοτούνται από οικιακές συσκευές 220 V.

Ποικιλίες

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ, έχουν όλες τις δικές τους ιδιαιτερότητες και πλεονεκτήματα.

Η εξαγωγή είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο τέτοιων ηλεκτρικών σκουπών. Έχει πλαστικό περίβλημα με ισχυρό ανεμιστήρα, η ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων μπορεί να φτάσει τις 3000 σ.α.λ. Τα μοντέλα ποιότητας γίνονται σχεδόν αθόρυβα, ενώ το επίπεδο θορύβου τους δεν υπερβαίνει τα 62 dB, γεγονός που προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον στο κομμωτήριο. Η σκόνη εισέρχεται στον αφαιρούμενο σάκο σκόνης, μετά τη χρήση αφαιρείται εύκολα από το σωλήνα εκκένωσης και αντικαθίσταται με νέο.

Υπάρχουν 2 επιλογές για κουκούλες: ενσωματωμένες ή φορητές. Ο πρώτος τύπος τοποθετείται σφιχτά στο τραπέζι μανικιούρ, ο μπροστινός πίνακας της λεπίδας και ο ανεμιστήρας τοποθετούνται οριζόντια ή με μικρή κλίση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα χέρια πρέπει να κρατούνται ακριβώς πάνω από την κουκούλα, για ασφάλεια ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με προστατευτική μάσκα. Πλεονεκτήματα των ενσωματωμένων μοντέλων κουκούλας - σε υψηλή ισχύ, η απουσία περιττών κραδασμών, η ευκολία εργασίας σε μια άκαμπτα σταθερή συσκευή. Τα μειονεκτήματα έγκειται στην αδυναμία μεταφοράς της συσκευής σε άλλη θέση και στην ανάγκη τοποθέτησης σε τραπέζι, κόβοντας μια τρύπα στον πάγκο.

Οι φορητοί απορροφητήρες είναι ένας μικρός πίνακας με έναν κάθετα τοποθετημένο ανεμιστήρα ο οποίος συνδέεται στο δίκτυο μέσω ενός κανονικού καλωδίου τροφοδοσίας. Πλεονεκτήματα αυτού του είδους πριν από τις ενσωματωμένες συσκευές είναι ότι μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε μέρος, το κύριο πράγμα είναι ότι κοντά στην περιοχή υπάρχει μια έξοδος. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με μεταλλική προστατευτική μάσκα και το βάρος συνήθως δεν υπερβαίνει τα 1,5 κιλά.

Μια ξεχωριστή επιλογή είναι ένα εκχύλισμα δαπέδου για μανικιούρ, το οποίο έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε ποσότητα σκόνης. Ένα τεράστιο περίβλημα με ηλεκτρικό μοτέρ, ανεμιστήρα και συλλέκτη σκόνης είναι εγκατεστημένο στο πάτωμα και ο εύκαμπτος σωλήνας εξάτμισης πηγαίνει από αυτόν στο χώρο εργασίας. Παρά τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του καθαρισμού, το καπό του ορόφου καταναλώνει αυξημένη ισχύ και καταλαμβάνει πολύ χώρο στην καμπίνα.

Υπάρχουν πολύ βολικά επιτραπέζια μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών για μανικιούρ σε περίβλημα κυλινδρικού σχήματος. Έχουν στην κορυφή 5 τρύπες για κάθε δάχτυλο. Μετά την επεξεργασία των νυχιών, η βούρτσα τοποθετείται σε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα, κάθε δάκτυλο αντικαθιστά τη θέση της. Έτσι, μπορείτε να συγκρατήσετε άνετα το χέρι σας στη βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το είδος των συσκευών αυτών είναι πολύ κομψό και πρωτότυπο.

Τι να ψάξετε κατά την επιλογή;

Πριν αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα κριτήρια όπως την ισχύ και την ταχύτητα του κινητήρα, το επίπεδο θορύβου στην εργασία, το βάρος και τις διαστάσεις. Είναι απαραίτητο να προσέξετε την παρουσία ενός προστατευτικού πλέγματος, να αποτρέψετε τη σύσφιξη μικρών αντικειμένων και να προστατέψετε τα δάχτυλά σας κατά τη διάρκεια των διαδικασιών. Η μονάδα ισχύος θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε δεν ήταν σε θέση να αντλήσει αέρα και της ροής της σκόνης στην περιοχή των 15-20 cm. Μια καλή ηλεκτρική σκούπα είναι σε θέση να παραδώσει το δωμάτιο δεν είναι μόνο επιβλαβής μικροσωματίδια, αλλά επίσης και από την οξεία οσμή των βερνικιών και διαλυτών.

Τα ενσωματωμένα μοντέλα θα πρέπει να επιλέγονται μόνο εάν το τελικό εσωτερικό του εσωτερικού είναι σχεδιασμένο και δεν αναμένεται ανασχεδιασμός. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η παρουσία μιας πρίζας κοντά στη συσκευή.

Κάνουμε ένα τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια μας

Όμορφο τραπέζι μανικιούρ για τον πλοίαρχο της υπηρεσίας καρφιών

Ο κύριος χώρος εργασίας του πλοιάρχου είναι ο πίνακας μανικιούρ. Αυτό το στοιχείο γίνεται αναπόσπαστο μέρος όταν δέχεστε τους πελάτες σας στο σαλόνι ή στο σπίτι. Είναι στο επαγγελματικό τραπέζι που μπορείτε να εγκαταστήσετε ειδικό εξοπλισμό που θα σας επιτρέψει να συλλέξετε σφήνες από τα νύχια.

Άνετο τραπέζι και εύκολη καρέκλα για τον κύριο του μανικιούρ

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στοιχείο όχι μόνο για τον προορισμό του, αλλά ο κατάλογος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαδικασίες που σχετίζονται με καλλυντικά προϊόντα. Αντιμετωπίζοντας την ανάγκη αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού, γίνεται σαφές ότι σε εξειδικευμένα καταστήματα έχει πολύ υψηλή τιμή και μπορεί να μην ταιριάζει σε μέγεθος.

Ένα μικρό τραπέζι μανικιούρ στο εσωτερικό του γραφείου του κυρίου του μανικιούρ

Μην ανησυχείτε, υπάρχει μια διέξοδος και πολύ απλή. Κάντε ένα τραπέζι μανικιούρ με τα χέρια σας.

Το πτυσσόμενο τραπέζι μανικιούρ με ράφια καταλαμβάνει λίγο χώρο και στο σωστό χρόνο μετατρέπεται σε εργασιακό χώρο

Τώρα ας μιλήσουμε πιο λεπτομερώς για το τι συνίσταται.

Λεπτομερές σχέδιο τραπέζι μανικιούρ με συρτάρια με διαστάσεις

Ο σχεδιασμός του τραπέζι μανικιούρ

Πίνακας για μανικιούρ: ευκολία, λειτουργικότητα και ελκυστικό σχεδιασμό

Από το τραπέζι, τα συρτάρια με τα συρτάρια και τα πόδια στήριξης είναι κάθε επαγγελματικός εξοπλισμός. Κατά την κατασκευή είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι τα μεγέθη μιας επιφάνειας εργασίας ενός πίνακα πρέπει να αντιστοιχούν σε μια ευκαιρία προσγείωσης δύο ανθρώπων πίσω από αυτό. Από τη μία πλευρά, το τραπέζι πρέπει απαραίτητα να έχει ένα ντουλάπι με συρτάρια ή συνηθισμένα ράφια.

Τραπέζι μανικιούρ με βάθρο - σχέδιο με βασικές διαστάσεις

Η πιο βέλτιστη επιλογή είναι ακόμα η καμπίνα, εκεί μπορείτε να αφαιρέσετε μεγαλύτερα αντικείμενα. Η επιφάνεια της επιφάνειας του τραπεζιού μπορεί να διακοσμηθεί με μίνι βιτρίνες. Αυτή η εγκάρσια γραμμή είναι μικρό πλάτος, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε σε αυτά συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία. Είναι σημαντικό ότι ο πίνακας δεν έχει βάσεις που το υποστηρίζουν. Για να εξοικονομήσετε χώρο σε ένα δωμάτιο μικρών διαστάσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα που θα ξεδιπλωθεί. Για να κάνετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση το σχέδιο από τον πίνακα βιβλίων.

Ένα ασυνήθιστο σετ για ένα μανικιούρ - ένα τραπέζι και μια πολυθρόνα με ζεύγος λεωφορείων και ένα μικρό στενό ντουλάπι για υλικά και εργαλεία

Πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι μανικιούρ στο σπίτι;

Λευκό τραπέζι με βάθρο για επαγγελματικό μανικιούρ

Σε αυτό το άρθρο θα θεωρηθεί η κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού, που έχει κομοδίνα και έμφαση σε ένα πόδι.

Στην πραγματικότητα, ο πίνακας μανικιούρ είναι κατασκευασμένος από οποιοδήποτε διαθέσιμο υλικό κατασκευής στο χέρι. Η καλύτερη πρώτη ύλη για τέτοιου είδους έργα είναι η ίδια, μπορεί να είναι από τους ακόλουθους τύπους: MDF, μοριοσανίδες και τσιπ.

Τι πρέπει να κάνετε

Για να κάνετε ένα τραπέζι για έναν κύριο της υπηρεσίας νυχιών θα απαιτηθεί:

 • Πλάκας 16 mm;
 • PVC άκρο 2 mm (για την επιφάνεια του τραπεζιού)?
 • PVC άκρο 0,4 mm (για άλλα μέρη)?
 • Πόδι για τραπέζι (παχύ μέταλλο).
 • τη λαβή για το ερμάριο του τοιχοποιίας.
 • βίδες αυτοελέγχου, επιβεβαιώσεις, εκκεντρικά και ράβδοι γι 'αυτούς.
 • πείροι 10 mm - 16 τεμάχια.
 • τέσσερις μεντεσέδες για έπιπλα - 2 τεμάχια.
 • Θήκες ραφιών (μπορούν να αντικατασταθούν με πείρους) - 4 τεμ.
 • κόλλα PVA (ή κόλλα κόλλας).

Εργαλεία απαραίτητα για την κατασκευή:

 • ψαλίδι;
 • ο χάρακας είναι μέταλλο.
 • τρυπάνι?
 • Κατσαβίδι ή κατσαβίδι Phillips?
 • hexahedrons;
 • σιδήρου.
 • μολύβι, μετρητή και ταινία μέτρησης?
 • ηλεκτρικό πριόνι

Λεπτομερείς οδηγίες

 1. Το πρώτο στάδιο. Raskraivajut παρελκόμενα για το προϊόν συναρμολόγηση στις ακόλουθες παραμέτρους: θύρα (40 * 30 εκατοστά), το κάτω πλαίσιο (46 * 30 εκατοστά), οπίσθιο πλευρικό τοίχωμα πίνακες (75 * 30 cm), πλευρικά τοιχώματα (75 * 46 cm), ένα μεγάλο ράφι (45 * 29 εκατοστά ), ένα μικρό ράφι (45 * 28 εκατοστά), η επιφάνεια εργασίας (επιτραπέζια) (95 * 48 εκατοστά).

Κομμάτια από μοριοσανίδες για τραπέζι μανικιούρ

Τα άκρα όλων των εξαρτημάτων πρέπει να επικολληθούν με άκρη PVC

Κάνετε τρύπες και τοποθετήστε τους πείρους

Συνεργαζόμαστε με το οπίσθιο τοίχωμα του ντουλαπιού και με τις τρύπες ραφιών σύμφωνα με το σχέδιο

Τοποθετούμε την πλευρά στο μεγάλο ράφι

Κάνουμε τρύπες για τους βρόχους και βιδώνουμε με βίδες

Γυρίστε το περίβλημα και ανοίξτε τρύπες για τους πείρους, στη συνέχεια τοποθετήστε το γράσο με κόλλα και τοποθετήστε το στο πλευρικό τοίχωμα, από πάνω κλείστε το κάτω μέρος

Στην επιφάνεια της επιτραπέζιας κορυφής προσαρμόζουμε το πόδι

Τοποθετούμε την κορυφή του τραπεζιού στον τοίχο, τοποθετούμε τις θήκες ραφιών στις τρύπες και τοποθετούμε ένα μικρό ράφι πάνω τους

Τραπέζι μανικιούρ με απορροφητήρα

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Εάν θέλετε να εξοπλίσετε το τραπέζι σας απόλυτα επαγγελματικά και να το κάνετε ένα απόσπασμα, τότε μπορείτε να το αγοράσετε στο κατάστημα ή να το κάνετε μόνοι σας.

Παράδειγμα ενός τραπέζι μανικιούρ με ένα περίγραμμα και μια καθιερωμένη κουκούλα

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μια ηλεκτρική σκούπα. Αυτό απαιτεί ένα μικρό ηλεκτρικό κινητήρα έως 60 W με λεπίδες. Μπορείτε να το βρείτε σε οποιαδήποτε συσκευή. Εάν έχετε έναν παλιό ανεμιστήρα κουζίνας ή ένα ψυγείο από έναν υπολογιστή, θα είναι μια εξαιρετική βάση για την παραγωγή κουκούλες. Είναι σημαντικό να βρείτε μια τροφοδοσία που θα έχει την κατάλληλη τάση για αυτή τη συσκευή. Εάν χρησιμοποιείτε τον ανεμιστήρα της κουζίνας ως βάση, δεν χρειάζεται να ψάξετε για παροχή ρεύματος, αφού το έχει ήδη.

Κουκούλα για μανικιούρ

Κατά την κατασκευή μιας ηλεκτρικής σκούπας από ένα ψυγείο για έναν υπολογιστή, απαιτείται μονάδα τροφοδοσίας που έχει τη σωστή πολικότητα. Για αυτόν τον εξοπλισμό, είναι κατάλληλες μονάδες με τάση από 5 έως 12 W.

Ηλεκτρική σκούπα για αξιόπιστη εισαγωγή αέρα και απομάκρυνση σκόνης

Αφού ορίσατε τη βάση για το τμήμα εργασίας, εξετάστε τρόπους για να αφαιρέσετε τη σκόνη και να τραβήξετε αέρα. Πρέπει να είναι αξιόπιστα. Εάν σκοπεύετε να φτιάξετε μια φορητή κουκούλα, τότε για το σώμα της είναι πολύ καλό υλικό όπως το πλαστικό. Μπορεί να μεταποιηθεί εύκολα και δεν ζυγίζει βαριά κατά τη μεταφορά.

Άνετο και λειτουργικό τραπέζι μανικιούρ με ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα

Είναι σημαντικό να κόψετε σωστά την τρύπα στην οποία θα τοποθετηθεί το περίβλημα του ανεμιστήρα και ασφαλίστε τον. Για να στερεώσετε το προστατευτικό πλέγμα, το πλαστικό είναι επίσης πολύ καλό ως βάση της θήκης.

Μια ισχυρή συσκευή με διάταξη δαπέδου για μεγάλα σαλόνια όπου απαιτείται τακτική εντατική αερισμός

Για να αφαιρέσετε τη σκόνη σε μια ειδική σακούλα σκόνης τσάντα, ο σωλήνας είναι συνδεδεμένος στο πίσω μέρος του εύκαμπτου πλαστικού, είναι σημαντικό να το επιλέξετε ακριβώς σε διάμετρο. Το υλικό στο χέρι μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική βάση για τον συλλέκτη σκόνης.

Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ με αφαιρούμενη τσάντα σκόνης

Κατά την κατασκευή μιας στάσιμης κουκούλας, η οποία θα βρίσκεται σε ένα μέρος, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν εύκαμπτοι σωλήνες για το σχέδιο. Είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως πλαστικό και ακρυλικό, τα οποία έχουν κυματοειδή εμφάνιση. Τέτοιες εύκαμπτοι σωλήνες είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα κατασκευών. Είναι καλύτερο να εξαγάγετε αυτόν τον τύπο εκχυλίσματος σε ένα παράθυρο ή σε ένα κοινό σύστημα εξάτμισης. Αυτό θα σας εξοικονομήσει από τον συχνό καθαρισμό της τσάντας σκόνης.

Το απαραίτητο χαρακτηριστικό του καρφιού είναι ο καλός πίνακας μανικιούρ