Ενσωματωμένοι κουκούλες

Από 01 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Δόση 0-0-24 για εξοπλισμό Bosch και Siemens


Δόση για την αγορά οικιακών συσκευών Bosch και Siemens από την 1η έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Από 01 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Τρεις φορές περισσότερα μπόνους για τις παραγγελίες των συσκευών Bosch, Siemens, NEFF στο Refrigerator.com

Από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018. διάθεση κάθε εξοπλισμό BOSCH, SIEMENS, NEFF από αυτή τη σελίδα και να πάρει τρεις φορές περισσότερα μπόνους Mnogo.ru για ολόκληρη την παραγγελία σας. Απλά εισάγετε τον 8-ψήφιο αριθμό της κάρτας σας * Mnogo.ru στη φάση της παραγγελίας ή παρουσιάσει μια κάρτα Mnogo.Ru ταμείο σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης κατά το χρόνο της αγοράς, να είστε σίγουροι, πριν να ελέγξετε απεργίες.

Από 01 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Έκπτωση για κουκούλες κατά την αγορά ενός κιτ Kuppersberg

Από την 1η έως τις 30 Σεπτεμβρίου, μια έκπτωση στην κουκούλα όταν αγοράζετε 2 ή περισσότερες ενσωματωμένες συσκευές KUPPERSBERG. Το σύνολο της KUPPERSBERG συμμετέχει στην εκστρατεία, εκτός από αξεσουάρ, νεροχύτες και μίξερ.

Από τις 2 Απριλίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η δωρεάν παράδοση πραγματοποιείται εντός των ορίων των τιμοκαταλόγων ζωνών.
* Η προσφορά ισχύει μόνο για άτομα

Από τις 2 Απριλίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η δωρεάν παράδοση πραγματοποιείται εντός των ορίων των τιμοκαταλόγων ζωνών.
* Η προσφορά ισχύει μόνο για άτομα

Από τις 5 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018

Πιστοποιητικά δώρου για την αγορά συσκευών της Electrolux

Αφήστε μια κριτική για την Electrolux και λάβετε 2 πιστοποιητικά ως δώρο:
1) Πιστοποιητικό για το ποσό των 1.000 ρούβλια για την αγορά εξοπλισμού οποιουδήποτε εμπορικού σήματος
2) Πιστοποιητικό για έκπτωση 50% κατά την αγορά τριών εξαρτημάτων για μεγάλες οικιακές συσκευές Electrolux

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έκπτωση.
Η έκπτωση δεν χορηγείται κατά την αγορά με πίστωση.

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Έξτρα 60 cm ενσωματωμένο ντουλάπι - πώς να επιλέξετε την ιδανική επιλογή για μια μικρή κουζίνα;

Η ενσωματωμένη τεχνολογία σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο και να κάνετε το εσωτερικό της κουζίνας πιο εκλεπτυσμένο. Ένα ιδιαίτερο μέρος μεταξύ των συσκευών κουζίνας είναι μια κουκούλα, η οποία καθαρίζει τον αέρα της θερμότητας και του λίπους. Χτισμένο στην κουκούλα 60 cm - μια εξαιρετική λύση για μια μικρή κουζίνα. Τα μοντέρνα μοντέλα είναι αρκετά αποτελεσματικά και τα χαρακτηριστικά σχεδίασης επιτρέπουν σχεδόν να τα κρύψει σε ένα τυποποιημένο ντουλάπι. Για να διευκολύνετε την επιλογή σας, αυτό το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς τα κριτήρια επιλογής αυτού του εξοπλισμού, τα χαρακτηριστικά εγκατάστασης, καθώς και διάφορα ενδιαφέροντα μοντέλα δημοφιλών τύπων.

Διαβάστε στο άρθρο:

Πώς να επιλέξετε ένα ενσωματωμένο κουκούλα στην κουζίνα 60 cm;

Οι περισσότερες κουκούλες κουζίνας είναι διαθέσιμες με πλάτος 60 cm, αυτό οφείλεται στο κανονικό μέγεθος των πιάτων. Έτσι, το επίπεδο εξάτμισης βρίσκεται σε ολόκληρη την επιφάνεια μαγειρέματος και είναι σε θέση να αφαιρέσει τον μολυσμένο αέρα όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Τέτοιες συσκευές είναι τριών τύπων:

Διαφέρουν στην ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, ώστε να μπορούν να τονίσουν κάθε εσωτερικό χώρο. Ωστόσο, το μέγεθός τους δεν επιτρέπει την οργάνωση επιπλέον αποθηκευτικού χώρου πάνω τους, γι 'αυτό και οι κουκούλες είναι πιο κατάλληλες για κουζίνες μεγάλης έκτασης.

Τέτοιες συσκευές έχουν τη χαμηλότερη ισχύ από όλες τις παρουσιάσεις. Συνδέονται στον τοίχο, έχουν μικρές διαστάσεις και κόστος. Επί του παρόντος, θεωρούνται απαρχαιωμένα, επομένως συχνά αγοράζονται όταν απαιτείται μια φτηνή προσωρινή επιλογή.

Ιδανικό για μια μικρή κουζίνα. Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αναδιπλούμενη πλάκα αναρρόφησης, λόγω της οποίας η αφαίρεση των οσμών και των ακαθαρσιών περνά ακόμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικότερα.

Οι ενσωματωμένες ενσωματωμένες κουκούλες για την κουζίνα των 60 cm απολαμβάνουν σήμερα τη μεγαλύτερη δημοτικότητα. Δεν πριτσίνια στον εαυτό τους, ώστε να χωρούν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο: από το κλασσικό μέχρι το μοντέρνο σοφίτα. Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή αυτής της συσκευής;

Ενσωματωμένη κουκούλα 60 cm - κριτήρια επιλογής

Όταν επιλέγετε μια ενσωματωμένη κουκούλα, δεν αρκεί να αξιολογείτε μόνο την εμφάνιση και το σχεδιασμό της. Πρέπει να δοθεί προσοχή στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Ισχύς.
 2. Επίπεδο θορύβου.
 3. Διαστάσεις της συσκευής.
 4. Λειτουργία λειτουργίας.
 5. Φίλτρα.
 6. Τύπος διαχείρισης.
 7. Πρόσθετες λειτουργίες.
Οι διαστάσεις του καλύμματος 60 cm για την κουζίνα επηρεάζουν τις διαστάσεις του κουτιού, οπότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το ζήτημα

Πώς να επιλέξετε μια κουκούλα στην κουζίνα: η συμβουλή των επαγγελματιών. Από την επισκόπηση μας, θα μάθετε την αρχή της λειτουργίας τους τύπους και τα μεγέθη των κουκούλες, βαθμολογία από τα καλύτερα μοντέλα για το πώς να υπολογίσει την απόδοση και τα μυστικά της σωστής εγκατάστασης της συσκευής.

Το κυριότερο είναι να προσδιορίσετε από την αρχή ποιες από τις παραμέτρους είναι πιο σημαντικές στην περίπτωσή σας (για παράδειγμα, για μια μικρή κουζίνα μπορείτε να θυσιάσετε την απόδοση υπέρ μικρών μεγεθών).

Ενσωματωμένη ισχύς κουκούλας

Η απόδοση είναι η κύρια παράμετρος. Δείχνει πόση ποσότητα αέρα μπορεί να αφαιρεθεί (ή να καθαριστεί σε λειτουργία ανακύκλωσης) από τη μονάδα ανά μονάδα χρόνου. Η απαιτούμενη τιμή μπορεί να υπολογιστεί ως εξής: 1. Προσδιορίστε την ένταση της κουζίνας (LxWxH). 2. Πολλαπλασιάστε την ένταση του ήχου κατά 12 (την συνιστώμενη πολλαπλότητα ανταλλαγής αέρα στην κουζίνα). 3. Πολλαπλασιάστε την προκύπτουσα τιμή κατά 1,2 (συντελεστής αποθέματος ισχύος).

Για παράδειγμα, για μια κουζίνα 6m 2 θα υπάρχουν αρκετοί κουκούλες χωρητικότητας 260m 3 / h.

Ο υπολογισμός αυτός είναι πολύ αργό και κατά μέσο όρο, όπως και στον πραγματικό κόσμο με τη δύναμη της επιλογής επηρεάζεται από άλλα χαρακτηριστικά αν κουζίνα + καθιστικό και χρησιμοποιούν συχνά μια σόμπα και ούτω καθεξής. Ως εκ τούτου, είναι επιθυμητό, ​​ωστόσο, να συμβουλευτείτε τους εμπειρογνώμονες πριν από την αγορά.

Η αποτελεσματικότητα της συσκευής εξαρτάται από τους ακόλουθους δείκτες:

Έτσι, όταν αφαιρείται ο αέρας στον θάλαμο εξαγωγής, η χωρητικότητα θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του τρόπου ανακύκλωσης, καθώς δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν αποδοτικά φίλτρα.

Η μικρότερη αντίσταση δημιουργείται από φίλτρα άνθρακα, αλλά δεν καθαρίζουν τον αέρα κατά 100%

Συνιστάται να κρεμάσετε την κουκούλα σε απόσταση 70-85 εκατοστά σε ύψος από την πλάκα. Εάν κλείσετε, η αφαίρεση λίπους και κακών οσμών δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική.

Παραδείγματα τέλεια διατηρούμενης απόστασης από την πλάκα στην κουκούλα

 • Διαστάσεις (σε σχέση με την κουζίνα).

Δεν είναι επιθυμητό να εγκαταστήσετε τη συσκευή ήδη από τη σόμπα. Για μια τυπική εστία, μια κουκούλα με πλάτος 60 cm είναι η καλύτερη επιλογή.

Επίπεδο θορύβου

Μια σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την άνεση του να είσαι σε ένα δωμάτιο με κουκούλα. Έτσι, αν η κουζίνα συνδυάζεται με το σαλόνι, συνιστάται να επιλέξετε μια κουκούλα μέχρι 40 dB, αν είναι ένα ξεχωριστό δωμάτιο - μέχρι 50. Μια συσκευή με μεγάλη αξία για αγορά δεν συνιστάται, καθώς στην κουζίνα κατά τη λειτουργία της θα είναι εξαιρετικά δυσάρεστη.

Επί του παρόντος, οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν συσκευές με χαμηλό θόρυβο. Αυτό επιτυγχάνεται με δύο βασικούς τρόπους:

 1. Εγκατάσταση δύο ανεμιστήρων με χαμηλότερη ταχύτητα, η οποία εξαρτάται απλώς από το επίπεδο θορύβου.

Διαστάσεις συσκευής

Το κανονικό πλάτος της κουκούλας κουζίνας που είναι ενσωματωμένο στο ντουλάπι είναι 60 εκατοστά. Ωστόσο, κατά την επιλογή ενός μοντέλου πρέπει να δοθεί προσοχή στις διαστάσεις σύνδεσης. Είναι συνήθως τυποποιημένα, αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλα για μια συγκεκριμένη κουζίνα. Εάν κάνετε μια κουζίνα για να παραγγείλετε, δεν θα υπάρξει ένα τέτοιο πρόβλημα.

Τυπικά μεγέθη κουκούλας

Λειτουργία λειτουργίας

Οι συσκευές εξαγωγής για την κουζίνα μπορούν να λειτουργήσουν σύμφωνα με δύο αρχές: αφαιρέστε τον μολυσμένο αέρα έξω από το διαμέρισμα ή καθαρίστε τον και επιστρέψτε τον πίσω στο δωμάτιο.

Κρυφό στο σωλήνα του ντουλαπιού από την κουκούλα

Το κύριο πλεονέκτημα των συσκευών του πρώτου τύπου είναι η πλήρης απομάκρυνση των ρύπων και μια δυσάρεστη οσμή. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, είναι απαραίτητο να τεθεί ένα σύστημα αεραγωγών, το οποίο μπορεί να χαλάσει το εσωτερικό. Ωστόσο, για την κουζίνα με ψηλά ντουλάπια υπάρχει μια ενδιαφέρουσα λύση - να τοποθετηθεί ο αγωγός αέρα μέσα από αυτά. Έτσι, ο όγκος του χώρου αποθήκευσης θα μειωθεί, αλλά οι επικοινωνίες θα είναι κρυμμένες.

Πλαστικοί αγωγοί αερισμού. Από την επισκόπηση μας θα μάθετε τους τύπους συσκευών, το μέγεθος, την ταξινόμηση, δημοφιλείς κατασκευαστές, η μέση τιμή υπολογίζεται στο εμβαδόν του αγωγού και άλλες παραμέτρους, μυστικά τοποθέτηση.

Οι κουκούλες που λειτουργούν με βάση την αρχή της ανακύκλωσης, είναι ιδανικές για μικρά δωμάτια, όπου δεν μπορείτε να θυσιάσετε χώρο αποθήκευσης. Το κύριο πράγμα είναι να αγοράσετε ένα ποιοτικό φίλτρο και μην ξεχάσετε να το αλλάξετε εγκαίρως.

Φίλτρα

Οι περισσότερες κουκούλες είναι εξοπλισμένες με φίλτρα αλουμινίου για χονδροειδές καθαρισμό, ικανά να πιάσουν λίπος (ή παγίδες λίπους). Είναι ένα πλέγμα, το οποίο πρέπει να πλένεται περιοδικά (ο βέλτιστος λόγος τιμής-ποιότητας είναι τα κινέζικα φίλτρα για το σχέδιο του Crohn). Επιπλέον, είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο λεπτότερου καθαρισμού (συνήθως άνθρακα, δεδομένου ότι είναι καλύτερο από άλλους να διατηρούν οσμές, κάτι που είναι εξαιρετικό για λειτουργία ανακύκλωσης). Είναι μίας χρήσης, επομένως είναι σημαντικό να την αντικαταστήσετε περιοδικά.

Φίλτρο άνθρακα για το σχέδιο Το Folter χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας καθαρισμό και ανθεκτικότητα

Τα σύγχρονα συστήματα εξάτμισης είναι εξοπλισμένα με μια ειδική ένδειξη, η οποία δηλώνει την ανάγκη αντικατάστασης ή καθαρισμού του φίλτρου. Εάν έχετε αγοράσει το μοντέλο πιο εύκολα, κατά την αγορά ενός φίλτρου, δώστε προσοχή στην παρουσία μιας ένδειξης με τη μορφή συμβόλων στο ίδιο το στοιχείο. Όταν φράξουν, κάποια σύμβολα εξαφανίζονται. Εάν πάρετε ένα φίλτρο χωρίς μια τέτοια ένδειξη - πρέπει να κάνετε αντικατάσταση, στηριζόμενος μόνο στη διαίσθηση.

Τύπος διαχείρισης

Ο έλεγχος της κουκούλας μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

 • Συνήθη κουμπιά ή πλήκτρα ρυθμιστικού.

Η πιο απλή, αξιόπιστη και φθηνή επιλογή. Τα κουμπιά ρυθμίζουν την ταχύτητα και το φωτισμό ενεργοποίησης / απενεργοποίησης. Το μειονέκτημα είναι ένα περιορισμένο σύνολο λειτουργιών.

Έλεγχος κουμπιών

 • Touchpad.

Συσκευές αυτού του τύπου είναι αρκετά ακριβά, ωστόσο αυτό αντισταθμίζεται από την ευκολία (πίνακας εμφανίζει όλες τις παραμέτρους) και η παρουσία των πρόσθετων χρήσιμων λειτουργιών (π.χ., κουκούλα με ενσωματωμένη χρονοδιακόπτη μπορεί να είναι μόνο μια οθόνη αφής). Επιπλέον, τέτοιες συσκευές είναι συχνά εξοπλισμένες με αισθητήρες υγρασίας και καπνού, είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις ενδείξεις τους σε αυτόματη λειτουργία.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η παρουσία πρόσθετων λειτουργιών είναι χαρακτηριστική μόνο για ακριβά εκχυλίσματα. Μεταξύ αυτών οι πιο διάσημοι και χρήσιμοι είναι:

 • Απενεργοποίηση καθυστέρησης (η μονάδα συνεχίζει να λειτουργεί ο καθορισμένος χρόνος μετά το κλείσιμο για να αφαιρέσει τις υπόλοιπες οσμές).
 • Χρονοδιακόπτης εκτός λειτουργίας.
 • Η δυνατότητα περιοδικής ενεργοποίησης σε αυτόματη λειτουργία, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε τη σόμπα.
 • Αυτόματη ενεργοποίηση της εντατικής απομάκρυνσης του αέρα.
 • Τηλεχειριστήριο.
Πίνακας εξαγωγής

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ενσωματωμένων κουζινών κουζίνας 60 εκ

Ενσωματωμένοι κουκούλες στην κουζίνα με μήκος 60 εκατοστών που είναι παγιδευμένοι στην αγορά και προσελκύουν όλο και περισσότερους πελάτες. Αυτοί, όπως και άλλες οικιακές συσκευές, έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

 1. Αόρατο.
 2. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της κουκούλας είναι κρυμμένο στο ντουλάπι, επομένως είναι εύκολο να χωρέσει σε οποιοδήποτε εσωτερικό, σε αντίθεση με τον συνηθισμένο τρούλο.
 3. Ένας μεγάλος αριθμός επιπλέον λειτουργιών.
 4. Ευκολία φροντίδας. Ένα μικρό εξωτερικό μέρος μπορεί απλά να σκουπιστεί με ένα πανί. Για να αντικαταστήσετε τα ίδια φίλτρα και άλλα στοιχεία, παρέχεται απλή αφαίρεση του καλύμματος.
 5. Αποθήκευση χώρου. Πάνω από την κουκούλα μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν πλήρες ντουλάπι για την αποθήκευση των μαγειρικών σκευών.
 6. Αξιοπιστία συνδετήρων.
 1. Υψηλό κόστος. Όχι πάντα, επειδή μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό μοντέλο με μικρό αριθμό λειτουργιών, θα κοστίσει σχετικά ανέξοδα.
 2. Η πολυπλοκότητα της επιλογής μιας συσκευής για μια έτοιμη κουζίνα. Συνιστάται να αγοράσετε μια κουκούλα πριν από την επισκευή στην κουζίνα.

Ποια είναι η καλύτερη ενσωματωμένη κουκούλα για την κουζίνα στο ντουλάπι των 60 cm;

Ανάμεσα σε ολόκληρη την ποικιλία κουζινών κουζίνας, ο καλύτερος τρόπος είναι να εξοικονομήσετε χώρο (σε σύγκριση με νησίδες ή κεκλιμένες κουκούλες 60 cm για την κουζίνα, που καταλαμβάνουν όλο το χώρο πάνω από τη σόμπα). Αλλά τα ενσωματωμένα μοντέλα μπορούν επίσης να είναι διαφορετικά (για παράδειγμα, εν μέρει ή εντελώς κρυμμένα σε ντουλάπια). Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός κατασκευαστών αυτού του εξοπλισμού αντιπροσωπεύονται στην αγορά. Για να διευκολύνουμε τον προσδιορισμό, θα εξετάσουμε λεπτομερώς ορισμένες μάρκες.

Εξολκέας πλήρως ενσωματωμένο στο ντουλάπι

Ενσωματωμένες κουκούλες: χαρακτηριστικά, επισκόπηση μοντέλου

Πάνω από 15 χρόνια, η γερμανική εταιρεία Krona παράγει κουκούλες κουζίνας υψηλής ποιότητας. Χάρη στην δική του παραγωγή και νέους ειδικούς, οι κουκούλες κουζίνας της Krona βελτιώνονται κάθε χρόνο όχι μόνο από τεχνική άποψη, αλλά και από άποψη σχεδιασμού.Αγοράστε μια κουκούλα Η Crohn μπορεί να είναι σε πολύ ελκυστική τιμή στα περισσότερα ρωσικά καταστήματα που ειδικεύονται στις οικιακές συσκευές.

Ενσωματωμένοι κουκούλες στο ντουλάπι

Έξτρα ενσωματωμένο ντουλάπι

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των ενσωματωμένων οικιακών συσκευών οφείλεται σε πολλούς λόγους. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η ορθολογική χρήση του χώρου και του χώρου των χώρων, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις κουζίνες. Επιπλέον, ενσωματωμένες κουκούλες στο περίβλημα ανακουφίζουν τους φόβους για πιθανή παραβίαση της αισθητικής του εσωτερικού χώρου. Εάν έχετε την ευκαιρία για μια τέτοια εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε την.

Κρίνοντας από τη φωτογραφία, η κουκούλα ενσωματωμένη στο ντουλάπι φαίνεται να αποτελεί οργανικό μέρος των επίπλων κουζίνας. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν τέτοιες έτοιμες λύσεις. Ο στόχος του συνδυασμού των επίπλων και των οικιακών συσκευών σε ένα ενιαίο σύνολο θα αποφασιστεί από εσάς. Είναι καλύτερο να αναθέσει την εκτέλεση σε ειδικούς, δεδομένου ότι η εργασία είναι πολύ δύσκολη. Η επιλογή των επιλογών εγκατάστασης για τον ενσωματωμένο εξοπλισμό είναι πολύ περιορισμένη:

 1. Τοποθετώντας την κουκούλα στα τελικά έπιπλα. Αυτή είναι η πιο δύσκολη διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι πάντα δυνατό να μαντέψετε με τις διαστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει τουλάχιστον να αναδιαμορφώσετε τουλάχιστον ένα γραφείο.
 2. Κατασκευή επίπλων κατά παραγγελία. Επιτρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι αποχρώσεις της εγκατάστασης του εξοπλισμού εξάτμισης και η επακόλουθη εγκατάσταση της τελικής μονάδας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να αγοράσετε εκ των προτέρων ενσωματωμένο απορροφητήρα κουκούλας.
 3. Χρήση τεχνικών κάλυψης για τοίχους κουκούλες. Κατά την επιλογή αυτής της μεθόδου, μπορείτε να βρείτε τις πιο πρωτότυπες λύσεις.

Για όσους θέλουν να αγοράσουν ενσωματωμένες κουκούλες στο ντουλάπι, μπορείτε να συστήσετε τα προϊόντα της De Dietrich, της Siemens, Faber και άλλων σημάτων. Παρεμπιπτόντως, πάνω από το ένα τρίτο όλων των πωλήσεων συσκευών με παρόμοια ονομασία λογίζονται ενσωματωμένες συσκευές. Μια ευρεία γκάμα προϊόντων σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε κουκούλες για κάθε γούστο και πορτοφόλι - από μοντέλα έως ελίτ με μεγάλη ποικιλία λειτουργιών.

Συχνά, η επιλογή των οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων κουκούλες στο περίβλημα, επηρεάζεται από τις αναθεωρήσεις των καταναλωτών. Ωστόσο, το κύριο πρόβλημα είναι ο βαθμός εμπιστοσύνης στις πηγές πληροφόρησης. Κατά τη γνώμη μας, είναι προτιμότερο να καθοδηγείται από γενικά αναγνωρισμένα κριτήρια:

 • να μελετήσει αντικειμενικές πληροφορίες από τον τεχνικό φάκελο ·
 • να προτιμούν τα προϊόντα των παραγωγών που διαθέτουν δίκτυο υπηρεσιών ·
 • να κάνετε αγορές από αξιόπιστους πωλητές κλπ.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι τιμές για τις ενσωματωμένες κουκούλες στο ντουλάπι δεν πρέπει να αποτελούν το κύριο και μοναδικό κριτήριο κατά την αγορά τους. Η χαρά της αγοράς ενός φθηνού μοντέλου θα περάσει όταν ο θόρυβος από τη δουλειά του υπερβεί τα 60 dB. Αλλά δεν θα μετανιώσετε τα χρήματα που δαπανώνται εάν ακριβά κουκούλες θα σώσει την κουζίνα σας από βαριές προσμείξεις και δυσάρεστες οσμές.

Ντουλάπα για το μαγείρεμα στην κουζίνα - πώς να επιλέξετε, τύπους μοντέλων

Μια κουκούλα είναι απαραίτητη στην κουζίνα. Σας επιτρέπει να καθαρίζετε τον αέρα των προϊόντων καύσης, καπνών και οσμών, που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Επιπλέον, η συσκευή αυτή αποτρέπει την απόθεση λίπους και αιθάλης σε αντικείμενα επίπλων.

Η μοναδική κρεμαστή κουκούλα δεν φαίνεται πολύ αισθητικά ευχάριστη και μπορεί να καταστρέψει την εμφάνιση κάθε σετ κουζίνας. Ως εκ τούτου, είναι ενσωματωμένο σε μια ειδική μονάδα - ένα γραφείο για την εξαγωγή.

Η αξία του υπουργικού συμβουλίου για την ενσωματωμένη κουκούλα στο εσωτερικό της κουζίνας

Το ντουλάπι για την ενσωματωμένη κουκούλα είναι το κορυφαίο στοιχείο της κουζίνας, που προορίζεται ειδικά για την εγκατάσταση του συστήματος εξάτμισης σε αυτό.

Σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα:

 • να καλύψει την κουκούλα, καθιστώντας το ένα αισθητικό αντικείμενο του εσωτερικού.
 • προσθέστε ένα βολικό σύστημα αποθήκευσης.
 • Εξοικονομήστε χώρο σε περιορισμένες κουζίνες.

Συνήθως, η ενότητα αυτή βρίσκεται πάνω από την εστία και είναι σχεδιασμένη για το συνολικό ύφος της κουζίνας. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να το αγοράσετε ξεχωριστά.

Πώς να επιλέξετε ένα περίβλημα για εξόρυξη - κανόνες επιλογής

Η επιλογή μιας καμπίνας για μια εξάτμιση δεν είναι τόσο απλή διαδικασία όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Για να γίνει ο σχεδιασμός μια λειτουργική και κομψή προσθήκη στο εσωτερικό της κουζίνας, είναι σημαντικό να καθορίσετε τις ακόλουθες παραμέτρους:

 • τύπος κουκούλας.
 • το μέγεθος και το σχήμα του υπουργικού συμβουλίου κάτω από αυτό.
 • διάταξη της εσωτερικής πλήρωσης της μονάδας.
 • τη διακόσμηση της πρόσοψης του βάθρου.

Πρώτα - ένα ντουλάπι ή ένας εξολκέας;

Πολλοί ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται για την ερώτηση - τι να αγοράσετε πρώτα: η κουκούλα ή τα έπιπλα για αυτό; Σε γενικές γραμμές, πρώτα απ 'όλα αγοράζουν ενσωματωμένες συσκευές, αλλά μόνο έπειτα έπιπλα. Αλλά για κουκούλες, μπορείτε να κάνετε μια εξαίρεση και να παραγγείλετε πρώτα ένα δομοστοιχείο, και κάτω από αυτό, επιλέξτε τη σωστή συσκευή.

Το γεγονός είναι ότι αυτή η τεχνική παράγεται σύμφωνα με ορισμένες παραμέτρους - είναι σπάνιο να βρεθούν μη τυποποιημένα μεγέθη.

Για να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την εγκατάσταση του ντουλαπιού, προσέξτε τα ακόλουθα σημεία:

 • Η απόσταση από την υπομονάδα έως την εστία πρέπει να είναι μεταξύ 65 και 85 cm.
 • προκειμένου να αφαιρεθεί η αυλάκωση του καλύμματος στην εξαεριστήρα, είναι επιθυμητό ο ανώτερος ορίζοντας του θαλάμου να μην είναι τόσο βαθύος όσο ο κατώτερος.
 • Κατά την εγκατάσταση, πρέπει να ακολουθήσετε την ακολουθία - πρώτα η ενότητα είναι εγκατεστημένη στην κουκούλα και μόνο στη συνέχεια να συνδεθεί στον τοίχο.

Είδη κουκούλες ενσωματωμένες σε μια αρθρωτή καμπίνα κουζίνας

Υπάρχουν δύο τύποι ενσωματωμένων κουκούλες:

 • συμβατικό (παραδοσιακό) ·
 • τηλεσκοπικό.

Ο συνηθισμένος σχεδιασμός ονομάζεται επίσης τιμολόγιο - είναι προσαρτημένος στο κάτω μέρος του άνω περιβλήματος. Ένα τέτοιο εκχύλισμα έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • προσιτό κόστος ·
 • απλότητα εγκατάστασης.
 • η δυνατότητα τοποθέτησης πάνω του ενός ευρύχωρου συστήματος αποθήκευσης.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε στο πίσω τοίχωμα του θαλάμου με ένα ράφι για να καλύψετε τα στοιχεία του αερισμού και να δώσετε στο προϊόν πρόσθετη ακαμψία.

Η τηλεσκοπική καλύπτρα είναι ένα κινητό επίπεδο πλαίσιο ικανό να εξέλθει από το περίβλημα κατά τη λειτουργία. Δεν είναι τόσο αισθητή όσο η παραδοσιακή, και καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο - την ιδανική λύση για μια μικρή κουζίνα.

Σημειώστε ότι για να αλλάξετε τα φίλτρα στη τηλεσκοπική δομή θα πρέπει να είναι πολύ συχνότερα από ό, τι στο συνηθισμένο - περίπου τέσσερις φορές το χρόνο.

Η κουκούλα είναι επίσης συνδεδεμένη στο κάτω μέρος του ντουλαπιού, αλλά με τη διαφορά ότι το εξωτερικό του τμήμα παραμένει ορατό και ο ορίζοντας του επίπλου είναι υπερυψωμένος.

Είδη σχεδίων και τυπικά μεγέθη κουτιών κουζίνας για σχεδίαση

Η κρεμαστή θήκη για κουκούλα μπορεί να είναι άμεση και γωνιακή.

Μια ευθεία κατασκευή είναι ένας ορθογώνιος ή τετράγωνος ανώτερος κύβος και χρησιμοποιείται στις σετ κουζίνας πιο συχνά.

Τα γραφεία γωνιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των συνθέσεων επίπλων γωνιών. Εξοικονομούν χώρο, συνήθως καταλαμβάνουν ένα αχρησιμοποίητο γωνιακό χώρο.

Οι τυπικές διαστάσεις των ενοτήτων για το σχέδιο είναι:

 • πλάτος: από 30 έως 120 cm (συνήθως είναι ίσο με το πλάτος της ίδιας της συσκευής).
 • ύψος: 40-120 cm.
 • βάθος: από 30 έως 80 cm.

Λάβετε υπόψη ότι το μέγεθος της κουκούλας δεν πρέπει να είναι μικρότερο από τις παραμέτρους της εστίας. Διαφορετικά, η συσκευή δεν θα μπορεί να καθαρίσει τον αέρα ποιοτικά.

Το πιο δημοφιλές μέγεθος του πλάτους των κρεμαστών ντουλαπιών για κουκούλες είναι 60 και 90 cm.

Χαρακτηριστικά του εσωτερικού του ντουλαπιού με ενσωματωμένη κουκούλα

Ο εσωτερικός χώρος του περιβλήματος για εξαγωγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα αποθήκευσης. Για να γίνει αυτό, όλα τα στοιχεία του συστήματος εξάτμισης κρύβονται πίσω από ένα ειδικό φράχτη που χρησιμεύει ως ο πίσω τοίχος του διαμερίσματος για την αποθήκευση σκευών, μπαχαρικών, υφασμάτων και άλλα χρήσιμα αντικείμενα.

Τις περισσότερες φορές η πλήρωση του άνω περιβλήματος αντιπροσωπεύεται από κλειστά ή ανοιχτά ράφια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και συρτάρια, μεταλλικά καλάθια και ειδικά διοργανωτές. Ωστόσο, η συσκευή τους πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά, έτσι ώστε η οικοδέσποινα να μπορεί να φτάσει εύκολα στο περιεχόμενο του ερμάριου.

Δημοφιλή και συνδυασμένα πλήρωση - όταν το ντουλάπι είναι εξοπλισμένος με ένα ανοικτό ράφι (κορυφή) για την τοποθέτηση των διακοσμητικών στοιχείων (αγγεία, υφάσματα, συνθέσεις λουλουδιών, ειδώλια) και κλειστή - για την αποθήκευση σκεύη.

Τύποι προσόψεων

Οι προσόψεις των ντουλαπιών κάτω από την κουκούλα κατασκευάζονται με το ίδιο στυλ με το ίδιο το ακουστικό. Μπορούν να κατασκευαστούν τόσο από ακριβά υλικά - φυσικό ξύλο, ποιότητα MDF, και από τον προϋπολογισμό - για παράδειγμα, μοριοσανίδες.

Το εξωτερικό κάλυμμα συνήθως αντιπροσωπεύεται από υλικά ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες και ατμό, επειδή η κουκούλα κρεμάζεται πάνω από την εστία. Αυτό μπορεί να είναι ένα φιλμ από PVC, ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό, γυαλί, καπλαμά ή στρώμα σμάλτου (ειδική λάκα ή βαφή).

Για διακοσμητική χρήση διακριτικά σχέδια, αντίθεση χρωμάτων (για πλαισιωμένη προσόψεις διαμόρφωση και την βάση του ιστού έχουν διαφορετικές αποχρώσεις) και ασυνήθιστες υφές.

Για να φρεσκάρετε το εσωτερικό και να επεκτείνει οπτικά το χώρο καλά προσαρμοσμένη φωτεινό προσόψεις των κωφών με ένα γυαλιστερό φινίρισμα - γυαλί, σμάλτο ή περλέ «μεταλλικό». Στον κλασικό σχεδιασμό, είναι αποδεκτή η χρήση διακοσμητικών γλυπτών και γυψομάρμαρο.

Η μονάδα εξαγωγής μπορεί να είναι εξοπλισμένη είτε με μια μεγάλη πόρτα είτε με δύο μικρότερες.

Οι παρακάτω μηχανισμοί ανοίγματος πόρτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο άνω ντουλάπι:

 • Αρθρωτά - ο καμβάς στους μεντεσέδες, ο οποίος ανοίγει "πάνω τους". Οι θύρες σε αυτή την περίπτωση μπορούν να προσανατολιστούν οριζόντια (δίπλωμα) και να ανοίξουν "επάνω".
 • Ανύψωση - η πιο κατάλληλη επιλογή για τις συναρμολογημένες μονάδες. Οι πόρτες ανυψώνονται με ειδικά ανελκυστήρες, με βάση ελατήρια ή μηχανισμούς αερίου.

Ενσωματωμένοι κουκούλες με ενσωματωμένο πίνακα - τιμές

Κουκούλες, ενσωματωμένο τραπέζι, είναι σχετικά σπάνιες. Τέτοιες συσκευές εγκαθίστανται στο τμήμα του πάγκου, που βρίσκεται δίπλα στην εστία, ενώ το τμήμα αναρρόφησης με φίλτρα βρίσκεται στην κορυφή του πάγκου. Το κύριο πλεονέκτημα των ενσωματωμένων απορροφητών είναι ότι απορροφούν όλες τις μυρωδιές και τους ατμούς της κουζίνας από την κουζίνα πριν μπορέσουν να ανέβουν από τα μαγειρικά σκεύη που βρίσκονται στους καυστήρες. Παρόλα αυτά, οι συσκευές αυτές έχουν σημαντικό μειονέκτημα - καταλαμβάνουν μέρος του χρήσιμου χώρου του πάγκου ή του σετ κουζίνας.

Ενσωματωμένοι κουκούλες είναι εγκατεστημένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε το σώμα τους να είναι σχεδόν τελείως κρυμμένο πίσω από την πλάκα του σετ κουζίνας, παραμένει ορατό μόνο το τμήμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος της πλάκας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη για φινίρισμα διακοσμητικού κελύφους, το κόστος των ενσωματωμένων κουκούλες είναι συνήθως μικρό. Τέτοιες συσκευές συνήθως εργάζονται στον τρόπο αφαίρεσης του αέρα και απαιτούν σύνδεση με τον αγωγό ή άμεση έξοδο προς το δρόμο.

Ενσωματωμένοι κουκούλες Faber: ασυνήθιστες συσκευές

Εντοιχιζόμενες κουκούλες κουζίνας.

Η ενσωματωμένη κουκούλα κουζίνας είναι σήμερα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του αρμόδιου σχεδιασμού μιας άνετης και λειτουργικής κουζίνας. Αυτή η οικιακή συσκευή δεν είναι μόνο μια κομψή προσθήκη σε μια κουζίνα, εστία ή φούρνο, αλλά επίσης εκτελεί μια σημαντική λειτουργία για την αφαίρεση πολλών οσμών. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των σύγχρονων ενσωματωμένων απορροφητών είναι η τοποθέτησή τους ακριβώς πάνω από την επιφάνεια εργασίας της κουζίνας με τέτοιο τρόπο ώστε η κουκούλα να μην είναι ορατή από την πλευρά της.

Γνωστή οι κατασκευαστές έχουν ενσωματωμένο εξοπλισμό (. Ilvito, Κορόνα, Kuppersberg, Delonghi, ZigmundShtain κλπ) προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από κουκούλες, οι οποίες διαφέρουν από τις ακόλουθες παραμέτρους:

• Μέγεθος σχεδίου: τυπικά μεγέθη 50, 60, 90, 120 cm.

• Μέθοδος εγκατάστασης: σε τοίχο ή σε τοίχο.

• Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, πλαστικό.

• Παρουσία φίλτρων: λίπος και / ή άνθρακας.

• Επίπεδο θορύβου κλπ.

Η ενσωματωμένη κουκούλα μπορεί να αφαιρέσει τις οσμές και τον ατμό από το εξωτερικό ή το σύστημα εξαερισμού μέσω ειδικού αγωγού. Αλλά σήμερα οι δημοφιλέστερες κουκούλες φιλτραρίσματος που καθαρίζουν τον αέρα με τα φίλτρα και το επιστρέφουν πίσω στο δωμάτιο.


© PremiumTehnika.ru - ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών. Μόνο αξιόπιστη τεχνολογία! 2012-2018

Ώρα για εξοικονόμηση!

Εάν πληρώνετε με κάρτα στην περιοχή SITE, θα έχετε έκπτωση 3% σε ολόκληρη τη σειρά! *

Κάντε μια παραγγελία μέσω του καλαθιού, επιλέξτε από τις μεθόδους πληρωμής Πληρωμή online με πλαστική κάρτα και λάβετε έκπτωση!

Το πρόγραμμα μείωσης των τιμών για ηλεκτρονικές πληρωμές παρέχεται από κοινού με τις συνεργαζόμενες τράπεζες JSC "RFI BANK" και το Point of PJSC Bank "Opening"

Όλες οι συναλλαγές πληρωμής είναι κρυπτογραφημένες για ειδικές πληρωμές. Η Visa και η MasterCard γίνονται δεκτές πληρωμής. Δεν υπάρχει προμήθεια.

* Δεν ισχύει για προϊόντα των ακόλουθων κατασκευαστών: AVIS, BOSCH, ELECTROLUX, SIEMENS, NEFF, DUNAVOX, INDEL, COLD ΑΜΠΕΛΩΝ, IP INDUSTRIE. Η έκπτωση δεν ισχύει επίσης για μοντέλα με προσωρινά χαμηλότερες τιμές. Η έκπτωση δεν ισχύει εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μικρότερο από 15000 rub.

Ενσωματωμένοι κουκούλες στο ντουλάπι

Έξτρα ενσωματωμένο ντουλάπι

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των ενσωματωμένων οικιακών συσκευών οφείλεται σε πολλούς λόγους. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η ορθολογική χρήση του χώρου και του χώρου των χώρων, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις κουζίνες. Επιπλέον, ενσωματωμένες κουκούλες στο περίβλημα ανακουφίζουν τους φόβους για πιθανή παραβίαση της αισθητικής του εσωτερικού χώρου. Εάν έχετε την ευκαιρία για μια τέτοια εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε την.

Κρίνοντας από τη φωτογραφία, η κουκούλα ενσωματωμένη στο ντουλάπι φαίνεται να αποτελεί οργανικό μέρος των επίπλων κουζίνας. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν τέτοιες έτοιμες λύσεις. Ο στόχος του συνδυασμού των επίπλων και των οικιακών συσκευών σε ένα ενιαίο σύνολο θα αποφασιστεί από εσάς. Είναι καλύτερο να αναθέσει την εκτέλεση σε ειδικούς, δεδομένου ότι η εργασία είναι πολύ δύσκολη. Η επιλογή των επιλογών εγκατάστασης για τον ενσωματωμένο εξοπλισμό είναι πολύ περιορισμένη:

 1. Τοποθετώντας την κουκούλα στα τελικά έπιπλα. Αυτή είναι η πιο δύσκολη διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι πάντα δυνατό να μαντέψετε με τις διαστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει τουλάχιστον να αναδιαμορφώσετε τουλάχιστον ένα γραφείο.
 2. Κατασκευή επίπλων κατά παραγγελία. Επιτρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι αποχρώσεις της εγκατάστασης του εξοπλισμού εξάτμισης και η επακόλουθη εγκατάσταση της τελικής μονάδας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να αγοράσετε εκ των προτέρων ενσωματωμένο απορροφητήρα κουκούλας.
 3. Χρήση τεχνικών κάλυψης για τοίχους κουκούλες. Κατά την επιλογή αυτής της μεθόδου, μπορείτε να βρείτε τις πιο πρωτότυπες λύσεις.

Για όσους θέλουν να αγοράσουν ενσωματωμένες κουκούλες στο ντουλάπι, μπορείτε να συστήσετε τα προϊόντα της De Dietrich, της Siemens, Faber και άλλων σημάτων. Παρεμπιπτόντως, πάνω από το ένα τρίτο όλων των πωλήσεων συσκευών με παρόμοια ονομασία λογίζονται ενσωματωμένες συσκευές. Μια ευρεία γκάμα προϊόντων σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε κουκούλες για κάθε γούστο και πορτοφόλι - από μοντέλα έως ελίτ με μεγάλη ποικιλία λειτουργιών.

Συχνά, η επιλογή των οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων κουκούλες στο περίβλημα, επηρεάζεται από τις αναθεωρήσεις των καταναλωτών. Ωστόσο, το κύριο πρόβλημα είναι ο βαθμός εμπιστοσύνης στις πηγές πληροφόρησης. Κατά τη γνώμη μας, είναι προτιμότερο να καθοδηγείται από γενικά αναγνωρισμένα κριτήρια:

 • να μελετήσει αντικειμενικές πληροφορίες από τον τεχνικό φάκελο ·
 • να προτιμούν τα προϊόντα των παραγωγών που διαθέτουν δίκτυο υπηρεσιών ·
 • να κάνετε αγορές από αξιόπιστους πωλητές κλπ.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι τιμές για τις ενσωματωμένες κουκούλες στο ντουλάπι δεν πρέπει να αποτελούν το κύριο και μοναδικό κριτήριο κατά την αγορά τους. Η χαρά της αγοράς ενός φθηνού μοντέλου θα περάσει όταν ο θόρυβος από τη δουλειά του υπερβεί τα 60 dB. Αλλά δεν θα μετανιώσετε τα χρήματα που δαπανώνται εάν ακριβά κουκούλες θα σώσει την κουζίνα σας από βαριές προσμείξεις και δυσάρεστες οσμές.

Πώς να εγκαταστήσετε μια ενσωματωμένη κουκούλα στον πίνακα: διαστάσεις για την εγκατάσταση

Η σύγχρονη ενσωματωμένη τεχνολογία είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να διατηρήσουν ταυτόχρονα την εμφάνιση του εσωτερικού χώρου και να αποκτήσουν πρόσθετη λειτουργικότητα και ευκολία. Σε μια πολύ δημοφιλής κατηγορία τέτοιων συσκευών είναι ενσωματωμένες κουκούλες κουζίνας, οι οποίες είναι τοποθετημένες απευθείας στο θάλαμο πάνω από το αέριο ή την ηλεκτρική κουζίνα. Για να εγκαταστήσετε σωστά μια τέτοια συσκευή, σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί πολύ εξειδικευμένη εργασία. Σε άλλες περιπτώσεις, η εγκατάσταση είναι σχετικά απλή.

Διαστάσεις και συναφή προβλήματα

Η σύγχρονη αγορά προσφέρει πολλές επιλογές για ενσωματωμένες κουκούλες κουζίνας, διαφορετικά πλάτη και βάθη (η περιοχή που καταλαμβάνεται από την επιφάνεια του πυθμένα του υπουργικού συμβουλίου). Ανάλογα με τα υπάρχοντα έπιπλα, μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις:

 • Οι διαστάσεις της ενσωματωμένης καλύπτρας είναι ευρύτερες σε πλάτος από τις διαστάσεις του θαλάμου. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί η βοήθεια ειδικευμένων κατασκευαστών επίπλων για την τροποποίηση των τοίχων των γειτονικών ντουλαπιών, για να διατηρηθεί η μηχανική της κίνησης της πόρτας.
 • οι διαστάσεις της ενσωματωμένης κουκούλας είναι μικρότερες από τις διαστάσεις του θαλάμου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση μόνοι σας, εάν επιλέξετε τον σωστό τύπο ηλεκτρικής συσκευής.

Μια άλλη λεπτότητα της επιλογής της ενσωματωμένης κουκούλας είναι το σχήμα της γάστρας της. Όλα τα σύγχρονα μοντέλα έχουν ορθογώνια διαμόρφωση, έτσι ώστε να είναι σχετικά εύκολο να συναρμολογηθούν σε ένα ερμάριο.

Οι παλαιότερες εκδόσεις μπορεί να έχουν σημαντική προεξοχή στην περιοχή του αγωγού ή ακόμα και έναν άκαμπτο αγωγό αέρα, ο οποίος προβλέπεται να τοποθετηθεί κοντά στον τοίχο. Ωστόσο, η εγκατάσταση όλων των μοντέλων μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με ορισμένους κανόνες.

Ποια εργαλεία και υλικά θα χρειαστούν για την εγκατάσταση

Εξετάστε σχεδόν τέλεια όταν το συγκρότημα κουκούλα είναι κατασκευασμένο σε ένα ερμάριο, η απόσταση μεταξύ των τοιχωμάτων είναι μεγαλύτερη από ή ίση με την ενσωματωμένη τεχνολογία φύτευσης περιτύπωμα φόρτωσης το οποίο προορίζεται για τη στερέωση στην εσωτερική ράφι. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε:

 • μέσα σήμανσης - ένα μολύβι, αλλά η πρακτική της εργασίας με μοριοσανίδες δείχνει ότι ο δείκτης 0,5 mm - καλύτερα?
 • Ρουλέτα και ξυλουργική?
 • τρυπάνι σε ξύλο διαμέτρου 10 mm.
 • ηλεκτρικό παζλ και είδε το ξύλο του τύπου CleanWood με σκούπισμα των δοντιών μέσα στη λεπίδα.
 • σε περίπτωση ενός κυκλικού αγωγού δεν είναι περιττή πριόνι παζλ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για καμπύλα τεμάχια, ίσια δόντια και ένα στενό ύφασμα πλάτους?
 • κατσαβίδι και bit λειτουργεί για να λειτουργεί με επιβεβαιώσεις?
 • τέσσερις πλαστικές ενιαίες γωνίες.
 • awl;
 • βίδες μέγεθος 3,5 × 16, σύμφωνα με EAF, λευκό?
 • οποιαδήποτε ανθεκτική στο νερό πολυμερή κόλλα (δράκος, primus, επαφή).

Θα ληφθεί υπόψη ο σχεδιασμός του υαλοπίνακα με πόρτες ταλάντωσης.

Αμέσως αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση ενός ενσωματωμένου καπό σε ένα ερμάριο με πόρτες ταλάντευσης μπορεί να απαιτεί τη μεταφορά βρόχων. Τέτοια εργασία μπορεί να γίνει ανεξάρτητα, αλλά το άρθρο δεν παρέχει συμβουλές σχετικά με τη διεξαγωγή αυτού του σταδίου, δεδομένου ότι ο σχεδιασμός του τύπου μεντεσέ της πόρτας, το μέγεθος μπορεί να εξαρτάται από τα pits προσγείωση, καθώς και συγκεκριμένες απόσταση, η οποία έκανε την εγκατάσταση των εξαρτημάτων συμπλέκτες.

Στάδια εργασίας

Για να εγκαταστήσετε το ενσωματωμένο καπό στο ντουλάπι, θα χρειαστείτε:

 • αφαιρέστε ολόκληρη την επιφάνεια του πυθμένα ή κόψτε σε αυτό ένα άνοιγμα των απαιτούμενων γεωμετρικών διαστάσεων, όπου θα γίνει η εγκατάσταση της ηλεκτρικής συσκευής.
 • αποσυναρμολογήστε το μεσαίο ράφι και ανοίξτε τις οπές για τη μονάδα μέσα στο καλώδιο ηλεκτρικής σύνδεσης.
 • κόψτε τις απαραίτητες τρύπες στις λεπτομέρειες του μοριοσανίδας για τη διέλευση του αγωγού, σημειώστε την τοποθέτηση της ενσωματωμένης κουκούλας?
 • να σταθεροποιήσετε όλα τα στοιχεία στο ντουλάπι: ενσωματωμένη κουκούλα, ράφι, πόρτα.

Θα εξετάσουμε όλες τις λειτουργίες διαδοχικά.

Εργασία με την κάτω επιφάνεια του ντουλαπιού

Για να αφαιρέσετε ένα μέρος, αρκεί να ξεβιδώνετε τις πλευρικές επιβεβαιώσεις. Πριν, είναι απαραίτητο να επεκταθεί ο οπίσθιος τοίχος, ο οποίος είναι προσαρτημένος στο τμήμα από το μοριοσανίδα. Συνήθως αυτό γίνεται με τη βοήθεια συρραπτικών, αλλά σε χειροτεχνίες, καρφιά ή βίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αφού κόψετε το πίσω πλαίσιο, αφαιρέστε τα πλευρικά στοιχεία στερέωσης και αφαιρέστε το κατώτερο τμήμα του ντουλαπιού, το οποίο δεν συγκρατεί τίποτα.

Αν χρειαστεί να κόψετε μια τρύπα του σωστού μεγέθους, η οποία δεν καταλαμβάνει ολόκληρη την περιοχή του πυθμένα του ντουλαπιού, θα πρέπει να ακολουθήσετε διάφορες απαιτήσεις:

 • είναι απαραίτητο να κόψετε την οπή έτσι ώστε το σώμα της ενσωματωμένης καλύπτρας να έρχεται κοντά στο μπροστινό τοίχωμα του ντουλαπιού και όχι στο πίσω μέρος. Αυτό δεν θα αποσυναρμολογήσει τη δομή.
 • Οι διαστάσεις του κομμένου τμήματος σημειώνονται με γωνιά δείκτη και ξυλουργικής.
 • οπές με διάμετρο 10 mm διατρυπάται έτσι ώστε τα κέντρα τους να είναι σαφώς στις γωνίες.

Μετά από αυτό, η τρύπα κόβεται. Σε αρκετά για να αποσυναρμολογήσει το υπουργικό συμβούλιο πρακτική, απλά να το αφαιρέσετε από τον τοίχο, να διαλύσει την πόρτα (για περαιτέρω ευκολία με ράφι), τη σειρά και να εκτελέσει όλες τις εργασίες στο πάτωμα. Το παρακάτω βίντεο δείχνει σαφώς τη διαδικασία εργασίας.

Ένα μικρό τέχνασμα. Ένα ηλεκτρικό παζλ με ένα μεγάλο οδοντωτό πριόνι σε ξύλο και μια πολυστρωματική μοριοσανίδα είναι ένας αχάριστος συνδυασμός. Όταν ένα δόντι πριονιού με μία προς τα εμπρός κατεύθυνση (προς τα άνω κλίση, υπονομεύοντας το υλικό από κάτω, όταν κινούνται το πριόνι κόψουν) οι μάρκες σχηματίζονται επί της άνω πλευράς πλευρική πλάκα της γραμμής κοπής. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρει την υγρασία και να καταστρέψει το μοριοσανίδες. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να το κάνετε αυτό. Στην πρώτη περίπτωση, η ακραία όψη και οι ζώνες διάσπασης είναι λερωμένες με υδατοστεγή κόλλα. Τα ελαττώματα της επιφάνειας θα αποκρύπτονται εάν ο σχεδιασμός του ενσωματωμένου καλύμματος έχει μια στεφάνη. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείτε να πάρετε ένα πριόνι με οπίσθιο δόντι (η κοπή γίνεται κατά την κίνηση του εργαλείου κοπής προς τα κάτω). Σε αυτή την έκδοση, τα τσιπ θα βρίσκονται μέσα στο ντουλάπι. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος είναι να μπείτε βαθιά στο υλικό κατά μήκος της γραμμής κοπής με ένα ισχυρό μαχαίρι σε βάθος 2-3 mm. Στη συνέχεια, οδηγώντας απαλά το πριόνι με ευθύγραμμο δόντι κοντά στη σχηματισμένη γραμμή, μπορείτε να αποφύγετε την εμφάνιση μαρκών. Το εργαλείο κοπής πρέπει να βρίσκεται στο πλάι του τμήματος που πρόκειται να αφαιρεθεί.

Αποσυναρμολόγηση του μεσαίου ραφιού

Ανάλογα με τον τρόπο που γίνεται η εγκατάσταση, για να αφαιρέσετε το μεσαίο ράφι, μπορεί να είναι αρκετά απλό να το αφαιρέσετε από τα στηρίγματα ή να ξεβιδώσετε τις πλευρικές επιβεβαιώσεις. Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, όταν πρόκειται για προϊόντα της παραγωγής χειροτεχνίας - μπορεί να χρειαστεί να κεντώ το πίσω τοίχωμα, το οποίο είναι «ντόπια» master «για να διασφαλιστεί» καρφωμένο στα μεσαία συνδετήρες ράφι ή καρφιά.

Μετά την αποσυναρμολόγηση του μεσαίου ράφι, τρύπες διανοίγονται για τη διέλευση του καλωδίου. Για αυτό, χρησιμοποιείται ένα τρυπάνι ξύλου 10 mm. Η έκδοση με την τρύπα είναι πολύ πιο ακριβής και ελκυστική από την κοπή της εσοχής στο πίσω μέρος του ράφι, αφού επιτρέπει την καλύτερη προστασία της περιοχής διέλευσης του καλωδίου από την υγρασία με τη βοήθεια επενδύσεων.

Κοπή των οπών για τον αγωγό

Το μεσαίο ράφι και το επάνω ράφι πρέπει να τροποποιηθούν έτσι ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί ο αγωγός αέρα. Οι οπές για τη διέλευση του αέρα κατασκευάζονται με την ακόλουθη μέθοδο:

 • ένα ορθογώνιο ή ένας κύκλος σημειώνεται, ανάλογα με τον τύπο του αγωγού.
 • εάν απαιτείται ορθογώνια δίοδος, ανοίγουν τρύπες σε κάθε μία από τις γωνίες σύμφωνα με τους κανόνες που περιγράφηκαν παραπάνω για την αφαίρεση ενός τμήματος του κατώτερου ράφι του ερμάριου.
 • Για μια κυκλική ζώνη αγωγού, μία οπή των 10 mm είναι επαρκής για την είσοδο του πριονιού.

Οι οπές κόβονται με ηλεκτρικό παζλ, παρατηρώντας ένα από τα κόλπα που περιγράφονται παραπάνω. Μετά από αυτό, το άκρο του μοριοσανίδων στο σημείο κοπής προσεγγίζεται προσεκτικά με κόλλα πολυμερούς για να προστατεύεται από τη διείσδυση της υγρασίας.

Το επόμενο βήμα είναι η σήμανση της τοποθέτησης της ενσωματωμένης κουκούλας. Στην απλούστερη περίπτωση Διακοπείσες μέσος ράφι ήδη κοπεί μια τρύπα για τον αγωγό εφαρμόζεται στο σώμα και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ράψιμο οι μικροσκοπικές οπές γίνονται στον τόπο της μελλοντικής θέση των βιδών.

Εγκατάσταση όλων των αντικειμένων στο ντουλάπι

Η τοποθέτηση του ενσωματωμένου καπό στην θήκη σημαίνει πάντα μετακίνηση του μεσαίου ράφι. Για να το κανονίσετε όπου χρειάζεται, θα χρειαστείτε μόνο πλαστικές γωνίες. Η εργασία με τέτοιους συνδετήρες είναι απλή και προσβάσιμη ακόμα και για αρχάριους. Για να ελαχιστοποιήσετε το επίπεδο σφαλμάτων κατά την τοποθέτηση, πρέπει να ακολουθήσετε μια απλή τεχνική:

 • Οι γωνίες βιδώνονται πρώτα στο ράφι και οι τέσσερις.
 • το ράφι είναι σταθερό στη θέση του, είναι βολικό να το κάνετε αυτό, τοποθετώντας το ντουλάπι επίπεδο στο πάτωμα επίπεδη?
 • με τη βοήθεια ενός τρυπώματος ο χώρος για βίδες αυτοεπιπεδώματος στο πλευρικό τοίχωμα τρυπιέται.
 • Οι γωνίες είναι σταθερές με μηδενική μετατόπιση του ράφι.

Μετά από αυτό, είναι δυνατή η τοποθέτηση της κουκούλας με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες, οι οποίες έχουν βιδωθεί σε προηγούμενα τρυπημένα αυλάκια. Το παρακάτω βίντεο δείχνει σαφώς τη διαδικασία εργασίας.

Τερματισμός λειτουργίας

Το τελικό στάδιο είναι η τελική συναρμολόγηση του ντουλαπιού και η τοποθέτηση θυρών. Στην πράξη, πιο συχνά η κατασκευή, όπου συναρμολογείται το ντουλάπι, στο μέσο ράφι με ενσωματωμένη κουκούλα κρεμάται στην κανονική του θέση. Μετά από αυτό, ο αγωγός αέρα είναι τοποθετημένος, και το πιο πρόσφατο βήμα είναι η πόρτα.

Κουκούλες εξάτμισης για κουζίνα

Κάθε νοικοκυρά χρειάζεται μια καλή και λειτουργική κουζίνα. Προστατεύστε το διαμέρισμα από τη δυσάρεστη οσμή και ο καπνός θα βοηθήσει την κουκούλα, χωρίς την οποία είναι ήδη αδύνατο να φανταστεί κανείς κάποια μοντέρνα κουζίνα. Η ποικιλία της επιλογής τους στα καταστήματα συχνά τους κάνει να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επιλογή τους. Τώρα μπορείτε να βρείτε κουκούλες διαφορετικών τύπων, λειτουργιών και τιμών.

Οφέλη

Όταν μαγειρεύετε, μπορεί να παρατηρήσετε ότι αργότερα ολόκληρο το διαμέρισμα μυρίζει σαν αυτό που μαγειρεύετε. Και αν το φαγητό καεί, τότε η μυρωδιά της καύσης δεν αφήνει το δωμάτιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα γραφεία εξαγωγής έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζουν ότι το διαμέρισμά σας παραμένει καθαρό και ότι δεν υπάρχουν ξένες μυρωδιές. Ο καυσαερίων εγκαθίσταται ακριβώς πάνω από την κουζίνα ή την εστία. Εάν είναι απαραίτητο, ενεργοποιείτε την κουκούλα και είναι χάλια σε όλες τις δυσάρεστες οσμές και καπνό.

Ο καυσαερίων λειτουργεί επίσης ως πρόσθετος αερισμός στην κουζίνα σας, όπου τα παράθυρα είναι συνεχώς εφίδρωση και η υγρασία είναι πάντα αυξημένη. Ένας μεγάλος αριθμός κατασκευαστών, ρωσικών και ξένων, σας επιτρέπει να επιλέξετε μια κουκούλα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους κουζινών και ακουστικών οποιουδήποτε μεγέθους. Πολλές σύγχρονες κουκούλες είναι εξοπλισμένες με ένα χρονοδιακόπτη που θα κάνει την κουκούλα να σβήσει μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η καπνοδόχος συχνά χρησιμεύει ως επιπλέον χώρος για την αποθήκευση μπαχαρικών, δημητριακών και μικρών μαγειρικών σκευών.

Με διαφορετικούς τύπους κουκούλας

Ανεξάρτητα από το μοντέλο σχεδίασης, όλοι χωρίζονται σε ανακύκλωση και ροή. Ο πρώτος τύπος απορροφά ρύπανση και δυσάρεστη οσμή, τα περνά μέσα από ένα ειδικό φίλτρο και απελευθερώνεται ήδη σε καθαρή μορφή. Ο δεύτερος τύπος συνδέεται με την οπή εξαγωγής στο obschedomovoy αερισμό και την απορρόφηση στις ακαθαρσίες που αποβάλλει μέσα στο πέρασμα, το οποίο καθαρίζεται τακτικά από το προσωπικό της εταιρείας διαχείρισης.

Αν προτιμάτε τις ενσωματωμένες συσκευές κουζίνας και τα έπιπλα, τότε θα πρέπει και η κουκούλα να είναι ενσωματωμένη. Έτσι, το γενικό στυλ της κουζίνας σας δεν θα διαταραχθεί, θα είναι κομψό και μοντέρνο. Οι ενσωματωμένοι κουκούλες τοποθετούνται σε ειδική κουκούλα με μια τρύπα από το κάτω μέρος, η οποία καλύπτει τέλεια και καθιστά την κουκούλα σχεδόν αόρατη.

Οι ενσωματωμένοι κουκούλες είναι εξαιρετικά συμπαγείς και σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χώρο σε μια μικρή κουζίνα. Μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε ένα από τα ντουλάπια της κουζίνας. Συχνά, ο πίνακας μιας τέτοιας κουκούλας είναι εξοπλισμένος με οπίσθιο φωτισμό, γεγονός που καθιστά το μαγείρεμα των αγαπημένων σας πιάτων ακόμα πιο άνετο και εξαλείφει την ανάγκη να συμπεριληφθεί ο κεντρικός φωτισμός. Αυτή είναι μια εξοικονόμηση ενέργειας, οπότε ο φωτισμός σημείων δεν απαιτεί μεγάλο κόστος ενέργειας.

Θόλος

Οι κουκούλες του θόλου έχουν ένα δεύτερο όνομα - τζάκι. Η εμφάνισή τους θυμίζει τρούλο ομπρέλα. Οι κουκούλες είναι στερεωμένες στον τοίχο, μπορούν να ανακυκλώνονται και να ρέουν. Οι απορροφητήρες έχουν μεγάλη ζήτηση, αφού μετά την τοποθέτησή τους δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τα φίλτρα, όλα τα βρωμιά πηγαίνουν στον εξαερισμό. Οι κουκούλες θόλου θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικές όταν καθαρίζετε τον αέρα από διάφορες ακαθαρσίες.

Τις περισσότερες φορές, κουκούλες θόλου εγκαθίστανται σε μια καπνοδόχο, η οποία συμπληρώνει τέλεια την κουκούλα, και η κουζίνα κάνει μια αρμονική και όμορφη. Τις περισσότερες φορές, ο απορροφητήρας είναι ένα στοιχείο της μονάδας κουζίνας. Εάν στο μέλλον σκοπεύετε να εγκαταστήσετε την κουκούλα, τότε σχεδιάστε το σχέδιο της κουζίνας με κουκούλα πάνω από την εστία.

Ανασυρόμενο

Οι απορροφητήρες τύπου κουκούλας θεωρούνται ασυνήθιστα άνετοι και εξοικονομούν σημαντικά χώρο πάνω από τη σόμπα. Η κουκούλα είναι τοποθετημένη μέσα στην κουκούλα και έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον σχέδιο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να τραβήξετε έξω ένα τμήμα της κουκούλας, το οποίο σας επιτρέπει να καθαρίσετε τον αέρα σε ολόκληρη την επιφάνεια της πλάκας.

Εάν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη την περιοχή της κουκούλας, τότε μπορείτε να την ενεργοποιήσετε χωρίς να την σπρώξετε προς τα εμπρός. Το μπροστινό τμήμα της κουκούλας είναι μεταμφιεσμένο ως το χρώμα της κουζίνας, γεγονός που την καθιστά εντελώς αόρατη και δεν επιτρέπει την παραβίαση του σχεδιασμού της κουζίνας. Σε αυτή την περίπτωση, η κουκούλα πρέπει να εγκατασταθεί μαζί με το σετ κουζίνας, το οποίο, με τη σειρά του, κατασκευάζεται λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά εξαγωγής.

Τύποι οπαδών

Η ισχύς της κουκούλας εξαρτάται άμεσα από τον τύπο του ανεμιστήρα. Φυσικά, όσο πιο δυνατός είναι ο ανεμιστήρας, τόσο περισσότερος όγκος αέρα σε μικρότερο χρονικό διάστημα μπορεί να καθαρίσει. Τις περισσότερες φορές, ο ανεμιστήρας εξαγωγής έχει δύο έως τέσσερις ταχύτητες. Όταν μαγειρεύετε τα τρόφιμα σε κανονική λειτουργία, δεν χρειάζεται να ενεργοποιείτε την κουκούλα για όλη την ισχύ, επειδή όσο γρηγορότερα λειτουργεί ο ανεμιστήρας, τόσο περισσότερο θόρυβος εκπέμπεται.

Ο αριθμός των οπαδών σε κάθε κουκούλα μπορεί να είναι από έναν έως δύο.

Τύποι συστημάτων διήθησης

Εάν επιλέξετε μια κουκούλα με σύστημα καθαρισμού ανακύκλωσης, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ό, τι φίλτρα είναι κατάλληλα για αυτό. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι φίλτρων: φίλτρα πετρελαίου και άνθρακα. Στην πρώτη περίπτωση, τα φίλτρα ταιριάζουν απόλυτα με τις διάφορες εκκρίσεις του λίπους, προστατεύοντας τα έπιπλά σας από τους λιπαρούς λεκέδες.

Τα εκχυλίσματα με φίλτρο άνθρακα καθαρίζουν καλά τον αέρα από επιβλαβείς ακαθαρσίες και σκόνη. Παρέχονται επίσης καθολικά φίλτρα, αλλά είναι λιγότερο αποδοτικά από τα φίλτρα ενός συγκεκριμένου τύπου.

Πώς να διαχειριστείτε

Το σύστημα ελέγχου των κουκούλες μπορεί επίσης να διαφέρει για κάθε μοντέλο. Τα πιο σύγχρονα είναι κουκούλες με έλεγχο αφής. Τα χειριστήρια είναι σχεδόν αόρατα και εμφανίζονται μόνο μετά την ενεργοποίηση της κουκούλας. Αρκεί να αγγίξετε ελαφρώς τον πίνακα ελέγχου για να ενεργοποιήσετε μία ή άλλη λειτουργία.

Ο τύπος ελέγχου ολισθητήρα είναι ήδη αρκετά ξεπερασμένος, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει σε ορισμένα μοντέλα κουκούλας. Για να ελέγξετε την κουκούλα, μετακινήστε το ρυθμιστικό.

Ο έλεγχος τύπου κουμπιού είναι ο πιο απλός και κατανοητός. Κάθε πλήκτρο αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας της κουκούλας.

Πώς να επιλέξετε

Η επιλογή της κουκούλας πρέπει να είναι παράλληλη με την επιλογή της μονάδας κουζίνας. Πρώτον, πρέπει να καθορίσετε τον τύπο της κουκούλας και το μέγεθός της. Το ιδανικό μέγεθος της κουκούλας είναι αυτό που είναι ίσο με το μέγεθος της εστίας.

Όταν επιλέγετε μια κουκούλα, μην μπείτε στον πειρασμό από φθηνά μοντέλα με ένα ακατανόητο σύστημα φιλτραρίσματος. Διαβάστε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά της επιλεγμένης κουκούλας, τότε μην το μετανιώσετε.

Πώς να εγκαταστήσετε

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον απορροφητήρα μόνοι σας χωρίς τη βοήθεια επαγγελματιών. Εάν η επιλογή σας έπεσε στην ενσωματωμένη κουκούλα, τότε απαιτεί ένα ξεχωριστό ντουλάπι, το οποίο θα χρησιμεύσει ως τσέπη για αυτό. Μπορείτε να κόψετε την κουκούλα στο περίβλημα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο χειρός, κατά προτίμηση ένα ηλεκτρικό, το οποίο εκπέμπει πολύ θόρυβο, αλλά σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε την εγκατάσταση πολύ πιο γρήγορα. Το πιο σημαντικό δεν είναι να συγχέεται με τις διαστάσεις της μελλοντικής κουκούλας, έτσι ώστε η ενσωματωμένη κουκούλα να είναι άνετη στους τοίχους της.

Ενσωματωμένες κουκούλες

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 52 Χωρητικότητα, m3 / h: 650

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 90 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 700

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 72.5 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 550

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 52.5 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 550

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 52.2 Χωρητικότητα, m3 / h: 700

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 52 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 400

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 52.2 Χωρητικότητα, m3 / h: 1000

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 59.5 Χωρητικότητα, m3 / h: 450

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 59.5 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 350

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, εκ.: 59.8 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 800

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 89.8 Χωρητικότητα, m3 / h: 650

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 85.8 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 700

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, εκ.: 59.8 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 800

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 60 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 400

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 400

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Οι ενσωματωμένοι απορροφητήρες είναι σχεδιασμένοι για εγκατάσταση σε ειδικό ντουλάπι που βρίσκεται πάνω από την εστία. Αυτά τα μοντέλα θα παραμείνουν αόρατα στο εσωτερικό σας, καθώς μόνο κατά τη λειτουργία τραβιέται η οθόνη της κουκούλας και στη συνέχεια σπρώχνει πίσω στο περίβλημα.

Το αναδιπλούμενο πλαίσιο αυξάνει σημαντικά την περιοχή εισαγωγής αέρα, η οποία θα σας προσφέρει εξαιρετικό καθαρό αέρα κατά το μαγείρεμα. Ένα συμπαγές σχέδιο θα ευχαριστήσει το μάτι και θα σώσει πολύτιμο χώρο στην κουζίνα σας!

Επιπλέον, τέτοιες επίπεδες κουκούλες εξάτμισης χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση και αθόρυβη λειτουργία.

Όταν επιλέγετε ένα ενσωματωμένο κουκούλα για την κουζίνα, προσέξτε:

Ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών Το World 220 Volt σας προσφέρει φθηνό να αγοράσετε ενσωματωμένες κουκούλες υψηλής ποιότητας και με εγγύηση του κατασκευαστή. Το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μοντέλο για εσάς και να ολοκληρώσετε την παραγγελία. Μια ευγενική και ποιοτική παράδοση θα σας εκπλήξει ευχάριστα!