Πώς να επιλέξετε μια κουκούλα στην κουζίνα 50 cm: συμβουλές από επαγγελματίες

Εξόρυξη στην κουζίνα 50 cm - πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή σε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων; Ποια είναι τα κριτήρια για την προτίμηση, τι να αναζητήσετε και τι πρέπει να σκεφτείτε, πρώτα απ 'όλα, όταν επιλέγετε μια κουκούλα στην κουζίνα;

Είναι σαφές ότι ένα άτομο που αντιμετωπίζει σπάνια τέτοια προβλήματα - είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι πρέπει πραγματικά να επιλέξει. Η εμπιστοσύνη στον «επαγγελματισμό» του διαχειριστή του συμβούλου είναι εξωπραγματική, διότι η αποστολή του είναι να πουλήσει τα αγαθά. Ως εκ τούτου, με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι η διαδικασία επιλογής είναι απίστευτα πολύπλοκη. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ απλό και πρακτικά μειώνει τον καθορισμό της βέλτιστης απόδοσης, της λειτουργικότητας, του αποδεκτού σχεδιασμού και του τύπου εγκατάστασης.

Βέλτιστη απόδοση

Συχνά, πολλοί κατασκευαστές αναφέρουν αρχικά την περιοχή των χώρων (λιγότερο συχνά τον όγκο) για τις οποίες έχει σχεδιαστεί αυτό το μοντέλο. Για τον δείκτη περιοχής για το τυπικό ύψος σχεδίασης των οροφών, υιοθετείται συμβατικά μια τιμή δυόμισι μέτρων, η οποία καθιστά εύκολη τη μετατροπή στις απαιτούμενες μονάδες όγκου. Τα πολύ αδύναμα μοντέλα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν επαρκώς με τα καθήκοντα της ανταλλαγής και της εκτροπής του αέρα. Οι ισχυρότερες κουκούλες για την κουζίνα - δεν δικαιολογούνται από οικονομική σκοπιμότητα. Πώς να καθορίσετε τις απαραίτητες και επαρκείς παραμέτρους που θα ταιριάζουν καλύτερα στις ατομικές σας συνθήκες και κριτήρια;

Απαιτείται σε κάθε περίπτωση, η απόδοση για την κουζίνα σας μπορεί να υπολογιστεί ανεξάρτητα. Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε:

 • Προσδιορίζεται ο όγκος του αέρα στο δωμάτιο (περιοχή πολλαπλασιάζεται με το ύψος), για παράδειγμα - 12 m 2 × 2,5 m = 30 m 3, και στη συνέχεια αφαιρούμε τον όγκο που καταλαμβάνεται από έπιπλα, είδη κουζίνας, για παράδειγμα 6 m 3. Περίπου 24 κύβοι λαμβάνονται.
 • Εξετάστε: ρυθμός εξαερισμού (σύμφωνα με τα υπάρχοντα υγειονομικά πρότυπα ένα μέτρο της 10-12 κύκλων ανά ώρα, όπου τουλάχιστον 75 m 3 / ώρα για τα ηλεκτρικά και 90 m 3 / h για το φυσικό αέριο), και η μονάδα παροχής ισχύος της τάξης του 25-30% ( συντελεστής 1,3).
 • Ως αποτέλεσμα, λαμβάνουμε την τιμή: 24 × 12 × 1,3 = όχι λιγότερο από 375 m 3 ανά ώρα. Μην ξεχνάτε τις πιθανές απώλειες στον αγωγό που οδηγούν στην είσοδο στον άξονα εξαερισμού. Κάθε απόκλιση της ροής υπό γωνία μειώνει την αποτελεσματικότητά της κατά περίπου 10%. Εάν υπάρχουν τέτοιες στροφές, τις προσθέτουμε στον υπολογισμό. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν δύο από αυτά, λαμβάνουμε υπόψη ένα επιπλέον 20%. Σύνολο ως αποτέλεσμα των 375 + 75 = 450 m 3 / h. Δεν έχει νόημα πια, κάτω δεν είναι αποτελεσματικό.

Παράμετροι λειτουργίας

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, τον οποίο πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή - είναι αυτό κατανάλωση ενέργειας. Και πιο συγκεκριμένα - η ενεργειακή απόδοση ή ο λόγος ισχύος και απόδοσης. Δεν είναι μυστικό ότι για την εκτροπή του ίδιου όγκου αέρα, τα μοντέλα διαφόρων κατασκευαστών δαπανούν διαφορετική ποσότητα ενέργειας. Ως εκ τούτου, η απόδοσή τους είναι σημαντικά διαφορετική. Για παράδειγμα, και τα δύο μοντέλα παραγωγής Elikor Epsilon Vreznoj Μπλοκ 50 και 60 καταναλώνουν ενέργεια εξίσου 225W, ενώ η πρώτη είναι σε θέση να ξεπεράσει το μέγιστο των 430 m 3 / h και το δεύτερο είναι 700, σε σχέση με την ίδια αξία. Αυτό το είδος διασποράς στις παραμέτρους επιδόσεων οφείλεται κυρίως στις διαφορές στα χρησιμοποιούμενα σχεδιαστικά διαλύματα, στους ηλεκτρικούς κινητήρες και στις μεθόδους συλλήψεως και δημιουργίας ροής, οι οποίες μαζί επηρεάζουν την ενεργειακή απόδοση.

Λειτουργίες λειτουργίας, οι δύο είναι η εξαγωγή αέρα και η ανακυκλοφορία. Στην πρώτη περίπτωση, ένας αγωγός αέρα συνδέεται με την κουκούλα, η οποία αγοράζεται και τοποθετείται ξεχωριστά, και κάθε στροφή περιλαμβάνει επιπλέον το 10% των απωλειών. Μια κουκούλα με λειτουργία ανακύκλωσης σας επιτρέπει να καθαρίζετε τον αέρα απευθείας μέσα στο δωμάτιο, χωρίς να το αφαιρέσετε προς τα έξω. Ο αγωγός αέρα σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται και δεν εμπλέκεται, πράγμα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην κρύα περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα και με μικρά φορτία στην κουκούλα. Η αφαίρεση μεγάλων όγκων ζεστού αέρα απαιτεί επιπλέον κόστος για τη θέρμανση του κρύου, που προέρχεται από το δρόμο. Για αυτό, χρησιμοποιείται ένα ειδικό σύστημα φίλτρου. Αλλά ένα τέτοιο πλεονέκτημα απαιτεί τη δική του πληρωμή - θα πρέπει να καθαρίζονται περιοδικά, και μετά την ανάπτυξη του πόρου, την αλλαγή (ιδιαίτερα του άνθρακα με ενεργές απορροφητικές ιδιότητες).

Μέγιστο επίπεδο θορύβου - δυστυχώς οι ειδικοί δεν έχουν εφεύρει ακόμη αθόρυβα ή απολύτως σιωπηρά αποσπάσματα. Όσο χαμηλότερη είναι η αξία του, τόσο πιο άνετα αισθάνεστε. Ο σταθερός θόρυβος, ακόμη και ασήμαντος, εμποδίζει και ερεθίζει. Σε κάθε περίπτωση, ο θόρυβος της συσκευής, ο οποίος υπερβαίνει το όριο των 70 dB, σίγουρα δεν αξίζει να αγοράσετε.

Ασφάλεια συνεργασίας με διάφορα θερμαντήρες αερίου εφοδιασμένο με ένα ανοικτό θάλαμο καύσης: Flow (στήλη) και χωρητική (λέβητες) - είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι συχνά παραβλέπεται. Ο κίνδυνος είναι ότι η ταυτόχρονη λειτουργία του απορροφητήρα με το εν λόγω εξοπλισμό, ειδικά με το τερματικό αγωγό σε ένα ορυχείο, ικανή να προκαλέσει το σχηματισμό των καυσαερίων ανάστροφη ώση και διείσδυση του μονοξειδίου του άνθρακα (CO), πίσω στο δωμάτιο. Οι απαιτήσεις και οι παράμετροι αυτές πρέπει να δηλώνονται χωρίς καθυστέρηση από τον κατασκευαστή στο διαβατήριο προϊόντων, αλλά, δυστυχώς, πολύ συχνά υπάρχουν σε αυτό σε μάλλον θορυβώδη μορφή, έτσι ώστε να μην τρομάζουν.

Τεχνικές προδιαγραφές

Με μορφή σχεδιασμού Οι κουκούλες για την κουζίνα παρουσιάζονται με τον ακόλουθο σχεδιασμό: θόλος, σε σχήμα Τ, με γυαλί, αρθρωτό, πλήρως συντονισμένο, γείσο και χώρα (country style). Το χρωματικό σχέδιο είναι αρκετά εκτεταμένο και ποικίλο και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε με επιτυχία στο εσωτερικό.

Τα πιο δημοφιλή χρώματα:

 • Κλασικά - λευκό, μπεζ, ελεφαντόδοντο, κόκκινο, καφέ και μαύρο.
 • techno στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, ασήμι, χρώμιο, γραφίτη, χαλκό, χαλκό και χρυσό.
 • Άλλα χρώματα - κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, μπλε και πράσινο είναι πιο συγκεκριμένα και λιγότερο απαιτητικά.

Ανά τύπο εγκατάστασης και μεθόδους στερέωσης:

 • (συνήθως επίπεδη μοντέλα) - εγκαθίστανται κάτω από έναν πίνακα τοίχου ή ένα ράφι πάνω από την πλάκα.
 • ενσωματωμένο - το πιο συμπαγές, ισχυρό και λιγότερο ορατό. Τοποθετείται απευθείας σε ένα ντουλάπι τοίχου ή διακοσμητικό θόλο τζάκι, ή στο τραπέζι εργασίας δίπλα στην εστία. Εξοπλισμένο με σταθερό ή συρόμενο πλαίσιο βάσης. Το πρώτο - αυξάνει σημαντικά την περιοχή εισαγωγής αέρα και διευκολύνει τη διαχείριση.
 • Τοίχος - με στερέωση στον τοίχο.
 • Γωνιακό - σχεδιασμένο αρχικά για λειτουργία στη γωνιακή ζώνη.
 • νησί - συνδέονται με την οροφή στην περιοχή του νησιού (όταν η σόμπα και η επιφάνεια μαγειρέματος βρίσκονται στο νησί και έχουν προσέγγιση από όλες τις κατευθύνσεις).

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ της κουκούλας και της ηλεκτρικής εστίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 70 cm, και η σόμπα αερίου - 80 cm.

Πλάτος και βάθος της ζώνης κάλυψης - σε βήματα 5 εκατοστών ο χάρακας των μεγεθών αντιπροσωπεύεται στην περιοχή από πλάτος 50 cm έως 120 cm (έως 180 cm). Στην ιδανική περίπτωση, κατά την επιλογή, αυτοί οι δείκτες πρέπει να συμπίπτουν ή να αλληλεπικαλύπτονται με τις διαστάσεις της επιφάνειας της εστίας.

Τι είδους εξάρτημα ελέγχου εξάτμισης για να επιλέξετε - μηχανική (push-κουμπί ή ρυθμιστικό) ή ηλεκτρονικό (αφή). Η πρώτη επιλογή είναι η απλούστερη και φθηνότερη, αλλά ο "μηχανικός" είναι πολύ επιρρεπής σε μόλυνση και κολλήσει με το χρόνο. Το δεύτερο - πιο κομψό και μοντέρνο. Και η παρουσία LCD και μικροεπεξεργαστή επιτρέπει ως πρόσθετες επιλογές για την εφαρμογή:

 • αυτόματο έλεγχο των τρόπων λειτουργίας, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση με τη χρήση χρονιστών και αισθητήρων που ανταποκρίνονται στη θερμοκρασία της εστίας και της υγρασίας,
 • τον έλεγχο και την ένδειξη της μόλυνσης των φίλτρων ·
 • Τηλεχειριστήριο με τηλεχειριστήριο.

Φίλτρα - ίσως, ένα από τα κύρια στοιχεία, που επηρεάζουν την απόδοση ολόκληρης της μονάδας. Χρησιμοποιούνται δύο τύποι: βασικός χονδρικός καθαρισμός χωρίς λίπος και αντικαταστάσιμος άνθρακας για εκ νέου ανάκτηση. (Δείτε επίσης: Πώς να καθαρίσετε την κουκούλα από το λίπος στην κουζίνα)

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι εάν η κουκούλα της κουζίνας σχεδιάζεται να βγει έξω ή μέσα στο σύστημα εξαερισμού βαλβίδα αντεπιστροφής, Αποτρέπει την είσοδο του εξωτερικού αέρα όταν είναι απενεργοποιημένη.

 • γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι είναι αναμφισβήτητα η πιο ακριβή και κομψή λύση, αλλά ταυτόχρονα είναι η πιο πρακτική και ανθεκτική, απαιτώντας ελάχιστη προσπάθεια καθαρισμού των επιφανειών εργασίας.
 • σμάλτο ή επίστρωση σε σκόνη - προσιτός προϋπολογισμός και, αρκετά πρακτική επιλογή, αλλά λιγότερο ανθεκτική?
 • σκουρόχρωμο γυαλί - αναμφίβολα, όμορφο και αισθητικό από μόνο του, αλλά απαιτεί προσεκτική φροντίδα και απουσία τσιπ, λεκέδων, γρατζουνιών και λεκέδων.

Εκχύλισμα κουζίνας 50 εκ.: Επιλογή πελάτη

Κουκούλες κουζίνας με πλάτος 50 cm - ανάλυση αγοράς το 2016, με βάση τα στατιστικά στοιχεία της πραγματικής ζήτησης και τις προτιμήσεις των καταναλωτών των πολλών χρηστών στο Διαδίκτυο δείχνει ότι από την ποικιλία των εμπορικών σημάτων στην αγορά, η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους Ρώσους καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της, όπως γνωστές μάρκες όπως (μερίδιο των πωλήσεων στην αγορά, ως ποσοστό):

 • 36% - Elikor (Ομάδα "Elikor", Kaluga,) ·
 • 9% - Κρόνα (KRONAsteel, LLC "CaventDom", συνέλευση Τουρκίας / Κίνας) ·

Πίσω από αυτούς, ίσο με το 8%, ακολουθήστε:

 • Hansa (Γερμανική AMICA WRONKI S.A., με φυτά στην Πολωνία,).
 • Cata (Ισπανία, Torreyo).

Περίπου ίσες θέσεις, με μερίδιο 3-4%, είναι:

 • Gorenje (Σλοβενία, Velenje,) ·
 • JETAIR (Elica Italy).
 • Lex (Ρωσία).
 • Akpo (Πολωνία, Isobelin,).
 • Maunfeld (Ηνωμένο Βασίλειο, Middlesbrough,).
 • Gefest (JV OJSC Brestgazoapparat, Brest, Λευκορωσία) ·

17% - άλλοι παραγωγοί.

Είναι ωραίο να συνειδητοποιήσουμε ότι σχεδόν το ήμισυ της ζήτησης στην αγορά (49%) καλύπτει πλήρως τις εγχώριες μάρκες.

Κορυφαίες βαθμολογίες

Οι οδηγοί πωλήσεων μεταξύ των κουζινών κουζίνας με πλάτος 50 cm, από τα τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους, είναι τα ακόλουθα μοντέλα (χωρητικότητα, W / χωρητικότητα, m 3 / ώρα / επίπεδο θορύβου, dB / εύρος τιμών, ρούβλια):

 • Elikor:

- Epsilon 50 (225/430/54 / 4120-7380) - τοίχος, θόλος.

- Αμέθυστος 50 (225/430/55 / ​​7549-10450) - τοίχος, με γυαλί.

- Vreznoj Blok 60 (225/700/56 / 5710-8340) - ενσωματωμένη, εγκατάσταση σε αναρτημένο ντουλάπι.

 • Κρόνα:

- Kamilla 500 (* / 390/53 / 5390-8645) - με συρόμενο πάνελ.

- Bella 500 (* / 390/55 / ​​5829-7982) - ο θόλος ·

- Kelly 2M 500 (240/550/42 / από 6882) - τοίχο, γείσο.

- Τζέσικα Λεπτό 500 Πιέστε Κουμπί (100/350/36 / από 3740) - γείσο, ενσωματωμένο στο κρεμαστό ντουλάπι.

 • Hansa OSC511 (135/335/45 / 2500-4270) - γείσο, ενσωματωμένο στο κρεμαστό ντουλάπι.
 • Cata:

- Podium 500 (140/600/61 / 13440-17429) - αρθρωτά (υπό γωνία).

- TF 5250 (* / 520/46 / 5460-9328) - ενσωματωμένο, με συρόμενο πάνελ.

- V 500 (* / 620/53 / 6390-7820) - ο τοίχος, ο θόλος.

Οι πιο δημοφιλείς λύσεις

Μεταξύ άλλων κριτηρίων, τα οποία δίνουν προσοχή, καθοδηγούνται και δίνουν την προτίμησή τους κατά την επιλογή μιας κουκούλας για μια κουζίνα των 50 cm, οι προτεραιότητες είναι οι εξής:

 • από το είδος της προσάρτησης - είναι τοίχος (64%), και ενσωματωμένο στο γραφείο (34%), νησί και άλλα λιγότερο από 2%?
 • στην κουζίνα (m 2) - έως 10 (17%), 11-15 (31%), 16-20 (36%), από 21 και άνω (16%).
 • στην παραγωγικότητα (m 3 / ώρα) - 300-500 (40%), 500-700 (37%), μέχρι 900 (10%) και υψηλότερη (6%).
 • Σχεδιασμός και Design - αρθρωτά, συρόμενες και θόλου (19% το καθένα) Ζελατίνα (15%), τη χώρα (12%), εντελώς σε εσοχή (7%) με το γυαλί (6%), σχήμα Τ (5% ) ·
 • σε διαστάσεις (πλάτος, cm) - 50 (25%), 60 (62%) και 90 (9%).
 • φωτισμός - λαμπτήρες αλογόνου και LED (57%), φωταύγειας (32%).

Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, οι ειδικοί συστήνουν μια ισορροπημένη και θεωρούνται προσέγγιση στη διαδικασία της επιλογής των κουκούλες κουζίνα, καθοδηγείται από σκέψεις της αναγκαιότητας και επάρκεια. Το πιο ακριβό - δεν σημαίνει πάντα το καλύτερο!

Κουκούλες για κουζίνα με πλάτος 50 cm

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / h: 390

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 490

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: αιωρούμενο Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 350

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 700

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 650

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 400

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: αιωρούμενο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / h: 290

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 650

Κουκούλες πλάτους 50 cm

Κουκούλες πλάτους 50 cm

Μια κουκούλα 50 εκατοστά πλάτος είναι το "χρυσό μέσο" στην περιοχή μοντέλο κουκούλες. Είναι από τα πιο δημοφιλή και διαθέτουν επαρκή λειτουργικότητα.

Οι κουκούλες θόλου με πλάτος 50 εκατοστών συνδέονται με τον σωλήνα εξαερισμού και αφαιρούν τον βρώμικο αέρα από την κουζίνα. Οι κουκούλες των τρούλων πλάτους 50 cm απορροφούν πλήρως τον βρώμικο αέρα και η κουζίνα είναι πάντα φρέσκια και δεν υπάρχουν κακές μυρωδιές.

Στις θολωτές κουκούλες με πλάτος 50 εκατοστά τοποθετούνται δύο φίλτρα - απορροφούν άνθρακα και γράσο. Το φίλτρο κάρβουνου καθαρίζει τον ακάθαρτο αέρα από τις κακές μυρωδιές και ο αέρας παραμένει καθαρός, ακόμα κι αν έχετε καεί κάτι. Ένα φίλτρο απορρόφησης λίπους εμποδίζει την εξάπλωση λιπαρών ατμών μέσω του δωματίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε λιγότερα καθαριστικά.

Στις σύγχρονες κουκούλες με πλάτος 50 εκατοστών υπάρχουν όλες οι απαραίτητες χρήσιμες λειτουργίες. Για παράδειγμα, οι βολβοί στον πίνακα σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε τα τρόφιμα, ακόμη και αν η κύρια λυχνία είναι απενεργοποιημένη. Τέτοιες χρήσιμες λειτουργίες όπως το χρονοδιακόπτη ή μια καθυστερημένη εκκίνηση θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε τον χρόνο εργασίας του καλύμματος.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα TechnoStudio μπορείτε να αγοράσετε κουκούλες πλάτους 50 εκατοστών από τον κατάλογο σε ελκυστική τιμή. Το χαμηλό κόστος του προϊόντος οφείλεται στη φροντίδα των πελατών. Και επίσης, αν ζείτε στη Μόσχα ή την περιοχή της Μόσχας, τότε για σας υπάρχει μια βολική παράδοση απευθείας στο σπίτι. Με το ηλεκτρονικό κατάστημα TechnoStudy είναι εύκολο να εξοικονομήσετε όχι μόνο χρήματα, αλλά και χρόνο, αρκεί να παραγγείλετε μόνο και τα αγαθά σύντομα θα φτάσουν στο σπίτι σας.

Κουκούλες κουζίνας 50 cm: εσοχή και αναστολή

Οι υπεραγορές των οικιακών συσκευών αφθονούν με μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Άπειροι αγοραστή τέτοια ποικιλομορφία θα μπορούσε να βυθίσει σε ένα ελαφρύ σοκ, γιατί ακόμα και οι άνθρωποι που είναι περισσότερο ή λιγότερο κατανοητή στα εκχυλίσματα, είναι δύσκολο να δοθεί προτεραιότητα σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Οι κουκούλες κουζίνας των 50 cm, παρά την αυστηρή τυποποίηση σε μέγεθος, δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ποια κριτήρια πρέπει να πληρούνται από έναν συμπαγή και απαραίτητο βοηθό; Τι πρέπει να εξετάσω κατά την επιλογή ενός συγκεκριμένου μοντέλου; - Παρά την φαινομενική πολυπλοκότητα, η απάντηση είναι απλή, όπως όλοι οι έξυπνοι. Από την διαθέσιμη ποικιλία, οι καλύτερες είναι οι κουκούλες κουζίνας που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

 • (εξαρτάται από την ικανότητα) ·
 • λειτουργικό.
 • σχεδιασμό, κατάλληλο για το ύφος του εσωτερικού χώρου.
 • εύκολη εγκατάσταση.
 • επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία (κατά κανόνα, τα φθηνά μοντέλα κάνουν πολύ θόρυβο)?
 • ποιότητα του υλικού της συσκευής ·
 • παρουσία φίλτρων υψηλής απόδοσης στο σύστημα.

Ας εξετάσουμε τα αναφερόμενα στοιχεία με περισσότερες λεπτομέρειες.

Κριτήρια επιλογής

Απόλυτα όλες οι κουκούλες στην κουζίνα πωλούνται με ένα τεχνικό διαβατήριο και εγχειρίδιο οδηγιών, το οποίο υποδεικνύει την περιοχή στην οποία μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά η συσκευή. Εάν αγοράσετε ένα αδύναμο μοντέλο, τότε το πρόβλημα της ανταλλαγής αέρα δεν θα πάει πουθενά. Η απόκτηση μιας υπερβολικά ισχυρής μονάδας υπόσχεται υπερβολική δαπάνη ηλεκτρικής ενέργειας και η σκοπιμότητα αγοράς από την άποψη της χρηματοδότησης θα είναι αμφισβητήσιμη.

Ποιες παράμετροι πρέπει να χωρέσουν στο ντουλάπι ή στο αναρτημένο κάλυμμα; ας το καταλάβουμε.

Η δύναμη της οικιακής συσκευής

Το καθήκον που έχει πρωταρχική σημασία είναι να προσδιοριστεί η ισχύς της συσκευής. Οι υπολογισμοί είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν ανεξάρτητα, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά των χώρων.

 1. Στο πρώτο στάδιο, προσδιορίζεται ο όγκος οξυγόνου στο δωμάτιο. Εάν η κουζίνα σας είναι 14 m2 με ύψος οροφής 2,5 m, τότε ο όγκος θα είναι 14 m 2 × 2,5 m = 35 m 3. Η ποσότητα των επίπλων διαβάζεται. Ως αποτέλεσμα - όχι περισσότερο από 25 κυβικά μέτρα.
 2. Οι ενσωματωμένοι απορροφητήρες σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής θα πρέπει να παρέχουν ανταλλαγή αέρα σε επίπεδο 10 κύκλων ανά ώρα. Λαμβάνοντας υπόψη το αποθεματικό ισχύος της συσκευής στο 30% της ονομαστικής ισχύος της, έχουμε ένα συντελεστή 1,2-1,3.
 3. Η αξία, η οποία πρέπει να προσανατολιστεί, αποκτά κουκούλα στην κουζίνα 50 cm - 25 x 10 x 1,3 = 325 m3 / h. Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν την προσθήκη στην τελική τιμή του 20%, η οποία θα εξισορροπήσει πιθανές απώλειες στο κανάλι του συστήματος, επειδή περισσότερες στροφές = περισσότερες απώλειες.

Συμβουλή! Όσον αφορά τις διαστάσεις, η κουκούλα θα πρέπει να αντιστοιχεί σε αέριο ή ηλεκτρική κουζίνα, στην εστία της.

Καθορισμένοι με ισχύ, αρχίζουν να επιλέγουν το προϊόν.

Ενσωματωμένα μοντέλα

Η ενσωματωμένη κουκούλα 50 cm είναι μια κλασική έκδοση των οικιακών συσκευών. Για αυτόν τον τύπο συσκευής χαρακτηρίζονται από μικρές διαστάσεις, βέλτιστη ισχύ και άφθονο χώρο για τοποθέτηση στο δωμάτιο. Το πλάτος του μοντέλου δεν υπερβαίνει τα 50 cm, χάρη στο οποίο μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς προβλήματα είτε στο περίβλημα είτε υπό γωνία πάνω από την πλάκα. Συνιστάται να αγοράσετε ένα σετ κουζίνας στο οποίο υπάρχει ένα ειδικό ντουλάπι για την εξαγωγή.

Εάν περιμένετε να συμπληρώσετε αρμονικά το εσωτερικό της σύγχρονης κουζίνας, η ενσωματωμένη κουκούλα σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το τηλεσκοπικό μοντέλο, το οποίο αιχμαλωτίζει τις οικοδέσποινες με εξαιρετική εμφάνιση, εξαιρετική λειτουργικότητα και χαμηλό επίπεδο θορύβου (όταν αγοράζουν όχι το φθηνότερο μοντέλο).

Ανασταλτικές λύσεις

Χαμηλή τιμή και εύκολη εγκατάσταση, γι 'αυτό το είδος μονάδας δεν είναι σε κακή ζήτηση.

Flat κουκούλες (ευθεία) - η καλύτερη επιλογή για την κουζίνα χωρίς αγωγό.

Οι κουκούλες θόλου στην κουζίνα των 50 cm είναι συχνά υψηλής απόδοσης, είναι ευκολότερο να εγκατασταθούν, σε αντίθεση με τα ενσωματωμένα μοντέλα.

 • με κλίση 50 cm - σύγχρονα όργανα, με συμπαγείς διαστάσεις, χαμηλό θόρυβο, τηλεχειρισμό, εύκολη εγκατάσταση και κομψή εμφάνιση.
 • τύπου νησιού - είναι τοποθετημένα στην οροφή. Βρίσκονται κυρίως στη μέση του δωματίου, πάνω από την επιφάνεια εργασίας. Πολύ ενδιαφέρουσα λύση, αλλά για μικρές κουζίνες αυτή η επιλογή δεν είναι κατάλληλη.

Λειτουργικές παράμετροι (λειτουργίες)

Πολλοί ιδιοκτήτες κάνουν το λάθος να επιλέξουν έναν συμπαγή βοηθό. Συνίσταται στο γεγονός ότι δεν λαμβάνουν υπόψη αναλογία μεταξύ χωρητικότητας και χωρητικότητας συσκευή. Διαθέσιμο κάποιος μπορεί εύκολα να βρει το μοντέλο που καταναλώνουν την ίδια ποσότητα ενέργειας αλλά διαφορετικών όγκων του αέρα προς επεξεργασία (μία μονάδα ξεπερνά έως 500 m3 / h, και η δεύτερη - 700). Με το ίδιο κόστος, η εξάπλωση μπορεί να είναι μεγάλη. Οι κυριότεροι λόγοι είναι οι διαφορές στις εποικοδομητικές λύσεις, οι ιδιαιτερότητες της δημιουργίας ροής αέρα, οι μέθοδοι φραγής.

Μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους - λειτουργία λειτουργίας. Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει με βάση την αρχή ανακύκλωσης οξυγόνου ή βρύσης. Η τελευταία επιλογή απαιτεί ξεχωριστό αγωγό. Όσον αφορά την ανακυκλοφορία, ο καθαρισμός του αέρα πραγματοποιείται σε εσωτερικούς χώρους χωρίς απομάκρυνση προς τα έξω. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για μικρά φορτία στη συσκευή.

Δώστε προσοχή! Οι κουκούλες θόλου για μια κουζίνα των 50 cm είναι σε θέση να χειριστούν έναν αρκετά μεγάλο όγκο αέρα, αλλά στην περίπτωση αυτή χρειάζονται ένα σύστημα για την εξαναγκασμένη απομάκρυνσή του.

Επίπεδο θορύβου - οι μηχανικοί δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να αναπτύξουν εντελώς αθόρυβες συσκευές. Αλλά σε αυτή την περίπτωση τα πάντα είναι απλά - τόσο μικρότερη είναι η ακουστική επίδραση της μονάδας, τόσο το καλύτερο. Οι αποσπώμενες κουκούλες δημιουργούν το λιγότερο θόρυβο, αλλά μπορεί επίσης να ερεθίσουν ένα άτομο με συνεχή έκθεση. Η τιμή κατωφλίου είναι 70 dB. Τα περισσότερα μοντέρνα μοντέλα στην ενεργή λειτουργία δημιουργούν ένα φως "buzz", ενώ η αντίστοιχη τιμή δεν υπερβαίνει τα 30-40 dB.

Ασφάλεια παράλληλη λειτουργία με άλλες συσκευές (θερμαντήρες, σόμπες αερίου, χωρητικοί λέβητες, στήλες (τύπος παροχής)). Για τον καλό εξαερισμό των χώρων είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση των οικιακών συσκευών στους αγωγούς. Αν συμπεριλάβετε μια εστία μαγειρέματος πλάτους 50 cm και ένα χωρητικό λέβητα, τότε θα εμφανιστεί ένα ρεύμα επιστροφής στην καπνοδόχο. Μονοξείδιο του άνθρακα για να επιστρέψετε στο δωμάτιο.

Τεχνικές προδιαγραφές

Η τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου εξαρτάται από τις λειτουργικές, μαζικές και άλλες παραμέτρους του:

 • το μέγεθος των οικιακών συσκευών. Η τιμή για ένα εκχύλισμα των 50 cm θα είναι πάντοτε χαμηλότερη από εκείνη ενός παρόμοιου μοντέλου κατά 60 ή 70 cm.
 • ο τύπος των φίλτρων που χρησιμοποιούνται στην εγκατάσταση (μοντέλα με διαλύματα άνθρακα είναι πιο ακριβά, αλλά πιο αποτελεσματικά ανακουφίζουν από τον χώρο του καπνού και του καπνού).
 • υλικό του σώματος.
 • θόρυβος που δημιουργείται κατά τη λειτουργία.
 • πρόσθετες παράμετροι - τα καλύτερα μοντέλα μπορούν να καυχηθούν ενσωματωμένο φωτισμό, πολλές ταχύτητες, μια λειτουργία ενεργοποίησης διαστήματος?
 • χαρακτηριστικά εγκατάστασης. (Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την εγκατάσταση διαφορετικών τύπων κουκούλες στο λεπτομερές άρθρο μας.)

Υλικό στέγασης

Υπάρχουν διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή οικιακών λύσεων:

 • χάλυβα - ακριβά και οπτικά όμορφα προϊόντα, που χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και πρακτικότητα. Απαιτείται ελάχιστη προσπάθεια και χρόνος για τον καθαρισμό.
 • γυαλί - φαίνεται υπέροχο, αλλά από την άποψη της φροντίδας αφήνει πολλά να είναι επιθυμητό. Σε μια τέτοια επιφάνεια, οι λεκέδες, οι γρατζουνιές και οι λεκέδες είναι πολύ εμφανείς.
 • πλαστικό με επικάλυψη σε σκόνη - σχεδόν κάθε δεύτερο προϋπολογισμό απόσπασμα στην κουζίνα των 50 cm γίνεται με βάση αυτό το υλικό. Αυτό δεν είναι πολύ ανθεκτικό αλλά πρακτικό.

Δώστε προσοχή! Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από τη μονάδα λειτουργίας των εγκατεστημένων φίλτρων, η παρουσία στο σύστημα της βαλβίδας αντι-επιστροφής, καταργεί τη δυνατότητα του αέρα που εισέρχεται από το εξωτερικό όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

Επιλογή του καταναλωτή

Εφιστούμε στην αντίληψή σας τα TOP-5 καλύτερα αδρανή με πλάτος 50 εκ. Η βαθμολογία καταρτίζεται με βάση τα στατιστικά στοιχεία της καταναλωτικής ζήτησης.

Cata V 500

Εγχώρια παραγωγή. Η παρουσία ενός συρόμενου πλαισίου συμβάλλει στην επέκταση της ζώνης απορρόφησης σωματιδίων και καπνών πάνω από την πλάκα. Κατάλληλο για δωμάτια όλων των μεγεθών. Για πρώτη φορά οι μηχανικοί χρησιμοποίησαν έναν ενημερωμένο στρόβιλο, ο οποίος είχε θετικό αντίκτυπο στην κατανάλωση ενέργειας και στον θόρυβο της συσκευής.

Η παραγωγικότητα είναι 550 m3 / h. Το κόστος κυμαίνεται από 3,8 έως 4,2 χιλιάδες ρούβλια. Μεταξύ των ελλείψεων, θα ήθελα να επισημάνω την απουσία του προτύπου φίλτρα άνθρακα, καθώς και ένα αξιοπρεπές θορύβου (51 dB), από τις οποίες οι μηχανικοί δεν μπορούσαν να ξεφορτωθεί.

ELIKOR ναβολίνη 50ρ-290-ρ3Ι

Ένα από τα πιο συμπαγή μοντέλα της αγοράς. Ιδανικό για μικρές κουζίνες. Η χωρητικότητα περιορίζεται στα 300 m3 / h, η οποία είναι αρκετή για τη μέση οικοδέσποινα. Η μονάδα μπορεί να λειτουργεί σε λειτουργία ανακύκλωσης ή ανάσυρσης.

Μειονεκτήματα - είναι προβληματική η εύρεση του κατάλληλου φίλτρου, δεν υπάρχει παγίδα λαδιού.

Krona Nika 1M 500 WH αισθητήρας

Krona Nika 1M 500 WH Sensor - επίπεδη εγκατάσταση, πλήρης, με πλήρη οθόνη αφής, που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργικότητα και τον τρόπο λειτουργίας. Ιδανικά κατάλληλο για εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς ο εκσκαφέας διαθέτει χρονόμετρο. Η χωρητικότητα δεν υπερβαίνει τα 350 κυβικά μέτρα την ώρα, σε τιμή των 5 χιλιάδων ρούβλια.

Η μονάδα θα είναι τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο χάρη στο λακωνικό σχεδιασμό της. Μια βαλβίδα αντεπιστροφής είναι ενσωματωμένη στη συσκευή. Τα μικρότερα σωματίδια λίπους και αιθάλης πιάνονται.

Hansa OSC511

Η τέταρτη γραμμή της βαθμολογίας του καταναλωτή λήφθηκε από μια μικροσκοπική μονάδα. Το πλάτος του περιβλήματος είναι 50 cm (διαστάσεις - 13x50x50 cm), αλλά η ικανότητά της είναι επαρκής για να διασφαλιστεί η απόδοση σε 335 m³ / h. Το κόστος της συσκευής δεν υπερβαίνει τα 4 χιλιάδες ρούβλια. Ήμουν ευχαριστημένος με την ενσωματωμένη λειτουργία φωτισμού, καθώς και με τη βολική θέση των κουμπιών ελέγχου μηχανικής ταχύτητας.

Kelly 2M 500

Κλείνει τους κορυφαίους πέντε ηγέτες μονό πλάγια μοντέλο από την εταιρεία Krona. Η απαιτούμενη χωρητικότητα είναι 550 m3 / h, η οποία είναι αρκετή για να εξυπηρετήσει τον μέσο χώρο κουζίνας. Η συσκευή υποστηρίζει εργασία σε λειτουργία 3 ταχυτήτων.

Παρά την τιμή των 6,8 ρουβλίων, η μονάδα αξίζει πραγματικά αυτά τα χρήματα. Από τα μειονεκτήματα μπορεί να εντοπιστεί σημαντικός θόρυβος κατά την εργασία (σε υψηλούς τρόπους λειτουργίας).

Για το θέμα της επιλογής μιας κουκούλας θα πρέπει να προσεγγίζεστε με απόλυτη ευθύνη και βάρος. Μια μικρή συσκευή μπορεί να βελτιώσει το μικροκλίμα σε ένα μικρό δωμάτιο. Αφαιρέστε από την υγρασία, το λίπος, τον ατμό και την αιθάλη. Το παρακάτω βίντεο θα δώσει μερικές συμβουλές για την επιλογή της μονάδας.

Δημοφιλή μοντέλα ενσωματωμένων κουκούλες για κουζίνα με πλάτος 50 cm: αναθεωρήσεις, τεχνικές προδιαγραφές και κριτήρια επιλογής

Πρακτικά κάθε κουζίνα έχει εξοπλισμό όπως κουκούλα. Βοηθά να απαλλαγούμε από καπνό, αιθάλη και δυσάρεστες οσμές. Αλλά πώς να επιλέξετε το σωστό μοντέλο, όταν τα καταστήματα αντιπροσωπεύονται από ένα πολύ ευρύ φάσμα; Τα πιο συνηθισμένα μοντέλα ενσωματωμένων κουκούλας για την κουζίνα είναι 50 εκ.

Τι είναι μια ενσωματωμένη κουκούλα για μια κουζίνα με πλάτος 50 cm;

Η κουκούλα είναι απλώς μια απαραίτητη οικιακή συσκευή. Αλλά πριν αγοράσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, είναι σημαντικό να εξετάσετε τους τύπους των μοντέλων, να εξοικειωθείτε με τις δυνατότητές τους, το σχεδιασμό και τον τύπο της εγκατάστασης.

Τα μοντέλα κουκούλας με πλάτος 50 cm είναι κατάλληλα για το 80% των πλακών, χαρακτηρίζονται από τον καλύτερο συνδυασμό σχήματος, κόστους και ποιότητας. Αλλά μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με ορισμένους παράγοντες.

Σύμφωνα με την αρχή της εργασίας:

 • Ρέει. Οι κουκούλες αυτού του τύπου συνδέονται με τον αγωγό αερισμού του σπιτιού και εξάγουν τον εξαγόμενο αέρα. Μπορούν επίσης να αφήσουν στον καθαρό αέρα, δηλαδή, να λειτουργούν σε λειτουργία ανακυκλοφορίας. Με τον εξαερισμό που υπάρχει στην κουζίνα, ο απορροφητήρας μπορεί να συνδεθεί με αυτόν. Τέτοιες συσκευές είναι κατάλληλες για μικρούς ή συνδυασμένους χώρους.
 • Κυκλοφορούν. Αυτά τα μοντέλα δεν συνδέονται με τον αγωγό αερισμού. Ο αέρας διέρχεται από τα φίλτρα και έπειτα μπαίνει ξανά στο δωμάτιο. Το μειονέκτημα είναι ότι τα φίλτρα είναι μολυσμένα περιοδικά, πρέπει να καθαριστούν ή να αντικατασταθούν. Αλλά αυτό το σχέδιο θα βοηθήσει στην περίπτωση που η πλάκα βρίσκεται μακριά από τον εξαερισμό. Είναι φθηνότερα από ό, τι ρέει, κατάλληλο για μικρά δωμάτια.
 • Αναρτήθηκε. Η πιο δημοφιλής επιλογή. Είναι συμπαγή, φθηνά, μπορούν να κατασκευαστούν σε ένα ντουλάπι τοίχου ή να στερεωθούν σε τοίχο. Εάν δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον αγωγό, χρειάζονται φίλτρα.
 • Ο θόλος. Επίσης πολύ δημοφιλές. Έχουν υψηλή απόδοση. Αυτά τα κουκούτσια είναι πιο ακριβά, συνδέονται απαραίτητα με τον αγωγό. Μερικές φορές ονομάζονται τζάκια, επειδή σε μορφή μοιάζουν με τζάκι με καμινάδα. Ποιος θέλει να διακοσμήσει το εσωτερικό σας, μπορείτε να επιλέξετε αυτή την επιλογή.
 • Νησί. Αυτές οι μονάδες είναι μεγαλύτερες, συνήθως εγκαθίστανται σε τραπεζαρίες, εστιατόρια, καφετέριες, όπου η πλάκα βρίσκεται στη μέση. Έχουν μια μεγάλη περιοχή απορρόφησης μυρωδιών και ατμών.
 • Ο τοίχος. Η κουκούλα είναι τοποθετημένη απευθείας στον τοίχο ή στη γωνία. Απαιτεί ξεχωριστό αγωγό για την εξαγωγή αέρα.

Σε ποιες περιπτώσεις θα είναι βέλτιστη η κουκούλα με πλάτος 50 cm;

Extractor εύρος ψεκάσματος 50 cm είναι η βέλτιστη ένα για μικρή κουζίνα, όπου κάθε χώρος εκατοστό απασχολημένος με κάτι. Αυτή η μονάδα είναι γενικά αναγκαία σε κάθε κουζίνα, αυτό όχι μόνο αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές, αναθυμιάσεις, καπνό και αιθάλη, αλλά προσθέτει επίσης φρέσκο ​​αέρα στην ατμόσφαιρα του δωματίου. Ειδικά είναι απαραίτητο στην κουζίνα με σόμπα αερίου.

Ο αέρας από τη σόμπα αερίου, κορεσμένος με μονοξείδιο του άνθρακα και δηλητηριώδεις ουσίες, πρέπει να αφαιρεθεί από το διαμέρισμα για να αποφευχθεί η δηλητηρίαση. Οι κύριες παράμετροι κατά την επιλογή μιας κουκούλας είναι η ισχύς, η απόδοση, το μέγεθος. Το πλάτος των 50 cm είναι το πλέον κατάλληλο για μια μικρή πλάκα, αφού το μέγεθος της κουκούλας δεν πρέπει να είναι μικρότερο από το μέγεθος της πλάκας. Για μεγαλύτερες πλάκες χρειάζονται μεγαλύτερες και πιο ισχυρές συσκευές.

Πώς φαίνεται στο εσωτερικό της κουζίνας;

Τα πιο δημοφιλή χρώματα των κουκούλες μέχρι σήμερα είναι κλασικά: μπεζ, λευκό, ελεφαντόδοντο, ασήμι, χρυσό, καφέ και μαύρο.


Το σχήμα και η σχεδίαση των κουκούλες είναι εξαιρετικά διαφορετικές και ταιριάζουν πολύ καλά στο εσωτερικό.

Πότε και γιατί χρειάζεται: πεδίο εφαρμογής

Ο κύριος στόχος της κουκούλας είναι να αφαιρέσει την εξάτμιση, να καθαρίσει τον αέρα. Εάν η πόρτα της κουζίνας είναι ανοιχτή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής, αυτό θα αυξήσει την παραγωγικότητά της.

Κατά το μαγείρεμα, απελευθερώνονται διάφορες ουσίες, προϊόντα καύσης. Ειδικά είναι επιβλαβές εάν έχετε μια σόμπα αερίου. Σε περίπτωση απουσίας της εξάτμισης επιβλαβή αέρια απορροφώνται από το ανθρώπινο σώμα, το λίπος και αιθάλης εναποτίθεται στα τοιχώματα και τα έπιπλα, και αυτό μειώνει τη διάρκεια ζωής τους, αυξάνει το κόστος της επισκευής και μειώνουν την εμφάνιση του δωματίου.

Όταν επιλέγετε μια κουκούλα, δώστε προσοχή σε μερικές από τις παραμέτρους της.

 • Παραγωγικότητα. Σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής, ο όγκος του αέρα στην κουζίνα πρέπει να ενημερώνεται πλήρως 10 φορές την ώρα. Η μέση επιφάνεια μιας κανονικής κουζίνας κυμαίνεται από 9 έως 12 τ.μ. Σύμφωνα με αυτούς τους δείκτες, η ισχύς της συσκευής πρέπει να είναι 324 m 3 / ώρα. Αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη και άλλους δείκτες: τη συχνότητα του μαγειρέματος, τη μόλυνση και το μήκος των αεραγωγών, το κάπνισμα, το δάπεδο στο οποίο ζείτε κ.λπ. Επομένως, ο αριθμός αυτός πρέπει να πολλαπλασιαστεί με 2. Και η παραγωγικότητα μιας καλής κουκούλας πρέπει να είναι τουλάχιστον 600 m 3 / h.
 • Θόρυβος. Αυτός ο παράγοντας επίσης δεν έχει μικρή σημασία, αφού από τη μονάδα που παράγει ισχυρό βόμβο, θόρυβο και δόνηση, θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Αλλά οι σύγχρονοι κατασκευαστές επιλύουν αυτό το πρόβλημα, και αρκετά επιτυχημένα. Οι περισσότεροι σύγχρονοι κουκούλες είναι χαμηλού θορύβου, διαθέτουν ειδικά αντι-δονητικά μαξιλάρια που χωρίζουν τον κινητήρα από το περίβλημα.
 • Φίλτρα. Η αποτελεσματικότητα και η μακροζωία της κουκούλας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το φίλτρο που βρίσκεται πάνω σε αυτό. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν φίλτρα λίπους που μπορούν εύκολα να αλλάξουν. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, πολυστρωματικά, από αλουμίνιο. Είναι εύκολο να καθαριστούν, το κάνετε μόνο μία φορά το μήνα.

Παρά την εμφανή πολυπλοκότητα, οι κουκούλες κουζίνας είναι εύχρηστες, εύχρηστες και εύχρηστες. Τα περισσότερα μοντέρνα μοντέλα έχουν ένα χρονοδιακόπτη που μπορεί να ενεργοποιηθεί και στο σωστό χρόνο θα ανάψει και ο αέρας στην κουζίνα θα καθαριστεί.

Κουκούλες στο ντουλάπι 50 cm

Πρακτικά, κάθε μοντέρνο κουζινάκι επιτρέπει την ταυτόχρονη επίλυση δύο σημαντικών ερωτημάτων:

1. κυκλοφορεί και καθαρίζει τον αέρα στην κουζίνα και εμφανίζει οσμές που εμφανίζονται κατά το μαγείρεμα.
2. Αποτρέπει επίσης την εμφάνιση οποιουδήποτε είδους λεκέδων σε όλες τις κοντινές επιφάνειες.
Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 4 κύριοι τύποι δεσμών για την κουζίνα:

 1. ενσωματωμένο ή ανασυρόμενο.
 2. θολωτό?
 3. κεκλιμένο.
 4. νησί.
Όλα διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό ή τον τύπο της εγκατάστασης και κάθε τύπος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Όμως, ανεξάρτητα από τον τύπο κατασκευής, όλες οι κουκούλες διαθέτουν έναν ανεμιστήρα εξαγωγής, ο οποίος εκτελεί την κύρια λειτουργία της αναρρόφησης του αέρα εξαγωγής.
Γενικά, όλες οι σύγχρονες κουκούλες λειτουργούν σε έναν από τους 2 κύριους τρόπους:
 1. στον τρόπο άμεσης εκκένωσης του αέρα εξαγωγής από την κουζίνα στον άξονα εξαερισμού ή στο δρόμο (η αποτελεσματικότητα αυτού του καθαρισμού είναι σχεδόν 100%).
 2. και στον τρόπο ανακύκλωσης αέρα, όταν ο αέρας εξέρχεται μέσω ειδικών ενσωματωμένων φίλτρων, καθαρίζεται και επιστρέφει στην κουζίνα (η αποδοτικότητα καθορίζεται από την ποιότητα των εγκατεστημένων φίλτρων).
Επίσης κουκούλες κουζίνας μπορούν να έχουν 2 τύπους φίλτρων:
 • τραχύ καθαρισμό (ή λεγόμενη συλλογή λίπους), να πιάσει μεγάλα σωματίδια λίπους, βρωμιάς και σκόνης.
 • λεπτό καθαρισμό (άνθρακας), να πιάσει τα μικρότερα σωματίδια και οσμές.
Σε γενικές γραμμές, όλες οι κουκούλες διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό, το οποίο μπορεί να είναι τύπου αλογόνου ή LED.
Όταν επιλέγετε την κουκούλα για κάθε μεμονωμένη περίπτωση, είναι απαραίτητο όχι μόνο να επιλέξετε τον τύπο που θα πρέπει να είναι και ποιες διαστάσεις να έχει, αλλά και να λάβετε υπόψη τις παραμέτρους της ισχύος του, δηλαδή την παραγωγικότητά του. Για να υπολογίσετε σωστά τη συνιστώμενη ισχύ της κουκούλας, θα πρέπει να πολλαπλασιάσετε τη συνολική επιφάνεια της κουζίνας κατά το ύψος της και να πολλαπλασιάσετε τον αριθμό με το 12. Το ύψος και η επιφάνεια λαμβάνονται σε m2. Το ποσό που λαμβάνετε είναι η συνιστώμενη ένδειξη της ισχύς εξόδου, η οποία είναι κατάλληλη για την κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά μιας κουκούλας με πλάτος 50 cm

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο όπου συναντάμε πιο συχνά διαφορετικές μυρωδιές. Για το άρωμα των τηγανισμένων πατάτες ή πλούσια σούπα δεν είναι "περπάτημα" μέσα από το υπόλοιπο του δωματίου, πρέπει να σταλεί στο δρόμο. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα είναι μια ειδικά σχεδιασμένη τεχνική, ο πιο δημοφιλής τύπος των οποίων είναι κουκούλες κουζίνας πλάτους 50 cm.

Πλεονεκτήματα μιας κουκούλας μισού μέτρου

Όπως κάθε άλλη κουκούλα, η συσκευή αυτού του μεγέθους αποσκοπεί στη δημιουργία μιας άνετης ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος - κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της συσκευής αφαιρούνται ανεπιθύμητες οσμές και καθαρισμού του αέρα από επιβλαβή μικροσωματίδια. Υπάρχουν επίσης τέτοια μοντέλα που κατά τη λειτουργία, αντίθετα, προσθέτουν χρήσιμες ουσίες στην ατμόσφαιρα των χώρων.

Εάν υπάρχει εστία αερίου, η εγκατάσταση της κουκούλας είναι απλώς ζωτικής σημασίας, καθώς ένας μεγάλος αριθμός επικίνδυνων ενώσεων, συμπεριλαμβανομένου του μονοξειδίου του άνθρακα, απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του καυστήρα. Προκειμένου να μην τελειώσει η δηλητηρίαση, η συγκέντρωσή του πρέπει να μειωθεί, οδηγώντας έξω από την κουζίνα. Για κουζίνα 50 cm στο πλάτος των κουκούλες είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά στις συνθήκες των περισσότερων μικρών διαμερισμάτων. Τέτοιες διαστάσεις επιτρέπουν την ορθολογική χρήση της παρουσιαζόμενης περιοχής.

Η έκδοση των 50 εκατοστών είναι κατάλληλη ακόμα και για μοντέλα δύο καυστήρων. Εάν η πλάκα είναι μεγάλη, αντίστοιχα, και η κουκούλα πρέπει να επιλέγεται με μεγαλύτερο πλάτος.

Εκχυλίστε πάνω από 4 και 2 εστίες

Διορθώστε την επιλογή της καλύπτρας

Πριν αγοράσετε μια τέτοια συσκευή, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε τέτοιους δείκτες:

 • την απόδοση της συσκευής.
 • κατανάλωση ενέργειας.
 • διαθεσιμότητα τρόπων λειτουργίας ·
 • επίπεδο θορύβου ·
 • δείκτες ασφαλείας ·
 • τύπος εγκατάστασης.
 • σχεδιασμός.
 • είδος διαχείρισης ·
 • την παρουσία φίλτρων.

Προσδιορίστε κάθε ένα από τα κριτήρια πρέπει να είναι σύμφωνα με τις μεμονωμένες συνθήκες που αντιπροσωπεύει η κουζίνα.

Παραγωγικότητα

Ποια χωρητικότητα πρέπει να έχει μια κουκούλα με πλάτος 50 cm; Αποδεικνύεται ότι αυτή η παράμετρος επηρεάζεται από την ένταση του δωματίου. Συνήθως, ο αριθμός αυτός υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή στο σχολιασμό του μοντέλου, αλλά μπορεί εύκολα να υπολογιστεί από τον εαυτό σας, ταυτόχρονα και έχοντας κατανοήσει την απαιτούμενη απόδοση.

 1. Για να μάθετε τον όγκο του αέρα στο δωμάτιο, πρέπει να πολλαπλασιάσετε την περιοχή κατά το ύψος και να αφαιρέσετε από το αποτέλεσμα που προκύπτει ο όγκος που καταλαμβάνει ο εξοπλισμός επίπλων και κουζίνας.
 2. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνεται υπόψη η πολλαπλότητα της ανταλλαγής αέρα (εδώ πρέπει να ληφθούν υπόψη οι υγειονομικοί κανόνες των 10-12 κύκλων ανά ώρα) και το αποθεματικό ισχύος της ίδιας της συσκευής με συντελεστή 1,3.
 3. Όλοι οι αριθμοί που λαμβάνονται πρέπει να πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους (κυβικά μέτρα ανά πολλαπλότητα και συντελεστή). Ταυτόχρονα, προστίθενται οι απώλειες αέρα (κάθε γωνιακή απόκλιση είναι 10%, συνεπώς όλες οι γωνίες θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη).

Το αποτέλεσμα είναι το βέλτιστο μοντέλο απόδοσης. Τα πιο αδύναμα μοντέλα απλά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα προβλήματα του αέρα και των θόλων. Και τα πολύ ισχυρά μοντέλα δεν είναι οικονομικά αποδοτικά.

Πίνακας συνιστώμενων δυνατοτήτων

Κατανάλωση ενέργειας

Ο μελλοντικός χρήστης πρέπει αναγκαστικά να εξετάσει την ενεργειακή απόδοση της συσκευής που αγοράζεται. Πρόκειται για τον λόγο ισχύος και απόδοσης, που μπορεί να είναι διαφορετικός για διαφορετικούς κατασκευαστές. Όλα, βέβαια, εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά σχεδίασης της τεχνολογίας, την ενσωματωμένη σύλληψη και την παραγωγή ροής αέρα, τα οποία από κοινού καθορίζουν ενεργειακή απόδοση συσκευή. Για παράδειγμα, υπό την προϋπόθεση κατανάλωσης 225 V, μπορεί να αποδειχθεί ότι ένα μοντέλο θα ξεπεράσει τα 450 m3 / h και το άλλο θα μπορεί να επιταχύνει τα 700.

Λειτουργίες λειτουργίας

Η κουκούλα στην κουζίνα με πλάτος 50 cm έχει δύο κύριες λειτουργίες - την εξαγωγή αέρα και την ανακύκλωσή της. Αυτό σημαίνει ότι:

 1. Με απλή αφαίρεση αέρα, όλες οι άσκοπες μυρωδιές και αέρια πηγαίνουν στα ξεχωριστά αγορασθέντα και εγκατεστημένα αέρα.
 2. Εάν το μοντέλο προβλέπει ανακύκλωση, ο αέρας θα καθαριστεί στο εσωτερικό του, χωρίς να βγει έξω. Αυτό το φορτίο μπορεί να διατηρηθεί μόνο από το σύστημα ενσωματωμένα φίλτρα, τα οποία πρέπει να καθαρίζονται και να αλλάζουν από καιρό σε καιρό.

Επίπεδο θορύβου και ασφάλειας

Όσον αφορά το πρώτο ερώτημα, μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε ακόμη βγάλει απολύτως ακάθαρτους χώρους εργασίας. Σίγουρα δεν συνιστάται τεχνική, του οποίου το επίπεδο θορύβου φτάνει 70 dB - θα είναι ακριβώς ενοχλητικό.

Μιλώντας για την ασφάλεια, πρώτα απ 'όλα, εννοούν την εργασία με μοντέλα θερμαντήρων αερίου. Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη ώθηση επιστροφής, όταν το μονοξείδιο του άνθρακα επιστρέφει στο δωμάτιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις σανίδες με ανοικτούς θαλάμους καύσης.

Τύπος συναρμολόγησης

Ο τύπος εγκατάστασης εξαρτάται από τη μέθοδο στερέωσης που προσφέρουν οι κατασκευαστές συσκευών. Εδώ έρχεται η ακόλουθη ταξινόμηση:

 1. Αναρτήθηκε Εκχυλίσματα των 50 cm τοποθετούνται κάτω από τον τοίχο της κουζίνας ή πάνω από το ράφι του φούρνου. Σε σχήμα είναι συνήθως μια επίπεδη κουκούλα με πλάτος 50 cm.
 2. Ενσωματωμένο Οι επιλογές είναι πιο οργανικές στο εσωτερικό. Είναι τοποθετημένα σε ένα κρεμαστό ντουλάπι πλάτους 50 cm ή διακοσμητικό τζάκι. Υπάρχουν επίσης προσφορές ενσωματωμένες στην επιφάνεια εργασίας, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην επιφάνεια εργασίας.
 3. Τοίχου τοποθετημένο Τα μοντέλα τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο.
 4. Γωνία έχουν σχεδιαστεί για εγκατάσταση στην κατάλληλη ζώνη: θεωρείται ότι η περιοχή εργασίας (πλάκα) είναι επίσης γωνιακή.
 5. Υπάρχουν επίσης νησί επιλογές - αυτό είναι όταν η εστία έχει μια προσέγγιση από όλες τις πλευρές (αντίστοιχα, και κουκούλα πάρα πολύ).

Σχεδιασμός

Για αρμονία με τη γενική έννοια του εσωτερικού, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο συσκευής, το οποίο μπορεί να είναι:

Η επίπεδη έκδοση, αν και έχει μια κομψή εμφάνιση, αναγνωρίζεται ως η πιο θορυβώδης και αντιπαραγωγική. Εξαλείφει επίσης το γεγονός ότι στην περίπτωση αυτή είναι συχνά απαραίτητο να αλλάξετε τα φίλτρα.

Σε σύγκριση με αυτά, θολωτό είναι πιο ισχυρά και ελκυστικά. Έχουν ενσωματωμένο στρόβιλο, ο οποίος μειώνει τον θόρυβο στο ελάχιστο. Ωστόσο, δεν μπορούν να καλούνται συμπαγείς, ακόμη και αν παρουσιάζονται στη γωνιακή έκδοση.

Η πιο βολική λύση μισού μέτρου όσον αφορά τις κουκούλες είναι ενσωματωμένες επιλογές. Τοποθετούνται μέσα στο έπιπλο και ο σχεδιασμός είναι εντελώς κρυμμένος. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη να επιλέξετε ένα κατάλληλο στυλ των συσκευών κουζίνας.

Δεν έχει σημασία το σχέδιο που είναι πιο ελκυστικό για τον μελλοντικό ιδιοκτήτη της κουκούλας - το κύριο πράγμα είναι ότι τα ακόλουθα απαιτήσεις:

 1. Η απόσταση μεταξύ της κουκούλας και της ηλεκτρικής εστίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 70 cm. Εάν η σόμπα αερίου βρίσκεται στο κάτω μέρος, πρέπει να είναι τουλάχιστον 80 cm.
 2. Κατά την επιλογή της κουκούλας, είναι σημαντικό το μέγεθος της να μην είναι μικρότερο από το μέγεθος της σόμπας.
 3. Για το σχεδιασμό και το υλικό αυτό είναι σημαντικό - παρουσιάζεται σε ένα ανοξείδωτο χάλυβα (ακριβό, αλλά πρακτικό επίστρωση), σμάλτο (διατίθεται και πρακτικό, αλλά δεν είναι τόσο ανθεκτικό) και σβήστηκε φιμέ τζάμια (όμορφη, αλλά πρακτικό).

Δυνατότητες διαχείρισης

Οι κατασκευαστές προσφέρουν μία από τις ακόλουθες επιλογές:

 1. Μηχανική εκτέλεση (είναι ένα κουμπί ή ένα ρυθμιστικό), το οποίο είναι απλό και φθηνό. Το μειονέκτημα είναι ότι με στοιχεία ελέγχου χρόνου μπορεί να γίνει βρώμικο και κολλημένο.
 2. Ηλεκτρονικά ελέγχου, ο οποίος εκπροσωπείται πιο συχνά σε κομψούς πίνακες αφής. Αυτό επιτρέπει τη συμπλήρωση της συσκευής με μια μάζα άλλων επιλογών - από την αυτόματη παρακολούθηση της κατάστασης των φίλτρων και την παρουσία πολλών αισθητήρων στο τηλεχειριστήριο με τη βοήθεια ενός κατάλληλου τηλεχειριστηρίου.

Τύποι φίλτρων

Αυτά τα εξαρτήματα καθορίζουν την απόδοση ολόκληρης της συσκευής. Τέτοιες παραλλαγές διανέμονται:

 • βασικά για τραχύ καθαρισμό (απορρόφηση λίπους).
 • Άνθρακας για λεπτό καθαρισμό (τύπος αλλαγής).
 • συνδυασμένα είδη.

Μιλώντας για μάρκες, τα δημοφιλή εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν το Ρωσικό Elikor, το Krona, τα γερμανικά κουκούλες Hansa και το ισπανικό Cata. Και επίσης πολύ δημοφιλείς είναι οι Gorenje, Akpo και Gefest.

Εγκατάσταση ενσωματωμένου καλύμματος πλάτους 50 cm

Μοντέλα τέτοιων διαστάσεων είναι καλά επειδή είναι δυνατόν να διατηρηθεί πλήρως η ιδέα του εσωτερικού χώρου, αποφεύγοντας την παρεμβολή σε αυτό. Το κύριο πράγμα είναι να ταιριάζει ακριβώς το πλάτος του ακουστικού, αλλιώς θα πρέπει να γίνει για μια τέτοια τεχνική ξεχωριστό κιβώτιο.

Η ίδια η εγκατάσταση θα ακολουθήσει αυτό το σενάριο:

 1. Μετά τον προσδιορισμό της θέσης, είναι δυνατό να αρχίσουν να κόβουν τα ανοίγματα στο κάτω μέρος - η οπή πρέπει να αντιστοιχεί στις διαστάσεις της τεχνικής.
 2. Θα χρειαστεί να φτιάξετε μια τρύπα και στην κορυφή - θα σχεδιαστεί για τον αγωγό, ο οποίος θα συνδέει τη συσκευή με μια τρύπα για αερισμό στον τοίχο. Εδώ πρέπει να περιηγηθείτε κάτω από το σωλήνα: κυματοειδή η επιλογή θα έχει μια στρογγυλή τρύπα, ορθογώνιο Το κανάλι έχει επίσης μια αντίστοιχη οπή.
 3. Πρώτον, συνδέστε την ίδια την κουκούλα. Εάν χρειάζεστε ένα οπίσθιο εξάρτημα, υπάρχει μια επιπλέον οπή κάτω από αυτό στο πίσω πλαίσιο. Και αν υπάρχει κουκούλα εξόδου, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε την περαιτέρω απρόσκοπτη έξοδο της.

Η τοποθέτηση της κουκούλας στην κουζίνα είναι απόδειξη της φροντίδας μιας υγιούς ατμόσφαιρας στο σπίτι. Ένα πλάτος μισής τεχνολογίας θα σας επιτρέψει να το εγκαταστήσετε εύκολα ακόμα και στην πλησιέστερη κουζίνα.

Κουκούλες κουζίνας 50 cm

Παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, πραγματοποιούμε το συντομότερο στη Μόσχα, την περιοχή της Μόσχας, την περιοχή Kaluga και Kaluga.

Παράδοση στη Ρωσία και τη Λευκορωσία
Η παράδοση στις περιφέρειες (εκτός από τη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας, την περιοχή Kaluga και Kaluga) πραγματοποιείται μόνο μετά την προπληρωμή 100% των αγαθών. Η ναυτιλία είναι μια εταιρεία μεταφορών «PEC», «Business Line», «Zheldorekspeditsiya» και άλλοι, με το τερματικό (αποθήκη) της εταιρείας μεταφοράς στην πόλη σας ή στη διεύθυνση του σπιτιού σας. Με προηγούμενη έγκριση, μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας εταιρεία μεταφοράς.

Κατά την αποστολή μέσω εταιρειών μεταφοράς πρέπει να παραγγείλετε άκαμπτη συσκευασία (κλουβί) και ασφάλεια φορτίου!


© PremiumTehnika.ru - ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών. Μόνο αξιόπιστη τεχνολογία! 2012-2018

Ώρα για εξοικονόμηση!

Εάν πληρώνετε με κάρτα στην περιοχή SITE, θα έχετε έκπτωση 3% σε ολόκληρη τη σειρά! *

Κάντε μια παραγγελία μέσω του καλαθιού, επιλέξτε από τις μεθόδους πληρωμής Πληρωμή online με πλαστική κάρτα και λάβετε έκπτωση!

Το πρόγραμμα μείωσης των τιμών για ηλεκτρονικές πληρωμές παρέχεται από κοινού με τις συνεργαζόμενες τράπεζες JSC "RFI BANK" και το Point of PJSC Bank "Opening"

Όλες οι συναλλαγές πληρωμής είναι κρυπτογραφημένες για ειδικές πληρωμές. Η Visa και η MasterCard γίνονται δεκτές πληρωμής. Δεν υπάρχει προμήθεια.

* Δεν ισχύει για προϊόντα των ακόλουθων κατασκευαστών: AVIS, BOSCH, ELECTROLUX, SIEMENS, NEFF, DUNAVOX, INDEL, COLD ΑΜΠΕΛΩΝ, IP INDUSTRIE. Η έκπτωση δεν ισχύει επίσης για μοντέλα με προσωρινά χαμηλότερες τιμές. Η έκπτωση δεν ισχύει εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μικρότερο από 15000 rub.

Κουκούλες

 • Χώρα Τουρκία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 230
 • Αριθμός ταχυτήτων 3
 • Διαχειριστικό ρυθμιστικό
 • Χώρα Τουρκία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 230
 • Αριθμός ταχυτήτων 3
 • Χρώμα από ανοξείδωτο ατσάλι
 • Χώρα Τουρκία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 350
 • Αριθμός ταχυτήτων 3
 • Διαχείριση Μηχανικών
 • Ηλεκτρονικό δάνειο από 526 ρούβλια το μήνα
 • Χώρα Τουρκία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 350
 • Αριθμός ταχυτήτων 3
 • Διαχείριση Μηχανικών
 • Ηλεκτρονικό δάνειο από 602 ρούβλια / μήνα
 • Χώρα Τουρκία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 350
 • Αριθμός ταχυτήτων 3
 • Διαχείριση Μηχανικών
 • Ηλεκτρονικό δάνειο από 633 ρούβλια το μήνα
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 500
 • Πλάτος κουκούλας, cm 60
 • Αριθμός ταχυτήτων 3
 • Ηλεκτρονικό δάνειο από 627 ρούβλια το μήνα
 • Χώρα Ρωσία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 1000
 • Αριθμός ταχυτήτων 4
 • Ηλεκτρονική διαχείριση
 • Ηλεκτρονικό δάνειο από 788 ρούβλια το μήνα
 • Χώρα Ρωσία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 400
 • Αριθμός ταχυτήτων 2
 • Κουμπί διαχείρισης κουμπιών διαχείρισης
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 400
 • Αριθμός ταχυτήτων 2
 • Κουμπί διαχείρισης κουμπιών διαχείρισης
 • Χώρα Ρουμανία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 610
 • Πλάτος κουκούλας, cm 60
 • Αριθμός ταχυτήτων 3
 • Ηλεκτρονικό δάνειο από 646 ρούβλια ανά μήνα
 • Χώρα Ρωσία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 430
 • Πλάτος κουκούλας, cm 60
 • Αριθμός ταχυτήτων 3
 • Χώρα Ρωσία
 • Παραγωγικότητα, cu. m / h 400
 • Αριθμός ταχυτήτων 2
 • Κουμπί διαχείρισης κουμπιών διαχείρισης

Σημαντικά μετασχηματισμένα κουζίνες κουζίνας μικροκλιματικής κουζίνας. Χάρη σε αυτά, το λίπος και η αιθάλη εξαφανίστηκαν από τις επιφάνειες, η διαδικασία καθαρισμού απλοποιήθηκε. Ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκομαγειρεμένου φαγητού δεν φεύγει από την κουζίνα.

Πώς να επιλέξετε την ιδανική κουκούλα;

Δεν υπάρχει καμία ενσωματωμένη κουκούλα για την κουζίνα θα αντιμετωπίσει επαρκώς τα καθήκοντα. Ως εκ τούτου, κατά την επιλογή είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη ορισμένα χαρακτηριστικά και παράμετροι. Για παράδειγμα, ο πίνακας εισαγωγής αέρα πρέπει να είναι ευρύτερος από την εστία.

Η διαμόρφωση επιλέγεται ξεκινώντας από τη θέση της πλάκας. Η βασική επιλογή είναι μια συμπαγής ενσωματωμένη κουκούλα. Το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής είναι ενσωματωμένο στο θάλαμο, μόνο η είσοδος αέρα είναι ορατή. Ένα νησί, κλίση ή αλεξήλιο μοντέλο, που ταιριάζει με το σχέδιο, εξυπηρετεί ταυτόχρονα ως διακοσμητική λεπτομέρεια του εσωτερικού.

Η ισχύς της κουκούλας πρέπει να είναι επαρκής για την περιοχή του δωματίου που σερβίρεται. Οι σύγχρονες οικονομικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με διακόπτες ταχύτητας.

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει ένα φίλτρο. Συνθετικά καθαριστικά αέρα πρέπει να αντικαθίστανται περιοδικά. Μια πρακτική λύση είναι να αγοράσετε ένα μοντέλο με αποσπώμενα πάνελ φίλτρου από αλουμίνιο που θα πλένονται και θα εξυπηρετούν ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της κουκούλας.

Ποια άλλα δωμάτια χρειάζονται κουκούλα;

Ένα ξεχωριστό υποκατάστημα είναι μια κουκούλα τζάκι, εγκατεστημένο σε καθιστικά. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό σχεδιασμό και αυξημένη ισχύ, σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν καθαρό αέρα στο δωμάτιο εξοπλισμένο με τζάκι.

Εντοιχιζόμενες κουκούλες MAUNFELD 50 εκ

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα ενσωματωμένων απορροφητών κουζίνας MAUNFELD πλάτους 50 cm από το εμπορικό σήμα premium dealer. Τα πραγματικά απομεινάρια των ενσωματωμένων κουκούλες για κουζίνες σε απόσταση 50 cm στον κατάλογο του site μας, και τα περισσότερα αντικείμενα είναι πάντα στο απόθεμα.

Ενσωματωμένοι κουκούλες - ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους κουζινών κουζίνας. Θα ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, επειδή το ορατό μέρος είναι αρκετά ασήμαντο. Τα ενσωματωμένα αποσπάσματα MAUNFELD χαρακτηρίζεται από μικρό μέγεθος τους, έτσι δεν χάνει τη λειτουργικότητά του: είναι, επίσης, τον καθαρισμό ενεργά τον αέρα στην κουζίνα, να απαλλαγούμε από ακαθαρσίες και τις οσμές. Είναι σε θέση να λειτουργούν τόσο στη λειτουργία κυκλοφορίας (επαναφορά) όσο και στη λειτουργία ανακύκλωσης (διήθησης). Αλλά η πιο δημοφιλής και απλή επιλογή, φυσικά, είναι η δεύτερη: θα χρειαστεί μόνο να εγκαταστήσετε την κουκούλα στο περίβλημα και να την συνδέσετε στην τροφοδοσία. Δεν υπάρχουν σωλήνες και άλλες εργασίες.

Αγοράζοντας Αποροφητήρες εντοιχισμένοι για την κουζίνα 50 εκατοστά από το εμπορικό σήμα MAUNFELD στο επίσημο κατάστημα, μπορείτε να είστε σίγουροι για την προέλευσή του, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την παρουσία της εγγύησης του επίσημου κατασκευαστή των 3 ετών! Όσον αφορά την επιλογή των ενσωματωμένων κουζινών κουζίνας κατά 50 εκατοστά μπορείτε να επικοινωνείτε πάντα με τους ειδικούς μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω του widget του online συμβούλου!