Επιλέγουμε τον απορροφητήρα με ενσωματωμένο καπό

Δεν είναι η πρώτη χρονιά που η δημοτικότητα αποκτάται όχι από τις συμβατικές κουκούλες που είναι ενσωματωμένες πάνω από τη σόμπα, αλλά από εκείνες που είναι εγκατεστημένες απευθείας στον πάγκο. Οι μοντέρνοι κουκούλες νέας και βελτιωμένης μορφής θεωρούνται πιο ευέλικτοι και άνετοι στην οικιακή χρήση. Πριν επιλέξετε μια τεχνική αυτού του τύπου, θα πρέπει να μάθετε όλα τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματά της, την αρχή λειτουργίας, τα χαρακτηριστικά και ορισμένες άλλες σημαντικές πτυχές. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να εξοικειωθείτε με τα κριτήρια επιλογής μιας τέτοιας τεχνικής.

Τι είναι;

Τραπέζια κουκούλες, κατά κανόνα, είναι χτισμένα απευθείας σε ένα ειδικό τραπέζι ή σε ένα ντουλάπι κουζίνας. Μπορούμε να πούμε ότι η τεχνική είναι κοντά στη σόμπα, από την πλευρά της, και μερικές φορές πίσω από αυτήν, έτσι μόνο τα σχάρες για εξαερισμό θα είναι ορατά από το εξωτερικό. Τα περισσότερα μοντέλα ενσωματωμένων κουκούλες από διαφορετικές μάρκες είναι μη φορητά, στατικά, αλλά υπάρχουν και πιο ακριβές επιλογές - κινητά. Υπάρχουν ακόμη και κουκούλες που μπορεί να αυξηθούν λίγο, για παράδειγμα, στο ύψος ενός τηγανιού ή ακόμα και τηγάνια. Η τεχνολογία αυτού του τύπου θεωρείται καινοτόμος, επειδή με πολλά κριτήρια και τεχνικά χαρακτηριστικά ξεπερνά τα κλασικά μοντέλα των αναρτημένων κουκούλες.

Μέχρι σήμερα, πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν μόνο 2 τύπους τέτοιου εξοπλισμού - ενσωματωμένο στο ντουλάπι και ενσωματωμένο στο τραπέζι. Ενσωματωμένα σε μοντέλα καταψύκτη είναι φθηνότερα, επειδή συνήθως δεν είναι ορατά - έτσι ο κατασκευαστής σώζει για το ασυνήθιστο και όμορφο φινίρισμα του εξοπλισμού.

Πώς λειτουργεί;

Η αρχή της λειτουργίας ενός τέτοιου αποσπάσματος είναι πρακτικά η ίδια όπως συνήθως. Ωστόσο, πιστεύεται ότι είναι τα ενσωματωμένα μοντέλα που απορροφούν περισσότερους μολυντές, μυρωδιές και ατμούς από συσκευές κουζίνας. Επιπλέον, εμπειρογνώμονες έχουν διαπιστώσει ότι τέτοια εκχυλίσματα δεν επιτρέπουν στα αρώματα των πιάτων να αναμειγνύονται μεταξύ τους, πράγμα που αποτελεί αναμφισβήτητο πλεονέκτημα. Η συσκευή του νέου τύπου λειτουργεί από σημείο σε σημείο, μπορεί να πιάσει ακόμα και την ελάχιστη εξάτμιση, η οποία απλά δεν φτάνει στο συνηθισμένο καπό.

Για ποιον θα ταιριάζει;

Χτισμένο στην κουκούλα κουζίνας είναι ιδανικό για σύγχρονες εκσυγχρονισμένες κουζίνες, που χρειάζονται απλά αυτή την τεχνική. Ένα τέτοιο απόσπασμα είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ο έλεγχος είναι απλός, πολύ ευαίσθητος, απολύτως τα πάντα θα διευθετηθούν. Οι κουκούλες ενός νέου τύπου θα είναι σε θέση να ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Όσον αφορά το αν μια τέτοια συσκευή επαρκεί σε μια μεγάλη κουζίνα ή αν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε ένα κλασικό μοντέλο, δεν είναι εύκολο να απαντήσετε. Όλα εξαρτώνται από το σχεδιασμό του δωματίου, καθώς και από το πόσο συχνά θα προετοιμάσει τα τρόφιμα.

Συνήθως, ο συνηθισμένος αερισμός στην κουζίνα μπορεί να είναι υπεύθυνος για τον γενικό καθαρισμό. Τα ενσωματωμένα μοντέλα είναι κατάλληλα μόνο για τοπική επεξεργασία και καθαρισμό. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι τα πάνελ κουκούλας μπορούν να τοποθετηθούν όχι μόνο στη μία πλευρά της πλάκας, αλλά αμέσως από πολλά. Τα μοντέλα των ενσωματωμένων κουκούλες είναι επίσης κατάλληλα για κουζίνες νησιού, για όσους δεν διαθέτουν κατώτερα ντουλάπια, καθώς και για κουζίνες, το εσωτερικό των οποίων είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το μινιμαλισμό ή το φουτουριστικό στυλ.

Πώς να επιλέξετε;

Για σήμερα σε πολλά καταστήματα τεχνικής είναι δυνατόν να συναντήσετε μερικές παραλλαγές της ενσωματωμένης παραγωγής για κουζίνα. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές - με έξοδο αέρα και λειτουργία κυκλοφορίας. Οι κουκούλες με βρύση είναι καλές επειδή ενημερώνουν αυτόματα τον αέρα συνδέοντας τον αερισμό του διαμερίσματος ή του σπιτιού. Αυτές οι κουκούλες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά αν πρόκειται για διαμερίσματα, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι δυσάρεστες μυρωδιές από τους γείτονες μπορούν να φτάσουν στο ορυχείο.

Κυκλοφορούν Οι επιλογές κουκούλας είναι απλούστερες και πιο βολικές, καθώς καθαρίζουν τον αέρα με ειδικά φίλτρα και δεν συνδέονται με τον κοινό άξονα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις κουκούλες με φίλτρα άνθρακα, τα οποία δεν απαιτούν την εγκατάσταση ειδικού σωλήνα για την εξαγωγή αέρα. Καθαρίζουν τέλεια τον αέρα, ενώ εξαλείφουν τις πιο δυσάρεστες οσμές από το εξωτερικό. Επιπλέον, ο άνθρακας θεωρείται φιλικός προς το περιβάλλον και καθαρός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Έξτρα ενσωματωμένο πάγκο

Όλο και περισσότερες ενδιαφέρουσες και πιο καινοτόμες λύσεις εμφανίζονται στην καθημερινή μας ζωή, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας. Για το σκοπό αυτό, οι κατασκευαστές επίπλων και οικιακών συσκευών διεξάγουν έρευνα ζήτησης και αναπτύσσουν νέες σχεδιαστικές λύσεις. Επί του παρόντος, εκτός από τις καλές λειτουργικές επιδόσεις, την ενεργειακή απόδοση και την ευκολία χρήσης, εστιάζουμε στον ασυνήθιστο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος. Για τους λόγους αυτούς, οι κατασκευαστές δημιούργησαν μια αποκλειστική γραμμή εξοπλισμού και σκεύη κουζίνας.

Μοντέρνα καινοτομία - κουκούλα, ενσωματωμένο πάγκο

Μια καινοτομία στον εξοπλισμό της κουζίνας είναι τώρα οι κουκούλες που είναι ενσωματωμένες στο τραπέζι και απομακρύνονται από αυτό. Μέχρι στιγμής στις κουζίνες μας απορροφητήρες διανεμηθεί στη γωνία, ένα νησί ή μια κανονική παραλλαγή, καθώς και αναστολή κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας, πλήρως ή μερικώς, εντοιχισμένη ντουλάπα και ορατές μόνο από το κάτω μέρος του υπουργικού συμβουλίου. Τέλος, είναι καιρός για τις κουκούλες κουζίνας που είναι ενσωματωμένες στον πάγκο.

Οι κουκούλες κουζίνας που είναι ενσωματωμένες στην επιφάνεια εργασίας είναι μια καλή λύση για την κουζίνα, όπου δεν υπάρχουν κρεμασμένα ντουλάπια, ή δεν υπάρχει χώρος για συμβατικές κουκούλες. Είναι επίσης μια καλή λύση για ένα νησί κουζίνας, πάνω από το οποίο δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να κρεμάσουμε μια κουκούλα του νησιού, για να μην παραβιάσουμε, για παράδειγμα, το στιλιστικό σχεδιασμό ορισμένων έργων σχεδιασμού. Επίσης, θα είναι μια πολύ ορθολογική επιλογή σε δωμάτια με νησιωτική κουζίνα και ψηλό ταβάνι.

Πολλοί κατασκευαστές οικιακών συσκευών διαθέτουν τέτοιες λύσεις.

Έξτρα ενσωματωμένο πάγκο Siemens

Για παράδειγμα, μια κουκούλα για την κουζίνα, ενσωματωμένη στον πάγκο από τη συλλογή της Siemens από ανοξείδωτο ατσάλι.

Έχει την ικανότητα να λειτουργούν σε ανοικτό ή κλειστό βρόχο, δηλαδή σε λειτουργία ανακυκλοφορίας (αυτό είναι σημαντικό, διότι δεν είναι πάντα δυνατό να το συνδέσετε με την εξαερισμού).

Η ίδια η συσκευή, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, προεξέχει κατά μήκος της επιφάνειας του πάγκου κατά 41 εκ. Εκτός από το φινίρισμα υψηλής ποιότητας, ο κατασκευαστής επίσης έβγαλε τη λειτουργία. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED και ηλεκτρονικό έλεγχο, γεγονός που το καθιστά πολύ άνετο στη χρήση.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει έναν έλεγχο ανεμιστήρα 3 σταδίων και δύο εντατικές λειτουργίες με αυτόματο κλείσιμο μετά από 15 λεπτά, γεγονός που είναι σίγουρα πολύ πρακτικό και εξοικονομεί χρόνο. Υπάρχουν επίσης επιλογές που έχουν άλλες πρόσθετες χρήσιμες λειτουργίες. Ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό είναι ένα ειδικό υλικό για φίλτρα, το οποίο τους επιτρέπει να πλένονται σε ένα πλυντήριο πιάτων, καθιστώντας τους εύκολο να διατηρούν καθαρό, χωρίς περιττές εργασίες για τον καθαρισμό. Κατά την επιλογή του μοντέλου που σας αρέσει, ελέγξτε επίσης το επίπεδο θορύβου της λειτουργίας του.

Επί του παρόντος, υπάρχουν λίγες προσφορές στην αγορά των κουκούλες που κατασκευάζονται στον πάγκο, επειδή είναι ακόμα ένα αρκετά αποκλειστικό προϊόν. Εκτός από τη Siemens, υπάρχουν και αυτές οι προσφορές στη συλλογή Faber, η ομορφιά και η κομψότητα εναρμονίζονται τέλεια με οποιοδήποτε εσωτερικό της κουζίνας.

Εξαφανίζεται τελείως κάτω από την επιφάνεια του πάγκου και τραβιέται έξω όταν χρειάζεται να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τους ατμούς που σχηματίζονται κατά το μαγείρεμα. Τα μοντέλα μπορούν να έχουν πλάτος 90 εκατοστών, ώστε να μπορούμε να εφαρμόσουμε μια τέτοια συσκευή τόσο σε μια τυπική πλάκα κατά 60 εκατοστά, όσο και σε μια μεγαλύτερη.

Μια τέτοια συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και γυαλί, είναι πολύ εύκολο να κρατηθεί καθαρό. Επιπλέον, ο πίνακας ελέγχου αφής καθιστά εύκολη τη χρήση. Η καπνοδόχος Faber διαθέτει ένα πρόγραμμα συνεχούς ανταλλαγής αέρα για 24 ώρες και μια πολύ χρήσιμη λειτουργία αυτόματου τερματισμού μετά από 30 λεπτά λειτουργίας. Οι γρίλιες φίλτρων μπορούν εύκολα να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει τηλεχειριστήριο.

Η συσκευή μπορεί να έχει ένα λευκό φινίρισμα, το οποίο δίνει μια μεγάλη ευκαιρία για να το χρησιμοποιήσετε στο εσωτερικό σχεδιασμό, ταιριάζει απόλυτα σε ένα ξύλινο κουζινάκι νησί σε σκανδιναβικό στιλ.

Φυσικά, μια τέτοια συσκευή είναι μια καινοτομία, που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό είναι ακόμα αρκετά σπάνια, αλλά αξίζει να προσελκύσει την προσοχή, και πιθανότατα στο μέλλον θα γίνει ένας συχνός επισκέπτης στις κουζίνες μας. Επί του παρόντος, χρησιμοποιείται κυρίως σε νησιά κουζίνας, ως την πιο πρακτική λύση για αυτό το είδος εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, μια τέτοια συσκευή έχει μοναδικές διακοσμητικές ιδιότητες, και για μερικά στυλ είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σχεδιασμού. Η κουκούλα, ενσωματωμένη στον πάγκο, προσθέτει μια εξαιρετικά μοντέρνα και κομψή εμφάνιση στο εσωτερικό της κουζίνας. Για παράδειγμα, για ένα σχεδιασμό υψηλής τεχνολογίας, μια τέτοια λύση μπορεί να γίνει ένα από τα κύρια στοιχεία που τονίζουν τις σύγχρονες υψηλές τεχνολογίες. Όταν αποφασίζετε για μια αγορά, θυμηθείτε ότι η συσκευή θα μας οδηγήσει σε ένα από τα κατώτερα γραφεία.

Ενσωματωμένοι κουκούλες με ενσωματωμένο πίνακα - τιμές

Κουκούλες, ενσωματωμένο τραπέζι, είναι σχετικά σπάνιες. Τέτοιες συσκευές εγκαθίστανται στο τμήμα του πάγκου, που βρίσκεται δίπλα στην εστία, ενώ το τμήμα αναρρόφησης με φίλτρα βρίσκεται στην κορυφή του πάγκου. Το κύριο πλεονέκτημα των ενσωματωμένων απορροφητών είναι ότι απορροφούν όλες τις μυρωδιές και τους ατμούς της κουζίνας από την κουζίνα πριν μπορέσουν να ανέβουν από τα μαγειρικά σκεύη που βρίσκονται στους καυστήρες. Παρόλα αυτά, οι συσκευές αυτές έχουν σημαντικό μειονέκτημα - καταλαμβάνουν μέρος του χρήσιμου χώρου του πάγκου ή του σετ κουζίνας.

Ενσωματωμένοι κουκούλες είναι εγκατεστημένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε το σώμα τους να είναι σχεδόν τελείως κρυμμένο πίσω από την πλάκα του σετ κουζίνας, παραμένει ορατό μόνο το τμήμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος της πλάκας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη για φινίρισμα διακοσμητικού κελύφους, το κόστος των ενσωματωμένων κουκούλες είναι συνήθως μικρό. Τέτοιες συσκευές συνήθως εργάζονται στον τρόπο αφαίρεσης του αέρα και απαιτούν σύνδεση με τον αγωγό ή άμεση έξοδο προς το δρόμο.

Ενσωματωμένοι κουκούλες Faber: ασυνήθιστες συσκευές

Κουκούλες που χτίστηκαν στον πάγκο στη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 13 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 34 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 47 ηλεκτρονικά καταστήματα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 42 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 29 ηλεκτρονικά καταστήματα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 22 ηλεκτρονικά καταστήματα

Τιμή για κουκούλες ενσωματωμένες στο πάγκο στα καταστήματα της Μόσχας

Στο site μπορείτε να επιλέξετε τις κουκούλες που έχουν κατασκευαστεί στο τραπέζι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους, να δείτε λεπτομερείς φωτογραφίες, να διαβάσετε κριτικές και να συγκρίνετε τις τιμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα στη Μόσχα. Αγοράστε κουκούλες ενσωματωμένες στο τραπέζι φτηνά (συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης) εύκολη! Απλά πρέπει να πάτε στην προσφορά σας, να εξοικειωθείτε με τους όρους πληρωμής και να αφήσετε μια αίτηση παράδοσης στη Μόσχα.

Κουκούλες ενσωματωμένο πάγκο


© PremiumTehnika.ru - ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών. Μόνο αξιόπιστη τεχνολογία! 2012-2018

Ώρα για εξοικονόμηση!

Εάν πληρώνετε με κάρτα στην περιοχή SITE, θα έχετε έκπτωση 3% σε ολόκληρη τη σειρά! *

Κάντε μια παραγγελία μέσω του καλαθιού, επιλέξτε από τις μεθόδους πληρωμής Πληρωμή online με πλαστική κάρτα και λάβετε έκπτωση!

Το πρόγραμμα μείωσης των τιμών για ηλεκτρονικές πληρωμές παρέχεται από κοινού με τις συνεργαζόμενες τράπεζες JSC "RFI BANK" και το Point of PJSC Bank "Opening"

Όλες οι συναλλαγές πληρωμής είναι κρυπτογραφημένες για ειδικές πληρωμές. Η Visa και η MasterCard γίνονται δεκτές πληρωμής. Δεν υπάρχει προμήθεια.

* Δεν ισχύει για προϊόντα των ακόλουθων κατασκευαστών: AVIS, BOSCH, ELECTROLUX, SIEMENS, NEFF, DUNAVOX, INDEL, COLD ΑΜΠΕΛΩΝ, IP INDUSTRIE. Η έκπτωση δεν ισχύει επίσης για μοντέλα με προσωρινά χαμηλότερες τιμές. Η έκπτωση δεν ισχύει εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μικρότερο από 15000 rub.

Στις κουκούλες του τραπεζιού Elica

Χτισμένο στους επιτραπέζιους καλύπτους, το Elica τοποθετείται στο τμήμα του πάγκου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην εστία. Τα φίλτρα ταυτόχρονα βρίσκονται στο επίπεδο της επιφάνειας του τραπεζιού ή ελαφρώς υψηλότερα, το οποίο είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτών των μοντέλων. Εξάλλου, όλη η εξάτμιση που εμφανίζεται κατά το μαγείρεμα, απορροφάται μόλις προκύψουν και δεν έχει χρόνο να σηκωθεί.

Η καθοδική ροή αέρα είναι η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των συσκευών. Η απορρόφηση πραγματοποιείται γύρω από την περίμετρο. Ο ισχυρός κινητήρας επιτυγχάνει χωρητικότητα 1200 m³ / h, που σας επιτρέπει να καθαρίζετε γρήγορα τον αέρα σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο, ακόμα και αν το ψήνετε στη σχάρα.

Φυσικά, στο ντουλάπι της κουζίνας δίπλα στην εστία, θα πρέπει να υπάρχει ένας ελεύθερος χώρος για να τοποθετηθεί η συσκευή σε κλειστή κατάσταση, και μέρος του πάγκου θα καταλαμβάνεται από τον επάνω πίνακα. Αλλά αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα, και αν η κουζίνα είναι αρκετά μεγάλη, δεν έχει σημασία πολλά.

Η τεχνολογία της μεγάλης διάρκειας ζωής της High Performance έχει καθιερωθεί εδώ και πολύ καιρό ως μια αξιόπιστη και βολική προσθήκη.

Όλες οι συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για την πλαϊνή μπάρα δίπλα στην εστία λειτουργούν μόνο με την οθόνη εκτεταμένη ή ανοιχτή. Σε κλειστή μορφή μοιάζουν με ένα στενό γυάλινο πλαίσιο. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για μια κουζίνα όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός κρεμασμένου ή ενσωματωμένου μοντέλου - για παράδειγμα, εάν δεν υπάρχει τοίχος κοντά στη σόμπα.

Στη λειτουργία ανακύκλωσης, ο μολυσμένος αέρας διέρχεται από το φίλτρο και επιστρέφει στην ήδη καθαρισμένη κουζίνα, οπότε δεν χρειάζεται να ανοίξετε το παράθυρο για να εξασφαλίσετε καθαρό αέρα. Έτσι, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, διατηρείται ένα άνετο μικροκλίμα.

Η εταιρία Elica παράγει προϊόντα με πλάτος 90 εκ. Αυτό το μέγεθος τους επιτρέπει να εγκατασταθούν δίπλα σε μια στάνταρ εστία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://elicahome.ru στη Μόσχα παρουσιάζει μια ποικιλία μοντέλων κατασκευασμένα σε καθολικά χρώματα: μαύρο, ανοξείδωτο, καθώς και συνδυασμό ανοξείδωτου χάλυβα και μαύρου γυαλιού.

Οι ενσωματωμένες κουκούλες Elica χαρακτηρίζονται από χαμηλό επίπεδο θορύβου, επειδή είναι κατασκευασμένες από ειδικά απορροφητικά υλικά θορύβου.

Ασφαλείς λαμπτήρες νέον παρέχουν φωτισμό της εστίας.

Στις απαντήσεις των πελατών, σημειώνονται καλές επιδόσεις, ιδανικές για την εμφάνιση της κουζίνας-καθιστικού, απαλότητα της προέκτασης ανοίγματος, γυαλί αντοχής στην κρούση του εξωτερικού πάνελ, χωρίς θόρυβο.

Προσφέρουμε την αγορά ενσωματωμένων cooktops Elica σε ελκυστικές τιμές και την παροχή εγγύησης για όλα τα προϊόντα για περίοδο 12 μηνών.

Πώς να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε μια ενσωματωμένη κουκούλα με μια πλάκα

Για να απλοποιήσουν τις καθημερινές ανησυχίες, οι νέες τεχνολογίες ευχαριστούνται από τις μη τυποποιημένες καινοτομίες, χωρίς τις οποίες είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή, να απλουστεύουμε και να κάνουμε την καθημερινή καθημερινή αναστάτωση στην κουζίνα πιο ενδιαφέρουσα.

Οι περισσότερες γυναίκες περνούν πολύ χρόνο στην κουζίνα, οπότε η άνεση και η ασφάλεια αυτού του δωματίου και του εξοπλισμού που στέκεται σε αυτό είναι μεγάλη. Αυτή τη φορά οι προγραμματιστές, μετά από μια δημοσκόπηση δημοσκόπησης μεταξύ των γυναικών διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών, δημιούργησαν μια κουκούλα που είναι ενσωματωμένη στον πάγκο.

Εξολκέας στην κορυφή του τραπεζιού - μια αποτελεσματική λύση σχεδιασμού

Τι είναι μια ενσωματωμένη κουκούλα;

Στην κουζίνα μπορείτε να συναντήσετε στάνταρντ κουκούλες, αλλά τώρα οι προγραμματιστές αποφάσισαν να πάνε τελείως προς μια διαφορετική κατεύθυνση, δηλαδή οι κουκούλες κουζίνας μπορούν τώρα να φανούν ενσωματωμένες στον πάγκο. Πρόκειται για μια καινοτομία των προγραμματιστών, οι οποίες, παρά την ασυνήθιστη τους συμπεριφορά, βρίσκονται σε απίστευτη ζήτηση από τις νοικοκυρές.

Εξάλλου, δεν εξοικονομεί μόνο χώρο στον χώρο της κουζίνας, αλλά είναι επίσης κερδοφόρος στο κόστος του και επίσης πρακτικό στην καθημερινή ζωή. Εξαιρετική αντιμετώπιση της κύριας λειτουργίας του - αφαίρεση οσμών, καπνού κλπ. μετά το μαγείρεμα. Οι ενσωματωμένες κουκούλες έχουν ορθογώνιο σχήμα, ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε εσωτερικό της κουζίνας και εξοικονομούν πολύ χώρο.

Ένα τέτοιο σχέδιο ενσωματωμένο κουκούλες μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ανοιχτό ή κλειστό κύκλωμα. Ο ίδιος ο εκχυτήρας προεξέχει πάνω από την επιφάνεια του τραπεζιού και, όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, έχει ορθογώνιο σχήμα. Το συνολικό ύψος της προεξοχής δεν είναι μεγαλύτερο από 41 cm.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα ειδικό ενσωματωμένο φωτισμό LED, το οποίο λειτουργεί τέλεια το βράδυ. Τώρα το βράδυ για την προετοιμασία του τσαγιού ή του καφέ δεν είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε το επάνω φως, αλλά αρκετό για να ανάψει ο φωτισμός στις κουκούλες και αυτό θα είναι αρκετό.

Ο ανεμιστήρας διαθέτει τρία στάδια ελέγχου ισχύος. Επιπλέον δύο τρόποι αυτόματου τερματισμού της κουκούλας μετά από 15 λεπτά από την έναρξη λειτουργίας. Οι ενσωματωμένες κουκούλες διαθέτουν ειδικό υλικό για το φίλτρο λόγω ιδιοτήτων που μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο πιάτων ή χειροκίνητα κάτω από τρεχούμενο νερό.

Οι ενσωματωμένοι κουκούλες είναι τώρα στην αγορά διαφόρων εταιρειών, οπότε κατά την επιλογή αυτής της συσκευής, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, κάθε μοντέλο έχει το δικό του επίπεδο θορύβου, το οποίο η κουκούλα θα εκπέμπει κατά τη λειτουργία του, οπότε πρέπει να ελέγξετε τη θέση του.

Η κουκούλα βρίσκεται κάτω από τον πάγκο, και αν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να πατήσετε ένα ειδικό κουμπί και θα ολισθήσει ομαλά προς τα πάνω. Η τιμή για την κουκούλα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και την επιχείρηση που την παράγει. Χάρη στο γεγονός ότι το συρτάρι εξαγωγής δίνει μια ορισμένη απόλαυση των επίπλων κουζίνας.

Η απορροφητική κουκούλα χρησιμοποιείται ακόμα και σε εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης

Οι αποσπώμενες κουκούλες είναι πλέον πολύ δημοφιλείς ακόμη και στην κουζίνα των παγκοσμίου φήμης εστιατορίων.

Οι διαστάσεις του μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές, όπως προαναφέρθηκε σε ύψος όχι μεγαλύτερο από 41 cm, αλλά ίσως 15 cm και 35 cm. Τώρα οι πιο βέλτιστες διαστάσεις είναι 35-45 σε πλάτος. Είναι πιο απαιτητικές μεταξύ των αγοραστών. Είναι δύσκολο να παραθέσετε όλες τις διαστάσεις ενός τέτοιου σχεδίου κουκούλας, αφού τα καταστήματα διαθέτουν μια ποικιλία κουκούλες κουζίνας στο δικό τους σετ.

Πώς να επιλέξετε μια ενσωματωμένη κουκούλα;

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στον κατασκευαστή αυτού του προϊόντος. Ζητήστε το σχετικό έγγραφο για τα εμπορεύματα από τον πωλητή, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να το δείξει χωρίς αμφιβολία. Περαιτέρω στο έγγραφο θα πρέπει να υπάρχει μια τιμή που αντιστοιχεί στη δηλωθείσα στην τιμή κάτω από τα εμπορεύματα. Εάν υπάρχουν διαφορές, ο πωλητής τεχνητά διογκούσε την τιμή των αγαθών.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα δημοπρασίας. Κατά κανόνα, υποτιμούν την τιμή μόνο για ελαττωματικά πράγματα, αλλά είναι προσεκτικά κρύβονται από τον αγοραστή, οπότε αν υπάρχει τέτοια επιλογή, καλύτερα να αποφύγετε την αγορά. Αυτός ο εξοπλισμός δεν μπορεί να είναι πολύ φτηνός αν η τιμή δεν ταιριάζει, λέμε ότι υπάρχουν κάποια βρώμικα κόλπα ή ο παραγωγός είναι κακός (το πράγμα δεν θα διαρκέσει πολύ) ή υπάρχουν ελαττώματα.

Πλεονεκτήματα του ενσωματωμένου εξοπλισμού:

 • η τεχνική τοποθετείται σε άνετους χώρους για τον ιδιοκτήτη.
 • λογική τιμή.
 • κατάλληλο για σύγχρονες κουζίνες, καθώς και για παλιές?
 • δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.
 • φαίνεται καλό.

Η κουκούλα, ενσωματωμένη στην επιφάνεια του τραπεζιού, φαίνεται μάλλον κερδοφόρα

Μάθετε τι θα πρέπει να είναι η τιμή για αυτό το προϊόν, ποιες λειτουργίες πρέπει να εκτελέσει. Η τοποθέτηση μιας ολοκληρωμένης έκθεσης στη γυναίκα σας στην κουζίνα όχι μόνο την κάνει ευτυχισμένη, αλλά και αφαιρεί τις οσμές μετά το μαγείρεμα, οπότε η κουζίνα θα έχει πάντα καθαρό αέρα. Πρέπει επίσης να εξαερίζεται από τα κλαδιά. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

Στάδια τοποθέτησης της κουκούλας

Πριν από την εγκατάσταση του εξοπλισμού, πρέπει να σημειωθεί ότι το ύψος πάνω από την πλάκα δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο. Αυτή η στιγμή είναι σημαντική για την σωστή κυκλοφορία του αέρα στην κουζίνα. Υπάρχουν στάνταρ αποστάσεις στις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε την κουκούλα στην κουζίνα. Για μια ηλεκτρική πλάκα από 60 έως 80 cm, για μια κουζίνα από 65 έως 80 cm. Η βέλτιστη για δύο πλάκες είναι 75 cm.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι πρέπει να υπάρχει κουκούλα με βρύση. Αυτό το σημείο πρέπει να παρακολουθηθεί πριν κάνετε μια αγορά. Η σωστή εγκατάσταση της ενσωματωμένης καλύπτρας θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της.

 1. Στο κάτω τοίχωμα, είναι απαραίτητο να κοπεί το τμήμα σύμφωνα με τις διαστάσεις της συσκευής. Σε πολλές περιπτώσεις, το κάτω τοίχωμα θα πρέπει να αφαιρεθεί μόνιμα.
 2. Η στερέωση μπορεί να γίνει με τη στερέωση της συσκευής απευθείας στα έπιπλα.
 3. Συνδέστε το περίβλημα στην εξαεριστήρα.
 4. Στην έξοδο, εγκαταστήστε μια ειδική βαλβίδα που αποτρέπει το πίσω ρεύμα.
 5. Μια πλήρως προσαρμοσμένη κουκούλα για την κουζίνα εμποδίζει όχι μόνο τη μυρωδιά της καύσης, αλλά μπορεί επίσης να κρατήσει τη θερμοκρασία του δωματίου με τόνο.
 6. Εγκατάσταση ενσωματωμένης κουκούλας.

Η εγκατάσταση της ενσωματωμένης καλύπτρας δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις, αλλά αν υπάρχουν αμφιβολίες, μπορείτε να το κάνετε ή όχι, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικούς υψηλής ειδίκευσης που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα και είναι ενημερωμένοι στην επιχείρησή σας. Η κατασκευή της κουκούλας από τους ειδικούς δεν διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα και το κόστος για αυτό το είδος υπηρεσίας δεν είναι υψηλό, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την επιλογή, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και νεύρα. Όταν οι εργαζόμενοι αρχίζουν να χτίζουν στην κουκούλα, έχετε κάθε δικαίωμα να είστε παρόντες για να δείτε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Πώς να επιλέξετε μια εταιρεία για την παραγγελία ειδικών για την ενσωμάτωση κουκούλες;

Προς το παρόν, στην απεραντοσύνη του Internet, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη λίστα με τις εταιρείες που είναι πρόθυμες να παρέχουν στους πελάτες με εξειδικευμένο προσωπικό για την εκτέλεση εργασιών εγκατάστασης για την κουκούλα, αλλά αν τα προσόντα τους είναι σύμφωνη με τη δηλωμένη και πόσο ειλικρινής η εταιρεία αυτή είναι απαραίτητη, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας για να μάθετε στο διαδίκτυο ή σε τους φίλους τους.

Επιλέξτε μια εταιρεία θα πρέπει να είστε μόνοι σας, δεδομένου πολλούς παράγοντες

Ο καθένας δεν μπορεί να εγκαταστήσει την κουκούλα στην κουζίνα του και αναγκάζεται να επικοινωνήσει με την εταιρεία, η οποία παρέχει ειδικά εκπαιδευμένους ανθρώπους για αυτήν την επιχείρηση.

Πώς να μην πάρετε απατεώνες;

 1. Η ενσωματωμένη κουκούλα δεν πρέπει να καταλαμβάνεται από ειδικό για περισσότερο από μισή ώρα. Αν ο εργαζόμενος το επιδιορθώσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάτι πάει στραβά ή εμπλέκεται για πρώτη φορά σε αυτήν την επιχείρηση. Σε αυτή την περίπτωση, μην διατρέχετε κινδύνους και ζητήστε από την εταιρεία να σας στείλει έναν άλλο ειδικό, αλλά σε περίπτωση άρνησης, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της.
 2. Πρέπει να εγκατασταθεί δίοδος αερισμού. Παρακολουθήστε αυτό.
 3. Η πλήρως ενσωματωμένη κουκούλα δεν πρέπει να βρίσκεται πάνω από 41 cm πάνω από τον πάγκο.
 4. Διαβάστε τις κριτικές σχετικά με μια συγκεκριμένη εταιρεία πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της.
 5. Ρωτήστε τους φίλους σας αν χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες της εταιρείας και, αν ναι, ποια εντύπωση αποχώρησαν οι εργαζόμενοι μετά την εγκατάσταση της κουκούλας.
 6. Η ενσωματωμένη κουκούλα στην κουζίνα δεν θα πρέπει να έχει τσιπς και ρωγμές μετά την τοποθέτησή της. Αξιολογήστε το αποτέλεσμα της εργασίας ενός ειδικού και εάν κάτι δεν παρατηρήσει αμέσως τα μειονεκτήματά του.
 7. Η εταιρεία πρέπει να έχει δικό της δικτυακό τόπο, ο οποίος απαριθμεί τηλέφωνα και φαξ για επικοινωνία, καθώς και την ακριβή διεύθυνση της τοποθεσίας της εταιρείας.
 8. Πριν από τον πελάτη και την εταιρεία συνάπτεται η σύμβαση με υγρή σφραγίδα, όπου αναφέρεται η περίοδος εγγύησης της εκτελούμενης εργασίας. Εάν παρουσιαστεί αποτυχία πριν από το τέλος αυτής της περιόδου, μπορείτε να επικοινωνήσετε ξανά με την εταιρεία και να ζητήσετε επισκευή της συσκευής. Εάν η επιχείρηση δεν συνάψει σύμβαση με τον πελάτη, τότε δεν θα πρέπει να έχετε οποιαδήποτε δουλειά μαζί της - είναι απατεώνες.

Από τα παραπάνω, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε μια κουκούλα in-line, επιλέξτε τη σωστή εταιρεία για την εγκατάσταση κουκούλες στην κουζίνα. Η ενσωματωμένη κουκούλα κουζίνας αποκτά δημοτικότητα κάθε χρόνο και σε μερικά χρόνια θα είναι σε ζήτηση με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη. Έτσι χρησιμοποιήστε τη στιγμή που αυτή η τεχνική είναι αποδεκτή και πάρτε τα εμπορεύματα σε εξειδικευμένα καταστήματα ή σε καταστήματα Internet με παράδοση στο σπίτι και διαρκεί 7-10 ημερολογιακές ημέρες. Αλλά πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για τέτοια ευχαρίστηση. Τώρα ξέρετε πώς να επιλέξετε και πώς να εγκαταστήσετε τον ενσωματωμένο κουκούλα στον εαυτό σας.

Κουκούλες ενσωματωμένες στον πάγκο

Κουκούλες ενσωματωμένες στην επιφάνεια του τραπεζιού στο ηλεκτρονικό κατάστημα "Apparatus"

Ένας από τους σύγχρονους τρόπους να εξασφαλιστεί ότι η κουζίνα έχει πάντα καθαρό αέρα και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι η απόφαση να αγοράσετε μια κουκούλα ενσωματωμένη στον πάγκο. Βολικό, πρακτικό και ανεπαίσθητο - αυτός είναι ο κύριος κατάλογος των πλεονεκτημάτων του. Η κουκούλα στο τραπέζι της κουζίνας είναι εγκατεστημένη, καθώς και άλλες παραλλαγές αυτού του τύπου εξοπλισμού με διαφορετικούς τύπους φίλτρων ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Διαφέρει τόσο το μέγεθος όσο και η απόδοση.

Η κουκούλα στον πάγκο της κουζίνας είναι ιδιαίτερα κατάλληλη σε περίπτωση που δημιουργηθεί ένα ειδικό εσωτερικό στην κουζίνα, στο οποίο οι ιδιοκτήτες θέλουν να κρύψουν τις σύγχρονες νότες στο μέγιστο. Στην υπεραγορά μας, προσφέρουμε όχι μόνο μια μοντέρνα ποικιλία, αλλά και την ευκαιρία να αγοράσουμε μια κουκούλα, χτισμένη στον πάγκο, σε μια ευχάριστη τιμή.

Κουκούλες ενσωματωμένο πάγκο


© PremiumTehnika.ru - ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών. Μόνο αξιόπιστη τεχνολογία! 2012-2018

Ώρα για εξοικονόμηση!

Εάν πληρώνετε με κάρτα στην περιοχή SITE, θα έχετε έκπτωση 3% σε ολόκληρη τη σειρά! *

Κάντε μια παραγγελία μέσω του καλαθιού, επιλέξτε από τις μεθόδους πληρωμής Πληρωμή online με πλαστική κάρτα και λάβετε έκπτωση!

Το πρόγραμμα μείωσης των τιμών για ηλεκτρονικές πληρωμές παρέχεται από κοινού με τις συνεργαζόμενες τράπεζες JSC "RFI BANK" και το Point of PJSC Bank "Opening"

Όλες οι συναλλαγές πληρωμής είναι κρυπτογραφημένες για ειδικές πληρωμές. Η Visa και η MasterCard γίνονται δεκτές πληρωμής. Δεν υπάρχει προμήθεια.

* Δεν ισχύει για προϊόντα των ακόλουθων κατασκευαστών: AVIS, BOSCH, ELECTROLUX, SIEMENS, NEFF, DUNAVOX, INDEL, COLD ΑΜΠΕΛΩΝ, IP INDUSTRIE. Η έκπτωση δεν ισχύει επίσης για μοντέλα με προσωρινά χαμηλότερες τιμές. Η έκπτωση δεν ισχύει εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μικρότερο από 15000 rub.

Ενσωματωμένοι κουκούλες κουζίνας

Η απόλυτη πλειοψηφία των ανθρώπων φαντάζεται μια κουκούλα, ως συσκευή που βρίσκεται πάνω από τη σόμπα και είτε κρύβεται κάτω από τις προσόψεις επίπλων, είτε με ένα περίεργο καμπάνα και καπναγωγό. Κάποιοι μπορούν ακόμα να θυμούνται τον εξαερισμό οροφής.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότεροι τύποι συσκευών καθαρισμού του αέρα, και σήμερα θα μιλήσουμε για τα πιο ασυνήθιστα από αυτά - επιφάνεια εργασίας.

Τι είναι κουκούλα;

Όπως μπορείτε να δείτε από τον τίτλο, αυτή η συσκευή θα πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι, ή μάλλον σε αυτό. Αυτό, πραγματικά, έτσι. Όλη η "τεχνική γέμιση" βρίσκεται μέσα στα κάτω ντουλάπια στο πλαϊνό μέρος της πλάκας ή πίσω από αυτήν και μόνο οι γρίλιες εξαερισμού φαίνονται από έξω.

Τα περισσότερα από τα μοντέλα είναι στατική, αλλά υπάρχουν κινητά επιλογές, για παράδειγμα, είναι πολύ δημοφιλές επιτραπέζιο Gaggenau κουκούλα που μπορεί να αυξηθεί πάνω από τον πάγκο στο ύψος της λεκάνης. Έτσι, το πλέγμα βρίσκεται ακριβώς στο σημείο εξόδου του ατμού.

Αρχή λειτουργίας

Στην πραγματικότητα, η συσκευή δεν είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο είδος: πιάνει εξάτμιση και δυσάρεστες οσμές, τους αφαιρεί και καθαρίζει τον αέρα, μη επιτρέποντας τις γεύσεις που ανακατεύουν.

Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι μια τέτοια συσκευή λειτουργεί από σημείο σε σημείο: η απόσταση από το καπάκι της κατσαρόλας ή της κατσαρόλας στις γρίλιες δεν ξεπερνά τα 20 cm, συνεπώς και η πιο ελάχιστη εξάτμιση συλλαμβάνεται.

Υπάρχει αρκετή συσκευή στην κουζίνα;

Για όσους μαγειρεύουν στη συνήθη λειτουργία "σπίτι" είναι αρκετά. Εάν έχετε μια πολύ μεγάλη οικογένεια, ή κάθε μέλος τρώει διαφορετικά τρόφιμα, ή γενικά μαγειρεύετε, τότε ιδανικά θα πρέπει να συνδυάσετε:

 • Ο αερισμός στον οροφή μπορεί να είναι υπεύθυνος για τον γενικό καθαρισμό του αέρα.
 • για τον τοπικό - ενσωματωμένο στο τραπέζι.

Επιπλέον, οι γρίλιες της κουκούλας μπορούν να τοποθετηθούν και στις δύο πλευρές της εστίας, και τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο αισθητό.

Ποιος είναι αυτό το μοντέλο;

Οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει μια κουκούλα εάν το επιθυμεί. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια τέτοια επιλογή είναι απλώς απαραίτητη:

 1. Νησιωτική κουζίνα - σε μεγάλα μοντέρνα διαμερίσματα μια τέτοια διάταξη γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, αλλά πώς να εξασφαλιστεί η καθαρότητα του αέρα; Δύο επιλογές: για την κατασκευή της συσκευής στην οροφή ή στον πάγκο.
 2. Δεν υπάρχουν κατώτερα γραφεία. Πολλοί άνθρωποι αρνούνται από την κορυφή των σετ, επειδή πιστεύουν ότι ο πιο ελεύθερος χώρος στην αίθουσα, τόσο το καλύτερο. Μερικοί ταυτόχρονα κρέμονται το συνηθισμένο κάλυμμα τοίχου, αλλά πραγματοποιείται επίσης. Αλλά η επιφάνεια εργασίας θα είναι σχεδόν αόρατη.
 3. Μινιμαλισμός. Οι φίλοι του μινιμαλισμού θέλουν να καθαρίζουν όλα τα μικρά πράγματα από τους ανοιχτούς χώρους. Ο λακωνισμός και η απουσία περιττών λεπτομερειών - αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του στυλ. Και, φυσικά, αυτό το "αόρατο" θα τον προσεγγίσει απλά τέλεια.