Κουκούλες για κουζίνα με πλάτος 50 cm

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / h: 390

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 490

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: αιωρούμενο Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 350

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 700

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 650

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 400

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: αιωρούμενο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / h: 290

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 650

Πώς να επιλέξετε μια κουκούλα στην κουζίνα 50 cm: συμβουλές από επαγγελματίες

Εξόρυξη στην κουζίνα 50 cm - πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή σε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων; Ποια είναι τα κριτήρια για την προτίμηση, τι να αναζητήσετε και τι πρέπει να σκεφτείτε, πρώτα απ 'όλα, όταν επιλέγετε μια κουκούλα στην κουζίνα;

Είναι σαφές ότι ένα άτομο που αντιμετωπίζει σπάνια τέτοια προβλήματα - είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι πρέπει πραγματικά να επιλέξει. Η εμπιστοσύνη στον «επαγγελματισμό» του διαχειριστή του συμβούλου είναι εξωπραγματική, διότι η αποστολή του είναι να πουλήσει τα αγαθά. Ως εκ τούτου, με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι η διαδικασία επιλογής είναι απίστευτα πολύπλοκη. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ απλό και πρακτικά μειώνει τον καθορισμό της βέλτιστης απόδοσης, της λειτουργικότητας, του αποδεκτού σχεδιασμού και του τύπου εγκατάστασης.

Βέλτιστη απόδοση

Συχνά, πολλοί κατασκευαστές αναφέρουν αρχικά την περιοχή των χώρων (λιγότερο συχνά τον όγκο) για τις οποίες έχει σχεδιαστεί αυτό το μοντέλο. Για τον δείκτη περιοχής για το τυπικό ύψος σχεδίασης των οροφών, υιοθετείται συμβατικά μια τιμή δυόμισι μέτρων, η οποία καθιστά εύκολη τη μετατροπή στις απαιτούμενες μονάδες όγκου. Τα πολύ αδύναμα μοντέλα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν επαρκώς με τα καθήκοντα της ανταλλαγής και της εκτροπής του αέρα. Οι ισχυρότερες κουκούλες για την κουζίνα - δεν δικαιολογούνται από οικονομική σκοπιμότητα. Πώς να καθορίσετε τις απαραίτητες και επαρκείς παραμέτρους που θα ταιριάζουν καλύτερα στις ατομικές σας συνθήκες και κριτήρια;

Απαιτείται σε κάθε περίπτωση, η απόδοση για την κουζίνα σας μπορεί να υπολογιστεί ανεξάρτητα. Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε:

 • Προσδιορίζεται ο όγκος του αέρα στο δωμάτιο (περιοχή πολλαπλασιάζεται με το ύψος), για παράδειγμα - 12 m 2 × 2,5 m = 30 m 3, και στη συνέχεια αφαιρούμε τον όγκο που καταλαμβάνεται από έπιπλα, είδη κουζίνας, για παράδειγμα 6 m 3. Περίπου 24 κύβοι λαμβάνονται.
 • Εξετάστε: ρυθμός εξαερισμού (σύμφωνα με τα υπάρχοντα υγειονομικά πρότυπα ένα μέτρο της 10-12 κύκλων ανά ώρα, όπου τουλάχιστον 75 m 3 / ώρα για τα ηλεκτρικά και 90 m 3 / h για το φυσικό αέριο), και η μονάδα παροχής ισχύος της τάξης του 25-30% ( συντελεστής 1,3).
 • Ως αποτέλεσμα, λαμβάνουμε την τιμή: 24 × 12 × 1,3 = όχι λιγότερο από 375 m 3 ανά ώρα. Μην ξεχνάτε τις πιθανές απώλειες στον αγωγό που οδηγούν στην είσοδο στον άξονα εξαερισμού. Κάθε απόκλιση της ροής υπό γωνία μειώνει την αποτελεσματικότητά της κατά περίπου 10%. Εάν υπάρχουν τέτοιες στροφές, τις προσθέτουμε στον υπολογισμό. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν δύο από αυτά, λαμβάνουμε υπόψη ένα επιπλέον 20%. Σύνολο ως αποτέλεσμα των 375 + 75 = 450 m 3 / h. Δεν έχει νόημα πια, κάτω δεν είναι αποτελεσματικό.

Παράμετροι λειτουργίας

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, τον οποίο πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή - είναι αυτό κατανάλωση ενέργειας. Και πιο συγκεκριμένα - η ενεργειακή απόδοση ή ο λόγος ισχύος και απόδοσης. Δεν είναι μυστικό ότι για την εκτροπή του ίδιου όγκου αέρα, τα μοντέλα διαφόρων κατασκευαστών δαπανούν διαφορετική ποσότητα ενέργειας. Ως εκ τούτου, η απόδοσή τους είναι σημαντικά διαφορετική. Για παράδειγμα, και τα δύο μοντέλα παραγωγής Elikor Epsilon Vreznoj Μπλοκ 50 και 60 καταναλώνουν ενέργεια εξίσου 225W, ενώ η πρώτη είναι σε θέση να ξεπεράσει το μέγιστο των 430 m 3 / h και το δεύτερο είναι 700, σε σχέση με την ίδια αξία. Αυτό το είδος διασποράς στις παραμέτρους επιδόσεων οφείλεται κυρίως στις διαφορές στα χρησιμοποιούμενα σχεδιαστικά διαλύματα, στους ηλεκτρικούς κινητήρες και στις μεθόδους συλλήψεως και δημιουργίας ροής, οι οποίες μαζί επηρεάζουν την ενεργειακή απόδοση.

Λειτουργίες λειτουργίας, οι δύο είναι η εξαγωγή αέρα και η ανακυκλοφορία. Στην πρώτη περίπτωση, ένας αγωγός αέρα συνδέεται με την κουκούλα, η οποία αγοράζεται και τοποθετείται ξεχωριστά, και κάθε στροφή περιλαμβάνει επιπλέον το 10% των απωλειών. Μια κουκούλα με λειτουργία ανακύκλωσης σας επιτρέπει να καθαρίζετε τον αέρα απευθείας μέσα στο δωμάτιο, χωρίς να το αφαιρέσετε προς τα έξω. Ο αγωγός αέρα σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται και δεν εμπλέκεται, πράγμα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην κρύα περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα και με μικρά φορτία στην κουκούλα. Η αφαίρεση μεγάλων όγκων ζεστού αέρα απαιτεί επιπλέον κόστος για τη θέρμανση του κρύου, που προέρχεται από το δρόμο. Για αυτό, χρησιμοποιείται ένα ειδικό σύστημα φίλτρου. Αλλά ένα τέτοιο πλεονέκτημα απαιτεί τη δική του πληρωμή - θα πρέπει να καθαρίζονται περιοδικά, και μετά την ανάπτυξη του πόρου, την αλλαγή (ιδιαίτερα του άνθρακα με ενεργές απορροφητικές ιδιότητες).

Μέγιστο επίπεδο θορύβου - δυστυχώς οι ειδικοί δεν έχουν εφεύρει ακόμη αθόρυβα ή απολύτως σιωπηρά αποσπάσματα. Όσο χαμηλότερη είναι η αξία του, τόσο πιο άνετα αισθάνεστε. Ο σταθερός θόρυβος, ακόμη και ασήμαντος, εμποδίζει και ερεθίζει. Σε κάθε περίπτωση, ο θόρυβος της συσκευής, ο οποίος υπερβαίνει το όριο των 70 dB, σίγουρα δεν αξίζει να αγοράσετε.

Ασφάλεια συνεργασίας με διάφορα θερμαντήρες αερίου εφοδιασμένο με ένα ανοικτό θάλαμο καύσης: Flow (στήλη) και χωρητική (λέβητες) - είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι συχνά παραβλέπεται. Ο κίνδυνος είναι ότι η ταυτόχρονη λειτουργία του απορροφητήρα με το εν λόγω εξοπλισμό, ειδικά με το τερματικό αγωγό σε ένα ορυχείο, ικανή να προκαλέσει το σχηματισμό των καυσαερίων ανάστροφη ώση και διείσδυση του μονοξειδίου του άνθρακα (CO), πίσω στο δωμάτιο. Οι απαιτήσεις και οι παράμετροι αυτές πρέπει να δηλώνονται χωρίς καθυστέρηση από τον κατασκευαστή στο διαβατήριο προϊόντων, αλλά, δυστυχώς, πολύ συχνά υπάρχουν σε αυτό σε μάλλον θορυβώδη μορφή, έτσι ώστε να μην τρομάζουν.

Τεχνικές προδιαγραφές

Με μορφή σχεδιασμού Οι κουκούλες για την κουζίνα παρουσιάζονται με τον ακόλουθο σχεδιασμό: θόλος, σε σχήμα Τ, με γυαλί, αρθρωτό, πλήρως συντονισμένο, γείσο και χώρα (country style). Το χρωματικό σχέδιο είναι αρκετά εκτεταμένο και ποικίλο και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε με επιτυχία στο εσωτερικό.

Τα πιο δημοφιλή χρώματα:

 • Κλασικά - λευκό, μπεζ, ελεφαντόδοντο, κόκκινο, καφέ και μαύρο.
 • techno στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, ασήμι, χρώμιο, γραφίτη, χαλκό, χαλκό και χρυσό.
 • Άλλα χρώματα - κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, μπλε και πράσινο είναι πιο συγκεκριμένα και λιγότερο απαιτητικά.

Ανά τύπο εγκατάστασης και μεθόδους στερέωσης:

 • (συνήθως επίπεδη μοντέλα) - εγκαθίστανται κάτω από έναν πίνακα τοίχου ή ένα ράφι πάνω από την πλάκα.
 • ενσωματωμένο - το πιο συμπαγές, ισχυρό και λιγότερο ορατό. Τοποθετείται απευθείας σε ένα ντουλάπι τοίχου ή διακοσμητικό θόλο τζάκι, ή στο τραπέζι εργασίας δίπλα στην εστία. Εξοπλισμένο με σταθερό ή συρόμενο πλαίσιο βάσης. Το πρώτο - αυξάνει σημαντικά την περιοχή εισαγωγής αέρα και διευκολύνει τη διαχείριση.
 • Τοίχος - με στερέωση στον τοίχο.
 • Γωνιακό - σχεδιασμένο αρχικά για λειτουργία στη γωνιακή ζώνη.
 • νησί - συνδέονται με την οροφή στην περιοχή του νησιού (όταν η σόμπα και η επιφάνεια μαγειρέματος βρίσκονται στο νησί και έχουν προσέγγιση από όλες τις κατευθύνσεις).

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ της κουκούλας και της ηλεκτρικής εστίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 70 cm, και η σόμπα αερίου - 80 cm.

Πλάτος και βάθος της ζώνης κάλυψης - σε βήματα 5 εκατοστών ο χάρακας των μεγεθών αντιπροσωπεύεται στην περιοχή από πλάτος 50 cm έως 120 cm (έως 180 cm). Στην ιδανική περίπτωση, κατά την επιλογή, αυτοί οι δείκτες πρέπει να συμπίπτουν ή να αλληλεπικαλύπτονται με τις διαστάσεις της επιφάνειας της εστίας.

Τι είδους εξάρτημα ελέγχου εξάτμισης για να επιλέξετε - μηχανική (push-κουμπί ή ρυθμιστικό) ή ηλεκτρονικό (αφή). Η πρώτη επιλογή είναι η απλούστερη και φθηνότερη, αλλά ο "μηχανικός" είναι πολύ επιρρεπής σε μόλυνση και κολλήσει με το χρόνο. Το δεύτερο - πιο κομψό και μοντέρνο. Και η παρουσία LCD και μικροεπεξεργαστή επιτρέπει ως πρόσθετες επιλογές για την εφαρμογή:

 • αυτόματο έλεγχο των τρόπων λειτουργίας, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση με τη χρήση χρονιστών και αισθητήρων που ανταποκρίνονται στη θερμοκρασία της εστίας και της υγρασίας,
 • τον έλεγχο και την ένδειξη της μόλυνσης των φίλτρων ·
 • Τηλεχειριστήριο με τηλεχειριστήριο.

Φίλτρα - ίσως, ένα από τα κύρια στοιχεία, που επηρεάζουν την απόδοση ολόκληρης της μονάδας. Χρησιμοποιούνται δύο τύποι: βασικός χονδρικός καθαρισμός χωρίς λίπος και αντικαταστάσιμος άνθρακας για εκ νέου ανάκτηση. (Δείτε επίσης: Πώς να καθαρίσετε την κουκούλα από το λίπος στην κουζίνα)

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι εάν η κουκούλα της κουζίνας σχεδιάζεται να βγει έξω ή μέσα στο σύστημα εξαερισμού βαλβίδα αντεπιστροφής, Αποτρέπει την είσοδο του εξωτερικού αέρα όταν είναι απενεργοποιημένη.

 • γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι είναι αναμφισβήτητα η πιο ακριβή και κομψή λύση, αλλά ταυτόχρονα είναι η πιο πρακτική και ανθεκτική, απαιτώντας ελάχιστη προσπάθεια καθαρισμού των επιφανειών εργασίας.
 • σμάλτο ή επίστρωση σε σκόνη - προσιτός προϋπολογισμός και, αρκετά πρακτική επιλογή, αλλά λιγότερο ανθεκτική?
 • σκουρόχρωμο γυαλί - αναμφίβολα, όμορφο και αισθητικό από μόνο του, αλλά απαιτεί προσεκτική φροντίδα και απουσία τσιπ, λεκέδων, γρατζουνιών και λεκέδων.

Εκχύλισμα κουζίνας 50 εκ.: Επιλογή πελάτη

Κουκούλες κουζίνας με πλάτος 50 cm - ανάλυση αγοράς το 2016, με βάση τα στατιστικά στοιχεία της πραγματικής ζήτησης και τις προτιμήσεις των καταναλωτών των πολλών χρηστών στο Διαδίκτυο δείχνει ότι από την ποικιλία των εμπορικών σημάτων στην αγορά, η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους Ρώσους καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της, όπως γνωστές μάρκες όπως (μερίδιο των πωλήσεων στην αγορά, ως ποσοστό):

 • 36% - Elikor (Ομάδα "Elikor", Kaluga,) ·
 • 9% - Κρόνα (KRONAsteel, LLC "CaventDom", συνέλευση Τουρκίας / Κίνας) ·

Πίσω από αυτούς, ίσο με το 8%, ακολουθήστε:

 • Hansa (Γερμανική AMICA WRONKI S.A., με φυτά στην Πολωνία,).
 • Cata (Ισπανία, Torreyo).

Περίπου ίσες θέσεις, με μερίδιο 3-4%, είναι:

 • Gorenje (Σλοβενία, Velenje,) ·
 • JETAIR (Elica Italy).
 • Lex (Ρωσία).
 • Akpo (Πολωνία, Isobelin,).
 • Maunfeld (Ηνωμένο Βασίλειο, Middlesbrough,).
 • Gefest (JV OJSC Brestgazoapparat, Brest, Λευκορωσία) ·

17% - άλλοι παραγωγοί.

Είναι ωραίο να συνειδητοποιήσουμε ότι σχεδόν το ήμισυ της ζήτησης στην αγορά (49%) καλύπτει πλήρως τις εγχώριες μάρκες.

Κορυφαίες βαθμολογίες

Οι οδηγοί πωλήσεων μεταξύ των κουζινών κουζίνας με πλάτος 50 cm, από τα τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους, είναι τα ακόλουθα μοντέλα (χωρητικότητα, W / χωρητικότητα, m 3 / ώρα / επίπεδο θορύβου, dB / εύρος τιμών, ρούβλια):

 • Elikor:

- Epsilon 50 (225/430/54 / 4120-7380) - τοίχος, θόλος.

- Αμέθυστος 50 (225/430/55 / ​​7549-10450) - τοίχος, με γυαλί.

- Vreznoj Blok 60 (225/700/56 / 5710-8340) - ενσωματωμένη, εγκατάσταση σε αναρτημένο ντουλάπι.

 • Κρόνα:

- Kamilla 500 (* / 390/53 / 5390-8645) - με συρόμενο πάνελ.

- Bella 500 (* / 390/55 / ​​5829-7982) - ο θόλος ·

- Kelly 2M 500 (240/550/42 / από 6882) - τοίχο, γείσο.

- Τζέσικα Λεπτό 500 Πιέστε Κουμπί (100/350/36 / από 3740) - γείσο, ενσωματωμένο στο κρεμαστό ντουλάπι.

 • Hansa OSC511 (135/335/45 / 2500-4270) - γείσο, ενσωματωμένο στο κρεμαστό ντουλάπι.
 • Cata:

- Podium 500 (140/600/61 / 13440-17429) - αρθρωτά (υπό γωνία).

- TF 5250 (* / 520/46 / 5460-9328) - ενσωματωμένο, με συρόμενο πάνελ.

- V 500 (* / 620/53 / 6390-7820) - ο τοίχος, ο θόλος.

Οι πιο δημοφιλείς λύσεις

Μεταξύ άλλων κριτηρίων, τα οποία δίνουν προσοχή, καθοδηγούνται και δίνουν την προτίμησή τους κατά την επιλογή μιας κουκούλας για μια κουζίνα των 50 cm, οι προτεραιότητες είναι οι εξής:

 • από το είδος της προσάρτησης - είναι τοίχος (64%), και ενσωματωμένο στο γραφείο (34%), νησί και άλλα λιγότερο από 2%?
 • στην κουζίνα (m 2) - έως 10 (17%), 11-15 (31%), 16-20 (36%), από 21 και άνω (16%).
 • στην παραγωγικότητα (m 3 / ώρα) - 300-500 (40%), 500-700 (37%), μέχρι 900 (10%) και υψηλότερη (6%).
 • Σχεδιασμός και Design - αρθρωτά, συρόμενες και θόλου (19% το καθένα) Ζελατίνα (15%), τη χώρα (12%), εντελώς σε εσοχή (7%) με το γυαλί (6%), σχήμα Τ (5% ) ·
 • σε διαστάσεις (πλάτος, cm) - 50 (25%), 60 (62%) και 90 (9%).
 • φωτισμός - λαμπτήρες αλογόνου και LED (57%), φωταύγειας (32%).

Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, οι ειδικοί συστήνουν μια ισορροπημένη και θεωρούνται προσέγγιση στη διαδικασία της επιλογής των κουκούλες κουζίνα, καθοδηγείται από σκέψεις της αναγκαιότητας και επάρκεια. Το πιο ακριβό - δεν σημαίνει πάντα το καλύτερο!

Κουκούλες για κουζίνα με πλάτος 50 cm

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / h: 390

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 490

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: αιωρούμενο Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 350

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 700

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 650

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 400

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: αιωρούμενο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / h: 290

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 650

Ενσωματωμένοι κουκούλες 50 cm στη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 46 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 30 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 15 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 11 ηλεκτρονικά καταστήματα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 46 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 11 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 36 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 17 ηλεκτρονικά καταστήματα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 3 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Τιμή για κουκούλες χτισμένο σε 50 cm σε καταστήματα στη Μόσχα

Στο site μπορείτε να επιλέξετε κουκούλες χτισμένες σε 50 cm με τα χαρακτηριστικά, να δείτε λεπτομερείς φωτογραφίες, να διαβάσετε κριτικές και να συγκρίνετε τις τιμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα στη Μόσχα. Αγοράστε κουκούλες ενσωματωμένες σε 50 cm φθηνή (συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης) εύκολη! Απλά πρέπει να πάτε στην προσφορά σας, να εξοικειωθείτε με τους όρους πληρωμής και να αφήσετε μια αίτηση παράδοσης στη Μόσχα.

Κουκούλες 50cm

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Εξαιρετικά αυτοματοποιημένο σύστημα που ανταποκρίνεται σε κάθε είδους αναθυμιάσεων, οσμών, αέρια, θερμότητα από την επιφάνεια εργασίας και περιλαμβάνει ένα αυτο-κουκούλα ή αλλαγής ταχύτητας για την εξάλειψή τους από το χώρο της κουζίνας.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Η τεχνολογία LED είναι η κορυφαία τεχνολογία φωτισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με έναν σχεδόν ατελείωτο κύκλο εργασίας (πάνω από 40.000 ώρες).

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Εξαιρετικά αυτοματοποιημένο σύστημα που ανταποκρίνεται σε κάθε είδους αναθυμιάσεων, οσμών, αέρια, θερμότητα από την επιφάνεια εργασίας και περιλαμβάνει ένα αυτο-κουκούλα ή αλλαγής ταχύτητας για την εξάλειψή τους από το χώρο της κουζίνας.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Εξαιρετικά αυτοματοποιημένο σύστημα που ανταποκρίνεται σε κάθε είδους αναθυμιάσεων, οσμών, αέρια, θερμότητα από την επιφάνεια εργασίας και περιλαμβάνει ένα αυτο-κουκούλα ή αλλαγής ταχύτητας για την εξάλειψή τους από το χώρο της κουζίνας.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

Σε αυτό το μοντέλο, η κασέτα λίπους κρύβει ένα φύλλο από μέταλλο ή γυαλί και ο αέρας έλκεται μέσα από τις εγκοπές που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου

Τα τηλεχειριστήρια του BEST συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και σχεδιασμό, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε εξ αποστάσεως όλες τις λειτουργίες της κουκούλας.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από το κάτω άκρο της κουκούλας στην επιφάνεια του αερίου.

Η ελάχιστη δυνατή απόσταση από την κάτω άκρη του καλύμματος στην ηλεκτρική επιφάνεια.

Απενεργοποιεί αυτόματα την κουκούλα μετά από 5 λεπτά μετά την ενεργοποίησή της

 • Πηγαίνετε πίσω
 • 1
 • 2
 • Εμπρός

Κουκούλες 50 cm - μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές αστικών διαμερισμάτων. Ο εξοπλισμός μπορεί εύκολα να χωρέσει σε κουρασμένες κουζίνες και συμπληρώνει τέλεια τον εξοπλισμό που βρίσκεται σε ευρύχωρα δωμάτια. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα best-hoods.ru μπορείτε να αγοράσετε μια κουκούλα 50 εκατοστά από τον Ιταλό κατασκευαστή BEST με ευνοϊκούς όρους.

Χαρακτηριστικά των BEST κουκούλες 50 cm

Στον κατάλογό μας υπάρχουν μοντέλα με θολωτά, χωνευτά, κεκλιμένα νησιά στο σχεδιασμό. Επιλέξτε αυστηρό εξοπλισμό από ανοξείδωτο χάλυβα, φωτεινές συσκευές με ενσωματωμένο φωτισμό ή πρωτότυπες επιλογές νησιών με χρώματα σμάλτου σύμφωνα με το γούστο σας. Οι τιμές των κουκούλες των 50 cm ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από την κατηγορία "Οικονομία" σε σύγχρονες συσκευές κατηγορίας premium.

Εξοπλισμός BEST - είναι η ενσάρκωση των τελευταίων τεχνικών επιτευγμάτων. Διαφορετικά μοντέλα κουκούλας έχουν διάφορες λειτουργίες που καθιστούν την λειτουργία ακόμα πιο άνετη:

 • Η δυνατότητα τηλεχειρισμού της συσκευής με το τηλεχειριστήριο.
 • Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για να απενεργοποιήσετε αυτόματα τους κινητήρες, για να αρχίσετε περιοδικά την κουκούλα για να διατηρήσετε τον αέρα καθαρό και φρέσκο ​​στην κουζίνα.
 • Πολλαπλές συναλλαγματικές ισοτιμίες για αποτελεσματικό καθαρισμό σε όλες τις περιπτώσεις.
 • Υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στη διάβρωση από ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Το σύστημα για την ένδειξη του επιπέδου μόλυνσης του φίλτρου λίπους και άνθρακα.
 • Απομακρυσμένοι κινητήρες για μέγιστη ήσυχη και άνετη λειτουργία της κουκούλας, ακόμη και σε πλήρη ισχύ.

Επιλέξτε ένα μοντέλο μόνος σας ή χρησιμοποιήστε τη συμβουλή των ειδικών μας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε λεπτομερώς για τις λειτουργίες του εξοπλισμού, να βοηθήσουμε στην αγορά κουκούλας 50 cm, το κόστος και τα χαρακτηριστικά του οποίου θα ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις. Ο τηλεφωνικός αριθμός της επαφής παρατίθεται στον ιστότοπο.

Κουκούλες 50 cm

Επιλογή με παραμέτρους

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 330 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Το μέγεθος του σχεδίου είναι 500 x 470 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 200m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Δύο.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Το μέγεθος του σχεδίου είναι 500x378 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 440 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 x 500 mm.
Χρώμα: Μαύρο.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μπεζ.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μαύρο.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Καφέ.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 200m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Δύο.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μαύρο.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Καφέ.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο / λευκό.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μαύρο.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μαύρο.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 330 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Δύο.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό / Μαύρο γυαλί

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Δύο.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό / Μαύρο γυαλί

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Δύο.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μαύρο / Μαύρο γυαλί

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Δύο.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μαύρο

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 330 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Καφέ

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 520m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 x 500 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 500 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 500 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Καφέ.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 330 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 420 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Δύο.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 500 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο ατσάλι

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 520m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 x 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 600m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Δύο.
Το μέγεθος του σχεδίου είναι 500χ485 mm.
Χρώμα: Μαύρο.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 330 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μαύρο.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 330 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 330 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Καφέ.

Τύπος κουκούλας: Ενσωματωμένο.
Παραγωγικότητα: 330 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Μπεζ.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 320 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Ανοξείδωτο.

Τύπος κουκούλας: Επιτοίχιος.
Παραγωγικότητα: 520 m3 / h.
Αριθμός ταχυτήτων: Τρεις.
Μέγεθος επέκτασης: 500 mm.
Χρώμα: Λευκό.

Απόσπασμα στην κουζίνα 50 cm: πώς να επιλέξετε, τις συστάσεις των επαγγελματιών

Ένας απορροφητήρας κουζίνας των 50 cm είναι μια ευέλικτη συσκευή οικιακής χρήσης που συνδυάζει τη συμπαγή και λειτουργικότητα χαρακτηριστική των μοντέλων πλήρους μεγέθους. Αλλά από ποια κριτήρια ξεκινάτε με μια επιλογή; Τα ράφια των υπεραγορών οικιακών συσκευών είναι γεμάτα από διαφορετικές συσκευές.

Σε έναν άπειρο αγοραστή προκαλούν μόνο αίσθηση σύγχυσης. Και για να αποφύγετε να βρίσκεστε σε δυσάρεστη θέση στην κρίσιμη στιγμή, συνιστούμε να διαβάσετε το παρακάτω υλικό.

Σημείωση - αυτή η κατηγορία οικιακών συσκευών δεν είναι κατάλληλη μόνο για το 80% των πλακών, αλλά χαρακτηρίζεται από τον καλύτερο συνδυασμό κόστους και ποιότητας. Οι σωστά επιλεγμένες τεχνικές όχι μόνο θα παρέχουν στον χώρο της κουζίνας καθαρό αέρα, αλλά και θα αποβάλλουν αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους ατμούς, σωματίδια λίπους και οσμές.

Σημαντικές παρατηρήσεις σχετικά με τα κριτήρια επιλογής

Οι αναρτημένες κουκούλες στην κουζίνα χωρίς αγωγό συμπληρώνονται με οδηγίες χρήστη, καθώς και διαβατήριο, όπου υποδεικνύονται οι τεχνικές προδιαγραφές του συγκεκριμένου μοντέλου. Είναι σημαντικό η ισχύς της συσκευής να είναι επαρκής για τη διατήρηση του χώρου.

Ασθενής ενσωματωμένη κουκούλα ντουλάπι δεν θα παρέχει αποτελεσματική εξαερισμός στο δωμάτιο, και η μονάδα με περίσσεια χωρητικότητα θα overdraw ηλεκτρικής ενέργειας.

Παραγωγικότητα και ισχύς της συσκευής

Το κύριο κριτήριο για την επιλογή οποιασδήποτε οικιακής μονάδας είναι η χωρητικότητα, η χωρητικότητα της μονάδας με τους ανεμιστήρες. Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρότυπα, η ενσωματωμένη καλύπτρα πρέπει να παρέχει ανανέωση οξυγόνου από 10 έως 15 φορές σε 24 ώρες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την απαίτηση, δεν είναι τόσο δύσκολο να επιλέξετε τη βέλτιστη συσκευή από το κριτήριο απόδοσης.

Οι έμπειροι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν ένα ειδικό τραπέζι, όπου σε κάθε δωμάτιο συνιστάται η βέλτιστη ισχύς της οικιακής μονάδας. Οι τιμές που δίδονται είναι σχετικές στις περιπτώσεις που η συσκευή λειτουργεί "σε πλήρη ισχύ". Σε άλλες περιπτώσεις επιτρέπεται η χρήση συσκευής με μικρότερη χωρητικότητα.

Προφανώς, η κουκούλα της κουζίνας των 50 cm έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση μιας ηλεκτρικής κουζίνας ή μιας κουζίνας αερίου συναρτούμενων διαστάσεων. Αν το πλάτος της εστίας είναι 70 cm, τότε η μονάδα εξάτμισης πρέπει να επιλεγεί 70 cm.

Ενσωματωμένες συσκευές

Οι ιδιοκτήτες αγοράζουν συνήθως μικρά σε μέγεθος μοντέλα, αλλά με ένα περιθώριο στην εξουσία. Αυτό είναι αρκετά αναμενόμενο, δεδομένου ότι τέτοιες συσκευές είναι ευκολότερο να τοποθετηθούν ακόμη και σε ένα μικρό δωμάτιο. Οι καθοδηγητικές θέσεις κατέχουν τις ενσωματωμένες κουκούλες των 50 cm, οι οποίες τοποθετούνται σε ξεχωριστό τμήμα του θαλάμου ή ακριβώς πάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος υπό συγκεκριμένη γωνία.

Πριν αγοράσετε ένα σετ κουζίνας, είναι σημαντικό να παρέχετε ένα τμήμα για οικιακή συσκευή. Διαφορετικά, είναι εύκολο να καταστρέψετε τα έπιπλα, να διαταράξετε το εσωτερικό του δωματίου.

Οι ιδιοκτήτες που σχεδιάζουν να διατηρήσουν την αισθητική ακεραιότητα του περιβάλλοντος χώρου, ενσωματωμένες κουκούλες στην κουζίνα - η καλύτερη επιλογή. Το τηλεσκοπικό μοντέλο διακρίνεται από τα άψογα χαρακτηριστικά απόδοσης, τα έργα των οποίων δεν συνοδεύονται από θόρυβο από τους ανεμιστήρες. Πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα με πλούσια λειτουργικότητα.

Αναρτημένα μοντέλα

Κρεμαστά προϊόντα είναι σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των ιδιοκτητών των μεγάλων κουζίνες. Χαρακτηρίζονται από εποικοδομητική απλότητα και προσιτή τιμή. Ευθεία επίπεδη κουκούλα - η προτιμώμενη επιλογή για δωμάτια όπου δεν υπάρχει δυνατότητα να εξοπλιστεί ο αγωγός. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητα τα όργανα με σύστημα φιλτραρίσματος.

 • Δεν είναι λιγότερο δημοφιλής στην αγορά θόλους κουζίνες για την κουζίνα 50 εκ. Χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση. Πρόκειται για την κουκούλα της κουζίνας με αεραγωγούς. Το κανάλι εξόδου συνδέεται με το σύστημα εξαερισμού ή εξοπλίζει την έξοδο απευθείας στο δρόμο.
 • Μοντέλα νησιών. Επαγγελματικές λύσεις, εγκατεστημένες κυρίως σε τραπεζαρίες, εστιατόρια, μεγάλες κουζίνες, όπου η εστία βρίσκεται στο κέντρο της αίθουσας. Οι θεωρούμενες κουκούλες κουζίνας έχουν μεγάλη απορροφητική επιφάνεια από οσμές και καπνούς.
  Τα μοντέλα έχουν κλίση 50 cm. Η συσκευή βρίσκεται σε μια ορισμένη γωνία ως προς την επιφάνεια της πλάκας. Το σώμα έχει στοιχεία ελέγχου. Είναι θέμα σύγχρονων μονάδων με όμορφο σχεδιασμό.
 • Επίτοιχα διαλύματα. Εξοπλισμένο σε μια γωνία ή στερεωμένο στον τοίχο. Θεωρούνται τα πιο βολικά από την άποψη της καθημερινής λειτουργίας. Ένα τέτοιο απόσπασμα στην κουζίνα προϋποθέτει την ύπαρξη χωριστού αεραγωγού για την εκκένωση καπνών, αιθάλης και σωματιδίων λίπους στον εξωτερικό χώρο, στο δρόμο.

Εφιστάται επίσης η προσοχή σε μια τόσο σημαντική πτυχή όπως ο καθαρισμός της συσκευής κατά τη λειτουργία. Τα περισσότερα μοντέλα πλένονται με ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων.

Λειτουργικές παράμετροι των οικιακών συσκευών

Ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής είναι το επίπεδο κατανάλωσης ρεύματος. Αν μιλάμε με απλά λόγια, τότε μιλάμε για τον λόγο ισχύος και απόδοσης της συσκευής. Κατά συνέπεια, η εκ θόλος εύρος κουζίνα κουκούλα 50 καταναλώνουν 225 Watt της δύναμης, είναι ικανή να αντλεί περίπου 450 m3 / h της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Ένα παρόμοιο μοντέλο από τον ίδιο κατασκευαστή, με συγκρίσιμο ενεργειακό κόστος, μπορεί να ξεπεράσει τα 700 m3 / h.

Τέτοιες εντυπωσιακές διαφορές στο 90% των περιπτώσεων οφείλονται σε διαρθρωτικές διαφορές, ένας ιδιαίτερος τρόπος απορρόφησης μολυσματικών ουσιών, αφαίρεσης ή καθαρισμού τους. Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της συσκευής στο σύνολό της.

Το επίπεδο θορύβου των ορίων - είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν συσκευές χωρίς θόρυβο, ακόμη και αν είναι κουκούλα για την κουζίνα. Αυτή η παράμετρος καθορίζει την άνεση της συσκευής. Εκφωνημένος θόρυβος δεν είναι τίποτα, αλλά ο ερεθισμός δεν προκαλεί μια ερωμένη. Από συσκευές με "ακουστική συνοδεία" σε 70 dB είναι καλύτερα να αρνηθείτε.

Τρόποι λειτουργίας. Όταν επιλέγετε μια κουκούλα των 50 cm, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι συσκευές κουζίνας λειτουργούν με τρόπο εξάντλησης του μολυσμένου αέρα ή ανακύκλωσης. Στην πρώτη περίπτωση, κάθε γόνατο ή στροφή του καναλιού συνεπάγεται έως και το 15% των απωλειών ισχύος. Στο δεύτερο - δεν απαιτούνται επιπλέον αγωγοί αέρα. Αλλά παρέχουν καθαρισμό οξυγόνου υψηλής ποιότητας μόνο σε χαμηλά φορτία.

Η κουκούλα αναρρόφησης με λειτουργία ανακύκλωσης αναλαμβάνει την περιοδική αντικατάσταση των φίλτρων και τον καθαρισμό τους. Μόλις αναπτυχθεί ο πόρος τους, υπόκεινται σε αντικατάσταση, ειδικά εάν είναι απορροφητικά άνθρακα.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην πτυχή ασφάλειας της λειτουργίας των οικιακών συσκευών που βρίσκονται κοντά. Συχνά ο χώρος πάνω από την κουκούλα είναι κοινός με τους κίονες, τους λέβητες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορούν να αποφευχθούν αεραγωγοί. Υπάρχει κίνδυνος να σχηματιστεί αντίστροφη ώθηση, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται ο λέβητας και η μονάδα εξαγωγής.

Εξόρυξη κουζίνας: τεχνικές προδιαγραφές

Κατά την επιλογή κουκούλας κουζίνας με πλάτος 50 cm, λαμβάνονται υπόψη πολλοί σημαντικοί παράγοντες. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τη συσκευή με διάφορα κριτήρια:

 • Πόσο καλά η συσκευή αντιστοιχεί στο σχεδιασμό του περιβάλλοντος χώρου.
 • την αναγκαιότητα και την κανονικότητα της συντήρησης της συσκευής κατά τη λειτουργία.
 • χωρητικότητα της μονάδας (αριθμός ανεμιστήρων, απόδοση καθενός από αυτά).
 • μέθοδος καθαρισμού αέρα - σύστημα φιλτραρίσματος ή εκτροπή σε εξωτερικό χώρο.
 • εάν υπάρχει στο δωμάτιο μια ειδική κουκούλα για την εξαγωγή με το κατάλληλο διαμέρισμα για τη μονάδα κουζίνας?
 • θόρυβος κατά τη λειτουργία.
 • χαρακτηριστικά εγκατάστασης του προϊόντος ·
 • διαθέσιμες πρόσθετες λειτουργίες.

Προφανώς - όσο περισσότερες λειτουργίες σε μια συγκεκριμένη συσκευή, τόσο το καλύτερο γίνεται, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή της.

Υπάρχουν διάφορες κουκούλες για την κουζίνα και οι διαφορές δεν οφείλονται μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και στα υλικά του σκάφους. Με αυτό το κριτήριο, οι συσκευές είναι:

 • Με βάση την επίστρωση σε σκόνη (εμαγιέ) - τα μοντέλα προϋπολογισμού που εγκαθίστανται χωρίς προβλήματα στον πίνακα για να σχεδιάσουν 50 εκ. Δεν διαφέρουν σε μακροχρόνια λειτουργία, αλλά είναι πρακτικές λύσεις.
 • Προϊόντα που βασίζονται σε γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα - κομψά και συχνά ακριβά μοντέλα. Αυτές οι οικιακές συσκευές συμπληρώνουν τέλεια το εσωτερικό του δωματίου. Χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια λειτουργία, πρακτικότητα και ευκολία συντήρησης.
 • Συσκευές που βασίζονται σε γυαλισμένο γυαλί. Η εξαγωγή στην κουζίνα φαίνεται αισθητικά ευχάριστη. Το κύριο μειονέκτημα τους είναι ότι χρειάζονται προσεκτική καθημερινή φροντίδα, αλλιώς οι λεκέδες, τα διαζύγια και η αποκοπή δεν μπορούν να αποφευχθούν.

Η κουκούλα μπορεί να τοποθετηθεί σε ντουλάπι των 50 cm. Όλα εξαρτώνται από τις ειδικές απαιτήσεις και τις οικονομικές δυνατότητες των ιδιοκτητών.

Κορυφαία 5 δημοφιλή μοντέλα - επιλογή των καταναλωτών

Παρουσιάζουμε την προσοχή σας στα δημοφιλή μοντέλα κουκούλας, πλάτους 50 cm μέχρι τα τέλη του 2017, στις αρχές του 2018. Το σημερινό TOP 5 βασίζεται στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Στη βάση του, ο καθένας μπορεί να επιλέξει το βέλτιστο μοντέλο, με βάση τις δικές του προτιμήσεις.

Kronasteel Bella PB 500

Ένα δημοφιλές μοντέλο τύπου τζάκι. Η βέλτιστη επιλογή για τον λόγο τιμής και ποιότητας. Στην οικιακή μονάδα έχει εγκατασταθεί 1 κινητήρας. Η μονάδα υποστηρίζει τη λειτουργία ανακυκλοφορίας και αφαίρεσης αέρα. Η δηλωμένη χωρητικότητα είναι 550 m3 / h. Η συσκευή λειτουργεί σε λειτουργία τριών ταχυτήτων.

Σύμφωνα με τα σχόλια των αγοραστών, αυτό το μοντέλο είναι ανεπιτήδευτο σε λειτουργία. Η συσκευή παρέχει ελάχιστες λειτουργίες, το επίπεδο έλξης επαρκεί για την αποστράγγιση του βρώμικου αέρα από ένα δωμάτιο μεσαίου μεγέθους.

MAUNFELD TOWER G 50

Μοντέλο τζάκι με κλίση. Το μοντέλο MAUNFELD TOWER G 50 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί. Η μονάδα λειτουργεί σε 1 κινητήρα με ονομαστική ισχύ 180 W. Η οριακή χωρητικότητα δεν υπερβαίνει τα 630 m3 / h. Από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ήταν ευχαριστημένοι με την παρουσία 2 λαμπτήρων αλογόνου ισχύος 35 watt το καθένα.

Πρόκειται για μια συσκευή με μοντέρνο σχεδιασμό. Κατά τη λειτουργία, η παρακολούθηση θορύβου είναι ελάχιστη. Ένα αξιοπρεπές μοντέλο σε προσιτή τιμή.

MAUNFELD MPA 50

MAUNFELD MPA 50 - μεταλλική κουκούλα, ενσωματωμένη. Το μοντέλο ολοκληρώνεται μόνο από 1 κινητήρα. Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ισχύ 120 watts. Προβλέπεται ολισθαίνον μηχανικός έλεγχος. Το μέγιστο επίπεδο απόδοσης περιορίζεται στα 320 m3 / h.

Στην ενεργή λειτουργία, η μονάδα παράγει θόρυβο που δεν υπερβαίνει τα 48 dB. Από τα ευχάριστα επιδόματα - η παρουσία μιας ενσωματωμένης βαλβίδας αντι-επιστροφής, λαμπτήρες για φωτισμό σε 28 watt.

Gorenje DU 5345 W

Το μοντέλο ανάρτησης Gorenje DU 5345 W διαφέρει σε συμπαγή μεγέθη - 13h50h49 cm. Η θήκη στη συσκευή είναι μέταλλο. Στη βάση υπάρχει 1 κινητήρας για 150 watt. Ο βρώμικος αέρας διοχετεύεται στον αεραγωγό.

Η μονάδα παρέχει χωρητικότητα 300 m3 / h. Πλήκτρο ελέγχου συσκευής. Το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 54 dB. Η λειτουργία ανακύκλωσης αέρα παρέχεται. Με τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των μολυσματικών ουσιών καλύπτεται το 100%.

LEX Mini 500 μαύρο

LEX Mini 500 μαύρο - ένα μοντέλο με κλίση τζάκι. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε μεταλλική θήκη με μικρά ένθετα από γυαλί. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με 1 κινητήρα ισχύος 180 W.

Η συσκευή λειτουργεί σε λειτουργία 2 θέσεων - κυκλοφορία και βρύση. Υπάρχουν 3 ταχύτητες λειτουργίας, με οριακή παραγωγικότητα 420 m3 / h. Υπάρχει ένα πλήρες φίλτρο λίπους, το οποίο καθαρίζεται χωρίς προβλήματα από συμβατικά απορρυπαντικά.

Κουκούλες πλάτους 50 cm

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα για τους χρήστες μας:

 • Elikor Davoline 50 καφέ από 2 200 τρίψιμο.
 • CATA Neblia 500 inox από 10 990 τρίψιμο.
 • Kronasteel Kamilla Slim 1M 500 inox / inox από 3 690 τρίψιμο.
 • Kaiser A 501 WH από 6 490 τρίψτε.
 • GEFEST VO-11 K45 από 4 057 ρούβλια.

Αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στα παρακάτω διαθέσιμα μοντέλα από μόλις 2.200 ρούβλια. :

 • Elikor Davoline 50 καφέ από 2 200 τρίψιμο.
 • Kronasteel Kamilla Slim 1M 500 inox / inox από 3 690 τρίψιμο.
 • GEFEST VO-11 K45 από 4 057 ρούβλια.
 • Kaiser A 501 WH από 6 490 τρίψτε.
 • CATA Neblia 500 inox από 10 990 τρίψιμο.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα καλό μοντέλο πριμοδότησης, σκεφτείτε τα μέχρι 10,990 ρούβλια. :

 • CATA Neblia 500 inox από 10 990 τρίψιμο.
 • Kaiser A 501 WH από 6 490 τρίψτε.
 • GEFEST VO-11 K45 από 4 057 ρούβλια.
 • Kronasteel Kamilla Slim 1M 500 inox / inox από 3 690 τρίψιμο.
 • Elikor Davoline 50 καφέ από 2 200 τρίψιμο.

Χαρακτηριστικά μιας κουκούλας με πλάτος 50 cm

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο όπου συναντάμε πιο συχνά διαφορετικές μυρωδιές. Για το άρωμα των τηγανισμένων πατάτες ή πλούσια σούπα δεν είναι "περπάτημα" μέσα από το υπόλοιπο του δωματίου, πρέπει να σταλεί στο δρόμο. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα είναι μια ειδικά σχεδιασμένη τεχνική, ο πιο δημοφιλής τύπος των οποίων είναι κουκούλες κουζίνας πλάτους 50 cm.

Πλεονεκτήματα μιας κουκούλας μισού μέτρου

Όπως κάθε άλλη κουκούλα, η συσκευή αυτού του μεγέθους αποσκοπεί στη δημιουργία μιας άνετης ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος - κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της συσκευής αφαιρούνται ανεπιθύμητες οσμές και καθαρισμού του αέρα από επιβλαβή μικροσωματίδια. Υπάρχουν επίσης τέτοια μοντέλα που κατά τη λειτουργία, αντίθετα, προσθέτουν χρήσιμες ουσίες στην ατμόσφαιρα των χώρων.

Εάν υπάρχει εστία αερίου, η εγκατάσταση της κουκούλας είναι απλώς ζωτικής σημασίας, καθώς ένας μεγάλος αριθμός επικίνδυνων ενώσεων, συμπεριλαμβανομένου του μονοξειδίου του άνθρακα, απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του καυστήρα. Προκειμένου να μην τελειώσει η δηλητηρίαση, η συγκέντρωσή του πρέπει να μειωθεί, οδηγώντας έξω από την κουζίνα. Για κουζίνα 50 cm στο πλάτος των κουκούλες είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά στις συνθήκες των περισσότερων μικρών διαμερισμάτων. Τέτοιες διαστάσεις επιτρέπουν την ορθολογική χρήση της παρουσιαζόμενης περιοχής.

Η έκδοση των 50 εκατοστών είναι κατάλληλη ακόμα και για μοντέλα δύο καυστήρων. Εάν η πλάκα είναι μεγάλη, αντίστοιχα, και η κουκούλα πρέπει να επιλέγεται με μεγαλύτερο πλάτος.

Εκχυλίστε πάνω από 4 και 2 εστίες

Διορθώστε την επιλογή της καλύπτρας

Πριν αγοράσετε μια τέτοια συσκευή, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε τέτοιους δείκτες:

 • την απόδοση της συσκευής.
 • κατανάλωση ενέργειας.
 • διαθεσιμότητα τρόπων λειτουργίας ·
 • επίπεδο θορύβου ·
 • δείκτες ασφαλείας ·
 • τύπος εγκατάστασης.
 • σχεδιασμός.
 • είδος διαχείρισης ·
 • την παρουσία φίλτρων.

Προσδιορίστε κάθε ένα από τα κριτήρια πρέπει να είναι σύμφωνα με τις μεμονωμένες συνθήκες που αντιπροσωπεύει η κουζίνα.

Παραγωγικότητα

Ποια χωρητικότητα πρέπει να έχει μια κουκούλα με πλάτος 50 cm; Αποδεικνύεται ότι αυτή η παράμετρος επηρεάζεται από την ένταση του δωματίου. Συνήθως, ο αριθμός αυτός υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή στο σχολιασμό του μοντέλου, αλλά μπορεί εύκολα να υπολογιστεί από τον εαυτό σας, ταυτόχρονα και έχοντας κατανοήσει την απαιτούμενη απόδοση.

 1. Για να μάθετε τον όγκο του αέρα στο δωμάτιο, πρέπει να πολλαπλασιάσετε την περιοχή κατά το ύψος και να αφαιρέσετε από το αποτέλεσμα που προκύπτει ο όγκος που καταλαμβάνει ο εξοπλισμός επίπλων και κουζίνας.
 2. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνεται υπόψη η πολλαπλότητα της ανταλλαγής αέρα (εδώ πρέπει να ληφθούν υπόψη οι υγειονομικοί κανόνες των 10-12 κύκλων ανά ώρα) και το αποθεματικό ισχύος της ίδιας της συσκευής με συντελεστή 1,3.
 3. Όλοι οι αριθμοί που λαμβάνονται πρέπει να πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους (κυβικά μέτρα ανά πολλαπλότητα και συντελεστή). Ταυτόχρονα, προστίθενται οι απώλειες αέρα (κάθε γωνιακή απόκλιση είναι 10%, συνεπώς όλες οι γωνίες θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη).

Το αποτέλεσμα είναι το βέλτιστο μοντέλο απόδοσης. Τα πιο αδύναμα μοντέλα απλά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα προβλήματα του αέρα και των θόλων. Και τα πολύ ισχυρά μοντέλα δεν είναι οικονομικά αποδοτικά.

Πίνακας συνιστώμενων δυνατοτήτων

Κατανάλωση ενέργειας

Ο μελλοντικός χρήστης πρέπει αναγκαστικά να εξετάσει την ενεργειακή απόδοση της συσκευής που αγοράζεται. Πρόκειται για τον λόγο ισχύος και απόδοσης, που μπορεί να είναι διαφορετικός για διαφορετικούς κατασκευαστές. Όλα, βέβαια, εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά σχεδίασης της τεχνολογίας, την ενσωματωμένη σύλληψη και την παραγωγή ροής αέρα, τα οποία από κοινού καθορίζουν ενεργειακή απόδοση συσκευή. Για παράδειγμα, υπό την προϋπόθεση κατανάλωσης 225 V, μπορεί να αποδειχθεί ότι ένα μοντέλο θα ξεπεράσει τα 450 m3 / h και το άλλο θα μπορεί να επιταχύνει τα 700.

Λειτουργίες λειτουργίας

Η κουκούλα στην κουζίνα με πλάτος 50 cm έχει δύο κύριες λειτουργίες - την εξαγωγή αέρα και την ανακύκλωσή της. Αυτό σημαίνει ότι:

 1. Με απλή αφαίρεση αέρα, όλες οι άσκοπες μυρωδιές και αέρια πηγαίνουν στα ξεχωριστά αγορασθέντα και εγκατεστημένα αέρα.
 2. Εάν το μοντέλο προβλέπει ανακύκλωση, ο αέρας θα καθαριστεί στο εσωτερικό του, χωρίς να βγει έξω. Αυτό το φορτίο μπορεί να διατηρηθεί μόνο από το σύστημα ενσωματωμένα φίλτρα, τα οποία πρέπει να καθαρίζονται και να αλλάζουν από καιρό σε καιρό.

Επίπεδο θορύβου και ασφάλειας

Όσον αφορά το πρώτο ερώτημα, μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε ακόμη βγάλει απολύτως ακάθαρτους χώρους εργασίας. Σίγουρα δεν συνιστάται τεχνική, του οποίου το επίπεδο θορύβου φτάνει 70 dB - θα είναι ακριβώς ενοχλητικό.

Μιλώντας για την ασφάλεια, πρώτα απ 'όλα, εννοούν την εργασία με μοντέλα θερμαντήρων αερίου. Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη ώθηση επιστροφής, όταν το μονοξείδιο του άνθρακα επιστρέφει στο δωμάτιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις σανίδες με ανοικτούς θαλάμους καύσης.

Τύπος συναρμολόγησης

Ο τύπος εγκατάστασης εξαρτάται από τη μέθοδο στερέωσης που προσφέρουν οι κατασκευαστές συσκευών. Εδώ έρχεται η ακόλουθη ταξινόμηση:

 1. Αναρτήθηκε Εκχυλίσματα των 50 cm τοποθετούνται κάτω από τον τοίχο της κουζίνας ή πάνω από το ράφι του φούρνου. Σε σχήμα είναι συνήθως μια επίπεδη κουκούλα με πλάτος 50 cm.
 2. Ενσωματωμένο Οι επιλογές είναι πιο οργανικές στο εσωτερικό. Είναι τοποθετημένα σε ένα κρεμαστό ντουλάπι πλάτους 50 cm ή διακοσμητικό τζάκι. Υπάρχουν επίσης προσφορές ενσωματωμένες στην επιφάνεια εργασίας, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην επιφάνεια εργασίας.
 3. Τοίχου τοποθετημένο Τα μοντέλα τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο.
 4. Γωνία έχουν σχεδιαστεί για εγκατάσταση στην κατάλληλη ζώνη: θεωρείται ότι η περιοχή εργασίας (πλάκα) είναι επίσης γωνιακή.
 5. Υπάρχουν επίσης νησί επιλογές - αυτό είναι όταν η εστία έχει μια προσέγγιση από όλες τις πλευρές (αντίστοιχα, και κουκούλα πάρα πολύ).

Σχεδιασμός

Για αρμονία με τη γενική έννοια του εσωτερικού, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο συσκευής, το οποίο μπορεί να είναι:

Η επίπεδη έκδοση, αν και έχει μια κομψή εμφάνιση, αναγνωρίζεται ως η πιο θορυβώδης και αντιπαραγωγική. Εξαλείφει επίσης το γεγονός ότι στην περίπτωση αυτή είναι συχνά απαραίτητο να αλλάξετε τα φίλτρα.

Σε σύγκριση με αυτά, θολωτό είναι πιο ισχυρά και ελκυστικά. Έχουν ενσωματωμένο στρόβιλο, ο οποίος μειώνει τον θόρυβο στο ελάχιστο. Ωστόσο, δεν μπορούν να καλούνται συμπαγείς, ακόμη και αν παρουσιάζονται στη γωνιακή έκδοση.

Η πιο βολική λύση μισού μέτρου όσον αφορά τις κουκούλες είναι ενσωματωμένες επιλογές. Τοποθετούνται μέσα στο έπιπλο και ο σχεδιασμός είναι εντελώς κρυμμένος. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη να επιλέξετε ένα κατάλληλο στυλ των συσκευών κουζίνας.

Δεν έχει σημασία το σχέδιο που είναι πιο ελκυστικό για τον μελλοντικό ιδιοκτήτη της κουκούλας - το κύριο πράγμα είναι ότι τα ακόλουθα απαιτήσεις:

 1. Η απόσταση μεταξύ της κουκούλας και της ηλεκτρικής εστίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 70 cm. Εάν η σόμπα αερίου βρίσκεται στο κάτω μέρος, πρέπει να είναι τουλάχιστον 80 cm.
 2. Κατά την επιλογή της κουκούλας, είναι σημαντικό το μέγεθος της να μην είναι μικρότερο από το μέγεθος της σόμπας.
 3. Για το σχεδιασμό και το υλικό αυτό είναι σημαντικό - παρουσιάζεται σε ένα ανοξείδωτο χάλυβα (ακριβό, αλλά πρακτικό επίστρωση), σμάλτο (διατίθεται και πρακτικό, αλλά δεν είναι τόσο ανθεκτικό) και σβήστηκε φιμέ τζάμια (όμορφη, αλλά πρακτικό).

Δυνατότητες διαχείρισης

Οι κατασκευαστές προσφέρουν μία από τις ακόλουθες επιλογές:

 1. Μηχανική εκτέλεση (είναι ένα κουμπί ή ένα ρυθμιστικό), το οποίο είναι απλό και φθηνό. Το μειονέκτημα είναι ότι με στοιχεία ελέγχου χρόνου μπορεί να γίνει βρώμικο και κολλημένο.
 2. Ηλεκτρονικά ελέγχου, ο οποίος εκπροσωπείται πιο συχνά σε κομψούς πίνακες αφής. Αυτό επιτρέπει τη συμπλήρωση της συσκευής με μια μάζα άλλων επιλογών - από την αυτόματη παρακολούθηση της κατάστασης των φίλτρων και την παρουσία πολλών αισθητήρων στο τηλεχειριστήριο με τη βοήθεια ενός κατάλληλου τηλεχειριστηρίου.

Τύποι φίλτρων

Αυτά τα εξαρτήματα καθορίζουν την απόδοση ολόκληρης της συσκευής. Τέτοιες παραλλαγές διανέμονται:

 • βασικά για τραχύ καθαρισμό (απορρόφηση λίπους).
 • Άνθρακας για λεπτό καθαρισμό (τύπος αλλαγής).
 • συνδυασμένα είδη.

Μιλώντας για μάρκες, τα δημοφιλή εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν το Ρωσικό Elikor, το Krona, τα γερμανικά κουκούλες Hansa και το ισπανικό Cata. Και επίσης πολύ δημοφιλείς είναι οι Gorenje, Akpo και Gefest.

Εγκατάσταση ενσωματωμένου καλύμματος πλάτους 50 cm

Μοντέλα τέτοιων διαστάσεων είναι καλά επειδή είναι δυνατόν να διατηρηθεί πλήρως η ιδέα του εσωτερικού χώρου, αποφεύγοντας την παρεμβολή σε αυτό. Το κύριο πράγμα είναι να ταιριάζει ακριβώς το πλάτος του ακουστικού, αλλιώς θα πρέπει να γίνει για μια τέτοια τεχνική ξεχωριστό κιβώτιο.

Η ίδια η εγκατάσταση θα ακολουθήσει αυτό το σενάριο:

 1. Μετά τον προσδιορισμό της θέσης, είναι δυνατό να αρχίσουν να κόβουν τα ανοίγματα στο κάτω μέρος - η οπή πρέπει να αντιστοιχεί στις διαστάσεις της τεχνικής.
 2. Θα χρειαστεί να φτιάξετε μια τρύπα και στην κορυφή - θα σχεδιαστεί για τον αγωγό, ο οποίος θα συνδέει τη συσκευή με μια τρύπα για αερισμό στον τοίχο. Εδώ πρέπει να περιηγηθείτε κάτω από το σωλήνα: κυματοειδή η επιλογή θα έχει μια στρογγυλή τρύπα, ορθογώνιο Το κανάλι έχει επίσης μια αντίστοιχη οπή.
 3. Πρώτον, συνδέστε την ίδια την κουκούλα. Εάν χρειάζεστε ένα οπίσθιο εξάρτημα, υπάρχει μια επιπλέον οπή κάτω από αυτό στο πίσω πλαίσιο. Και αν υπάρχει κουκούλα εξόδου, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε την περαιτέρω απρόσκοπτη έξοδο της.

Η τοποθέτηση της κουκούλας στην κουζίνα είναι απόδειξη της φροντίδας μιας υγιούς ατμόσφαιρας στο σπίτι. Ένα πλάτος μισής τεχνολογίας θα σας επιτρέψει να το εγκαταστήσετε εύκολα ακόμα και στην πλησιέστερη κουζίνα.