Κουκούλες για σκόνη

Οι κουκούλες BOFA της σειράς Dust Pro έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση των τσιπς και της λεπτής σκόνης που σχηματίζονται στις διαδικασίες κοπής, λείανσης, χάραξης, διάτρησης και άλλων τύπων μηχανουργικής κατεργασίας διαφόρων υλικών.

BOFA Dust Pro 50 με χωρητικότητα 80 κυβικών μέτρων. ανά ώρα για την ασφαλή και αποδοτική αφαίρεση των τσιπς και της λεπτόκοκκης σκόνης που σχηματίζονται στις διαδικασίες κοπής, λείανσης, χάραξης, διάτρησης και άλλων τύπων κατεργασίας διαφόρων υλικών.

BOFA Dust Pro 250 χωρητικότητα 180 κυβικά μέτρα ανά ώρα για ασφαλή και αποτελεσματική απομάκρυνση των τσιπ και λεπτή σκόνη που σχηματίζεται στις διαδικασίες κοπής, λείανσης, χαρακτικής, γεωτρήσεων και άλλων τύπων μηχανουργικής κατεργασίας διαφόρων υλικών.

BOFA Dust Pro 100 180 κυβικά μέτρα. ανά ώρα είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση του τσιπ και δημιουργείται λεπτή σκόνη κατά την κοπή, λείανση, χαρακτική, γεωτρήσεων και άλλα μηχανική κατεργασία διαφόρων υλικών.

Απορροφητήρας BofA Σκόνη Pro 400 με χωρητικότητα 400 κυβικά μέτρα ανά λεπτό, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση του τσιπ και λεπτής σκόνης που δημιουργείται κατά την κοπή, λείανση, χαρακτική, γεωτρήσεων και άλλα μηχανική κατεργασία διαφόρων υλικών.

Απορροφητήρας BofA Dust Pro Καθολικής 285μ κυβικά μέτρα / ώρα είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση του τσιπ και λεπτής σκόνης που δημιουργείται κατά την κοπή, λείανση, χαρακτική, γεωτρήσεων και άλλα μηχανική κατεργασία διαφόρων υλικών.

Μια παραγωγική και ήσυχη κουκούλα με φίλτρο σκόνης 500 m3 / h

Μια παραγωγική και ήσυχη κουκούλα με φίλτρο για σκόνη 1000 m3 / h

Μια παραγωγική και ήσυχη κουκούλα με φίλτρο σκόνης 1500 κυβικών μέτρων την ώρα

Συμβουλευτείτε τον ανεμιστήρα για την εκχύλιση σκόνης.

Έχω ένα μικρό εργαστήριο ξυλουργικής στη σοφίτα. Κουρασμένος από αναπνευστική σκόνη ξύλου, θέλω να πετάξει στο δρόμο.
Ποιος ο ανεμιστήρας μπορεί να χειριστεί αυτό; Μπορώ να κάνω κανάλι οποιασδήποτε διαμέτρου (100-250 mm). Πρόθυμοι να πρόσληψη ήταν το ανώτατο όριο μπορεί να κάνει η ομπρέλα πιο ευέλικτη gofrokanal να ανέλθει σε 1,5 μέτρα, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε 95 βαθμούς (σχεδόν κάτω στο κανάλι κλίση, ή τη βροχή να πέφτει στο σύστημα) και την έξοδο του δρόμου.
Δεν θα ήθελα να πιπιλίζουν ένα μεγάλο μέρος του αέρα (έτσι ώστε η θερμότητα να μην πετάξει έξω στο δρόμο). Αλλά η κεφαλή / αναρρόφηση ή ό, τι καλείται αυτή η παράμετρος, θα είναι ισχυρότερη. Η πηγή σκόνης θα αποκολληθεί, ένας πάγκος εργασίας 1 x 2 μέτρα. Το σπίτι είναι ξύλινο, έτσι η εισροή είναι φυσική, ρωγμή.
Ναι, θα χρειαστεί μια βαλβίδα ελέγχου, φυσικά, δεν θέλω να δουλέψω με εξάντληση ως πηγή κρύου το χειμώνα. Οι ενεργειακοί πόροι δεν είναι περιττοί, έτσι η ισχύς των κουκούλες σε κιλοβάτ δεν λάμπει. Όσο χαμηλότερη είναι η κατανάλωση, τόσο το καλύτερο. Ο θόρυβος Nui πρέπει να δημοσιεύει ένα ελάχιστο, επειδή Δουλεύω κυρίως τη νύχτα, αλλά οι γείτονές μου είναι ανήσυχοι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ναι, κάθε στρογγυλό κανάλι! Τοποθετήστε το KV 250 L με τον έλεγχο ταχύτητας και στη συνέχεια μπορείτε να ρυθμίσετε την απόδοση σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Με την ισχύ τους είναι περίπου 150 W αν δεν ξαπλώσετε.
αυτό είναι - ">
">
">

lomaster έγραψε:
Δεν θα ήθελα να πιπιλίζουν ένα μεγάλο μέρος του αέρα (έτσι ώστε η θερμότητα να μην πετάξει έξω στο δρόμο). Αλλά η κεφαλή / αναρρόφηση ή ό, τι καλείται αυτή η παράμετρος, θα είναι ισχυρότερη.

Το ένα από τα άλλα, είναι αδύνατο.

Σας ευχαριστώ!
Τότε η ερώτηση είναι:
Πού βρίσκεται στο κανάλι; Πιο κοντά σε ποια τρύπα (είσοδος, έξοδος); Ή στο ίδιο το δωμάτιο;
Έξω από τη σοφίτα είναι η εξωτερική θερμοκρασία. Ναι, και στη σοφίτα δεν είναι πάντα (μάλλον σπάνια) t air plus το χειμώνα. Πρέπει να δουλέψω, να σόμω τη σόμπα, δεν εργάζομαι, μπορεί να πάγωμα.
Σε γενικές γραμμές, οι θερμοκρασίες για αυτόν τον ανεμιστήρα είναι κρίσιμες; Είναι απαραίτητο να μονώσει το κανάλι;

2Leonid. Κ.
Στην πραγματικότητα, αυτό που πρόκειται να κάνετε είναι μια βαριά παραβίαση. Αν τότε κάποιος οικολόγος μαθαίνει για τον αερισμό σας, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Η σκόνη ξύλου δεν μπορεί απλώς να πεταχτεί έξω στο δρόμο - πρέπει να πιαστεί. Για αυτό, υπάρχουν συστήματα αναρρόφησης:
">
"> και">

Leonid. Ο K. έγραψε:
Κουρασμένος από την αναπνοή σκόνης ξύλου.

Κατ 'αρχάς καθορίζετε τι θέλετε να διαγράψετε ή το μικρό που πετάει στον αέρα, ξύρισμα toli ή και τα δύο. Το ίδιο το σύστημα εξαρτάται από αυτό. Εάν καθαριστεί μόνο ο αέρας - τότε μπορεί να επανακυκλοφορήσει μέσω φίλτρου ή απευθείας στο δρόμο. Αν θέλετε να αφαιρέσετε τις μάρκες - είναι ή filtroustanovku οριστεί ως ανωτέρω αναφοράς ήταν ή κυκλώνα - και αυτή είναι η θέση του και οι γείτονες θα πρέπει να μετανιώσετε Ενώ η ρύθμιση στην οποία αναφέρεται, επίσης, ή θα οδηγήσετε τον εαυτό σας στο σπίτι. Έτσι αποκρυπτογραφήστε την επιθυμία σας.

Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν την επιβάλω

2Kim
Κρίνοντας με το απόσπασμα που δώσατε, Leonid. Κ. Αποφασισμένος - δεν θέλει να αναπνεύσει σκόνη ξύλου. Μόνο η μέθοδος επέλεξε το πιο αναποτελεσματικό, αλλά μάλλον άχρηστο:

Leonid. Ο K. έγραψε:
Θέλω το φράχτη να είναι στο ταβάνι

Σε αυτή την περίπτωση, ο καθαρότερος αέρας σε σχέση με την περιεκτικότητα σε σκόνη θα απομακρυνθεί - το μεγαλύτερο μέρος της σκόνης αποκαθίσταται στο δρόμο προς την ομπρέλα μέσα στο δωμάτιο και τους πνεύμονες του Leonid. Ως εκ τούτου, έδωσα μια αναφορά στην περιγραφή των συστημάτων αναρρόφησης, έτσι ώστε συνειδητοποίησε ότι είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί η σκόνη απευθείας από την πηγή του. Και η αναφορά στην εγκατάσταση που έδωσα όχι ως αντικείμενο για αγορά (με τόσο μικρή σοφίτα πραγματικά, μακρά δεν μπορεί να σταθεί), αλλά ως παράδειγμα του τι και πώς να κάνει. Η απόδοση μιας τέτοιας εγκατάστασης είναι πολύ λιγότερο απαραίτητη. το καθήκον της "αφαίρεσης των τσιπ τελείως" δεν έχει ρυθμιστεί. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε, όπως σας συμβουλεύετε, να κάνετε μια εκδοχή των εργασιών για την απελευθέρωση στο δρόμο (το καλοκαίρι, αλλά απαραίτητα μετά το φίλτρο) και στην ανακύκλωση (το χειμώνα).

AlexEE έγραψε:
Και δεν έδωσα την αναφορά στην εγκατάσταση ως στοιχείο για αγορά.

Το ίδιο και εννοώ, ο σύνδεσμος που δώσατε είναι φυσιολογικός. Έτσι δεν κατανόησαν ο ένας τον άλλον.

AlexEE έγραψε:
Ως εκ τούτου, έδωσα μια αναφορά στην περιγραφή των συστημάτων αναρρόφησης

Για μένα ήδη απάντησα

Knysh έγραψε:
Το ίδιο πράγμα που είχα κατά νου,

Όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι είναι φυσιολογικοί, εργάζονται αλλά, όπως λένε, δεν είναι για τη δacha. Εάν συλλεχθεί μόνο η ιπτάμενη σκόνη - τοποθετήστε στην ανακυκλοφορία ένα εξαεριστήρα φίλτρου με χωρητικότητα 4-5 φορές και οτιδήποτε. Αλλά ακόμη και αυτό θα είναι μόνο "κάτι..", ούτως ή άλλως, λιγότερο, αλλά η σκόνη θα πετάξει. Αλλά αν πρέπει επίσης να συλλέξετε πριονίδι, τότε εδώ είναι η ερώτηση. Όσο για τις ομπρέλες, αυτό δεν είναι αποτελεσματικό λόγω της ανάγκης να τοποθετηθεί ένας ισχυρός ανεμιστήρας υψηλής πίεσης, και 70-80 dB θόρυβος εφαρμόζεται σε αυτό. Γιατί προέκυψε το ερώτημα που θέλεις.

Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν την επιβάλω

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα πρέπει να εξηγήσω λίγο πιο συγκεκριμένα τι θέλω και τι έχω.
Διαστάσεις της σοφίτας 7 x 9 μέτρα, ένα μεγάλο δωμάτιο. Πάνω από την υπάρχει μια κρύα σοφίτα.
Ποσοστό 10-15 τετραγωνικά από αυτή την αίθουσα (γωνία) θέλω να διαθέσει κάτω από την ξυλουργική, τα υπόλοιπα θα είναι κατοικημένη. ζώνη. Καταλαβαίνω, αυτά είναι δύο όχι αρκετά συμβατά πράγματα, αλλά αλλιώς δεν έχω κανένα. Θα κλείσω τη γωνιά του ξυλουργού με μια οθόνη. Για την εξαγωγή των ροκανιδιών, σχεδιάστηκε αρχικά η αγορά ενός τέτοιου απορροφητήρα τσιπ
">
Το τσιπ είναι τότε που θα πιπιλίζουν αποτελεσματικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα φιλτράρει τη σκόνη που θα πετάξει αναπόφευκτα στον αέρα. Αυτή η σκόνη (και όχι τα ροκανίδια) είναι αυτό που πρέπει να αφαιρέσω!
Η ποσότητα αυτής της σκόνης (συμπιεσμένη) είναι απίθανο να υπερβεί τον όγκο των 100 ml την ημέρα (όχι το εργοστάσιο επίπλων μου) και μπορώ να εργαστώ μία φορά την εβδομάδα.
Σε βάρος της ομπρέλας στο ανώτατο όριο, και εγώ ο ίδιος τείνω στο γεγονός ότι δεν θα είναι αποτελεσματική. Ως εκ τούτου, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πιο λογικό κατά τη στιγμή του εργαλείου για να φέρει το ευέλικτο! Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο εργαλείο. Πρέπει να λειτουργεί συνεχώς, ακόμα και όταν το εργαλείο δεν λειτουργεί. Και να το πάρει έξω. Λοιπόν, το χειμώνα, πρέπει να οδηγήσετε την κουκούλα στη λειτουργία ανακυκλοφορίας, με φίλτρα.
Πες μου, τι συμβαίνει με αυτό το έργο;
Τι είδους φίλτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια τέτοια κουκούλα, σε λειτουργία ανακύκλωσης; Θέλω φτηνό αλλά αποτελεσματικό, ίσως σπιτικό. Είτε ακριβό αλλά με μεγάλη πηγή, είτε με δυνατότητα καθαρισμού. Έχει ήδη καλέσει ποσότητα σκόνης.
Σας ευχαριστώ!

Κουκούλες για σκόνη

Κουκούλες BofA Σκόνη Pro Series έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση του τσιπ και λεπτής σκόνης που δημιουργείται κατά την κοπή, λείανση, χαρακτική, γεωτρήσεων και άλλα μηχανική κατεργασία διαφόρων υλικών.

BOFA Dust Pro 50 με χωρητικότητα 80 κυβικών μέτρων. ανά ώρα για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση του τσιπ και λεπτής σκόνης που δημιουργείται κατά την κοπή, λείανση, χαρακτική, γεωτρήσεων και άλλα μηχανική κατεργασία διαφόρων υλικών.

BOFA Dust Pro 250 χωρητικότητα 180 κυβικά μέτρα ανά ώρα για ασφαλή και αποτελεσματική απομάκρυνση των τσιπ και λεπτή σκόνη που σχηματίζεται στις διαδικασίες κοπής, λείανσης, χαρακτικής, γεωτρήσεων και άλλων τύπων μηχανουργικής κατεργασίας διαφόρων υλικών.

BOFA Dust Pro 100 180 κυβικά μέτρα. ανά ώρα είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση του τσιπ και δημιουργείται λεπτή σκόνη κατά την κοπή, λείανση, χαρακτική, γεωτρήσεων και άλλα μηχανική κατεργασία διαφόρων υλικών.

Απορροφητήρας BofA Σκόνη Pro 400 με χωρητικότητα 400 κυβικά μέτρα ανά λεπτό, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση του τσιπ και λεπτής σκόνης που δημιουργείται κατά την κοπή, λείανση, χαρακτική, γεωτρήσεων και άλλα μηχανική κατεργασία διαφόρων υλικών.

Απορροφητήρας BofA Dust Pro Καθολικής 285μ κυβικά μέτρα / ώρα είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση του τσιπ και λεπτής σκόνης που δημιουργείται κατά την κοπή, λείανση, χαρακτική, γεωτρήσεων και άλλα μηχανική κατεργασία διαφόρων υλικών.

Μια παραγωγική και ήσυχη κουκούλα με φίλτρο σκόνης 500 m3 / h

Μια παραγωγική και ήσυχη κουκούλα με φίλτρο για σκόνη 1000 m3 / h

Μια παραγωγική και ήσυχη κουκούλα με φίλτρο σκόνης 1500 κυβικών μέτρων την ώρα

Εξολκέας για σκόνη

Κατανάλωση: 1,000 m³ / h
Κατανάλωση ισχύος: 1,5 kW

Κατανάλωση: 4.000, 2.000, 3.000 m³ / h
Κατανάλωση ισχύος: 870, 400, 750 W

Κατανάλωση: 7 m³ / λεπτό
Κατανάλωση ισχύος: 450 W

Απορροφητήρας καπναερίων σύνθετες λύσεις για τις θέσεις εργασίας χωρίς αέριο και σκόνη Όταν πολλαπλές διεργασίες σε διάφορες βιομηχανίες απελευθερώνονται αέρια και σκόνη που μπορεί να φτάσει χωρίς τη συγκέντρωση καθαρισμό αντιπροσωπεύει έναν κίνδυνο.

Κύκλων για εξαερισμό

Τα συστήματα αναρρόφησης και εκχύλισης σκόνης χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία. Λειτουργώντας παράλληλα με τον γενικό εξαερισμό, σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα ή επιβλαβή εναιωρήματα, να αφαιρέσετε τα πριονιστήρια ή τα ξυλουργικά απόβλητα, άλλα μικρά σωματίδια.

Κυκλώνες και συλλέκτες σκόνης για εξαερισμό

Η μεταφορά στερεών σωματιδίων διεξάγεται μέσω ενός ρεύματος αέρα. Μετά την παράδοση του υλικού στον προορισμό Απαιτείται να τα αποσύρει από τη ροή και να σταματήσει την κίνηση, η οποία παρέχεται από ειδικές συσκευές - κυκλώνες. Εκτελούν τα καθήκοντα συσσώρευσης του υλικού, όταν φθάσει σε κάποιο ποσό, εκφορτώνεται για περαιτέρω επεξεργασία ή διάθεση.

Σε ορισμένα συστήματα, οι κυκλώνες ονομάζονται συλλέκτες σκόνης. Εκτελούν παρόμοιες λειτουργίες, μόνο το μέγεθος του κλάσματος του μεταφερόμενου υλικού είναι μικρότερο, απαιτώντας υψηλότερη πυκνότητα αγωγών και συνδέσεων. Συνήθως σε τέτοια συστήματα χρησιμοποιούνται μόνο στρογγυλά κανάλια, καθώς δημιουργούνται ορθογώνιες στροβίλους, οι οποίες προάγουν το σχηματισμό συσσώρευσης σκόνης.

Οι κυκλώνες μπορούν να χρησιμεύσουν τόσο για τη συσσώρευση και τη διάθεση των αποβλήτων, όσο και για τους δέκτες των προϊόντων. Για παράδειγμα, σε μονάδες επεξεργασίας κόκκων, ανελκυστήρες ή παρόμοιες μονάδες, οι κυκλώνες είναι δοχεία για προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση, οι φλοιούς και άλλα απόβλητα συλλέγονται επίσης σε κυκλώνες εγκατεστημένους σε άλλες γραμμές. Για τον γενικό εξαερισμό, αυτά τα συστήματα δεν εφαρμόζονται, είναι ξεχωριστές γραμμές μεταφοράς ή απομάκρυνση σκόνης. Ο συνδυασμός τέτοιων συστημάτων με εξαερισμό δεν εφαρμόζεται, καθώς απαιτείται άλλος εξοπλισμός και η συγκεκριμένη λειτουργία δεν ανταποκρίνεται στην τεχνολογία γενικού αερισμού.

Υπάρχουν περιοχές στις οποίες η χρήση κυκλώνων είναι παράλογη. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • κλωστοϋφαντουργία. Οι λεπτές ίνες, τα σωματίδια χνουδιού έχουν χαμηλό βάρος και εκπέμπουν σε κάθε κρούση, που απαιτεί τη χρήση διαφορετικής τεχνολογίας συλλογής
  • χάλυβα. Τα φυτά δεν συλλαμβάνουν αιθάλη, πολλά λεπτά σωματίδια περνούν.

Οι κύριοι χρήστες των κυκλώνων συγκεντρώνονται στην επεξεργασία ξύλου, την παραγωγή δομικών υλικών, τη μεταλλουργία, τις επιχειρήσεις επεξεργασίας σιτηρών.

Εφαρμογή και λειτουργία κυκλώνων

Η χρήση κυκλώνων το καθιστά δυνατό απόσυρση μικρών συντριμμιών, απόβλητα παραγωγής, με χαλαρό τιμολόγιο. Οι συσκευές έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, οι κύριες από τις οποίες είναι η ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης, η δυνατότητα χρήσης ολόκληρου του όγκου του εργαστηρίου. Οι αγωγοί μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο, η μόνη απαίτηση είναι η απουσία αιχμηρών στροφών που συμβάλλουν στο σχηματισμό συμφόρησης.

Ο κυκλώνας είναι ένα κλειστό δοχείο με τη μορφή ενός κώνου με μια κορυφή στραμμένη προς τα κάτω. Το άνω μέρος της δεξαμενής συνδέεται με την έξοδο του αγωγού μεταφοράς, το κατώτερο μέρος έχει μία θυρίδα εκκένωσης ή ένα διανομέα χοάνης. Η ροή αέρος που μεταφέρει χύδην απορρίμματα ή άλλο υλικό εισέρχεται στον κυκλώνα. Από την απότομη επέκταση του όγκου, η ενέργεια της ροής μειώνεται, το υλικό που μεταφέρεται χαμηλώνεται στον πυθμένα του δοχείου με βαρύτητα. Το πλεόνασμα πίεσης που σχηματίζεται μέσα στον κυκλώνα εκκενώνεται στην ατμόσφαιρα διαμέσου της διαρροής του άνω καλύμματος της συσκευής.

Καθώς γεμίζεται ο κυκλώνας, εκκενώνεται μέσω της κατώτερης θυρίδας ή της χοάνης. Σε εγκαταστάσεις που γεμίζουν σχετικά αργά, εγκαθίστανται συνήθως καταπακτές, αλλά για κυκλώνες με υπερβολική υπερπλήρωση απαιτούνται χοάνη-διανεμητές, οι οποίες επιτρέπουν την εκφόρτωση του εμπορευματοκιβωτίου με έγκαιρο και μηχανοκίνητο τρόπο.

  • Πωλούνται!

Ανεμιστήρας σκόνης BP 100-45 №12,5

Ανεμιστήρας σκόνης BP 100-45 №10

Ανεμιστήρας σκόνης BP 100-45 №8

Ανεμιστήρας σκόνης BP 100-45 №6,3

Για να δημιουργηθεί μια ροή αέρα που προσελκύει χαλαρά υλικά, χρησιμοποιούνται ειδικοί ανεμιστήρες σκόνης. Είναι δομές ακτινικού τύπου με μικρό (συνήθως 5-6) αριθμό λεπίδων. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση, αλλιώς τα συντρίμματα θα κολλάνε συνεχώς μεταξύ των πτερυγίων του πτερωτή, προκαλώντας ουσιαστική παρεμπόδιση ή διακοπή της εργασίας του ανεμιστήρα. Η εμπλοκή της πτερωτής θα προκαλέσει δυσλειτουργία του κινητήρα, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εξειδικευμένος εξοπλισμός.

Φίλτρα για μανίκια

Μία από τις ποικιλίες των κυκλώνων είναι φίλτρα σακούλας. Χρησιμοποιούνται σε πολύ σκονισμένες περιοχές παραγωγής. Η διαφορά στη λειτουργία των φίλτρων τσάντα και των συμβατικών κυκλώνων είναι η ιδιαιτερότητα του υλικού που μεταφέρεται. Τα σωματίδια σκόνης έχουν πολύ χαμηλό βάρος, το οποίο εμποδίζει την καθίζηση τους μέσα στο δοχείο. Επομένως, η ροή της ροής από τα καταστήματα γίνεται στο κάτω μέρος του κύτους, και όχι στην κορυφή, όπως γίνεται στους κυκλώνες. Το ρεύμα σκόνης εισέρχεται στο σώμα, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχουν σακούλες με ανοικτό κάτω μέρος. Ο αέρας που διέρχεται μέσω αυτών καθαρίζεται και εκκενώνεται μέσω του σωλήνα διακλάδωσης στο πάνω μέρος της συσκευής.

Φίλτρα για μανίκια έχουν δύο τρόπους λειτουργίας, που χρησιμοποιούνται διαδοχικά. Στη λειτουργία φιλτραρίσματος, εκκενώνεται σκόνη από τη ροή του αέρα, και στη λειτουργία καθαρισμού καθαρίζονται τα φίλτρα υφάσματος. Η σκόνη, συσσωρεύεται, καταρρέει στο κάτω μέρος του φίλτρου και αφαιρείται από τη δεξαμενή στη λειτουργία καθαρισμού. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, το κανάλι με καθαρό αέρα μπλοκάρεται και ο αέρας ρέει μέσω του δικού του σωλήνα διακλάδωσης, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της συσκευής.

Εκπομπές σκόνης

Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν επαρκή εξοπλισμό συλλογής σκόνης παράγουν συχνά εκπομπές σκόνης. Πρόκειται για μόνιμη ή περιοδική απελευθέρωση μολυσμένου αέρα στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, επιζήμιες για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων και των ζώων. Τα σωματίδια που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα αντλούνται από τα ρεύματα αιολικής ενέργειας και μεταφέρονται στην επιχείρηση, φτάνουν στις κοινότητες και προκαλούν επιβλαβείς επιδράσεις σε όλους τους ζώντες οργανισμούς. Η σύνθεση του εκτοξευόμενου αέρα ρυθμίζεται αυστηρά από τους Sanitary Rules and Norms (SanPiN), η μη τήρηση των οποίων είναι γεμάτη με πρόστιμα και άλλες κυρώσεις μέχρι την αναστολή της επιχείρησης.

Κυκλική τοπική αναρρόφηση

Τα συστήματα τοπικής εξόρυξης σκόνης έχουν πολλά πλεονεκτήματα πριν από τα κεντρικά συμπλέγματα αναρρόφησης. Το κύριο θεωρείται ότι είναι κινητικότητα, απλότητα στην επισκευή ή συντήρηση, σχετική φθηνότητα. Η κυκλική τοπική αναρρόφηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση σκόνης ή προστίμου από εξοπλισμό, μηχανές ή μονάδες γραμμής παραγωγής. Πρόκειται για ένα είδος συμβατικής αναρρόφησης, εξοπλισμένο με ειδική χωρητικότητα υποδοχής (σάκκο) για σκόνη ή μικρά σωματίδια. Το ρεύμα αέρα εξόδου απελευθερώνει στερεά εγκλείσματα απευθείας στη θέση του, μετά το οποίο ο καθαρισμένος αέρας μεταφέρεται μέσω των αγωγών εξαγωγής και έξω από το δωμάτιο.

Τέτοιες συσκευές εφαρμογή σε γραμμές παραγωγής ή κύκλους, που δεν απαιτούν την κατασκευή κυκλώνων πλήρους κύματος λόγω μικρής ποσότητας σκόνης ή λεπτών σωματιδίων που πρέπει να διαχωριστούν από τον εκκενωμένο αέρα. Η σκόνη αποφορτίζεται καθώς γεμίζεται η χωρητικότητα λήψης, συνήθως αυτό γίνεται αμέσως μετά τον καθαρισμό του εξοπλισμού. Η λειτουργία τέτοιων συσκευών μπορεί να συγκριθεί με τη δράση μιας συμβατικής οικιακής ηλεκτρικής σκούπας. Είναι βολικό, εύκολο στη συντήρηση και την επισκευή, τα δοχεία ή οι σάκοι συλλογής αποβλήτων αντικαθίστανται ή καθαρίζονται εύκολα.

Καθαρισμός του αέρα από τη σκόνη

Εκτός από τα συστήματα γενικής ανταλλαγής εξαερισμού στη βιομηχανία ευρέως. βιομηχανικούς ανεμιστήρες σκόνης από κάτω κυκλώνα, τότε η ροή.

Εξαερισμός > Ανεμιστήρες σκόνης - η συσκευή και η εφαρμογή στην παραγωγή.. αγωγός, ανεμιστήρας και κυκλώνα-εκφόρτωσης, όπου συμβαίνει ο διαχωρισμός.

Αυτό είναι ένα σύστημα θέρμανσης, εξαερισμού και την προετοιμασία των διαφόρων κτιρίων, συμπεριλαμβανομένων πολυώροφων κτιρίων. Τόσο οικιστικό όσο και βιομηχανικό.

Οι ανεμιστήρες σκόνης

VTSP 6-46, VCP 7-40, VR 100-45, GRP 115-45

Ο επίσημος αντιπρόσωπος και ο εκπρόσωπος των κυριότερων ρωσικών κατασκευαστών οπαδών. Άμεσες χονδρικές παραδόσεις.

Σχεδιασμένο για να εργάζεται στο σύστημα εξαερισμού βιομηχανικών και βιομηχανικών χώρων. Η κύρια λειτουργία τους - απομάκρυνση των μικρών σωματιδίων και της σκόνης από την μεταλλική σκόνη αναρρόφησης αέρα που κινείται συγκόλλησης σκουριές και πριονίδι σε ένα ρεύμα αέρα, η επιλογή των σκονισμένο αέρα στην παρασκευή τσιμέντου και σκυροδέματος προϊόντα.

Μαζί με την υψηλή ισχύ και την απόδοση, οι ανεμιστήρες σκόνης χαρακτηρίζουν:

  • ευκολία συντήρησης,
  • εύκολη εγκατάσταση,
  • αξιόπιστη λειτουργία.

Κατά τη λειτουργία, οι ανεμιστήρες σχηματίζουν μια ισχυρή ροή αέρα, η πίεση της οποίας επαρκεί για την αποτελεσματική αφαίρεση σκόνης και μικρών σωματιδίων από το δωμάτιο. Ταυτόχρονα, η σειρά μοντέλων είναι αρκετά μεγάλη και σας επιτρέπει να επιλέξετε τον εξοπλισμό εξαερισμού σε απόλυτη συμφωνία με τις πιο αυστηρές ή ειδικές απαιτήσεις.

Οι ανεμιστήρες σκόνης είναι εξοπλισμένοι με διάφορους ηλεκτροκινητήρες και ανάλογα με το μοντέλο μπορούν να αλλάξουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού. Για παράδειγμα, οι πτερωτές έχουν ταχύτητα 1450-2800 σ.α.λ. και ελάχιστη ισχύ 1,2 (ανεμιστήρες σκόνης χαμηλής κατανάλωσης) έως 25 m3 / h (το πιο ισχυρό). Η ελάχιστη ισχύς του ηλεκτροκινητήρα είναι 1,5 kW, η μέγιστη ισχύς είναι 2800 kW.

Οι ρωσικοί ανεμιστήρες σκόνης ακτινοειδείς (φυγοκεντρικές), που προσφέρει η εταιρεία μας, πληρούν τα εγχώρια πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας, γεγονός που εγγυάται την καλύτερη επιλογή για συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας χωρίς επιπλέον κόστος. Το κόστος του εξοπλισμού δεν είναι ανταγωνιστικό για αυτή τη γραμμή εξοπλισμού.

Εναλλάξιμοι ανεμιστήρες VTSP 6-46, VTSP 7-40, VR 100-45, VRP-115-45

Ανεμιστήρες για σκόνη TDC και ΑΝΣ 6-46 7-40 λειτουργούν με και έχουν ένα μόνο είσοδο σπειροειδή περιστροφικό σώμα και διμερή κατεύθυνση περιστροφής. Ο σκοπός αυτών των συσκευών - η κίνηση των αερίων και σκονισμένο μη διαβρωτικές μείγματα ουσιών που δεν περιέχουν συστήματα συστήματα προσκολλώνται Αποκονίωσης, αερισμού και των αεροπορικών μεταφορών, για την εξάλειψη ροκανίδια ξύλου και μετάλλου και σκόνη από εργαλειομηχανές, κλπ Τα κύρια χαρακτηριστικά των ανεμιστήρων σκόνης μέσης πίεσης είναι η υψηλή απόδοση και η ισχύς, η αξιοπιστία και η ευκολία εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης.

Ανεμιστήρες για σκόνη σειρά BP 100-45 σχεδιαστεί για τη μεταφορά μη-λειαντικά και εκρηκτικά μίγματα αερίου και σκόνης-αέρα στους 80 ° C με τη συμπερίληψη των μηχανικών στερεά και σκόνης δεν είναι περισσότερο από 1 kg / m3 υπό την απουσία ίνας και κολλώδεις ουσίες. Ο ανεμιστήρας BP 100-45 είναι εφοδιασμένος με συγκρότημα ρουλεμάν αποσπώμενου τύπου, λόγω του οποίου είναι δυνατή η αντικατάσταση των εδράνων χωρίς την αφαίρεση της πτερωτής. Οι ανεμιστήρες σκόνης αυτής της σειράς έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν τον σκονισμένο αέρα στην κατασκευή οπλισμένου σκυροδέματος και τσιμέντου, την κίνηση των αποβλήτων σιτηρών, του μαλλιού και άλλων προϊόντων παραγωγής.

Ανεμιστήρες για σκόνη GRP-115 - 45 - μια σειρά που χρησιμοποιείται για την αναρρόφηση της σκόνης και μάρκες από εργαλειομηχανές, που περιλαμβάνονται στο πνευματικό σύστημα των δημητριακών και σπόρων, κλιματισμό στα καταστήματα, καθώς και την αναρρόφηση της σκονισμένο αερίων μαζών στα εργοστάσια τσιμέντου και άλλους βιομηχανικούς σκοπούς.

Οπαδοί σκόνης εγχώριας παραγωγής

Διαφέρουν σε απλή εγκατάσταση και υψηλή παραγωγικότητα, προσαρμόζονται στις ρωσικές συνθήκες.

Περιοχές εφαρμογής ανεμιστήρων σκόνης BP, GRP, VCP:

  • την απομάκρυνση πριονιδιών και ροκανιδιών στην ξυλουργική παραγωγή,
  • αφαίρεση σκόνης και σκωρίας από τον εξοπλισμό συγκόλλησης.
  • αναρρόφηση μεταλλικής σκόνης (αναρρόφηση) στη βιομηχανική παραγωγή ·
  • τον καθαρισμό του σκονισμένου αέρα κατά την παραγωγή μάζας δημητριακών και την μεταφορά με αέρα των αποβλήτων σιτηρών και σιτηρών,
  • επιλογή ατμοσφαιρικού αέρα στην παραγωγή τσιμέντου και οπλισμένου σκυροδέματος ·
  • αντικατάσταση ανεμιστήρων BP, GRP, VCP. Η εναλλαξιμότητα των ανεμιστήρων σκόνης αυτών των σειρών είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού ελκυστικό για τον καταναλωτή.

Οι ανεμιστήρες σκόνης πληρούν πλήρως τις ρωσικές συνθήκες λειτουργίας στην παραγωγή και τα αποδεκτά πρότυπα ποιότητας. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πιστοποιητικά συμμόρφωσης και προστατεύονται από τις εγγυήσεις του κατασκευαστή.

Μπορούμε να επιλέξουμε και να αγοράσουμε οπαδούς αρκετών σειρών:

  • BP - μέση πίεση.
  • GRP - μέση και χαμηλή πίεση.
  • VCP - μέση πίεση.

Όλα τα μοντέλα των φυγοκεντρικών ανεμιστήρων σκόνης - μονόπλευρη αναρρόφηση, με περιστροφή δεξιά και αριστερά. Απόδοση σε δύο εκδόσεις: ανθρακούχο χάλυβα, ανοξείδωτο (ανθεκτικό στη διάβρωση).

Χαρακτηριστικά της γκάμας ανεμιστήρων BP, GRP, VCP

Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει τέσσερις δημοφιλείς σειρές εναλλάξιμων, αποτελεσματικών σε διάφορες βιομηχανίες παραγωγής ανεμιστήρων ακτινικής σκόνης:

Ανεμιστήρας σκόνης BP 100-45. Μια σειρά που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση του σκονισμένου αέρα στις επιχειρήσεις παραγωγής τσιμέντου και προϊόντων οπλισμένου σκυροδέματος, καθώς και για τη μεταφορά σκονισμένων προϊόντων, στα καταστήματα που παράγουν δημητριακά και σιτηρά. Αυτή η σειρά είναι εφοδιασμένη με συγκρότημα εδράνου που έχει αποσπώμενο σχέδιο και μεγαλύτερο έδρανο στην πλευρά του πτερυγίου. Αυτά τα χαρακτηριστικά αυξάνουν σημαντικά την αξιοπιστία της λειτουργίας.

GRP-115-45. Μια σειρά σχεδιασμένη για την απορρόφηση μεταλλικής σκόνης και τσιπς σε μεταλλουργικές επιχειρήσεις. Οι ανεμιστήρες σκόνης είναι αποτελεσματικοί στο σύστημα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα σε σιτηρά, δημητριακά, αναρρόφηση σκόνης αέριων μαζών σε επιχειρήσεις παραγωγής τσιμέντου κ.α. Μοντέλα εργασίας μεσαίας πίεσης σε μία μονόπλευρη αναρρόφηση και έχουν περιστρεφόμενο σπειροειδές σώμα κατασκευασμένο από ανθρακούχο χάλυβα ή διαβρωτικό "ανοξείδωτο χάλυβα". Εξοπλισμένο με αποσπώμενη μονάδα έδρασης που βελτιώνει τη δυνατότητα συντήρησης - αντικατάσταση των εδράνων χωρίς την αφαίρεση της πτερωτής.

ВЦП 6-46, ВРП 7-40. Μια σειρά ανεμιστήρων σκόνης που έχουν σχεδιαστεί για τη μετακίνηση μη επιθετικών μειγμάτων σκόνης και αερίου που δεν περιέχουν κολλώδη ουσία στα συστήματα καθαρισμού, εξαερισμού και αναρρόφησης της σκόνης της βιομηχανίας. Χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση, αξιοπιστία, καθώς και απλή εγκατάσταση και συντήρηση. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα τμηματικού εδράνου παρέχει μία αλλαγή των εδράνων στο περίβλημα χωρίς την ανάγκη να αφαιρεθεί η πτερωτή του ανεμιστήρα.

Προσφέρουμε ανεμιστήρες σκόνης από έναν ρωσικό κατασκευαστή σε μια ποικιλία επαρκή για να επιλέξετε ένα μοντέλο κατάλληλο για ορισμένες συνθήκες χρήσης. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτών των οπαδών είναι η τιμή, χαμηλή για εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

Οι ειδικοί μας θα σας δώσουν πιο ολοκληρωμένες και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την εγκατάσταση και τη λειτουργία. Θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αγοράσετε ανεμιστήρες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης παραγωγής.

Το μυστικό της καθαριότητας και της ασφάλειας: μια κουκούλα για ένα πεντικιούρ

Επίτευξη χώρο εργασίας καθαρότητα κατά το πεντικιούρ υλικό βοηθά ειδικά καλύμματα που απορροφούν αποτελεσματικά την προκύπτουσα νυχιών και του δέρματος σκόνη, την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών. Υπάρχουν διάφορες τροποποιήσεις τέτοιων συσκευών: επιφάνεια εργασίας, ενσωματωμένη, κινητή. Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με σακούλες για τη συλλογή λεπτών σωματιδίων, ενώ άλλα έχουν προστατευτικά φίλτρα.

Για την εργασία στο σαλόνι είναι πιο κατάλληλο καθαρότερο αέρα, τον καθαρισμό χημικών ατμών, που εμφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε ακρυλικά υλικά, gel, διαλύτες. Πολύ βολικές ηλεκτρικές σκούπες, αλλά απαιτούν πρόσθετη εγκατάσταση του εξοπλισμού εξαερισμού στο δωμάτιο. Για τις οικιακές διαδικασίες, οι συμβατικοί απορροφητήρες είναι κατάλληλοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πεντικιούρ και μανικιούρ.

Απόσπασμα για πεντικιούρ: τι είναι αυτό;

Η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της ηλεκτρικής σκούπας, αντλεί σωματίδια σκόνης που εμφανίζονται από τα φύλλα των νυχιών, αφαιρώντας θραύσματα του σκληρυμένου δέρματος των ποδιών. Ο χώρος εργασίας και τα ρούχα του πλοιάρχου παραμένουν καθαροί, απομακρύνονται αιχμηρές χημικές οσμές.

Σημαντικό! Το πεντικιούρ με τη χρήση εκχυλισμάτων μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης και επαγγελματικών πνευμονικών παθήσεων (πνευμονοκονίαση, άσθμα).

Σκοπός και αρχή της λειτουργίας

Τα εκχυλίσματα κυκλοφορούν πεντικιούρ αναρροφούν αέρα με ανεμιστήρα, μετά από τον οποίο τα φίλτρα καθαρίζονται και η σκόνη τοποθετείται σε ειδική σακούλα επαναχρησιμοποιήσιμη. Τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται περιοδικά. Οι συσκευές ροής συνδέονται στο σύστημα εξαερισμού για να απομακρύνουν τη σκόνη και τις οσμές στο δρόμο. Η εγκατάσταση τέτοιων αντλιών είναι πιο δύσκολη, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης των φίλτρων.

Τα κινητά καθαριστικά-κουκούλες είναι πιο βολικά - χάρη σε μια ειδική τροποποίηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση της σκόνης κατά την εκτέλεση διαδικασιών υλικού. Η κινητή δομή κινείται εύκολα στην επιθυμητή θέση και ο εύκαμπτος σωλήνας τροφοδοτείται στο τραπέζι μανικιούρ ή στο στήριγμα ποδιού πεντικιούρ.

Οι πλοίαρχοι χρησιμοποιούν διάφορους τύπους κουκούλας:

  • Η ηλεκτρική σκούπα της επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιείται κυρίως για μανικιούρ, αλλά λόγω του μικρού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στην περιοχή της βάσης στήριξης ποδιών. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ισχυρούς σάκους ανεμιστήρα και σκόνης.
  • Η ενσωματωμένη κουκούλα είναι εγκατεστημένη σε έπιπλα σαλόνι, δεν λαμβάνει επιπλέον χώρο, δεν περιορίζει τον κύριο στις κινήσεις. Στην επιφάνεια εργασίας υπάρχει μια μεταλλική σχάρα, μέσω της οποίας σκονίζεται σκόνη, αναρροφάται με μια ηλεκτρική σκούπα, η οποία βρίσκεται κάτω από την κορυφή του τραπεζιού.
  • Η κινητή κουκούλα είναι εξοπλισμένη με εύκαμπτο σωλήνα, καλό φωτισμό LED, αρκετά χοντρά φίλτρα για προστασία από σκόνη και χημικές αναθυμιάσεις. Ο κινητήρας βρίσκεται στο κομοδίνο με τροχούς για να μετακινηθεί. Ο σωλήνας κατέρχεται πάνω από την περιοχή εργασίας κατά την εκτέλεση του υλικού πεντικιούρ, σκόνη και τις οσμές έχει πλήρως ανασυρθεί καθαρότερα χωρίς να προκαλεί ενόχληση στον πλοίαρχο και του πελάτη.
  • Η κουκούλα πεντικιούρ για την πλατφόρμα λειτουργεί με βάση την αρχή μιας ηλεκτρικής σκούπας στην επιφάνεια εργασίας, αλλά είναι πιο βολικό στη χρήση και εγκατάσταση, περιέχει μια μεγάλη τσάντα σκόνης, ένα βιομηχανικό ανεμιστήρα. Είναι εύκολα τοποθετημένο στο βάθρο πεντικιούρ. Το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης βρίσκεται στο καλώδιο μακριά από την επιφάνεια εργασίας, αυτό παρέχει ευκολία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Συμβουλές! Όταν επιλέγετε ένα πεντικιούρ κουκούλες πρέπει να δώσει προτεραιότητα σε μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα, αθόρυβη λειτουργία του ανεμιστήρα που η διαδικασία διεξάγεται αποτελεσματικά, και δεν υπάρχει καμία ενόχληση.

Συστάσεις για χρήση

Οι κουκούλες πεντικιούρ είναι εύκολο στη χρήση, απλώς ρυθμίστε τη συσκευή στη σωστή θέση, συνδέστε την στο ρεύμα και αρχίστε να εργάζεστε. Είναι σημαντικό τα πόδια του πελάτη να βρίσκονται ακριβώς επάνω από την επιφάνεια της ηλεκτρικής σκούπας και μικρά σωματίδια να πέφτουν αμέσως στην κουκούλα. Εάν χρησιμοποιείται κινητό καθαριστικό, ο σωλήνας τοποθετείται πάνω από το πόδι και τα θραύσματα των πριονιδιών απορροφούνται.

Πριν από την εκτέλεση του πεντικιούρ, θα πρέπει να ελέγξετε την ορθότητα της σύνδεσης, την εγκατάσταση του εξοπλισμού, την παρουσία μιας τσάντας για τη συλλογή απορριμμάτων. Είναι σημαντικό να αντικαθιστάτε τα παλιά φίλτρα τακτικά, έτσι ώστε η σκόνη να μην εξαπλώνεται μέσα στο δωμάτιο. Μην επιτρέπετε την είσοδο ξένων αντικειμένων στην ηλεκτρική σκούπα εργασίας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή, προκαλώντας βραχυκύκλωμα.

Ισχυρές κουκούλες για πεντικιούρ

Οι συσκευές καθαρισμού υψηλής καθαρότητας έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε ινστιτούτα αισθητικής. Λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα, απορροφούν μέχρι 3 cu. m αέρα ανά λεπτό, επιτρέπουν να διατηρείται το δωμάτιο σε απόλυτη καθαριότητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κουκούλες έχουν χαμηλό επίπεδο θορύβου με υψηλή απόδοση.

Το κόστος αυτών των φίλτρων αέρα είναι από 4 έως 10 χιλιάδες ρούβλια. Η τιμή επηρεάζεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Η ενσωματωμένη τεχνολογία θα κοστίσει περισσότερο από την επιφάνεια εργασίας.

Ultratech

Ηλεκτρική σκούπα για πεντικιούρ Η Ultratech που κατασκευάζεται στη Ρωσία είναι εξοπλισμένη με ανεμιστήρα χωρητικότητας 24 watts, είναι εξοπλισμένη με αποσπώμενες σακούλες για τη συλλογή σκουπιδιών. Με ταχύτητα 2500 σ.α.λ., η κουκούλα λειτουργεί ήσυχα. Πριν από την εκτέλεση ενός πέδιλου υλικού, η Ultratech τοποθετείται κάτω από το στήριγμα υποδημάτων.

Παιδιά! Την 1η Ιουλίου, μαζί με τον σύζυγό της, ξεκινήσαμε ένα online σε απευθείας σύνδεση σύλλογο ομοϊδεάτων ανθρώπων για υγεία, γυμναστήριο και μακροζωία.

Ο απορροφητήρας Ultratech είναι κατασκευασμένος από υλικό υψηλής ποιότητας που δεν αλλοιώνεται όταν οι διαλύτες πέφτουν στην επιφάνεια του.

Max Ultimate

Πρόκειται για μια ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα ισχύος 65 watt. Η μονάδα πεντικιούρ έχει ελκυστικό σχεδιασμό, η επιφάνειά της είναι από γυαλισμένο αλουμίνιο και ο προστατευτικός φακός Max Safe, προστατεύοντας τον ανεμιστήρα, είναι κατασκευασμένος από μαύρο αλουμινένιο αεροσκάφος. Το Max Ultimate τοποθετείται κάτω από τον πάγκο, καθιστώντας την εργασία του πλοίαρχου πιο άνετη. Για πεντικιούρ υψηλής ποιότητας, ο κουκούλα διαθέτει ρυθμιστή ισχύος με ομαλή εναλλαγή από 0 έως 65 watt.

Πώς να φτιάξετε τα χέρια σας

Εάν ένας αρχάριος καρφί δεν έχει την ευκαιρία να αγοράσει μια ηλεκτρική σκούπα για ένα πεντικιούρ, μπορεί να γίνει μόνος του. Για τη δημιουργία της συσκευής χρειάζεστε ανεμιστήρα, προστατευτική μάσκα, τροφοδοτικό 12 V, διακόπτη εναλλαγής 3 θέσεων, σάκο σκόνης, φίλτρο αυτοκινήτου. Όλα τα εξαρτήματα πωλούνται σε ένα σούπερ μάρκετ κτιρίου ή σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

  1. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ, το σχήμα πρέπει να είναι άνετο.
  2. Εάν είναι επιθυμητό, ​​η κουκούλα για το πεντικιούρ είναι τοποθετημένη στην επιφάνεια εργασίας, η σχάρα αερισμού είναι προσαρτημένη από πάνω.
  3. Η καλωδίωση εξέρχεται στον διακόπτη εναλλαγής, στη συνέχεια στην υποδοχή στην οποία θα συνδεθεί το τροφοδοτικό.

Συμβουλές! Η τσάντα για τη συλλογή σκόνης μπορεί να φτιαχτεί από αραβόσιτο, να περάσει καλά στον αέρα και να μην αφήσει τα σκουπίδια να φτάσουν στο εξωτερικό, καθώς και τις σακούλες στις οποίες είναι συσκευασμένα τα νέα υποδήματα.

Μια εναλλακτική λύση είναι το φίλτρο αυτοκινήτου με αντικαταστάσιμες κασέτες, καθυστερούν τα συντρίμμια και τις οσμές, μπορούν να αντικατασταθούν ανά πάσα στιγμή.

Ένας άλλος τρόπος για τη συλλογή μικρών σωματιδίων - είναι το κουτί εγκατάστασης κάτω από το τραπέζι, με τέτοιες τροποποιήσεις συντρίμμια θα καθυστερήσει φίλτρου και συλλέγεται σε ένα δοχείο, όπου είναι εύκολο να απομακρυνθεί μετά τη διαδικασία.

Χρήσιμο βίντεο

Μια ξεκάθαρη επίδειξη του έργου ενός εκτοξευτή πεντικιούρ.

Συμπέρασμα

Τα εκχυλίσματα για πεντικιούρ προορίζονται για την εξάλειψη μιας δυσάρεστης οσμής, μιας σκόνης σε ένα χώρο και σε μια επιφάνεια εργασίας. Συσκευές πιπιλίζουν μικρά σωματίδια που παραμένουν μετά την αφαίρεση των νυχιών, αφαιρώντας το σκληρυμένο δέρμα των ποδιών. Οι συσκευές καθαρισμού αποτρέπουν την ατμοσφαιρική ρύπανση, μειώνουν την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης, παρέχουν άνεση στον πλοίαρχο και στον πελάτη.

Κυκλώνα από το βαρέλι με τα χέρια σας. Εμπειρία του FORUMHOUSE

Πώς να φτιάξετε με τα χέρια σας έναν ανεμιστήρα τσιπ για ένα μικρό εργαστήριο ξυλουργικής, χρησιμοποιώντας μια παλιά οικιακή ηλεκτρική σκούπα και ένα βαρέλι.

Το ξύλο θεωρείται πάντοτε φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές υλικό. Η λεπτή σκόνη ξύλου που σχηματίζεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του τσιμέντου ξύλου δεν είναι τόσο ακίνδυνη όσο φαίνεται. Η εισπνοή της δεν συμβάλλει στον κορεσμό του σώματος με χρήσιμα ιχνοστοιχεία. Η συσσώρευση στους πνεύμονες και την ανώτερη αναπνευστική οδό (και η σκόνη ξύλου δεν υφίσταται επεξεργασία από το σώμα), καταστρέφει αργά αλλά αποτελεσματικά το αναπνευστικό σύστημα. Τα μεγάλα τσιπ συσσωρεύονται συνεχώς κοντά στις μηχανές και τα εργαλεία. Είναι καλύτερα να το αφαιρέσετε αμέσως, χωρίς να περιμένετε την εμφάνιση ανυπέρβλητων εμποδίων στο χώρο του εργαστηρίου ξυλουργικής.

Για να διατηρήσετε το κατάστημα απαιτούμενο επίπεδο του σπιτιού ξυλουργού καθαριότητας, μπορείτε να αγοράσετε ένα ακριβό σύστημα εξάτμισης που αποτελείται από ένα ισχυρό ανεμιστήρα, κυκλώνα, struzhkouloviteley, δοχεία για τα τσιπ και τα βοηθητικά μέλη. Αλλά οι χρήστες του portal μας - όχι από αυτούς που χρησιμοποιούνται για να αγοράσει ό, τι μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία τους, ο καθένας μπορεί να συλλέξει το σύστημα εξάτμισης, τη δύναμη που θα καλύψει τις ανάγκες ενός μικρού εργαστηρίου στο σπίτι.

Μια αντλία τσιπς που χρησιμοποιεί μια συμβατική οικιακή ηλεκτρική σκούπα είναι η πιο οικονομική λύση για όλες τις υπάρχουσες λύσεις. Και αν καταφέρουν να συμμετάσχουν στις εργασίες της παλιάς βοηθός του για τον καθαρισμό ότι από οίκτο ακόμα δεν έχω ρίξει στα σκουπίδια, τότε θα εγγενείς λιτότητα καταστεί και πάλι μια καλή υπηρεσία για σας.

Η ηλεκτρική σκούπα μου είναι πάνω από πενήντα χρονών (μάρκα - "Uralets"). Πολύ καλά με το ρόλο του τσιπς. Είναι βαριά μόνο ως αμαρτίες μου, αλλά ξέρει πώς όχι μόνο να πιπιλίζει, αλλά και να φυσάει. Μερικές φορές χρησιμοποιώ αυτή την ευκαιρία.

Από μόνη της, μια οικιακή ηλεκτρική σκούπα εγκατεστημένη σε μια θέση τιμής στο εργαστήριο ως ανεμιστήρας τσιπ θα είναι άχρηστη. Και ο κύριος λόγος είναι ο πολύ μικρός όγκος της τσάντας (χωρητικότητα) για τη συλλογή σκόνης. Γι 'αυτό πρέπει να υπάρχει μια πρόσθετη μονάδα συστήματος εξάτμισης μεταξύ της ηλεκτρικής σκούπας και της μηχανής, που αποτελείται από έναν κυκλώνα και μια ογκομετρική δεξαμενή για τη συλλογή πριονιδίων.

Η ευκολότερη εγκατάσταση - ηλεκτρική σκούπα και κυκλώνα. Και, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο σπιτική ηλεκτρική σκούπα. Αντί ενός κυκλώνα (ένας κυλινδρικός κώνος), μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κάλυμμα διαχωρισμού.

Ηλεκτρική σκούπα για πριονίδι από τα χέρια σας

Το σχέδιο του ανεμιστήρα τσιπ που εξετάζουμε είναι εξαιρετικά απλό.

Η συσκευή αποτελείται από δύο κύριες μονάδες: έναν κυκλώνα (πλήκτρο 1) και έναν περιέκτη τσιπ (πλήκτρο 2). Η αρχή της εργασίας του είναι η ακόλουθη: δημιουργείται κενό στον θάλαμο κυκλώνα με κενό. Λόγω των διαφορών πίεσης εντός και εκτός της συσκευής, πριονίδι, μαζί με αέρα και σκόνη, εισέρχονται στην εσωτερική κοιλότητα του κυκλώνα. Εδώ, υπό την επίδραση των δυνάμεων αδράνειας και βαρύτητας, οι μηχανικές αναρτήσεις διαχωρίζονται από το ρεύμα αέρα και πέφτουν στο κάτω δοχείο.

Εξετάστε το σχεδιασμό της συσκευής με περισσότερες λεπτομέρειες.

Κυκλώνα

Ο κυκλώνας μπορεί να κατασκευαστεί με τη μορφή ενός καλύμματος, το οποίο τοποθετείται πάνω από τη δεξαμενή αποθήκευσης ή μπορείτε απλά να συνδυάσετε αυτές τις δύο μονάδες. Πρώτον, εξετάστε τη δεύτερη επιλογή - έναν κυκλώνα, κατασκευασμένο στο σώμα ενός δοχείου τσιπ.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αγοράσουμε μια δεξαμενή με κατάλληλο όγκο.

Χωρητικότητα - 65 λίτρα. Πήρα την αρχή - χρειάζεστε όγκο και ευκολία όταν μεταφέρετε ένα γεμάτο δοχείο. Αυτό το βαρέλι έχει λαβές, το οποίο είναι πολύ βολικό για τον καθαρισμό.

Ακολουθεί μια λίστα με πρόσθετα στοιχεία και υλικά που θα χρειαστούμε για τη συλλογή της συσκευής:

  • Βίδες, ροδέλες και παξιμάδια - για τη στερέωση του σωλήνα εισαγωγής.
  • Ένα κομμάτι σωλήνα αποχέτευσης με μανσέτες.
  • Σύνδεση μετάβασης (από τον σωλήνα αποχέτευσης στον σωλήνα αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας).
  • Πιστόλι με κόλλα στερέωσης.

Ηλεκτρική σκούπα από το βαρέλι με τα χέρια σας: η ακολουθία συναρμολόγησης

Πρώτα απ 'όλα, στο πλευρικό τοίχωμα της δεξαμενής γίνεται μια οπή για τον σωλήνα διακλάδωσης εισόδου, ο οποίος θα βρίσκεται εφαπτομενικά στο σώμα. Το σχήμα δείχνει μια όψη από το εξωτερικό της δεξαμενής.

Από το εσωτερικό, ο σωλήνας εισαγωγής μοιάζει με αυτό.

Οι εγκοπές μεταξύ του σωλήνα και των τοίχων της δεξαμενής πρέπει να γεμίζονται με στεγανωτικό στερέωσης.

Στο επόμενο στάδιο, κάντε μια τρύπα στο καπάκι, τοποθετήστε τον προσαρμογέα εκεί και σφραγίστε προσεκτικά όλες τις ρωγμές γύρω από τη θηλή. Στο τέλος, ο σχεδιασμός του φυσητήρα τσιπ θα είναι ως εξής.

Η ηλεκτρική σκούπα συνδέεται στην ανώτερη έξοδο της συσκευής και ο σωλήνας διακλάδωσης, ο οποίος αφαιρεί τα τσιπ από τη μηχανή, εισάγεται στον πλευρικό αγωγό.

Όπως μπορείτε να δείτε, η δομή που παρουσιάζεται δεν είναι εξοπλισμένη με πρόσθετα φίλτρα, τα οποία δεν επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα του καθαρισμού του αέρα.

Έκανε έναν ανεμιστήρα τσιπ με βάση το θέμα. Βασίζεται στην ηλεκτρική σκούπα "Rocket" με χωρητικότητα 400 watts και βαρέλι των 100 λίτρων. Μετά τη συναρμολόγηση της μονάδας, διεξήχθησαν επιτυχώς δοκιμές. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει: πριονίδι - σε ένα βαρέλι, η τσάντα της ηλεκτρικής σκούπας είναι κενή. Μέχρι στιγμής, ο συλλέκτης σκόνης έχει φτάσει μόνο στο φρεζάρισμα.

Ό, τι και αν ήταν, αλλά ένα ορισμένο ποσοστό του κυκλώνα σκόνης ξύλου δεν μπορεί να κρατηθεί. Και για να φτάσουμε στο μέγιστο βαθμό τον καθαρισμό, κάποιοι χρήστες της πύλης μας σκέφτονται την ανάγκη να εγκαταστήσουν ένα πρόσθετο λεπτό φίλτρο. Ναι, απαιτείται φίλτρο, αλλά δεν είναι κατάλληλο όλα τα στοιχεία φίλτρου.

Νομίζω ότι μετά τον κυκλώνα το λεπτό φίλτρο δεν πρέπει να ρυθμιστεί σωστά. Πιο σωστά, είναι απαραίτητο να το βάλετε, αλλά υποφέρετε να το καθαρίσετε (πολύ συχνά είναι απαραίτητο). Εκεί και μόνο ένα πανί φίλτρου έλασης (όπως μια σακούλα σε μια ηλεκτρική σκούπα). Στο Corvette μου, ο ανώτερος σάκος κρατάει το μεγαλύτερο μέρος της λεπτόκοκκου σκόνης. Το βλέπω όταν αφαιρώ την τσάντα κάτω για την αφαίρεση των πριονιδιών.

Το φίλτρο υφάσματος μπορεί να δημιουργηθεί συνδέοντας το πλαίσιο στο άνω κάλυμμα του κυκλώνα και σφίγγοντας το με ένα πυκνό υλικό (μπορεί να είναι μουσαμάς).

Κύριο καθήκον του κυκλώνα είναι η αφαίρεση των πριονιδιών και της σκόνης από την περιοχή εργασίας (από το μηχάνημα κ.λπ.). Ως εκ τούτου, η ποιότητα του καθαρισμού της ροής του αέρα από λεπτά διασκορπισμένες αναρτήσεις παίζει δευτερεύοντα ρόλο στην περίπτωσή μας. Και, δεδομένου ότι το τυποποιημένο δοχείο σκόνης που είναι εγκατεστημένο στην ηλεκτρική σκούπα θα κρατήσει απαραίτητα τα υπόλοιπα σκουπίδια (δεν φιλτράρονται από τον κυκλώνα), θα επιτύχουμε τον απαιτούμενο βαθμό καθαρισμού.

Κύκλωμα κυκλώνα

Όπως έχουμε πει ήδη, ένας κυκλώνας μπορεί να κατασκευαστεί με τη μορφή καπακιού, το οποίο θα τοποθετηθεί σε δεξαμενή αποθήκευσης. Ένα παράδειγμα εργασίας μιας τέτοιας συσκευής παρουσιάζεται στη φωτογραφία.

Εξολκέας για σκόνη

8 (800) 707 99 16 κλήση εντός της Ρωσίας είναι δωρεάν

+7 (499) 685 49 98

+7 (977) 83 83 843

Μάρκες

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Νέα

Η καινοτομία είδε την καθολική μηχανή Anchor Corvette 2-40 91220

Σχεδιασμένο για κοπή ακατέργαστων τεμαχίων από διαφορετικούς τύπους ξύλου σε ορθή γωνία και κάτω από μια δεδομένη γωνία και κάτω από την κλίση, είναι δυνατή μια πριόνι. Μάθετε περισσότερα

Διασταυρώστε το αγκύριο Corvette 8-300 90082

Σχεδιασμένο για κοπή ακατέργαστων τεμαχίων από διαφορετικούς τύπους ξύλου σε ορθή γωνία και κάτω από μια δεδομένη γωνία και κάτω από την κλίση, είναι δυνατή μια πριόνι. Μάθετε περισσότερα

πληροφορίες

Μια μονάδα αναρρόφησης, ή ένας φυσητήρας τσιπ, παράγει την αφαίρεση τσιπς και μάζας σκόνης που προκύπτουν από το πριόνισμα υλικών ξύλου. Με άλλα λόγια, ένας τσιπς ονομάζεται τύπος βιομηχανικής ηλεκτρικής σκούπας. Αυτή η μονάδα αφαιρεί αποτελεσματικά τα σωματίδια σκόνης και ξύλου με διάμετρο 5 μικρά.

  • Ονομαστική κατανάλωση ισχύος του κινητήρα - 750 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 1 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 13,9 m3 / λεπτό
  • Καθαρό / μεικτό βάρος - 8/10 kg
  • Ισχύς κινητήρα - 750 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 1 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 15,2 m3 / λεπτό
  • Βάρος - 8 κιλά
  • Ισχύς κινητήρα - 750 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 1 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 14,15 m3 / λεπτό
  • Βάρος - 30 κιλά
  • Ισχύς κινητήρα - 750 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 1 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 14,2 m3 / λεπτό
  • Καθαρό / Μεικτό βάρος - 25 / 28,5 kg
  • Ισχύς κινητήρα - 750 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 1 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 17 m3 / min
  • Βάρος - 27 κιλά
  • Ισχύς κινητήρα - 750 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 1 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 1020 m3 / h
  • Καθαρό / Μεικτό βάρος - 27 κιλά
  • Ονομαστική κατανάλωση ισχύος του κινητήρα - 1500 W
  • Τύπος κινητήρα - ασύγχρονος
  • Αριθμός ακροφυσίων - 2 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 42,6 m3 / λεπτό
  • Καθαρό / Μεικτό βάρος - 47/51 kg
  • Ισχύς - 750 W
  • Ο όγκος αναρρόφησης είναι 850 κυβικά μέτρα ανά ώρα
  • Βάρος - 19,0 kg
  • Κατανάλωση ρεύματος - 0,75 kW
  • Απόδοση αναρρόφησης - 900 m³ / h
  • Όγκος συλλέκτη σκόνης - 55 λίτρα
  • Βάρος - 24 κιλά
  • Ισχύς - 1500 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 2 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 42,15 m3 / λεπτό
  • Βάρος - 47 κιλά
  • Κατανάλωση ισχύος - 550 W
  • Κατανάλωση αέρα - 15 m3 / min
  • Όγκος συλλέκτη σκόνης - 65 l
  • Καθαρό βάρος / μεικτό βάρος 22 / 25,4 kg
  • Ονομαστική κατανάλωση ισχύος του κινητήρα - 150 W
  • Η παροχή όγκου αέρα είναι 12, 16, 20 m3 / min
  • Ρυθμίσεις χρονοδιακόπτη - 1/2/4 ώρες (σταθερή λειτουργία)
  • Καθαρό / μεικτό βάρος - 25/29 kg
  • Κατανάλωση / Έξοδος ρεύματος - 1,5 / 1,05 kW
  • Απόδοση αναρρόφησης - 1200 m3 / h
  • Όγκος συλλέκτη σκόνης - 150 l
  • Βάρος - 40 κιλά
  • Τάση - 400 V
  • Κατανάλωση / Έξοδος ρεύματος - 1,5 / 1,05 kW
  • Απόδοση αναρρόφησης - 1200 m3 / h
  • Όγκος συλλέκτη σκόνης - 150 l
  • Βάρος - 40 κιλά
  • Κατανάλωση ισχύος - 120 W
  • Η χωρητικότητα διήθησης είναι 360, 480 και 600 m³ / h
  • Ο μέγιστος όγκος του καθαριστικού χώρου είναι 120 m³
  • Βάρος - 15 κιλά
  • Ονομαστική ισχύς του κινητήρα - 2200 W
  • Τύπος κινητήρα - ασύγχρονος
  • Αριθμός ακροφυσίων - 3 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 62,3 m3 / λεπτό
  • Καθαρό / Μεικτό βάρος - 50/55 kg
  • Ισχύς - 2200 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 3 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 65 m3 / min
  • Βάρος - 59 κιλά
  • Τάση τροφοδοσίας ρεύματος - 380/50 V / Hz
  • Κατανάλωση ισχύος - 1500 W
  • Παραγωγικότητα - 2.553 κυβικά μέτρα. m / ώρα
  • Βάρος - 47 κιλά
  • Ονομαστική κατανάλωση ισχύος του κινητήρα - 1500 W
  • Τύπος κινητήρα - ασύγχρονος
  • Αριθμός ακροφυσίων - 2 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 3000 m3 / h
  • Netto / μεικτό βάρος - 47 kg
  • Ονομαστική τάση - 220 V
  • Η ροή όγκου είναι 12,15,20 m3 / λεπτό
  • Βάρος - 25 κιλά
  • Ισχύς κινητήρα - 1500 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 2 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 33 m3 / λεπτό
  • Βάρος - 47 κιλά
  • Τροφοδοσία ρεύματος - 380 V
  • Ισχύς - 1700 W
  • Ο όγκος αναρρόφησης είναι 2300 κυβικά μέτρα ανά ώρα
  • Βάρος - 53 κιλά
  • Κατανάλωση ισχύος (2,2) (1,7) kW
  • Απόδοση αναρρόφησης - 2300 m3 / h
  • Αριθμός x Διάμετρος σωλήνων σύνδεσης για σύνδεση - 3 x 100 mm ή 1 x 150 mm
  • Βάρος - 53 κιλά
  • Τάση τροφοδοσίας ρεύματος - 380/50 V / Hz
  • Κατανάλωση ισχύος - 2200 W
  • Η παραγωγικότητα είναι 3.910 κυβικά μέτρα. m / ώρα
  • Βάρος - 59 κιλά
  • Κατανάλωση ρεύματος - 0,75 kW
  • Μέγ. ροή - 25 m / sec.
  • Μέγεθος του ακροφυσίου - Ø 75 mm
  • Καθαρό / Μεικτό βάρος - 58/60 kg
  • Ονομαστική ισχύς - 1,9 kW
  • Ο όγκος αναρρόφησης είναι 1620 κυβικά μέτρα ανά ώρα
  • Βάρος - 48 κιλά
  • Ονομαστική ισχύς - 1,9 kW
  • Ο όγκος αναρρόφησης είναι 1620 κυβικά μέτρα ανά ώρα
  • Βάρος - 48 κιλά
  • Ονομαστική κατανάλωση ισχύος του κινητήρα - 3750 W
  • Ονομαστική τάση τροφοδοσίας - 380/50 V / Hz
  • Αριθμός ακροφυσίων - 3 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 70,82 m3 / λεπτό
  • Καθαρό / μεικτό βάρος - 76/81 kg
  • Κατανάλωση ισχύος - 750 W
  • Κατανάλωση αέρα - 16,8 m3 / λεπτό
  • Όγκος συλλέκτη σκόνης - 90 λίτρα
  • Καθαρό βάρος / μικτό βάρος - 24/26 kg
  • Ονομαστική ισχύς του κινητήρα - 2200 W
  • Τύπος κινητήρα - ασύγχρονος
  • Αριθμός ακροφυσίων - 3 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 6000 m3 / h
  • Καθαρό / μεικτό βάρος - 59 kg
  • Τάση τροφοδοσίας ρεύματος - 400 V
  • Η κατανάλωση (ισχύς) είναι 5.7 (4.6) kW
  • Απόδοση αναρρόφησης - 2100 m3 / h
  • Αριθμός x Διάμετρος ακροφυσίων για σύνδεση - 4х100 mm ή 1х180 mm
  • Βάρος - 83 kg
  • Ονομαστική κατανάλωση ισχύος του κινητήρα - 3750 W
  • Ονομαστική τάση τροφοδοσίας - 380/50 V / Hz
  • Αριθμός ακροφυσίων - 4 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 76 m3 / λεπτό
  • Καθαρό / μεικτό βάρος - 120/125 kg
  • Ισχύς κινητήρα - 2200 W
  • Αριθμός ακροφυσίων - 3 τεμ.
  • Κατανάλωση αέρα - 41,7 m3 / λεπτό
  • Βάρος - 59 κιλά
  • Ονομαστική ισχύς - 1,9 kW
  • Ο όγκος αναρρόφησης είναι 1620 κυβικά μέτρα ανά ώρα
  • Βάρος - 55 κιλά
  • Τάση τροφοδοσίας ρεύματος - 400 V
  • Κατανάλωση ισχύος - 1,9 (1,1) kW
  • Απόδοση αναρρόφησης - 1620 m3 / h
  • Βάρος - 71 kg
  • Κατανάλωση ισχύος - 0,375 kW
  • Απόδοση αναρρόφησης - 802 m3 / h
  • Αριθμός συνδέσεων - 2
  • Βάρος - 42 κιλά
  • Ονομαστική ισχύς - 4,3 kW
  • Ο όγκος αναρρόφησης είναι 2900 κυβικά μέτρα ανά ώρα
  • Βάρος - 86 κιλά
  • Ισχύς κατανάλωσης (εξόδου) - 1,5 (1,1) kW
  • Απόδοση αναρρόφησης - 1600 m³ / h
  • Όγκος συλλέκτη σκόνης - 75 λίτρα
  • Η λεπτότητα της διήθησης είναι 2 μm
  • Βάρος - 65 kg
  • Τροφοδοσία ρεύματος - 380 V
  • Ισχύς - 4.8 kW
  • Ο όγκος αναρρόφησης είναι 5900 κυβικά μέτρα ανά ώρα
  • Βάρος - 122 κιλά
  • Τάση τροφοδοσίας ρεύματος - 400 V
  • Κατανάλωση ισχύος - 3,0 (2,2) kW
  • Ικανότητα αναρρόφησης - 2600 m³ / h
  • Όγκος συλλέκτη σκόνης - 250 λίτρα
  • Η λεπτότητα της διήθησης είναι 2 μm
  • Βάρος - 122 κιλά

Χρήσιμες πληροφορίες

Το κύριο πεδίο λειτουργίας αυτού του εξοπλισμού είναι η βιομηχανική επεξεργασία ξύλου. Τα μοντέλα διαφέρουν ως προς τον αριθμό των συλλεκτών σκόνης, των υλικών και των φίλτρων. Τα σκουπίδια πουλερικών είναι αρκετά κινητά, γεγονός που τους καθιστά εύκολο να τα μετακινήσετε στην επιθυμητή περιοχή. Σημαντικά πλεονεκτήματα είναι επίσης η γρήγορη εγκατάσταση της συσκευής, η ευκολία και η ευκολία στη χρήση. Επιπλέον, είναι δυνατή η χρήση του πόρου ισχύος της μονάδας για άλλους σκοπούς. Για να καθαρίσετε το μηχάνημα από συσσωρευμένα απορρίμματα σκόνης και τσιπ, αρκεί μόνο να αλλάξετε ή να καθαρίσετε την τσάντα.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων των φυσητών τσιπ, μπορεί κανείς να διακρίνει τα εξής:

  • Δεν υπάρχει ανάγκη για ειδικά εξοπλισμένο χώρο.
  • Επιχειρησιακή προετοιμασία για εργασία.
  • Εύκολη συντήρηση: ο σάκος αποθήκευσης καθαρίζεται εύκολα από τη σκόνη που συλλέγεται.

Κατά την επιλογή ενός αναρροφητήρα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτά τα κριτήρια όπως η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και η ποιότητα. Οι σημαντικότερες τεχνικές παράμετροι είναι οι δείκτες απόδοσης, καθώς και η ταχύτητα ροής του αέρα. Όταν επιλέγετε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διάμετρο των ακροφυσίων και στο μέγεθος της σακούλας.

Μέχρι σήμερα, η επιλογή των μηχανών εξαγωγής τσιπ είναι αρκετά μεγάλη. Λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό της εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε μια κατάλληλη μονάδα: τόσο για οικιακή χρήση όσο και για μια ισχυρή βιομηχανική συσκευή.

Οι αντλίες τεμαχισμού μπορούν να καθαρίσουν τον αέρα από διάφορα είδη μάζας σκόνης που δεν είναι επιρρεπή σε συγκόλληση.

Κυκλώνες για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη

Οι ιδιοκτήτες μικρών εργαστηρίων και μόνο οι εγχώριοι τεχνίτες συχνά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του καθαρισμού του αέρα μετά από έντονες εργασίες επεξεργασίας ξύλου, λείανση μεταλλικών επιφανειών κλπ. Ο συνηθισμένος αερισμός του δωματίου εδώ δεν βοηθά, θα πρέπει να τοποθετήσετε εξειδικευμένο εξοπλισμό. Με γνωστές δεξιότητες, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Κυκλώνα για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη

Σκοπός και χαρακτηριστικά των κυκλώνων

Ο κυκλώνας είναι μια εξειδικευμένη μονάδα καθαρισμού του αέρα (παρόλο που παρόμοιες μονάδες χρησιμοποιούνται επίσης ως απορροφητήρες τσιπ, πριονίδι και άλλα μέσα για τη διάθεση των αποβλήτων).

Καθώς ο καθαριστής αέρα κυκλώνα βιομηχανικού σχεδιασμού θα πρέπει να παρέχει αναρρόφηση και απόδοση στην αφαίρεση σκόνης όχι χαμηλότερη από 85... 90%, με θραύσματα αναρρόφηση σκόνης με μεγέθη όχι μικρότερη από 10... 12 microns. Είναι εξοπλισμένα με διαφορετικό σχεδιασμό φίλτρων. Οι πιο αποτελεσματικοί είναι οι ηλεκτροστατικοί κατακρημνιστές, οι οποίοι ταυτόχρονα φορτίζουν το στατικό ηλεκτρισμό από σωματίδια σκόνης.

Η αρχή του κυκλώνα έχει ως εξής. Σε ulitkoobraznoe εισόδου του κυκλώνα σε μία υψηλή ταχύτητα (μέχρι και 20 m / s) εισέρχεται ο αέρας, τα οποία ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται συνήθως. Ο αέρας που περιέχει σωματίδια σκόνης είναι στριμμένος και στη συνέχεια εισέρχεται στην κωνική κοιλότητα της συσκευής. Χαρακτηριστικά της γεωμετρικής δομής του κυκλώνα προκαλούν σταδιακή αύξηση της ταχύτητας της ροής αέρα που περιέχει σκόνη και άλλα απόβλητα. Κατά τη διαδικασία, γίνεται αυτοδιαχωρισμός των βαρύτερων σωματιδίων σκόνης από ελαφρύτερα σωματίδια. Η πρώτη αποτίθενται στον πυθμένα, και το δεύτερο κινείται μέσα στον κωνικό χώρο, πέφτουν μέσα στον συλλέκτη σκόνης, όπου είναι ήδη εύκολα να αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας ένα κάδο ή το σφραγισμένο δοχείο. Ο καθαρισμένος αέρας μέσω του σωλήνα αφαιρείται στην ατμόσφαιρα.

Ο αριθμός των κυκλώνων, ανάλογα με τις απαιτήσεις για την ποιότητα της εκχύλισης σκόνης, μπορεί να γίνει διαφορετικός: υπάρχουν ομάδες τριών, τεσσάρων και οκτώ μόνο κυκλώνων.

Οι λειτουργικές απαιτήσεις για τους κυκλώνες περιλαμβάνουν τις ακόλουθες παραμέτρους:

  1. επιτρεπόμενη διασπορά των σωματιδίων που εισέρχονται στον κυκλώνα, μm.
  2. η αποτελεσματικότητα της μεθόδου, η οποία εκφράζεται στην περιοριστική συγκέντρωση βάρους των σωματιδίων μετά την απομάκρυνση της σκόνης, σε g / mm3.
  3. την παραγωγικότητα του κυκλώνα σε m 3 / h.
  4. η οριακή θερμοκρασία του αέρα ή του αερίου που εισέρχεται στο κέρας του κυκλώνα (πιο χαρακτηριστικό των συστημάτων καθαρισμού αερίων από την εκχύλιση σκόνης) - συνήθως μέχρι 400... 600 ° C.
  5. εσωτερική διάμετρος του κυκλώνα, mm.

Εκτός από τις καθαρά δομικές απαιτήσεις, υπάρχουν επίσης προϋποθέσεις για την ποιοτική εγκατάσταση των συσκευών καθαρισμού του αέρα. Για παράδειγμα, όταν ξεπεραστούν τα κενά στις συνδέσεις των αεραγωγών, συχνά αναρροφάται ο αέρας, στον οποίο ο διαχωρισμός της σκόνης από τον αέρα πέφτει απότομα. Η επιτρεπόμενη ποσότητα αναρρόφησης δεν πρέπει να υπερβαίνει το 6... 8%.

Οι κυκλώνες εκτελούν όχι μόνο την απομάκρυνση της σκόνης από τον αέρα του περιβάλλοντος, αλλά μπορούν επίσης να εξασφαλίσουν την παροχή καθαρού αέρα στο δωμάτιο.

Η κατασκευή ενός κυκλώνα οικιακής χρήσης

Δεν υπάρχουν καθολικοί κυκλώνες για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών καθαρισμού. Για παράδειγμα, ένας φυσητήρας τσιπ πρέπει να έχει αυξημένη αντοχή στα τοιχώματα του σωλήνα, πράγμα που θα αποτρέψει την πρόωρη φθορά. Όσον αφορά τον κυκλώνα συλλογής και αφαίρεσης πριονιδίων, είναι σημαντικό να προβλεφθούν ελάχιστες απώλειες στους αγωγούς αναρρόφησης. Παροχή κυκλώνα για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη τσιμέντου που προκύπτει σε κατασκευαστικά έργα, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό των φίλτρων.

Η αρχή της λειτουργίας ενός συλλέκτη σκόνης κυκλώνα

Στις καθημερινές συνθήκες, οι κυκλώνες που καθαρίζουν τον αέρα από τη χονδρόκοκκη σκόνη θεωρούνται οι πιο καθολικές. Με την αλλαγή του σχεδιασμού των φίλτρων, τέτοιες συσκευές μπορεί να γίνει για σκοπούς αναρρόφηση σκόνης όπως φυσητήρες τσιπ για τον καθαρισμό του αέρα από το πριονίδι ξύλου στο στούντιο (π.χ., για μια δραστική πριονιστήριο).

Τα συστατικά ενός τέτοιου συνόλου είναι:

  • σώμα - περιλαμβάνει τα κωνικά και κυλινδρικά μέρη, με την κυρίαρχη επίδραση στην ποιότητα της διαδικασίας αποδίδεται από το σχήμα του κωνικού τμήματος.
  • ένας σωλήνας διακλάδωσης - ένας ή περισσότεροι, όπου εισέρχεται η μολυσμένη από τον αέρα πηγή.
  • Σωλήνας εξάτμισης που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί αέρα χωρίς σκόνη.
  • το φίλτρο εισόδου (ή το σύστημά του) ως φυσητήρα τσιπ?
  • λήψη κάδου?
  • κινητήρα ηλεκτροκινητήρα?
  • ανεμιστήρα.

Η συσκευή συλλέκτη σκόνης κυκλώνα

Όλες οι αναφερόμενες λεπτομέρειες / κόμβοι μπορούν να αγοραστούν ή να κατασκευαστούν από τους ίδιους.

Το αποτέλεσμα της λειτουργίας του κυκλώνα

Επιλογή κινητήρα

Δεδομένου ότι ο σπιτικό κυκλώνας είναι εγκατεστημένος στο εργαστήριο, η κύρια παράμετρος του κινητήρα είναι η ισχύς του και ο αριθμός των στροφών του ρότορα. Με την παρουσία ανεμιστήρα, η ισχύς του κινητήρα δεν έχει σημασία, αφού τα σωματίδια σκόνης παραμένουν στη μηχανή εργασίας, το πριονιστήριο και ούτω καθεξής. δεν θα πέσει. Παρ 'όλα αυτά, η δύναμη και η διάμετρος του κοχλίων του κυκλώνα πρέπει να αλληλοσυνδέονται. Με τη διάμετρο του κοχλιακού τροχού μέχρι 300... 350 mm, μια μηχανή με υψηλή περιστροφή (απαραιτήτως!) Μέχρι 1,5 kW είναι αρκετά κατάλληλη. Με μικρότερες διαμέτρους, η ισχύς μπορεί να είναι χαμηλότερη, αλλά η απόδοση καθαρισμού θα μειωθεί επίσης. Επομένως, εάν υπάρχει ένα μηχάνημα στο εργαστήριο, ένας κινητήρας λαμβάνεται από 1 kW.

Η ισχύς του ηλεκτρικού κινητήρα αυξάνεται σημαντικά εάν σχεδιάζεται να εξοπλιστείτε με μια αυτό-κατασκευασμένη συσκευή εκτός των εγκαταστάσεων. Θα προστεθεί ελεύθερος χώρος, αλλά η αποτελεσματικότητα του καθαρισμού θα μειωθεί, κυρίως λόγω των απωλειών στους αγωγούς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην ψυχρή εποχή, αυτός ο αυτοκυκλικός κυκλώνας θα "τραβήξει" πραγματικά τη θερμότητα από το εργαστήριο.

Μια επιτυχημένη επιλογή είναι να αναγνωριστεί η αγορά ενός ηλεκτρικού κινητήρα πλήρους με ένα σαλιγκάρι που λαμβάνει, ο αριθμός των οποίων καθορίζει τις καταναλωτικές δυνατότητες ενός σπιτιού συστήματος καθαρισμού του αέρα. Οι πιο συνηθισμένες παράμετροι για οικιακή χρήση είναι οι παράμετροι των σαλιγκαριών και οι συνιστώμενοι κινητήρες σε αυτές δίδονται στον πίνακα:

Τα συστήματα είναι εφοδιασμένα με ελαστικούς αποσβεστήρες κραδασμών. Είναι σε θέση να δημιουργήσουν πίεση εργασίας από 0,8 kPa και άνω.

Επιλέγοντας (ή κατασκευάζοντας με τα χέρια τους) ένα σαλιγκάρι, προτιμάται το ακτινικό σχήμα εισαγωγής αέρα αντί για εφαπτομενικό.

Στην τελευταία περίπτωση, οι μη παραγωγικές απώλειες αυξάνονται για ένα αυτο-κατασκευασμένο σαλιγκάρι, και η αδράνεια της μεθόδου επιλογής σωματιδίων για την παραλλαγή τσιπ-εκτοξευτή θα είναι πολύ χαμηλή.

Κατά την επιλογή ενός κινητήρα, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ταχύτητα μετακίνησης του αέρα στη συσκευή δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 2,5... 3 m / s. Εάν η κακή αντικείμενα καθαρισμού όπως σπιτικά κυκλώνα Chip (κάδο του φίλτρου) γρήγορα φραγμένο με τσιπ, πριονίδι και άλλα μικρά απορρίμματα.

Παραγωγή στοιχείων κυκλώνα

Σε εξειδικευμένα φόρουμ στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε σχέδια όλων των στοιχείων της μονάδας που είναι διαθέσιμα για να τα κάνετε εσείς οι ίδιοι. Από τα αυτοσχέδια ταμεία, συχνά επανασχεδιάζουν οικιακές (και, καλύτερα, βιομηχανικές) ηλεκτρικές σκούπες. Επιπλέον χρειάζεστε:

  • ένα σύνολο σωλήνων από διαφανές κυματοειδές υλικό (αυτό θα διευκολύνει τον οπτικό έλεγχο των σωματιδίων σκόνης που είναι παγιδευμένα στο εσωτερικό του). Για τους φυσητήρες τσιπ, οι ελαστικοί σωλήνες είναι πιο πρακτικοί.
  • ηχομονωτικό κιβώτιο που θα εκτελεί δύο λειτουργίες - θα προσφέρει μείωση του θορύβου στο συνεργείο και πρόσθετη προστασία για όλα τα μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία που υπάρχουν από ηλεκτροστατική σκόνη που συσσωρεύεται από τη σκόνη. Για το σκοπό αυτό, το κουτί μπορεί να κατασκευαστεί με τα χέρια σας από κόντρα πλακέ, και από μέσα, μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε τύπο ηχομόνωσης.
  • αγωγοί αέρα για καθαρό αέρα: συλλέγονται με το χέρι από ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου και συνδέονται μεταξύ τους με πτυχές.
  • δοχείο για τη συλλογή απορριμμάτων - μπορεί να κατασκευάζεται από συμβατικά ικανότητα κατασκευής κάδου 20 λίτρων, το οποίο σφραγίζεται μέσω gofrorukava με σπιτικό σώμα κυκλώνα?
  • φίλτρο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο από φορτηγά), το οποίο είναι εγκατεστημένο στο ακροφύσιο εξόδου.

Μετατροπή χέρια για τις ανάγκες του check κενού συλλογής σκόνης: πρώτον, στο ρελαντί, η κανονική διέλευση του αέρα μέσω του συστήματος, και στη συνέχεια συνδέοντας το σκούπα στη μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία.