Κουκούλες για κουζίνα με πλάτος 50 cm

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / h: 390

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 490

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: αιωρούμενο Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 350

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 700

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 500

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 650

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: ενσωματωμένο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 400

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: αιωρούμενο Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / h: 290

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Είδος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, cm: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 430

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Τύπος εγκατάστασης: τζάκι Πλάτος, εκ.: 50 Χωρητικότητα, m3 / ώρα: 650

Πώς να επιλέξετε μια κουκούλα στην κουζίνα 50 cm: συμβουλές από επαγγελματίες

Εξόρυξη στην κουζίνα 50 cm - πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή σε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων; Ποια είναι τα κριτήρια για την προτίμηση, τι να αναζητήσετε και τι πρέπει να σκεφτείτε, πρώτα απ 'όλα, όταν επιλέγετε μια κουκούλα στην κουζίνα;

Είναι σαφές ότι ένα άτομο που αντιμετωπίζει σπάνια τέτοια προβλήματα - είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι πρέπει πραγματικά να επιλέξει. Η εμπιστοσύνη στον «επαγγελματισμό» του διαχειριστή του συμβούλου είναι εξωπραγματική, διότι η αποστολή του είναι να πουλήσει τα αγαθά. Ως εκ τούτου, με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι η διαδικασία επιλογής είναι απίστευτα πολύπλοκη. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ απλό και πρακτικά μειώνει τον καθορισμό της βέλτιστης απόδοσης, της λειτουργικότητας, του αποδεκτού σχεδιασμού και του τύπου εγκατάστασης.

Βέλτιστη απόδοση

Συχνά, πολλοί κατασκευαστές αναφέρουν αρχικά την περιοχή των χώρων (λιγότερο συχνά τον όγκο) για τις οποίες έχει σχεδιαστεί αυτό το μοντέλο. Για τον δείκτη περιοχής για το τυπικό ύψος σχεδίασης των οροφών, υιοθετείται συμβατικά μια τιμή δυόμισι μέτρων, η οποία καθιστά εύκολη τη μετατροπή στις απαιτούμενες μονάδες όγκου. Τα πολύ αδύναμα μοντέλα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν επαρκώς με τα καθήκοντα της ανταλλαγής και της εκτροπής του αέρα. Οι ισχυρότερες κουκούλες για την κουζίνα - δεν δικαιολογούνται από οικονομική σκοπιμότητα. Πώς να καθορίσετε τις απαραίτητες και επαρκείς παραμέτρους που θα ταιριάζουν καλύτερα στις ατομικές σας συνθήκες και κριτήρια;

Απαιτείται σε κάθε περίπτωση, η απόδοση για την κουζίνα σας μπορεί να υπολογιστεί ανεξάρτητα. Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε:

 • Προσδιορίζεται ο όγκος του αέρα στο δωμάτιο (περιοχή πολλαπλασιάζεται με το ύψος), για παράδειγμα - 12 m 2 × 2,5 m = 30 m 3, και στη συνέχεια αφαιρούμε τον όγκο που καταλαμβάνεται από έπιπλα, είδη κουζίνας, για παράδειγμα 6 m 3. Περίπου 24 κύβοι λαμβάνονται.
 • Εξετάστε: ρυθμός εξαερισμού (σύμφωνα με τα υπάρχοντα υγειονομικά πρότυπα ένα μέτρο της 10-12 κύκλων ανά ώρα, όπου τουλάχιστον 75 m 3 / ώρα για τα ηλεκτρικά και 90 m 3 / h για το φυσικό αέριο), και η μονάδα παροχής ισχύος της τάξης του 25-30% ( συντελεστής 1,3).
 • Ως αποτέλεσμα, λαμβάνουμε την τιμή: 24 × 12 × 1,3 = όχι λιγότερο από 375 m 3 ανά ώρα. Μην ξεχνάτε τις πιθανές απώλειες στον αγωγό που οδηγούν στην είσοδο στον άξονα εξαερισμού. Κάθε απόκλιση της ροής υπό γωνία μειώνει την αποτελεσματικότητά της κατά περίπου 10%. Εάν υπάρχουν τέτοιες στροφές, τις προσθέτουμε στον υπολογισμό. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν δύο από αυτά, λαμβάνουμε υπόψη ένα επιπλέον 20%. Σύνολο ως αποτέλεσμα των 375 + 75 = 450 m 3 / h. Δεν έχει νόημα πια, κάτω δεν είναι αποτελεσματικό.

Παράμετροι λειτουργίας

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, τον οποίο πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή - είναι αυτό κατανάλωση ενέργειας. Και πιο συγκεκριμένα - η ενεργειακή απόδοση ή ο λόγος ισχύος και απόδοσης. Δεν είναι μυστικό ότι για την εκτροπή του ίδιου όγκου αέρα, τα μοντέλα διαφόρων κατασκευαστών δαπανούν διαφορετική ποσότητα ενέργειας. Ως εκ τούτου, η απόδοσή τους είναι σημαντικά διαφορετική. Για παράδειγμα, και τα δύο μοντέλα παραγωγής Elikor Epsilon Vreznoj Μπλοκ 50 και 60 καταναλώνουν ενέργεια εξίσου 225W, ενώ η πρώτη είναι σε θέση να ξεπεράσει το μέγιστο των 430 m 3 / h και το δεύτερο είναι 700, σε σχέση με την ίδια αξία. Αυτό το είδος διασποράς στις παραμέτρους επιδόσεων οφείλεται κυρίως στις διαφορές στα χρησιμοποιούμενα σχεδιαστικά διαλύματα, στους ηλεκτρικούς κινητήρες και στις μεθόδους συλλήψεως και δημιουργίας ροής, οι οποίες μαζί επηρεάζουν την ενεργειακή απόδοση.

Λειτουργίες λειτουργίας, οι δύο είναι η εξαγωγή αέρα και η ανακυκλοφορία. Στην πρώτη περίπτωση, ένας αγωγός αέρα συνδέεται με την κουκούλα, η οποία αγοράζεται και τοποθετείται ξεχωριστά, και κάθε στροφή περιλαμβάνει επιπλέον το 10% των απωλειών. Μια κουκούλα με λειτουργία ανακύκλωσης σας επιτρέπει να καθαρίζετε τον αέρα απευθείας μέσα στο δωμάτιο, χωρίς να το αφαιρέσετε προς τα έξω. Ο αγωγός αέρα σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται και δεν εμπλέκεται, πράγμα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην κρύα περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα και με μικρά φορτία στην κουκούλα. Η αφαίρεση μεγάλων όγκων ζεστού αέρα απαιτεί επιπλέον κόστος για τη θέρμανση του κρύου, που προέρχεται από το δρόμο. Για αυτό, χρησιμοποιείται ένα ειδικό σύστημα φίλτρου. Αλλά ένα τέτοιο πλεονέκτημα απαιτεί τη δική του πληρωμή - θα πρέπει να καθαρίζονται περιοδικά, και μετά την ανάπτυξη του πόρου, την αλλαγή (ιδιαίτερα του άνθρακα με ενεργές απορροφητικές ιδιότητες).

Μέγιστο επίπεδο θορύβου - δυστυχώς οι ειδικοί δεν έχουν εφεύρει ακόμη αθόρυβα ή απολύτως σιωπηρά αποσπάσματα. Όσο χαμηλότερη είναι η αξία του, τόσο πιο άνετα αισθάνεστε. Ο σταθερός θόρυβος, ακόμη και ασήμαντος, εμποδίζει και ερεθίζει. Σε κάθε περίπτωση, ο θόρυβος της συσκευής, ο οποίος υπερβαίνει το όριο των 70 dB, σίγουρα δεν αξίζει να αγοράσετε.

Ασφάλεια συνεργασίας με διάφορα θερμαντήρες αερίου εφοδιασμένο με ένα ανοικτό θάλαμο καύσης: Flow (στήλη) και χωρητική (λέβητες) - είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι συχνά παραβλέπεται. Ο κίνδυνος είναι ότι η ταυτόχρονη λειτουργία του απορροφητήρα με το εν λόγω εξοπλισμό, ειδικά με το τερματικό αγωγό σε ένα ορυχείο, ικανή να προκαλέσει το σχηματισμό των καυσαερίων ανάστροφη ώση και διείσδυση του μονοξειδίου του άνθρακα (CO), πίσω στο δωμάτιο. Οι απαιτήσεις και οι παράμετροι αυτές πρέπει να δηλώνονται χωρίς καθυστέρηση από τον κατασκευαστή στο διαβατήριο προϊόντων, αλλά, δυστυχώς, πολύ συχνά υπάρχουν σε αυτό σε μάλλον θορυβώδη μορφή, έτσι ώστε να μην τρομάζουν.

Τεχνικές προδιαγραφές

Με μορφή σχεδιασμού Οι κουκούλες για την κουζίνα παρουσιάζονται με τον ακόλουθο σχεδιασμό: θόλος, σε σχήμα Τ, με γυαλί, αρθρωτό, πλήρως συντονισμένο, γείσο και χώρα (country style). Το χρωματικό σχέδιο είναι αρκετά εκτεταμένο και ποικίλο και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε με επιτυχία στο εσωτερικό.

Τα πιο δημοφιλή χρώματα:

 • Κλασικά - λευκό, μπεζ, ελεφαντόδοντο, κόκκινο, καφέ και μαύρο.
 • techno στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, ασήμι, χρώμιο, γραφίτη, χαλκό, χαλκό και χρυσό.
 • Άλλα χρώματα - κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, μπλε και πράσινο είναι πιο συγκεκριμένα και λιγότερο απαιτητικά.

Ανά τύπο εγκατάστασης και μεθόδους στερέωσης:

 • (συνήθως επίπεδη μοντέλα) - εγκαθίστανται κάτω από έναν πίνακα τοίχου ή ένα ράφι πάνω από την πλάκα.
 • ενσωματωμένο - το πιο συμπαγές, ισχυρό και λιγότερο ορατό. Τοποθετείται απευθείας σε ένα ντουλάπι τοίχου ή διακοσμητικό θόλο τζάκι, ή στο τραπέζι εργασίας δίπλα στην εστία. Εξοπλισμένο με σταθερό ή συρόμενο πλαίσιο βάσης. Το πρώτο - αυξάνει σημαντικά την περιοχή εισαγωγής αέρα και διευκολύνει τη διαχείριση.
 • Τοίχος - με στερέωση στον τοίχο.
 • Γωνιακό - σχεδιασμένο αρχικά για λειτουργία στη γωνιακή ζώνη.
 • νησί - συνδέονται με την οροφή στην περιοχή του νησιού (όταν η σόμπα και η επιφάνεια μαγειρέματος βρίσκονται στο νησί και έχουν προσέγγιση από όλες τις κατευθύνσεις).

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ της κουκούλας και της ηλεκτρικής εστίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 70 cm, και η σόμπα αερίου - 80 cm.

Πλάτος και βάθος της ζώνης κάλυψης - σε βήματα 5 εκατοστών ο χάρακας των μεγεθών αντιπροσωπεύεται στην περιοχή από πλάτος 50 cm έως 120 cm (έως 180 cm). Στην ιδανική περίπτωση, κατά την επιλογή, αυτοί οι δείκτες πρέπει να συμπίπτουν ή να αλληλεπικαλύπτονται με τις διαστάσεις της επιφάνειας της εστίας.

Τι είδους εξάρτημα ελέγχου εξάτμισης για να επιλέξετε - μηχανική (push-κουμπί ή ρυθμιστικό) ή ηλεκτρονικό (αφή). Η πρώτη επιλογή είναι η απλούστερη και φθηνότερη, αλλά ο "μηχανικός" είναι πολύ επιρρεπής σε μόλυνση και κολλήσει με το χρόνο. Το δεύτερο - πιο κομψό και μοντέρνο. Και η παρουσία LCD και μικροεπεξεργαστή επιτρέπει ως πρόσθετες επιλογές για την εφαρμογή:

 • αυτόματο έλεγχο των τρόπων λειτουργίας, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση με τη χρήση χρονιστών και αισθητήρων που ανταποκρίνονται στη θερμοκρασία της εστίας και της υγρασίας,
 • τον έλεγχο και την ένδειξη της μόλυνσης των φίλτρων ·
 • Τηλεχειριστήριο με τηλεχειριστήριο.

Φίλτρα - ίσως, ένα από τα κύρια στοιχεία, που επηρεάζουν την απόδοση ολόκληρης της μονάδας. Χρησιμοποιούνται δύο τύποι: βασικός χονδρικός καθαρισμός χωρίς λίπος και αντικαταστάσιμος άνθρακας για εκ νέου ανάκτηση. (Δείτε επίσης: Πώς να καθαρίσετε την κουκούλα από το λίπος στην κουζίνα)

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι εάν η κουκούλα της κουζίνας σχεδιάζεται να βγει έξω ή μέσα στο σύστημα εξαερισμού βαλβίδα αντεπιστροφής, Αποτρέπει την είσοδο του εξωτερικού αέρα όταν είναι απενεργοποιημένη.

 • γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι είναι αναμφισβήτητα η πιο ακριβή και κομψή λύση, αλλά ταυτόχρονα είναι η πιο πρακτική και ανθεκτική, απαιτώντας ελάχιστη προσπάθεια καθαρισμού των επιφανειών εργασίας.
 • σμάλτο ή επίστρωση σε σκόνη - προσιτός προϋπολογισμός και, αρκετά πρακτική επιλογή, αλλά λιγότερο ανθεκτική?
 • σκουρόχρωμο γυαλί - αναμφίβολα, όμορφο και αισθητικό από μόνο του, αλλά απαιτεί προσεκτική φροντίδα και απουσία τσιπ, λεκέδων, γρατζουνιών και λεκέδων.

Εκχύλισμα κουζίνας 50 εκ.: Επιλογή πελάτη

Κουκούλες κουζίνας με πλάτος 50 cm - ανάλυση αγοράς το 2016, με βάση τα στατιστικά στοιχεία της πραγματικής ζήτησης και τις προτιμήσεις των καταναλωτών των πολλών χρηστών στο Διαδίκτυο δείχνει ότι από την ποικιλία των εμπορικών σημάτων στην αγορά, η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους Ρώσους καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της, όπως γνωστές μάρκες όπως (μερίδιο των πωλήσεων στην αγορά, ως ποσοστό):

 • 36% - Elikor (Ομάδα "Elikor", Kaluga,) ·
 • 9% - Κρόνα (KRONAsteel, LLC "CaventDom", συνέλευση Τουρκίας / Κίνας) ·

Πίσω από αυτούς, ίσο με το 8%, ακολουθήστε:

 • Hansa (Γερμανική AMICA WRONKI S.A., με φυτά στην Πολωνία,).
 • Cata (Ισπανία, Torreyo).

Περίπου ίσες θέσεις, με μερίδιο 3-4%, είναι:

 • Gorenje (Σλοβενία, Velenje,) ·
 • JETAIR (Elica Italy).
 • Lex (Ρωσία).
 • Akpo (Πολωνία, Isobelin,).
 • Maunfeld (Ηνωμένο Βασίλειο, Middlesbrough,).
 • Gefest (JV OJSC Brestgazoapparat, Brest, Λευκορωσία) ·

17% - άλλοι παραγωγοί.

Είναι ωραίο να συνειδητοποιήσουμε ότι σχεδόν το ήμισυ της ζήτησης στην αγορά (49%) καλύπτει πλήρως τις εγχώριες μάρκες.

Κορυφαίες βαθμολογίες

Οι οδηγοί πωλήσεων μεταξύ των κουζινών κουζίνας με πλάτος 50 cm, από τα τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους, είναι τα ακόλουθα μοντέλα (χωρητικότητα, W / χωρητικότητα, m 3 / ώρα / επίπεδο θορύβου, dB / εύρος τιμών, ρούβλια):

 • Elikor:

- Epsilon 50 (225/430/54 / 4120-7380) - τοίχος, θόλος.

- Αμέθυστος 50 (225/430/55 / ​​7549-10450) - τοίχος, με γυαλί.

- Vreznoj Blok 60 (225/700/56 / 5710-8340) - ενσωματωμένη, εγκατάσταση σε αναρτημένο ντουλάπι.

 • Κρόνα:

- Kamilla 500 (* / 390/53 / 5390-8645) - με συρόμενο πάνελ.

- Bella 500 (* / 390/55 / ​​5829-7982) - ο θόλος ·

- Kelly 2M 500 (240/550/42 / από 6882) - τοίχο, γείσο.

- Τζέσικα Λεπτό 500 Πιέστε Κουμπί (100/350/36 / από 3740) - γείσο, ενσωματωμένο στο κρεμαστό ντουλάπι.

 • Hansa OSC511 (135/335/45 / 2500-4270) - γείσο, ενσωματωμένο στο κρεμαστό ντουλάπι.
 • Cata:

- Podium 500 (140/600/61 / 13440-17429) - αρθρωτά (υπό γωνία).

- TF 5250 (* / 520/46 / 5460-9328) - ενσωματωμένο, με συρόμενο πάνελ.

- V 500 (* / 620/53 / 6390-7820) - ο τοίχος, ο θόλος.

Οι πιο δημοφιλείς λύσεις

Μεταξύ άλλων κριτηρίων, τα οποία δίνουν προσοχή, καθοδηγούνται και δίνουν την προτίμησή τους κατά την επιλογή μιας κουκούλας για μια κουζίνα των 50 cm, οι προτεραιότητες είναι οι εξής:

 • από το είδος της προσάρτησης - είναι τοίχος (64%), και ενσωματωμένο στο γραφείο (34%), νησί και άλλα λιγότερο από 2%?
 • στην κουζίνα (m 2) - έως 10 (17%), 11-15 (31%), 16-20 (36%), από 21 και άνω (16%).
 • στην παραγωγικότητα (m 3 / ώρα) - 300-500 (40%), 500-700 (37%), μέχρι 900 (10%) και υψηλότερη (6%).
 • Σχεδιασμός και Design - αρθρωτά, συρόμενες και θόλου (19% το καθένα) Ζελατίνα (15%), τη χώρα (12%), εντελώς σε εσοχή (7%) με το γυαλί (6%), σχήμα Τ (5% ) ·
 • σε διαστάσεις (πλάτος, cm) - 50 (25%), 60 (62%) και 90 (9%).
 • φωτισμός - λαμπτήρες αλογόνου και LED (57%), φωταύγειας (32%).

Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, οι ειδικοί συστήνουν μια ισορροπημένη και θεωρούνται προσέγγιση στη διαδικασία της επιλογής των κουκούλες κουζίνα, καθοδηγείται από σκέψεις της αναγκαιότητας και επάρκεια. Το πιο ακριβό - δεν σημαίνει πάντα το καλύτερο!

Ενσωματωμένοι κουκούλες 50 cm στη Μόσχα

σε 42 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 29 ηλεκτρονικά καταστήματα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 14 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 10 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 44 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 11 ηλεκτρονικά καταστήματα

σε 35 ηλεκτρονικά καταστήματα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 16 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Τιμή για κουκούλες χτισμένο σε 50 cm σε καταστήματα στη Μόσχα

Στο site μπορείτε να επιλέξετε κουκούλες χτισμένες σε 50 cm με τα χαρακτηριστικά, να δείτε λεπτομερείς φωτογραφίες, να διαβάσετε κριτικές και να συγκρίνετε τις τιμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα στη Μόσχα. Αγοράστε κουκούλες ενσωματωμένες σε 50 cm φθηνή (συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης) εύκολη! Απλά πρέπει να πάτε στην προσφορά σας, να εξοικειωθείτε με τους όρους πληρωμής και να αφήσετε μια αίτηση παράδοσης στη Μόσχα.

Κουκούλες πλάτους 50 cm

Κουκούλες πλάτους 50 cm

Μια κουκούλα 50 εκατοστά πλάτος είναι το "χρυσό μέσο" στην περιοχή μοντέλο κουκούλες. Είναι από τα πιο δημοφιλή και διαθέτουν επαρκή λειτουργικότητα.

Οι κουκούλες θόλου με πλάτος 50 εκατοστών συνδέονται με τον σωλήνα εξαερισμού και αφαιρούν τον βρώμικο αέρα από την κουζίνα. Οι κουκούλες των τρούλων πλάτους 50 cm απορροφούν πλήρως τον βρώμικο αέρα και η κουζίνα είναι πάντα φρέσκια και δεν υπάρχουν κακές μυρωδιές.

Στις θολωτές κουκούλες με πλάτος 50 εκατοστά τοποθετούνται δύο φίλτρα - απορροφούν άνθρακα και γράσο. Το φίλτρο κάρβουνου καθαρίζει τον ακάθαρτο αέρα από τις κακές μυρωδιές και ο αέρας παραμένει καθαρός, ακόμα κι αν έχετε καεί κάτι. Ένα φίλτρο απορρόφησης λίπους εμποδίζει την εξάπλωση λιπαρών ατμών μέσω του δωματίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε λιγότερα καθαριστικά.

Στις σύγχρονες κουκούλες με πλάτος 50 εκατοστών υπάρχουν όλες οι απαραίτητες χρήσιμες λειτουργίες. Για παράδειγμα, οι βολβοί στον πίνακα σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε τα τρόφιμα, ακόμη και αν η κύρια λυχνία είναι απενεργοποιημένη. Τέτοιες χρήσιμες λειτουργίες όπως το χρονοδιακόπτη ή μια καθυστερημένη εκκίνηση θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε τον χρόνο εργασίας του καλύμματος.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα TechnoStudio μπορείτε να αγοράσετε κουκούλες πλάτους 50 εκατοστών από τον κατάλογο σε ελκυστική τιμή. Το χαμηλό κόστος του προϊόντος οφείλεται στη φροντίδα των πελατών. Και επίσης, αν ζείτε στη Μόσχα ή την περιοχή της Μόσχας, τότε για σας υπάρχει μια βολική παράδοση απευθείας στο σπίτι. Με το ηλεκτρονικό κατάστημα TechnoStudy είναι εύκολο να εξοικονομήσετε όχι μόνο χρήματα, αλλά και χρόνο, αρκεί να παραγγείλετε μόνο και τα αγαθά σύντομα θα φτάσουν στο σπίτι σας.

Κουκούλες Gorenje 50 εκ

Κουκούλες πλάτους 50 cm

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια μοντέρνα κουζίνα χωρίς κουκούλα. Σε οποιοδήποτε δωμάτιο με κανονικό μαγείρεμα των σωματιδίων τροφίμων επιβλαβών ουσιών - καπνός, λίπος, αιθάλη, οσμές, συσσωρεύονται.

Με τη σωστή επιλογή, η κουκούλα κουζίνας δεν είναι μόνο μια χρήσιμη συσκευή, αλλά και μια κομψή προσθήκη στο εσωτερικό.

Ανάμεσα στα αποσπάσματα της κουζίνας, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο online κατάλογο κατάστημα της εταιρείας Gorenje στη Μόσχα, εφιστάται η προσοχή στο στενό, μικρό κουκούλα πλάτους 50 cm. Με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι ένα τόσο μικρό μοντέλο δεν είναι αρκετό για να καθαρίσει τον αέρα. Επομένως, κατά την επιλογή της συσκευής, υπολογίστε την απαιτούμενη ισχύ. Για να γίνει αυτό, υπολογίζει τον όγκο του χώρου με τον πολλαπλασιασμό τριών από το μέγεθός της - το μήκος, το πλάτος και το ύψος, και το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται με το ποσό της κυκλοφορίας του αέρα των κύκλων ανά ώρα (10-12 κύκλοι). Το αποτέλεσμα και θα δώσει την απαραίτητη απόδοση εξόδου για την κουζίνα σας.

Αφού κάνετε τον υπολογισμό, είναι εύκολο να βεβαιωθείτε ότι σε μικρές κουζίνες αρκούν οι κουκούλες με πλάτος 50 cm. Κατά προτίμηση, δεν λειτουργεί πάντα σε πλήρη ισχύ, γι 'αυτό επιλέξτε με περιθώριο.

Και η σειρά των μοντέλων είναι τύπου γείσο. Αυτή είναι μια επίπεδη κατασκευή που είναι τοποθετημένη σε έναν τοίχο πάνω από τη σόμπα. Η απόσταση από την πλάκα πρέπει να είναι τουλάχιστον 65 cm για την ηλεκτρική πλάκα και 80 cm για την κουζίνα. Η ιδιαιτερότητα των μοντέλων γείσο, σε αντίθεση με το τζάκι, κεκλιμένη, νησιωτική, είναι η απουσία αεραγωγού. Είναι απλά, εποικοδομητικά, κατάλληλα για καθαρισμό, έχουν ένα σαφές μηχανικό κουμπί ελέγχου κουμπιού. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η πλεονεκτική τιμή.

Συχνά, αυτές οι κουκούλες μπορεί να λειτουργήσει μόνο στη λειτουργία ανακύκλωσης, αλλά η κουκούλα ευρεία 50 εκατοστά εταιρεία παραγωγής Gorenje λειτουργούν σε δύο στάνταρ λειτουργίες. στη λειτουργία πρόκληση χρησιμοποιείται για τον μολυσμένο αέρα από το δωμάτιο, και την ανακύκλωση έδιωξε τη μπάλα με φίλτρα και επιστρέφει στην αίθουσα.

Όλα έχουν ως φίλτρο ξυλάνθρακα, εξαλείφοντας τις οσμές και το φίλτρο λίπους που εξαλείφει το λίπος μικροσωματίδια και βρωμιά, και είναι εφοδιασμένο με την δυνατότητα φίλτρου λίπους αυτοκαθαρισμού με νερό και απορρυπαντικό.

Οι στενές κουκούλες είναι οι καλύτερες για μια πλάκα με δύο καυστήρες ή για ένα μικρό πλάτος τεσσάρων καυστήρων 45 εκ. Η πρόσθετη άνεση στην κουζίνα θα δημιουργήσει φωτισμό αλογόνου, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη διαδικασία μαγειρέματος.

Εντοιχιζόμενες κουκούλες MAUNFELD 50 εκ

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα ενσωματωμένων απορροφητών κουζίνας MAUNFELD πλάτους 50 cm από το εμπορικό σήμα premium dealer. Τα πραγματικά απομεινάρια των ενσωματωμένων κουκούλες για κουζίνες σε απόσταση 50 cm στον κατάλογο του site μας, και τα περισσότερα αντικείμενα είναι πάντα στο απόθεμα.

Ενσωματωμένοι κουκούλες - ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους κουζινών κουζίνας. Θα ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, επειδή το ορατό μέρος είναι αρκετά ασήμαντο. Τα ενσωματωμένα αποσπάσματα MAUNFELD χαρακτηρίζεται από μικρό μέγεθος τους, έτσι δεν χάνει τη λειτουργικότητά του: είναι, επίσης, τον καθαρισμό ενεργά τον αέρα στην κουζίνα, να απαλλαγούμε από ακαθαρσίες και τις οσμές. Είναι σε θέση να λειτουργούν τόσο στη λειτουργία κυκλοφορίας (επαναφορά) όσο και στη λειτουργία ανακύκλωσης (διήθησης). Αλλά η πιο δημοφιλής και απλή επιλογή, φυσικά, είναι η δεύτερη: θα χρειαστεί μόνο να εγκαταστήσετε την κουκούλα στο περίβλημα και να την συνδέσετε στην τροφοδοσία. Δεν υπάρχουν σωλήνες και άλλες εργασίες.

Αγοράζοντας Αποροφητήρες εντοιχισμένοι για την κουζίνα 50 εκατοστά από το εμπορικό σήμα MAUNFELD στο επίσημο κατάστημα, μπορείτε να είστε σίγουροι για την προέλευσή του, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την παρουσία της εγγύησης του επίσημου κατασκευαστή των 3 ετών! Όσον αφορά την επιλογή των ενσωματωμένων κουζινών κουζίνας κατά 50 εκατοστά μπορείτε να επικοινωνείτε πάντα με τους ειδικούς μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω του widget του online συμβούλου!

Κουκούλες κουζίνας 50 cm

Παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, πραγματοποιούμε το συντομότερο στη Μόσχα, την περιοχή της Μόσχας, την περιοχή Kaluga και Kaluga.

Παράδοση στη Ρωσία και τη Λευκορωσία
Η παράδοση στις περιφέρειες (εκτός από τη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας, την περιοχή Kaluga και Kaluga) πραγματοποιείται μόνο μετά την προπληρωμή 100% των αγαθών. Η ναυτιλία είναι μια εταιρεία μεταφορών «PEC», «Business Line», «Zheldorekspeditsiya» και άλλοι, με το τερματικό (αποθήκη) της εταιρείας μεταφοράς στην πόλη σας ή στη διεύθυνση του σπιτιού σας. Με προηγούμενη έγκριση, μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας εταιρεία μεταφοράς.

Κατά την αποστολή μέσω εταιρειών μεταφοράς πρέπει να παραγγείλετε άκαμπτη συσκευασία (κλουβί) και ασφάλεια φορτίου!


© PremiumTehnika.ru - ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών. Μόνο αξιόπιστη τεχνολογία! 2012-2018

Ώρα για εξοικονόμηση!

Εάν πληρώνετε με κάρτα στην περιοχή SITE, θα έχετε έκπτωση 3% σε ολόκληρη τη σειρά! *

Κάντε μια παραγγελία μέσω του καλαθιού, επιλέξτε από τις μεθόδους πληρωμής Πληρωμή online με πλαστική κάρτα και λάβετε έκπτωση!

Το πρόγραμμα μείωσης των τιμών για ηλεκτρονικές πληρωμές παρέχεται από κοινού με τις συνεργαζόμενες τράπεζες JSC "RFI BANK" και το Point of PJSC Bank "Opening"

Όλες οι συναλλαγές πληρωμής είναι κρυπτογραφημένες για ειδικές πληρωμές. Η Visa και η MasterCard γίνονται δεκτές πληρωμής. Δεν υπάρχει προμήθεια.

* Δεν ισχύει για προϊόντα των ακόλουθων κατασκευαστών: AVIS, BOSCH, ELECTROLUX, SIEMENS, NEFF, DUNAVOX, INDEL, COLD ΑΜΠΕΛΩΝ, IP INDUSTRIE. Η έκπτωση δεν ισχύει επίσης για μοντέλα με προσωρινά χαμηλότερες τιμές. Η έκπτωση δεν ισχύει εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μικρότερο από 15000 rub.

Κουκούλες στο ντουλάπι 50 cm

Πρακτικά, κάθε μοντέρνο κουζινάκι επιτρέπει την ταυτόχρονη επίλυση δύο σημαντικών ερωτημάτων:

1. κυκλοφορεί και καθαρίζει τον αέρα στην κουζίνα και εμφανίζει οσμές που εμφανίζονται κατά το μαγείρεμα.
2. Αποτρέπει επίσης την εμφάνιση οποιουδήποτε είδους λεκέδων σε όλες τις κοντινές επιφάνειες.
Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 4 κύριοι τύποι δεσμών για την κουζίνα:

 1. ενσωματωμένο ή ανασυρόμενο.
 2. θολωτό?
 3. κεκλιμένο.
 4. νησί.
Όλα διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό ή τον τύπο της εγκατάστασης και κάθε τύπος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Όμως, ανεξάρτητα από τον τύπο κατασκευής, όλες οι κουκούλες διαθέτουν έναν ανεμιστήρα εξαγωγής, ο οποίος εκτελεί την κύρια λειτουργία της αναρρόφησης του αέρα εξαγωγής.
Γενικά, όλες οι σύγχρονες κουκούλες λειτουργούν σε έναν από τους 2 κύριους τρόπους:
 1. στον τρόπο άμεσης εκκένωσης του αέρα εξαγωγής από την κουζίνα στον άξονα εξαερισμού ή στο δρόμο (η αποτελεσματικότητα αυτού του καθαρισμού είναι σχεδόν 100%).
 2. και στον τρόπο ανακύκλωσης αέρα, όταν ο αέρας εξέρχεται μέσω ειδικών ενσωματωμένων φίλτρων, καθαρίζεται και επιστρέφει στην κουζίνα (η αποδοτικότητα καθορίζεται από την ποιότητα των εγκατεστημένων φίλτρων).
Επίσης κουκούλες κουζίνας μπορούν να έχουν 2 τύπους φίλτρων:
 • τραχύ καθαρισμό (ή λεγόμενη συλλογή λίπους), να πιάσει μεγάλα σωματίδια λίπους, βρωμιάς και σκόνης.
 • λεπτό καθαρισμό (άνθρακας), να πιάσει τα μικρότερα σωματίδια και οσμές.
Σε γενικές γραμμές, όλες οι κουκούλες διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό, το οποίο μπορεί να είναι τύπου αλογόνου ή LED.
Όταν επιλέγετε την κουκούλα για κάθε μεμονωμένη περίπτωση, είναι απαραίτητο όχι μόνο να επιλέξετε τον τύπο που θα πρέπει να είναι και ποιες διαστάσεις να έχει, αλλά και να λάβετε υπόψη τις παραμέτρους της ισχύος του, δηλαδή την παραγωγικότητά του. Για να υπολογίσετε σωστά τη συνιστώμενη ισχύ της κουκούλας, θα πρέπει να πολλαπλασιάσετε τη συνολική επιφάνεια της κουζίνας κατά το ύψος της και να πολλαπλασιάσετε τον αριθμό με το 12. Το ύψος και η επιφάνεια λαμβάνονται σε m2. Το ποσό που λαμβάνετε είναι η συνιστώμενη ένδειξη της ισχύς εξόδου, η οποία είναι κατάλληλη για την κουζίνα σας.

6 καλύτερες κουκούλες 50 cm στην κουζίνα

Ένα από τα λειτουργικά και ακόμα καλαίσθητα χαρακτηριστικά της σύγχρονης κουζίνας είναι η κουκούλα. Πώς να το επιλέξετε σωστά; Τι πρέπει να ψάξω; Σε ποια σειρά τιμών προσφέρονται τα μοντέλα; Μόνο αφού λάβετε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, μπορείτε να μεταβείτε στο κατάστημα για αγορά. Στην επιλογή των μοντέλων συσκευών διαφόρων τύπων εγκατάστασης, απόδοσης και ισχύος, που οι καταναλωτές προτείνουν για αγορά.

Ενσωματωμένοι κουκούλες 50 cm στην κουζίνα

ELIKOR Integra 50 - προϋπολογισμός και ποιότητα

Σε ένα μικρό δωμάτιο, όπου κάθε εκατοστό φέρει ένα λειτουργικό φορτίο, αυτή η συμπαγής μονάδα θα έρθει σε πρακτικό.

Η συσκευή τοποθετείται προσεκτικά στο περίβλημα, φαίνεται αισθητικά ευχάριστη και διαθέτει επίσης ένα καλό λειτουργικό δυναμικό. Ανθεκτική θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, οπίσθιο φωτισμό από 2 λαμπτήρες αλογόνου, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε 2 κύριες λειτουργίες.

Πλεονεκτήματα:

 • μηχανικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά.
 • λειτουργία αερισμού (διάμετρος ακροφυσίου 120 mm) και ανακύκλωση.
 • ισχύς 200 W?
 • ενεργειακά αποδοτική συσκευή λόγω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών ·
 • ποιοτικός ανεμιστήρας
 • χωρητικότητα μέχρι 400 cu. m / h;
 • πλήρες με φίλτρο λίπους?
 • ένα συρόμενο πλαίσιο για την επέκταση της κάλυψης.
 • χαμηλό θόρυβο 55 dB.
 • Υπάρχει οπίσθιος φωτισμός.
 • το μέσο κόστος των 3000 ρούβλια.

Μειονεκτήματα:

 • δεν υπάρχει ίνα άνθρακα που απορροφά δυσάρεστες οσμές.

Ardesia S4 50 W - όχι μόνο για μια μικρή κουζίνα

Η κομψή και η ίδια μικρή κουκούλα καλύπτει τέλεια τα καθήκοντά της, ακόμη και σε μεγάλες κουζίνες.

Η μεταλλική θήκη είναι εύκολα και άνετα στερεωμένη σε ένα ντουλάπι, ελέγχεται μέσω του μηχανισμού ολίσθησης, ο οποίος λειτουργεί ποιοτικά στον τρόπο πολλαπλής μεταγωγής ταχύτητας. Ο αγωγός αέρα εξασφαλίζει την ταχεία απομάκρυνση των ξένων οσμών με τη διήθηση λιπαρών συστατικών.

Πλεονεκτήματα:

 • μηχανικός τύπος, ελεγχόμενος από ολισθητήρες.
 • παρέχεται ένας αποτελεσματικός τρόπος εξαερισμού.
 • υπάρχει ένα φίλτρο λίπους.
 • χωρητικότητα 350 cu. m / h;
 • αξιόπιστο συγκρότημα για εργασίες συναρμολόγησης.
 • μπορείτε να ρυθμίσετε μία από τις 3 ταχύτητες.
 • ενσωματωμένοι 2 λαμπτήρες αλογόνου για φωτισμό.
 • χαμηλό θόρυβο 54 dB.
 • το κόστος των 5000 ρούβλια.

Μειονεκτήματα:

 • δεν υπάρχει έντονο καθεστώς.
 • δεν υπάρχει φίλτρο ξυλάνθρακα.

Κουζίνες (τζάκι) 50 εκατοστά στην κουζίνα

LEX Mini 500 με κλίση

Ένα τέτοιο έπιπλο θα συμπληρώσει τέλεια την πλάκα με γυάλινη κεραμική εστία. Ο σχεδιασμός των καταναλωτών αναφέρεται στο επίπεδο μιας νέας γενιάς, καθώς η κομψή μεταλλική θήκη συνδυάζεται αρμονικά με ένα γυάλινο πλαίσιο που μοιάζει με οθόνη πλάσματος.

Η συσκευασία είναι καλά σχεδιασμένη για διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης. Η λειτουργία του φωτισμού ρυθμίζεται ξεχωριστά από την εργασία της ίδιας της κουκούλας.

Πλεονεκτήματα:

 • κουμπιά παρέχουν βέλτιστο μηχανικό έλεγχο.
 • συναρμολογείται σε κεκλιμένη κατάσταση.
 • χωρητικότητα 420 cu. m / h;
 • λειτουργεί σε 2 λειτουργίες - βρύση και επανακυκλοφορία.
 • άριστος εξοπλισμός.
 • Περιλαμβάνονται 3 ταχύτητες, περιλαμβάνονται κατά το μαγείρεμα από το φως σε πιάτα με βάση το κρέας.
 • Το σύστημα οπίσθιου φωτισμού αποτελείται από 2 ισχυρούς λαμπτήρες αλογόνου.
 • παρουσία φίλτρου λίπους.
 • τεχνολογικού σχεδιασμού ·
 • το μέσο κόστος των 5500 ρούβλια.

Μειονεκτήματα:

 • η ισχύς είναι μόνο 180 Watt.

MAUNFELD TOWER G 50 - με βαλβίδα αντεπιστροφής

Οι προγραμματιστές των οικιακών συσκευών επιδιώκουν την ευνοϊκή προσοχή των πελατών, αυξάνοντας συνεχώς τις τεχνικές δυνατότητες των μοντέλων.

Αυτή η μονάδα είναι χρήσιμη επειδή αφαιρεί τη μυρωδιά της καύσης κλπ., Όχι μόνο πάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος αλλά και γύρω από την περίμετρο, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και στο στούντιο της κουζίνας.

Η όλη ροή αέρα εισαγωγής τεντώνεται τέλεια χωρίς επιστροφή λόγω της ύπαρξης βαλβίδας αντεπιστροφής ασφαλείας. Οι χρήστες συχνά επιλέγουν μια συσκευή σε μια λύση μαύρου χρώματος, η οποία είναι πιο πρακτική.

Πλεονεκτήματα:

 • Απλός έλεγχος με κουμπιά.
 • τοποθέτηση κεκλιμένου τοίχου.
 • αγωγός αέρα με σωλήνα τυπικής διαμέτρου.
 • 2 τρόποι λειτουργίας - βρύση και επανακυκλοφορία.
 • με ισχύ κινητήρα 180 W καταναλώνει 250 Watt.
 • χωρητικότητα 650 cu. m / h;
 • υπάρχει ένα φίλτρο λίπους.
 • Συσκευή 3 ταχυτήτων.
 • βέλτιστος φωτισμός.
 • χαμηλό θόρυβο 54 dB.

Μειονεκτήματα:

 • κόστος από 7000 ρούβλια?
 • χωρίς φίλτρο ξυλάνθρακα.

Κουκούλες νησιού 50 εκατοστά στην κουζίνα

Μοντέλο Jetair Gisela 50 IX - κομψό και δυνατό

Μέταλλο ανοξείδωτο χάλυβα σε συνδυασμό με το γυαλί-όπως σκιά, η διαθεσιμότητα άνετη διαχείριση, antivozvratnogo βαλβίδων και άλλες χρήσιμες τεχνικές λύσεις να μετατρέψει τη διαδικασία μαγειρέματος, ακόμη και για μια μεγάλη οικογένεια ή μια γιορτή των διακοπών, μια χαρά.

Τώρα δεν χρειάζεται να ανοίξετε το παράθυρο και να περιμένετε μέχρι να διαγραφούν τα πάντα. Ένας αγωγός αέρα που λειτουργεί σε λειτουργία ανακύκλωσης θα καθαρίσει τον αέρα σε ένα δωμάτιο μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα και να επισημάνετε την περιοχή εργασίας.

Πλεονεκτήματα:

 • ηλεκτρονικός τύπος ελέγχου με κουμπιά.
 • Υπάρχει ένα φίλτρο λίπους, το οποίο είναι εύκολο να το φροντίσετε.
 • λειτουργία ανακύκλωσης;
 • Παρέχονται 3 ταχύτητες.
 • χαριτωμένο σχέδιο με ασημένια λάμψη από μέταλλο.
 • καταναλώνει 220 βατ.
 • υψηλή παραγωγικότητα 650 cu. m / h;
 • μαλακό φωτισμό 2 λαμπών?
 • συμπαγές μέγεθος 50x50 εκ.

Μειονεκτήματα:

 • κόστος από 28000 τρίβει.?
 • ελαφρώς θορυβώδες σχέδιο 65 dB.

Υπερπαραγωγικός Faber CASSIOPEA ISOLA EG10 X / V A50 ενεργός

Αυτή η κουκούλα, η οποία με τη λειτουργικότητά της, το σχεδιασμό, το θόρυβο και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται, αντιστοιχεί σε όλες τις έννοιες ενός αποτελεσματικού οικιακού βοηθού. Είναι σε θέση να λειτουργεί σε διαφορετικές λειτουργίες, που ελέγχονται από ψηφιακή οθόνη ή από απόσταση.

Παρά τη μικρή περιοχή αναρρόφησης, η συσκευή χαρακτηρίζεται από υψηλή ισχύ και αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Είναι ενεργά εγκατεστημένο στη νήσο ή στη χερσόνησο, τόσο σε μικρά δωμάτια όσο και σε ευρύχωρες κουζίνες-στούντιο.

Πλεονεκτήματα:

 • ρυθμίζεται ηλεκτρονικά μέσω ρυθμίσεων οθόνης.
 • ισχυρή απόδοση 1350 cu. m / h χάρη στον κινητήρα Ενέργεια.
 • εργάζεται μέσω εξαερισμού ή ανακύκλωσης ·
 • κατανάλωση ισχύος 330 W;
 • παρέχεται χρονοδιακόπτης.
 • 2 πρόσθετες λειτουργίες - εντατικές και διαστήματα.
 • 3 ταχύτητες για διαφορετικά πιάτα.
 • υπάρχει ένας χρήσιμος δείκτης της ρύπανσης.
 • η ένταση του οπίσθιου φωτισμού των 4 λαμπτήρων είναι ρυθμιζόμενη.
 • το βέλτιστο επίπεδο θορύβου είναι 67 dB.
 • μπορείτε να αγοράσετε ένα τηλεχειριστήριο.

Μειονεκτήματα:

 • τιμή από 122000 τρίβει.

Χαρακτηριστικά μιας κουκούλας με πλάτος 50 cm

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο όπου συναντάμε πιο συχνά διαφορετικές μυρωδιές. Για το άρωμα των τηγανισμένων πατάτες ή πλούσια σούπα δεν είναι "περπάτημα" μέσα από το υπόλοιπο του δωματίου, πρέπει να σταλεί στο δρόμο. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα είναι μια ειδικά σχεδιασμένη τεχνική, ο πιο δημοφιλής τύπος των οποίων είναι κουκούλες κουζίνας πλάτους 50 cm.

Πλεονεκτήματα μιας κουκούλας μισού μέτρου

Όπως κάθε άλλη κουκούλα, η συσκευή αυτού του μεγέθους αποσκοπεί στη δημιουργία μιας άνετης ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος - κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της συσκευής αφαιρούνται ανεπιθύμητες οσμές και καθαρισμού του αέρα από επιβλαβή μικροσωματίδια. Υπάρχουν επίσης τέτοια μοντέλα που κατά τη λειτουργία, αντίθετα, προσθέτουν χρήσιμες ουσίες στην ατμόσφαιρα των χώρων.

Εάν υπάρχει εστία αερίου, η εγκατάσταση της κουκούλας είναι απλώς ζωτικής σημασίας, καθώς ένας μεγάλος αριθμός επικίνδυνων ενώσεων, συμπεριλαμβανομένου του μονοξειδίου του άνθρακα, απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του καυστήρα. Προκειμένου να μην τελειώσει η δηλητηρίαση, η συγκέντρωσή του πρέπει να μειωθεί, οδηγώντας έξω από την κουζίνα. Για κουζίνα 50 cm στο πλάτος των κουκούλες είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά στις συνθήκες των περισσότερων μικρών διαμερισμάτων. Τέτοιες διαστάσεις επιτρέπουν την ορθολογική χρήση της παρουσιαζόμενης περιοχής.

Η έκδοση των 50 εκατοστών είναι κατάλληλη ακόμα και για μοντέλα δύο καυστήρων. Εάν η πλάκα είναι μεγάλη, αντίστοιχα, και η κουκούλα πρέπει να επιλέγεται με μεγαλύτερο πλάτος.

Εκχυλίστε πάνω από 4 και 2 εστίες

Διορθώστε την επιλογή της καλύπτρας

Πριν αγοράσετε μια τέτοια συσκευή, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε τέτοιους δείκτες:

 • την απόδοση της συσκευής.
 • κατανάλωση ενέργειας.
 • διαθεσιμότητα τρόπων λειτουργίας ·
 • επίπεδο θορύβου ·
 • δείκτες ασφαλείας ·
 • τύπος εγκατάστασης.
 • σχεδιασμός.
 • είδος διαχείρισης ·
 • την παρουσία φίλτρων.

Προσδιορίστε κάθε ένα από τα κριτήρια πρέπει να είναι σύμφωνα με τις μεμονωμένες συνθήκες που αντιπροσωπεύει η κουζίνα.

Παραγωγικότητα

Ποια χωρητικότητα πρέπει να έχει μια κουκούλα με πλάτος 50 cm; Αποδεικνύεται ότι αυτή η παράμετρος επηρεάζεται από την ένταση του δωματίου. Συνήθως, ο αριθμός αυτός υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή στο σχολιασμό του μοντέλου, αλλά μπορεί εύκολα να υπολογιστεί από τον εαυτό σας, ταυτόχρονα και έχοντας κατανοήσει την απαιτούμενη απόδοση.

 1. Για να μάθετε τον όγκο του αέρα στο δωμάτιο, πρέπει να πολλαπλασιάσετε την περιοχή κατά το ύψος και να αφαιρέσετε από το αποτέλεσμα που προκύπτει ο όγκος που καταλαμβάνει ο εξοπλισμός επίπλων και κουζίνας.
 2. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνεται υπόψη η πολλαπλότητα της ανταλλαγής αέρα (εδώ πρέπει να ληφθούν υπόψη οι υγειονομικοί κανόνες των 10-12 κύκλων ανά ώρα) και το αποθεματικό ισχύος της ίδιας της συσκευής με συντελεστή 1,3.
 3. Όλοι οι αριθμοί που λαμβάνονται πρέπει να πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους (κυβικά μέτρα ανά πολλαπλότητα και συντελεστή). Ταυτόχρονα, προστίθενται οι απώλειες αέρα (κάθε γωνιακή απόκλιση είναι 10%, συνεπώς όλες οι γωνίες θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη).

Το αποτέλεσμα είναι το βέλτιστο μοντέλο απόδοσης. Τα πιο αδύναμα μοντέλα απλά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα προβλήματα του αέρα και των θόλων. Και τα πολύ ισχυρά μοντέλα δεν είναι οικονομικά αποδοτικά.

Πίνακας συνιστώμενων δυνατοτήτων

Κατανάλωση ενέργειας

Ο μελλοντικός χρήστης πρέπει αναγκαστικά να εξετάσει την ενεργειακή απόδοση της συσκευής που αγοράζεται. Πρόκειται για τον λόγο ισχύος και απόδοσης, που μπορεί να είναι διαφορετικός για διαφορετικούς κατασκευαστές. Όλα, βέβαια, εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά σχεδίασης της τεχνολογίας, την ενσωματωμένη σύλληψη και την παραγωγή ροής αέρα, τα οποία από κοινού καθορίζουν ενεργειακή απόδοση συσκευή. Για παράδειγμα, υπό την προϋπόθεση κατανάλωσης 225 V, μπορεί να αποδειχθεί ότι ένα μοντέλο θα ξεπεράσει τα 450 m3 / h και το άλλο θα μπορεί να επιταχύνει τα 700.

Λειτουργίες λειτουργίας

Η κουκούλα στην κουζίνα με πλάτος 50 cm έχει δύο κύριες λειτουργίες - την εξαγωγή αέρα και την ανακύκλωσή της. Αυτό σημαίνει ότι:

 1. Με απλή αφαίρεση αέρα, όλες οι άσκοπες μυρωδιές και αέρια πηγαίνουν στα ξεχωριστά αγορασθέντα και εγκατεστημένα αέρα.
 2. Εάν το μοντέλο προβλέπει ανακύκλωση, ο αέρας θα καθαριστεί στο εσωτερικό του, χωρίς να βγει έξω. Αυτό το φορτίο μπορεί να διατηρηθεί μόνο από το σύστημα ενσωματωμένα φίλτρα, τα οποία πρέπει να καθαρίζονται και να αλλάζουν από καιρό σε καιρό.

Επίπεδο θορύβου και ασφάλειας

Όσον αφορά το πρώτο ερώτημα, μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε ακόμη βγάλει απολύτως ακάθαρτους χώρους εργασίας. Σίγουρα δεν συνιστάται τεχνική, του οποίου το επίπεδο θορύβου φτάνει 70 dB - θα είναι ακριβώς ενοχλητικό.

Μιλώντας για την ασφάλεια, πρώτα απ 'όλα, εννοούν την εργασία με μοντέλα θερμαντήρων αερίου. Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη ώθηση επιστροφής, όταν το μονοξείδιο του άνθρακα επιστρέφει στο δωμάτιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις σανίδες με ανοικτούς θαλάμους καύσης.

Τύπος συναρμολόγησης

Ο τύπος εγκατάστασης εξαρτάται από τη μέθοδο στερέωσης που προσφέρουν οι κατασκευαστές συσκευών. Εδώ έρχεται η ακόλουθη ταξινόμηση:

 1. Αναρτήθηκε Εκχυλίσματα των 50 cm τοποθετούνται κάτω από τον τοίχο της κουζίνας ή πάνω από το ράφι του φούρνου. Σε σχήμα είναι συνήθως μια επίπεδη κουκούλα με πλάτος 50 cm.
 2. Ενσωματωμένο Οι επιλογές είναι πιο οργανικές στο εσωτερικό. Είναι τοποθετημένα σε ένα κρεμαστό ντουλάπι πλάτους 50 cm ή διακοσμητικό τζάκι. Υπάρχουν επίσης προσφορές ενσωματωμένες στην επιφάνεια εργασίας, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην επιφάνεια εργασίας.
 3. Τοίχου τοποθετημένο Τα μοντέλα τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο.
 4. Γωνία έχουν σχεδιαστεί για εγκατάσταση στην κατάλληλη ζώνη: θεωρείται ότι η περιοχή εργασίας (πλάκα) είναι επίσης γωνιακή.
 5. Υπάρχουν επίσης νησί επιλογές - αυτό είναι όταν η εστία έχει μια προσέγγιση από όλες τις πλευρές (αντίστοιχα, και κουκούλα πάρα πολύ).

Σχεδιασμός

Για αρμονία με τη γενική έννοια του εσωτερικού, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο συσκευής, το οποίο μπορεί να είναι:

Η επίπεδη έκδοση, αν και έχει μια κομψή εμφάνιση, αναγνωρίζεται ως η πιο θορυβώδης και αντιπαραγωγική. Εξαλείφει επίσης το γεγονός ότι στην περίπτωση αυτή είναι συχνά απαραίτητο να αλλάξετε τα φίλτρα.

Σε σύγκριση με αυτά, θολωτό είναι πιο ισχυρά και ελκυστικά. Έχουν ενσωματωμένο στρόβιλο, ο οποίος μειώνει τον θόρυβο στο ελάχιστο. Ωστόσο, δεν μπορούν να καλούνται συμπαγείς, ακόμη και αν παρουσιάζονται στη γωνιακή έκδοση.

Η πιο βολική λύση μισού μέτρου όσον αφορά τις κουκούλες είναι ενσωματωμένες επιλογές. Τοποθετούνται μέσα στο έπιπλο και ο σχεδιασμός είναι εντελώς κρυμμένος. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη να επιλέξετε ένα κατάλληλο στυλ των συσκευών κουζίνας.

Δεν έχει σημασία το σχέδιο που είναι πιο ελκυστικό για τον μελλοντικό ιδιοκτήτη της κουκούλας - το κύριο πράγμα είναι ότι τα ακόλουθα απαιτήσεις:

 1. Η απόσταση μεταξύ της κουκούλας και της ηλεκτρικής εστίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 70 cm. Εάν η σόμπα αερίου βρίσκεται στο κάτω μέρος, πρέπει να είναι τουλάχιστον 80 cm.
 2. Κατά την επιλογή της κουκούλας, είναι σημαντικό το μέγεθος της να μην είναι μικρότερο από το μέγεθος της σόμπας.
 3. Για το σχεδιασμό και το υλικό αυτό είναι σημαντικό - παρουσιάζεται σε ένα ανοξείδωτο χάλυβα (ακριβό, αλλά πρακτικό επίστρωση), σμάλτο (διατίθεται και πρακτικό, αλλά δεν είναι τόσο ανθεκτικό) και σβήστηκε φιμέ τζάμια (όμορφη, αλλά πρακτικό).

Δυνατότητες διαχείρισης

Οι κατασκευαστές προσφέρουν μία από τις ακόλουθες επιλογές:

 1. Μηχανική εκτέλεση (είναι ένα κουμπί ή ένα ρυθμιστικό), το οποίο είναι απλό και φθηνό. Το μειονέκτημα είναι ότι με στοιχεία ελέγχου χρόνου μπορεί να γίνει βρώμικο και κολλημένο.
 2. Ηλεκτρονικά ελέγχου, ο οποίος εκπροσωπείται πιο συχνά σε κομψούς πίνακες αφής. Αυτό επιτρέπει τη συμπλήρωση της συσκευής με μια μάζα άλλων επιλογών - από την αυτόματη παρακολούθηση της κατάστασης των φίλτρων και την παρουσία πολλών αισθητήρων στο τηλεχειριστήριο με τη βοήθεια ενός κατάλληλου τηλεχειριστηρίου.

Τύποι φίλτρων

Αυτά τα εξαρτήματα καθορίζουν την απόδοση ολόκληρης της συσκευής. Τέτοιες παραλλαγές διανέμονται:

 • βασικά για τραχύ καθαρισμό (απορρόφηση λίπους).
 • Άνθρακας για λεπτό καθαρισμό (τύπος αλλαγής).
 • συνδυασμένα είδη.

Μιλώντας για μάρκες, τα δημοφιλή εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν το Ρωσικό Elikor, το Krona, τα γερμανικά κουκούλες Hansa και το ισπανικό Cata. Και επίσης πολύ δημοφιλείς είναι οι Gorenje, Akpo και Gefest.

Εγκατάσταση ενσωματωμένου καλύμματος πλάτους 50 cm

Μοντέλα τέτοιων διαστάσεων είναι καλά επειδή είναι δυνατόν να διατηρηθεί πλήρως η ιδέα του εσωτερικού χώρου, αποφεύγοντας την παρεμβολή σε αυτό. Το κύριο πράγμα είναι να ταιριάζει ακριβώς το πλάτος του ακουστικού, αλλιώς θα πρέπει να γίνει για μια τέτοια τεχνική ξεχωριστό κιβώτιο.

Η ίδια η εγκατάσταση θα ακολουθήσει αυτό το σενάριο:

 1. Μετά τον προσδιορισμό της θέσης, είναι δυνατό να αρχίσουν να κόβουν τα ανοίγματα στο κάτω μέρος - η οπή πρέπει να αντιστοιχεί στις διαστάσεις της τεχνικής.
 2. Θα χρειαστεί να φτιάξετε μια τρύπα και στην κορυφή - θα σχεδιαστεί για τον αγωγό, ο οποίος θα συνδέει τη συσκευή με μια τρύπα για αερισμό στον τοίχο. Εδώ πρέπει να περιηγηθείτε κάτω από το σωλήνα: κυματοειδή η επιλογή θα έχει μια στρογγυλή τρύπα, ορθογώνιο Το κανάλι έχει επίσης μια αντίστοιχη οπή.
 3. Πρώτον, συνδέστε την ίδια την κουκούλα. Εάν χρειάζεστε ένα οπίσθιο εξάρτημα, υπάρχει μια επιπλέον οπή κάτω από αυτό στο πίσω πλαίσιο. Και αν υπάρχει κουκούλα εξόδου, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε την περαιτέρω απρόσκοπτη έξοδο της.

Η τοποθέτηση της κουκούλας στην κουζίνα είναι απόδειξη της φροντίδας μιας υγιούς ατμόσφαιρας στο σπίτι. Ένα πλάτος μισής τεχνολογίας θα σας επιτρέψει να το εγκαταστήσετε εύκολα ακόμα και στην πλησιέστερη κουζίνα.