Κουκούλα για μπάρμπεκιου

Σχεδόν κάθε εξοχική κατοικία είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χωρίς μπάρμπεκιου. Και ένα πικνίκ με κέβυβες είναι πολύ δημοφιλές στη χώρα μας. Αρμόδιοι οικοδεσπότες οικοδομούν πάνω από τα υπόστεγα μπάρμπεκιου. Και για να αφαιρέσετε τον καπνό κάνετε κουκούλες.

Υπάρχουν μόνο δύο ποικιλίες: κινητές και σταθερές. Το πρώτο είναι συνήθως κατασκευασμένο από μέταλλο και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί. Το δεύτερο πρέπει να κατασκευαστεί διεξοδικά.

Κατηγορίες κουκούλες

Συνήθως το εκχύλισμα για το μπάρμπεκιου ομαδοποιείται σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Τα πράγματα τους. Κατά κανόνα, είναι μέταλλο ή τούβλο.
 • Οι λειτουργίες τους. Υπάρχουν απλές συσκευές, υπάρχουν συσκευές με πρόσθετα εξαρτήματα. Οι πιο σύνθετες κουκούλες διατίθενται στις πωλήσεις ή γίνονται σύμφωνα με τις παραγγελίες.

Συσκευή εξαγωγής

Ο σχεδιασμός της κουκούλας δεν είναι δύσκολος. Δεν έχει περίπλοκους κόμβους. Στην εμφάνιση είναι μια ειδική κουκούλα για το μπάρμπεκιου, το οποίο συλλέγει καπνό, λίπος και καπνούς. Η κουκούλα μπορεί να κατασκευαστεί σε άλλες γεωμετρικές λύσεις: έναν θόλο, ένα παραλληλεπίπεδο, μια περικομμένη πυραμίδα. Αυτά τα τζάκια μπορούν να έχουν σφυρηλατηθεί εξαρτήματα. Και τα τέντες καθίστανται συχνά στοιχείο του σχεδιασμού του κιόσκι.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η κύρια πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η εξής: ο θόλος της κουκούλας είναι αναγκαστικά μεγαλύτερος από τον εξοπλισμό πάνω από τον οποίο βρίσκεται. Έτσι ο καπνός είναι πολύ πιο αποτελεσματικός. Η καμινάδα πρέπει να στενεύει και να λυγίζει. Αυτό βελτιώνει τη δυναμική της εξάτμισης των προϊόντων καύσης και δεν παράγει αντίστροφη ώση. Η άνω πλευρά του σωλήνα τοποθετείται συνήθως σε απόσταση τουλάχιστον 3 μέτρων από το έδαφος. Αυτό παρέχει τις απαραίτητες συνθήκες εξάτμισης. Αν ο υπολογισμός της στοίβας καμινάδας είναι λανθασμένος, επιτυγχάνεται μη αποδοτική απόσυρση των αποτελεσμάτων καύσης.

Χάρη σε ένα πρόσθετο εξάρτημα, αναπτύσσεται η αποτελεσματικότητα της κουκούλας. Αλλά αυτό απαιτεί επιπλέον κόστος. Αυτά τα στοιχεία είναι:

 • Καταστολέας σπινθήρων. Η θέση είναι η κορυφή της καμινάδας. Αυτό είναι ένα σωληνοειδές μεταλλικό κόσκινο. Μέσα από αυτό πηγαίνει εύκολα καπνός, και οι σπινθήρες σβήνουν.
 • Παγίδα λίπους. Αυτό το πλαίσιο με μια ειδική κασέτα (κασέτα - αφαιρούμενη) για πιάσιμο λίπους. Όταν η συσκευή αυτή είναι βρώμικη, πρέπει να ξεπλυθεί ή να αντικατασταθεί πλήρως. Είναι σημαντικό εδώ το πώς τοποθετείται το μοντέλο, ποιος είναι ο παράγοντας φιλτραρίσματος.
 • Ο ανεμιστήρας. Αυτός αναπτύσσει σοβαρά την ισχύ εξάτμισης της πρόσφυσης. Κατά την τοποθέτησή του είναι απαραίτητο να γίνουν οι αρμόδιοι υπολογισμοί με την παράμετρο του απαραίτητου εξοπλισμού.

Δημιουργώντας μια μεταλλική έκδοση με τα χέρια σας

Για τα μαγγάλα με τα χέρια τους, πιο συγκεκριμένα, τη συνέχισή της, το οπλοστάσιο των απαραίτητων εργαλείων και υλικών είναι αυτό:

 • Φύλλο σιδήρου. Πάχος -3 mm.
 • Γωνίες από μέταλλο. Παράμετροι: 2 x 2 x 0,3 cm.
 • Στοιχεία στερέωσης: πριτσίνια, βίδες.
 • Ανθεκτικό στη θερμότητα σμάλτο.
 • Βουλγαρικά με δίσκους κοπής μετάλλου.
 • Τεχνολογία συγκόλλησης.
 • Ηλεκτρόδια.
 • Προστατευτική μάσκα.
 • Τρυπάνι. Χρησιμοποιούνται ακροφύσια για τη διάνοιξη σκυροδέματος.
 • Το πριτσίνι.

Η ομπρέλα σχηματίζεται από ένα πλαίσιο. Μεταλλικά πλαίσια χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του πλαισίου. Έτσι, το πλαίσιο τελειώνει με μέταλλο. Η ομπρέλα φτάνει τα 2 μ. Οι παράμετροι του μπρεζιρίσματος, στην οποία τοποθετείται η ομπρέλα: 105 x 60 cm.

Η ομπρέλα αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία:

 1. Η βάση. Είναι τοποθετημένο στο μπρελόκ.
 2. Ο θόλος.
 3. Εσωτερικός βραχυκυκλωτήρας. Ενισχύει το ρεύμα και το σωλήνα.

1. Προκαταρκτική. Μετράει το φούρνο με καμινάδα ή μάλλον μελλοντικές παραμέτρους. Εάν υπάρχουν διαφορές στο μέγεθος του, τότε ο σχεδιασμός κάτω από τη βάση αλλάζει.

2. Εργασία με μεταλλικές γωνίες. Με αυτά, το εργοστασιακό λίπος εξαλείφεται. Κόβονται από το βουλγαρικό (οι παράμετροι για κάθε στοιχείο του μπάρμπεκιου εισάγονται στο σχέδιο). Πριν από την εφαρμογή του βουλγαρικού, μην ξεχάσετε να προστατέψετε τα μάτια σας με ειδικά γυαλιά.

3. Συγκόλληση γωνιών. Από αυτά, μαγειρεύονται 2 πλευρικά επίπεδα της βάσης εκχύλισης.

4. Αυτές οι γωνίες συγκολλούνται στις γωνίες για την πίσω πλευρά της βάσης του φούρνου.

5. Συναρμολόγηση της κάτω πλευράς του θόλου της ομπρέλας εργασίας.

6. Από αυτή την πλευρά οι γωνίες του οπίσθιου επιπέδου του θόλου είναι συγκολλημένες.

7. Συναρμολόγηση των πλευρών του θόλου.

9. Μετά τη συγκόλληση, γίνεται η επεξεργασία του ράμματος του καλύμματος. Χρησιμοποιείται μια συσκευή λείανσης. Για την προστασία του μετάλλου από επιθετικούς παράγοντες, το πλαίσιο καλύπτεται με ανθεκτική στη θερμότητα βαφή.

10. Στο σιδερένιο φύλλο γίνονται ενδείξεις για το φινίρισμα της ομπρέλας.

11. Τα χαρακτηριστικά και τα άκρα της πτυχής είναι λυγισμένα. Το φύλλο βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και σταθεροποιείται εκεί.

12. Η βάση της καλύπτρας καλύπτεται με αυτό το φύλλο. Χρησιμοποιούνται πριτσίνια και πριτσίνια.

13. Πριν από την ολοκλήρωση του θόλου, τοποθετήστε μια μεταλλική πλάκα. Τοποθετείται διαγώνια. Η λειτουργία του είναι η ανάπτυξη έλξης. Μια τέτοια πλάκα μπορεί να γίνει φύλλο σιδήρου με παραμέτρους 99x34 εκ. Συν 2 εκατοστά κατά μήκος των άκρων για τα άκρα. Για αυτές τις άκρες, η πλάκα είναι τοποθετημένη στην κάτω πλευρά του θόλου.

14. Στον σίδερο για φινίρισμα των σημάτων θόλου γίνονται. Στη συνέχεια, το φύλλο κόβεται.

15. Κατασκευάζεται ο σωλήνας της ομπρέλας εργασίας.

16. Η κουκούλα είναι καλυμμένη με θερμο-βαφή.

17. Η βάση τοποθετείται στο βραχίονα. Τοποθετούνται στο τούβλο με τις αντίστοιχες βίδες.

18. Ο θόλος είναι εγκατεστημένος. Η στερέωση του γίνεται στην άκρη της βάσης. Χρησιμοποιούνται σειρές.

19. Ο σωλήνας είναι εγκατεστημένος. Βιδώνεται πάνω στον θόλο. Τα στοιχεία στερέωσης εδώ είναι και πάλι με πριτσίνια.

Συχνά είναι χάλυβας και σίδηρος που χρησιμοποιούνται για να φτιάξουν κουκούλες σε ένα γκαράζ ή σε άλλο μη οικιστικό πέτρινο κτίριο.

Δημιουργία έκδοσης τούβλου

Για να εκτελέσετε αυτό το έργο χρειάζεστε ορισμένες δεξιότητες και γνώσεις. Οι κουκούλες από τούβλα δημιουργούνται συνήθως για στάβλους κουρέλια ή μπάρμπεκιου, τα οποία επίσης κατασκευάζονται από τούβλα.

Πώς να το κάνετε σωστά; Ας ξεκινήσουμε με την πέτρα. Ένα κατάλληλο είδος τούβλου είναι πυρίμαχο, πυρίμαχο. Η σύνθεση εργασίας σχηματίζεται από πηλό και άμμο. Ο πηλός είναι εμποτισμένος για δύο ημέρες. Η μέγιστη δόση άμμου στη σύνθεση είναι 30%.

Υλικά και εργαλεία

 • για να ελέγξετε την ομαλότητα της τοιχοποιίας: σχοινί, βέργες, επίπεδο,
 • για την εφαρμογή της σύνθεσης: σπάτουλα,
 • Η χωρητικότητα στην οποία θα αναμιχθεί η σύνθεση.

Για τη βάση μιας έκδοσης τούβλου, ένα πλαίσιο είναι υποχρεωτικό. Θα ακολουθήσει η κατασκευή της τοιχοποιίας. Επεξεργάζεται με ανθεκτικό στη φωτιά βαφή. Είναι συγκολλημένο με τον οπλισμό του βραστήρα.

Τοιχοποιία

 1. Η γραμμή εκκίνησης είναι διατεταγμένη με τσίμπημα, δηλαδή με τις βραχύτερες πλευρές του τούβλου. Άλλες γραμμές τοποθετούνται μακριά πλευρά.
 2. Εάν δημιουργήσετε μια τυπική κουκούλα, τότε αρκετές και 10 γραμμές. Και η ίδια η τοιχοποιία πραγματοποιείται με στενό. Στην μπροστινή πλευρά, η σειρά μπορεί να μετατοπιστεί κατά 1,7 εκατοστά σε ένα επίπεδο, στην μπροστινή πλευρά - κατά 3,5 εκ.
 3. Στη συνέχεια ακολουθεί η τοποθέτηση του τετραγώνου σωλήνα: χρειάζεστε 5 γραμμές μακριών πλευρικών τοιχωμάτων. Η επάνω πλευρά θα πρέπει να φθάνει σε διατομή 26 x 26 cm. Με αυτές τις παραμέτρους, η απόδοση του καλύμματος ενισχύεται.
 4. Είναι επίσης απαραίτητο να τοποθετηθεί μια βαλβίδα. Ένα προστατευτικό κάλυμμα τοποθετείται προς τα πάνω για να προστατεύσει τη δομή από την καθίζηση.
 5. Μετά την τοιχοποιία όλη η τοιχοποιία πρέπει να στεγνώσει καλά. Αυτό είναι τουλάχιστον 24 ώρες.
 6. Στη συνέχεια, όλη η τοιχοποιία καλύπτεται με πυρίμαχο βερνίκι σε τουλάχιστον 2 στρώματα. Καλύτερα σε τρία στρώματα. Αυτό θα αυξήσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

Πλεονεκτήματα των καυσαερίων:

 • Ανθεκτική κατασκευή.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Προβλήματα με την έλξη.
 • Η πολυπλοκότητα της κατασκευής.

Τέτοιες τοιχοποιίες είναι η καλύτερη επιλογή για ένα λεωφορείο δρόμου, καθώς δεν υπάρχει περιορισμένος χώρος και υπάρχουν διλήμματα με έλξη.

Διαθέτει επιλογή κουκούλας για κιόσκι

 • Κατά κανόνα, τα μαγγάλια είναι συνήθως διατεταγμένα σε κληματαριά. Συνεπώς, τα εκχυλίσματα για τα μπράτσα λαμβάνονται επίσης εκεί.
 • Ο ίδιος ο κιόσκι, τα εξαρτήματά του και η μπρουζ πρέπει να είναι κατασκευασμένα από υλικά ανθεκτικά στη φωτιά. Τα ξύλινα στοιχεία είναι εμποτισμένα με πυρίμαχα βερνίκια.
 • Εδώ μπορείτε να έχετε ένα δίλημμα: τι είδους κουκούλα πρέπει να κανονίσετε; Εάν η μπρούτζινα είναι τούβλο, στις περισσότερες περιπτώσεις η κουκούλα είναι κατασκευασμένη από τούβλα. Χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή περίοδο λειτουργίας, αλλά απαιτεί πολύ χώρο για διαμονή. Δηλαδή, αν το κιόσκι σας έχει μεγάλες παραμέτρους και μια τούβλο σχάρα, τότε η επιλογή δίνεται σε μια κουκούλα τούβλο.
 • Εάν ο κιόσκι είναι μικρός και υπάρχει μια μπρούτζινη μέτρια παράμετροι σε αυτό, τότε μια κουκούλα μέταλλο θα κάνει.

Αυτή είναι η βάση επιλογής. Αλλά δεν πρέπει πάντα να τηρούνται. Μόνο μια μεταλλική έκδοση της κουκούλας γίνεται ευκολότερη και πιο αποτελεσματική από μια τούβλο. Και προτιμάται για οποιεσδήποτε παράμετροι του κληματαριού και μπάρμπεκιου.

Άλλες παραλλαγές

Κανείς δεν σας περιορίζει στη δημιουργικότητα στο έργο της κουκούλας. Φυσικά, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες.

Αλλά μπορείτε να κάνετε ένα θεμέλιο τούβλο, αυτή είναι η βάση για το μπέρτζερ με την καμινάδα. Ο σωλήνας μπορεί επίσης να κατασκευαστεί από τούβλα ή μπορεί να είναι κατασκευασμένος από μέταλλο.

Χαρακτηριστικά της οργάνωσης κουκούλες στο δωμάτιο

 • Κατά κανόνα, στις εγκαταστάσεις κάνουν μεταλλικές κατασκευές. Τα μαγγάλια που τοποθετούνται στις εγκαταστάσεις πρέπει να λειτουργούν με κάρβουνα και στερεά καύσιμα και να κλείνουν. Είναι επικίνδυνο και παράνομο να βάζεις ένα ανοιχτό μπρελόκ.
 • Η οργάνωση της κουκούλας δεν πρέπει να παραβιάζει το SNiP 41-01-203, σημείο 6.2.5. - 6.27.
 • Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε την κουκούλα και να τοποθετήσετε έναν ξεχωριστό αγωγό στην κάθετη εκτέλεση. Ο τίτλος του θα πρέπει να βρίσκεται κάτω από την κορυφογραμμή της οροφής κατά 2 μέτρα.
 • Ο αγωγός αέρα πρέπει να είναι εξοπλισμένος με καταπακτές ώστε να καθαρίζεται εύκολα με αιθάλη.
 • Η κουκούλα τοποθετείται πάνω από τη σχάρα ψησταριάς. Υπάρχουν προσθήκες: ένας λαβύρινθος καταστολέας σπινθήρων και μια παγίδα λίπους. Ο ανεμιστήρας τοποθετείται στην οροφή.
 • Αν δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση μιας κάθετης βρύσης, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα υδροφίλτρο μετά την κουκούλα. Μετά από αυτό, εγκαταστήστε μια βαλβίδα ελέγχου και μια ισχυρή τεχνολογία καθαρισμού του αέρα.

Αποτελέσματα

Με δική τους για να πάρουν την κουκούλα για περιστασιακή χρήση είναι δυνατή, αλλά για Postojna χρήση του μπάρμπεκιου είναι καλύτερα να μην μικρός και να προσλάβει έναν οικοδόμο, αν πρόκειται για ιδιωτική αστική περιοχή.

Ομπρέλα για μπάρμπεκιου

Ομπρέλες για μπάρμπεκιου και μπάρμπεκιου χρησιμοποιούνται κυρίως σε κλειστά περίπτερα, στα οποία υπάρχει σταθερός βραχίονας. Οι περισσότεροι από αυτούς τους κορμούς είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με τον τύπο της Φινλανδίας: κτίρια κλειστού τύπου, με παράθυρα πανοραμικού ή συνηθισμένου μεγέθους. Τα μανγκάλια σε τέτοια κτήρια χρησιμοποιούνται συχνά ως πυρκαγιές τζακιών ή μπράτσα για μπάρμπεκιου, fondue, αλλά και ως μπάρμπεκιου. Για να μην καπνίσετε το δωμάτιο και εμφανίζονται κουκούλες εξάτμισης.

Ο σχεδιασμός της ίδιας της ομπρέλας πρέπει να είναι ομαλότερος όσο το δυνατόν, έτσι ώστε η ανομοιομορφία να μην μειώνει την ώθηση. Βέλτιστα υλικά για να φτιάξετε τα δικά σας χέρια ή να αγοράσετε ομπρέλα για μπάρμπεκιου: ανοξείδωτος χάλυβας ή άλλα παρόμοια μέταλλα.

Η μέγιστη απαλότητα του καλύμματος καθοδηγείται επίσης από την ελάχιστη συσσώρευση ψυγείο προϊόντα εργασίας, που θα σχεδιάσει: λίπος, καπνοί, αιθάλη. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να συσσωρευτούν στην ανομοιομορφία του μετάλλου και έτσι να μολύνουν και να φράξουν το έργο της κουκούλας. Είναι πιο εύκολο να καθαρίζετε το προϊόν περιοδικά από το να καθαρίζετε την καπνοδόχο που έχει μπλοκαριστεί από τις εναποθέσεις.

Επιλέγοντας μια έτοιμη κουκούλα στο κατάστημα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στους δείκτες εσωτερικός όγκος καπνού και σωλήνα εξάτμισης. Η ομπρέλα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη λεκάνη κάτω από αυτήν. Δεν είναι κατάλληλο για το μέγεθος της κουκούλας απλά δεν θα αντιμετωπίσει τη δουλειά τους.

Ένα καλό σύστημα εξάτμισης θα προστατεύει επίσης τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο φούρνο από την καύση των προϊόντων στους πνεύμονες.

Ο καπνός μπορεί να έχει πρόσθετες λειτουργίες που επηρεάζουν την τιμή του προϊόντος:

 • ανεμιστήρας;
 • καταστολείς σπινθήρων.
 • άλλες λειτουργίες είναι επίσης δυνατό να αφαιρέσετε τον καπνό από το δωμάτιο.

Ο ανεμιστήρας θα κάνει την ομπρέλα καλύτερη, δημιουργώντας πρόσθετη πρόσφυση. Η συσκευή, η οποία σβήνει τους σπινθήρες, είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια κατά τη χρήση ενός βραστήρα.

Κατασκευή στο σπίτι

Είναι επίσης δυνατό να φτιάξετε ένα μεταλλικό κάλυμμα με τα χέρια σας, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς ένα ακριβές σχέδιο.

Το καπάκι καπνού είναι το ίδιο με σχήμα θόλου με διάμετρο περίπου 1,5 μ στρογγυλεμένες, κωνικές, ορθογώνιες, τετράγωνα σχήματα. Το καλύτερο υλικό για την παραγωγή του είναι ο χάλυβας με πάχος 2 mm. Κάποιοι χρησιμοποιούν χαλκό. Η οπή στο κέντρο του θόλου συνδέεται με άκρες με ένα σωλήνα, το ύψος του οποίου είναι από 2 έως 3 μέτρα.

Μια εξουθενωτική ομπρέλα, που φτιάχνεται από τα χέρια του, προσαρτάται στην εστία επάνω από αυτήν ή αναρτάται από την οροφή με μια πέργκολα, αλλά ο σωλήνας αφήνει πάντα στο κέντρο της οροφής του κορμού. Στην περίπτωση κατασκευής χωρίς υποστηρίγματα πάνω από το μπάρμπεκιου, η ομπρέλα είναι προσαρμοσμένη στην οροφή και με αλυσίδες, για αξιοπιστία.

Μερικά προβλήματα

Όλες οι κουκούλες, που αγοράζονται ή κατασκευάζονται με το χέρι, μπορεί να έχουν προβλήματα:

 1. Καπνίζετε όταν κάνετε ένα μπάρμπεκιου δεν μπαίνει στην παγίδα καπνού, αλλά αποκλίνει στις πλευρές. Αυτό συμβαίνει εάν η κουκούλα δεν είναι ηλεκτρική και δεν είναι εξοπλισμένη με ανεμιστήρα, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί μόλις αρχίσει η εργασία με το μπάρμπεκιου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο καπνός κατά την ανάφλεξη δεν έχει χρόνο για να θερμανθεί και έχει χαμηλή θερμοκρασία. Είναι τόσο πυκνό όσο ο αέρας στο δωμάτιο. Αυτοί οι παράγοντες είναι βασικοί ελλείψει έλξης, ο οποίος θα εμφανιστεί μόλις η φωτιά στην εστία γίνει ισχυρότερη και ο καπνός θα αυξήσει τη θερμοκρασία και την πυκνότητα.
 2. Εάν το κιβώτιο καπνού δεν αντιμετωπίσει την αφαίρεση όλου του καπνού, αυτό είναι ένα σημάδι ότι το τμήμα της καμινάδας είναι μικρό και δεν έχει χρόνο να τεντωθεί σε όλη τη διαδρομή. Αυτό συμβαίνει συχνότερα με κουκούλες από τούβλα, το τμήμα της καμινάδας του οποίου πρέπει να είναι τουλάχιστον 26-26 cm. Σε μεταλλικές κουκούλες, οι σωλήνες έχουν πιο άνετο αεροδυναμικό σχήμα, με ελάχιστη διάμετρο τουλάχιστον 15 cm.
 3. Το άνω μέρος του σωλήνα πρέπει να είναι ανοικτό ύψος τουλάχιστον 3 μέτρων πάνω από το έδαφος, έτσι ώστε ο καπνός να πάει ψηλότερα και να διαλυθεί στον αέρα.

Η σωστά επιλεγμένη ή σχεδιασμένη ομπρέλα για μπρασελέ θα εξασφαλίσει ξεκούραση και θα κάνει το μαγείρεμα στο μπρελόκ πιο άνετο.

Ποια πρέπει να είναι η κουκούλα για το μπάρμπεκιου;

Το μπάρμπεκιου είναι απαραίτητο πράγμα στην ιδιωτική ιδιοκτησία σπιτιών. Αυτή η χρήσιμη συσκευή μπορεί να είναι όλων των μεγεθών. Για μεγάλες σταθερές συσκευές που χρησιμοποιούνται σε περίπτερα ή σε άλλους χώρους, απαιτείται καλή εξαγωγή.

Χαρακτηριστικά

Τα μαγγάλια μπορούν να είναι φορητά και ακίνητα. Η έκδοση για κινητά είναι ένα απλό σχέδιο που μπορείτε να δημιουργήσετε. Κάνοντας αυτή τη συσκευή δεν απαιτείται καπό.

Σταθερή μπρούτζινα είναι μια πιο μνημειώδης δομή, η οποία καταλαμβάνει ένα μεγάλο όγκο στο δωμάτιο.

Ένα τέτοιο σύνολο είναι σχεδιασμένο για μαγειρικά πιάτα για μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Το καύσιμο για την κανονική λειτουργία του είναι πολύ πιο απαραίτητο. Χωρίς καλή κουκούλα, αυτός ο τύπος κατασκευής δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Σε τέτοιες προσαρμογές, με την πρώτη ματιά, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο. Ωστόσο, υπάρχουν αποχρώσεις που πρέπει να γνωρίζετε. Ένα μεγάλο πλυντήριο θα πρέπει να έχει καλό εξαερισμό, το οποίο θα επέτρεπε την απομάκρυνση των προϊόντων καύσης. Τέτοιες συσκευές, όπως μπάρμπεκιου, πωλούνται συχνά με έτοιμες κουκούλες.

Η ίδια η συσκευή κατασκευάζεται με βάση την κουκούλα. Είναι ένας μικρός θόλος με τη μορφή ημισφαιρίου, κομμένης πυραμίδας ή παραλληλεπιπέδου. Συχνά, τέτοιες κουκούλες είναι διακοσμημένες και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του συνολικού εσωτερικού χώρου. Φαίνονται φυσικά και βιολογικά.

Η υποχρεωτική προϋπόθεση: η περιοχή του θόλου του ποσοστού στις 30 θα πρέπει να υπερβαίνει την επιφάνεια του εξοπλισμού. Μόνο στην περίπτωση αυτή θα είναι δυνατή η αποτελεσματική συλλογή και απομάκρυνση των προϊόντων καύσης. Μια απαραίτητη προϋπόθεση είναι επίσης η παρουσία ενός υψηλού σωλήνα και ενός ανεμιστήρα.

Εξίσου σημαντικά χαρακτηριστικά:

 • Η καμινάδα έχει απαραιτήτως μια συστολή και μια κάμψη, η οποία θα δημιουργήσει καλή πρόσφυση. Βέλτιστη είναι η απόσταση μεταξύ του εδάφους και της κορυφής του σωλήνα τουλάχιστον 2,8 μέτρα. Όσο υψηλότερος είναι ο σωλήνας, τόσο καλύτερη είναι η πρόσφυση.
 • Ένας ανθεκτικός στη θερμότητα διακόπτης σπινθήρων τοποθετείται στην κορυφή του σωλήνα. Με το σχέδιο, μοιάζει με ένα κόσκινο μέσω του οποίου ο καπνός περνά ελεύθερα.
 • Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε μια παγίδα λίπους με τη μορφή πλαισίου με αφαιρούμενη χωρητικότητα. Συσσωρεύει λίπος από το ζεστό κρέας. Αυτή η χωρητικότητα μεταβάλλεται ή καθαρίζεται περιοδικά, ανάλογα με το σχέδιο.
 • Πρέπει απαραίτητα να υπάρχει ένας ανεμιστήρας καπνού, ο οποίος δημιουργεί πρόσθετη ανταλλαγή αέρα και αυξάνει την αφαίρεση καπνού.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία στη συσκευή τους είναι απλά.

Είναι σημαντικό να προσαρμόζονται σωστά.

Στα εξειδικευμένα καταστήματα πωλούνται έτοιμες ομπρέλες από μέταλλο, στις οποίες υπάρχει αγωγός αγωγών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε σπιτικό εξοπλισμό.

Συχνά τα εκχυλίσματα σε μεγάλες μπρασελέ είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρα, και έναν αναγκαστικό ανεμιστήρα, ο οποίος παρέχει πρόσθετη πρόσφυση. Η ίδια η συσκευή έχει τυπικές παραμέτρους και δεν είναι τεχνικά δύσκολη. Εάν ο εξοπλισμός είναι μη τυποποιημένος, τότε μπορεί να παραγγελθεί από έναν εξειδικευμένο οργανισμό. Για παράδειγμα, υπάρχουν εταιρείες που παράγουν κουκούλες ακόμη και με σύνθετες στροφές σωλήνων ή ανοικτή δομή.

Η εκτέλεση μιας μεμονωμένης παραγγελίας με πρόσθετες επιλογές μπορεί να είναι αρκετά ακριβή. Για να μην ξοδέψετε πάρα πολλά, μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Τυπικές παράμετροι ενός σχεδίου τεσσάρων γηπέδων για ένα χαλί που εργάζεται πάνω σε ξύλο:

 • το μέταλλο, το οποίο είναι κατάλληλο για τέτοια αντικείμενα, έχει πάχος 1 έως 3 mm.
 • μήκος του κιβωτίου καπνού 855-1550 mm.
 • πλάτος - 660-950 μ.
 • ύψος σωλήνα τουλάχιστον 3 μέτρα.
 • τμήμα σωλήνα από 255 mm.

Smokebox για τζάκια και μπάρμπεκιου

Ομπρέλες εξάτμισης της σειράς "Τζάκι"

Βρίσκεται πάνω από το τζάκι

Προδιαγραφές προϊόντων:

Ομπρέλες εξάτμισης της σειράς "Premium"

Βρίσκεται πάνω από το τζάκι

Προδιαγραφές προϊόντων:

Ομπρέλες εξάτμισης της σειράς "Βερσαλλίες"

Βρίσκεται πάνω από το τζάκι

Προδιαγραφές προϊόντων:

Εξαεριστήρες, εξάτμιση, βιομηχανικοί

Συνδέεται στον τοίχο

Διαστάσεις:

Κάνοντας χαλίκι και εξαερισμό για μπρασελέ

Το βέλτιστο βάθος της ψησταριάς - 200 mm - σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την απαιτούμενη απόσταση από το κρέας σε κάρβουνα. Σε αυτή την απόσταση, το άνοιγμα του φουσκώματος, η ποσότητα άνθρακα, το ύψος και το μέγεθος των τεμαχίων κρέατος επηρεάζουν το άνοιγμα. Στην ιδανική περίπτωση, η απόσταση ανάμεσα στα κάρβουνα και το κρέας κυμαίνεται από 100-150 mm, οι σχισμές για τα σουβλάκια βρίσκονται σε απόσταση 60 mm η μία από την άλλη. Είναι ένα τέτοιο χάσμα που επιτρέπει την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων κατά την προετοιμασία του kebab shish.

Συμβουλές

Γιατί εκατοντάδες άνθρωποι επιλέγουν το EUROVENTGROUP;

 • Η δική του παραγωγή,
  διασφάλιση της ποιότητας,
  μεμονωμένες λύσεις
 • 12 χρόνια στην αγορά
  έμπειρους ειδικούς
  Υπολογίστε και επιλέξτε εξοπλισμό
 • Σύστημα έκπτωσης
  και μπόνους
  για τους τακτικούς πελάτες

Επιλογή σχεδιασμού και κατασκευής μπάρμπεκιου

Πώς να επιλέξετε ένα κατάλληλο σχέδιο φούστα; Είναι απαραίτητο να απαντήσετε σε πολλές ερωτήσεις. Ειδικότερα, όταν ο φούρνος-γκριλ, για πόσα άτομα η συσκευή προορίζεται για συνεχή χρήση στα προάστια και τη χώρα τους τομείς, σταθερές ή θα χρησιμοποιηθούν φορητές ψησταριές εφαρμογές.

Ένας ειδικός τύπος παραδοσιακής σχάρας μπάρμπεκιου είναι μια σχάρα. Μπορεί να είναι είτε ορθογώνιο είτε κυκλικό. Η κύρια διαφορά από την παραδοσιακή μπραζιέρα είναι η παρουσία μιας σχάρας, η οποία επιτρέπει να επεκταθεί σημαντικά η λίστα των ετοιμάζονται πιάτα. Οι ανεπάρκειες περιλαμβάνουν την περίοδο μαγειρέματος.

Εγκατάσταση και αερισμός του μπάρμπεκιου

Οποιαδήποτε δουλειά, ειδικότερα, δουλεύει για την κατασκευή μανγκαλέ, το κάπνισμα, το μπάρμπεκιου έχει τις τεχνικές και τεχνολογικές ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του. Εδώ πρέπει να γνωρίζετε ορισμένους κανόνες, έτσι ώστε το προϊόν να αποδειχθεί ότι είναι εμφανές, βολικό, πρακτικό.
Πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση του αερισμού του αναπνευστήρα. Το σύστημα αερισμού του φούρνου πρέπει να παρέχει αποτελεσματική αφαίρεση καπνού και πυρασφάλεια. Επιπλέον, το μπρελόκ με κουτί καπνού θα πρέπει να είναι αισθητικά ευχάριστο.

Εμπιστευτείτε την παραγωγή και εγκατάσταση μπάρμπεκιου και ομπρέλες mangalnye εμπειρογνώμονες της εταιρείας «EvroVentGrup». Έχουμε πολλή πρακτική εμπειρία, το πιο προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου αυτόματο σύστημα λέιζερ, το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή σύνθετων προϊόντων σχήματος, όπως: οι σαρωτικές, ψησταριές, τραπέζια ατμού, διακοσμητικά μπαρ, λεπίδες πάγο πατινάζ, κλπ...
Μπορείτε να παραγγείλετε μπάρμπεκιου και τέντα για μπάρμπεκιου στην εταιρεία του «EvroVentGrup» όχι μόνο για τη δική σκίτσα του, αλλά και ανεξάρτητα εφευρέθηκε σχέδια, σχέδια ή δικά τους αρχικά.

Ομπρέλα για το μπάρμπεκιου: χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της κουκούλας

Το μαγείρεμα του κρέατος, των ψαριών και των λαχανικών στη σχάρα είναι ένα παραδοσιακό, ευχάριστο, εορταστικό, αλλά έχει τα μειονεκτήματά του. Η διαδικασία μερικές φορές διακόπτει τον κακό καιρό, και ο καπνός, που διαδίδεται γύρω από την αυλή, δημιουργεί κάποια δυσφορία στους άλλους. Για να τηγανίζετε kebab shish έφερε μόνο ευχαρίστηση, χρησιμοποιήστε μια ομπρέλα για μπάρμπεκιου. Το στοιχείο εγκαθίσταται πάνω από τον κλίβανο και χρησιμεύει ως καμινάδα.

Χρήσιμες λειτουργίες και αρχή λειτουργίας

Η πραγματοποίηση της εξάτμισης με τα χέρια σας είναι μια εφικτή εργασία. Το κουτί καπνού για το μπρεζιέρα εκτελεί δύο κύριες λειτουργίες:

 • Εκκένωση πτητικών ενώσεων. Στην πραγματικότητα, μια ομπρέλα είναι μια καμινάδα που ανυψώνει τα αέρια που σχηματίζονται κατά την καύση. Όπως και στο σύστημα φούρνου ψησταριάς, η δράση βασίζεται στη δύναμη ωθήσεως. Με αρκετή ένταση καύσης, ο καπνός θερμαίνεται σε μια τέτοια θερμοκρασία που γίνεται ελαφρύτερο από τον περιβάλλοντα αέρα και τείνει προς τα πάνω. Εάν εγκατασταθεί ομπρέλα, τα προϊόντα καύσης δεν έχουν χρόνο να διαλυθούν, αλλά συλλέγονται σε ένα σωλήνα και απελευθερώνονται μόνο στο τέλος της καμινάδας. Έτσι, όλες οι δυσάρεστες ενώσεις εξαφανίζονται χωρίς να βλάπτουν το άτομο.
 • Προστασία της επιφάνειας τηγανίσματος από την καθίζηση. Αυτό εξασφαλίζεται από την ύπαρξη κουτιού καπνού, το οποίο με επέκταση καλύπτει ολόκληρο το φούρνο. Συνήθως αυτή η λειτουργία εκτελείται από κιόσκι ή θόλο, κάτω από την οποία είναι εγκατεστημένη μια συσκευή για το τηγάνισμα, αλλά η ομπρέλα επιτρέπει τη χρήση του μπρεζιρίσματος τόσο κάτω από την οροφή όσο και στην ανοιχτή περιοχή.

Κατασκευή ομπρέλας

Ο εξαερισμός είναι μια απλή συσκευή. Κατά την κατασκευή της ακρίβειας είναι σημαντική, επομένως συνιστάται η χρήση του σχεδίου. Η ομπρέλα αποτελείται από 3 μέρη, καθένα από τα οποία χρησιμεύει για μια σταδιακή απόσυρση καπνού:

 1. Smokebox, ή καπνός. Το καθήκον αυτού του στοιχείου είναι να συλλέξει όλες τις πτητικές ενώσεις από το επίπεδο τηγανίσματος σε ένα πέρασμα ενός στενότερου τμήματος. Για ορθογώνια και τετράγωνα μαγγάλια, το κλασικό σχήμα του κιβωτίου καπνού είναι μια κολοβωμένη πυραμίδα: τέσσερις όψεις που κλίνουν προς τα πάνω. Για συσκευές με στρογγυλό φούρνο, η συλλογή είναι κώνος.
 2. Ένας σωλήνας ή, στην πραγματικότητα, μια καμινάδα. Η λειτουργία αυτού του στοιχείου είναι η αύξηση του συλλεγμένου καπνού σε καθορισμένο ύψος. Κατά κανόνα, 3 μέτρα πάνω από το επίπεδο του εδάφους είναι αρκετό: αυτό είναι υψηλότερο από το ύψος ενός ατόμου και δεν επιτρέπει στα προϊόντα της καύσης να πέσουν με τον άνεμο. Το σχήμα του σωλήνα εξαρτάται από τη συλλογή: μια ορθογώνια διατομή για ένα πυραμιδικό ακροφύσιο, ένα στρογγυλό για κώνο. Το κύριο πράγμα είναι να συνδέσετε στενά τον εσωτερικό τόμο.
 3. Η ομπρέλα είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό στοιχείο. Τοποθετείται πάνω από το σωλήνα σε ύψος 10-20 cm και προστατεύει την καμινάδα από την καθίζηση, χωρίς να παρεμβαίνει στην αφαίρεση των προϊόντων καύσης.

Υλικά

Η επιλογή του υλικού για την κουκούλα εξαρτάται από τη σχεδίαση του φούρνου. Αν η κατασκευή είναι τούβλο, τότε για την κατασκευή της ομπρέλας είναι κατάλληλο τόσο για μέταλλο όσο και για τούβλο. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των υλικών:

 • Αντοχή και ακαμψία. Η τοιχοποιία έχει μεγαλύτερη μηχανική αντοχή από το μέταλλο. Φυσικά, μπάρμπεκιου κανείς δεν πρόκειται να οδηγήσετε μια δεξαμενή, αλλά αυτές οι ιδιότητες είναι χρήσιμα στη λειτουργία: η δομή μωσαϊκού δεν διαταράσσεται από τυχαία επιπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και υψηλής ποιότητας τοιχοποιία δεν παραμορφώνεται την πάροδο του χρόνου.
 • Όροι υπηρεσίας. Η σκουριά μέταλλο, τα εγκαύματα στον ήλιο και σε υψηλή θερμοκρασία, έτσι ώστε η διάρκεια της λειτουργίας του είναι πολύ χαμηλότερη από εκείνη του τούβλου.
 • Πολυπλοκότητα και χρόνος κατασκευής. Για να κάνετε μια ομπρέλα από ένα φύλλο χάλυβα, δεν χρειάζεται να έχετε τις δεξιότητες τοιχοποιίας, να ζυμώσετε το διάλυμα συνδετικού υλικού και να σύρετε τούβλα. Είναι πιο εύκολο να φτιάξετε μια κουκούλα από μέταλλο.
 • Το κόστος των δαπανών. Και σε αυτό το σημείο ο χάλυβας κερδίζει. Αγοράστε ένα φύλλο από σίδηρο θα είναι πολύ φθηνότερο από την αγορά τούβλων και κονιάματος.

Και η ομπρέλα από χάλυβα και τούβλο ταιριάζουν απόλυτα με τις λειτουργίες τους. Δεν υπάρχει διαφορά στην απόσυρση προϊόντων καύσης.

Μεταλλικές καμινάδες για: 1) μπάρμπεκιου, 2) μπάρμπεκιου

Χαρακτηριστικά κατασκευής τούβλων

Η βάση του θόλου είναι ένα σκελετό από σίδηρο συγκολλημένο από μια σταθερή γωνία. Πριν την εκκίνηση της τοιχοποιίας, είναι προετοιμασμένη και βαμμένη για καλύτερη προστασία. Δεδομένου ότι η θερμοκρασία ακριβώς πάνω από τον κλίβανο είναι αρκετά υψηλή, ο συλλέκτης καπνού είναι κατασκευασμένος από πυρίμαχα τούβλα. Η μορφή της κατασκευής είναι μια βαθμωτή, σε μια συστολή.

Συμβουλή: προεξέχουσες ραφές συγκόλλησης στο μεταλλικό πλαίσιο, χρησιμοποιήστε ένα αρχείο έτσι ώστε να μην χρειαστεί να κόψετε τα τούβλα στην τοιχοποιία.

Η καμινάδα είναι κατασκευασμένη από χαμοτ και τούβλα φούρνου. Αν η μπρούτζινα στέκεται σε ανοιχτό χώρο, οι τοίχοι αποστράγγισης από ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό στέγης γίνονται στους τοίχους του κιβωτίου καπνού. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της καθίζησης, η υγρασία δεν θα καταστρέψει τη δομή του κτιρίου. Η ομπρέλα πάνω από το σωλήνα είναι μέταλλο.

Ομπρέλα από μέταλλο

Για την παραγωγή κουκούλας χρησιμοποιήστε ένα ισχυρό ανοξείδωτο χάλυβα ή φύλλο μετάλλου με πάχος προστατευτικής επίστρωσης 2-3 mm. Κατασκευάζεται ένα συμπαγές φύλλο. Ξεχωριστά, κόψτε τα εξαρτήματα κάτω από τον συλλέκτη, τον σωλήνα και τα στοιχεία για την ομπρέλα. Μετά την κάμψη σύμφωνα με το σχήμα των κομμένων τμημάτων, οι ραφές συγκολλώνται ή στερεώνονται με τη βοήθεια πριτσινιών ή μανδάλων.

Η εγκατάσταση μιας ομπρέλας πάνω από ένα μπρεζάιν πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους:

 • Στο έδαφος στα ράφια. Αυτή είναι μια στάσιμη έκδοση του σχεδιασμού καυσαερίων. Μεταλλικές γωνίες ή σωλήνες συγκολλούνται κατά μήκος των άκρων του καπνιστή, σκάβουν στο έδαφος και σκυροδέχονται. Όταν κάνετε μια ομπρέλα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι η περιοχή του ευρύτερου τμήματος του καπναγωγού θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη λεκάνη.
 • Στα ράφια κατευθείαν στο φούρνο. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνότερα για φορητές επιλογές δρόμου.
 • Σε σχοινιά ή αλυσίδες στην οροφή του κιόσκι.
 • Συνδυασμός. Ο πιο δύσκολος και σπάνιος τρόπος είναι να συνδυάσετε το μπρελόκ και την ομπρέλα σε ένα σχέδιο. Το στοιχείο στερέωσης δεν είναι πια στάσιμα, αλλά ολόκληρα μεταλλικά τοιχώματα.

Ομπρέλες εξάτμισης για μπάρμπεκιου και άλλο εξοπλισμό κουζίνας

Το μαγείρεμα στις εγκαταστάσεις εστίασης συνοδεύεται από την απελευθέρωση καπνού, ατμών νερού και πετρελαίου, την αύξηση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο και το μαγείρεμα σε ανοικτή φωτιά αυξάνει την πιθανότητα πυρκαγιάς. Ο καθαρισμός, η ψύξη του αέρα εξαγωγής, καθώς και η παροχή καθαρού αέρα πραγματοποιείται με διατάξεις εξάτμισης (τροφοδοσίας και εξάτμισης) εγκατεστημένες ακριβώς πάνω από τον εξοπλισμό για το μαγείρεμα.

Η εταιρεία "MALVENT" παράγει και πωλεί τους ακόλουθους καυσαερίων και εξοπλισμό:

Στην ιστοσελίδα μας, είστε βέβαιοι να βρείτε το σωστό μοντέλο της κουκούλας για το μπάρμπεκιου ή το υδροφίλτρο για το καφέ και το εστιατόριο. Επιπλέον, η βάση παραγωγής και σχεδιασμού της επιχείρησης μας επιτρέπει να υλοποιούμε μεμονωμένα έργα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη. Είμαστε σε θέση να παράγουμε μια κουκούλα και μια ομπρέλα για ένα μπαστούνι κάθε πολυπλοκότητας.

Έξοδος καπνού - πρέπει για κάθε κουζίνα

Μια βιομηχανική ομπρέλα εξάτμισης είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του θερμού αέρα, του καπνού και άλλων προϊόντων καύσης που παράγονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος από ένα δωμάτιο. Ομπρέλες για μπάρμπεκιου και άλλο εξοπλισμό χρησιμοποιούνται ευρέως σε ιδρύματα τροφοδοσίας.

Η καπνοδόχος παρέχει κατάλληλες συνθήκες για το μαγείρεμα, επομένως η παρουσία της στις κουζίνες των επιχειρήσεων τροφοδοσίας είναι υποχρεωτική.

Εξόρυξη για τα ίδια χέρια: σχέδια, οδηγίες, επιλογές

Αν έχετε μπάρμπεκιου ή μπάρμπεκιου στη βίλα, μπορείτε να το καταστήσετε πιο βολικό - να αφαιρέσετε τον καπνό από αυτό και να βελτιώσετε την καύση. Ένα εκχύλισμα για το μπάρμπεκιου με τα χέρια σας είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό έργο για κάθε dacha. Αν το σπιτικό μπάρμπεκιου, χωρίς να τραβήξετε στον αέρα, δημιουργεί ακόμα μερικές ευχάριστες εντυπώσεις, τότε το κιόσκι με μπάρμπεκιου είναι απλά αδύνατο χωρίς σχεδίαση. Οι εργασίες σχετικά με ένα απορροφητήρα για μπάρμπεκιου απαιτεί από εσάς με το μέσο επίπεδο της εκπαίδευσης και της διαθεσιμότητας ορισμένων μέσων που μπορεί να είναι δύσκολο για έναν αρχάριο. Αλλά στο τέλος του άρθρου μπορείτε να βρείτε τόσο ελαφρές εκδόσεις της ίδιας κουκούλας, όσο και πιο προηγμένες. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά σχέδια και σχέδια που σχεδιάζουν κουκούλες για το μπρελόκ.

Εξαγωγή για το μπάρμπεκιου. Εργαλεία και υλικά.

 • Φύλλο από σίδηρο 3 mm.
 • Μεταλλικές γωνίες 20x20x3 mm.
 • Νύχια, βίδες, ανθεκτικά στη θερμότητα βαφή.
 • Γωνιακός μύλος (Βουλγαρική) με δίσκους για κοπή μετάλλου.
 • Συγκολλητική μηχανή, ηλεκτρόδια, μάσκα.
 • Τρυπάνι με ακροφύσια για σκυρόδεμα.
 • Το πριτσίνι.

Η ομπρέλα αποτελείται από ένα πλαίσιο από μεταλλικές γωνίες, με επένδυση από μέταλλο. Το ύψος της κουκούλας 2 m, έχει οριστεί να σχάρα ένα cm ομπρέλα μέγεθος 105h60 αποτελείται από τρία μέρη: μία βάση η οποία συναρμολογείται στη σχάρα ;. Θόλοι με εσωτερικό βραχίονα για βελτιωμένη πρόσφυση και σωλήνα.

Πώς να φτιάξετε μια κουκούλα για το φούρνο με τα χέρια σας.

Πριν ξεκινήσετε τη δουλειά, μετρήστε το μπρουζάκι σας, αν οι διαστάσεις σας είναι διαφορετικές, τότε θα πρέπει να ρυθμίσετε τις διαστάσεις της κουκούλας.

 1. Συγκολλούμε από τις μεταλλικές γωνίες τις 2 πλευρές της βάσης εξαγωγής:
 2. Τότε τα συγκολώνουμε στις γωνίες για την πίσω επιφάνεια της βάσης μπάρμπεκιου:
 3. Συλλέγουμε το κάτω μέρος του τρούλου της κουκούλας για το φούρνο:
 4. Συνδέουμε σε αυτό τις γωνίες του οπίσθιου τρούλου του βαρελιού:
 5. Συλλέγουμε τα πλευρικά τμήματα του θόλου του εκχυλίσματος για το φούρνο:
 6. Συλλέγουμε το σωλήνα:
 7. Μετά τη συγκόλληση, επεξεργαζόμαστε τις ραφές της κουκούλας με ένα δίσκο λείανσης. Για να προστατέψουμε το μέταλλο, επεξεργαζόμαστε το πλαίσιο με ανθεκτική στη θερμότητα βαφή.
 8. Σηματοδοτούμε το μέταλλο για το δέρμα της κουκούλας:
 9. Διπλώστε τις άκρες και τις γραμμές δίπλωσης, στερεώνοντας το φύλλο στην άκρη του πάγκου εργασίας:
 10. Καλύπτουμε τη βάση του μεταλλικού σχεδίου με τη βοήθεια των καρφιών και του εργαλείου ρύθμισης (πριτσίνι):
 11. Πριν από την επένδυση του θόλου, προσθέτουμε μια μεταλλική πλάκα διαγώνια προς τα μέσα, η οποία θα βελτιώσει την ώθηση. Αυτή η πλάκα είναι ένα μεταλλικό φύλλο μήκους 99x34 cm με ακμές 2 cm κατά μήκος των άκρων, για το οποίο είναι στερεωμένο στο κάτω μέρος του θόλου.
 12. Σημειώνουμε και κόβουμε το μέταλλο για το κάλυμμα του θόλου:
 13. Καλύπτουμε τον σωλήνα της κουκούλας για το φούρνο:
 14. Βαπτίζουμε το σχέδιο του μπάρμπεκιου με θερμοκόλληση.
 15. Εγκαθιστούμε τη βάση στο μπαστούνι, στερεώνοντάς την στο τούβλο με βίδες με αυτοεπιπεδούμενα σκυρόδεμα (τούβλο).
 16. Τοποθετούμε τον τρούλο, στερεώνοντάς τον με πριτσίνια στην άκρη της βάσης.
 17. Εγκαθιστούμε τον σωλήνα, τοποθετώντας τον στο θόλο, χρησιμοποιούμε πριτσίνια για στερέωση.

Εξόρυξη για μπάρμπεκιου: επιλογές για δομές

Μπορείτε να τροποποιήσετε τη βασική έκδοση της κουκούλας κάνοντας άλλες επιλογές καπακιού. Συχνά η βάση είναι από τούβλα και έπειτα ένας θόλος με σωλήνα είναι εγκατεστημένος σε αυτό.

Ο σωλήνας μπορεί να είναι τόσο τελειωμένο μέταλλο όσο και τούβλο.

Επιπλέον, αντί της βάσης σχήματος U, μπορεί κανείς να κάνει μια γωνία:

Οι ομπρέλες εξάτμισης από τούβλα κατασκευάζονται με την ίδια αρχή - ένα μεταλλικό σκεύος παρασκευάζεται, το οποίο είναι εγκιβωτισμένο με πυρότουβλο.

Εκτός από τα τούβλα, η κουκούλα είναι συχνά διακοσμημένη με άγρια ​​πέτρα.

Το εκχύλισμα για το μπάρμπεκιου μπορεί επίσης να διακοσμηθεί με ξύλο - η μεταλλική κουκούλα είναι επενδεδυμένη με ξύλο με θερμομονωτικά μαξιλάρια.

Απορροφητήρας για μπάρμπεκιου με τα χέρια του θα σας δώσει μια μεγαλύτερη άνεση, να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά καπνού στο μάτι κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αφήνοντας ανοιχτό το άρωμα φλόγα για έτοιμα γεύματα.

Εάν αρχίζετε ακριβώς να σκέφτεστε πώς να φτιάξετε ένα μπρελόκ από εσάς, θα σας ενδιέφερε το άρθρο μας. Θέλετε να φτιάξετε ένα μπρελόκ: 25 φωτογραφίες και σχέδια

Εξόρυξη για μπάρμπεκιου σε μεταλλικό κιόσκι με τα χέρια του

Η προετοιμασία του κρέατος σε κάρβουνα γίνεται ένα παραδοσιακό χόμπι με φίλους ή συγγενείς. Μπορεί να μαγειρευτεί με διάφορους τρόπους, αλλά δεν είναι όλες οι μέθοδοι άνετες. Ένα από τα καλύτερα είναι η σχάρα. Είναι καλό όταν είναι κάτω από ένα θόλο ή σε κιόσκι. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και ο κακός καιρός δεν θα είναι εμπόδιο για ένα γευστικό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα. Στο κιόσκι πρέπει να είστε κοντά στο μπάρμπεκιου, αυτό οδηγεί σε μια δυσάρεστη γειτονιά με τον καπνό από τα κάρβουνα. Για να το ξεφορτωθείτε, θα χρειαστεί να χτίσετε μια κουκούλα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό από λαμαρίνα; Αυτό θα συζητηθεί στο άρθρο.

Χρειάζομαι μια κουκούλα;

Ένα εκχύλισμα για ένα μπρεζέ είναι απαραίτητο όχι μόνο λόγω μιας δυσάρεστης μυρωδιάς καπνού, αν και αυτός είναι ο κύριος λόγος. Άλλα επιχειρήματα υπέρ της ανάγκης για ένα τέτοιο σχέδιο είναι τα εξής:

 • ελεγχόμενη φωτιά.
 • απουσία αιθάλης ·
 • λιγότερη επίθεση από τον άνεμο.
 • τελειωμένη εμφάνιση του μπάρμπεκιου.

Λόγω της παρουσίας ενός εκχυλίσματος από το μπαστούνι, δεν μπορείτε να ανησυχήσετε ότι η φωτιά μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να μετατραπεί σε αντικείμενα που βρίσκονται κοντά. Με ανοιχτό καπνό φωτιάς και αιθάλη ανεβαίνει στην οροφή του κορμού. Ταυτόχρονα, η αιθάλη διευθετείται σε όλες τις επιφάνειες. Η συνέπεια αυτού είναι η ανάγκη για συνεχή καθαρισμό ή φθορά των υλικών. Η κουκούλα δίνει την ευκαιρία να πετάξει η αιθάλη κατευθύνεται, οπότε δεν προκαλεί τέτοια βλάβη. Λόγω της παρουσίας του καλύμματος στο σωστό ύψος, δημιουργείται μια κατευθυντική ώθηση. Επιτρέπει την ταχύτερη ανάφλεξη άνθρακα και επίσης μειώνει την επίδραση των ριπών του ανέμου. Με την κουκούλα, το φούρνο έχει τελειωμένο σχέδιο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την αρμονία στο εσωτερικό.

Ποιο υλικό πρέπει να επιλέξετε

Για την κατασκευή κουκούλες σε περίπτερα, χρησιμοποιούνται δύο κύριοι τύποι υλικών:

Το τούβλο χρησιμοποιείται συχνότερα σε σταθερές δομές ψησταριάς, οι οποίες επίσης κατασκευάζονται από τούβλα. Αυτά τα εκχυλίσματα έχουν μια ευχάριστη εμφάνιση, αλλά έχουν πολλά μειονεκτήματα, τα οποία μπορούν να αποδοθούν σε μια ορισμένη πολυπλοκότητα στον καθαρισμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί μια ιδανική καθαρότητα μιας τέτοιας καμινάδας. Ο σχεδιασμός ενός τέτοιου αποσπάσματος είναι μάλλον δυσκίνητο και απαιτεί ορισμένες δεξιότητες για σωστή κατασκευή. Επιπλέον, το κόστος ενός τέτοιου έργου είναι αρκετές φορές υψηλότερο από αυτό ενός μεταλλικού καλύμματος. Λόγω αυτών των μειονεκτημάτων, η επιλογή συχνά πέφτει σε μεταλλικούς απορροφητήρες. Ο τελευταίος μπορεί εύκολα να διακρίνει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • τη δυνατότητα αυτοσυναρμολόγησης.
 • συγκριτική ευκολία εγκατάστασης.
 • ελαφρύ βάρος.
 • διαθεσιμότητα υλικών ·
 • λεία εσωτερικά τοιχώματα.
 • ευκολία καθαρισμού.
 • δυνατότητα επιλογής της μορφής.

Ένας εξολκέας λαμαρίνας μπορεί να συναρμολογηθεί από οποιονδήποτε έχει ορισμένες δεξιότητες στην εργασία με ένα ηλεκτρικό εργαλείο και μια μηχανή συγκόλλησης. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή του εντύπου ή της μεθόδου εγγραφής. Η εγκατάσταση μιας μεταλλικής κατασκευής είναι απλούστερη από την κατασκευή ενός τούβλου. Ταυτόχρονα, το συνολικό κόστος του έργου είναι αρκετές φορές φθηνότερο. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικό που ίσως είναι άχρηστο για τον χρήστη. Η μεταλλική εξάτμιση δεν ασκεί καμία πίεση στη βάση του κορμού. Ο καθαρισμός μιας τέτοιας ομπρέλας είναι ευκολότερος από τον καθαρισμό των τούβλων. Αυτό εξηγείται από τη δυνατότητα χρήσης διαφόρων μέσων, τα οποία στην πλινθοδομή θα είχαν μείνει ψηλά.

Επιπλέον, τα μεταλλικά τοιχώματα έχουν μια λεία επιφάνεια. Αυτό μειώνει την πιθανότητα να κολλήσουν αιθάλη επάνω τους, η οποία δεν μπορεί να ειπωθεί για την έκδοση τούβλου του σχεδίου. Βάλτε εύκολα το μεταλλικό κάλυμμα σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια ειδική χρωστική ουσία που είναι ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες. Οι μεταλλικές εξάτμιση μπορούν να αφαιρεθούν και να εγκατασταθούν μόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Απαιτήσεις σχεδιασμού

Πάνω από αυτό λέγεται ότι τα μεταλλικά τοιχώματα θα πρέπει να είναι ομαλά, έτσι ώστε να μην κάθονται σε αιθάλη. Άλλες απαιτήσεις για υψηλής ποιότητας σχέδια από μέταλλο είναι:

 • αντοχή στη διάβρωση.
 • επαρκή επιφάνεια του χωνιού.
 • το σωστό πάχος του μετάλλου.

Το ιδανικό μέταλλο που μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας τέτοιας ομπρέλας είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας. Ανακουφίζει απόλυτα τις επιδράσεις της υγρασίας, καθώς και διάφορες επιθετικές ουσίες που μπορούν να φτάσουν στην επιφάνεια μαζί με τον καπνό. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείται γαλβανισμένο μέταλλο για τη διευκόλυνση της κατασκευής, αλλά η διάρκεια ζωής της είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή του χάλυβα. Το ελάχιστο πάχος του μετάλλου πρέπει να είναι 2 mm. Μόνο στην περίπτωση αυτή μπορείτε να είστε σίγουροι για μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Η περιοχή του ευρύτερου τμήματος της κουκούλας πρέπει να είναι δύο ή περισσότερες φορές μεγαλύτερη από την περιοχή του φούρνου, που θα βρίσκεται κάτω από αυτό.

Όταν χρησιμοποιείτε το σχέδιο μόνο το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετες μονάδες. Εάν τα σχέδια είναι να προετοιμάσουν τα γεύματα στην κρύα εποχή, τότε είναι λογικό να σκεφτούμε επιπλέον τους οπαδούς που θα επιταχύνουν την εκπομπή καπνού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε φίλτρα. Ολοκληρωμένες μεταλλικές κουκούλες πωλούνται, οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις είναι λογικό να αγοραστούν αυτές. Όταν φτιάχνετε τον εαυτό σας, το τελικό έργο μπορεί να μην ταιριάζει με το μέγεθος.

Δημιουργήστε τη δική σας έκδοση

Για να ολοκληρώσετε με επιτυχία ολόκληρο το έργο, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα εξαρτήματα της κουκούλας:

 • μεταλλικά φύλλα.
 • γωνίες μεγέθους 25 × 25 × 2 mm ·
 • πριτσίνια και βίδες με αυτοκόλλητη τομή.
 • πυρίμαχο χρώμα?
 • μηχανή συγκόλλησης?
 • το βουλγαρικό.
 • τρυπάνι?
 • πριτσίνια.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συναρμολογήσετε την κουκούλα της κουκούλας, ώστε να την τελειώσετε με μέταλλο. Οι διαστάσεις του προϊόντος θα εξαρτηθούν από το μέγεθος του χρησιμοποιούμενου μπάρμπεκιου. Συνολικά, θα χρειαστούν τρία μέρη σκελετού:

Η βάση είναι απαραίτητη, ώστε όλη η δομή να διατηρείται στη σχάρα ή να καλύπτει τους πλευρικούς τοίχους από τις ριπές του ανέμου. Είναι απαραίτητο να μετρήσετε το μπρεζέρ με ένα μέτρο ταινιών για να ορίσετε σωστά το μέγεθος της κουκούλας. Το επόμενο βήμα είναι να προετοιμάσετε τη γωνία για επεξεργασία. Για να γίνει αυτό, καθαρίζεται από σκουριά ή πλένεται από το γράσο συντήρησης του εργοστασίου. Το επόμενο βήμα είναι να κόψετε τα προμορφώματα της κουκούλας από τη μεταλλική γωνία.

Η πρώτη μονάδα που πρόκειται να κατασκευαστεί είναι η βάση. Η βάση του είναι ένα ορθογώνιο. Η μικρότερη πλευρά είναι ίση με το ύψος της βάσης, και η μεγαλύτερη πλευρά είναι το μήκος της λεκάνης. Λοιπόν, αν τα άκρα των κενών αυτού του τριγώνου θα έχουν γωνία 45 μοιρών. Στη συνέχεια, τοποθετούνται σε επίπεδη επιφάνεια και οι συγκολλήσεις κόλλησης συγκολλώνται σε μια κοινή κατασκευή. Μετά το πλύσιμο, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τις γωνίες και να εκτελέσετε μια πλήρη ραφή συγκόλλησης. Όταν το ορθογώνιο είναι έτοιμο, μπορείτε να συγκολλήσετε τα πλευρικά τοιχώματα σε αυτό. Το ύψος τους είναι ίσο με το ύψος του ορθογωνίου και το πλάτος με το βάθος του φούρνου. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να πάρετε ένα κουτί χωρίς έναν από τους τοίχους.

Η επόμενη συναρμολογημένη μονάδα είναι η βάση της κουκούλας. Συλλέγεται σύμφωνα με το μοντέλο του προηγούμενου προϊόντος, μόνο που περιέχει όλους τους τοίχους και το ύψος του είναι ελαφρώς μικρότερο από εκείνο της βάσης στήριξης. Ένα παράδειγμα μπορεί να φανεί στην παραπάνω εικόνα. Τώρα πρέπει να βάλετε τη βάση του προσαρμογέα στον σωλήνα. Είναι ένα μικρό τετράγωνο. Επίσης συναρμολογείται με συγκόλληση από μεταλλική γωνία, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Όταν είναι έτοιμη, μπορείτε να πάτε για να διορθώσετε τους βραχυκυκλωτήρες, οι οποίοι θα είναι υπό γωνία. Το επιθυμητό ύψος της κουκούλας μετράται και τα τεμάχια κοπεί. Μετά από αυτό, είναι συγκολλημένα μία πλευρά στη βάση της κουκούλας, και η άλλη στην πλατεία προετοιμασμένη.

Το επόμενο βήμα είναι η συναρμολόγηση του παραλληλεπίπεδου, ο οποίος θα λειτουργεί ως σωλήνας. Οι διαστάσεις του ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον σχεδιασμό, αλλά ο σχεδιασμός παραμένει όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Σχετικά με την ετοιμότητα όλων των στοιχείων μπορούν να βαφτούν με γκρι ή άλλο χρώμα. Η βασική απαίτηση είναι η αντοχή του χρώματος σε υψηλές θερμοκρασίες. Όταν όλα τα συστατικά έχουν στεγνώσει, μπορείτε να προχωρήσετε στο δέρμα τους. Για αυτό, χρησιμοποιείται γαλβανισμένο μέταλλο ή ανοξείδωτο ατσάλι. Για κάθε ενότητα, γίνεται η διαμόρφωση των τοίχων, αν είναι δυνατόν, πρέπει να είναι τέτοια ώστε να καλύπτει όλες τις πλευρές της μονάδας και να στερεώνεται μόνο στη μία πλευρά.

Η επένδυση είναι στερεωμένη με πριτσίνια. Για να γίνει αυτό, οι τρύπες κόβονται και τρυπιούνται τόσο στο δέρμα όσο και στο πλαίσιο. Οι οπές συνδυάζονται και εισάγεται ένα πριτσίνι, μετά το οποίο γίνεται η στερέωση με ένα πριτσίνι. Μετά την επένδυση, η βάση μπορεί να στερεωθεί στη σχάρα και οι υπόλοιπες μονάδες της δομής μπορούν να στερεωθούν σε αυτήν. Το βίντεο σχετικά με τη συναρμολόγηση της δομής από γαλβανισμένο μέταλλο χωρίς πλαίσιο είναι κάτω.

Συμβουλές λειτουργίας

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και μετά την εγκατάσταση της κουκούλας, ο καπνός μπορεί να παραμείνει στο κιόσκι. Συνήθως αυτό δεν υποδεικνύει λανθασμένο σχέδιο ή λανθασμένη εγκατάσταση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μειονέκτημα του τράβηγμα στην κουκούλα προκαλείται από χαμηλή θερμοκρασία καπνού. Αυτό συμβαίνει συνήθως στην αρχή της διαδικασίας μαγειρέματος. Η κατάσταση επιλύεται με την θέρμανση του αέρα και την εξαγωγή του καθώς η φωτιά αναβλύζει. Εάν μετά την επίτευξη της καλής θερμοκρασίας, τα προϊόντα καύσης παραμένουν στο κέλυφος, είναι απαραίτητο να αναλυθεί αν το ύψος των σωλήνων εξαγωγής έχει επιλεγεί σωστά.

Το ακραίο σημείο του σωλήνα εξάτμισης πρέπει να βρίσκεται πάνω από την κορυφογραμμή της οροφής. Επίσης κοντά δεν πρέπει να υπάρχουν υψηλά αντικείμενα που θα μπορούσαν να μειώσουν το βύθισμα στην κουκούλα της κουκούλας. Συνήθως, για το σωλήνα εξάτμισης υπάρχει ύψος τριών μέτρων από το επίπεδο του εδάφους. Όχι πάντα το πρόβλημα έγκειται στο ύψος του σωλήνα για το σχέδιο. Μπορεί να είναι σε ενότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός της διάταξης πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι το βέλτιστο μέγεθος του πλευρά για ένα τετράγωνο κουκούλα είναι 26 εκατοστά. Γύρος σωλήνα που πηγαίνει πέρα ​​από τη στέγη του απορροφητήρα πρέπει να είναι μικρότερη από τη διάμετρο 15 cm.

Περίληψη

Όπως μπορείτε να δείτε, ο απορροφητήρας για το μπάρμπεκιου είναι μια εξαιρετική προσθήκη, η οποία αυξάνει την άνεση να φτάνει στο κιόσκι κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Είναι εύκολο να το φτιάξετε μόνοι σας. Το εργαλείο που λείπει μπορεί να ζητηθεί από τους φίλους ή να διατάξει να κάνει ένα πλαίσιο σύμφωνα με τα παρεχόμενα σχέδια. Η επένδυση πραγματοποιείται ανεξάρτητα. Βολικό στο κιόσκι είναι η χρήση ενός πτυσσόμενου φούρνου και κουκούλα κυκλώματος. Σε αυτήν την περίπτωση, η καμινάδα μπορεί να παραμείνει στη θέση της και η ίδια η χοάνη αποσυναρμολογείται κατά τους χειμερινούς μήνες. Σε αυτή την περίπτωση, οι μεμονωμένες μονάδες του καλύμματος πρέπει να είναι βιδωμένες μαζί καλύτερα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την κατασκευή στο γκαράζ ή στην αποθήκη. Η αποσυναρμολόγηση μπορεί να γίνει επίσης από τον εαυτό σας ή να αγοράσετε μια έτοιμη έκδοση. Κατά την επιλογή μιας ιδιαίτερης προσοχής θα πρέπει να δοθεί στο πάχος του μετάλλου, τόσο μεγαλύτερη είναι, τόσο περισσότερο το σχέδιο του μπρελόκ θα διαρκέσει. Εάν ο εκχυλιστήρας αποθηκεύεται σε σταθερή θερμοκρασία, τότε μειώνεται η πιθανότητα διεργασιών διάβρωσης.

Ομπρέλες εξάντλησης για μπάρμπεκιου

Συγκρίνετε 0

 • Αναχώρηση B 900 mm
 • Μήκος W 1200 mm
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Αναχώρηση B 900 mm
 • Μήκος W 1400 mm
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Αναχώρηση B 900 mm
 • Μήκος W 1000 mm
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Αναχώρηση B 900 mm
 • Μήκος W 1600 mm
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Αναχώρηση B 900 mm
 • Μήκος W 1800 mm
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Αναχώρηση B 900 mm
 • Μήκος W 2000 mm
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Αναχώρηση B 900 mm
 • Μήκος W 2200 mm
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Αναχώρηση B 900 mm
 • Μήκος W 2500 mm
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Βάρος 13,28 kg
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μορφή ορθογώνιο
 • Βάρος: 15,84 kg
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μορφή ορθογώνιο
 • Βάρος 22,96 kg
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μορφή ορθογώνιο
 • Βάρος: 27,04 kg
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μορφή ορθογώνιο
 • Βάρος 6,8 κιλά
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μορφή ορθογώνιο
 • Βάρος 11,36 kg
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μορφή ορθογώνιο
 • Βάρος 9,68 kg
 • Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μορφή ορθογώνιο

σχόλια για εμάς

Sergey Semenovich σεφ

Η LLC "MDS" προμηθεύει απορροφητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα στην καφετέρια μας σύμφωνα με τα μεγέθη και τις απαιτήσεις μας και έκανε μια υψηλής ποιότητας εγκατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη τη μη τυποποιημένη διάταξη των χώρων. Η κουζίνα έχει γίνει πολύ πιο ήσυχη (σε σύγκριση με τον παλιό εξαερισμό), ο καπνός και ο ατμός είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Και γενικά έγινε πολύ πιο ευχάριστο να δουλέψουμε. Ελπίζουμε για την ανθεκτικότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Πίτερ Νικολάεβιτς Σασσιτίνικ

Οι εξαντλητικές ομπρέλες που παράγονται από τις εταιρείες "MDS" λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια. Η εργασία με ζεστό μπράτσα έχει γίνει πολύ πιο άνετη και ασφαλέστερη - κάτω από τη θερμοκρασία στην περιοχή εργασίας, καπνός και αιθάλη αμέσως αφήνουν τον αγωγό, λιγότερο οσμή. Ομπρέλες εξαερισμού εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλή τιμή.

Mikhail Ivanov Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου

Χάρη στο σύστημα εξαερισμού, σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και συναρμολογημένο από την MDS, η κουζίνα μας είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Υπάρχει λιγότερη μυρωδιά στην αίθουσα και στο δρόμο. Η ασφάλεια των συστημάτων εξαερισμού είναι τώρα στο υψηλότερο επίπεδο - προστατεύονται αξιόπιστα από νέα φίλτρα νερού, χωρίς σπινθήρες να εισέρχονται στους αεραγωγούς. Και τα πυροσβεστικά τμήματα είναι ικανοποιημένα.

Ομπρέλες για νεροχύτες, γαλβανισμένο χάλυβα

Ομπρέλες για νεροχύτες, γαλβανισμένο χάλυβα

Ομπρέλα καυσαερίων για μπάρμπεκιου - μια συσκευή η οποία, στην απλούστερη μορφή πραγματοποιήσεως είναι ένα κοίλο θόλο τοποθετείται πάνω από τη σχάρα και προσαρμοσμένο στον καπνό παγίδα, θερμού αέρα, προσμίξεις πετρελαίου.

Όταν εγκαθίσταται σε εσωτερικούς χώρους, ο καυσαερίων για το μπαστούνι μπορούν να εξοπλιστούν με ειδικά φίλτρα λίπους, αλεξικέραυνα, ανεμιστήρες.

Όταν εγκαθίσταται στο εσωτερικό του κτιρίου, ο θόλος της ομπρέλας συνδέεται με το γενικό σύστημα εξαερισμού του κτιρίου.